Written by serenity | August 26th, 2015

Pada usia 24 tahun, Amyra Rosli boleh dikatakan antara pelakon baru yang berjaya. Wajah yang cantik diiringi dengan bakat lakonan yang baik, Amyra juga mendapat pujian ramai kerana kurang terbabit dengan kontroversi buruk.

Bersempena ulangtahun kelahirannya yang ke 24, para peminat Amyra yang dipanggil Amyra Rosli Supporters telah mengadakan kejutan sambutan ulangtahun kelahiran buatnya pada 24 Ogos lepas.


 photo 11930816_1695751357322210_1840563789_n.jpg

Turut hadir memeriahkan majlis ialah pelakon Amar Baharim (ehem, ada apa-apa ke???)

Para peminat dan Amyra kelihatan begitu gembira di majlis harijadi beliau. Untunglah, cantik, berbakat dan ramai fans pula.

Lagi 50 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar fotocantikstudio.

Perghhh..seteLah berehat selama hampir 2 bulan (Ramadan & Syawal)..kini Panggung Seni Tradisional 2015 kembaLi…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 23 August 2015


 photo 11925800_1606515739611041_1422772847_n.jpg
 photo 11939413_1682043392029805_191421837_n.jpg
 photo 11934768_1600459366886400_1771937833_n.jpg
 photo 11939599_1485394695093643_1277293710_n.jpg
 photo 11925752_1652867531598551_893463500_n.jpg
 photo 11925728_1612504399014214_936923726_n.jpg
 photo 11917743_870564383030560_758316348_n.jpg
 photo 11910456_911601972244396_1250270566_n.jpg
 photo 11910379_736372829822569_2027404778_n.jpg
 photo 11909427_1476635892633245_984246653_n.jpg
 photo 11910317_127200574294223_88868882_n.jpg
 photo 11909142_1619245271672621_181263363_n.jpg
 photo 11909918_1525239367766400_1167432471_n.jpg
 photo 11906354_972842139449523_1174712316_n.jpg
 photo 11899726_951495928246705_1933159829_n.jpg
 photo 11899493_486777108160304_247081653_n.jpg
 photo 11899580_886331114754874_1021868147_n.jpg
 photo 11899515_1622964184650746_62450856_n.jpg
 photo 11887213_1747488858811791_37251919_n.jpg
 photo 11881894_504343186385244_631893073_n.jpg
 photo 11856774_1620969091494398_1267546768_n.jpg
 photo 11850407_148169325521691_246611348_n.jpg
 photo 11856637_112705215748246_215602121_n.jpg
 photo 11856678_724314451008055_1559132251_n.jpg
 photo 11850356_1462662960728245_2041316217_n.jpg
 photo 11850297_1616529038616115_479399220_n.jpg
 photo 11850244_702906399842444_2038246466_n.jpg
 photo 11849799_806599589454189_1322601301_n.jpg
 photo 11849992_739450339520562_19627186_n.jpg
 photo 11849266_974199812643679_1637811094_n.jpg
 photo 11849412_444101179108140_1685988552_n.jpg
 photo 11849150_402227406639576_1280349036_n.jpg
 photo 11374056_120258928322280_829282267_n.jpg
 photo 11821143_1488822154767274_1819294850_n.jpg
 photo 11820549_495876273904950_1087441414_n.jpg
 photo 11821293_891218560954773_1969580334_n.jpg
 photo 11848920_513414202157949_1118481669_n.jpg
 photo 11374441_1050540968297790_1213901258_n.jpg
 photo 11363921_1483690705285359_1178056832_n.jpg
 photo 11356750_1638796333028698_204379161_n.jpg
 photo 11357445_1660346430849557_434890676_n.jpg
 photo 11363900_786918204763871_314314829_n.jpg
 photo 11348111_1681463215419292_84205919_n.jpg
 photo 11330799_451594708379242_958010703_n.jpg
 photo 11202915_1015706345129659_2116344116_n.jpg
 photo 11201580_683401378426029_1900505358_n.jpg
 photo 11195685_520547414776127_1638359736_n.jpg
 photo 11325952_1541100869445758_1061716934_n.jpg
 photo 11324465_843141515781738_829941661_n.jpg
 photo 11324297_678104802324430_867394205_n.jpg

35 responses to (51 GAMBAR)Sekitar Majlis Sambutan Ulangtahun Kelahiran Amyra Rosli Yang Ke 24

  1. anon says:

    Cantek and berbakat,…..untung. nya. Tapi amyra, stay away from si amar tu. Dazrin lagi ok dari mamat ni..

    0

    0
    • One Direction says:

      cantiknya Amyra,,,,, tapi muka aku lagi cantik.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ada hikmah dia tak jd kawin hari tu. skrg kerjaya dia dh semakin bagus meletup2.. klau kawin dgn dazrin tu entah2 skrg dh join geng spek mata hitam

        0

        0
    • Anonymous says:

      Usih.. Kau kenal ke si Amar tu macam mane? Rapat eh dengan dia? Dasyat kau ni. Kenapa kena stay away dari Amar?

      0

      0
    • Man kijang says:

      That’s the thing. Amyra ni reject dazrin kaw2, pastu pakat dgn fan club dia tuduh ramona zamzam nak rampas Dazrin. Last2 ramona pun tak hingin ngan Dazrin tu.
      Balik2 ada gossip ramona nak rampas Amar baharin, tapi last2 AMAR juga yg amyra ni pilih.
      Dah2 la tu dik, media dah ramai tau prangai kau, cth mcm Nad Zainal tu, spandai2 tupai melompat akhirnya ke tanah jua..
      Dah dgn Amar tak nak ngaku? Dazrin was more worth it. Makin lama makin gedik. Cukup la amyra CUKUP LAH….

      0

      0
      • Guest says:

        Dia tak gedik langsung and sangat humble tak baik tuduh orang. biarlah dah dia takde jodoh dengan dazrin.

        0

        0
      • Lovelyvic says:

        Euwwww Dazrin ok? Aku tak minat langsung tgk muka Dazrin tu…
        Ingat rambut dia lawa sangat.
        Asyik tergedik betulkan rambut kalah pmpn…
        Produser dan pengarah pun ramai komplen dia artis bermasalah disiplin…
        Apa yg eloknya??

        0

        0
    • sayang_disayang says:

      1 je nk komen, apsal si Amar Baharin tu pakai seluar punyalah ketat giler, tp still x nmpak bonjolon bebird.. ada bebird ke x tu? atau adakah bebird sebesar jari kelingking Amyra Rosli??? kehkehh

      0

      0
    • RakyatMarhaen says:

      muka dia ala2 nia ramadhani..dan ala2 britney spears time muda…bila dah masuk kategori muka muka mcm tu mmg masuk kategori cantik..leher jinjang..muka panjang..body tinggi..full package..ini biasanya kategori taste ramai lelaki

      0

      0
    • lily says:

      kire bagus la die ni dari ayda jebat… asik2 promote diri die tu ‘adik’ pksa2 org pgl die adik..umur dh 23 dh..bkn umur 17 ke 18 ke nk adik2.. ayda jebat gediks! plg tak suke bile die gelak2 bile bende tak lawak pun..

      0

      0
  2. poyos la says:

    nmpk sume menyeramkn ..

    0

    0
  3. lynna says:

    blakon sesama, g mna2 event pn sesama, klu ad apa2 pun apa salahnya. cpt2 la hnta rombongan msuk minang.. jgn tggu lama2. t jd cm kes retis2 sblom ni.. xmo k..

    0

    0
  4. cik mek molek says:

    gmbr last skli tu amar tu sesuatuuuuuu sgt… hahahahha

    0

    0
  5. Anonymous says:

    okay laa si amyra ni. jarang gak dgr gosip psl die.x la suka tp x benci la.jaga diri ye dik

    0

    0
  6. minah fit says:

    asal peminat amyra rosli ni ramai obesiti

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul betul betul hehehehe

      0

      0
    • kutu says:

      bukan nak kutuk fizikal masing2..tp realiti..
      mana2 ahli fan club, diorang punya badan memang obes.
      dah tu pakaian plak tak menutup kebesaran yang terbonjol2..lagi mau tayang2.
      sbg contoh dlm gambar kat atas..yg pakai jumper jeans bju pink tu.

      0

      0
  7. Anita says:

    la, muda lg rupenye… ingat kan dkt 30

    0

    0
  8. skudiver88 says:

    semua lelaki dalam gambar diatas ni knape macam ermmmm…..nak loya tekak ni.

    0

    0
  9. dania says:

    yang baju merah dgn overalls tu cuba pakai helok sikit boleh? awak tu gemss, tekeluar betis2 tu, hingat cantik?

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      aku pun perasan baru nak ckp yg pakai overalls tuh dah laa lebar nyer kaki ada hati pakai mcm tuh dah laa gemssss

      0

      0
  10. Nsssa says:

    Suka dengan lakonan Amyra and tgk dia pun very family oriented. Bagusla mcm tu

    0

    0
  11. juan jali says:

    Anak gajah pon ade dlm majlis ni..compom mkn bnyk..kaki ko mcm umah flat nok.betingkek-tingkek

    0

    0
  12. nini cokelat celop says:

    untungnya..time besday ak..xad siapa wish. sobs

    0

    0
  13. rakyat mesia says:

    sbg lelaki sy mmg rs dia cantik tp tah knp lebih geram tgk ammar

    0

    0
  14. kembang tekak says:

    aku pelik la dgn budak2 zaman ni..tah apa yg sebok nak siap ada fan club la ahapa laa..sebok sgt nak impress artist..pls laaa..loya sebenarnya tgk budak2 ‘lonely’ mcm species kat tu..tgk cara msg2 pun boleh agak…ewwww! get a life la oii..

    0

    0
  15. aku says:

    eee..pls la..meluat betoi tgk pkai tali2 kt bdn 2..supa ponde..

    0

    0
  16. zaza says:

    amyra sgt cntik, berbakat, sweet girls tp kalaw mamat sebelah dia tu XDA lg elok.
    amyra, u deserve a better men!

    0

    0
  17. izzy says:

    x berapa nk faham dgn fans2 yg minat sgt ngn retis smpai join/tubuhkan fanclub bagai ni.. best eh..?

    0

    0
  18. retisbetol says:

    dasar retis time befday suprise je buat2 tejejut, pdahal da tau busuk2 pon sure2 ade yg celebrate..bkn retis ni bole la nak tekejut kan…wakakaka

    0

    0
  19. dasarretis says:

    dasar retis poyo je buat2 tekejut befday party, pdahal da tau busuk2 pon de org celebrate..podaaaahhh

    0

    0
  20. anak gajah says:

    ade geng aku kt party tuh…hahahaha

    0

    0
  21. mimi says:

    peminat yg obes tu sila la pki tutup auratt …x hina pun ko d keji sbb tak urban pki mcm tu dri ko tayang betis berlapis d minta maki org huhuuuu

    0

    0
  22. adodenkesah says:

    yang jadi supporters semuanya domok-domok
    dobot-dobot belako weh.. hahahahhaa
    pastu ada yg tak soda diri yg awok tu tino. dasar pengkid musibat~

    0

    0