Written by AbangNara | February 15th, 2015

Pergh!!! Memang meriah sangat-sangat majlis resepsi Yana Samsudin dan Fadzil Zahari yang telah berlangsung di Dataran Gemilang Yong Peng, Johor malam semalam. Hampir 6,000 peminat pasangan pengantin ini telah membanjiri dataran tersebut sekaligus memeriahkan lagi majlis persandingan mereka berdua. Memang orang Johor sempoi dan sporting sungguh!!!

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

Abang Nara juga hampir mengalirkan air mata melihat video perkahwinan Yana Samsudin dan Fadzil Zahari. Romantik sungguh. Semoga percintaan mereka kekal abadi sehingga ke syurga. Tahniah kepada CST Production kerana berjaya men’capture’ detik indah mereka berdua.


Lagi 49 gambar sekitar majlis resepsi Yana Samsudin dan Fadzil Zahari dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi. Jangan lupa ikuti Yana Samsudin & Fadzil Zahari di Instagram mereka.


gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil  zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari
gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

gambar resepsi yana samsudin dan fadzil zahari

45 responses to (50 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Yana Samsudin & Fadzil Zahari Di Dataran Gemilang Yong Peng

    • Siti Soleha Binti Muhammad says:

      Best lah Yana dh ada suami. Dulu akak masa baru kahwin tiap2 malam duk nyonyot “bebird” suami akak.. “bunga” akak jgn cakap lah hari2 cik suami lenjan.. siang nikah malam dh “kenduri” dlm bilik.. sampai mak mertua akak ketuk pintu bunyi kuat sgt. mak mertua takut anak2 buah yg kecik2 tu dengar. abis akak mana tahan cik suami ganas sgt sampai jatuh katil dibuatnya. sampai azan subuh baru berhenti. x kira bape round cik suami kerjakan kita. esoknya tgh hari baru bangun keluar bilik. buat muka toye je lah dgn mak/pak mertua! dorang pun paham!

      0

      0
      • Maya says:

        best tu kak. kita dulu malu2 je masa mula2. padahal masing2 dh x tahan bergelora mcm kucing kelaparan nampak ikan depan mata! buat ringan2 dulu.. belai2 anu mr suami.. nyonyot jugak. mula2 rasa geli tp mr suami asyik minta dinyonyot jah, kita pun lama2 jd gian nk nyonyot anu mr suami. sampaikan dia nak pegi keje pun kita sempat minta nak nyonyot sekejap.
        mr suami balik keje pukul 6 ptg tu x menyempat terus direntapnya kita ke dlm bilik & diratah mcm singa jantan meratah hasil buruan.
        tp skrg kita dh bercerai dh dgn mr suami (ex suami). but still sampai skrg masih contact & berbual pasal “kenduri kendara”… rindu nak nyonyot.

        0

        0
      • Anonymous says:

        one word ‘gelojoh’

        0

        0
      • Anonymous says:

        nyonyot hidung Yana lah

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ewww!! Ko nie..Gi citer macam ni..Aku gerenti ini mesti lelaki nyamar jadi pompuan.Takdenye lah pmpn nk ckp2 camni..Dsr lelaki menyamar jadi pompuan.Hahaha.

        0

        0
      • June says:

        OMG! WHAT THE FUCK BITCH!

        0

        0
      • Nur Elliya says:

        Yana nampak tua…

        0

        0
  1. iza says:

    Naraa oii.. Patutlah smpi 50 gmbr, smpi 3 4 kali tepek gmbr yg same je…penat je ak scroll.. len kali chek la btul2 dlu …haih

    0

    0
    • muahaha says:

      laaaaa aku ingt kan aku salah naik atas balik….
      rupanya btulla gambar sama…. hahahhahaa

      0

      0
      • Shhh says:

        hahah samalah aku tadi…aku ngat nape tak sampai bawah2 lgi..rupanya pic yag sma..abg nara blh tak lepas ni jgn approve je komen2 lucah..tlg lah..nk bca komen ternampk plak komen sebegitu…

        0

        0
      • Jijah says:

        Gambar yg dlm kete tu cam yana kawin ngn farid kamil daa.

        0

        0
    • nona says:

      tulah, aku ingat komputer aku jam ke hapa..nak upload gambar pun hagak-hagak la naro oii..bosan

      0

      0
  2. tak kelako says:

    50 gambaq konon padahal ulang upload yang sama. ceittt! nasib baik gwa scroll laju2.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    alhamdulillah n tahniah…moge kekal selamanye….

    yup video dorang ni mmg buat hati aku tersentuh!!!

    0

    0
  4. didi says:

    ntah nape senyum sorang2 tgk gmbr2 nih :’) so sweet. tahniah kak yong..

    p/s : agak2 diana danielle jeles x tgk majlis biras dia yg gilang gemilang ni?

    0

    0
  5. ogy says:

    first time tgk gmbr artis kawen yg x fake.
    i mean mcm mana ea..
    gelak ketawa senyum yana n husband nmpk the real happiness.
    yana pya gelak n senyum pn bkn mcm dlm drama or muvi dia.
    nmpk sgt dia happy.
    semoga jdoh berpanjangan hingga ke syurga.

    0

    0
  6. Kiah Propa says:

    Mula nak berangan kalau kahwin nak pakai gaun putih kembang gini, cam princess fairy tale la!

    0

    0
  7. azrams says:

    tahniah yana dan pasangan. semoga ikatan ini berkekalan hingga ke Jannah. seronok tgk diorg nie. xder dok canang satu industri sekejap couple sekejap putus..tup2 dh terus kahwin. announce pun x smpi berbulan-bulan dh kahwin.

    0

    0
  8. cik teratai says:

    dah kenapa gambo ko ulang2 nara?

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    romantiknyer yana n suami,semoga berbahagia hingga ke Jannah…bagus yana buat majlis x yah la nak kat hotel mewah bagai…buat kat kmpg sendiri lagi bagus….lagi meriah….tahniah!!

    0

    0
  10. ustaz azhar idris says:

    abg nara, buang la 2 comment di atas tu…lucah la…bodoh & bangang org yg send tu…membaca pun geli!!mcm org desperate je…

    0

    0
  11. mamma mia says:

    Entahnye…lucah betul..geli!!!

    0

    0
  12. KAK YONG says:

    org selalu kata kalau artis selalu sgt mekap hilang seri time kawin…ni cantik jer seri pengantinnye

    0

    0
    • minah jambu suka nadeera says:

      mana leh pecaya cakap orang bulat2 ada betol ada jugak yg tk betolllll….nenek minah jambu pulak cakapppppppp time magrib2 tk boleh tengok cemin nanti muka kite jaoh cantek bila dh dekat tk cantekkkkkkkkkk…itu neeeeeenek minah jambu yg cakap bukan minah jambu yg cakap ok !!

      0

      0
  13. redantz says:

    ak tengaok si fadzil ni romantik n sayang lebih nie. happy for u yana. congrats

    0

    0
  14. Buntat says:

    apa kejadah upload gambar yg sama..haru betol la.

    0

    0
  15. Permaisuri malam says:

    Sayang sekali muka diubah…Yana yg ori lagi sweet…Muka skrg mcm kejang gitu…niwaes all the best!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    x nampak kelibar David Teoh…

    nak komen gak seri pengantin x nampak dlm pic …

    0

    0
  17. Sukasukasuka says:

    literally crying tgk video tue..natural, real, deep and sweet you two..

    Semoga kekal bahagia hingga ke syurga

    0

    0
  18. unknown says:

    boleh nampak, rasa sayang & cinta Fadzil pada Yana melalui mata.. Real happines between them.. Love both of u.. Congrates! Semoga kekal ke Jannah..

    0

    0
  19. capri says:

    suka sgt! so sweet n romantic n beautiful.. moga kekal ke akhirnya..

    0

    0
  20. DIA says:

    Mak aaiii banyaknyee ulang gambar yg sama…abg nara, tgh mimpi lg kot tu yg banyak gambar sama…. hehheeeeeeeeeeee
    mimpi biar sampai ke bulan.

    0

    0
  21. aku jongang says:

    Selepas ni pertunangan Hafiz Kat Sarawak after CNY.

    0

    0
  22. nusantara hijau.. says:

    pasni nak tengok hanis jalika punya wedding lak..
    dah pusing 1 dunia carik barang kawin kan, mesti gah dari yana..

    0

    0
  23. lina says:

    nak tanya lah.. husband Yana ni ada kene mengena ngan Farid Kamil ker? muka memang ada iras

    0

    0
  24. lina says:

    husband yana ngan Farid Kamil ada kaitan ker?

    0

    0