Written by AbangNara | December 21st, 2015

Memang sama cantik dan sama padan. Suka sangat Abang nara melihat pasangan pengantin baru kita ini, Nad Zainal dan Muhammad Faliq. Kedua-duanya umpama pinang dibelah dua. Lirikan mata mereka memandang antara satu sama lain jelas menunjukkan kasih sayang yang mendalam. Semoga ia berkekalan buat selama-lamanya.

gambar kahwin nad zainal

Perkahwinan itu adalah satu proses mengenali antara satu sama lain buat selama-lamanya. Banyakkan bersabar, bertoleransi dan berbincang. Semoga dengan perkahwinan ini, Nad dan Faliq akan dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahaya mata sebagai penyeri hidup mereka.

gambar kahwin nad zainal

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Nad Zainal atas bidikan @teddyfilm.co.

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

gambar kahwin nad zainal

25 responses to (55 GAMBAR)Sekitar Majlis Perkahwinan Nad Zainal & Muhammad Faliq

  1. Sandara says:

    Tahniah..

    0

    0
    • Anonymous says:

      KONPEM LEPAS NEH TERUS TAKDE JOB BLAKON

      0

      0
    • ape2 pun kepala NZ tetap paling menarik perhatian n paling winnnnnnnn…..yeahhhhhh!!!!!!

      0

      0
      • Lara says:

        Hihihi kenapa ek? mmg tak boleh cover langsung ker besar kepala dia tu or macam mana? And her husband look like mat rempit, sorry to say.

        0

        0
      • MILA KUMIS says:

        kepala die memang semulajadi besar,,
        pastu mak andam wat design rambot gitu pulak..
        makin nampak besar dah kpalenye..
        dah macam “red queen” dalam movie Alice in wonderland tu ha…

        ok babaiii

        0

        0
    • Option says:

      Tahniah nad zainal.. Takyah la korg nak terus kutuk dia psl video kangkang kat rumah anak yatim tu. Semua org buat salah.. Give her a chance, maybe she will change. Doakan yg baik2 saja.
      Whatever it is, lagi suka ramona zamzam dgn laki palestin dia punya wedding, gambar tak over byk, and very minimalist. Elegant but tak over..
      Tgk dia dgn husband palestin dia pun sweet je..

      0

      0
  2. Anne says:

    Kenapa muka cantik2..tp part amek gmbr nak wat benget2 muka??kan dah ilang cantiknya..

    0

    0
  3. ZYYZXX says:

    dari ari tu aku rasa gatal nak komen.. tu bridemaids dia semua retard ke?
    anyway. grats nad

    0

    0
  4. kepochi says:

    muka nad ni cam perempuan kuku besi malaysia..rosmah mansor..hahahaha

    0

    0
  5. Derpina says:

    The quality of the pictures gave me sore to my eyes.

    0

    0
  6. Kimk says:

    i x brpa minat dia pon… but i wanna wish congrats on ur wedding

    0

    0
  7. jubor says:

    DAH LOBOSSSSS..!!!!!!!! ajet2 suci jer,,puiikkk

    0

    0
  8. LOLA says:

    apesal gambar dia tenggelam erk?

    anyway,sara ali so cute..jihan too..

    0

    0
  9. zabedah kg tasek nun jauh disana says:

    eee.. muke putih, leher hitam.. mcm dayang senandung…
    hihihihi.. kot ye pun mak andam tu, tepek la bedak sket kt leher tu..
    bia x kontra kaler kulit lam gambo.. itu pun na kne ajar.. huhu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    buruk gile kuality gmbr tedpotograpi nih

    0

    0
  11. anak nogori says:

    serius nad tak cantik… muka x sesuai dgn pesen rambut

    0

    0
  12. Weeee says:

    Sah..lki dia mmg xde kening.mcm org tua pn ade.

    0

    0
  13. rozmah manshor says:

    kak mah dgr syuk syj da kawin…x de ke yg nak citer…triple std la korang ni..

    0

    0
  14. sara says:

    die nye edit gambo sampai ilang bulu kening laki nad….hahahah

    0

    0
  15. kesian says:

    nape wat gaya rambut kak mahhhh.. huhu.. tak cantik lahh. nmpk kepala besar..

    ape pon tahniah NZ!

    0

    0
  16. izzy says:

    motip aku baca sbb nk tgok gambar terkangkang…
    cis, takde pulak!

    0

    0
  17. Anggun says:

    Awat buat rambut lagu tu nad oiii. Besau nau kepala ekau. hahaha

    0

    0
  18. Dia says:

    Comel jew budak kecik nee…… doakan yg baik2 tuk kalian berdua.
    kita tidak saling mengenali tp akak doakan semoga dipermudahkan segala2 urusan berumahtangga, semoga kekal hingga hujung nyawa…… Aamiin

    0

    0