Written by AbangNara | November 21st, 2011

Wife Abang Nara suka benar dengan Neelofa nie. Katanya wajah Neelofa cantik Melayu. Ala,kiranya cantik yang tak ada mix darah omputih gitu. Semalam di red carpet FFM24 pun sememangnya menyerlah kecantikan Neelofa.

gambar red carpet ffm24

Layan lagi 54 keping gambar red carpet FFM24 daripada MKstreet (sila LIKE Facebook MKstreet sebagai tanda terima kasih) dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

220 responses to (55 GAMBAR)Red Carpet FFM24 Daripada MKstreet

  1. anti sinetron says:

    fazura cun…

    • Saya cantik says:

      fazura mcm bt hidung je? hidung dia nampak lain la. aik?

      • Tarik Tali says:

        Kali ini pic2 dicilok dari Mkstreet.com..
        nara2… ;)

        • macho says:

          Mampos la nara nak cilok pic kat mana pon..kalau lu taknak baca boleh blah dari sini..gua dah menyampah tgok orang asyik komen pasal nie..btw love u neelofa ngan fazura.. <333

        • Lagubestbest says:

          yeke? Ingatkan blog hebat macam nara ni dia jadi macam wartawan bebas. Rupa2nya cedok internet je ke?

        • cantek says:

          abg nara celok pun ape salahnyer…tugas die mnyiarkan….. itu dinamakn kreatif….xsmstinya berhmpas pulas bermandi darah cari berita law nk sgt jd terdahulu bru nk diiktiraf….abg nara cuma mnyiarkn yang menntukn blog die hebat n terbaik adalah sokongn yang diberikn…awak jelessss ape halllll? ko blogger lain ekk…jelesss la tuuu….org melayu..xpuas tgok org senang..

        • honda ex-5 says:

          bkn ke semua blogger ni ada je yg cilok2..stndrd ar 2..

        • lagubestbest says:

          Adeh kaw2 nye kena 394 dislikes. hahah.

        • serenity says:

          Bukan dicilok, ada kebenaran ya.

        • nukem says:

          kau ni pengusaha blog lain yang dengki yewww?

        • tarik tali mangkuk says:

          mmg la cilok.. kan abg nara dah bg credit kat photog asal. so x kesah la.sama macam ko pegi share2 link kat fb tu kire takpe la? mangkuk.

          ps didie alias macam son goku

        • moshimoshi says:

          hahaha…lawak la ko tarik tali mangkuk.. teliti bebeno ko menilik karekter si DDA tu….

        • TeTiba RaSa Nak MaRah says:

          adessss yang ko tetiba dengki sangat dengan nara nie knape?? dah tahu dia cilok yang ko bukak blog nara nie buat apa…..menyampah….

        • NOOooOOOO says:

          aku paling berkenan gila2 kat baju lisdawati.. (tak dipengaruhi oleh kisah peribadi dia)

        • ctfza says:

          bongok.. kalau cilok abg nara tak bitau terang2 la ambil dari mkstreet.. kalau cilok, abis segala watermark mkstreet pun dibuang.. ni bukan cilok namanya bila credit tu masih ada pada tuan punya gambar.. apa punya bongok la kau ni

      • kiah mulut lnachang!!!! says:

        yang paling penting si amanda amani yg mengarut tu tak tunjuk ketiak itam die time ni.. si miera liyana galak tunjuk ketiak berkarat bagai nak rak tu pon mane erk? tak nampak pong

      • cayang says:

        jgn create o cakap benda yg takde isu …blh mendatangkan fitnah dan cerita2 yg blh memburukkn keadaan…tima kasih.

      • farrah says:

        Make up hidung.
        Memang boleh bg nampak lain.

    • blurr says:

      Bini sallih yaakob pkai bju macam nak pegi makan roti canai kat kedai mamak..hormat la sikit majlis nie..baik xpayah datang..

    • omascantik says:

      fazura cantik

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yeppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mlaysia menang n mlaysia bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gold for mlaysia gold for mlaysia hooooooooooorayyyyyyyyyyyyyy fahmi bolehhhhhhhh

    • Shasha says:

      cantiknya baju Eja!!! paling cantik!! suka!!
      pastu Fazura (sbb aku fan dia!) pastu Maya Karin, pastu Neelofa,
      paling sempoi bini no 3 SY kehkehkeh rilex jaaaaaa hehe
      paling huduh, sapa tu ngan Hasnol Rahmat? Avaa Vanja kan? dorang tu dh kahwin eh? ya allah, pe kena laaa ngan rambut dia? baju tak yah ckp la!

    • bulan says:

      fazura n maya karin.. sopan je..

    • anak malaysia says:

      yg agak cun n x mlebeh sgat :
      -fazura
      -eja
      -scha
      -maya karin
      -lisdawati
      -dayana (bini asyraf muslim)
      -neelofa
      -kilafairy
      -diana danialle

      ok x?? korang rase??

      • Eleazar says:

        agree with four of you choice..best dress Lisdawati…2nd Fazura…3rd Kilafairy..but for me Tiz Zaqyah pun okey…simple… :)

    • aurelia says:

      Tapi i paling like maya karin classic… n muka dia memang sgt cantik…. fazura pun cantik cam princess….. baju scha alyahya sgt tak cantek! mcm baju mandi jerr.. soo melekap..

      • misss says:

        Mentang2lh skarang ni fazura tgh couple ngsn ank sultan johor, tu lh style pon mcm princess gak.. Sweet sgt..

  2. da princess says:

    didie alias? apa motif….?

    fazura, muka penat or sedih?

  3. Merah says:

    Fazura looks soooooo stunning! She’s like princess!

  4. namaakuM says:

    semalam ramai pelakon yg tak lalu kt red carpet tp lalu kt jln yg lain…hmmm..

  5. lantak korang says:

    bini saleh yaakob the best!!! xyah fening2 dh sewa bajuuu….

  6. RedGurl says:

    hrmmmmmmm… paling ayu isteri ashraf

  7. RedGurl says:

    Paling cantik dimataku, isteri ashraf

  8. menebeng jerr says:

    bini saleh yaakob TERBAIKKK!!! x yah pening nk sewa bajuuuu….

  9. macam2 says:

    wanita paling HOT 2011 dan 2012…

    NOOR NEELOFA MOHD NOOR.=)

  10. nani din says:

    fazura nmpak cute!!….huhu….diana pun okey…..pling klakar ana raffali….lalalala

  11. Kila Fairy…takde modal…asyik la muncung tu yg dia buat carik makan…..
    umur muda, rupa nampak tua…..
    udah2 ler tu wei… bukan laku pun…

    • wawa says:

      xpnah pon nampak dia senyum. fail !!

      • kilafairy tua says:

        aku mmg geli tgk kilafairy.. lg satu modal dia kalau posing tunjuk punggung pastu pndang kebelakang. cm tahi. muka tua gilaaa siot

        • Eleazar says:

          bgi saya itu adalah cara pembawaan dia..its her style,brand and her signature pose…so rasanya no big problem at all..cuma her make up look a bit pale..but scara kslruhanya okey… peace.. just my opinion..

    • musliha says:

      aku tgk dia mcm janice dickinson yg skrg ni (time tua).kehkeh.kalo bleh tepek gmbr,lama dh aku tepek gmbr kila ni sblh menyebelah dgn janice tgk persamaan

    • ulatbulu says:

      setuju…saw her last 2 weeks at ikea…terkejut gak, dia rendah orangnyaa, xde breast, and punggung dia flat..so i bajet semua aset dia artificial…. probably letak padding nak bg nampak up kot….hehehe

      • Cik ila says:

        Confirm pakai padding! Fasha pun pakai padding pungkok, minah gilafairy ni yg sekuping ni lagilah! Fail siot!

  12. bini salleh yaakub macam pakai nak pegi pasar sudah.

    cun laa zizan nin ngn bini die..i loike!

    rambut diana danielle macam gaya rambut masa erra nikah/sanding ngn yusri dolu2.. :)

    kilafairy xpayah nak tonggek sangat laa. pose mintak kena rogol jerrr

  13. Sengal says:

    Dalam byk foto kat sini Fazura paling cantik meletops

  14. leman says:

    neelofa, tesembol sarong tetek.

    kan da kntoi pkai push up bra.

  15. fashion police says:

    NEELOFA…lagi sekali dress malfunction selepas kebasahan underpit last time..hmmm..
    lisdawati…so chick n kemas…same to hubby…love it
    scha…biasa…
    tiz–biasa..
    remy ishak—hot…
    khilafairy…oh please stop overdoing yr mouthy….
    ana rafali–so 80’s nyer baju..no–no

  16. leman says:

    eh, bini salleh yaakob tu nk lalu kt red carpet ke,
    nk pegi psar malam, beli aym golek.
    adoila. memg ko bukan artis, tpi ko binik artis.
    cubela bepakaian ikto majles, ce tgok bini corrie tu,
    glam dan mnutop aurat.
    hinih, SANGKAK! da la mude, pesyen mcm org tue.

    • zombie says:

      alah..isteri dia kan cantik muda plak tu…pakai apa pun cantik…bukannya selekeh sgt pun…at least dia pakai cukup kain….daripada artis lain baju riban2 tpi kain x pernah2 cukup….

      lagipun kecantikan dia utk husband dia lah..buat apa nak tayang free2 dkt engkau n lelaki lain…ini baru betul isteri solehah…pandai jaga maruah diri n suami….

      • tutti fruitti says:

        nie bkn nak debate soal tutup aurat ler…bini ashraf n bini zizan nin tu pun berjubah menutup aurat,dan bini diorg pun bukan artis tapi mrk memahami etika berpakaian ketika berada di majlis….

        • misss says:

          A’a, bkn nya soal ttp aurat ke x.. Ni soal etika berpakaian, sm la mcm ko pegi kenduri kawen n pakai baju mcm bini Sy tu, mcm x menghormati majlis je

  17. zaza says:

    Fazura paling cantik!nampak ciri2 permaisuri disitu.ahem!

  18. AB says:

    neelofa: cantik but bosan lah tgok dia je..*sorry

    didie: mcm lady gaga k…hehe..

    fazura: sweet je..

    hafiz: erk…

    jimmy: chubby sket kan?

    kila: wow…memang kila lips u!(killler) hehehe…

    tiz: ok..tp mcm semak sket…

    ddaniele: pun sweet…

    jgn mara ye..just sharing… ; ) *wink2

  19. aku laa stalker says:

    kila bibir cam piring astro..hee..

  20. Kak Joyah says:

    Kasut Fazura adalah dari Jenama christian louboutin! Kalo bling2 mcm tu harganya RM18 000++ sbb ade batu swaroski..Paling basic warna hitam pon dlm RM3000 ++..Hanya beyonce yg pernah dilihat pakai yg bling2 mcm tu …Victoria Beckham ,Ciara and Kim Kardashian pon pakai yg Basic Hitam tu jer!..bertuahnya!..adakah kasut fazura tu yg berharga USD6100 ++? dari group Defodil!..wow bertuahnya…nak tau…tanya die sendiri…6 inch tu…

    • kak jenah says:

      ewahhh kak koyah,klasss ko yer dpt cam bab2 kasut ni.kak jemah ni klu letak kasut cap Bata pon blom tntu dpt identify kalo dh kt kaki letaknya.hik2

    • cherry says:

      kasut fazura daffodil christian louboutin. retail dlm usd 995-usd 1000…xdelah smpai rm 18000 lebih……

  21. bedah says:

    tak payahla letak gambo neelofa banyak sgt….menyampah nengok….

    • kiah mulut lnachang!!!! says:

      kenape bnyk sgt erk neelofa.. aku pon bosan bedah. bukan lawa sgt pon neelofa tu.. ramona zamzam kwn die tu lagi lawa. yg penting fazura gojessssss!! cume die mcm letih je =) . ape2pon kilafairy mmg aku geli tgk.. mcm tua kerepot nak mintak penampar!

    • shika says:

      yup..xminat sangat ngan die.. xtau knape.. minat lagi tasha shila..Cute….

  22. My name hah? says:

    gambo minah yg pakai dress gold bawah gambo juliana evans tu sape ek? pergi mane2 je asyik ada muka dia je. Nyampahhhh haku~~

  23. nurul izza says:

    bini sallih tu sepatutnye pakai baju yg lebih sesuai..tak kena..bkn suruh die berlebih2 smpai sewa baju ribu-riban tapi sekurangnya perlu berhias untuk menjaga nama suami…cth macam isteri zizan, isteri ashraf, diana amir..bertudung n masih boleh bergaya tanpa berlebihan..masih menutup aurat…ni cuma pandangan dan harapnya takde yg nk gaduh pasal ni..huhu

    • TeruteruBozu says:

      setuju..kalo pakai jubah kaftan, pastu tudung comey2 tu pun dah okay dah.. bukan nk suruh membazir, tp biarlaa blend dgn majlis.

  24. komkom says:

    APA DA..BINI SALEH YAAKOP 2..NAPE LA PAKAI GITU LALU RED CARPET..JGN LA TRLALU SIMPLE PLAK..AWOK 2 MUDA..PKAI LA YG MOLEK2 SIKIT.TGOK PAK AZIZ SATTAR,KUSWADINATA PUNYE ISTERI PAKAI CM 2 PON DA OK DA…
    ERRR..SAPA YG ATAS MAYA KARIN,YG PAKAI BAJU MERAH 2 YE..

    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Kalau x salah haku ler kan…itu Anita Beharom ngan anak dia…ala yang belakon citer & filem Dunia Baru tueee…ala yang kena kidnap tue…

      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Oppps…pembetulan, haku silap org la…itu bukan Anita Beharom la tapi haku mmg x tau sapa dia…yang haku maksudkan Anita Beharom tu yang pakai baju merah jugak tue…yang ada budak pompuan pakai baju merah jugak….sori ekkk…

  25. jojo says:

    hanya suke fazura….like princess =)

  26. neera says:

    alahai amanda imani x abes2 nk tyg kulit rusuk…bkn nye lawa pn…yg si baju merah tu sape ek?mcm nk try glemer care singkat je pkaian nye..

    • TeruteruBozu says:

      pelakon dr MIG kan… ape ntah nama. Dier berlakon jadi kawan Rafidah jaga skolah tadika Mia Sara…drama slot akasia dulu. Ape ntah tajuk cter tu…

      • TeruteruBozu says:

        bru teringat epilog syurga cinta versi drama nyer tuh… jadi kawan yg rampas tunang heroin(rafidah ex mamat sepah) pastu kene pukul ngan laki dier..

  27. Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

    salleh yakub bawak bini bongsu je… ini mmg TAK ADIL… hehehe… bawakla kesemua bini baru ADIL…

    bughuk bena je ghupa si didie tu… makin tua makin terok… cam berok…

  28. Fashionista Irama says:

    Wow!!! Fazura pakai heel dari Christian Louboutin!!!!..mmg ade taste…bertuah!!!…

  29. Irma Serdang says:

    Wow!!! Fazura pakai heel dari Louboutin!!!!..mmg ade taste…bertuah!!!…

  30. justmytwocents says:

    Neelofa cantik Melayu ? The real cantik Melayu no need to make up tebal to look beautiful.Fazura lebih dilihat cantik Melayu. Make up tak tebal but still look beautiful and stunning.

  31. appleijau says:

    adoyai nye punn ana rafali,,,.kesian plak nengok…huhuhu

  32. yezza says:

    nelopa…uwekk..npe aku xsuka minah ne xtaulh…
    Fazura..sgt gojes..
    Ashraff n isteri..sejuk mata memandang..
    lisdawati cm dbungkus2..

  33. merepek says:

    si amanda imani tu ngape??muka sembab semacam je..makin gemokk la..

  34. kepochiiii says:

    FAZURA PALING CANTIK..GOJES UOLS…:-)

  35. aku says:

    “aku nak p kenduri kawen pun pakai bj kurung lawa2…
    ni kan nak p mjlis mcm ni”
    ayat ni tuk bini salih yakob. aduhyaiiiii

    • nurul izza says:

      betul…betul..kita gi mjlis knduri kawen pn pakai baju kurung..cantik2..sbbb nk sesuaikan dgn mjlis..mmg terkejut sgt tgk bini sallih tu pakai t-shirt cm tu jer..sgt2 terkejut…harap dia dpt ambil pengajaran…

  36. afzapotpet says:

    bini salleh yaakob pakai baju mcm nak p psr malam pu…uat malu kat bini kuswadinata n pak aziz jaaa….hehehehe

  37. kakchubby says:

    ngape wife abg SY dress-up gaya gitu? takkan sampai tak leh carik kebaya paling simple jalan kat red carpet? mcm nak pegi pasar malam je aku nengok….

  38. Tarik Tali says:

    Fida mana???
    Dah xda idea dh ke nk pkai baju n tudung mcm mana, tu yg x nmpka btg idumg tu??
    Tak berseri pulak gmbr2 kat ats ni xda Fida.. hehe

  39. miss wawa says:

    diana danielle dan maya karin paling cantikkkk!!

  40. jojo says:

    fazura… i loiikkeeee

  41. sane says:

    bini salleh yaakob ke tu? mati2 aku ingat anak dia.

  42. r0se says:

    Fazura mmg cute+manis.. Neel0fa ak tgk mke dye mcm eja jer.. X la h0t mne.. Harap putih & b0dy mantap jer pas2 seksi..

    • sam says:

      eja lagii lawa n manis..nelopek tak abis2 ngan push up bra dia tu..tgk gambar lain2 ada yg ampir flat je..sian nye..desperate nak tut besau

  43. kepochiiii says:

    haissshhh..abg salih ni..make up la bni tu bagi cantik sikit..pakai cam nak p men bowling je..aku p main bowling pun pkai cantik2 tau..bini da empat..xkan nak beli baju yg cantik dwit da abes kot bang..tu la..kawen byk lagi..hehehe..

  44. Karl says:

    OMG!! Didie Alias yg paling jelita sekali….

    Cam pokok bawang pun ada…

  45. miss whatever says:

    kilafairy nampk tue sgt dr umo dye yg sbnr
    remy ishak&Shaheizy Sam nmpak serabai..oppss!

  46. farida says:

    cantikkknyeee laaa JulianaEvann……sangat2 cantik…

  47. Katy Verry says:

    suka tengok Dayana peluk pinggang Ashraf Muslim..hahaha…

  48. putihkaseh says:

    tu lah SY kwin lagi ngan budak2, pakai baju pun cam anak2 dia jer ….. Lisdawati ni pun dah beranak pinak jgn lah nak tayang sgt body tu walau pun fauzi ada sebelah, udah2 lah laki bini oii, awak tu bukan nye bujang lagi … wife asyrat manis semanis kurma, fazura sejak gosip2 ni maintain jer picture dia tapi yg paling kesian Kak Didie Alias, ngapa lah penaja buat dia cam tu, sian anak2 dia tgk mak dia jadi cam tu …… dunia dunia …..

  49. tutti fruitti says:

    Abg Salleh yaacob,bwk2 lah grooming bini tu…berpakaian lah dgn betul utk hadiri majlis yg berprestij….Alahai kesian tgk bini abg salleh yaacob tu…

  50. lolo says:

    kila fairy muda lg kn.. tp her stail n makeup like she’s in 30’s..she should learn from scha or diana daniel or neelofa..

  51. hahahahahhuhu says:

    Fazura macam Cinderella. GOJES.
    Neelofa macam mermaid.
    Kilafairy; Baju macam anjing kurap kehkeh.
    Amanda Imani; seperti ada spare tyre terkeluar di situ nampaknya?
    Didie Alias; WTF? Sebijik macam rambut Jedward. Tapi versi drag queen. Peace

  52. lovely says:

    Lovely couple:
    Zizan Nin & Wife
    Ashraf Islam & Wife
    Remy Ishak & Tiz Zaqyah (they remind me of robert pattinson and Kristen Stewart)

    Best Dress of All:
    Fazura!!!! <3 she looks lovely!!!!

  53. zaza lee says:

    pic no.16 … hampeh muka mcm neng .

  54. zaza lee says:

    sedih tgk artis2 veteran yg still seksi .

  55. N.I.A says:

    baju bini SY x blh blah tol..adesh~ agak² la wei..

  56. sofiea says:

    suka tengok ashraf muslim ngan wife die..sweet sgt :)
    wish them happy together :)

  57. tengku jebi says:

    fazura sangat2 cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  58. AinNabila says:

    skang ni mmg fesyen depa semua bertutup lengan panjang…pastu blakang????yarobiiiiiii…fesyen marsha..amanda…mmg trend skarag ke?????????depa tutup habis…

  59. areemin says:

    adoiii bini salih yaacob, ak dok baca komen org sambil tggu gamba loading. igt kn bju ap di pakai bini salih tu. rupa2nya, t-shirt mcm bdk uitm nk pi kelas! bdk uitm pon lg glamor kotttttttttt….ahhahahah..neelofa tu mmg la cntik, tp asyik pegi award sana sini, x tcalon pon.ahaha

  60. sponge bob says:

    fazura kn kapel ngn ank sultan johor mestilahh look like princess..thanx abg nara upload pic2 ni release tensen time2 exam ni..hehhehe..faveret pic aku ashraff n wife..=))

  61. areemin says:

    baju bini salih yaacob mcm bju bdk uitm nk pi kuliah. fesyen bdk uitm pon glamor.ahhaahahah

  62. adaakukesah? says:

    salam.. berkenaan bini salih tu, biarkan ajela.. bukannya dia artis. yang artisnya, suami dia. mungkin dia taknak pegi tapi abang salih ajak2 jugak.

    aku suka je.. dia tak gila gelemer pun. dah entah memang dia baru balik dari kelas ke hapa, mana korang tau? lagi satu, dia pakai tu dah elok tutup aurat, baju lengan panjang, comel je.. tak macam artis2 yang berkemban, bukak sana sini, ketat sana sini..

    yang korang nak mekak2 ni pasaipa? lebih baik hang mekak pasal yang buka aurat berderet kat atas ni..

    sekian, jgn melenting! sapa makan cili, dia le rasa pedasnya oi…

  63. haley says:

    neelofa…xleh tgk muke.die., menyampah sgt..xtau nape..

    fazura..paling lawaaaaaaaaaa~

    ashraff dan isteri- aku menjerittt!!!!!!!!!!waaaa jeles part tangan die letak tgn kt pinggang ashraff..manja uuu…suke tgk sweet couple nie..nmpk bahagia jerr…

  64. Anon says:

    muka fazura macam muka blair dalam gossip girl kan? lawaaa

  65. aku says:

    ngapa aku tak suka neelofa????? ngapa aku suka fazura?????

  66. akuygSTRESS says:

    apsal byk beno muke si LOFA niii???
    stresssssssssssss!!!

  67. sesaje says:

    Cuma nak kata yg kilafairy is soooo nonono…

  68. student bandung says:

    ashraf muslim n isteri for the win!

  69. ja says:

    maya karin is true beauty…. fazura…also same…not fake

  70. akutakfaham says:

    aku tengok muka Tiz zakyah ni mcm pondan.mcm ala2 michael jackson
    Kilfairy ni mmg akuxfaham femes pasal apa.aku rase x banyak mana pun berlakon,tapi posing dengan pose muka x leh bla.
    Aku suka Fazura gila!!tapi btl gak ckp org kat bawah ni,asal hidung dia someting wrong?
    Neelofa lak,dulu cantik lately macam dah x lawa je.hilang seri dah kot

  71. julia says:

    gambit the best. muah

  72. Sweet31 says:

    Fazura – cantek
    Neelofa – makin gemuk
    Juliana evans – mcm muka aku! :-)
    Salih yaakob – bwk anak ke bini?
    Asraf muslim – bini cantek
    Yang lain2 biasa je…

  73. Insan terpilih says:

    Neelofa gemuk

  74. casper says:

    bini salleh yaacob tu muka dh cntik..kalau pakai baju kaftan tu pon da cntik…ni pakai t.shirt n suar slek je..nmpak x sesuai la nak pegi majlis mcm tu…(pendapat akula)..lg satu..yg peknen sblah hasnol tu..AVA vanja kan?wife dia ke?

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      memang betol ape yg kau komen tu casper …bini SY ni muka dia memang jambu cute lagi tapi si saleh ni suroh lah dia pakai pakaian yg ok2 sikit kn …kalau tknak pakai macm yuna sarban pn pakai baju kurong je pn dh cantek mesti sweet kn…….agak nye si saleh tknak dia pakai lawa2 tk nanti bini dia jambu sangat dia jeles pulak …..kenape dia bawak satu je bini dia ni n kenape tk seret empat2 sekali ?

  75. lelamanja says:

    sejuk mate negok asraf muslim ngan wife dier….double thumbs up!!!

  76. samdol says:

    apasal SAm tu pakai mcm org yahudi aku tgkk.. ingat dia glamer la pakai mcm tu

    • TeruteruBozu says:

      si sam tu perasan dier johnny depp Msia…that’s why bergaya mcm tuh… lama2 over acting plak aku tngok dier skang ni….

  77. komen bila perlu says:

    sweetnyeee lisda ngan fauzi, ashraf muslim ngan dayana, tiz zaqyah ngan remy ishak ….

  78. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semua jantan2 tk jambu yg paling jambu n smart si shamsul yusof tu sweet je minah jambu tengok…….si remy ishak tu ada selekeh lah muka tk kemas dh macm bangla ….dh macm tk terurus stress ke? muka pn macm tk cukop tido jeeeee ni mesti ada ape2 ni kn?

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mlaysia menangggggggggggggggggggggggg lov u fahmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muah muah muah…………

  79. cheyra says:

    peeeeeeeeeeeeeeeeeeeerh memg sempoi habes isteri salleh yaakob ~ klo ye pon pakai la bju kurong yg ade blink2 pehtu sangkot je shawl ~ eeeeeeeerrrr takan tu pon nak ajo bju tu mcm bru balek dri tuishen bukan kuliah dah g kuliah pon de jugak makeup nye tp tape camtik je isteri dye

  80. Ohana says:

    Ashraf Muslim & wife. Fazura. Maya Karin. <3

  81. sasha grey says:

    serius cakap, muka tis zakiah mmg persis muka yurizan beltran.

  82. sasha grey says:

    serius cakap, muka tis zakiah persis macam muka yurizan beltran

  83. sudu says:

    suka ashraf ngan bini dia…pndi cri bini…

  84. comel says:

    fazura n eja cun habis……

  85. cinta says:

    cun fazura dan eja….tak lupa jugak marsha…

  86. wanz says:

    serius uolls…..!!! EJA & FAZURA paling cantek malam FFM 24 aritu. sopan & ayu sgt… tp aku x npk pun FASHA SANDHA… kalau dia dtg, aku teringin sgt nk tgk fesyen ape dia pakai…. berkemban atau terbuka belakang,……?

  87. AKU says:

    ashraf muslim & wife….THE BEST..sederhana tapi tetap kemas, cantik dan hensem,.heheehhee..

  88. hehehe says:

    kr ok la tu x byk artis pempuan yg pakai bj berkemban n x ckp kain…mata aku mengatakan neelofa nie lbh cantk dr fs…

  89. elle says:

    gambit la..euwwwwwwwwwwwwwwwwwww!

  90. yaya says:

    sume cantik n nmpk bersopan sikit.. :) tp mmg fazura nmpk cumel la…

  91. mummy adam says:

    dress Fazura the best!

  92. x patut says:

    KEPADA WIFE ABS SALLEH,KALO YHE PON ANDA INGIN BERSEDERHANA SEKURANG-KURANGNYA SARUNGKANLA BAJU KURUNG POLOS KOSONG DENGAN CLUTCH YG SESUAI, X PON PKAI KAFTAN/ JUBAH BARU BERAPE RINGGIT JE ABG OII.. INI MAJLIS RED CARPET CIK KAK BKN G JENJALAN.. MESTI BINI LAIN DOK GELAK X HENGAT…

  93. Marlina says:

    Bila umur bawah 25 tahun, tapi rupa dah macam 30 lebih, memang disaster.

    Bini no.4 Salleh Yaakob ni kena image enhancement la. Baju camtu, org pegi shopping mall pun pakai lagi bergaya.

  94. Didie Alias rhopa cam BINATANG!!!!

  95. Reena says:

    Asal la remy ishak wat rambut camtu..dah ropa bangla stesen minyak lak aku tgk..baju scha cantik..sempoi tp tak nampak murah cam ana rafali..huhuhu..

  96. whitening cleanser says:

    neelofa xsuka..bukan cantik pun apsal la duk promot lebih2..fazura maintain cun & elegant mcm sy hak3 :P i like fazura :)

  97. didie says:

    lisdawati cun abis cam anak dara

  98. nurul says:

    mia sara dh kena berdikari.jalan sorang2 kat redcarpet.mummy lisa dh xde nk pimpin tgn mia sb skang nk kena pimpin tgn yusry plak.semoga adik mia tabah eh=p

  99. didie says:

    neelofa klon norazlina redzuan. sejibik

  100. tiq says:

    abg remy nak gi jual karpet ka?
    scha al yahya dgn awal plak cepat- cepatlah kawin naik mnyampah plak aku tgok korang duk menggedik
    maya karin sangat cantik
    kila fairy tale- x yah nak tonggek sangat
    didie – nape mak cik? rambut kena karen ker?
    hafiz- nak naik soyuz ker?

  101. AKUUUUUUUUU27 says:

    KILA NAMPAK TUA LA……..AIYOOOO TERUKKKKK

  102. NenekPenne says:

    walaupun neelofa lawa, tapi fazura lagi lawa sebab fazura pakai baju tak delah dedah dada mcm neelofa tu…

  103. rup says:

    fazura wat hidung ek? len macam je..

  104. tutup mulut says:

    dalam banyak2 artis, paling kesian adalah si amanda imani. seriyes tak tau die buat apa kat industri. setakat nyanyi tapi dok takat tu ja, kelakar juga.

    tp mmg die la paling rajin kot hadir kt majlis2 mcm nih :P

  105. Cik Nad says:

    tengok Maya Karin, muka dia sangat cantik + ayu + natural beauty.. Stunning. macam tak bermekap sangat.. Bertuahnya.. Fazura pun macam princess tapi nak compare dgn Maya.. Maya cantik sangat…

  106. fumakila says:

    Wow…kajian yg aku wt komen korang smue majoriti kutuk BIBIR & PUNGGUNG KILAFAIRY….aku pon benci minah ni!!!

    Kila Fairy…udah2 la juihkan bibir ko2..bonto asyik nk tonggek je..org Msia xnk ko jd Angelina Jolie Malaysia…Harap maklum sbb rupa ko nampak tua…..

  107. fumakila says:

    Kila Fairy…
    umur muda, rupa nampak tua…..2la asyik juihkan bibir jer…bontot mesti nk tonggek klu bgambar…. meluat tol…

  108. red true says:

    hmmm…nk wt cner dh 2 jer modal kilafairy nk carik makan…… PUBLISITI MURAHAN

  109. chocolatedechantek says:

    kila fairy
    umo mude tapi nampak tue sangat…trep sangat nak kalahkan bibir angelina jolie tapi tak setanding pown…langsung tak kene selere…huhu…ketare sangat plasticnye tu…..ketare nak publisiti lebih2..tak suke tengok pompn mcm 2…memalukan je…nak bagitau sume org die cantik ke ape ke…langsung tak cantik…nak banding dengan amy mastura jauh sangat beza walaupun amy da ade anak….rupe nampak mcm makcik yg da expired….huhu

  110. nelly says:

    tulah pasal bini saleh yaakob ni..dgn mekap secalit pun takde..kalau ye pun nak simple pakai la baju kebaya ke kurung ke..apsal la?dia ingat dia pegi jalan2 kat taman ke??

  111. Eleazar says:

    BEST DRESS :
    (1).>>>Lisdawati<<>>Fazura<<<STUNNING…couture

  112. mok mek says:

    kilafairy mcm bibir alien jer..!!

  113. bunga says:

    zizan dan pasangannya + ashraf muslim dan pasangannya adalah yg paling tercantik dan terhandsome!

  114. bunga says:

    isteri zizan nin sangat cantik! kalah dari pompuan-pompuan seksi kat sana

  115. puss says:

    siot je zizan menganjing dr.Rozmey

  116. Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!

  117. enw says:

    didi alias bru turun dri planet pluto..

  118. ELIA says:

    Neelofa tu very the plastic lah bini ko sanjung sangat memang patutlah. Muka memangla lawa tapi perangai macam plastik. Hipokrit weyhhh minah lopak ni. Jgnlah terpedaya dgn dia.

    Aku bet tak lama lah dia ni. Sebabnya perasan bagus perasan TMJ nak ngorat dia, perasan semua majlis anugerah kene ada dia, sebab pada dia NEELOFUCK ADALAH ORG TERPENTING DALAM INDUSTRI WADEPAK!!

    Perasan gila patutlah dari sekolah lagi dah kata ko ni plastik lopuck. Muka takat sweet ajela.

  119. […] = ''; } Party: from tux to reduxElsa Peretti Open Heart earrings to occasion(55 GAMBAR)Red Carpet FFM24 Daripada MKstreet #content-body,x:-moz-any-link{float:left;margin-right:28px;}#content-body, x:-moz-any-link, […]

  120. neelofa memang ohsem lah…huhu

  121. bat says:

    fazura mmg gorjes la

  122. lofi says:

    bengong…dok ulang gambar tang sama je watpe…

  123. agnis says:

    simpel bos makasih infonya