Written by AbangNara | November 4th, 2016

Malaysia Fashion Week 2016 (MFW2016)kini sedang berlangsung sejak 2 November (Rabu) sehingga 5 November (Sabtu) ini. Acara yang penuh gilang gemilang dan berprestij ini dijalankan di MATRADE Exhibition & Convention Centre. Abang Nara sempat menjenguk MFW2016 pada hari pelancarannya. Memang happening!!!

mfw3

Antara aktiviti yang menarik ialah pertunjukan fesyen pada setiap hari tepat jam 11 pagi. Selain itu Premium Outlet Sale yang menawarkan diskaun sehingga 70% untuk barangan berjenama. Paling best, banyak booth-booth fesyen, kecantikan dan kesihatan untuk para pengunjung. Sesiapa yang teringin nak mencantikkan diri, menghensemkan wajah dan mengubah penampilan, anda memang wajib kunjungi MFW2016.

mfw5Esok adalah hari terakhir MFW2016. Nasihat Abang Nara silalah pergi tengok. Macam-macam ada. Esok juga akan disampaikan anugerah kepada pemenang Mercedes Benz Awards. Bukan pereka fesyen Malaysia sahaja yang bertanding. Ada dari Jepun dan ramai lagi.
mfwSudah tentu paling mengujakan para pengunjung ialah kehadiran selebriti-selebriti tanah air di MFW2016. Semalam booth Nora Danish menerima kunjungan ratusan peminatnya. Siapa yang tak suka kalau dapat selfie dengan Nora Danish kan?
mfw2Cerita banyak tak guna, jom kita layan gambar-gambar kemeriahan, keawesomean dan kehebatan Malaysia Fashion Week 2016 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Maklumat lanjut boleh layari malaysiafashionweek.my/2016.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to (50 GAMBAR)Sekitar Kemeriahan Malaysia Fashion Week 2016

  1. seri kepoh says:

    2

    0

    0
  2. gelang emas says:

    ND. she look fat in that outfit.. just a comment.

    10

    0
  3. Angry woman says:

    Nora danish dah2 la nk buat muka babyface posing ala2 remaja hidup ala2 remaja..dah haggard sgt muka tu! Look so worn out! Older than her age..abis la x lama lagi kne babai dgn bossned cam bapak die tu..get ready!

    10

    2
  4. mami says:

    Aih penuh gambor ND jer. Kata MFW should show pictures of designers. Bukan picsof ND posing mcm2 gaya.

    11

    0
  5. Anonymous says:

    This is an absolute rubbish. Gossip bukan, berita pun bukan, gambar tak clear, subjek tak kena (ND sorang je kau cover??). Mmg aptb!

    16

    0
  6. Anonymous says:

    Napa nora danish nampak tua? Salah make up ke ape? Hahaha

    4

    0
  7. nok gebuzzz says:

    pada aku ND cute n sopan…npk cantik jer….natural cute..
    #bukanpeminat

    2

    5
  8. sakit mata says:

    aiyooo..sudah tua la beb..

    2

    0
  9. lily says:

    Memang ND dah tua…

    1

    0
  10. It is great that these rumors have not been confirmed and your progress on the fashionable avenue continues. We are sure that this will please the admirers of the fashion.

    0

    0
  11. Yekeni says:

    Did she go for the ‘granny’ look for this event?

    2

    0
  12. X says:

    Mamat tu pegi Fasion Week.Asyik dengan fesyen pegi memancing je.Sekali sekala pakailah fesyen orang nak pegi majlis.

    1

    0
  13. X says:

    Makcik tu dah nak menghampiri usia monopus.muka dak nampak kearah itu…

    2

    0
  14. dina says:

    x faham artis yg x pakai tudung tapi sebok nak jual tudung.sorry I don’t support this kind of insincerety. period!

    4

    0
  15. kecik says:

    penat scroll nak tengok gambar artis. cuma ada ND je? hm.. salah taip tajuk kot..

    0

    0
  16. saye says:

    Nampak teruk pulak dia..

    0

    0
  17. Albert smith says:

    Nice post. I have enjoyed reading the articles and in the process, II have learned a lot of new ideas from the article and the comments. I hope you will continue posting interesting and intriguing articles that are not only educative but also entertaining,

    0

    0
  18. Mollie Grant says:

    All the best for this event and I will pray for making it grand success. I know that event is glorious and anyone can explore more about the fashion trend.

    0

    0