Written by serenity | June 6th, 2012

Kalau sebelum ini kita sudah melihat gambar-gambar majlis persandingan Fasha Sandha bersama Toh Muda Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai di Tasoh Lake Resort & Retreat, Perlis dari Fanpage We Love Fasha Sandha, apa kata kita lihat gambar-gambar hasil bidikan team Ryaniez Moments Photography pula.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPasangan ini dinikahkan di Hotel Crowne Plaza pada 27 April manakala pada 14 Mei, Fasha telah mengumumkan kehamilannya. Majlis ini meraikan keluarga saudara sebelah pihak perempuan di kampung tempat Fasha dibesarkan. Lagi 47 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

295 responses to (50 GAMBAR)Foto Majlis Persandingan Jejai dan Fasha Dari Ryaniez Moments

  1. nia says:

    1st !!!!!!!!!!!!!11

    0

    0
  2. ramadhani says:

    1st !

    0

    0
  3. sengal... says:

    cantik…..moga berkekalan……………..

    0

    0
    • papa says:

      cantik sungguh si fasha sandha ni.papa doakan perkahwinan fasha dan jejai bahagia dan kekal selamanya.semoga tabah mengharungi alam perkahwinan.

      0

      0
    • Only CT (In The World) says:

      Cepat betul kurus, jelesnye

      0

      0
  4. No One says:

    bukan 27 Mac la diorng nikah abg nara…
    27 April….
    Kawin tanpa restu keluarga is meaningless….

    0

    0
    • Minah Kelamkabot says:

      ko ni tak habis2 nak ckp mcm tu..nnt turn ko ke, keturunan ko jd mcm tu, baru ko tahu langit tinggi ke rendah..ALLAH dah tulis idop dia mcm tu…jgn nak hina life org yg tak sempurna mcm orang lain..dosa taw tak!

      0

      0
      • No One says:

        yang dok sibuk p kacau laki org wat pe…
        x psl2 anak dia kurang kasih sayang sbb dok kejar si pasha ni…hmmm…tp mmg betul kan…family si jejai x suka dia…mak jejai langung x nampak muka…
        btw mmg kelam kabut la ko Minah Kelamkabot …peace…

        0

        0
      • Minah Kelamkabot says:

        Ko tahu ke apa yang jadi dlm kain dorg?septtnya doakan baik2..tp melampau jer orang lain mengata n mengutuk kehidupan yang ALLAH tetapkan…

        0

        0
      • Anonymous says:

        no one.. betul doa ibu tu insyaallah akan dimakbulkan..
        ibu yg baik takkan doakan benda yg tak elok utk anak2nya.. ada faham??

        0

        0
      • Pak Aji says:

        Perkawinan tak direstu mertua. Mertua FS tu Tuhan ke? Allah akan memberikan keberkatan kepada hamba Nya yang sering meminta, doa dan percaya kepada Nya.

        0

        0
    • WE LOVE FS says:

      no one.. buat apa nk pertikaikan jodoh org.. jodoh pun tuhan yg bagi.. restu atau tanpa restunya biar la tuhan yg tentukan meaningless atau meaning more nya.. ko siapa?

      0

      0
      • Minah Kelamkabot says:

        ntahnye…dia pk dia tuhan kot smpkan ckp mcm tu..No One hina jodoh mereka seolah2 menghina jodoh yang ALLAH tetapkan…

        0

        0
      • No One says:

        WE LOVE FS … aku bukan nk pertikaikan jodoh org… just x de restu ni payah skit rmh tangga nk survive..mcm rita rudaini tu… smp la ni rmh tangga x aman… ape la guna nama je ade mak mertua..tp di benci mak mertua… byk lagi org bujang kat dunia ni kot.. fasha deserve much2 better dr jejai…. igt skit..doa seorng ibu tu makbul tau… peace!!

        0

        0
      • No One says:

        aku x kata aku tau dlm kain pasha ada apa..mcm korang tau sgt dlm kain pasha ada apa…so good..haha..tp kalau dh mertua x suka tu..paham2 la apa masalah nye…
        btw..aku x penah hina jodoh yg Allah dah tetapkan.. aku just bg pandangan aku jer… Restu ibu bapa tu penting beb….peace!!

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        no one.. buat ape nak kena ikut rumah tangga org? tonggang langang nya rumah tangga fasha ni bkn rita atau ko tonggang kan. semua dtg dari tuhan.. dah fasha ditakdirkan deserved tok jejai ni ko nk deserve kn dia dgn much2 better dr jejai buat ape? ko doa kan rumah tangga mereka sudah ler.. tak pyh nak pikir negatif sgt.. doa seorg ibu akan termakbul tp ko kena igt doa tu dtg dari seorg hamba kpd tuhan.. makbul ke tak tuhan yg tentukan..

        0

        0
      • No One says:

        Ko mcm x caya je doa ibu akan termakbul.. ke ibu ko x penah mendoakan ko?? beria bebenor nk back up artis ni… Fasha tanggung hidup ko ke?

        0

        0
      • No One says:

        WE LOVE FS..ko ni mcm x percaya dgn doa ibu pasti dimakbulkan..ke ibu ko x penah mendoakan anak mcm ko… beria bebenor nk back up artis pujaan… aku just bg pandangan aku…yg ko nk melenting ape psl??? ke fasha tanggung hidup ko yg ko beria2 beno back up ni??

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        no one.. ibu aku plak ko nak masok kan dlm ni.. ko tiada hak utk itu.. perlu ke kalau ibu aku doa kn aku then ckp pada aku? mana ade ibu yg doakan tok keburukan anak..

        anyway, fasha tak tnggung hidup aku dan sesiapa tanggung aku apesal plak ko nak peduli..? ke ko tak tetanggung dosa ko kat fasha kerna pertikaikan perkahwinan dia ni?

        udah2 la ko.. fasha dh nak beranak dh pun nnti.. yg ko tak habis2 nk canang hidup dia dgn mertua dia apesal? biar la dia dgn mertua settlekan dan tuhan tentukan..

        0

        0
      • saya says:

        Dari dia buat maksiat,lbh baik dia kahwin..wlu pun tanpa restu mertua. Doa seorang ibu,tidak smestinya tmakbul..bgantung kpd isi doa,..bukan nak back up fasha,cuma mluahkan pandangan. kalau hati dah dmiliki seseorg,agak susah untuk berpindah milik. cuma mereka yg paham tau perasaan tu. restu mak ayah mmg penting tp adakah mereka yg mdapat restu mak ayah pasti bahagia tanpa perceraian? still bgantung dgn suami isteri,mcm mana nak handle hidup..dah drg sanggup kahwin,jd sanggup la mhadapi.. saya cuma mdoakan biarlah drg bahagia,bkekalan.dan smoga dbukankn pintu hati mertua utk terima.

        0

        0
      • No One says:

        tau ko melenting aku cakap ibu ko x penah doakan utk ko..
        dah ko mcm x percaya dgn doa seorng ibu jer…
        x yah nk back up sgt la pasha tu… menggedik ngan jejai smp rmh tangga diorng bercerai berai… ND tgh preggy dia bole cerai kan sbb pasha..kesian tol aku tgk kat anak dia…ahalai…aku bkn nk back up ND…tp byk kot org bujang dlm dunia ni.. mentang2 la si jejai tu kaya raya…bole senang kan hidup dia… pasha + memey = sama jer…x de beza… Dua2 perampasss…
        will see… what goes around come around…
        hukum karma…;)

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        no one.. ade ke aku ckp aku tak percaya dgn doa ibu? fitnah kalau tak tepat pada mangsanya ko jwb la nanti.. ko tgk ayat aku kt atas.. ada aku ckp tak percaya?

        hukum karma? apa tu? setahu aku fasha ni islam dan kita semua tau yg kita hidup berlandaskan al-quran not hukum karma ok.. ko hindu erk?

        kalau tuhan dh kun faya kun kt jejai tok ceraikan nd ko pun tak blh nk ckp apa.. itu semua dh tertulis dan psti ada hikmah nya.. jgn iya kan hukum karma dan menidakkan hukum tuhan no one oooiiiiiiii…

        0

        0
      • No One says:

        pandai ko cakap psl hukum Tuhan..klu dah syg benor kat pasha sendat baik ko advise pasha sendat tu pakai tudung…dok umah jaga laki…nnt laki carik lain plak… jejai tu muka playboy…huhuhu

        0

        0
      • No One says:

        Hukum Karma tu yg baik dibalas baik..yg jahat di balas jahat..bodoww… len kali g belajar dulu…sebelum nk kata hindu ke ape…
        Ko nk backing sgt pasha sendat mcm dia bole bg ko masuk syurga..smp nk main hukum Allah…think3….

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        no one.. tak salah pun kita nak sayang sesama islam.. ko kalau tak sayang duduk diam jer jari tu k.. makin byk jari ko dlm ni makin byk dosa ko tu nanti..

        anyway.. fasha punya suami utk advise dia.. dia besar pnjg pun.. ko jaga diri ko & dia jaga diri dia sudah la..

        0

        0
      • anti Komunis says:

        orang yang tak percaya pada jodoh, rezeki, ajal, maut, qada & qadar ditangan Allah adalah orang yang tidak percaya wujudnya Allah.
        lebih hina atau setaraf Hitler, Nazi & komunis!
        Sila renungkan………………….

        0

        0
      • kiki pemalu says:

        hurrmm… cant believe my self saying this.. memula dulu ada jugak la pandangan serong pada teman yang kawin tanpa restu n.. but then, seeing her bersungguh2 tawan hati keluarga mentua mmg diakui, x semua org sehebat dia.. setakat perli memerli tu mmg dah jadi halwa telinga.. la n, dia pun dah diterima keluarga mentua.. bahagia dengan 3 anak.. yang penting cara kita bawa diri kita.. udah tak direstui katanya, pepandai la bwk diri sendiri dalam keluarga baru.. usaha dan berdoa agar keluarga mentua terima kita… sekiann…

        0

        0
    • N.I.A says:

      Kawin tanpa restu keluarga is meaningless…. <– so true..

      tapi kan lebih baik kalau kita doakan semoga perkahwinan dorang ni 1 masa nanti mendapat restu semua pihak..

      yang jahat tidak selamanya jahat kan?

      doakan yg baik², dah le.. ;)

      0

      0
      • sila jawab says:

        antara restu ibu bapa atau restu ALLAh s.w.t mana yg kamu akan pilih?

        0

        0
      • x kuasa aku says:

        betul2…jd manusia ni jgn nak doakan yg buruk je kat org len..kite yang hanya mendengar cerita dari gosip2,mane leh percaya 100%, pastu terus judge orang tu jht la, org ni baik la..kalu cerita yang digembur kan tu betul, dah jd mengata, kalu cerita yg disampaikan tu salah, jd fitnah plak…lebih baik mendiam kan diri dari berkata-kata perihal org lain.. peace =P

        0

        0
    • shisara says:

      x juga..org yg dpt restu pun leh cerai..nie semua datang dari hati..yg penting jodoh

      0

      0
      • No One says:

        mmg betul..tp yg ni sah2 x dpt restu mak mertua…lg la not good.. bila raya nk blk rmh jejai mak dia tarik muka…so how…?? huhuhu
        mesti ade sbb kan mak si jejai tu x suka si pasha ni… mak bapak jejai kan org besar2.. mesti malu nk bermenantukan pasha yg bergambar bikini je kat bali…eeuuww..

        0

        0
      • no one sedih, pilu dan terkinja-kinja gara-gara si jejai cinta fasha seadanya says:

        no one.. org besar2 tak penah buat dosa ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        x cakap pon org besar2 x buat dosa… dosa masing2 kan…
        cuma mak bapak jejai malu nk mengaku pasha ni menantu dia…
        hantar wakil belah lelaki pon x de..alahai…

        0

        0
      • Minah Kelamkabot says:

        No One : dahtu…dpt menantu si ND tu pakai baju smp nmpk tetes n spender x malu plak??kakakaka..

        sbnrnya sama je..ko hina si FS…si ND pun sama jer perangai..skrg ni org sian kat ND sbb kene cerai time ngandung je..kalau x, orang lain xheran sgt pun…tp pnh tahu ke knp ND kene cerai time ngandung??ntah2 time tu dia kurang ajar time ckp dgn Jejai or cabar jejai ke apa..mana kita tahu kan???manusia..x semua sempurna bebs..yg nmpk lemah skit, orglain jd kesian..tp kdg2 yg lemah tu suke amik kesempatan..itu je..

        peace >.<

        0

        0
      • No One says:

        aku x penah back up ND mcm ko beria back up pasha sendat tu…
        whatever it is ND tu preggy anak Jejai…kot2 yer dah menggatal dgn Pasha sendat x yah la smp nk cerai kan ND masa dia preggy..x de hotak ke hape…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Hukum karma tu mmg wujud dalam agama hindu NO One Oiii…Islam xdk hukum karma, islam da qada’ & qadar..xsemextinya kau buat jahat ko akan di balas jahat.Allah xkejam..kalo ko bertaubat dan di terima, ko kan di balas jahat dh..paham??ko tgk kisah nabi, jahat ke dorang sampai Allah bg ujian yg dasyat..tu utk uji keimanan..cm nie la, senario nie nk menguji keimanan semua orang..kt mna kedudukan manusia tu sampai xnk merestui jodoh Allah tetap kn??berfikir la manusia..No One jgn ckp cm No Akal..

        0

        0
      • No One says:

        mesti pasha sendat bangga dpt fan mcm korang…mesti dlm hati dia gelak besar..aku dah amik laki org pon org still nk back up aku bermati-matian…hahaha..
        yg korang bodoh terus je support dia..
        wei..bukak la mata skit wei…

        0

        0
      • Anonymous says:

        mesti nd bangga ngan no one, aku dh bersungguh berlakon innocent depan peminat, ade jugak sekor dungu percaya.. ahahah

        0

        0
      • bukan fan FS says:

        no one, walaupun aku ni kategori x minat langsung dengan FS, tapi xde la sampai nak mendoakan benda x baik kat org len…lagipun ape aku kisah dengan kehidupan org len… cume yg ko kusut sngt pasal FS ni nape….dari ayt ko pun macam x brape cerdik je….mesti ko rase ko cm bagus je kan…lantak la kat FS tu mak mertua die suke ke x…tah2 ko kawin nanti mak mertua x suke jgk….atau pun ko dah ade anak, tapi mak mertua anak ko lak x suke kat anak ko…ha, tu baru hukum karma… pasal sebab mulut ko ni…..jgn sebab mulut, bleh masuk kaki sebelah ke neraka plak….

        0

        0
    • kipas susah mati fasha sandot says:

      dah ade anak nti,restu la tu..ape ko sebuk..bluweeekkk..

      0

      0
      • Anonymous says:

        no one..ko sgt poyo..

        0

        0
      • no one aka EBatrisya momok tua says:

        Alahai no one tak habis-habis ko ni nak mengutuk si fasha…dah jejai tak suka dia nak ceraikan ND biarlah yg ko meroyan kenapa?..ko suku sakat ND ke? Lawak lah ko ni..tak habis dgn isu mak mentua…

        0

        0
    • Kau tu yang meaningless says:

      Nak buat jahat senang, nak buat baik susah.
      eh bodoh…..kau belum tentu masuk syurga !!!! nak judge orang plak.

      0

      0
      • lalalala... says:

        tau xpe..no one ni poyos terlebey… jodoh dah ditentukan… kalu bercerai mati atau bercerai idup, sume dah ditentukan… die plak yg kecoh laki c ND kene rampas.. Ada istilah rampas ke kalu kawin dengan DUDE… kalu die nak kawin dgn FS sebelum bercerai dgn ND pun xpe, pasal islam tidak mengharamkan poligami pun bagi mane2 lelaki yg berkemampuan..

        0

        0
    • Yang Penting Niat says:

      Allah akan menurunkan rahmah kepada satu keluarga apabila keluarga berkenaan dibina atas niat mencari keredaan Allah. Oleh sebab itu, di dalam proses pembinaan rumah tangga, Rasulullah memberikan bimbingan kepada umat Islam agar memilih pasangan kerana empat prinsip, iaitu kecantikan, keturunan, kekayaan dan agamanya. Akan tetapi Rasulullah memberatkan agar agama menjadi keutamaan.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kesian no one, mak ko x doakan perkahwinan ko bahagia ke yg sbb jadi mcm ni? perkahwinan ko x bahagia ko nak marah org lain plak..

      0

      0
  5. CIK FYZA says:

    cantik fasha..
    muka berseri2.. seri baby la tu..

    apepun tahniah, moga bahgia hinga ke akhir hayat.. amin..

    0

    0
  6. kiki says:

    kiki 1st

    0

    0
  7. adrianne says:

    no komen… tp lakonan fasha memang mantop!

    0

    0
  8. No One says:

    diorng nikah 27 April la abg nara..
    bukan 27 Mac…
    Kawin tanpa restu keluarga is meaningless…
    Keluarga Jejai x suka kat kamu la fasha oii…

    0

    0
    • AKU says:

      muhong sangat aihh….mak pak aku kawin tanpa restu pun hidup bahagia sampai la nii…hang bukan tuhan…ALLAH yang lebih mengetahui yang mana baik yang mana yang tak baik…hang tu haga diri hang …kot2 hang menikah bakal mak mentua hang plak yang tak restu baru hang ada akai..

      0

      0
      • No One says:

        AKU …aku dh nikah dah wei..disayangi mak mertua ..alhamdulillah… pantang pon mak mertua jaga bagaikan minyak yg penuh… ko hado??mak bapak ko x dpt restu ke kawin dulu? sanggup buat pendedahan mak bapak kawin x dpt restu kat sini..ke kawin larik..hahaha… larikkkk… ;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        no one, skrg mungkin disygi mentua.. esok lusa sapa nak tau?? skrg tuhan bayar cash jek kat dunia.. so lebih baik la awak jgn nk kerek sgt..

        0

        0
      • No One says:

        alhamdullilah mak mertua syg…x pernah nk kerek..malah bersyukur ade mak mertua yg sebegini..
        tp klu dr mula lagi mak mertua dah benci…ermm…sendiri mau igt la..pandang pon x mau…
        org lain ade mak mertua..awak pon ade mak mertua..tp mak mertua awak x suka awak…too bad..

        0

        0
      • AKU says:

        NO one..tak de nya nak menikah lari2..mak pak aku jenis yg sopan santun dan baik budi pekerti walaupun mak pak dia tak suka..depa tetap menikah juga suruh mak pak depa ada sekali walaupun muka masam cuka..mungkin sebab tu ALLAH REDHA pernikahan depa walaupun mak pak depa tak redha..sebab depa anak2 yang baik…depa cuma nak bernikah perkara halal..ALLAH suka benda baik dan halal..manusia siapa nak menidakkan perkara baik dari ALLAH?? hang restu ka tak restu ka kalau ALLAH suka…boleh jadi saja…sekurangnya aku ada pengalaman keluarga aku…bukan mcm hang..kenai pun dak fasha…hang dok tuduh dia mcm2…macam la fasha tu sapu laki hang..jaga2 la kot esok lusa ada pompuan lain plak dok taram laki hang..aku nak tengok mak mentua hang yg restu tu tapi kalau laki hang dah naik syok kat pompuan tu..agak2 rumahtangga hang boleh elok balik ka?? mmg hang ni isteri yang jenis tak baik …dok sibuk hal rumahtangga orang…esok lusa rumahtangga hang belum tentu elok..

        0

        0
      • no one sedih, pilu dan terkinja-kinja gara-gara si jejai cinta fasha seadanya says:

        no one.. jgn beriak takbur sgt.. nanti ALLAH tarik baru ko tahu.. kalau mertua ko syg ko skrg, alhamdulillah tp kemudian ko blum tentu tahu apa yg akan terjadi kn? mcm fasha ni jgk.. skrg mertua mcm ni tp ko tau ke apa yg terjadi di kemudian hari?

        0

        0
      • No One says:

        hahaha.. AKU..AKU… at least aku bukan perampas mcm pasha sendat & memey… elok sgt la diorng tu kan…klu berlakon dlm 1 filem aku perampas aku org pertama nk g tgk…hahah… ye la..at least nenek hang dtg jugak mak pak hang nikah..ni pasha sendat..tunjuk btg hidung pon x da… kacau weii…
        btw…aku x kerek pon…just nk bgtau restu ibu bapa tu penting… !!!
        perammmpassss.. :)
        jgn rampas2 ye..org bujang x pupus lagik…

        0

        0
      • scary dengan komen no one says:

        scary baca komen NO ONE…terlalu takbur n macam xpercaya pada Qada’ & Qadar… Semoga ko bahagia dari sekarang n sampai anak cucu… ko kena egt, ko ada keturunan, jgn smpi keturunan ko yg kena, ko jgn egt ko hebat disayangi mentua, mcm2 cara allah bole duga, melalui mentua, suami, anak, n prangai kita sndiri… 1 hari aLLAH duga ko, dihantar seorang lelaki berstatus suami org utk menguji ko… ramai lg pengomen BN ni disayangi mentua, panatng pon mentua jg, tp xde plak dorang canang kt cni…

        0

        0
      • Manusia biasa says:

        Pengomen2 bn makin lama makin kurang ajar!!!!!!!!

        0

        0
    • Peace says:

      Ya Allah pandang ke langit betul NO ONE ni…ak rse die ni bukan tlebih dsyangi tp mcm tak ckup je kasih syg ni…tu yg dok meroyan tu….ckup2 la NO ONE…buat apela nak bertekak tuk artis2 yg terlibat..dorg silap2 pandang ko pun tak…ni sibuk terhegeh2 dok canang sni canang sne…ak rse klu dorg bhgia or bercerai pun lngsung xde kene mngena DNA nye ngn ko senah…baik ko g jge MAK MERTUA yg syg kan ko tuh sgt2…JAGA LAKI SENDIRI NGAN ANAK2 ye…malunye anak2 tgk mak die perangai cam ni…SUKA JGE TEPI KAIN ORG…huh ‘_’

      0

      0
      • No One says:

        kesian kat peminat fanatik pasha sendat ni…pasha suruh korang mkn taik pon korang mkn… kan??
        aku cuma cakap perlu dapat kan restu keluarga…that all…
        esok dh jd kes mcm rita rudaini baru terngadah…
        jejai dulu time nora danish kemana ND pegi nk ikut…sayang bebenor..
        skali bila org tu dah pregnent kan anak dia..just tinggal mcm tu je..
        to pasha…pandai2 la jaga jejai..ND yg comel tu pon dia bole tinggal kan..ni pulok awak yg x seberapa…huhuhu…
        aku mmg x leh percaya la jantan mcm jejai tu..
        btw x yah nk riak sgt dlm tweeter skit2 tweet psl suamiku..suamiku… alahai…lama2 org baca pon muak pasha ooiii

        0

        0
      • Anonymous says:

        kesian kat peminat fanatik nora danish si no one ni…nora suruh mkn taik pon dia mkn… kan??

        0

        0
      • No One says:

        sorry..i bkn ND nye fans pon..just if benda ni klu kena kat org lain pon i hangin…klu ye pon ko tergila2kan pasha sendat x bole tggu smp ND ni bersalin ke? org pregnent ni perlukan supoort dr hsbn… bkn nye nk tgk hsbn berjimba ngan betina lain…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sory org lain tu pun bkn fans fs pun.. soooo?? ko makan taik nd sbb tu menuduh org x tentu hala?? bila jejai berjimba ngan fs ms nd pregnant? bila bila????

        0

        0
      • Anonymous says:

        anonnnn!! betul la…bile mse die nmpak jejai dok enjoy ngn fs haaa??? die ni spesies ape leh nmpak aktiviti org…pura2 tahu semuaa…ceyt!

        0

        0
    • Anonymous says:

      no one..kau jangan nak bongkak sangat..mungkin sekarang kau bahagia..disayangi mak mertua..esok lusa sapa tau..
      jaga mulut tu sikit. dah kena batang hidung jangan nak terngadah pulak.

      0

      0
      • cik kak says:

        Riak no one ni duk kata makmertua syg dia..one day,allah uji,time tu nangis berdarah pun takk guna.tambah3 skrg ni ramai menyumpah ko no one..insaf lah..selalunya perkara yg ko benci tu allah akan uji..istifar byk2 no one..tak pasal2 sumpah2 komentar2 BN ni dpt kat ko, time tu baru ko sedar ye :-) skrgko tak sedar lagisbb rumahtangga ko bahagia..makmertua syg..nnt makmertua ko benci ko sekelip mata,berakaiiiii..haha..orglain kawin makbapak tak restu pon bahagia..yg restu ade jg cerai berai..contoh plg dekat
        nora n jejai la..restu tuuu.tpbercerai..tlg jawapppppp skitttt..

        0

        0
    • Dray says:

      Fact dari mana yang membuktikan tanpa restu parents meaningless jadinya ??? Semuanya secara kebetulan yang mdapat restu malah yang ikut jodoh pilihan orgtua pun ada kecundang..Smua ni ragam hidup qada dan qadar memasing…..jodoh pertemuan ajal maut kan ditgn Allah sapa kita as manusia nak menidakkan..redha dan doakan yang terbaik..dan pastinya Allah lebih mengetahui apa yang terbail tok umatnya…

      0

      0
  9. sasha says:

    mana pic famili belah lelaki..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Family diorg tak dtg sbb family jejai mmg tak suka fasha. Fasha kena kerja keras la utk amik hati parents jejai tu. dah la jejai tu takut ngan mak dia, so fasha kena la pandai2. Takut bila jejai ni dah boring ke, ada pompuan lain yg lagi cun ngorat dia ke, boleh je dia tinggal kan fasha camne dia buat kat nd, and kalau dia tak baik ngan family jejai, Sara yg Akan bantu nk membaikkan? Ape2 pun gudlak to both of them. Dah kahwin ni bukan mcm bercouple bf-gf, kejap putus, kejap sambung. Tanggungjawab besar, lebih2 nak ada anak ni.

      0

      0
      • No Name says:

        setuju…jgn sok cerai kan pasha sendat psl pompuan lain..
        tau la awak tu byk duit jejai…kawin bukan mcm tukar baju okeyh…

        0

        0
  10. what can i say says:

    HOME WRECKER!!!!!!

    0

    0
  11. aku ker?? says:

    fasha mmg dh gemuk kan???tgk pic yg tanpa kepala tu….beso bdn nye…cm badan aku dlu…dlu aku berangan2 nk bdn cm dia…skrg nie bdn dia yg cm badan aku dlu…hik3….dlm cite seindah sakura tu pun nmpk sgt badan dia beso….puan fasha…hope awk jage badan awk even lepas bersalin sebab husband awk tu susah sikit nk caye….yg nora danish badan solid pun kene tinggal…nanty awk bdn dh menggelebeh…takut mata dia tertancap pd yg lain….

    0

    0
    • sidaracantikmanis says:

      cuba jgn mintak yg bukan2..doakan jelah yang terbaik..kalo sayang takan nak tinggalkan…mulut celupar ko ni…

      0

      0
    • Sshh says:

      ala dia pnya pengacara majlis tu pn dh gemok..dh semakin tembam aku tengok..aku x suka fasha ni..tpi bila aku tengok gambar ni cantik plk si fasha..mgkin seri anak kena pd fasha kot..

      0

      0
    • komen perampas TEH returns!!

      sebut betul-betul… komen perampas TEH returns.. bukan The Return tau..!!

      TEH…TEH..TEH…TEH..TEH…TEH…TEH…TEH…TEH…TEH..!!

      p/s: Fasha gemuk ke kurus ke, dia kaya, cantik, popular! Ko hado? Ko tu nan hado ado lah…..!!!

      0

      0
    • aku ker?? says:

      ala…yg korng nk emo lebey pesal???ade aku ckp yg laki dia wajib tinggal kan dia????xyah nk emo tunjuk baik sgt ler yer…awk sokong dia mati2 pun bukan dia bg korng mkn pun….cer terima kenyataan…mmg badan dia dh beso…dh gemuk…xyah nk bekap sgt ler yer….

      sidaracantikmanis…cantik manis ke ko tu??hahahahahah…alalalalala…nie nk bgtau…dunie sekarang nie sayang belum tentu smpai ke tua tau….jgn yakin sgt….dlu dia kate cinta kt nora??sekarang ape jd???tgk dunia sekeliling dlu baru bcakap….ari nie ckp syg esok belum tentu lg…yg psl pengacara dia tu aku setuju….tp rasenye sebab bdn dia mmg jenis rangka besa n cepat naik kot…dlu pun dia beso gak…tp dkt2 nk kawen je cm nmpk kurus…nk kawen diet ler…ye dok…hik3…

      0

      0
      • sidaracantikmanis says:

        Sedapnya ko nie bercakap..dia beso ke tak ker..dia punya badan dia punya pasal lah…yg ko ni sakit ati sgt kenapa..mana da ppn lepas kawin badan mcm anak2 dara..da sedikit jer yg berubah jgk..so kau nti agaknya bila dah kawin badan ko agak besar mcm gajah..masa tu lah aku ngat laki ko tinggalkan ko…menangis tak berlagu..tak da lagu kot msa tu..ko gi tgk mak ko..kalo dia besar kalo bapak ko setia smpai sekarang tu tanda dia sayang tak kira mcm na pun fizikal mak ko..kalo psal nora tu nak buat mcm na dah tak da jodoh..yg dah lepas tu lepas lah…dan kalo ko nak tau..ramai lelaki lebih suka badan yng berisi…gebu..bukan kering mcm ikan kering…solid pun tak lama jer…sok dah beranak 10..dh tak larat dah nak diet…

        0

        0
      • aku ker?? says:

        ekeleh…emo terlebey plak sidaraxberapa cantikmasam nie….ko nie monopos ker??hahahahahha….ble plak aku ckp aku sakit aty…sekarang yg sakit aty tu ko…ttbe jer nk sentap cm badan ko tu cm fasha…ke badan ko lebey beso dr tu…tu yg sentap sgt….hahahahha…sian plak aku kt ko nie…xp…ko g diet erk…hik3…dey tamby…cite seindah sakura tu time dia xkawen lg…ko cer update sikit…jgn asik nk tunjukkan kebodohan diri pd public…fyi…badan mak aku xbeso cm ko kot…bdn mak aku maintain smpai skrg sebab dh kawen kene ler jage….xkan dh kawen nk serabai serupa mak lampir…wake up gurlzz….jgn nk emo2…ke ko nie fasha…tp aku rase kalu fasha pun xd meroyan cm ko nie…hahahahaha…xp2…g amik wuduk…semayang….tenangkan aty…

        0

        0
    • Anonymous says:

      gambar yg tanpa kepala tu aku suke nengok sbb shape badan dia cantik. tak kerempeng sgt n tak gemuk sgt. badan sedap gitu. mmg fasha nmpak gemuk dlm tv, tp in real life, dia tak gemuk sbnrnya. cuma tak kerempeng. sedap mata memandang

      0

      0
      • aku ker?? says:

        tp aku lg suke badan dia dlm cite impak maksima yg belakon skali dgn awal ashaari tu…mase tu badan dia shape meletopppp…..huk3…

        0

        0
    • Dray says:

      Jejai bukan kejaq badan da klu kejaq badan sure ND masih isterinya….ada value dlm diri FS yang disukainya..
      Kaum Adam klu kawin sbb nafsu dan rupa paras semata2 mmg tak lama laaa…x kira si jejai ker sapa kaa…klu kahwin kerja cinta akan value yang ada dlm diri tak kira bagaimana rupa pasangan pun akan ttp sayang jugak…tak smua lelaki menilai dari susuk tubuh oooi

      0

      0
  12. sayangselasih says:

    walaupun famili jejai tak dtg.takpelah.insyallah satu ari nanti akan terbuka juga ati mereka nak terima fasha ni..apapun cntik gmbarnya..simple and sweet

    0

    0
    • fasha real. says:

      alah..mak jejai tu bukannya elok sgt pon. Rambut karats..mana leh doa buruk2 kt org.

      0

      0
      • aku cun says:

        Tak kan lah dia nak dia yg buruk buruk pasal anak dia….ND tu menanty ajer. Mrsti dia lebig sygkan anak dia sendiri…

        0

        0
  13. ahkak puaka says:

    CANTIKNYE FASHA…. DITAMBAH PULAK NGN SERI MENGANDUNG. JDLA TRIPLE CANTIK! SEMOGA FASHA & JEJAI KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT K. AMIN.

    P/S: AKU KNL PPUAN YG PAKAI BAJU HITAM TU. DIA PUN CANTIK MCM FASHA.

    0

    0
  14. enott says:

    tu body montokss bodoh..ko mesti muka mcm belacan kan, tu yg asyik nak menidakkan ciptaan Allah yang indah ni..x pe FS..diorang yg keji ni memang x sk tgk org bahagia..aku pernah jmp FS ni dpan2 ms kat Ampang Park..ms tu x nampak mk die, juz nampak body je..kwn2 aku smua kata body die meletopss..aku pown toleh la gak, tup2 tgk FS…..perghhh..kalu aku jd laki pown aku gram..memang cantik ciptaan Tuhan ni..Subhanallah..at least die x la tunjuk spender ngan tetek londeh..hahhahah

    0

    0
    • No One says:

      Enott… ko ni bercakap pasal Tuhan.. Subhanallah lagi ada…
      tp bole plak mention psl “die x la tunjuk spender ngan tetek londeh..”
      Agak2 la….jgn smp jadi munafik… istifar byk2 ea…

      0

      0
      • gonjeng@7incisetengah says:

        ko pon same @no one, cakap lucah gak ‘sepnder ngn tetek londeh’ ape cer? ce ingt Tuhan sket yer. thanks.

        0

        0
    • Nur Kasih says:

      kalo U peminat setia FS sekali pun Xpayah laa nak bezakan dia ngan Nd…habistu tu gambar FS merokok kat Club dikelilingi botol arak, gambar dia berpeluk sakan ngan jijai dlm club sebelum kahwin n gambar terang menderang dia pakai bra n spender masa cuti kat Bali tu U lupa ke nak I tolong upload gambar tu ….melambak gambar2 sosial dia kat laman2 gosip yea…puii..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko sebut benda lucah tu bukan ke si fasha ni penah pakai bikini..bukan tunjuk spender lagi da mmg mcm bogel..apa citer..nak cover pun agak2 la

      0

      0
    • aku ker?? says:

      enott nie ler org yg purak2 baik…gune ayt2 subahanalla…allah…ciptaan tuhan….bagai…tp ko maki cm xd tuhan kan????ko kalu nk menaip pun pk dlu…cm anon tu ckp ler…fasha nie ape kontroversi yg xd???sume ade…bikini…pub…sexy xhingat…kebas laki org…sume ader….xtunjuk spender lg ker tu????nk bekap pun jgn smpai nmpk kebodohan sendiri k…..

      0

      0
  15. miss s says:

    Cantik. Tapi suka tgk gambar yg ke 21… bukan apa, tetiba ter fokus pada gelang yang dipakai oleh makcik tu ketika nak ambil gambar.. :p

    0

    0
  16. enott says:

    ko tau x ape maksud munafik tu?? jgn sk2 ht chop aku munafik ye..that is a fact..ko plak jgn la mengiakan ape yg dah diharamkan oleh Allah..kang dgn2 ko skali tanggung dosa retisss ko tu..hahhahah

    0

    0
    • No One says:

      aku bukan nk mengia kan apa yang haram…
      bg aku org islam yg buka aurat / x pakai tudung pon dah kira haram kan…
      ko sebut psl Tuhan tp cakap yg bukan2…. x yah la nk obses sgt ngan artis… ye x???

      0

      0
      • my only ONE says:

        no one.. lantak dia la.. yg ko sibuk pertikaikan komen org nape? kalau ko tak obses sgt dgn artis jgn komen ok.. sbb komen ko kat sini pun dh mcm ko obses sgt dgn pengomen blog nara ni..

        0

        0
      • No One says:

        sape pulak pertikaikan komen org…dah diorng komen apa yg aku komen..terpaksa la aku komen balik…hadoi…lemmss la ko ni.. x hingin aku nk obses2 mcm korang yg obses dgn pasha sendat tu.. aku just bg pandangan aku je.. x tau plak ade peminat pasha sendat yg fanatik giler kipas dia..hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko yg obses ngan nd, ngata org pulakkkk

        0

        0
  17. Anonymous says:

    fasha cantik..

    0

    0
  18. kopek lanjut, cherong lanjut, semua lanjut says:

    fasha cantik nyer..berseri2 tp naper aq nmpk yg jejai mcm x hepi jer naik pelamin..

    0

    0
  19. enott says:

    mcm tulahhh.. =) , ok cik no one..sorry k..

    0

    0
  20. No One says:

    gonjeng@7incisetengah…aku just copy paste je ape yg si enott ni cakap…
    x terniat langsung ler nk cakap benda2 gitu… Si Enot tu Subhanallah bagai..tp mention benda yg ntah apa2… peacee

    0

    0
  21. enott says:

    gitu la…ok la cik no one..aku mintak maaf k.. =)

    0

    0
  22. No One says:

    Enott..aku pon nk say sorry..bukan nk cari gaduh ngan ko pagi2 ni..just x yah la mention benda2 x elok dekat public ni…. Peace yo!!! :)

    0

    0
  23. Amoi says:

    Untuk sesiapa yang suka mengutuk dan tak senang hati tengok orang lain BAHAGIA :

    Aku tak faham dengan sesetengah manusia yang doakan keburukan terhadap orang lain..aku tak minat pun si FS ni..tapi aku kesian dengan FS sebab asyik kena maki dengan fans2 si ND or yang semmgnya tak sukakan FS..maybe Jejai n FS kawin tanpa restu family Jejai…tapi itu sudah jodoh mereka..Allah swt dah tetapkan kehidupan manusia kat bumi ciptaanNya..Kenapa perlu korang nak mengata, menghina beliau dengan kehidupan yang beliau yang kurang sempurna macam korang? sepatutnya mendoakan yang baik-baik seperti “semoga hubungan FS n Jejai direstui oleh keluarga Jejai” or “harap family Jejai dapat lembut hati dan terima FS 1 hari nanti..” kan lebih manis..ini tidak..doa yang bukan-bukan..korang perlu tahu..Allah akan beri balasan kepada kita balik satu hari nanti..apa yang kita kutuk, hina, caci..satu hari nanti, korang akan dapat dan rasakan apa yang korang kata tu..tak kena pada korang, nanti pada family korang…so insaflah ye..Maaf dengan ketelanjuran kata-kata saya menguris anda semua…

    0

    0
    • tk kesah aqu..nd ke fs mereka berdua perlukan hidup untuk bnafas dan bahagia... says:

      nk nmbah sket ek..jgn nmpk fan nd ajer yg dok ngutuk fasha..fan2 c fs yg ngutuk nd tuuu.apa hal..???sme je..xyah back up mne2, cuba ckp cmni bru adil.. “fan nd tlg lah jgn mgutuk fs..fan fs tlg laa jgn gutuk nd.. mereka dedua dh redhoo dh pn..move on.. apasal korang fan yg emo lbh.. ” kta nk yg terbaek mdoakan yg baek2 kn..? kta doakan yg terbaek buat kedua-duanya..kan senang..

      0

      0
    • Amoi, cuba kamu cakap kat pembenci Neelofa dan Yuna. Yuna dan Neelofa bahagia tapi ramai yang membenci. mereka juga popular.

      0

      0
  24. aku yang teruna says:

    sorry to say, pakaian pengantin mahupun tukang kipas tepi tu seksi. ingat, kita nak majlis tu ada keberkatan. kalau macam tu punya pakaian (dah jadik trend lak skarang), keberkatan tu akan jadik tak sebanyak mana pun.

    0

    0
  25. enott says:

    hahhah..mcm klako pown ok lahhh..kt sbg umat Islam 0-0 ok…peace yo!!! aku da kembali ke pangkal jalan ni..ok la cik no One..aku nk siapkan report tuk boss aku..kang azan plak die kt dpan bilik aku ni..hahhahh..salam babe

    0

    0
  26. reader says:

    knp tak nampak family jejai pun..tak di jemput ke pe?

    0

    0
    • WE LOVE FS says:

      reader.. family jejai dh dijemput tp kalau mereka taknak hadir kita tak boleh nk paksa betul tak?

      0

      0
      • No One says:

        sbb family jejai menyampah kat pasha la sbb tu dia x dtg..

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        no one.. ko bkn sesiapa tok nilaikan sesiapa menyampah kt fasha.. ke ko ni org gaji family jejai?

        0

        0
      • No One says:

        x betul ke aku cakap? ke ko org gaji pasha sendat??
        sanding kat kampung pon pakai baju seksi2..terbeliak mata2 pak haji kat kampung tu… elok sgt la pakai baju seksi time tgh preggy… klu betul mak bapak jejai suka beno kat pasha, dah lama dia buat kawin grand2 kat hotel besar2..ni psl mak bapak jejai x suka pasha dia x nk jejai buat besar2… g la ko buat majlis kat kampung nun hujung dunia… too bad….

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        lantak ko la no one.. dosa dia pkai baju seksi pun bkn ko tanggung.. urusan dia dgn tuhan jgn ko yg nk bg jawapan.. aku tak kisah pun kawin kt hujung kg asalkan aku bahagia sebagaimana fasha ni bahagia tak gitu? kawin grand2 pun bukan bwk masok kubur pun..

        0

        0
      • No One says:

        ko klu bab org buat dosa ko lagi menggalakkan kan….
        esok jgn dosa pasha sendat ni ko tanggung x pasal2 sbb fanatik bebenor…huhuhu

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        bila masa plak aku mengalakkan org buat dosa..? buat ko ke dh berdosa dgn fasha td? minta ampun cpt yea no one.. kalau terlambat ko tgk cite tanah kubur kt tv tak ni?

        0

        0
      • No One says:

        dah tu..bukan ko ke menggalakkan pasha sendat ni pakai baju sendat…ko suka kan..tu la artis pujaan ko…huhuhu.. pakai bikini lari2 tepi pantai…eeuuww… hahaha

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        nape plak aku mengalakkan dia? ko tu bkn takat dosa pd fasha jer tp dosa pd aku dan pengomen yg lain juga.. fitnah itu membunuh.. tp takpe la, ko pun dh biasa komen membunuh kt fasha kn? ada fasha kisah? biar tuhan jer la yg membalasnya.. amin..

        0

        0
      • No One says:

        klu setakat nk dosa kat korang x yah la..korang yg beria2 back up pasha sendat…so funny… ntah pasha sendat kenal ngan korang pon x agaknye… huk3…
        aku x de la nk kutuk2 sgt pasha sendat ni..just cakap kesian kawin tanpa restu..that all peeps… ;)

        0

        0
      • WE LOVE FS says:

        no one.. yg kat bawah sana tu bkn kutuk ke? dah la ko.. ckp mcm hindu.. tu pasal la hukum karma jgk yg ko dulu2 kn.. ish2…

        0

        0
      • No One says:

        we love fasha… klu syg sgt ngan pasha sendat ko bwk le dia masuk kubur ko…back up sgt dgn pompuan mcm tu…kaki clubbing & kaki botol..hahah… luar nampak baik je kan pasha sendat tu..alim jer..pijak semut pon x mati….huhuhu

        0

        0
      • No One says:

        hambik la pasha si jejai tu..saki baki ND je tu…
        ko ngan memey bole geng lah…
        once again..hukum karma is what goes around comes around…
        x payah nk cakap psl hukum Allah…nnt lagi teruk si pasha tu nnt…
        bkn sebab rampas laki org jer..psl benda lain yg peminat dia x tau ape yg pasha dah buat… ssyyhhh…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko kata kat fasha ni, nnt hukum karma ko tu kene kat ko blk weii.. nnt anak ko plak jd perampas, sedap laaaa ko kene keji pulakkkkk.. ahaha wait n seee…..

        0

        0
      • well, fasha sandha. semuanya ada di gegey. :)

        0

        0
    • Reader2 says:

      Fasha cant meet up with groom family standards i suppose. lol. acting all giddy. how annoying.

      0

      0
  27. A says:

    pengantin yg suka senyum sangatlah nampak peramah dan mesra ……:)

    0

    0
  28. spirittt'ij000""" says:

    Wa xde aa bnci oo suke FS neh,bese2 je, pape pon cgratzzz aa,,,kmu nmpk lawoo FS,,
    Peacee derrr,,,,

    0

    0
  29. aku lagi.... says:

    terlalu byk edit color pd gmbr…hilg originality..muka bdk pempuan sorg tu dh mcm selut ada kat muka…mcm org besi pn ye jg….gmbr yg nara msuk sblum ni lg mnyerlah cntik fasha.

    0

    0
  30. zzzzzzz says:

    Wahhh…fs nmpak CHANTEKKK!!! Majlis ni nmpk meriah N mewah!!!…tp ak x suke fs berlakon dlm seindah sakura part yg dye jerit..skit ati ak dgr…

    0

    0
  31. Reader says:

    Why bother to have a marriage without groom’s family blessings? would ended up in marriage failure anyway. perhaps Fasha is not up Jejai’s family standard? lol kesian la

    0

    0
    • No One says:

      hahaha…that rite… ;)

      0

      0
      • Anonymous says:

        that’S rite.. oh my english… no one, kau ni ade masalah ngan laki ye? laki kau ade perempuan lain ye? kesian aku baca komen2 kau…

        nd dulu kawen dgn restu, end up mcm mana? kuasa Allah xde sape yg tau. kau pun kawen dgn restu tp aku baca komen2 ko, jelas nampak hati ko x tenang, bwk2 istighfar. ibu klu doakan yg buruk2 kat anak2 pun, klu kuasa Allah x makbulkan, tetap xkan makbul.

        serius aku rs kau ni ade masalah rumahtangga, pergi selesaikan dulu dpd kau duduk meroyan kat sini. xyah la bermegah sgt dgn perkahwinan dgn restu ko tu, laki ko sah2 ade perempuan lain kat luar, jgn riak takbur.

        0

        0
      • Anonymous says:

        no one..aku tau ramai orang menyampah dengan komen ko yang riak lagi takbur tu..bawak2 la istighfar..tuhan bayar cash sekarang ni..

        0

        0
      • isabell says:

        menyampah aku tengok komen ko la! boleh tak ko berhenti komen??? boleh tak???? eiiii benci lah!

        0

        0
      • isabell says:

        maksud aku komen no one… no one sila berhenti komen!

        0

        0
    • isabell says:

      haha oh my english!

      0

      0
  32. Malisa says:

    fs ada skill yg hebat yg jejai x leh lupa…walaupun family x restu tetap gak nak fs.. walaupun ceraikan nd masa tgh pregnant benih dia..

    0

    0
  33. benci nora danish says:

    fasha sgt cntik…. lagi cntik dr nora danish..hahahhaha…
    suke fasha sandha!!!

    0

    0
  34. non says:

    fasha sandha yg cantik…suke tgk gbr2 candid dia yg heppi2 tu

    0

    0
  35. ika says:

    Majlis Fasha ni ringkas. Yang penting tak serabut..aku pernah menjerit dan melambai kat Fasha dulu masa tu aku dalam kereta, saja buat gila, tengok- tengok dia jerit jugak (tapi perlahan la) dan balas lambaian aku dengan bersungguh. Thanks Fasha!

    0

    0
    • abc says:

      itu tanda dia menghargai peminat dia..berbanding nora yang perasan diva tu..kalau tak ikut cara dan kehendak, sah-sah tarik muka..berbanding fasha yang sentiasa cool jerk..

      0

      0
  36. buta kaler says:

    aku dlu mmg x suka si sendat ni ats sbb mcm yg korg fikir gak..tp bila dia dh kawin,ht aku terus berubah..bukan la suka,tp ttg kuasa Allah…mmg jodoh diorg dh tertulis kt Luh Mahfuz…putus,sambung..kawin dgn ND,putus lg n etc la..
    btw,aku cuma nk ingatkan je la utk SEMUA AHLI KELUARGA,termasuk la ND…dh tiba betul2 ikhlas memaafkan…balasan tu,biar la Allah yg tentukan…sendat dh bunting pun…x lama lg,Qaqal dpt adik..berBIN yg sama…hidup x lama pun, x tau sape yg pergi dlu..baik sendat@ND..udah2 la gaduh…utk family,restu je la..dh selamat nikah pun…x lama lg dpt lg 1 cucu,keturunan dr darah daging awak gak…Allah lebih tau segala2nya…
    peace no war

    0

    0
  37. asumi_asaaki says:

    Sykr…..majlis bjalan gan lancar
    semoga bhgia spi akhr hyt…
    sweet n nice…..

    0

    0
  38. melor says:

    80% kat malaysia ni bercerai walaupun dapat restu dari family. Jadi? Doakan yang terbaik. Mereka juga manusia biasa. :D

    0

    0
  39. noname says:

    tahniah fasa sendat, dapat saki baki nora danish……utk fans fasa sendat tak payahlah lah nak buruk-burukkan Nd tunjuk spaender/ londeh… fasa tu bukan murni sangat……..lagi buruk perangai..kes polis pun ada dulu mcm orang tak tau…..kawen pun formaliti saja….

    0

    0
    • No One says:

      setuju…main cium molot lagi dengan farid kamil…korang je x tau atau buat2 x tau..

      0

      0
      • no one sedih, pilu dan terkinja-kinja gara-gara si jejai cinta fasha seadanya says:

        astagfirullahalazim no one… biar betul ko ni?

        0

        0
      • fs says:

        ko ni mesti nd kan?tah pe benda la ko benci sgt kat fs ni pon ak xtaw..

        0

        0
      • Anonymous says:

        mulut ko mcm longkang.

        0

        0
      • No One says:

        x percaya bukan?? atau cuba nk menafikan sbb taksub sgt dgn pasha sendat…uolls klu nk tau…pasha sendat ni punya la marah ngan jejai smp nk putus psl jejai g bercuti kat japan dgn ND… frust nye psl smp pakai bikini smp nampak tuttt kat bali…
        muahahah…still nk menafikan lg?? ;p

        0

        0
      • jejai says:

        astagfirullahalazim no one…. biar betul ko ni.. tak sdh2 ko canang cerita buruk org.. biar la mereka.. ko pun belum tentu baik buruknya..

        paku dulang paku serpih, mengata org belum tentu ko dapat pahala yg lebih.. bye!

        0

        0
      • No One says:

        jejai..bkn nk buka pekung org… tp nk sedar kan peminat fanatik si pasha sendat ni… korang klu dh minat dok tutup mata je kan ape dia buat… alahai….kesian…

        0

        0
      • Anonymous says:

        no one bestnye menfitnah, fasha pakai bikini, nora tunjuk spender, ahahaha sama jeeeee… ko ni jgn mkn najis nd bnyk sgt, tu yg jadi sampah!

        0

        0
      • Anonymous says:

        CIBUK LA KO NIH…MNYAMPH LAK TENGOK KOMEN KO BNYK2….

        0

        0
    • kawen formaliti pun berkualiti daripada kamu mulut macam itik serati yang tidak mementingkan mobiliti dan personaliti tahap Serenty Centre of Public Illuminati – No Body No Body Like You!

      0

      0
    • hijau says:

      menyelit aje no one ni..memang la perangai fs ni xbape murni sgat dulu2 tapi xboleh ke doakan die baik2 supaya die xbuat lagi perangai xelok yg dulu2..nak ungkit2 balik kenapa..

      0

      0
  40. melor says:

    80% bercerai walaupun mendapat restu dari famili. Jadi? Doakan yang terbaek untuk mereka. Mereka juga manusia biasa. :D

    0

    0
  41. sara says:

    kenapa dalam byk2 komen ni komen NO ONE ni mcm banggang???/boleh sesapa jawap? macam komen budak baru gagal spm pastu frust tgk kawan2 msuk u..

    0

    0
    • no one bangang says:

      sara.. no one memang bangang.. kisah mak mertua dia syg dia pun dia dok canang kat sini.. kalau dh bangang nk ckp apa lg? bangang impak maksima ni.. tiada yg bangang selain bangang si no one ni.. hahahahhahahaahahaha

      0

      0
      • No One says:

        hahaha…wow..fanatik nyer…. i just give my opinion k…jgn la nk gelabah…hahah…prooopa sgt!!.. ;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        wow fanatiknye, she is just giving her opinion too.. weiiiiii jgn ckp omputih laaaaaaaaaa.. teruk sgt bunyinye, malu laki ko, ni kalo gefren laki ko baca, kene gelak jeeeee…

        0

        0
      • no one bangang says:

        no one.. bkn ko yg propa ke? mlm ni jgn lupe amek hati laki ko kt rumah k.. tgk kolar baju laki ko tu.. ko tu kn suri rumah tak terurus org nya.. aku harap la sgt kolar laki ko ade gincu janda gersang mcm ND yg ko simpati kan sgt tu k.. wakakakakak

        0

        0
    • abil says:

      “no one” antara segelintir manusia yg irihati dgn kebahagiaan n rezeki fasha…tu yang dok gila meroyan..huhu..

      0

      0
    • Dray says:

      Meroyan sbb tak berjaya tackle Jejai da wakakakaa…

      0

      0
  42. Anonymous says:

    maap ye mcelah sket..bla aku tguk komen2 sume..rata2 pro fs..xper la.dh name pn peminat. tp kenapa sume nk provok belah mertua dn nd nk supaya boleh terima fs..korang mgkin tk rase, ape yg mereka alami..tp xfhm ngn statement mcm nie..’aku cuma nk ingatkan je la utk SEMUA AHLI KELUARGA,termasuk la ND…dh tiba betul2 ikhlas memaafkan…’ tk timbul la isu tk maafkn.. aku rase fs dn jejai patot syukur..dorang kawen mc bjalan lancar tk ada halangn pn..mak jejai xbising pn ok lah tu..sekurang2nya xla kuar statement memalukan fs cinta xrestu..bla dh diam pun salah!..alahai..nd ucp selamat pgantin bru redho kate itu suma takdir ada hkmahnya..dh move on pn..lps fs kawen pun dia xpenah nk bising..kdg2 heran jugak dok asyik kate fan nd..fan fs pun mc lg xsedar2..cuba fkr positif..

    0

    0
  43. sidaracantikmanis says:

    No one ngan enott ni mcm org yg sama jer.hhmmmmmm

    0

    0
  44. whateverlaaaa says:

    alahaii, kesian dengan pengomen2 kat BN ni. semua masing sibuk susah hati mak mertua tak sayang FS la, kawin tak restu la. korang ni FS punya hal korang yg pening2 sibuk2 nak memikir kenapa mak mertua FS tak suka FS, kenapa FS kawen tanpa restu, macamana nak balik raya pun ko duk kusut kepala pikir bagi pihak FS ek? pelik aku. aku bukan fans FS tapi pd aku elok la diaorg ni kawen dr buat maksiat. ko prefer, kawin tanpa restu ataupun terus2 buat maksiat sepanjang hayat? ingat ye, bersentuhan bukan mahram pun berdosa besar tau. eloklah diaorg kawen.

    pernah tgk video ustaz azhar? kawen tanpa persetujuan ibu tu tak dosa pun. kawen dengan restu pun belum tentu bahagia la. zaman sekarang ni macam2. dah FS memang berjodoh dgn jejai, di tulias oleh Allah SAW, kita ni siapa nak mempertikaikan? ingat, kita bg komen tak salah, tapi jaga adab dan pertuturan. kita menyumpah FS walaupun dlm BN ni dah kira dosa. sesama islam doakan yg terbaik. semoga dia bahagia, jd isteri solehah, menutup aurat dan sebagainya.

    tak payah lah kita nak berlagak macam Tuhan nak menentukan kehidupan dan dosa pahala seseorang tu. hidup dia, salah dia antara dia dengan Tuhan. kalau dia buat salah dengan Tuhan dan bertaubat, Tuhan akan ampunkan. tapi kau org yg mengutuk, menyumpah FS ni selagi FS tak maafkan, selagi tu la tak terampun dosa kau.

    sekadar mengingati. bye

    0

    0
  45. Reader says:

    Fasha cant meet up with groom family standards i suppose. lol. acting all giddy. how annoying.

    0

    0
  46. aiyoh says:

    kot yer pun kamu semua nak berhujah, jagalah bahasa dan tatasusila masing2.
    Bukan main cantik bahasa yg digunakan.. Tegur dengan hikmah. Jgn cakap membuta tuli. Setiap org pernah lakukan kesilapan..bg la ruang dia perbaiki diri.. Baik nd atau fs,, semoga bahagia dgn haluan hidup masing2. Jgn ulang kesilapan lalu..

    0

    0
  47. kipas susah mati fasha sandot says:

    fasha cantikkkkkk sgt…mst baby tu comei giler..korang je leles..blah la sape x suka fasha…hehehehehe

    0

    0
  48. Lenny says:

    sila layari saya ye :)

    0

    0
  49. miss gucci says:

    No one tu adalah Nora Danish…..tgk gambar twitter ND, saja dia upload pic masa Mother’s Day celebrate dgn mak jejai. Motif?? nk bg Fasha sakit ati la tu…x guna punyer ND!! Yucckksss!!

    0

    0
    • No One says:

      dah mmg mak Jejai syg ND kan…korang plak jeles? ko korang pon nk kawen ngan jejai psl nk hidup senang lenang??

      0

      0
  50. sidaracantikmanis says:

    SAPA NO ONE NI HAH…DRI TDI AKU SANGSI SGT NIE..HMMM..KO NIE ND KER

    0

    0
    • No One says:

      sidaracantikmanis..aku bkn ND.. tp aku simpati dgn nasib ND…yg membesar kan anak dia tanpa suami…ade laki tp x de function…bole berjimba dgn betina lain… cuba ko bayang kan klu ko di tempat ND… dah la tgh mengandungkan anak si jejai..pastu diceraikan pulak… walau ape pon kesalahan ND jgn la smp diceraikan time waktu pregnent… nk g check up kat hospital sorang2… pastu beranak sorang2… jantan x guna tu sibuk p kejar pasha sendat…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kesian buat ape. Aku tgk nd ni same jahil je ngn fsaha. Dulu n kini tetp sama. Famly jejai pun same duk.kta fs sosial amboi x sdr dri btul yg ank pmpuan dia sama hancuss je

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko ni emo betul kan? aku bajet laki ko mesti pernah kene goda atau rampas dengan pompuan lain. relax r, ko nak kecoh2 mak jejai suka ND n tak suka FS apasal? bkn ko dapat untung apa2 pun. dia suka FS atau dia tak suka FS yg penting FS tak pernah nak menyusahkan hidup ko. ada dia mintak ko sponser kenduri kawen dia ke? atau dia mintak ko pujuk mak jejai unt sayang dia? tak de kan? so baik ko diam jaga laki ko baik2 supaya tak kena rampas lagi bagus.

        oh ya, mak mertua ko ni tak tau perangai mulut celupar ko yg suka menyumpah orang, cuba kalau tau, mesti dia pun berbulu dgn kau. muhahaaa

        0

        0
      • No One says:

        mak mertua aku pon berbulu ngan pasha sendat… x main la nk rampas2 laki org yer… byk lagi org bujang…muahaha…. syukur alhamdulillah my hubby still with me… x mcm jejai…buat anak pandai..bila dh preggy g cerai cari si sendat tu…eeuuwww… perlu ker???
        p/s: x yah la nk jd balachi si sendat tu sgt… si sendat kenal ko pon tidak…hahaha ade dia jemput ko g wedding dia?? hado?? huhuhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahahaha in denial la no one, laki ko ade betina lain kat luar!! ahahaha kesian kauuuu… mak mertua ko awal2 sokong la ko, lama2 die backing anak die jgk..kesiannyeeeeeeeeeee

        0

        0
  51. ku niza says:

    Banyak pahala fasha sandha sbb umpatan2 ke atas die.terdapat satu riwayat hadis rasulullah s.a.w masa timbang tara kt akhirat nnt ada seorg hamba Allah tekejut dgn pahala die dpt.lalu die berkata aku x byk buat pahala.pas tue rupanye pahala yg die dpt hasil dr umpatan org.kalu x silap cm tu citenye dlm hadis tue.kalu salah btol kan k.

    0

    0
  52. ..................... says:

    no one si peroyan yg bela nasib ND katanya…. ND beranak sorg2 pun dia nak jaja.. ex mak mertua ND sy ND pun dia nak jaja juga.. mcm la FS xde mak mertua.. FS ade tp biar la mase tentukan semua nyeer.. ALLAH itu maha pengampun dan pemurah.. minta ampun kepadanya yea no one.. kelak anda binasa.. anda punya suam, anak dan ibu mertua.. kalau tak kena anda.. kena pada mereka anda nk kata apa? karma juga ke? itu qada’ & qadar nama nyeeerrrrr..

    0

    0
    • No One says:

      hok olohh…sorng lagi fanatik pasha sendat…
      i just nk u olls letakkan diri korang kat nasin ND sekejap jer..
      what is if happend to all of u…
      i think u will do more than ND do kot…
      i’m not backing ND…& i’m not pasha’s fan…

      0

      0
      • Anonymous says:

        biarlah si NO ONE tu meluahkan perasaan dier…aku rasa dia seangkatan dengan janda gersang yang sewaktu dengannya.. dah tunjuk susu yang layut , dah kangkang nampak seluar dalam, jangan kan orang laki nak pandang, kena ludah adalah..tak hairan lah ooii..ko pergi mengawan dengan anjinglah je lah kot gersang sangat.

        0

        0
      • No One says:

        habis tu yg fasha pakai bikini je kat bali tu lupa ke??
        masyaAllah..x suka skali pon jgn smp cakap nk mengawan dgn anjing bagai… klu pasha sendat tu x gersang x de smp nk merampas laki org… x de hati perut betul..tu dah photoshoot mcm tu…dia kena buat ikut kehendak magazine..& pic tu teknik photoshoot yg amend jd mcm tu..
        yg pasha sendat tu x yah org magazine suruh dah berbikini sendiri kat bali.. pastu megah publish kat public… alahai…

        0

        0
      • NO TWO says:

        NO ONE GILA MEROYAN DI BLOG NARA GARA-GARA MLM TD TAK DAPAT…………………………………… SUAMI KO TAK SIHAT TU NO ONE.. PERGI JUMPA DOCTOR OK.. MANA TAU SUAMI KO ADA PENYAKIT KELAMIN KE…………….. TU YANG KO MEROYAN TAK TENTU PASAL…

        0

        0
      • No One says:

        kesian nye NO TWO… pasha sendat bg ko mlm friskis ke mlm td…??
        hahaha…perampas gak yg ko sokong.. asal ko x sokokng memey tu skali??? :p

        0

        0
      • Anonymous says:

        ohmyenglish lagi!!!

        what IF IT happens to you.

        no one, laki ko buat hal, ko meroyan x abis2 kat sini buat ape.. baik ko pegi tgk tv iq oh my english tu, lagi berfaedah.

        0

        0
      • meem says:

        No One…please stop using English…!!…go back to school and learn the proper way of using English Language….

        0

        0
      • Anonymous says:

        x minat fs dan nd… haha….

        0

        0
  53. baby_80 says:

    Dulu ND pun kenal jejai dari clubbin kat Planet Hollywood n then xsmp 3 bulan nak kawin cpt sgt bab jejaikan kaya pdhal tgk muka bknnya hensem! ND pas kenal n kawin ngan jejai trus melaram ngan brgn branded!! bg aku ND pun bkn baik sgt dia pun da nmpk sgt nak jejai gara2 harta…no one xyahla nak back up sgt ND tu sama jak perangai atleast fasha dia knal jejai n mkn masa bertahun2 barula decide tuk kawin ngan jejai……tgk ND skrg gara2 nak menunjuk smp sggp bergambar nmpk bra! dia sbg ibu xble tunjuk kelakuan buruk! harap simpati dr peminat gara2 kes dia kena cerai mmg xble ubah kenyataan yg dia pun mmg buruk perangai….. peace ;p

    0

    0
    • No One says:

      abis tu..klu dah jejai jd mcm balachi merayu2 ND suh kawen ngan dia…hok oloh… pasha tu bertahun2 kenal baru nk kawen ngan jejai psl mak jejdai x bg & jejai ikut cakap mak dia dulu….peace… ;)
      i think buruks lagi perangai pasha yg semua org x tau…huhuhu
      smp mak mertua benci

      0

      0
    • cik kak says:

      Sokongggggggg.klau nd tak kawin dgn jejai,life family dia smp skrg jual nasi tepi jalan je..dulu b4 nd jd artis,tlg mak dia niaga tepi jln je pon..skrg je eksen lebih..

      0

      0
  54. sakit perut says:

    sapa pi makan kenduri fasha di perlis tu?aku pi….alamak nye pon…aku balik cirit birit seharian…mak mertua aku pon kena,suami aku pon kena…masa mkn tu rasa ayam masak merah,mcm pelik sikit…tapi ingatkan mulut kami ni yg rasa mcm tu…ptg tu,mmg confirm la..gilir2 masuk tandas…aku mc keja esok tu…bukan salah FS pon,catering tu yg salah…catering paling feymes n mahal di perlis,tapi ayam mcm berbau…sapa yg pi mkn dan sakit perut,angkat tgn!!! :)

    0

    0
  55. sakit perut says:

    sakit perut cirit birit makan kenduri fasha….khianat betol catering ni!

    0

    0
  56. cantiknye fasha walaupon dah bunting..nenek aku ckp selalu kalo mengandung anak laki muka mak dia akan naik seri..kalo anak pompuan turun seri so dlm perut fasha mesti baby boy..she look gojes n sexy..dah kahwin body gemok sket takpe tu tanda fasha happy.love u fasha!

    0

    0
  57. love peace world says:

    aku sokong No One sbb luahan n pendpat jujur dr hati.pd yg lom rsa or reti erti kasih syg sbnar xyah ckp byk.lom rsa cmne ksih syg dirmpas petah lg saat2 ksih dperlukn or terlalu singkat drasai, sgt2 terseksa.klu jejai da pasha sklipun time dulu tu knpa jdkn nd sbg mangsa.lgpun mak jejai dh tau n myb dh penah kantoi msa jejai scandal n pasha sndiri ada rekod buruk dgn fmily jejai thats way fmily dia susa nk terima.

    0

    0
    • No One says:

      thanks for support me… diorng semua x rasa apa yg ND rasa..
      saya sebagai isteri & ibu boleh merasa apa jika disaat kita perlukan suami, dia x disisi… sy x kata ND tu baik sgt… tp walau jahat mcm mana skali pon jgn la diceraikan time pregnent… dia perlukan seseorng di sisi dia..& sy tau ND tu bukan org senang… tp bila dapat kasih syg..org lain plak rampas dari dia…
      actually sy lebih kesian kan anak ND, Raykal…he need a father…kasih syg seorng ayah….

      0

      0
      • ALBINO says:

        ko rase ke apa ND rase? mandai ko jer.. ko bkn tuhan nk rase apa yg org rase.. ND kalau rase minta petunjuk pada tuhan bebyk ye.. bkn dgn gambar nmpk spender nyer atau pun luahan kt mjalah smpai tyg dada.. tak ke mana tumpah nya budi pekerti kalau ibu sndiri pn tau ke nk jaga diri sendiri? janda gersang! x habis2 duk jaja simpati.. si no one ni pulak tukang karut yg duk sampaikan simpati ND kat sini la ni erk? sini entry FS.. kalau nk simpati kan ND tggu nara kuar entry ND la yea semuaaaaa..

        0

        0
      • No One says:

        albino..whatever it is…pasha sendat ko tu dapat saki baki ND…
        aku mmg bukan Tuhan…tp aku manusia yg ada hati perut.. esok klu ko ngandung laki ko p cari betina lain baru ko rasa…ko nk rasa sgt kan…hamik ko..

        0

        0
      • ALBINO says:

        no one.. ko bkn tuhan nak tentukan nasib aku laki kena rampas ke ape.. aku serah diri jer pada tuhan seadanya. kalau laki ko kena rampas bgaimana pula? ko nak lawan takdir tuhan ke? ckp mcm x pakai otak…

        0

        0
      • No One says:

        albino..thats why la jgn jadi perampas…nnt org rampas hak awak pulak…haha.. peace yo…!!! guna kan muka yg cantik utk rampas hak org lain…x berkenan den.. ;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        bila masa fasha perampas?? bila bilaaa?? dia kawen ngan duda!! xde bukti xde bukti!! ahahah

        0

        0
      • Anonymous says:

        lg satu no one, tlg laaa betulkan grammar anda!! ohmyenglish betul!!

        thanks for supportING me!
        he needS a father

        0

        0
      • No One says:

        klu nk type grammer betul2 g buat karangan spm la wei….
        ko pon type b.melayu pon x betul lagi…hahaha…. ;)

        0

        0
      • Anonymous says:

        muahahahaah dah malu tu ckp la malu!!!!!! wei pegi masuk kelas english dulu la br nak tunjuk teror!! muahahaah malunye no one!!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        btw its grammar not grammer!!!! muahahaha bodohnyeeeeeeee

        0

        0
      • Anonymous says:

        laki bley kwin 4.. kalu laki no one nak kwin lain, mau meroyan nih… ha.. kalu aku, dari laki cari scandal, aku akan nasihatkan die kawin je satu lagi.. dosa pun xdapat, dapat payung emas lagi… memang la ati terguris, tapi poligami tu sunnah… tolak sunnah kang nabi x ngaku umat lak…

        0

        0
    • ain says:

      cantiknya ciptaan tuhan…sempurna sungguh rupa paras kak fasha…cantik sgt smpai xtaw nak digambarkan…terlalu cantik…sy sgt meminati kak fasha…sy doakan semoge perkahwinan kak fasha berkekalan hingga ke syurga…tahniah coz kak fasha da pregnant…xsabar nk tgk bby kak fasha…jage kandungan tu baik2 ye… :)

      0

      0
  58. time ni maknyah yg buat make-up fasha..memang lagi cantik dari make-up time nikah..

    0

    0
  59. fyza says:

    wpun tak minat sangat fs, but i hv to admit that muka die nampak berseri. to all readers cum writers here, buat apa la hangpa semua dok bergaduh kat sini? memalukan kaum jer. maybe mula2 bagi comments, then start gaduh, pastu mengata,pastu dah tak sedar yang diri kita adakalanya mula nak riak n takbur. mungkin kite rase kite baik and org lain jahat. mungkin hari ni org sayang kite.. tapi esok lusa saper tau… sekuat mane kite dok kutuk org lain hari nie, ntah2 esok lusa, kene balik kat kite. baik masing2 jaga tepi kain sendiri…. jangan dok sibuk hal org lain. muhasabah diri lagi baik. :))

    0

    0
  60. Siti Kembang Setaman says:

    bagaimana la reaksi fasha kalau baca komen dlm blog nara ni ya? tp takpe la.. sy tahu fasha cekal dan tabah.. apa pun fasha, selamat berbahagia.. jaga kandungan anda.. moga melahirkan zuriat soleh & solehah..:)

    0

    0
  61. enott says:

    ok..waktu opis da abihhh..skang on blk..wei…sorry to say ok..aku hard fan FS tau x??..x mkna nyer aku ngan NO ONE orang yg sm..kalu korang follow blog nara ms FS nikah hr tu pownnn, aku memang back up gler Fs ku yg cantik ini..lantak lahh org nk kata ape, yg pnting aku memang kagum ngan ciptaan Allah ini…terimalah seadanya jodoh yg Allah tentukan ini..x perlu nak berdebat pasal ND kna tinggal oleh jejai, itu umpama menidakkan Qada’ n Qadar..so doakan yg baik2 okies..tapi serius aku x tpu, FS memang sgt cantik..heheeh..

    0

    0
  62. sendat says:

    aku bukan peminat si sendat @ Nd tp aku suke sume komen2 No One ni..aku SOKONG!!!!!!!!!!!!!!!……..

    0

    0
    • sugar says:

      sendat = no one.. mmg la ko suka dgn komen ko sendiri.. biahahahhahak!

      0

      0
      • No One says:

        sape plak like komen sendiri…ke ko?? hahaha… peace yo!!!

        0

        0
      • kuskus says:

        no one.. balik rumah la ko.. kang lambat balik mau laki ko cari wanita lain nanti.. esok mau ko meroyan lagi kt blog nara ni.. wakakakakaka…

        0

        0
      • No One says:

        aku mmg kat rmh pon..apa masalah ko?
        ke laki ko yg kena rampas…hati2 cik salmah…muahaha.. ;)

        0

        0
      • Anonymous says:

        kesian, patutla suri rumah rupanye no one ni, siannn laki die buat hal pastu meroyan kat sini

        0

        0
      • No One says:

        hari ni aku cuti la beb…org cuti byk kan…cuti je lah….huhuhu.. ;)

        0

        0
      • Anonymous says:

        cuti jaga laki ke?? laki ko ade bape gefren?/ ahahah cerai je la wei!!

        0

        0
      • kuskus says:

        no one.. ko kt rumah ke? kesian ko.. pasti mlm ni ko ditinggalkan laki kn? tak pun ko sdg perang mulut ngan laki ko mlm ni.. hukum karma ko cpt btul berkesan nya.. ko mengata si fasha dlm ni trus dpt kt ko balik arini.. esok jgn lupa meroyan lg k.. :)

        0

        0
  63. Mawar Berduri says:

    Mak jejai tu more to ND,si ND tu mempergunakan anak nya untuk menagih perhatian kuarga jejai,tak malu..tanpa keluarga jejai siapalah ND,belakon pun kaku,cakap pun pura2 manja2puiiiii!!!!!hipokrit betul,,tengok fasha,tanpa keluarga jejai pun dapat award,lakonan mantap,dapat bukak saloon…love fasha sandha…

    0

    0
  64. No One says:

    dah la..aku malas nk layan komen2 dari peminat fanatik giler sendat ni…
    moga2 akan sedar la kalian siapa sendat tu sebenarnye…nk cakap pon org x percaya kan…
    ape2 pon…jgn rampas2 yer..!! & whatever it is…sendat dpt sisa2 ND…hahahaha…
    peace yo….teruskan lah menegakkan pasha sendat tu… nnt sendat dpt award bole blanje korang kan….huhuhuhu.. ;)

    to pasha sendat…what goes around comes around.. balasan nye mungkin bukan sekarang…will see… ;)
    peace!!!!….

    0

    0
    • Anonymous says:

      muahahaha… org lagi malas nak layan peminat fanatik nd mcm ko ni!! sisa2 pun die dpt jugak, ko dpt ape? dpt sisa gefren laki ko?? muahahahaahah..

      ewah2, dh jadi tuhan pulak, siap tentukan balasan org!! kafir ke ape ko ni?

      0

      0
    • no one bangang says:

      no one.. dh malas ke pasrah ni? ke ko takot laki ko mkn luar mlm ni..?eheheheehe.. suka benar ko berhukum kn hidup dgn amalan hindu si hukum karma ko tu.. ko pun sama no one.. balasan yg ko dpt hasil kutukan ko kt fasha maybe bkn skrg.. will see………. :)

      0

      0
    • kiah sempoi says:

      aku rasa no one tak dapat kasih sayang dari suami..mak mertua tak sayang dia..sbb tue dia macam meroyan semacam…hahaha..kesian dengan no one..laki buat hal, ko lepaskan geram kat jejai ye no one..konon jejai tak setia pada nora..hakikat laki ko yang tak setia pada ko..sbb tu ko geram semacam je…mak mertua pulak benci ko..g mintak maaf dengan fasha…baru hati ko tenang..

      0

      0
  65. woi says:

    korang ni kalau nk ngutuk skali pun janganlah mempermainkn si DIA nan satu.korang x takut ke si DIA murka..tolonglah….dh tau laman BN laman lagha..jgnla menyebut2 namaNYA.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kat mana je boleh menyebut nama Dia klu kat sini x boleh, ape larangannya menyebut nama Dia kt blog gosip? mana dalilnya?

      0

      0
  66. haha says:

    dr ape yg aku nmpk jejai cm lebh syg kn fasha dr c nora 2…

    0

    0
  67. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fasha nampak betol2 macm permaisuri jambu sekali………semoga bahgia n dapat anak yg jambu jambu…lov u fasha…….minah jambu baru aje baik sakit pasal jejari runcing minah jambu bengkak buat sementra minah jambu kena lah makan ngan sudu……..

    0

    0
  68. who cares says:

    kpd fasha & husband…semoga bahagia sampai bila2.nampak cantik & meriah majlis..hormatilah perasaan fasha & jejai. andai kata family jejai xmerestui perkahwinan ini..kita doakan yg terbaik je la.xpayah taip benda2 yg boleh mengguriskan hati sesape terutama fasha & jejai. dan xperlulah nak dikaitkan nora danish dlm hal2 camni.mereka pun manusia yg banyak kelemahan, pernah buat silap, ada hati/perasaan, rs malu/terkilan, rs sedih/marah..so kita yg juga manusia yg dikurniakan nikmat berbagai2 perasaan ni.,,fikir2la sebelum menaip

    p/s : bukan peminat fs & nd

    0

    0
  69. hamba ALLAH says:

    Moga jejai dan fasha kekal bahagia selamanya.. Walaupun aku bukan peminat fasha sanda tapi aku sgt2 suka tengok gambar majlis kawen dorang. Nampak dorang saling menerima diri masing2 dan saling memahami.

    0

    0
  70. meletopz says:

    weyh,walaupun aq x suke dy ne,tapi dari riak muke dy akhirnye baru aq nampak seri.

    0

    0
  71. Apa2jek says:

    No one ni maybe..Balachi ND kot, or kaum kerabat ND or ND sendiri…byk benor yg dia tahu, ND itu lah ND ini lah, aiyokkkkkk

    0

    0
  72. mai maidin says:

    Apesal lah mak fasha buat botox tuh..muka dah macam ikan sepat aku tgk…huih..anak lawa2 maknye pun tak duduk diam nak lawa gak…haiiii kelakarlah

    0

    0
  73. achik says:

    apapun aku sukeeee FASHA SANDA..bkn plastik..cantik sesangatttt..
    Jejai pn tahu apa yg terbaik untuk dia..dengan izin ALLAH, insyaallah rumahtangga mereka bahagia hingga keakhirnya..

    0

    0
  74. NO ONE (STUPIDO) says:

    cantik ko pasha..walaupun ko xbaca komen ni..aku rase org kat ats ni sumer tau yang ko mmg cantik on ur wedding day;)

    0

    0
  75. Wei Wei says:

    kesian fasha!kawin salah,tak kawin salah.Kalau jodoh dia dah memang dengan jejai.Orang ramai patut mendoakan yang terbaik.Kalau 40 org yang cakap yang bukan2.Tk ke termakbul doa tu.Dah jodoh Nora Danish ngan Jejai sampai disitu jek.Mane tau lepas nie,dia berjumpe dengan jodoh yang lebih serasi dengan dia.Doakan yang terbaik untuk mereka.

    0

    0
  76. meeradriana says:

    kesian..

    0

    0
  77. Anonymous says:

    saya x minat fs… tp tetap nak doakan semoga perkahwinan kekal sehingga akhir hayat.. akhirnya terbukti jodoh tetap di tgn allah.. walaupun rintangan berliku… peace yo

    0

    0
  78. Anonymous says:

    semoga bhgia lee..yg fanatik kt fasha ni dah2 le ye org ada 1001 alasan xsuke kat fasha ni..u tau gak kan xbaik runtuhkn umah tgga org, xyah backup sgt xde mknanya.. yg fanatik ND lak xguna canangkn aib org,mmg kita nk yg terbaik utk ND tp biarlah Allah yg balas semua e2..tgk la Allah nk balas camne,kalo xkena kat fasha mybe adik beradik dia ke atau esok2 anak dia ke org buat camtu kan..so jaga diri hiasi peribadi…

    0

    0
  79. ain says:

    cantiknye ciptaan tuhan…kak fasha cantik sgt smpai xtaw nk ckp cane…tahniah kak fasha…jage kandungan baik2…love kak fasha…

    0

    0