Written by Bella | October 10th, 2016

Bakal bernikah pada 11 November depan, pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli telah menggunakan kesempatan ketika menjalani penggambaran drama di Cardiff untuk merakamkan foto pra perkahwinan mereka.

Khas buat peminat tegar Amar dan Amyra, berikut kami sertakan beberapa lagi foto disebalik foto pra perkahwinan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

37 responses to (6 FOTO) Disebalik Tabir Foto Pra Perkahwinan Amar Baharin Dan Amyra Rosli

  1. bukan peminat sesiapa says:

    kenape aku rase rambut si amar ni macam rambut palsu ea?

    43

    0
  2. komplenlebey says:

    kejadahnya hitam putih. puihh.. baik xyah bagi tgk teruih

    19

    0
  3. Anonymous says:

    Xde beza gmbr pra dgn gmbr wedding dua2 bole pg

    12

    0
  4. AmiraBomba says:

    mcm gmbr laki bni plk ak tgk… mne setazah abby ni..tlg nasihat sikt..

    23

    1
    • Bukan Ustazah sebenar says:

      Here i come…
      Aku x tau la apa nak jadi ngan retis zaman skrg.
      Tau kan islam larang pegang2 sebelum kahwen? Apatah lagi peluk2 cium.
      Sah2 haram. Jangan diikut plak anak2 muda nnti nk bergambor cenggini jugak sebelum kawen bagai. Dosa tau x bukak jalan utk org buat maksiat.

      29

      -1
  5. LESONG says:

    dulu minat gak la dgn si amyra ni.
    tapi bila dah bertunang dgn si amar..terus tak minat dah.
    ntah. dari dulu tak kenan dgn si amar ni.
    geli gelaman aku tgk.

    82

    0
  6. Noname says:

    Nara… berapa banyak iklan aku kena click ‘X’ ni !!!!
    Ishhhhhh gelojoh sungguh

    20

    0
  7. intan kembong says:

    gambar first tu amira nangis ke?knapa nak kena nangis?bkn seronok ke? ;)

    8

    0
  8. ada aku kesah says:

    hurm aku dulu minat tengok depa ni berlokon… not bad la dedua bole la berlokon… tp since nak kawin ni… jadi meluat pulak… macam over je… bertunang over… nak kawin pun over… huhuu sori boss… i used to an abop family (amar’s fanclub) but now hmmm… bole tak korang retis2 ni kan klu nak buat pre-wedding, jangan sentuh2? tak nmpk pre-wedding pun… huh taktau la nak cakap retis malaysia ni..

    23

    1
  9. Anonymous says:

    Betul tu lesong….si amar tu dah la hidung kembang semangkok, dazrin lagi better….x payah la buat pre wedding bagai, nak ikut style omputih plak… kita ni Islam, buat la cara Islam…belom nikah lgi kut, dah berpegang-pegang tangan….x boleh ke bergambar lepas nikah?

    18

    0
  10. poooow says:

    makin jadi trend kat msia ni..artist2 bangang dgn pre-wedding photography mereka..

    13

    1
  11. Anonymous says:

    ala…rugi je photoshoot sampai ke cardiff..
    semua photo tu nampak mcm kat Malaysia jer dik…
    mati2 akak ingat carcosa ke genting ke…

    17

    0
    • Ros says:

      Kan dia dah cakap-“menggunakan kesempatan ketika menjalani penggambaran drama”. Mengulor kalau istilah bahasa opis. And drama pun level DBKL, wedding and gambar etc pun sendiri mau ingat ler. haha.

      13

      0
  12. joshua says:

    Kesian ko amyra, dah nak kawin dgn jantan ni, nampak mcm bukan org baik2…

    0

    9
  13. me says:

    apabila ibubapa mengiyakan, setuju dan tidak berkata apa2 tentang apa yg telah atau akan anak2 lakukan..adakah ini dinamakan ANAK TELAH MELAHIRKAN IBUNYA..

    adakah anak2 yg telah menyara dn memberi mkn ibubapa mereka..?

    1

    5
  14. gelang emas says:

    kenapa aku kira ade 5 je gambar?

    6

    0
  15. Khalisa says:

    Pegang² mcm x de agama…
    Ape nk jadi lah..baik retis maupun owg biase

    3

    3
  16. wartawan celop says:

    org kat luar sana pon melambak pegang sana sini…peluk sana sini…bukan retis jer

    5

    0
  17. bangsa2 bersatu....hehehe! says:

    nara…kenapa saya takleh click like or dislike!

    1

    6
  18. dina says:

    dah tak minat them…….next….

    7

    0
  19. Anonymous says:

    Skrg ni kisah mereka pon dah suam2 kuku, tak se hot mcm sebelom nak kahwin…bila dah kawin nti aku rasa tenggelam terus laa…

    7

    0
  20. Anonymous says:

    Ape beza gambo pre wedding dgn gambo biase yek..

    6

    0
  21. sentap says:

    pre wedding dah dok pegang2…apa la…

    4

    0
  22. Anonymous says:

    london ke nih??? mcm kat kuala ketil jerrr…

    10

    0
  23. Smartbird says:

    Betul juga kata Fazura, orang Melayu bodoh, pandai mengata dan jaga tepi kain orang lain. Mereka ni tak “nyanyi sumbang”,”tak syok-sendiri”, setakat ambil pre-wedding foto pun kena HENTAM juga. Macamlah korang yang sponsor! Sebagai peminat ramai artis M’sia, I’d say congrats to the sweet couple n very nice photos indeed. Wishing you both “A Happy Wedding Affair To Come” dan semoga kekal selamanya, amiin.

    0

    6
    • Smartbird hotak kau says:

      Ko dengar kata-kata Pajura kimK yang buat malu Msia nyanyi suara hauk kat F1, pastu kata nyanyi untuk suka2 tapi samakan diri dengan Yuna. Maksudnye di sini Pajura tu level bodoh dia lagi tinggi berbanding orang melayu bodoh. Sebab ko puja kata2 Pajura makanye ko lagi bapak bodoh.

      0

      0
  24. Hamba Allah says:

    saya sedih dengan family amar. anak duduk sewa umah banglo. sewa sebulan ja dah 3K++, la ni beli plak keta 2nd hand Mercedes. mak bapak tu masih lagi dok kat rumah konda kat brickfield (umah tu pun umah quarters) anak bermegah2 tunjuk kaya. mak pak dia tu??? mak jaga anak org. Ya Allah. sedarlah wahai Amar.

    3

    0