Written by serenity | November 10th, 2014

Pada malam 7 November lepas, telah berlangsung malam Anugerah Skrin 2014. Untuk makluman anda, ia ialah satu acara tahunan yang memberi pengiktirafan kepada rancangan-rancangan televisyen dan filem-filem buatan Malaysia, serta para pelakon dan personaliti televisyen yang terbaik. Anugerah Skrin dianjurkan oleh TV3 sejak tahun 1995.

 photo 15549552487_15bd5bc892_b.jpg
Pada mulanya, Anugerah Skrin hanya membuka pencalonan bagi kategori-kategori yang melibatkan terbitan televisyen kepada rancangan-rancangan yang disiarkan di TV3, tetapi sejak tahun 2006, pihak penganjur memutuskan untuk membuka peluang kepada bahan-bahan siaran Radio Televisyen Malaysia (RTM) dan Astro di samping keempat-empat stesen televisyen naungan Media Prima (TV3, ntv7, TV8, TV9).

Bagaimanapun, tahun ini dikhabarkan Astro telah menarik diri dari menyertai penilaian Anugerah Skrin. Berikut ialah gambar-gambar dari malam tersebut, kredit gambar kepada GarisPixel. Senarai penuh penerima Anugerah Skrin 2014 mengikut kategori dan gambar selebihnya akan disiarkan di bahagian dua entri ini. Lagi 54 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo 15549918280_0faac98662_b.jpg
 photo 15549576107_96872df934_b.jpg
 photo 15549913170_8c2e556124_b.jpg
 photo 15549909730_8ed00d93bb_b.jpg
 photo 15549560117_8fb8a32b16_b.jpg
 photo 15549573177_f271e3cba3_b1.jpg
 photo 15549573177_f271e3cba3_b.jpg
 photo 15549564827_7f9d25fa15_b.jpg
 photo 15549547577_3b0a073bf5_b.jpg
 photo 15549569907_df305fc074_b.jpg
 photo 15549547287_feb984ffee_b.jpg
 photo 15549550477_d62b22840b_b2.jpg
 photo 15549318938_3d7b840e8f_b.jpg
 photo 15549322928_6db416ae32_b.jpg
 photo 15549550477_d62b22840b_b.jpg
 photo 15549550477_d62b22840b_b1.jpg
 photo 15549319968_e66fff12a5_b.jpg
 photo 15549318938_3d7b840e8f_b1.jpg
 photo 15549307728_67b0b60d48_b.jpg
 photo 15549296108_6c1def2d7f_b.jpg
 photo 15549302638_fcb13f9df3_b.jpg
 photo 15549302898_077a71ce2d_b.jpg
 photo 15549304848_3bba16e390_b.jpg
 photo 15549299848_a7a52d40e2_b.jpg
 photo 15549295188_d18bcdf6b2_b1.jpg
 photo 15549293198_1318c38c8f_b.jpg
 photo 15548893699_81f4eff1c7_b.jpg
 photo 15548891329_c11e2ba3b9_b.jpg
 photo 15548890479_2c14f612b1_b.jpg
 photo 15548882979_7a79b99ce8_b.jpg
 photo 15548865959_40743c2c44_b.jpg
 photo 15115377083_40c1da4172_b.jpg
 photo 15548879869_2bb2a196ab_b.jpg
 photo 15548872489_9e98635b19_b.jpg
 photo 15548881989_bf195e6d37_b.jpg
 photo 15115356893_4f7247674e_b.jpg
 photo 15115366383_af529f4d65_b.jpg
 photo 15115358013_5b26ed0fca_b.jpg
 photo 15115361423_e50635f3cc_b.jpg
 photo 15115359083_af76809870_b.jpg
 photo 15115363353_0707f29a8e_b.jpg
 photo 15115353493_1b1ba82ca6_b.jpg
 photo 15114805444_8fe55d2afd_b.jpg
 photo 15115348113_f3e28feafb_b.jpg
 photo 15114813004_e9e8911f13_b.jpg
 photo 15114804394_4f7501f091_b.jpg
 photo 15115348893_4a5f5dc189_b.jpg
 photo 15115350013_46738166e1_b.jpg
 photo 15114783444_82ea4b8445_b.jpg
 photo 15114782214_ccd7511c0a_b.jpg
 photo 15114791424_675fd726ba_b.jpg
 photo 15114791704_6e433050e2_b.jpg
 photo 15114802654_2724f1c706_b.jpg
 photo 15114791914_7bfb421564_b.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (55 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Skrin 2014 – Pt. 1

  1. […] Bagaimanapun, tahun ini dikhabarkan Astro telah menarik …read more […]

    0

    0
    • Anonymous says:

      ok la tahun ni banding dengan tahun lepas.
      memang teater musical erma fatima memang terbaik.
      yg lg 1 tu, memang kelaut..
      overall persembahan ok.

      0

      0
  2. liwa says:

    adakah ini anugerah…..??!! ooooooo…xtengok pn…..:-(

    0

    0
  3. rinaz says:

    1)baju nabila ketat.. badan nmpak lembek je…
    2)nora danish over kompiden….badan nmpak chubby
    3)amyra rosli mmg comel..
    4)nad zainal.. asyik gaya y sama.. da boring
    5)teater eeby yus n emelda ntah hape2. baik xde
    6) farid ismet mmg sporting
    7) balqis.. terbaik…
    8) tasha shilla …hurm…

    0

    0
    • Teater buang masa org!! says:

      Teater ebby dan emelda tu mula2 hingga yg separuh dah best, spttnya stop kat jumpa naga tu, tp bila dah melalut2 asyk berlawan naga, dan separuh masa nk habis dan last tu btl2 merosakkan kualiti yg mula2..Dari ianya bagus, lawak dan menghibur…, akhirnya jadi kureng, tk lawak dan buang masa org yg tengok, lama plk tu. Org tamak selalu rugi, ptt brenti kat part yg spttnya, bkn gi tmbh adegan lain yg mmbuatkan nmpk bodoh dn bazir masa anugerah.

      0

      0
      • hah says:

        setuju 100 % elok2 aku layan teater tu dgn perasaan kagum , sampai part naga tu je mmg betol2 sepoii la .. rasa malu lak aku nak tgk ..

        0

        0
    • Bedah says:

      Nora Danish dah macam cartoon Brave… tunggu nak cat rambut color merah!
      haahhaha

      0

      0
    • aku yang bernama says:

      nabila nampak sgt cheap. perut berlemak ada hati pakai baju terdedah. yg peliknya dalam IG dia ramai pula yang puji. korang dapat apa dengan puji dia? stunning laa… anggun la. takde taste langsung korang ni lah!

      0

      0
  4. ASK 2014 says:

    Aku x tengok ASK tahun 1 2 3 tahun lps. Bila aku tengok yg thn ini, wow terbaik terutamanya teater dari geng erma fatima tu

    0

    0
  5. iii says:

    …anugerah wanita terbaik..x sesuai la..kurang tengok TV3..(sebab x menarik) skrg ni Astro ade mcm2 channel..layan je running man ke drama korean ke suamiku en.sotong ke…lg menarik gituw..x layan tv3 da…kalu nak tgk berita layan astro awani..

    0

    0
  6. kak jijah says:

    1.pengacara – fahrin & fafau dah cukup, yg lain semak!
    2.teater erma fatima= the best!
    3.teater adlin – boring di pertengahan.should stop semasa Let It Go.
    4.Konsep mengambil pengacara lama, penyampai radio bagi menyampaikan anugerah = terbaik.
    5.tasha shila – kenapa mengarut – kenapa nak ungkit propa, buat tak senonoh dlm toilet,abg sado?.sila jadi bijak, jgn guna saluran pengacara utk hentam wartawan.

    0

    0
  7. ada ak kesah says:

    walaupun ak x tgk anugerah skrin nie.. tapi ak suka sgt kalau fahrin ngan fafau huhu..kalo d`orang couple pown okek gak kan hihihi

    0

    0