Written by AbangNara | April 11th, 2013

Ok Abang Nara janji ini yang terakhir perkongsian gambar-gambar sekitar malam ABPBH2012 dilakukan. Lepas ini tak ada lagi dah kecuali kalau ada special request daripada anda. Abang Nara pasti kehangatan ABPBH pun dah suam-suam sekarang ini.

zarul

Persembahan paling mantap bagi Abang Nara ialah nyanyian daripada kumpulan zaman 90 an dulu. Abang Nara paling suka dengan lagu nyanyian Zarul Umbrella, Ramalanku Benar Belaka. Memang syahdu. Kalau anda tak tahu, Zarul ada blog di www.zarulumbrella.com. Bolehlah ushar kalau free.

Memang Abang Nara satu family turut sama berkaraoke ketika mereka menyampaikan lagu masing-masing. Teringat kenangan zaman muda-muda dulu. Hehehe. Lagi 54 keping gambar sekitar ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photograhy.

zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul
zarul

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to (55 GAMBAR)Sekitar Malam ABPBH2012 Part III

  1. Anonymous says:

    1st ;p

    0

    0
    • aptb says:

      owh kak ziana…mkn tue mkn terserlah keterbukaanmu lam berpakaian seksa sgh aku tgk…nek ta hmmm xtau le apo nak dikato melainkan phuiiiii huh.. sekian

      0

      0
    • liut says:

      ngarot sgh baju heroin setia hjg nyawaa tuuu.. nsb muke cantik.. hewheww

      0

      0
    • anun says:

      dlm byak2 artis, mata aku dapat tangkap kaki cek ta ngan kaki fida je.. ke mata aku dah kero?? ke aku rabun warna?? ke mentaliliti aku yang dh set bhwa kedua2 artis itu memng hampeh??

      0

      0
    • jebat says:

      seronok gila la ko dpt 1st eh? bertuah sgt la ni?failed!

      0

      0
    • kak timah says:

      SEMUA GAMBAR TERUTAMA KT ATAS PENTAS NAMPAK BLUR SEBAB GAMBAR JAUH

      0

      0
      • suka Sabree Abu says:

        persembahan paling best of kos la yg pesembahan era 90-an tu. .
        yang paling hampeh, of kos la persembahan nak tiru k-pop tu !

        fida punya baju buruk. .meluat aku tgk kalo nk bertudung pkai cm gitu. .

        0

        0
        • ana says:

          ntah…mengarut je nak tiru kpop, padahal lagu techno…
          hancur tetap hancur. habis lagu lama yang sedap tu. nyanyi pun tak ke mana, nak menari2 pulak.
          tak perlu nak menari2 tu. mantapkan persembahan dari segi vokal. itu pun dah cukup. bab menari2 tu, serahkan pada back up dancers. tu kerja diorang. kerja korang nyanyi.

          takdenye nak kpop melainkan korang nyanyi dalam bahasa korea, atau yang menyanyi tu dari korea. kpop pun banyak lagi genre, balada, jazz, dance pop, pop rock, etc. Ia digelar kpop sebab maksud asalnya ‘korea’s popular music’, cuma sekarang maksudnya dah meluas, tapi masih kekal berteraskan muzik yang berasal dari korea/ penyanyinya bernaung di bawah agensi dari korea.

          sedarlah korang tu orang malaysia. takyah bajet kpop sangat setiap kali nak perform. bukannya malaysia takde penyanyi pop.

          0

          0
    • Anonymous says:

      nabila huda gedik sgt, mcm nak tunjuk dia pandai menari le tuh. wondergirls malaysia sgt. yana samsudin tak sangka plak nampak malu-malu. comel je. Cik Ta lagi orang tegur lagi pendek lagi panjang kaki dia tunjuk. didi alias. hahaha. tak perlu cakap apa-apa. lagi tegur lagi meroyan. :)

      0

      0
    • K.A.A says:

      menakutkan logo search tu..

      0

      0
    • Olga says:

      PERSEMBAHAN ANZALNA N TASHA SHILLA YANG PALING TERUK MALAM TU K BYEEEEEEEEE

      0

      0
      • syyy says:

        betul…anzalna mcm tpaksa mengiyakan jer apa yg lopak ckp…
        tasha plak mcm over plak….hmmmm…

        0

        0
      • yuki says:

        aq pun persn,cehh ntah apa2 jk c tasha shila mlm tuhh,nak tnjukk kekonon hebt,blakon pun blm smpai thp fasha sandha laa,nk mcm maya karin jau lg kot,tp lagak dh mcm artis senior yg hebt,

        0

        0
    • Olga says:

      PERSEMBAHAN ANZALNA N TASHA SHILLA YANG PALING TERUK MALAM TU K BYEEEEEEEEE

      0

      0
    • yuki says:

      soo wincci,suka tgk dia,gojes n humble jer orgnya
      artis x popular=apasal pkaian azab sgt??
      arts populr=sopn mcm maya,fazura n lisa
      ayu n mnis jer aq tgk awek dress hijau yg bg award,suka mnengoknya dr lagak c tasha shilla tuhh
      neway,mna tok ti?rita n pasha??

      0

      0
      • nia says:

        macam mana lahhh baju che ta dgn liawanis(?) tu boleh lepas…
        takde pihak nak ambik tindakan ke? dulu bukan main lagi bising kalau ada baju artis yang seksi terlampau.

        sekarang, baju seksi je.orang heboh2, tapi cuma jadi publisiti free je kat diorang. nak tegur suruh berpakaian sopan? takdenye ambil kisah.

        cukuplah tengok fesyen pelik2, baju ketat2, jarang2, terbelah sana sini…
        yang diorang ni singkat sampai tunjuk peha? bajet putih gebu la tu.
        sedar sikit awak tu siapa.

        nanti jangan salahkan artis luar negara penyebab masalah sosial kat negara kita.tengok je artis tempatan. mengalahkan hollywood yg jelas kekafirannya. kuman di seberang nampak saja, padahal gajah depan batang hidung buat dek je…

        0

        0
        • jiran sebelah umah nenek atok kau says:

          woiiiii !agak-II lah nak ckp tang kafir tuh .sesuka hati kau je nak label org kafir bagai !diorang bukan murtad punn pakaian je yg problem !weyh ,manusia pakaian seseorg x menggambarkan agama dye .mcm kawan aq pakai tudung tapi ,agama dye cina .x semestinya islam je pakai tudung dan x semestinya org bukan islam je yg pakai baju x cukup kain !tuh hak diorang nak pakai apa yg diorang nak .sedihhh !

          0

          0
      • cik teratai says:

        fasha kan tgh tggu masa nk bsalin…alah kau ni punnn..

        0

        0
    • mutiara says:

      zz..perasan cam jlo letew..
      ryaniez moments photo neh xbest lah, amek gambar kecik2, sudut2 je..
      kalau gambar wedding retis pun camtu..orang nak tengok orang, yg jadi subjeknye, bukan stage, lampu bagai..

      0

      0
    • LEHA says:

      ziana tak cantik la.. menyeramkan.. si liawanis tu ntah ape2.. ingat cute.. grrrRRRRR.

      0

      0
    • kak timah says:

      ZIANA LENAGN BESAR SEBAB ANGKAT LESONG BATU KT UMAH EXERCISE

      0

      0
  2. naz says:

    zarul umbrella memang terbaikla..nice performance..hoho

    0

    0
    • ddd says:

      hmmm…xde ke gambar yg cantik sket..knape sumer gmbar x cantik eyh? drp first entry lg aku perasan..ko xleh amek drp photographer yg ok sket ke nara… yg ni bapakkkkkkkkkk jauh….ni nk tunjuk gambar stage je ke? yg first2 dulu plak sumer artis nampak pendek..sbb shoot dr atas kot..yg next2 entry pastu utk certain2 ppl je..adoilah… sblom ni ade jugak majlis anugerah..xde la gmbar buruk cmni…yg ok kali ni cuma pengacara and result… liawanis tu kalau tak ade lg bagus dengan penari2 mcm wat persembahan funfair..seksi dan sore x sedap…

      0

      0
      • ain says:

        betul2.. xkn la xde sorg pon wat study mcm mne nk improve pasal gmbr n persembahan.. klu tgok kt tv tu (mentor,AF) sume judge ckp muke penghayatan itu penting.. klu tgok atris2 yg wat persembahan sume menghayati, cume penonton yg xdpt nk menghayati sbb artis jauh, mcm semut je atas pentas yg gah tu.. week :p

        0

        0
  3. Anonymous says:

    che ta tua tak sedar diri.

    0

    0
  4. saye cantik says:

    amir ukays g best.mantop.smua lagu ukays i suker……….

    0

    0
  5. Mirai Suenaga says:

    geli Fida dengan yg pompuan nyanyi lagu sayang tu. yuckks

    0

    0
  6. miss mong says:

    yaa..aku pn plg suka yg group 90-an nyanyi..tp sygnya srabut dgn org yg dok tejerit-jerit kt tgh stage tuh

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg kt bwh 2 mcm ayam mtk dedak..semak..

      0

      0
    • SO says:

      90an paling awesome.. tapi tanpa budak fanatik kat stage tue .. aku rasa. event tue sgt hambar.. bukan apa.. korang pun tahukan artis malaysia sumer berat tangan, berat mulut.. semua pemalas nak tepuk tangan, sume cover cun handsome.. tanpa budak-budak fanatik tue.. aku rasa bukan acara award jea mcm majlis amal pun ada.. nie sbb gara2 artis malaysia tak supportive..

      TQ

      0

      0
  7. bedah tong gas says:

    melting tgk zarul umbrella.. bedah rasa mcm nk baling je tong gas atas stage time zarul perform..

    0

    0
  8. crayon says:

    betul2 abang nara..kali ni saya sokong abg nara..zarul mmg mantop
    masih ramai peminat nak zarul menyanyi balik.

    0

    0
  9. mizz nurse says:

    TAK LEH BLAH TENGOK NEK TA DGN SKIRT PENDEKNYA TU. DAH MACAM NENEK TERENCAT JE PAKAI BAJU TU. NEK TA DAH BOLEH APPLY BANTUAN KAIN 1 MALAYSIA KOT.KAHKAHKAHKAHKAH !!!!!!

    0

    0
  10. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    stage design and layout not bad,…cantik…tp sedih pakaian artis2 mcm babi lepas kandang je…burok sgt2….very low kelas taste…

    0

    0
  11. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    farah fauzana nih tolonglah…perasan gojes…badan dah lah mcm badak berendam…padan muka kena perli kata badan mcm org dah kawin…mmg very2 disgusting dia nih

    0

    0
  12. alam says:

    aq pling xsuka tgk fida, pmpuan yg nynyi lgu sayang, aina tasneeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm nynyi… meluat asenye… nth papew btol dyeowg… fida xssuai lngsng pkai cm 2, baek ko free hair jew….

    0

    0
  13. mon says:

    ZZ kejung je smcm je muka..musykil…

    0

    0
  14. AKUU says:

    TAKOOOOTT GILERRRR tgok che ta!

    0

    0
  15. kek cokelat kesukaan aku says:

    BERPAKAIAN TAPI BERTELANJANG.. FIDA KALAU HANG PAKAI BAJU KURUNG PON ORANG TETAP MINAT SEBAB SUARA HANG…

    0

    0
  16. AKUU says:

    pling best abpbh ni time retis lama show balik lagu 90an tu ja kot……

    0

    0
  17. huhuhu says:

    Firstly nk komen…ABPBH tahun ni hancussss..
    adoiii kak cham, persiapan 6 bulan sebelum beria pungpang tp hampeh.
    Audio, visual semua failed. Pelakon sampaikn award pn mcm xbsedia jer.
    xprepare skrip ke?! Nape sy rs tahun ni hambar sgt hah??
    AJL tahun ni mmg best…tp ABPBH failed. Sorry to say…haha.
    Pls improve next year ok.

    1)RCW – sudahla tu nk sexy bagai, ko tu dh 40++++ sedar diri ckit boleh x? jgn perasan anak dara sunti nk pakai mcm org muda. malu al ckit. Ko mmg cultured shock!!

    2)NABILA HUDA – hrtu kes terlebih sexy, mcm nk berbogel, ni bt hal lg laga2 pipi dgn lelaki. Xkisah la laki org ke, bujang ke…dosa tetap dosa. Alasan sbg “sahabat” mmg xbole terima. Nampak sgt betapa bebasnya pergaulan NH. Kita akui bakat NH tp attitude yg buruk tu lelama boleh merosakkan karier anda. Tolongla jaga adab n perilaku anda sebagai seorang wanita bermaruah.

    3)FIDA – tolong la sedar diri…dedulu bkn main bagus orgnye, skg ni dh mcm cultured shock pn ada. mana pegi FIDA yg sopan, lemah lembut dan muslimah dulu? Fida skg ni dh mcm hamba/mangsa fesyen. kesian melihat kamu.

    4) NEELOFA – betul ke dgr cter dia tempah dress tu smp 20k?? ishhh ni bebetul over confident menang award ni..beria sakan ye,lastly kalah jgk.hahahahha. Zizan pn boleh kalah inikan pula engkau…hehehe. Tp lopek ni mmg kurang berbakat pn dlm mengacara/berlakon. Perlu diasah lg. perasan!

    5) Wondergirls msia – pleaseee la…STOP nonsense! idea bodoh spe srh bt persembahan gitu. tak best lgsg dan memalukan jer.

    6) fafau – pilihla baju yg sesuai dgn bentuk badan anda. Anda mmg terbaik!

    7)TASHA – heheheh…smpt lg menganjing si lopek…haha.tp aku suke.

    8)DIDIE ALIAS – tolongla jgn bikin malu. ko nk ikut style LAdy gaga tu buatpe…ko tu duk mesia. pakaian over sgtla dia ni, ko igt pegi pesta pakaian beragam ke???sengal!

    7)LIAWANIS – sape pompn ni??? mcm cilanat jer rupa ko…dgn skirt penden azab siap terbelah depan lg.. bila dia terkinja2 tu agaknye org dlm kotak kt stage tu dpt tgk spentot dia. Apesal xde yg baling botol kt pompn gedik ni. Hello…krew2 BH xpantau ke etika pakaian utk buat persembahan. Sungguh memalukan je pompn ni. Nyanyi dhla xsedap.
    Arghhhhh tension aku tengok ABPBH kali ni!!!

    Dan kpd retis2 pompn yg lain – overall mmg semuanye sexy cuma ada yg over sexy (xsedar diri), ada yg sengal xreti pilih baju dan ada yg bijak pilih dress (maya,fazura,wawa,yana,anzalna,lisa,tasha,almy,adibah,hanez,ella….
    Tahniah anda cantik dan bijak dr kontrovesi baju). Kpd yg berpakaian agak sopan & nice tu TAHNIAH sesgt krn anda pandai membawa diri. lupa plk najwa latiff tahniah.sweet sgt..jgn cultured shock mcm dorg ok.

    Utk retis lelaki – style suar singkat xpakai stokin tu sbnrnye huduh. tp okla sbb menutup aurat. Kpd artis lelaki (Fahrin Ahmad, Hafiz, Adi Putra, Tomok, Fiz..etc) anda mmg smart dan TAHNIAH sesgt. Zarul – msh encem lg.

    Persembahan lain2 semua BEST. cuma kecewa dgn visual..nyanyi lain, kuar kt tv lain. Panas hati jer tgk. Kpd pemenang semua TAHNIAH.

    JOZAN!!!!! i love u…
    SAM…i loooveeee youuuuu…kih3

    ABPBH pls buat yg lebih baik next year!!!
    penat aku mengundi berpuluh2 surat khabar tau x!

    p/s: juz my opinion. Hak aku bercakap..hihihi.

    0

    0
    • ida says:

      jangan nak digelar ‘wonder girls malaysia’ diorang tu, nanti PERASAN.

      memalukan wondergirls yang original tu je, sebab gelaran guna nama diorang.

      wondergirls dah sampai peringkat antarabangsa, masuk billboard bagai, kalau yang ni, recognition daripada orang malaysia sendiri pun macam hampeh..
      toksah nak ber-wondergirls sangatlah….

      -apesal kalau persembahan kumpulan wanita je, mesti nak panggil wondergirls? kenapa tak spice girls ke, dreamgirls ke, apa2 lah… takde nama lain? tengok gaya persembahan SIKIT pun tak sama dengan gaya persembahan wondergirls… so tak payahlah nak guna nama tu-

      0

      0
    • cik esah says:

      salam, trend seluor senteng yg retis lelaki pakai tu, x huduh, sbb itu mmg sunnah RASULULLAH SAW. lelaki sunat pakai seluor senteng nmpk buku lali kaki. :)

      0

      0
    • Booney says:

      tasha silang menganjing mlm tuhh,wooowww…
      dia menganjingkn clopak ker menganjingkn dirinya..
      bla dia wat pangai mcm tuhh trus aq jd X minat n X respek dia even selama ni aq mint tgk lakonan2 dia
      sorry tasha,aq dah X minat sgt ngn kau,terserlah perangai super overacted kau yg sebenr,busuk hati n dengki
      agknya btl kot dia bli paper tuk dia menang,klu X knp tahun ni dia langsg X sangkut mna2 kategori??kesian kau TASHA!!!

      0

      0
  18. mieoww says:

    abg nara tipu erk..account suspended la yg link blog zarul umbrella tu..sila cek dulu sblm bg link ek :P

    0

    0
  19. Fish Fairuz says:

    Zarul Umbrella mmg x berubah… makin ensem adalah… 90an artists mmg da boom la… yg laen… hampehs.

    0

    0
  20. Cikcumil says:

    Takut tgk pakaian ziana zain tuh….. Siti saleha,comey…

    0

    0
  21. miss s says:

    lagu illusi suara ttp same cm dulu..cume muka xblh bla.zarul okk..luv u..

    0

    0
  22. huhu says:

    neelofa jugak yg anggun & cantik yg menjadi idaman setiap lelaki….

    0

    0
  23. attention says:

    Firstly nk komen…ABPBH tahun ni hancussss..
    adoiii kak cham, persiapan 6 bulan sebelum beria pungpang tp hampeh.
    Audio, visual semua failed. Pelakon sampaikn award pn mcm xbsedia jer.
    xprepare skrip ke?! Nape sy rs tahun ni hambar sgt hah??
    AJL tahun ni mmg best…tp ABPBH failed. Sorry to say…haha.
    Pls improve next year ok.

    1)RCW – sudahla tu nk sexy bagai, ko tu dh 40++++ sedar diri ckit boleh x? jgn perasan anak dara sunti nk pakai mcm org muda. Ko mmg cultured shock!!

    2)NABILA HUDA – hrtu kes terlebih sexy, mcm nk berbogel, ni bt hal lg laga2 pipi dgn lelaki. Xkisah la laki org ke, bujang ke…dosa tetap dosa. Alasan sbg “sahabat” mmg xbole terima. Nampak sgt betapa bebasnya pergaulan NH. Kita akui bakat NH tp attitude yg buruk tu lelama boleh merosakkan karier anda. Tolongla jaga adab n perilaku anda sebagai seorang wanita bermaruah.

    3)FIDA – tolong la sedar diri…dedulu bkn main bagus orgnye, skg ni dh mcm cultured shock pn ada. mana pegi FIDA yg sopan, lemah lembut dan muslimah dulu? Fida skg ni dh mcm hamba/mangsa fesyen. kesian melihat kamu.

    4) NEELOFA – betul ke dgr cter dia tempah dress tu smp 20k?? ishhh ni bebetul over confident menang award ni..beria sakan ye,lastly kalah jgk.hahahahha. Zizan pn boleh kalah inikan pula engkau…hehehe. Tp lopek ni mmg kurang berbakat pn dlm mengacara/berlakon. Perlu diasah lg. perasan!

    5) Wondergirls msia – pleaseee la…STOP nonsense! idea bodoh spe srh bt persembahan gitu. tak best lgsg dan memalukan jer.

    6) fafau – pilihla baju yg sesuai dgn bentuk badan anda. Anda mmg terbaik!

    7)TASHA – heheheh…smpt lg menganjing si lopek…haha.tp aku suke.

    8)DIDIE ALIAS – tolongla jgn bikin malu. ko nk ikut style LAdy gaga tu buatpe…ko tu duk mesia. pakaian over sgtla dia ni, ko igt pegi pesta pakaian beragam ke???sengal!

    7)LIAWANIS – sape pompn ni??? mcm cilanat jer rupa ko…dgn skirt penden azab siap terbelah depan lg.. bila dia terkinja2 tu agaknye org dlm kotak kt stage tu dpt tgk spentot dia. Apesal xde yg baling botol kt pompn gedik ni. Hello…krew2 BH xpantau ke etika pakaian utk buat persembahan. Sungguh memalukan je pompn ni. Nyanyi dhla xsedap.
    Arghhhhh tension aku tengok ABPBH kali ni!!!

    Dan kpd retis2 pompn yg lain – overall mmg semuanye sexy cuma ada yg over sexy (xsedar diri), ada yg sengal xreti pilih baju dan ada yg bijak pilih dress (maya,fazura,wawa,yana,anzalna,lisa,tasha,almy,adibah,hanez,ella….
    Tahniah anda cantik dan bijak dr kontrovesi baju). Kpd yg berpakaian agak sopan & nice tu TAHNIAH sesgt krn anda pandai membawa diri. lupa plk najwa latiff tahniah.sweet sgt..jgn cultured shock mcm dorg ok.

    Utk retis lelaki – style suar singkat xpakai stokin tu sbnrnye huduh. tp okla sbb menutup aurat. Kpd artis lelaki (Fahrin Ahmad, Hafiz, Adi Putra, Tomok, Fiz..etc) anda mmg smart dan TAHNIAH sesgt. Zarul – msh encem lg.

    Persembahan lain2 semua BEST. cuma kecewa dgn visual..nyanyi lain, kuar kt tv lain. Panas hati jer tgk. Kpd pemenang semua TAHNIAH.

    JOZAN!!!!! i love u…
    SAM…i loooveeee youuuuu…kih3

    ABPBH pls buat yg lebih baik next year!!!
    penat aku mengundi berpuluh2 surat khabar tau x!

    0

    0
  24. ............ says:

    y paling best sekali n hilang ngantuk aku masa era 90an nyanyi…hilang ngantuk aku d buatnya..memg best…zarul aku tengok makin ensem la…..memg terbaik la lagu dia org…ilusi suara memg power lagi..tpi dia dh nmpk gemuk..amir suara dh kureng sikit la..tpi lagu2 amir memg best gila…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    wow…zarul ttp ensem la…..

    0

    0
  26. sape sape says:

    tasha shila over giler…suma nk conquer….betul kot yg last year dia menang abp sbb undi beli..huhuhuhu
    ziana zain badan tough mybe sbb exercise..tp muka cm nurul wahab pun ada gak tgk…ke mata aku dah kero tgk betis cik ta lama sgt…
    zarul makin handsome sbb dress up smart giler….zaman 90-an dulu pki biasa2 x terserlah kehandsomannye…(yg ni mata aku x kero)

    0

    0
  27. pewiitt says:

    xde sorg pom yg prasan tgn kiri vokalis projek pistol 2 ade tatu eh?mse jelajah AJL thun lalu lg aku dh prasan tgn dia penuh tatu tp mse 2 dia cover pkai slimut ( mse dlm bas time adzriefaiz nk interview dia)..then serabut betul aku tgk penonton kt tgh stage 2 trkinja2,elok la ade retis pkai skirt pndek kt atas stage,laki2 yg kt tgh stage pakat dk intai..hehe

    0

    0
  28. Anonymous says:

    bleh dikatakn smua gmbr zz muka kelat ja,tahan nafas kot…,bgi perut nmpk kempis ea,hehe

    0

    0
  29. Anonymous says:

    FIDA DH BERUBAH BENO… DAH XSUKA.. PAKAI TUDUNG NTAH PAPER DAH.. DUNIA2…

    0

    0
    • Minah Al Jambu 24jam mgdap com says:

      setiap manusia dh tentu nye ada perubahan diri tk gitu ke em !

      0

      0
  30. Anonymous says:

    Mana gambar Rita?

    0

    0
  31. abu says:

    sume pesyen mintak masuk nerake.tak nampak lutut/kaki..nampak tiak..

    0

    0
  32. rynna says:

    cian awk fafau pakai baju nmpk sgt buncit, bila kain kembang awk skali kembang, tp baju masa red carpet awk cantik nape x pakai design mcm 2 fafau.. kak ziana lengan awk buruk nmpk lebihan lemak baik cover lengan lagey cantik… nelydia awk mcm pokok krismas sori… waa abg zarul encem la….

    0

    0
  33. fieda says:

    zarul umbrella mmg hensem giler….cair tngk dia….muka romantic..dlm bnyk2 vokalis otai..suara ayai illusi x berubah..sama mcm dulu..best giler dorang perform.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Yes..aku setuju sgt…suara abg Ayie sama cam dulu gak…cuma perut je boroi…hehe

      0

      0
  34. wiena says:

    che ta tu makin ditegur, makin dia buat…pakai la lagi seksi2…mcm kaki tu lawa sangat..haishhh…

    0

    0
  35. Jemah Jemtaon Jr says:

    Wow..Kak Ziana Meletop!…sangat Vogue..!

    0

    0
  36. dark_angel says:

    mmg la zarul tu makin hensem skg..tgk la dia kj ape..steward MAS kot..haruslah encem..sll bc blog dia..mcm2 dia wat tuk maintain badan..woohoo

    0

    0
  37. Moi says:

    Tengok gambar memang sah dah. Memang sah. Memang sah Ziana Zain buat hidung. Lain macam bebenar hidung dia tu. Haish.. Adik-beradik buat hidung. Manusia.. manusia..

    0

    0
  38. sebenarnya says:

    anda puas dapat mempamerkan kaki anda setingginya dan lengan anda dan bentuk badan anda. tidak. hakikatnya anda dalam kerugian. anda tidak mengenal apa itu perasaan tenang dan bahgia yang sebenarnya.

    0

    0
  39. hater says:

    Illuminati! Search = illuminati. tema Geometri = Illuminati.. Sedarlah

    0

    0
  40. tacacila says:

    hips fafau lebarrrr, pakai lak satin lagi la nampak merebakkkkk

    0

    0
  41. Pemerhati says:

    Nadiya Nisa jugak yg tak over..!
    bagus..Nad..(thumbs up)
    takyah ikut style pakaian artis2 lain sgt lah kan…
    serebeh sana sini, londeh sana sini….
    terjulur kaki, nak terkeluar betik bagai ehehe :D

    simple lagi sedap mata memandang…..

    0

    0
  42. mee goreng says:

    RCW sangat menyerlah..

    0

    0
  43. WANGBI PUH HAN HU says:

    gempak seh…zarul maintain encem

    0

    0
  44. sacrates says:

    pakaian ko fidaaa… gelang kpl nengok ==’

    0

    0
  45. Kton says:

    johan menghidupkan suasana..xde johan..xbest la ABPBH

    0

    0
  46. miss s says:

    dapat gak tgk blog zarul

    0

    0
  47. Anonymous says:

    dapat gak tgk blog zarul

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Yes..aku setuju sgt…suara abg Ayie sama cam dulu gak…cuma perut je boroi…hehe

    0

    0
  49. Manusia .=D says:

    awat gmba sume hampehhhhhh ?org dlm gmba tuh nmpk kecik cenonet sangat !x reti zoom ke apa ?ke cameranya x ada function utk zoom ?sedihhhhh !tangkap gmba bhg. atas yg besar terlebih ,kau nak tunjuk apa ?langit ?ney malam ,xde nmpk langitnya lah !

    0

    0