Written by Bella | March 25th, 2016

Jika anda peminat setia drama bersiri Aku Bukan Bimbo yang sedang ditayangkan di Astro Ria, pasti anda tahu dengan watak Didi yang berlakon sebagai adik kepada Shaheizy Sam didalam berkenaan.

Namun, tahukah anda beliau sebenarnya adik kepada pelakon popular Anzalna Nasir iaitu Afifah Nasir.

Walaupun masih baharu dalam industri, lakonan Afifah sudah berjaya menarik perhatian serta memikat hati  penonton dan ada yang mempercayai beliau mampu untuk melangkah lebih jauh dalam industri lakonan Malaysia.

Berikut antara komen penonton buat Afifah :-

Satu perkara yang agak positif buat Afifah, mampukah beliau juga popular seperti kakaknya satu hari nanti? Harapnya  selepas ini Afifah boleh berlakon lagi dan membawakan watak yang benar-benar menyerlahkan bakatnya lagi.

Jom layan beberapa foto Afifah Nasir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

37 responses to (6 FOTO) Afifah Nasir Pelakon Drama Aku Bukan Bimbo & Adik Kepada Anzalna

  1. Anonymous says:

    Wajah adik nampak mature ckit dri anzalna..

    0

    0
  2. dora says:

    lawa lg anzalna…adik nmpk cam kakak…
    apapun adik beradik dorg ni lawa2 & educated

    0

    0
  3. Aku tetap aku says:

    Tajuk article sangat teruk…

    0

    0
  4. man says:

    cakap sikit selak rambut rimas tauuu….
    annoying tu perfect sgt….
    tp masa dia p meletop kebabom tu sama ja cara nya annoying jgk…. selak rambut selak rambut…………. aishhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  5. Anonymous says:

    rambut adik beradik ni mmg tebal2 gitu ehhh … bukan main cantik .. jeles betol ! afifah muka matured sikit .. anzalna muka manja .. but dedua sweeeettt !!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    anzalna nmpk lgi muda dri kakak dia…anzalna nmpk lgi lawa sikit…tpi aku suka la tengok rambut dia org…lebat n itam..cantik….adk beradik dia org ni memg cantik2…body pn lawa2..

    0

    0
  7. kakmona says:

    Educated eh diorg ni? Anzalna tu mmg cantik kan.. suke tgk muke dia

    0

    0
    • mariamma says:

      afifah ade double degree. every sem 4.0. wuwu!

      0

      0
      • anon says:

        uni mana?? kalau itm takleh pakai… Kalau cerdik sngt kenapa tak belajar overseas ye..

        0

        1
        • xxx says:

          kenapa xleh pakai lak? tah pape -_-

          0

          0
        • 88 says:

          Dont be so narrow minded..pandai je kena pergi oversea.and what do you mean itm takleh pakai? but then again why waste time with ppl with this kind of thinking.sigh

          0

          0
        • Anonymous says:

          ni mesti org hutan hjung dunia kot. duk ulu mana kak oi. biar betul yg blaja overseas tu confirm pling cerdik. mmg ada yg cerdik, bnyk tpi berlambak jgk yg blaja overseas sbb dorang ada duit. uni apa pun, tgok result barulah ckp, sebab ianya brgntung pda org yg pohon dan mna yg dorng brnasib dapat. biasa yg fkir cmni level bawah je nie tu yg taktau ape2. jgn la tunjuk ulu tu. biar ulu tpi prangai jgn keuluan sgt.

          0

          0
      • Anonymous says:

        yela..uni mana?nak tau gak sebab yg aku tau kt msia tak blh bt double degree..kalu ada bgtau la mmg nak bt double degree ni..nk bt master cm xmampu r plak huhu

        0

        0
    • Anonymous says:

      Mmg educated pun,bapa dorg pun bkn calang2 Profesor …

      0

      0
  8. Anon says:

    Anzalna berlakon pun kayu jek…tapi ok skit aaa dari habis zalikha…habisss dah

    0

    0
  9. kan? says:

    harap attitute mcm kakak kamu la k..
    jgn bru da up da poyo..
    kakak kamu tu the best actress i means x de gosip2 liar psl die smpai die kwin akhirnye..

    0

    0
  10. cikyah says:

    tq2, br request mtk update psl si afifah ni. btw, suka lakonan dia yg manja2 tu. dlm pic nmpk lawa tp kt tv cm kureng skit. hewhew. x pe, jnji lakonan x kayu.

    ada hrpn nk jd pelakon top ni. hope attitude pn mcm anzalna. down to earth

    0

    0
  11. melati says:

    Muka korang boleh lah di anggap katergori biasa jewww….bila anda berdua buat memek muka camgini , dh macam getah pemadam….trus hilang selera makan…eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…

    0

    0
  12. Resumemakkau says:

    Suka sangat Afifah comel. kecik je suara. tapi lakonan bagus walaupun baru. Pengarah kat Malaysia ambil perhatian. Jangan asyik bagi pelakon yang membosankan mcm Mira Filzah. Budget je org bagi resume nak masuk minang!

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahaha, aku sokong kau nok… dah macam kayu mirah filzah tuu xlawa mna pon aku tengok, biasa jaah, cantik pon biasa2 jah, muka mcm dia tuu dah ramai yang jenis2 jual tudung nie,

      0

      0
    • babi kk says:

      kannns, memang betul pong, bajet jew mira filzah tuu layak jual tdung je muka cm dia tuu

      0

      0
    • Anonymous says:

      suara x sedap pon…setakat kecik semua boleh buat….1st impression tengok…yerrkk…spe pelakon ni?

      0

      0
  13. peminat suraya says:

    good try afifah !

    Anzalna still the best. !

    0

    0
  14. ku says:

    nk post pic…biaqlh dia dgn adik beradiknya..
    tpi yg dgn SS tu..tmbah si jntan tu buat muka gtu dgn singletnya.
    oowwhhh..nk sgt tgok adiknya berlakon..tpi bila ada si SS tu terus hilang mood nk tgok..
    tajuk pun ntah pe2 ntah.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    nak tanya 1 je..camna mak korang train korang jg body & rambut ek..huhu

    0

    0
  16. aku says:

    biasa2je. langsung xleh challenge anzalna
    kakk anzalna (ex-fizo) cunnn

    0

    0
  17. Subhi Talha says:

    Cute.
    Bahan goncang.

    Free pula tu.

    0

    0
  18. Beautiful nara says:

    Adik beradik diorg ni semua lawa, semua sopan, tak sombong and paling penting pandai. Afifa ni tak kayu berlakon walaupun dekat meletop dia kata ni first drama dia. Depan2 kecik jer afifah n anzalna ni tapi tetap cantik. semoga ada lagi berlakon drama lain. suka tengok the nasirs’s .

    0

    0
  19. Sam says:

    Dalam IG nampak lawo giler, tapi dalam tv cam okla….. pandai main camera angle mungkin.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia ni boleh dimaafkan sebab educated, family pun macam berjenis. cuma aku tgk kt meletop haritu dia mcm takla selawa dia dalam gambar ig. tu mcm wooww perfect. tp in tv macam biasa je. lawa la tapi biasa sajoh

      ni aku nk komen kt atas td tp aku post komen cepat sgt so kena slow down

      anyway, haah dia kt ig meletop2 lawanya

      0

      0
  20. putera says:

    Aku x kisah semua tu…
    Ari tu nak tackle akak x sompek..
    Sib bik ada adik pulak …
    Fii… dosnt mattter what.. u look so lovely to me…
    i’ll search ur cntact to get intouch

    0

    0