Written by AbangNara | November 13th, 2015

Jutaan tahniah diucapkan kepada pengacara Malaysia Hari Ini, Nadia Annuar yang telah pun selamat bergelar isteri kepada jutawan MLM, Hafiz Salleh. Untuk makluman, Nadia merupakan anak kepada Kak Ton, seorang pengusaha kosmetik yang cukup popular di Malaysia. Kedua-dua pasangan sama cantik sama padan ini kelihatan begitu menawan dan kacak dalam persalinan pengantin serba putih. Semoga perkahwinan ini akan kekal sehingga ke akhir hayat.

gambar kahwin nadia annuar

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi dan juga Instagram Nadia Annuar.


gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar
gambar kahwin nadia annuar
gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar
gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar
gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar
gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

gambar kahwin nadia annuar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (50 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Nadia Annuar & Hafiz Salleh

  1. jejai says:

    biasa2 jer jejai nengok muka si nadia xde seri pengantin, mcm bkn kawin jer….

    0

    0
    • Anonymous says:

      yela dia kan bkn ank dara lg.. pnah cerai kn sblm ni.. soo tu yg nmpk cam biasa2 je cuma dia putih dan tinggi je.. plus makeup..

      0

      0
      • lara alana says:

        yeke, ok la tu. apa2 pun tahniah, aku baru tau dia ni anak kakton, ingatkan kakton tak kawen lg sebab muka anak dara lg je. hihi

        0

        0
        • Syaitan Memakai Hermes says:

          Kak Ton juga yg berseri, senang ckp Kak Ton ialah pengusaha kosmetik yg paling cantek dlm dunia

          0

          0
        • Cilipadi says:

          Perlu ke nak sebut ‘Jutawan’ tu? Kalau sebut usahawan atau ahli perniagaan MLM je tak cukup glamer eh?

          0

          0
        • Norazah says:

          Nadia ni budak skolah aku dulu kat seksyen 2 shah alam. Penah kantoi romen dengan boypren dia dekat stor sukan. Pastu nak kena gantung sekolah mak dia si Kak Ton tu datang sekolah kasi tau anak dia baik tak buat benda benda tu. Hahahha kelakar btol..

          Tengok muka Nadia ni pun dah tau orgnye camne………………………..

          0

          0
    • Anonymous says:

      MLM….kejap lagi lingkup la…

      0

      0
      • kaklong says:

        kata2 negative dari pemikiran negative. MLM di Malaysia makin berkembang kot dan phytoscience sedang trending worldwide. awak pun jangan ketinggalan k. tak mungkin akan lingkup In Sya Allah. berbanggalah bila ada anak bangsa yang Berjaya. tak kiralah bidang apapun. semoga awak pun Berjaya juga.

        0

        1
  2. jija says:

    kenapa kak ton tak labuh kan tudung tutup dada?

    0

    0
  3. Abg Top says:

    Ya Allah! Bila dia sengetkan muka dia sebijik mcm Kak Ton. Still, video MLM laki dia paling win! Haahhaha

    0

    0
  4. sepit_rambut says:

    ingatkan kak ton yg sanding tadi kuikuikui..

    *jutawan MLM ape ye suami dia ni?

    0

    0
  5. adehakukesah says:

    Eh…bukan ke si nadia ni bercinta dengan penyanyi indon sammy simorangkir tu?

    0

    0
  6. jiji says:

    kak ton pn nk tayang buah dada jugak…tu sebab tudung xlabuh. dlm tv siap jemput ustaz2 lg..ermmm..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nadia x invite anak skali ke wedding ni..

    0

    0
    • mizz muzzy says:

      Anak dia tu mcm tak mengaku nadia mak dia. Tapi ckp mak dia adalah mak tiri dia skrg. Aku rasa nadia mmg x jaga ajak dia. Dengar sbb nadia curang masa 1st marriage dulu. Tu pasal cerai. Itu yg anak tak dpt kat nadia. Btw, ex husband dia kawin lain 10.10.15, nadia 11.11. Sesuai la tu.

      0

      0
      • ffffffff says:

        ape name ig ex husband die?

        0

        0
      • Anonymous says:

        ex husband dia pun bkn calang2 jgk..bkn MLM la for sure.haha.
        google aritu dlm paper tulis mmg nadia bg penjagaan 100% kat husband dia..

        0

        0
        • mizz muzzy says:

          Mmg la dia kena bg hak penjagaan kat ex hubs dia. If not ex dia boleh keluarkan bukti2 yg dia curang dulu. Lg teruk kes nnt. So nak diamkan kes , bg je lah anak kt ex.

          0

          0
        • Anonymous says:

          helmi bin dato’ alias kot klu x silap nme ex laki nadia ni….yup….die curang..tgglkan anak g ikut si sammy tuh…last2 putus gak…kah kah kah…sejak bercerai nadia mmg x kisah pn psl anak die…setahun je diorg kawen..nadia ni pun mata duitan jgk..

          0

          0
        • Godek says:

          mmg 100% bagi kt ex laki sbb dah terang2 dia p lari ikut jantan lain.Plus,Nadia blh jmpa anak weekends & time emergency jerr,.Ni dia nikah bkn weekend,so anak mmg xde la dtg.

          0

          0
        • mizz muzzy says:

          Eh dgn sammy tu baru2 ni je.. dia kahwin dah lama dah. Anak dia skrg pun rasanya 7-8 tahun. Dia curang dulu dgn org lain. Alahai lupa lak dgn sapa.
          Anyway, bukan nk mendoakan yg buruk. Tp kalau la MLM mamat ni lingkup sepertimana MLM yg lain, agaknya nadia ni nak lg tak laki dia ni. Kalau dia bawak myvi dan bukan ferrari biru, ko rasa? Pandang sebelah mata pun idak!

          0

          0
        • ffffffff says:

          ape name ig ex-husband die…dah 2x aku tnye ni…korg ni mcm maslan la

          0

          0
      • Mak Temah says:

        Wife baru Ex husband dia lagi cun dari Nadia ni haha umur 25 beb ! Pastu dah sah2 pulak ex husband dia lagi kaya dari suami baru Nadia ni hahah :P

        0

        0
  8. bobob says:

    comey tak kak ton….!!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    xde seri…

    0

    0
  10. w says:

    Kenapa macam x ada tetamu je?? mcm majlis syok2 sendiri jew

    0

    0
  11. nekta jer berseri says:

    pengikut nara aku perati puji berapi2 nek ta jek yg len sumer ktnya xder seri..apakah?

    btw congrats pengantin cam model

    0

    0
  12. melati says:

    Saper mereka ni??? agak2 lah Nara…bila kaler nya Mamat ni dlm Maharaja Lawak..tk pernah tgk pun..

    0

    0
  13. melati says:

    Saper mereka ni??? agak2 lah Nara…bila kaler nya Mamat ni dlm Maharaja Lawak Mega..tk pernah tgk pun..

    0

    0
  14. Ruz says:

    Macam mana nk tgk seri pengantin tu ye? Cahaya memancar mancar ke dari muka? Macam tu baru ada seri ke? Apa penting sgt seri tu? Kawan cina aku kahwin tak ada siapa pun nk komen ada seri/tak ada seri. Apasal melayu obses sgt?

    0

    0
  15. daisy says:

    Dia ni sebenarnya adik beradik dengan Vie Shanti ex wife Eizlan Yusof tu ke? Sbb dalam ig banyak gambar sama2. Tapi binti lain la

    0

    0
  16. Anonymous says:

    dengan sammy x dak jodoh,mestilah kawin dgn jutawang xkan nak kawin dgan cikgu kut,mak jutawang katakan.

    0

    0
  17. sakit mata says:

    hahah…Mamat ni la yang Ferari dia habis minyak kat Hiway tu hari…

    0

    0
  18. MAKSOD MLM PON TAK TAHU! says:

    bODOH LAH KORANG NI .. NARA CAKAP MLM TU BUKAN MAHARAJA LAWAK MEGA LA . MLM TU BISNES .. APA KE BANGANG NYE KORANG NI

    0

    0
    • Enter Your Name says:

      kau tu yg bodoh.
      sume org tau lah maksud abg nara tu ape..
      saje je pure2 tak tau.. nk mnceriakan ruang komen ni..
      yg kau nk serius sgt dah kenape?????
      datang bulan kah?????

      0

      0
    • Anonymous says:

      tula u ni xtau ape erti SARCASM.
      hahahahahahahahaha.
      u need a chill pill lah babe.

      0

      0
  19. hattap says:

    depa ni siapa?

    0

    0
  20. Mat K says:

    :( ex gf i dah kahwin.

    0

    0
  21. mamamila says:

    KUALA LUMPUR: Bekas pengacara Wanita Hari Ini (WHI) di TV3, Nadia Shahrul Anuar sah bercerai talak satu dengan suaminya, Sulaiman @ Mohd Helmi Mohd Ilyasdi Mahkamah Tinggi Syariah di sini, Rabu.

    Perceraian secara baik itu dilafazkan di hadapan Hakim Syarie Mohd Amran Mat Zain selepas peguam syarie, Datuk Mohd Zaidi Mohd Zain memberitahu anak guamnya, Sulaiman bersetuju untulk melafazkan cerai.

    Menurut Mohd Zaidi, persetujuan dicapai selepas Sulaiman, 29, selaku plaintif dan Nadia, 26, yang dinamakan sebagai defendan berpuas hati dengan perjanjian penyelesaian yang ditandatangani pada 25 Ogos lalu.

    Antara perkara yang dipersetujui ialah hak penjagaan kekal anak tunggal pasangan itu, Mohamed Aaron Erwin, tiga tahun, diserahkan kepada Sulaiman.

    Nadia pula dibenarkan untuk mengambil anaknya pada hujung minggu dan pada waktu-waktu kecemasan dan dibenarkan untuk membawa kanak-kanak itu ke tempat yang selamat dalam jagaannya.

    Bagaimanapun, demi keselamatan anak itu, dia haruslah diiringi dengan pengawal keselamatan yang disediakan.

    Perjanjian itu juga melibatkan persetujuan Nadia untuk mengugurkan tuntutan edah, nafkah tertunggak, mutaah dan harta sepencarian manakala Sulaiman yang merupakan pengarah jualan VW Cars Sdn Bhd akan menarik semula permohonan nusyuz yang difailnya.

    Nadia hadir bersendirian di mahkamah dan diwakili peguam syarie Wan Akram Zainal Abidin manakala Sulaiman hadir bersama ayahnya dan dikawal oleh enam pengawal peribadi.

    Pada 28 Disember 2008, Nadia memfailkan permohonan untuk bercerai secara baik di mahkamah rendah syariah atas dakwaan tiada persefahaman, campur tangan pihak ketiga dan berlaku penganiayaan tubuh badan.

    Bagaimanapun, Sulaiman menafikan dakwaan mengasari tubuh badan bekas isterinya menerusi kenyataan akhbar yang dibuatnya dan mendakwa dirinya kesal dengan tindakan Nadia yang meninggalkan keluarga selepas menjalinkan hubungan dengan lelaki lain.

    0

    0
  22. mak c kina says:

    dia ni sedara dgn fathia jugak ke?..rupa dah sme..fathia pun ada skali

    0

    0
  23. Mimi says:

    Camni, Nadia ni rapat dengan Vie Shanty, memang bff rasanya.
    Bukankah dia pengacara MHI tv3? tak hairanlah ada fathia skali

    0

    0
  24. KakLeena says:

    Cantik kaya bijak…pakej lengkap. Suka tgk dia mengacara mhi..

    0

    0
  25. Mak Temah says:

    Ex husband Nadia kahwin haritu bini baru dia lagi cantik dari si Nadia ni umur pun muda 25tahun beb! Haha

    0

    0
  26. minah says:

    hahahahahah….lawok betui korg punye komen….apasal la maslan pn terlibat sama…nasib baek dia bkn bapak aku….hahahahaha…tahniah ank kak ton!!!

    0

    0
  27. Skywalker says:

    Tahniah Hafiz!!!

    0

    0
  28. MLM lawak says:

    hahahahaaa… xleh blah arrr punya nak memahamkan komen yg tanye bile lak dia masuk maharajalawak..MLM!!
    neway, sammy gak untung..huhuhu..xyah jd jutawan pon bole kepit dia..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    ape ape je lah. malas nak campur. dia x ganggu hidup saya pun.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    nadia memang cantik. suka tengok dia mengacara. bersahaja.

    0

    0