Written by Bella | April 16th, 2015

Norman Hakim dan juga jurugambar Camora Arts telah berkongsi beberapa foto anak kedua selebriti tersebut dengan Memey Suhaiza yang lahir pada  tanggal 8 April lalu.

Dalam foto ini, kecomelan Muhammad Dikhriz Hakim mereka memang terserlah. Antara foto yang menjadi perhatian ramai adalah saat Norman menampakkan ototnya di lengan sambil memegang anak lelakinya itu.

Mari kita lihat foto terbaru anak lelaki kedua Norman Hakim dan Memey Suhaiza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P/S: Jangan tidak tahu yang Best Buy World Malaysia adalah ‘one stop centre’ No. 1 di Malaysia. Anda boleh mendapatkan 100% barangan authentic seperti minyak wangi, beg tangan, pencuci muka, kosmetik dan banyak lagi. Antara jenama popular yang ada untuk anda ialah SK-II, Estee Lauder, Clinique, Christian Dior, Chanel dan Calvin Klein. Layari Facebook Best Buy World Malaysia, Instagram Best Buy dan juga laman web Best Buy Malaysia untuk

Kredit Foto: Instagram Norman Hakim & Camora Arts 

31 responses to (6 FOTO) Anak Kedua Norman Hakim & Memey Suhaiza Daripada Camora Arts

  1. suka komen says:

    wahh.. comelnya baby ni…cute sngat..mwaahhhhhhh

    0

    0
  2. Ni nak ambik gambar baby ke gambar bapak dia ni??Confused aku..mcm bapak dia yg interframe lebih..hahaha..(ni ape yg aku nmpak jgn marah..peace)

    0

    0
    • xpaham says:

      hah itu la pasal aku pown confuse, baby ke bapak yg baru lahir ni?? org nk tgk baby bkn bapaknya… hmm xpahammm

      0

      0
    • dafi bapak bodek says:

      sambil menyelam minum air kekdahnya….sambil menyatakan sokongan, boleh lah dapat projek sekali…

      0

      0
    • Anonymous says:

      kesadoan tu yg buat terinterframe lebih kekeke

      0

      0
    • zuanzuan says:

      bagi aku kalau setakat nak tunjuk kesadoan, pakai baju body fit @ baju sesedap badan dah cukup tak perlu buka baju dan berposing bagai. Kesadoan tue boleh nampak dgn cara berpakaian, cara berjalan, bercakap, berinteraksi dan bersikap tanggungjawab serta ambil berat, tue dah cukup.

      0

      0
  3. Jenab says:

    Baby tu ke tuuu? hahah .overnya norman !

    0

    0
  4. huk aloh says:

    Mmm..spesis Zain Saidin jgak.msa ni lah nk tyang bdan kn…bla lg?

    0

    0
  5. bukanbakyah says:

    Anak dia laki kan okay laaa lagi bergesel basah dgn bapak tak pakai baju. Yg si zain seden tu anak dia perempuan

    0

    0
    • Momo says:

      pompuan pun anak dia kot, apa masalah bergesel dengan bapak? ko takut dia naik syahwat ke dengan baby dalam pantang mcm tu?

      0

      0
  6. ntahapeape says:

    Adehhh..aku ni nak tgk kecomelan baby…yg bapak plak over!!! baby tu x pakai baju tu comei la gak..yg bapak baby tu x pakai baju ape kejadahnye…bini ko kemain tutup litup..tapi ko ni norman suka beno le nak tayang badan ko tu…walaupon aurat laki dr pusat…tapi geli weiii!!!!!!!x payah la nak sado sgt..lebih baik sedor kan diri tu …adehhhh!!!!

    0

    0
  7. bijan says:

    norman ni harap badan tough je..nmpk la smart..kalo badan sekeping mcm dulu2, x doknye nk nmpk smart..pastu suka sgt nunjuk bodynye..ko ingt org suka sgt ke?eeeuuww..baik la tgkp gmbar baby ngn adik-brdik dia yg lain bnyk sket..dr tgkp gmbar ngn bapak yg bajet..eh!

    0

    0
  8. Kiah Propa says:

    Nama anak dia sape ye?ke belum umum kan lagi?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Norman ni dah masuk fasa “krisis lelaki pertengahan umur” kot.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    AKU RASA KAN NORMAN TU BADAN NYA SIMPAN JER UTK TATAPAN MEMEY TAK SESUAI LANSUNG LAH TAYANG2 BODY KAT UMUM…. PLEASE EH

    0

    0
  11. sheena kebal says:

    menangis abam bocey tgk…rembezzz

    0

    0
  12. cik confuse says:

    mmng trend skrng klaw ambik gmba baby…bapak baby mmng kne bukak baju ke..

    0

    0
  13. Linzy Longkang says:

    pesal skang kemain retis lelaki seme berlumba2 nak badan sado? Dulu2 malek nor sorang jekkk takder pon org lain nak ikut.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    bongok punya artis norman hakim..org nk tgk baby dia bkn nk tgk badan dia…sengaja jer nk tayang badan kan .biasalah artis suka ambik kesempatan.dah la baby belum jatuh tali pusat sibuk plak nk menayang badan eh…geli aku nengok..kesian baby jadi mangsa keadaan bapa sendri.

    0

    0
  15. ntah ler says:

    kenapa ek artis sekarang berlumba2 tayang anak..lepas tu yg photographer pon mesti idea diorang suruh baby2 tu xberbaju…kesian kecik2 dah bo**l..
    ntah la pelik2…

    0

    0
  16. Pemerhati says:

    cian baby….tali pusat pun belum tanggal lagi… dah kena berposing depan camera ye… huk huk huk ;(

    0

    0
  17. Mirai Suenaga says:

    Ni kira ok lah ni Norman tunjuk tang bahu, lengan jer. klu Zain Saidin tu hampir satu badan tunjuk

    0

    0
  18. Anonymous says:

    mmg dh jd trend ke lps je baby kuar dr perut mak eh terus dok berposing,bergmbr??tali pusat pun x tggl lg…kesiannnn…….ikut sgt kebaratan perangai pun dh berkarat….ade eloknye anak tu lps je kuar dr perut mak, di azankan dan di tahnikkan oleh org2 alim semoga anak2 jd anak y soleh dan solehah…ptt laa zmn skrg bdk2 perangai cam ape je…

    0

    0
  19. Beyonsee says:

    OKeyyy…sape yang nak tenguk gambar anak tapi TERnampak badan ayah dulu sila tekan Like!

    0

    0
  20. nur says:

    mak tutup tutup bapak bukak bukak.ini tak adil tak adil.

    0

    0
  21. ika says:

    Bahaya cara norman pegang anak.

    0

    0
  22. zietafus says:

    tahniah dpt baby boy lg
    comel mcm kedua org tua nye
    smoga dpt mendidik mereka menjadi
    ank yg soleh dan menghormati ke dua ibu bapenye
    memey lepas bersalin semakin cantek..

    0

    0
  23. along says:

    nape ler ambik gambar gitu norman ehh… klo bby tu mmg comel sgt2, tapi tang kamu tu elok lah sikit gaya nyer, paling tidak pun pakailah singlet.

    0

    0