Written by serenity | September 29th, 2015

Pelakon, duta produk dan model Rozita Che Wan atau lebih mesra dikenali sebagai Che Ta telah mengadakan majlis sambutan harijadi ke-19 anaknya Ammar Effendy. Majlis ini diadakan dalam suasana serba mewah dan cukup meriah.

Untung sungguh Amar kerana ramai rakan-rakannya hadir ke majlis ini. Che Ta pula kelihatan anggun dalam busana warna hitam.


 photo 11906200_1678906795656996_608974433_n.jpg

Tak tahu dengan anda semua, kami hanya mahu melihat Aaisyah Dhia Rana yang super cute. Lagi 49 gambar dengan mmebaca entri ini sepenuhnya.

Hi! let’s join the Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 on 15-20 October, at NU Sentral, Kuala Lumpur.You will…

Posted by Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 – 15-20 Oct 2015 on Tuesday, 22 September 2015


 photo 12081177_1073896285956269_1781519128_n.jpg
 photo 12081159_1643855735865343_582960363_n.jpg
 photo 12080575_1620780044862345_1791010147_n.jpg
 photo 12071181_858475587581566_1469720661_n.jpg
 photo 12070987_526204954211829_1213695055_n.jpg
 photo 11950677_504541139710969_911737883_n.jpg
 photo 11950620_761363470640117_2048728063_n.jpg
 photo 11939613_1496986450612528_2080822225_n.jpg
 photo 11950551_1481457945493029_1453633289_n.jpg
 photo 11950599_1673181779593583_262107293_n.jpg
 photo 11934902_1022673374450629_850530299_n.jpg
 photo 11934663_745089068957018_1385838899_n.jpg
 photo 11934619_1762970990597148_1559783363_n.jpg
 photo 11934628_1634933126781629_1802680661_n.jpg
 photo 11931061_422594047942737_1060970013_n.jpg
 photo 11930880_872850002783779_1442774284_n.jpg
 photo 11925889_1681226465440682_303309884_n.jpg
 photo 11925882_493094220873550_1768154566_n.jpg
 photo 11925872_887508421338954_1724725736_n.jpg
 photo 11910539_607163722756654_2023131108_n.jpg
 photo 11925758_872636536118989_285363011_n.jpg
 photo 11925535_1673241766223979_1487578327_n.jpg
 photo 11918065_850983531664523_1475204971_n.jpg
 photo 11917759_905447482826547_97596897_n.jpg
 photo 11909180_902897509805116_1304370059_n.jpg
 photo 11909180_902897509805116_1304370059_n 1.jpg
 photo 11906186_613989722072348_1671709471_n.jpg
 photo 11887243_146131849070085_1261082266_n.jpg
 photo 11899650_511649635669569_2021804330_n.jpg
 photo 11881872_1626505507598093_2135289884_n.jpg
 photo 11881872_1626505507598093_2135289884_n 1.jpg
 photo 11881764_874702802599527_1326770502_n.jpg
 photo 11881599_948952548518143_800793497_n.jpg
 photo 11875573_474015422785283_575119010_n.jpg
 photo 11875573_915108805202857_766509120_n.jpg
 photo 11875442_1112274968790617_2091064115_n.jpg
 photo 11875413_536708379814037_119919140_n.jpg
 photo 11856706_1646649312280776_392367045_n.jpg
 photo 10958409_892447934173584_905840726_n.jpg
 photo 11849117_1465725113736041_72063356_n.jpg
 photo 11849889_990614567665142_1983361455_n.jpg
 photo 11849336_1626992090904980_501833227_n.jpg
 photo 11809898_493369734167363_932139373_n.jpg
 photo 1170233_1891242987766561_1403384751_n.jpg
 photo 11313534_164549660554171_603151845_n.jpg
 photo 11421997_1687343618146523_1548821430_n.jpg
 photo 11420803_1499371193713640_1111995029_n.jpg
 photo 11372301_1507691642861982_1562964226_n.jpg
 photo 10895060_139714733047340_244809563_n.jpg

101 responses to (50 GAMBAR)Sekitar Sambutan Majlis Ulangtahun Kelahiran Ammar, Anak Che Ta

  1. aku says:

    mana2 ade je man kajang menyentelll

    0

    1
    • Anonymous says:

      Amboi dik Ammar…x sabar nk jd org dewasa ke…Ketrampilan ala2 abg macho gitu tp umurnye bdk plk…Nsb baik awek awk tu lbh kurng baya jgk….Klu x, nnti org ingat nk pikat hakak2 n mak2 janda plk nnti…Hakak2 tu semua mne nak ala2 remaja, dorang kjr nk cakar yg ala2 habang jejaka melaya terakhir gitu…Pondan pun sama jugek….Nk prngkap kwn2 geng primadona mak adik ler tu khen…

      0

      0
      • Anonymous says:

        1. nape che ta pkai baju skin color n then nmpk blkg bawah tengkuk tu..tu real skin or??
        2. spe tu pmpuan baju putih tu..aduh..dah ler baju aduh tak reti nk ckp lh..

        ok bai

        0

        0
    • minah jambu says:

      sape minah tudung yg asek asek pegang bahu ammar aje tu ? minah dia ke ? helo ! jangan nk mengatal eh huh ! hensem ammar macm hero hindustan pulak hehe..ni kalau jadi pelakon bagos ni mesti popular kalau lakonan dia bagos..dia ada rupa idung mancung ..ni baru 19 taon kalau umr dia 21 taon macmana punye hensem gak Nye…lov uuu..

      0

      0
    • katija haron says:

      LAH UOLSSSSSS XTAU KE YG ZAIN TU BERMADU NGN KAJANG,GI BERCUTI PUN SAMA2

      0

      0
  2. Errkkk.. says:

    Sayangnya anak2 jantan che ta tak ikut muka che ta. Haishh!! Nasib Aisyah comel :)

    0

    0
    • che ta suka posing sisi says:

      aku mmg nyampah dgn ammar, bajet handsome la tu. Padahal!!!

      0

      0
    • joyah says:

      silap tu sbb ikut muka acik ta yg asal sbb tu gitu muka anak2 laki aishah ikut zain bapak dia

      0

      0
      • Anonymous says:

        cuba ko ltk muka cheta asal cmne? trng2 dulu dia lawa jgk.

        0

        0
      • mak c kina says:

        che ta sblm jd retis mmg dah lawa la…klu xlawa xkan blh jd peramugari MAS.. peramugari MAS bkn mcm airasia..men blasah je..

        0

        0
      • joyah says:

        cover dewi remaja hidung rahang nmpak sgt lain bab mata mmg taudah mekap tebal bkn psl tembam erra pun sm bentuk muka dgn hidung…tp gambar acik ta ni x byk sbb dia bkn retis..kalau sapa ckp cantik ms dia muda pun x ader pic yg clear ms dia muda amy mastura pon kenit je boleh masuk MAS dulu..dewi remaja zaman dulu2 cr catwalk pose kat youtube mmg kelakar

        0

        0
      • Betol tu..klau tgk gmbo cek ta muda2 purba dlu mmg mcm ank2 dia tu la..si esah tu acuan lain..tu yg muka ikot kacuk

        0

        0
  3. AKU says:

    TUTUP DEPAN BELAKANG TERBUKA….

    0

    0
  4. malaysiayangkelakar says:

    Untungla umur 19 tahun dapat celebrate birthday macam ni. Aku umur 19 tahun orang wish dalam fb ja. Nak meriah sikit kena baling telur campuran tepung. hmmm hmmm

    0

    0
  5. AWAL bodoh says:

    maaf nampak zain macam bapok berseluar ketat cmtu,,,,hmmmm

    0

    0
  6. bajet hot la tuuu says:

    ex husben che ta mamak ke? anak2 jantan dia ada rupa mamak.

    0

    0
  7. lawa says:

    adik beradik che ta lawa2.

    0

    0
  8. cik mek molek says:

    muka semulajadi mmg poyo ke anak che ta nie. hurmmmmmmmmmm

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    ingat majlis wedding sape la tadi….mmg npk mewah n cantik,best nyer jd che taq!!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    baru 19 nampak mcm dh 25++.. by the way aku x bpe gemar pkai tdung tpi bju kaler skin.. muslimah seksi ke??

    0

    0
  11. lynna says:

    meriah baq ang.. hebat kerlasss gituuu anak pilot n retis nye bday..

    0

    0
  12. Lara says:

    Memang takder unsur “humble” dalam family ni ek? Semua benda nak gempak nak meriah, yer duit dia takder minta duit kita.. tapi dalam keadaan negara (even dunia) gawat, mereka kelihatan semakin riak.

    0

    0
  13. Cantik rantai says:

    Perlu ke Ammar pakai rantai pastu button baju buka bagi nampak dada. Yoyo ooo poyo.

    0

    0
  14. nena says:

    aku nk komen tp mcm tak tau nk komen, tp aku rasa ni party nk ikut style org2 bangsawan, kaya raya gituew tp sorg2 muka mcm tak nmpk org2 kaya bangsawan, u know what i mean? hmmmm …. mcm errrr??? seriously? and amar pls, u jelek, buat apa pun u mmg jelek. patut la che ta nk sgt zain anak ikan ni sbb nk anak cantek. opss! terlebih sdh

    0

    0
    • Anonymous says:

      X bangsawan lg ke.. Bapak Ammar tu pilot kot.. Taik2 pun 5angka kaww

      0

      0
      • tung says:

        5angka pon boleh kecoh?
        pilot pon boleh bangsawan?
        puii

        0

        0
      • Podaahhh says:

        Pilot jer kot! Lainla saintis ke astronaut ke..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ni mesti kes che ta mnta duit dr laki die supaya dpt taja semua nya..hahaha..aku tau daa…bl bercerai je si perempuan akn mnta mcm2 tuk nafkah anak,perbelanjaan percutian,perubatan dll kos maybe blh mencecah ratus2 ribu…tu pun klu suami ko tu ade keje best..tp klu setakat pemain bola sepak cam rita kesian..naik turun mah tp aidil ttp xnk bg wlpun skit…untung laa che taa…msti ex-husben die mls nk naik turun mahkamah so setuju je laa dgn permintaan che taa…x mustahil kan..sbb tgk dr gaya hidup che ta mmg sgt2 terlampau mewah..setakat 2-2 artis rsnye xde laa semewah ni..

        0

        0
  15. Kenduriarwah says:

    Agak2 kenduri arwah Che Ta merghiah grand tak macam besday parti anak dia ni???

    0

    0
  16. Anonymous says:

    nape kawan2 ammar yg dtg ni muka tua2? tak mcm sebaya…kata 19 tahun…ke ammar ni kwn dgn org lebih tua drp dia?

    yg emaknya suka kwn dgn org muda…huhu…brp sbnrnya umor che ta? Asyik2 42 tahun je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      45 thn daa…kan die dh ckp klu nk tmbh anak mmg tak laaa kot sbb umur die pun dh lbh..doktor kate bl umur 45 ke ats mmg agak sssh nk ngandung…yelaa..nk dkt monopouse..

      0

      0
  17. rembulan says:

    untung laaaah..

    0

    0
  18. Feeling! says:

    Majlis mewah macam orang ada-ada…tapi kenapa masing-masing dress up macam baru keluar gua je…berkerak je masing-masing.. LOL!
    Kekawan pun ala-ala mat rempit yang kena paksa pakai smart….feeling sangat!

    0

    0
  19. klcc says:

    asal “upper-east-side” wannabe sgt family ni but sorry still nampak desa. baju che ta belakang tu nampak kulit ke hape? O.o

    0

    0
  20. anon says:

    banyaknya pondan kampong

    0

    0
  21. MINAH says:

    DALAM SEMUA2 AKU NAMPAK LAN PETPET JA… PESTIME TAU NMPAK RAMAI2 MCM NI DLM FAMILY CEK TA..

    0

    0
  22. Ismaiza says:

    Aku muntah ijau tengok che ta ambil gambar asyik mengiring kiri je….why…why…why?

    0

    0
  23. cik mek molek says:

    kemain bajuuuuu msing2…. bila bcakap kuar jugak loghat kedah…LOL

    0

    0
    • Hanna says:

      you say so because,you can’t have it.one more thing,”orang negeri lain”,selain dr pada kl,selangor tak boleh pakai suit and tie ke?,ada dress code macam mana orang setiap negeri patut pakai?

      0

      0
      • anon says:

        love your comment.. cik mek molek komen mcm org negeri lain selain KL/Selangor tak leh nk black tie bagai.. cik mek molek, so shallow..

        0

        0
  24. bedah says:

    sudah2 la tu che ta….nampak sgt nak expose awak tu kaya…realitinya??? baiklah yang betul2 kaya macam mizz nina tu…low profile je…biasa yg desa yang over nak tunjuk cam dia kaya…bluwekkk!

    0

    0
  25. kak mon says:

    tak leh hadam aku la tengok anak che ta ni…bajet hensem nau2!

    0

    0
  26. mohdizlan says:

    baru 19yo..tp lagak cam dh abang2..celebrate party ala2 org ada2..style amik gambar sama je..konon nk lagak cam model la tu…kalo saper2 amik dia jadi model mmg buta mata btul la…muka xboleh jual btul

    0

    0
  27. BUKAN FANATIK says:

    BIAQ LAH KAT DIA…CHE TA MEMANG ADA DUIT KAN…ADA JOB…NAK HERAN APA!!!KALAU HAT SUAM2 KUKU TU HERAN GAK LAA DOK CELEBRATE MEWAH BAGAI!!

    0

    0
  28. blablabla says:

    membaca komen ni, jelas sosio budaya org melayu yg kerap mencari silap dan tahap kedengkian yg tinggi. lantak pi depa la nk besday anak depa mcm tu. then nk ejek muka anak che ta , kamu dh tgk cermin kah. berdosa menghina manusia lain dgn alasan apa juga. dosa dia riak antara dia dgn tuhan. kamu menghina org, sempat nk minta ampun ke dgn dia org.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Akhirnya.. ni komen yg aku nak dengar

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bukan apa..che tah ni kan suka menunjuk2 benda2 mewah..ckp mewah..bagitau nak beli rmh kat londonlah.tempah baju raya sampai 60 pasang..sewa condo hanya nak simpan baju..segalanya bagus best dan nak cantik…macm fake semua..so jadi manusia tu biarlah natural dan humble..semuanya fake..ambil gambar pun senget kiri selalu
        .fake..siapa yg suka benda fake kannnn?…

        0

        0
    • entah laa says:

      sangat setuju, x abis2 nk ngutuk dan ayat tu langsung tak menunjukkan ciri2 org melayu yg beradab dan menjaga tutur kata. (kalaulah melayu tapi rasanya mmg org kita je la yang selalu buat2 keje kutuk mengutuk ni)
      bukanlah peminat che ta tapi amnya rasa sedih bila baca komen2 ni..mcm xde etika langsung. cuba tgk diri sendiri, kita ni pon pegi majlis dan kenduri kdg2 bajet cantik ..ape salahnya

      0

      0
  29. nsib badan says:

    Untung bkal2 mnantu chetak ntt sbb suma dh d sediakn ..umah,smpanan.ank2 pn x prlu brssah pyah cr duit pas ni.sy x nmpk mne humble nya brthdy prty ni.trlmpau class dn elegn.zain mkin kontot aku tgk.

    0

    0
  30. duniaaa says:

    Laaaa…ank che ta ke ni?? Await lain …nampak sngt mak cantik sbb makeup kan….kalau tak bese2 je…sory che ta I memang x minat u….coz u ni belagak bagus je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ingt cheta lahirkan ank tanpa benih lelaki ke. ko ingt ammar ni lahir mcm nabi Isa? mstilah x sama 100% dgn maknye dh hsil cmpuran 2 gen..

      0

      0
    • cakap pakai fakta says:

      Halooo duniaaaa … peenah ke nmpak che ta depan2 mate awk ….
      Biaser2 jer… ?. Wlpn kite bkn peminat dia sbb kluarga ni terlebih kejar duniawi tp tak leh sangkal kejelitaan che ta.
      Kite pernah nmpk dia tanpa make up …
      Bapak punyer cantekkkk … badan dia solid molid … kaki panjang. Dr jauh dah nmpk cantek giler wlpn umur dia da 40an.
      Ni lah klu ckp pakai imiginasi …. dunia skrang ckp pakai fakta realiti bkn berangan.

      0

      0
  31. nur kaseh says:

    First, hepi btday untuk anak che ta. Wahhh kemain celebrate betday , ngalah kan retisss.. tapi tak pa lah, mak ngko banyak duit.. nasib badan. Banyak duit punya pasal , muka Mr.bean pun dah macam Brad Pitt…lol.. BTW, muka dia ada ala ala bangla sket.Eh, entah lah.. pakai apa branded sekalipun, muka tetap tak match.sori ye dik..
    PS/ I love the last picture of zain… hencemmm

    0

    0
  32. Tak sempurna says:

    Motif xbutang abs baju?
    Mayb panas kot…pk positif ermm

    0

    0
  33. Rokiah says:

    Anak Che Ta ni bukan ke dulu ada gf siap gi Maldives sama. Apa sudah jadi dgn hubungan mereka itu……. LOL.

    0

    0
  34. Wawa says:

    Tak hensem! Dua2 anak jantan ikut muka che ta!!

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Cb wartawan malaysia temu ramah che ta n tnya beliau soalan2 ini..
    1. sifir dua?
    2. Ap fungsi jantung?
    3. Ap fungsi ginjal?
    4. Siapakah perdana menteri ketiga malaysia?
    5. Berapa tahunkh sudah malaysia merdeka?
    6. Siapakh org pertama ke bulan?
    7. Benua terbesar didunia?
    ….
    Agk2 dia boleh jwb x… klau terkiyal2..xguna lh kita semua jeles pd dia. Krn kemewahan itu xad nilai..hanya bernilai bg org yg mata duitan. Cintailah ilmu..kerna ilmu itu lebih berharga. Dengan ilmu org lebih respek pd kita..dan smpai mati org ikhlas mencari.

    0

    0
    • ustazah jadian says:

      maaf x relevan.
      cik ta bukan org ilmiah. dia celebrity mcm kim kardashian. i bukan peminat tegar nye tapi perlu ke hina kecerdasan nya. dlm adik beradik kita pun bkn semua dpt straight A untuk spm.. so..

      x perlu hina dia utk up kan diri kita. dan apa guna ilmu jika kita mngharapkan penghormatan manusia. ilmu utk dekatkan diri kpd Nya.

      my dua sen.

      0

      0
    • mamee monster says:

      apsal tetiba plak nk g tya che ta pasal ginjal?

      0

      0
    • mak c kina says:

      skrg ni ko nk buktikan yg ko lbh cerdik dr che ta?..tp aku xnampak pun kt mne cerdik nye ko ni..

      0

      0
  36. Mak temah says:

    Hmmm..x sangka rata2 kat sini manusia yg pandai cakap tp x pk betui ka apa dia ckp. Hati tu suka tgk gossip pasai che ta tp awat hati tu pun suka kondem caci perli org. Sume x kena..hmm..kalu pn nk tegur yg mana x betui tu ckp la elok2…kan baguih…

    0

    0
  37. bunga says:

    nak tanya, ni birthday anak ke birthday emaknye? dalam gambar nampak macam kawan2 emaknye yg lagi ramai dari kawan anak. heeeeeeeeeeeeeee :D

    0

    0
  38. . says:

    Huduhnya.tambileleh.

    0

    0
  39. Rezeki anak che ta, umur 19 thn sambut besday mewah. Aku umur 19 sambut besday makan kacang kat blkg rumah sambil minum oren..:) hehehe

    0

    0
  40. mawar says:

    hmmm mana mewah nyer…tgk mcm biasa jer…kek pun kecik jer pastu menu mcm soto…tema jer kot nampak mewah kena pakai pakaian ala red carpet

    0

    0
  41. M says:

    Kate straight A..sambung belajar mana ye dik

    0

    0
  42. Anti Sundal says:

    Geli aku dgn mr bean ni.x pyh nk bjambang sgt la.yg jantan dok cbuk tunjuk telur memasing.seluar ketat.yg prmpn btudung tp btelanjang.bagus la tu mak2 bpk2 bdk skarg…

    0

    0
  43. winter says:

    Bestnya jadi anak orang kaya

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kaya ke..mana che tah apat duit banyk2 ni eh?? Aku dengar bapak che tah menteri besar negeri mana lupa plak..mak che tah bini no 3..mungkin bapak dia banyk tolong kot?? Takkan berlakon tak seberapa boleh kaya raya..orng lain pun bisnes jugak..memang dari dulu dia ni banyak duit..

      0

      0
  44. Anonymous says:

    Anak Cek Ta yg baru umur 19 sibuk nak up diri jadi mcm 25. Matured la katanya.
    Cek Ta yg umur 45 sibuk nak jaga diri jadi mcm anak dara 25. Awet muda la katakan. Hampeh satu keluarga diaorang ni. Keluarga 69

    0

    0
  45. Tertinggal Zaman says:

    Nak tanya satu je, sekarang memang fesyen lelaki pakai seluar ketat and senteng ye? Nampak kurang menarik lah pulak

    0

    0
    • mojo says:

      Pengaruh rakan artis la tu..sorang ketat senteng…semua nak tunjuk ketat senteng.sorang sado..semua nak sado.kadang2 peha besar,badan ketot pakai ketat senteng..artis malaysia takde pelbagai fesyen.semua pak turut je banyak.

      0

      0
  46. Anonymous says:

    mcm hero tamil je aku tgk.. hehe.. klu pegi sure aku tak gheti loghat kedah depa…ooopsss

    0

    0
  47. Jadoo says:

    Satu je nak tanya..kenapa muka man kajang panjang sangat?

    0

    0
  48. SNOW QUEEN says:

    ANAK CHE TA X HENSEM SBB IKUT MUKA CHE TA,,KALAU IKUT EX HUSBAND DIA JAUH ANAK DARI BAPA SBB MUKA BAPA DIAORG LEBIH HENSEM…X CAYE???? CUBA GOOGLE & BANDINGKAN

    0

    0
  49. layan kpop juga yg best says:

    party nampak mewah. tp menu, laksa johor je?

    0

    0
  50. dara says:

    Peringatan. Jangan da tua da tak laku hutang banyak, rumah kena jual sebab hutang, merepat, sakit , takde duit nak banyak duit hospital merayu meminta derma. Ingat . Waktu muda boros. Salahkan siapa . Diri sendiri

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Ok la ni. At least dia celebrate birthday dia dgn family and friends, ada aunties, nanny dia pun ada. Cukup2 la mengutuk. Sebelum komplen asik2 semua tak betul, baik kita cerminkan diri kita dulu.

    0

    0
  52. lilo says:

    bila anak nmpk tua dri pak tiri…haha

    0

    0
  53. pandang serong says:

    kanapa….knapa…knpa…xda 1 pon ak nmpk muka che ta pandang depan…heemmm kot klu pndang depan dh jdi org lain kot

    0

    0
  54. Anonymous says:

    knapa….knpa..knapa…xda satu pon gmbr che ta pandang depan…argghhhh frust!!!

    0

    0
  55. Joyah Pok Pek says:

    Ni birthday utk remaja umur 19 thn ker? rasa macm 40an pulak..dri mak2 bbdk, bapak budak & kwn2 semua cm Oh My Goat!!! Zain ko tu dh gemuk x yah la pkai bju ketat2 semput ak tgk..sana sini semua bonjol dlm majlis nih

    0

    0
  56. skandal zul ariffin says:

    Gambar ke-11 tu adik dayang nurfaizah ke?

    0

    0
  57. 420 says:

    muka macam warga bangladesh. bergamba konon macho. kwn2 pun umur muda tp semua muka tua mcm abg2 pakai kot bagai. mcm bpk orang pun ada. mcm party MLM pun ada. mcm zoo negara pun ada. aku umo 19 steady jak pakai jeans baju tshirt kasut converse. huahuahua.

    0

    0