Written by AbangNara | June 11th, 2015

Masih ramai yang tidak puas menatap kejelitaan dan kekacakan pasangan pengantin baru, Ramona Zamzam serta suaminya, Rami Alashkar. Agak menarik gambar yang telah diambil apabila pasangan ini dilihat mendayung sampan di sebuah tasik di Perak sambil berbaju pengantin. Pastinya ia akan menjadi satu kenangan terindah buat Ramona dan Rami.

ramona zamzam

Semoga berbahagia ke akhir hayat diucapkan kepada Ramona dan Rami. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Sixuca Wedding Photography.

ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam

ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (55 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Ramona Zamzam & Rami Alashkar

  1. Anonymous says:

    cantikla gambar2 dalam sampan tu.
    btw tgk family dorg pon happy je..
    restu kan..itu sebaeknnye

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tgk gambar2 dorg neh aku pulak yg rase bahagianye..uhhh

      0

      0
    • I'm jealous says:

      Obvious gila rami is having a good ‘in laws relationship’ dgn mak bpk ramona. It’s true bila org ckp pkahwinan yg direstui mak bpk mmg akan tmpak lebih bhgia. I can see so much happiness in their eyes..

      0

      0
      • Suka sgt says:

        Sy follow ramona lama sgt2 dah. Trus trg ckp sbg seorg rmaja pmpuan sy benar2 mgkagumi hidup ramona.
        Ya mmg ramona belum berhijab dan mnutup aurat spenuhnya tpi sy rasa dia slh sorg celebrity yg sgt ikhlas dlm hidup..
        Dan plg penting, sy rasa ramona sgt bhgia dgn life dia..
        Kalau kita tgk IG artis brape kerat artis yg rpt dgn mak bpk dowang? Ramona se mmg nya ada hbngan yg ckup rpt dgn parents dia. Siape yg follow IG dia msti akan tau.
        Mgkin sbb sy tak rpt dgn mak ayah sy, rsa sronok bile tgk org len ada hbgan baik dgn parents. Sbbnya sy sdri pnah tenampak ramona dan family dia mkn di luar, cara sembg cara ckp tak mcm anak dan parents. More to mcm kwn. Semua bising2 gelak kuat2, mak dia cubit ayah dia, ayah dia peluk adik dia, dn len2 lah. Bukan nmpak dowang takde respect. Ada tu ada tapi cara dowang sbg 1 family sgt friendly n ceria.
        Sy tak rasa ramai artis mcm ramona ni. So far sy tak nmpak die jnis menunjuk handbags/apa2 je lah di IG. Tpi die jnis yg suka share gmbar mknan, suka travel, gmbar pemandangan.. Selfie pun tak over byk, so rasa best je bola follow ig dia.
        Untg rami dpt ramona ni, pndai berbahasa English & mandarin dgn fasih, kaya dgn senyuman n very loving.
        Sy doakan ramona n rami kekal ke jannah..

        0

        0
  2. Anonymous says:

    haha lawak la laki die buat muka…
    yg nak makan tu mesti die tanya ini ape..hihi..sweet je

    0

    0
  3. Suka tengok says:

    mane dia org dpt idea naik sampan ni hek..aku tengok sweet jer pasangan ni…cantik la..x jemu mata memandang bila tengok pic dia org ni…moga ikatan dia org bahagia hingga ujung nyawa..

    0

    0
  4. mohdizlan says:

    tiap kali g RASTA nmpk je laki dia ni. kdg2 dia pun da join sama duk lepak kat RASTA ngan laki dia. aritu nk g byr pas makan, laki dia yg jd cashier. panjat boboyy

    0

    0
    • Boboi says:

      Kan laki ramona ni tauke rasta dgn Azim. Tu sbb dierang mmg salu ada kat situ. Ramona tu dah mcm boss kot kat rasta tu. Kalau tgk dierang lepak dgn wire extension segala ckup. Ramona tu kdg2 bwk sgla mknan dari luar tapi gi rasta shisha je. Suka hati mak nenek dia bwk mcd la apa la hahahah. Laki bini kuat main game kot. Sempoi je dierang lepak, tak nmpak over nak tnjuk mesra ke apa. Kdg2 rami duduk table lain ramona pun duduk meja lain. Dierang mmg org kuat rasta. Dah laki die punya kedai mkn maaa

      0

      0
      • Anonymous says:

        bila masa plak laki dia partner tauke rasta?? mabuk ketum ko ni.

        0

        0
        • Anono says:

          Kau la mabok ketum. Taktau apa nak ckp lebih2 plak. Smua org tau kot. Buat shisha sdri, time bola dia psg, masuk klua cashier suka ati dia, duduk dgn azim 24 jam. asalkan halal keje die, pe slhnya!

          0

          0
  5. joyah says:

    Simple pelamin..bersederhana itu lebih baik..xpayah sponsor juta2 bagai pon nampak seri nye

    0

    0
  6. gigi emas says:

    Mengikut Jabatan statistik malaysia, Kes Penceraian pasangan Melayu adalah tertinggi. Kenapakah terjadi begini? Ini disebabkan oleh beberapa faktor:

    1. ajaran agama yang terlalu rigid sehingga pergaulan antara lelaki dan perempuan dihadkan. Becuase of that the muslim man and woman dont truly understand the sanctity of marriage and relationship.

    2. Faktor ekonomi yand dimana kebanyakan pasangan melayu mempunyai masalah bebanan hutang dan pekerjaan yang tak tinggi. Anak berderek macam gerabak keretapi, tiada quality of life maka conclusion marriage tak happy

    3. Kaum lelaki yang Kuat Nafsu sehingga nak kahwin sampai 4 tapi tak cukup syarat maka berlaku curanglah

    4. Kaum perempuan yang sekian lama semakin pasif dan seperti tiada akal sendiri untuk berfikir selepas berkahwin. Cuba lihat sekelillilnng anda kebanyakan perempuan yg selepas berkahwin terus gedempol ,tak pandai jaga badan , tak pandai bergaya dan tak enak mata memandang…..langsung tak aktif asyik duduk rumah

    5. Pasangan malas untuk membentuk sebuah institusi kahwin yang maju…ni si perempuan selepas kahwin duduk kat rumah bukan nak kerja cari rezeki yg lebih…tapi nak pakai tudung atau jubah branded…duit tak de

    0

    0
  7. blueberry says:

    aduhaiii..cantiknya. semua nya cantik.. perfect!!

    0

    0
  8. melati says:

    Dua2 ni mesti group Myvi..

    0

    0
  9. NALIYA says:

    PEMANDANGAN CANTIK..PENGANTIN PUN CANTIK….SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE JANNAH.

    0

    0
  10. aku pun ensem gak says:

    tgk idung laki dia tadi ingatkan zizan razak…opppssss…salah mak rupanya…sorry

    0

    0
    • Lebiu Rami says:

      Tak habis2 nak ckp mcm zizan. Jauh beza laki ramona ni dgn zizan k. Color lain, tinggi lain, besar pun lain, eh!! Opkos Rami lagi win dari zizan okehhhh!

      0

      0
  11. munah says:

    Laki palestin ni patut balik negara dia pertahan negara dari dijarah oleh keganasann israel….ini tidak larikan dinegara aman malaysia. Jadilah bang alqassam rami.

    0

    0
  12. mrs pip says:

    sweet la rami and ramona …. majlis pun very the simple look ja, pelamin not serabut serabut, warna tema pun very sweet gitewww ….

    0

    0
  13. Ramona Pom Pom says:

    orang palestin ni tak bleh makan makanan melayu yg pedas-pedas kalau tak mau banjir bilik air nanti dengan diorang punye cirit..jenuh lah ko ramona nak clorox bilik air nanti..

    0

    0
    • Kijang says:

      Sygnya ramona baru mention kat media yg laki dia takdak mslah mkn malay food.. Yg plg best.. Rami ni lagi terer mkn pedas dari ramona! Buahahaha!
      Baru ingt smua komen ok2 dan tkde negatif. Tgk2 ade gak yg busuk hati kat sini. Puihhhhh!!!!!!
      Samade ko jeles ramona dpt laki asing yg helokkkkk atau pun ko jeles sbb ko yg melepas tak dapek ramona! Booooooooo!

      0

      0
  14. minah jambu sayang nenek says:

    cantek semua Nye semoga bahgia..

    0

    0
  15. Kemek Suhaiza says:

    selamat sudah hesben yg hidung besar dpt bermastautin kat mesia, takyah la dok palestin yg asyik2 berperang tak sudah2 kat sana tuh

    0

    0
    • Anonymous says:

      Palestin yang asyik berperang bukan sebab mereka nak perang x sudah….kalau boleh org Palestin pun nak hidup aman…

      0

      0
  16. Cik Sweet says:

    Semoga bahagia.. Kem ni ayah dia punya..
    Kem PLKN Sentosa Chenderiang Tapah…
    Tasik tu tempat pelatih main kayak…
    Pe pun Selamat Pengantin Baru…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    santeq

    0

    0
  18. Cik Nab says:

    Aku tersenyum sepanjang tengok gambar wedding dorang ni. Sejuk je hati

    0

    0