Written by AbangNara | November 21st, 2011

Wife Abang Nara suka benar dengan Neelofa nie. Katanya wajah Neelofa cantik Melayu. Ala,kiranya cantik yang tak ada mix darah omputih gitu. Semalam di red carpet FFM24 pun sememangnya menyerlah kecantikan Neelofa.

gambar red carpet ffm24

Layan lagi 54 keping gambar red carpet FFM24 daripada MKstreet (sila LIKE Facebook MKstreet sebagai tanda terima kasih) dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

220 responses to (55 GAMBAR)Red Carpet FFM24 Daripada MKstreet

  1. anti sinetron says:

    fazura cun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 111 Thumb down 4
    • Saya cantik says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 58
      • Tarik Tali says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 480
        • macho says:

          Mampos la nara nak cilok pic kat mana pon..kalau lu taknak baca boleh blah dari sini..gua dah menyampah tgok orang asyik komen pasal nie..btw love u neelofa ngan fazura.. <333

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 15
        • Lagubestbest says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 407
        • cantek says:

          abg nara celok pun ape salahnyer…tugas die mnyiarkan….. itu dinamakn kreatif….xsmstinya berhmpas pulas bermandi darah cari berita law nk sgt jd terdahulu bru nk diiktiraf….abg nara cuma mnyiarkn yang menntukn blog die hebat n terbaik adalah sokongn yang diberikn…awak jelessss ape halllll? ko blogger lain ekk…jelesss la tuuu….org melayu..xpuas tgok org senang..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
        • honda ex-5 says:

          bkn ke semua blogger ni ada je yg cilok2..stndrd ar 2..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • lagubestbest says:

          Adeh kaw2 nye kena 394 dislikes. hahah.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • serenity says:

          Bukan dicilok, ada kebenaran ya.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 12
        • nukem says:

          kau ni pengusaha blog lain yang dengki yewww?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
        • tarik tali mangkuk says:

          mmg la cilok.. kan abg nara dah bg credit kat photog asal. so x kesah la.sama macam ko pegi share2 link kat fb tu kire takpe la? mangkuk.

          ps didie alias macam son goku

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 2
        • moshimoshi says:

          hahaha…lawak la ko tarik tali mangkuk.. teliti bebeno ko menilik karekter si DDA tu….

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • TeTiba RaSa Nak MaRah says:

          adessss yang ko tetiba dengki sangat dengan nara nie knape?? dah tahu dia cilok yang ko bukak blog nara nie buat apa…..menyampah….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • NOOooOOOO says:

          aku paling berkenan gila2 kat baju lisdawati.. (tak dipengaruhi oleh kisah peribadi dia)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
        • ctfza says:

          bongok.. kalau cilok abg nara tak bitau terang2 la ambil dari mkstreet.. kalau cilok, abis segala watermark mkstreet pun dibuang.. ni bukan cilok namanya bila credit tu masih ada pada tuan punya gambar.. apa punya bongok la kau ni

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • kiah mulut lnachang!!!! says:

        yang paling penting si amanda amani yg mengarut tu tak tunjuk ketiak itam die time ni.. si miera liyana galak tunjuk ketiak berkarat bagai nak rak tu pon mane erk? tak nampak pong

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • cayang says:

        jgn create o cakap benda yg takde isu …blh mendatangkan fitnah dan cerita2 yg blh memburukkn keadaan…tima kasih.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • farrah says:

        Make up hidung.
        Memang boleh bg nampak lain.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • blurr says:

      Bini sallih yaakob pkai bju macam nak pegi makan roti canai kat kedai mamak..hormat la sikit majlis nie..baik xpayah datang..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 189 Thumb down 15
    • omascantik says:

      fazura cantik

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 5
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yeppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mlaysia menang n mlaysia bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gold for mlaysia gold for mlaysia hooooooooooorayyyyyyyyyyyyyy fahmi bolehhhhhhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
    • Shasha says:

      cantiknya baju Eja!!! paling cantik!! suka!!
      pastu Fazura (sbb aku fan dia!) pastu Maya Karin, pastu Neelofa,
      paling sempoi bini no 3 SY kehkehkeh rilex jaaaaaa hehe
      paling huduh, sapa tu ngan Hasnol Rahmat? Avaa Vanja kan? dorang tu dh kahwin eh? ya allah, pe kena laaa ngan rambut dia? baju tak yah ckp la!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • bulan says:

      fazura n maya karin.. sopan je..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • stalker says:

        yg paling sopan aku rasa isteri zizan nin and isteri ashraf muslim. sedap mata memandang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • anak malaysia says:

      yg agak cun n x mlebeh sgat :
      -fazura
      -eja
      -scha
      -maya karin
      -lisdawati
      -dayana (bini asyraf muslim)
      -neelofa
      -kilafairy
      -diana danialle

      ok x?? korang rase??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
      • Eleazar says:

        agree with four of you choice..best dress Lisdawati…2nd Fazura…3rd Kilafairy..but for me Tiz Zaqyah pun okey…simple… :)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • aurelia says:

      Tapi i paling like maya karin classic… n muka dia memang sgt cantik…. fazura pun cantik cam princess….. baju scha alyahya sgt tak cantek! mcm baju mandi jerr.. soo melekap..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • misss says:

        Mentang2lh skarang ni fazura tgh couple ngsn ank sultan johor, tu lh style pon mcm princess gak.. Sweet sgt..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. da princess says:

    didie alias? apa motif….?

    fazura, muka penat or sedih?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
  3. Merah says:

    Fazura looks soooooo stunning! She’s like princess!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 4
  4. namaakuM says:

    semalam ramai pelakon yg tak lalu kt red carpet tp lalu kt jln yg lain…hmmm..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  5. lantak korang says:

    bini saleh yaakob the best!!! xyah fening2 dh sewa bajuuu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 23
    • anon says:

      mmg the best bajunye bukan gaun dbkl ropol2…tp ni majlis formal…red carpet lak tu dan baju dia pakai mcm nk g kelas je…….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 2
      • malas says:

        ingat SY dgn anaknya yg baru balik kuliah..rupanya bini muda..dah tau jadi isteri celebrity pakailah baju yg seswaai majlis

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 0
    • hah sempottt~ says:

      haah…hidup dalam kesederhanaan …

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. RedGurl says:

    hrmmmmmmm… paling ayu isteri ashraf

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 151 Thumb down 11
  7. RedGurl says:

    Paling cantik dimataku, isteri ashraf

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 12
    • Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

      suke tgok ashraf dan isteri…

      boring tgok scha dan awal…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 139 Thumb down 5
      • zad says:

        sejuk mata n hati tgk pasangan ashraf & isteri….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 4
        • Ms Nana says:

          Agreed..walaupun ada rasa cemburu terselit di situ.. hehe.. semoga both of them kekal bahagia.. amin!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
        • honeycracker says:

          ye btul..saya cemburu juga..encik asyraf xnk pasang yg ke 2 atau yg ke 3 ke..heheh~ buleh mengobat kekecewaan ini..;D

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
      • anonymous says:

        not forgetting zizan nin and wife. so adorable :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
  8. menebeng jerr says:

    bini saleh yaakob TERBAIKKK!!! x yah pening nk sewa bajuuuu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 28
  9. macam2 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 133
  10. nani din says:

    fazura nmpak cute!!….huhu….diana pun okey…..pling klakar ana raffali….lalalala

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 6
  11. Kila Fairy…takde modal…asyik la muncung tu yg dia buat carik makan…..
    umur muda, rupa nampak tua…..
    udah2 ler tu wei… bukan laku pun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 183 Thumb down 5
    • wawa says:

      xpnah pon nampak dia senyum. fail !!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
      • kilafairy tua says:

        aku mmg geli tgk kilafairy.. lg satu modal dia kalau posing tunjuk punggung pastu pndang kebelakang. cm tahi. muka tua gilaaa siot

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 2
        • Eleazar says:

          bgi saya itu adalah cara pembawaan dia..its her style,brand and her signature pose…so rasanya no big problem at all..cuma her make up look a bit pale..but scara kslruhanya okey… peace.. just my opinion..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • musliha says:

      aku tgk dia mcm janice dickinson yg skrg ni (time tua).kehkeh.kalo bleh tepek gmbr,lama dh aku tepek gmbr kila ni sblh menyebelah dgn janice tgk persamaan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • ulatbulu says:

      setuju…saw her last 2 weeks at ikea…terkejut gak, dia rendah orangnyaa, xde breast, and punggung dia flat..so i bajet semua aset dia artificial…. probably letak padding nak bg nampak up kot….hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Cik ila says:

        Confirm pakai padding! Fasha pun pakai padding pungkok, minah gilafairy ni yg sekuping ni lagilah! Fail siot!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. bini salleh yaakub macam pakai nak pegi pasar sudah.

    cun laa zizan nin ngn bini die..i loike!

    rambut diana danielle macam gaya rambut masa erra nikah/sanding ngn yusri dolu2.. :)

    kilafairy xpayah nak tonggek sangat laa. pose mintak kena rogol jerrr

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 3
  13. Sengal says:

    Dalam byk foto kat sini Fazura paling cantik meletops

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 5
  14. leman says:

    neelofa, tesembol sarong tetek.

    kan da kntoi pkai push up bra.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 2
  15. fashion police says:

    NEELOFA…lagi sekali dress malfunction selepas kebasahan underpit last time..hmmm..
    lisdawati…so chick n kemas…same to hubby…love it
    scha…biasa…
    tiz–biasa..
    remy ishak—hot…
    khilafairy…oh please stop overdoing yr mouthy….
    ana rafali–so 80’s nyer baju..no–no

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 6
  16. leman says:

    eh, bini salleh yaakob tu nk lalu kt red carpet ke,
    nk pegi psar malam, beli aym golek.
    adoila. memg ko bukan artis, tpi ko binik artis.
    cubela bepakaian ikto majles, ce tgok bini corrie tu,
    glam dan mnutop aurat.
    hinih, SANGKAK! da la mude, pesyen mcm org tue.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 11
    • zombie says:

      alah..isteri dia kan cantik muda plak tu…pakai apa pun cantik…bukannya selekeh sgt pun…at least dia pakai cukup kain….daripada artis lain baju riban2 tpi kain x pernah2 cukup….

      lagipun kecantikan dia utk husband dia lah..buat apa nak tayang free2 dkt engkau n lelaki lain…ini baru betul isteri solehah…pandai jaga maruah diri n suami….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 19
      • tutti fruitti says:

        nie bkn nak debate soal tutup aurat ler…bini ashraf n bini zizan nin tu pun berjubah menutup aurat,dan bini diorg pun bukan artis tapi mrk memahami etika berpakaian ketika berada di majlis….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
        • misss says:

          A’a, bkn nya soal ttp aurat ke x.. Ni soal etika berpakaian, sm la mcm ko pegi kenduri kawen n pakai baju mcm bini Sy tu, mcm x menghormati majlis je

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. zaza says:

    Fazura paling cantik!nampak ciri2 permaisuri disitu.ahem!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 2
  18. AB says:

    neelofa: cantik but bosan lah tgok dia je..*sorry

    didie: mcm lady gaga k…hehe..

    fazura: sweet je..

    hafiz: erk…

    jimmy: chubby sket kan?

    kila: wow…memang kila lips u!(killler) hehehe…

    tiz: ok..tp mcm semak sket…

    ddaniele: pun sweet…

    jgn mara ye..just sharing… ; ) *wink2

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 16
  19. aku laa stalker says:

    kila bibir cam piring astro..hee..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 0
  20. Kak Joyah says:

    Kasut Fazura adalah dari Jenama christian louboutin! Kalo bling2 mcm tu harganya RM18 000++ sbb ade batu swaroski..Paling basic warna hitam pon dlm RM3000 ++..Hanya beyonce yg pernah dilihat pakai yg bling2 mcm tu …Victoria Beckham ,Ciara and Kim Kardashian pon pakai yg Basic Hitam tu jer!..bertuahnya!..adakah kasut fazura tu yg berharga USD6100 ++? dari group Defodil!..wow bertuahnya…nak tau…tanya die sendiri…6 inch tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 0
    • kak jenah says:

      ewahhh kak koyah,klasss ko yer dpt cam bab2 kasut ni.kak jemah ni klu letak kasut cap Bata pon blom tntu dpt identify kalo dh kt kaki letaknya.hik2

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • cherry says:

      kasut fazura daffodil christian louboutin. retail dlm usd 995-usd 1000…xdelah smpai rm 18000 lebih……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. bedah says:

    tak payahla letak gambo neelofa banyak sgt….menyampah nengok….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 5
    • kiah mulut lnachang!!!! says:

      kenape bnyk sgt erk neelofa.. aku pon bosan bedah. bukan lawa sgt pon neelofa tu.. ramona zamzam kwn die tu lagi lawa. yg penting fazura gojessssss!! cume die mcm letih je =) . ape2pon kilafairy mmg aku geli tgk.. mcm tua kerepot nak mintak penampar!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • shika says:

      yup..xminat sangat ngan die.. xtau knape.. minat lagi tasha shila..Cute….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  22. My name hah? says:

    gambo minah yg pakai dress gold bawah gambo juliana evans tu sape ek? pergi mane2 je asyik ada muka dia je. Nyampahhhh haku~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  23. nurul izza says:

    bini sallih tu sepatutnye pakai baju yg lebih sesuai..tak kena..bkn suruh die berlebih2 smpai sewa baju ribu-riban tapi sekurangnya perlu berhias untuk menjaga nama suami…cth macam isteri zizan, isteri ashraf, diana amir..bertudung n masih boleh bergaya tanpa berlebihan..masih menutup aurat…ni cuma pandangan dan harapnya takde yg nk gaduh pasal ni..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
    • TeruteruBozu says:

      setuju..kalo pakai jubah kaftan, pastu tudung comey2 tu pun dah okay dah.. bukan nk suruh membazir, tp biarlaa blend dgn majlis.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  24. komkom says:

    APA DA..BINI SALEH YAAKOP 2..NAPE LA PAKAI GITU LALU RED CARPET..JGN LA TRLALU SIMPLE PLAK..AWOK 2 MUDA..PKAI LA YG MOLEK2 SIKIT.TGOK PAK AZIZ SATTAR,KUSWADINATA PUNYE ISTERI PAKAI CM 2 PON DA OK DA…
    ERRR..SAPA YG ATAS MAYA KARIN,YG PAKAI BAJU MERAH 2 YE..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Kalau x salah haku ler kan…itu Anita Beharom ngan anak dia…ala yang belakon citer & filem Dunia Baru tueee…ala yang kena kidnap tue…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Oppps…pembetulan, haku silap org la…itu bukan Anita Beharom la tapi haku mmg x tau sapa dia…yang haku maksudkan Anita Beharom tu yang pakai baju merah jugak tue…yang ada budak pompuan pakai baju merah jugak….sori ekkk…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. jojo says:

    hanya suke fazura….like princess =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  26. neera says:

    alahai amanda imani x abes2 nk tyg kulit rusuk…bkn nye lawa pn…yg si baju merah tu sape ek?mcm nk try glemer care singkat je pkaian nye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • TeruteruBozu says:

      pelakon dr MIG kan… ape ntah nama. Dier berlakon jadi kawan Rafidah jaga skolah tadika Mia Sara…drama slot akasia dulu. Ape ntah tajuk cter tu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • TeruteruBozu says:

        bru teringat epilog syurga cinta versi drama nyer tuh… jadi kawan yg rampas tunang heroin(rafidah ex mamat sepah) pastu kene pukul ngan laki dier..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

    salleh yakub bawak bini bongsu je… ini mmg TAK ADIL… hehehe… bawakla kesemua bini baru ADIL…

    bughuk bena je ghupa si didie tu… makin tua makin terok… cam berok…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
    • TeruteruBozu says:

      alasan dier bini no 4 tu merangkap PA dier..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • moshimoshi says:

        kaklong, kakngah n kaklang dah amik kata sepakat kalo diksu nk ikot gak jangn pakai ropol2 rambu ramba bagai.. pakai tshirt dalam lemari je sudah…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  28. Fashionista Irama says:

    Wow!!! Fazura pakai heel dari Christian Louboutin!!!!..mmg ade taste…bertuah!!!…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
  29. Irma Serdang says:

    Wow!!! Fazura pakai heel dari Louboutin!!!!..mmg ade taste…bertuah!!!…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  30. justmytwocents says:

    Neelofa cantik Melayu ? The real cantik Melayu no need to make up tebal to look beautiful.Fazura lebih dilihat cantik Melayu. Make up tak tebal but still look beautiful and stunning.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 4
  31. appleijau says:

    adoyai nye punn ana rafali,,,.kesian plak nengok…huhuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  32. yezza says:

    nelopa…uwekk..npe aku xsuka minah ne xtaulh…
    Fazura..sgt gojes..
    Ashraff n isteri..sejuk mata memandang..
    lisdawati cm dbungkus2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  33. merepek says:

    si amanda imani tu ngape??muka sembab semacam je..makin gemokk la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  34. kepochiiii says:

    FAZURA PALING CANTIK..GOJES UOLS…:-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  35. aku says:

    “aku nak p kenduri kawen pun pakai bj kurung lawa2…
    ni kan nak p mjlis mcm ni”
    ayat ni tuk bini salih yakob. aduhyaiiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • nurul izza says:

      betul…betul..kita gi mjlis knduri kawen pn pakai baju kurung..cantik2..sbbb nk sesuaikan dgn mjlis..mmg terkejut sgt tgk bini sallih tu pakai t-shirt cm tu jer..sgt2 terkejut…harap dia dpt ambil pengajaran…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  36. afzapotpet says:

    bini salleh yaakob pakai baju mcm nak p psr malam pu…uat malu kat bini kuswadinata n pak aziz jaaa….hehehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
  37. kakchubby says:

    ngape wife abg SY dress-up gaya gitu? takkan sampai tak leh carik kebaya paling simple jalan kat red carpet? mcm nak pegi pasar malam je aku nengok….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  38. Tarik Tali says:

    Fida mana???
    Dah xda idea dh ke nk pkai baju n tudung mcm mana, tu yg x nmpka btg idumg tu??
    Tak berseri pulak gmbr2 kat ats ni xda Fida.. hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  39. miss wawa says:

    diana danielle dan maya karin paling cantikkkk!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  40. jojo says:

    fazura… i loiikkeeee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  41. sane says:

    bini salleh yaakob ke tu? mati2 aku ingat anak dia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  42. r0se says:

    Fazura mmg cute+manis.. Neel0fa ak tgk mke dye mcm eja jer.. X la h0t mne.. Harap putih & b0dy mantap jer pas2 seksi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • sam says:

      eja lagii lawa n manis..nelopek tak abis2 ngan push up bra dia tu..tgk gambar lain2 ada yg ampir flat je..sian nye..desperate nak tut besau

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  43. kepochiiii says:

    haissshhh..abg salih ni..make up la bni tu bagi cantik sikit..pakai cam nak p men bowling je..aku p main bowling pun pkai cantik2 tau..bini da empat..xkan nak beli baju yg cantik dwit da abes kot bang..tu la..kawen byk lagi..hehehe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  44. Karl says:

    OMG!! Didie Alias yg paling jelita sekali….

    Cam pokok bawang pun ada…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
  45. miss whatever says:

    kilafairy nampk tue sgt dr umo dye yg sbnr
    remy ishak&Shaheizy Sam nmpak serabai..oppss!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  46. farida says:

    cantikkknyeee laaa JulianaEvann……sangat2 cantik…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  47. Katy Verry says:

    suka tengok Dayana peluk pinggang Ashraf Muslim..hahaha…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  48. putihkaseh says:

    tu lah SY kwin lagi ngan budak2, pakai baju pun cam anak2 dia jer ….. Lisdawati ni pun dah beranak pinak jgn lah nak tayang sgt body tu walau pun fauzi ada sebelah, udah2 lah laki bini oii, awak tu bukan nye bujang lagi … wife asyrat manis semanis kurma, fazura sejak gosip2 ni maintain jer picture dia tapi yg paling kesian Kak Didie Alias, ngapa lah penaja buat dia cam tu, sian anak2 dia tgk mak dia jadi cam tu …… dunia dunia …..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  49. tutti fruitti says:

    Abg Salleh yaacob,bwk2 lah grooming bini tu…berpakaian lah dgn betul utk hadiri majlis yg berprestij….Alahai kesian tgk bini abg salleh yaacob tu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  50. lolo says:

    kila fairy muda lg kn.. tp her stail n makeup like she’s in 30’s..she should learn from scha or diana daniel or neelofa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  51. hahahahahhuhu says:

    Fazura macam Cinderella. GOJES.
    Neelofa macam mermaid.
    Kilafairy; Baju macam anjing kurap kehkeh.
    Amanda Imani; seperti ada spare tyre terkeluar di situ nampaknya?
    Didie Alias; WTF? Sebijik macam rambut Jedward. Tapi versi drag queen. Peace

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  52. lovely says:

    Lovely couple:
    Zizan Nin & Wife
    Ashraf Islam & Wife
    Remy Ishak & Tiz Zaqyah (they remind me of robert pattinson and Kristen Stewart)

    Best Dress of All:
    Fazura!!!! <3 she looks lovely!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
  53. zaza lee says:

    pic no.16 … hampeh muka mcm neng .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. zaza lee says:

    sedih tgk artis2 veteran yg still seksi .

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  55. N.I.A says:

    baju bini SY x blh blah tol..adesh~ agak² la wei..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  56. sofiea says:

    suka tengok ashraf muslim ngan wife die..sweet sgt :)
    wish them happy together :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  57. tengku jebi says:

    fazura sangat2 cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  58. AinNabila says:

    skang ni mmg fesyen depa semua bertutup lengan panjang…pastu blakang????yarobiiiiiii…fesyen marsha..amanda…mmg trend skarag ke?????????depa tutup habis…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. areemin says:

    adoiii bini salih yaacob, ak dok baca komen org sambil tggu gamba loading. igt kn bju ap di pakai bini salih tu. rupa2nya, t-shirt mcm bdk uitm nk pi kelas! bdk uitm pon lg glamor kotttttttttt….ahhahahah..neelofa tu mmg la cntik, tp asyik pegi award sana sini, x tcalon pon.ahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  60. sponge bob says:

    fazura kn kapel ngn ank sultan johor mestilahh look like princess..thanx abg nara upload pic2 ni release tensen time2 exam ni..hehhehe..faveret pic aku ashraff n wife..=))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  61. areemin says:

    baju bini salih yaacob mcm bju bdk uitm nk pi kuliah. fesyen bdk uitm pon glamor.ahhaahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  62. adaakukesah? says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 26
    • TeruteruBozu says:

      tudung x tutup dada…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • adaakukesah? says:

        kelakarlah.. tudung tak tutup dada? at least, dia lebih baik daripada yang lain2 yang terdedah di kepala, terbukak di dada..

        tu korang tak kesah? hahaha.. kelakarlah!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  63. haley says:

    neelofa…xleh tgk muke.die., menyampah sgt..xtau nape..

    fazura..paling lawaaaaaaaaaa~

    ashraff dan isteri- aku menjerittt!!!!!!!!!!waaaa jeles part tangan die letak tgn kt pinggang ashraff..manja uuu…suke tgk sweet couple nie..nmpk bahagia jerr…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  64. Anon says:

    muka fazura macam muka blair dalam gossip girl kan? lawaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  65. aku says:

    ngapa aku tak suka neelofa????? ngapa aku suka fazura?????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  66. akuygSTRESS says:

    apsal byk beno muke si LOFA niii???
    stresssssssssssss!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  67. sesaje says:

    Cuma nak kata yg kilafairy is soooo nonono…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  68. student bandung says:

    ashraf muslim n isteri for the win!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  69. ja says:

    maya karin is true beauty…. fazura…also same…not fake

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  70. akutakfaham says:

    aku tengok muka Tiz zakyah ni mcm pondan.mcm ala2 michael jackson
    Kilfairy ni mmg akuxfaham femes pasal apa.aku rase x banyak mana pun berlakon,tapi posing dengan pose muka x leh bla.
    Aku suka Fazura gila!!tapi btl gak ckp org kat bawah ni,asal hidung dia someting wrong?
    Neelofa lak,dulu cantik lately macam dah x lawa je.hilang seri dah kot

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  71. julia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 18
  72. Sweet31 says:

    Fazura – cantek
    Neelofa – makin gemuk
    Juliana evans – mcm muka aku! :-)
    Salih yaakob – bwk anak ke bini?
    Asraf muslim – bini cantek
    Yang lain2 biasa je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  73. Insan terpilih says:

    Neelofa gemuk

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  74. casper says:

    bini salleh yaacob tu muka dh cntik..kalau pakai baju kaftan tu pon da cntik…ni pakai t.shirt n suar slek je..nmpak x sesuai la nak pegi majlis mcm tu…(pendapat akula)..lg satu..yg peknen sblah hasnol tu..AVA vanja kan?wife dia ke?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      memang betol ape yg kau komen tu casper …bini SY ni muka dia memang jambu cute lagi tapi si saleh ni suroh lah dia pakai pakaian yg ok2 sikit kn …kalau tknak pakai macm yuna sarban pn pakai baju kurong je pn dh cantek mesti sweet kn…….agak nye si saleh tknak dia pakai lawa2 tk nanti bini dia jambu sangat dia jeles pulak …..kenape dia bawak satu je bini dia ni n kenape tk seret empat2 sekali ?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  75. lelamanja says:

    sejuk mate negok asraf muslim ngan wife dier….double thumbs up!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  76. samdol says:

    apasal SAm tu pakai mcm org yahudi aku tgkk.. ingat dia glamer la pakai mcm tu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • TeruteruBozu says:

      si sam tu perasan dier johnny depp Msia…that’s why bergaya mcm tuh… lama2 over acting plak aku tngok dier skang ni….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  77. komen bila perlu says:

    sweetnyeee lisda ngan fauzi, ashraf muslim ngan dayana, tiz zaqyah ngan remy ishak ….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  78. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semua jantan2 tk jambu yg paling jambu n smart si shamsul yusof tu sweet je minah jambu tengok…….si remy ishak tu ada selekeh lah muka tk kemas dh macm bangla ….dh macm tk terurus stress ke? muka pn macm tk cukop tido jeeeee ni mesti ada ape2 ni kn?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mlaysia menangggggggggggggggggggggggg lov u fahmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muah muah muah…………

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  79. cheyra says:

    peeeeeeeeeeeeeeeeeeeerh memg sempoi habes isteri salleh yaakob ~ klo ye pon pakai la bju kurong yg ade blink2 pehtu sangkot je shawl ~ eeeeeeeerrrr takan tu pon nak ajo bju tu mcm bru balek dri tuishen bukan kuliah dah g kuliah pon de jugak makeup nye tp tape camtik je isteri dye

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  80. Ohana says:

    Ashraf Muslim & wife. Fazura. Maya Karin. <3

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  81. sasha grey says:

    serius cakap, muka tis zakiah mmg persis muka yurizan beltran.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. sasha grey says:

    serius cakap, muka tis zakiah persis macam muka yurizan beltran

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. sudu says:

    suka ashraf ngan bini dia…pndi cri bini…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  84. comel says:

    fazura n eja cun habis……

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  85. cinta says:

    cun fazura dan eja….tak lupa jugak marsha…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. wanz says:

    serius uolls…..!!! EJA & FAZURA paling cantek malam FFM 24 aritu. sopan & ayu sgt… tp aku x npk pun FASHA SANDHA… kalau dia dtg, aku teringin sgt nk tgk fesyen ape dia pakai…. berkemban atau terbuka belakang,……?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  87. AKU says:

    ashraf muslim & wife….THE BEST..sederhana tapi tetap kemas, cantik dan hensem,.heheehhee..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  88. hehehe says:

    kr ok la tu x byk artis pempuan yg pakai bj berkemban n x ckp kain…mata aku mengatakan neelofa nie lbh cantk dr fs…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  89. elle says:

    gambit la..euwwwwwwwwwwwwwwwwwww!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  90. yaya says:

    sume cantik n nmpk bersopan sikit.. :) tp mmg fazura nmpk cumel la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. mummy adam says:

    dress Fazura the best!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  92. x patut says:

    KEPADA WIFE ABS SALLEH,KALO YHE PON ANDA INGIN BERSEDERHANA SEKURANG-KURANGNYA SARUNGKANLA BAJU KURUNG POLOS KOSONG DENGAN CLUTCH YG SESUAI, X PON PKAI KAFTAN/ JUBAH BARU BERAPE RINGGIT JE ABG OII.. INI MAJLIS RED CARPET CIK KAK BKN G JENJALAN.. MESTI BINI LAIN DOK GELAK X HENGAT…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  93. Marlina says:

    Bila umur bawah 25 tahun, tapi rupa dah macam 30 lebih, memang disaster.

    Bini no.4 Salleh Yaakob ni kena image enhancement la. Baju camtu, org pegi shopping mall pun pakai lagi bergaya.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  94. Didie Alias rhopa cam BINATANG!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  95. Reena says:

    Asal la remy ishak wat rambut camtu..dah ropa bangla stesen minyak lak aku tgk..baju scha cantik..sempoi tp tak nampak murah cam ana rafali..huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  96. whitening cleanser says:

    neelofa xsuka..bukan cantik pun apsal la duk promot lebih2..fazura maintain cun & elegant mcm sy hak3 :P i like fazura :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. didie says:

    lisdawati cun abis cam anak dara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  98. nurul says:

    mia sara dh kena berdikari.jalan sorang2 kat redcarpet.mummy lisa dh xde nk pimpin tgn mia sb skang nk kena pimpin tgn yusry plak.semoga adik mia tabah eh=p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  99. didie says:

    neelofa klon norazlina redzuan. sejibik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  100. tiq says:

    abg remy nak gi jual karpet ka?
    scha al yahya dgn awal plak cepat- cepatlah kawin naik mnyampah plak aku tgok korang duk menggedik
    maya karin sangat cantik
    kila fairy tale- x yah nak tonggek sangat
    didie – nape mak cik? rambut kena karen ker?
    hafiz- nak naik soyuz ker?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. AKUUUUUUUUU27 says:

    KILA NAMPAK TUA LA……..AIYOOOO TERUKKKKK

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. NenekPenne says:

    walaupun neelofa lawa, tapi fazura lagi lawa sebab fazura pakai baju tak delah dedah dada mcm neelofa tu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  103. rup says:

    fazura wat hidung ek? len macam je..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  104. tutup mulut says:

    dalam banyak2 artis, paling kesian adalah si amanda imani. seriyes tak tau die buat apa kat industri. setakat nyanyi tapi dok takat tu ja, kelakar juga.

    tp mmg die la paling rajin kot hadir kt majlis2 mcm nih :P

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  105. Cik Nad says:

    tengok Maya Karin, muka dia sangat cantik + ayu + natural beauty.. Stunning. macam tak bermekap sangat.. Bertuahnya.. Fazura pun macam princess tapi nak compare dgn Maya.. Maya cantik sangat…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  106. fumakila says:

    Wow…kajian yg aku wt komen korang smue majoriti kutuk BIBIR & PUNGGUNG KILAFAIRY….aku pon benci minah ni!!!

    Kila Fairy…udah2 la juihkan bibir ko2..bonto asyik nk tonggek je..org Msia xnk ko jd Angelina Jolie Malaysia…Harap maklum sbb rupa ko nampak tua…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  107. fumakila says:

    Kila Fairy…
    umur muda, rupa nampak tua…..2la asyik juihkan bibir jer…bontot mesti nk tonggek klu bgambar…. meluat tol…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  108. red true says:

    hmmm…nk wt cner dh 2 jer modal kilafairy nk carik makan…… PUBLISITI MURAHAN

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  109. chocolatedechantek says:

    kila fairy
    umo mude tapi nampak tue sangat…trep sangat nak kalahkan bibir angelina jolie tapi tak setanding pown…langsung tak kene selere…huhu…ketare sangat plasticnye tu…..ketare nak publisiti lebih2..tak suke tengok pompn mcm 2…memalukan je…nak bagitau sume org die cantik ke ape ke…langsung tak cantik…nak banding dengan amy mastura jauh sangat beza walaupun amy da ade anak….rupe nampak mcm makcik yg da expired….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  110. nelly says:

    tulah pasal bini saleh yaakob ni..dgn mekap secalit pun takde..kalau ye pun nak simple pakai la baju kebaya ke kurung ke..apsal la?dia ingat dia pegi jalan2 kat taman ke??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  111. Eleazar says:

    BEST DRESS :
    (1).>>>Lisdawati<<>>Fazura<<<STUNNING…couture

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  112. mok mek says:

    kilafairy mcm bibir alien jer..!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  113. bunga says:

    zizan dan pasangannya + ashraf muslim dan pasangannya adalah yg paling tercantik dan terhandsome!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. bunga says:

    isteri zizan nin sangat cantik! kalah dari pompuan-pompuan seksi kat sana

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  115. puss says:

    siot je zizan menganjing dr.Rozmey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. jujur says:

    ff

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  117. Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!
    Didie Alias rhopa macam BINATANG!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  118. enw says:

    didi alias bru turun dri planet pluto..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  119. ELIA says:

    Neelofa tu very the plastic lah bini ko sanjung sangat memang patutlah. Muka memangla lawa tapi perangai macam plastik. Hipokrit weyhhh minah lopak ni. Jgnlah terpedaya dgn dia.

    Aku bet tak lama lah dia ni. Sebabnya perasan bagus perasan TMJ nak ngorat dia, perasan semua majlis anugerah kene ada dia, sebab pada dia NEELOFUCK ADALAH ORG TERPENTING DALAM INDUSTRI WADEPAK!!

    Perasan gila patutlah dari sekolah lagi dah kata ko ni plastik lopuck. Muka takat sweet ajela.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  120. [...] = ''; } Party: from tux to reduxElsa Peretti Open Heart earrings to occasion(55 GAMBAR)Red Carpet FFM24 Daripada MKstreet #content-body,x:-moz-any-link{float:left;margin-right:28px;}#content-body, x:-moz-any-link, [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. neelofa memang ohsem lah…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. bat says:

    fazura mmg gorjes la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. lofi says:

    bengong…dok ulang gambar tang sama je watpe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. agnis says:

    simpel bos makasih infonya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0