Written by Bella | July 26th, 2016

Nad Zainal kini sedang menanti detik bahagia untuk menyambut cahaya mata pertama beliau pada bulan Oktober ini. Difahamkan, Nad bakal menimang cahaya mata lelaki.

Sedang  hamil 6 bulan kini, baby bump Nad nampaknya sudah semakin terserlah. Nampak comel pula bila Nad yang kecil orangnya mempunyai baby bump.

Kami harap segala proses bersalin nanti berjalan lancar buat Nad dan bayi beliau didalam kandungan juga berada didalam keadaan sihat.

Jom layan beberapa lagi foto baby bump Nad Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

15 responses to (6 FOTO) Baby Bump Nad Zainal Yang Semakin Terserlah

  1. jiran sebelah says:

    bella, baby bump bioassay kalau early trimester je.
    ni kalau dah besar perutnya, bukan lagi baby bump.
    boyot namanya..

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Brapa byk crite psal nad ni pregnen da.. ni bru 6 bulan. Lps ni 8 bulan, 9 bulan, nad sedg menanti hari,nad sudh fkir nama anak, nad sudh fikir nk sekolah anak, nad xmahu ajar anak bermewah… omgg…plss lh abg nara bc komen ak ni…perlu keee asek2 nk ckp bnde sama..

    0

    0
  3. nanod says:

    artis sampah…. bagus minta maaf dgn anak2 yatim tempat awak berlagak hari tu sblm deliver ur baby oiii nad…

    0

    0
  4. Nono says:

    Eira syazira pun dah nampk baby bump nyer..comel jer tgk seri bu mgandng dia

    0

    0
  5. Agus says:

    Artis Pe a

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mcm mana dia boleh jadi putih sampai lagu tue na???

    0

    0
  7. ina says:

    cantik nad zainal…pakaian pun sopan..:)

    0

    0
  8. did and fren says:

    la. recycle ke baju nad hok kaler jingga tu. pakai raya sekali pakai dlm meletop. bagus2. bjimat xmcm che ta raya sebulan baju satu mall. haha.

    0

    0
  9. anon says:

    bagus lakunan nad dlm telemovie astro gandingan mantap fauziah nawi,eman dan rosyam..’doa yg terputus’ tak silap tajuknya…sudah matang lakunnya,syabas nad!

    0

    0