Written by AbangNara | May 3rd, 2012

Nampaknya ramai yang teruja dengan kemarvelousan gambar-gambar pra perkahwinan Awal dan Scha yang dibidik oleh Saiful Nang. Abang Nara pun sama teruja seperti anda. Dan untuk menambahkan lagi keterujaan anda, Saiful Nang telah sudi berkongsi 5 lagi gambar bakal pengantin baru ini.

pre wed scha awal

Ada sedikit info menarik tentang shooting ini:-

1. Konsep ala-ala pearl harbour…boleh lah. Tapi sebenarnya pahlawan lah.
2. Mula nak buat ala-ala perajurit, last2 tak dapat baju tentera betul, kita modify sendiri baju tu jadi macam baju army pilot pula
3. Lokasi yang orang nampak macam kapal terbang tentera tu sebenarnya kita ambil di gerabak keretapi barang.
4. Gaya manipulasi dan extreme color grading ni antara kelainan yang CandidSyndrome mahu bawakan dalam perkahwinan selebriti ini.
5. Menggunakan khidmat pakar manipulasi dari Indonesia, Anto Piliang
6. Jangkamasa shooting hanya kurang 2 jam, make-up sahaja 3 jam

4 lagi gambar pra perkahwinan Scha dan Awal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Saiful Nang.


pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal
pre wed scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 responses to (5 LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada Saiful Nang

  1. Haniff says:

    Terbaikk

    0

    0
    • ha, apa lagi, komen la dia punya logo kapal terbang kat baju tu. nak komen sangatnye kita ni

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntah, mana aku awal ni yg konon pandai sgt tu!!

        0

        0
      • Mulut Puaka says:

        La….. Tak habis-habis lagi kerrr. Semenjak dua menjak ni abg nara asyik dok putaq citer sama ja. SchAwal, Rita Rudaini, Fasha Sandha, Nora Danish. Tak dak cita laen ka abg nara. (speaking utara)

        *Nice pics, cuma gambar Awal kebanyakannya mcm tenggelam jekk

        0

        0
      • lipstik kat bibir scha tu macam Marilyn Manson era antichrist superstar

        0

        0
      • mak enon says:

        mekap 3 jam? tang mane yg makan mase smpai 3 jam tu?

        0

        0
      • Anonymous says:

        sian mak enon xpenah kene makeup ngan professionals… siannnnnnn

        0

        0
      • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

        Caantik hidung Scha… :-)
        pelik aku dengan awal ni.. bukan ke dia dulu???? erkkkkkk…………G.*..Y……. ada sapa2 boleh jawab???

        0

        0
      • victor says:

        aku tak berape nak suke schawal nih… tp aku suke hasil tangan SN… terbaikkkk…

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        Tak baikla tuduh2 org macam tue….saya pun tak pernah kutuk die..

        0

        0
      • tak rasa teruja pon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • cik sudip says:

        bongok!…tak reti pakai nak pakai…sayap pakai kat atas sel lar bkn kat bawah…apedaaaaaa…..bongok tul awal nih!hishhh….rugi tul scha dpt awal….hishhh…

        0

        0
      • Moshi moshi says:

        Takda ambek gmbar kt lain tempat ke? asyek2 kt gerabak kretapi.tak kt dalam,ambek plak kt luar situ! mcm tkda perbezaan. Penat.buang masa aje make-up smpai 3 jam tapi ambek gmbar tk seberapa.

        0

        0
    • DinDa says:

      Meluat aku tgk scha ni…
      pompuan murahan…
      muka tu x la lawa sgt..mekap je lebih…
      nanti baju nikah pakai la skirt pendek smpai takat peha yer…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko 2 cntik sgt ke smpai nk kate kt org..ko p depan cermin,ko tgk mka ko 2,ade ke mcm scha 2???atleast hargai Tuhan bg mcm 2..bkn nye ikut sdap mlut ko je nk mengate org lawa ke x……ade fham???

        0

        0
      • ayamgoreng says:

        biarlah scha nak buat apa pun. kenapa kau nak kutuk muka dia? macam kau lawa sangat. dengki tak habis-habis. tak luak pun scha nak mati baca komen mengutuk kau.

        0

        0
    • ngomel says:

      aku baru dpt berita bob kuman dah kembali ke rahmatullah kul 4.38 tadi…betul ke nara?

      0

      0
  2. lalalulu says:

    cm pelik je pic scha yg last tuh…huhuh

    0

    0
    • sang says:

      gmbr scha yg last tuh mcm cover filem cerita hantu kan..lipstick die mcm penuh dgn darah.hahaha

      0

      0
      • vogue says:

        Pastu nasi lemak 50sen hahahaa

        0

        0
      • lalalulu says:

        tau xpe…muke scaru giler kot…muke cm mak tiri pon de gak..huhuhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        scaru pun boleh!!! asal boleh nak kutuk sampai taip pun salah!! bwk2 istighfar sebelum mengutuk!!

        scaru scaru scaru scaru scaru scaru scaru !!!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waaarrrrrkkhhhhh….kah…kah…kah…kah…!!!

        0

        0
      • sang says:

        hahahhahahah!! pecah perot aku gelak comment anon! hahahahaa..
        hidup scaruu!!

        0

        0
    • sang says:

      gambar scha yang last tuh mcm cover filem cerita hantu..lipstick die penuh dgn darah.hahaha

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Aku pun rasa mcm citer hantu punya poster je…
        Agaknya kalau citer hantu, tajuk apa paling sesuai…
        oh… “Hantu Kopek 50sen”

        0

        0
  3. takdename says:

    takde satu pun yang menarik perhatian aku

    0

    0
    • Gilerr Glamerr says:

      Pict Scha yg last tu tak cantik ponn… ni bukan dengki ke hapa, tp kenyataan… aku tgk dh macam apek jual sayur.. haha

      0

      0
  4. sarawak says:

    First!

    0

    0
  5. Dongdongcing says:

    pre wed photo yg tak cantik … too dark n sad… mcm laki nk pergi jauh je…. Tak balik2….

    0

    0
    • uhuk uhuk says:

      A ah aku sokong dongdongching. Pic last tu macam leh buat poster drama Kum-Kum akan datang punya series.

      0

      0
  6. peah@habloor says:

    First Lady!!!

    0

    0
  7. markonah says:

    gulp! mcm cite antu la pulok!

    0

    0
  8. singgah sebentar says:

    tahniah..
    akhirnya scha awal bakal bersatu~

    0

    0
  9. lantakpilah says:

    knp photographer kat malaysia skrg ni suka approach teknik yg sama – colour pale & blurry ? xnk try ke mcm negara luar buat shot sharp angle & vibrant color – nmpak fresh & alive. less photoshop edit. apa pun pic ni cool juge. heeeee

    0

    0
  10. alang says:

    Barulah nampak macam pompuan si Scha ni.. cantik

    0

    0
  11. xxx says:

    waaaaaaaa i like schawal!!!

    0

    0
  12. ray says:

    haihhhh….berpeluk cam laki bini…bagi aku klu pegang babi lagi elok sebab kurang-kurangnye bilak samak leh ilang tapi klu pegang pompuan bukan muhrim slagi x taubat sampai bila pun dosa tetap ada

    0

    0
  13. loving says:

    cantiknye bju yg mrk plh….
    akhir nye scha & awal b’khwn jua….
    tahniah kpd kmu b’dua ye….

    0

    0
  14. meeradriana says:

    untungla..

    0

    0
  15. sumpahan kum kum says:

    x comey langsung.. langsung x comey…

    0

    0
    • Anonymous says:

      xcomey mcm nenek ko kann.. x comey langsung!

      0

      0
      • Ain says:

        @Anonymous…sory ckp yer…sll tgk ko punye comment cem suke provoke yer…np?hak masing2 la nk ckp org tu cantik ke…hensem ke…comey ke huduh ke…tp..ko suke bwk2 nenek la…ayh la…mak la..akak la…adek la…be matured la…ko komen jek xde sp halang…tp, toksah reply org lain punye komen la…lagi bagus…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ain, ko xyah reply komen aku lagi bagus, btw ko ckp anon yang mana? ko ingat sorg je komen x letak details?? mmg bodoh x sekolah, nenek ko lagi pandai aku rs….. hak aku la nak kata nenek ko x comey pun, so?? ko je ada hak kata org lain hensem ke x ke? aku xleh kata nenek ko?

        0

        0
      • amira says:

        Anonymous kau tak payah nak mcm gud2 sngt laa weeiii.. seronok sngat ek nk jd glamer ?? sakan plak nk naik kan saham kt sini kan.. nk suh org ingat pasal kau smpai mati ke apa ? asal ada je entri baru ada je la benda ko x puas ati kan mak2 bapak sedara org habis semua ko nk men kutuk2.. family members ko dh hebat sngt kee nk duk kutuk keluarga org lain. satu lg ko jgn nk anti ustaz / ustazah BN sngt ok..kau tu nampak sngt plastiknya kejap jd baik pastu jd mcm setan duk hina, hasut org2 kt dlm ni. Buat laa keje lain jgn duk nk porpularkan diri sndiri ngan benda2 mcm ni..so loser !

        0

        0
  16. piyah says:

    cam moody je pic ni..
    macam kaku. tak natural
    macam diorg tahan nafas masa tgh snap.
    hewhewhew

    0

    0
  17. jenab says:

    seyesly..mcm xmenarik jek..ntohler…

    0

    0
  18. senyum says:

    Gambar memang tip top.Scene unik. Tapi gambar2 ni kalau untuk cerita patriotik, cerita perang, memang kena la. tapi kalau untuk pre wedding, gambar ni macam takde aura untuk tunjuk ni la gambar bakal pengantin. macam gambar kisah cinta yang tragis ada la… Tak faham di mana tema best man win yang dikatakan tu.

    0

    0
  19. mamee monster says:

    tahniah saiful nang…good job…tapi apsal xnmpk keceriaan dlm pic nih…kata sonok sgt nk kawin…

    0

    0
  20. joyah kepoh says:

    boringgggggg…..next.

    0

    0
  21. saya says:

    Lain dari yang lain tu boleh tapi kalau memang dah “lain”,agak tidak menarik. dan mekap sampai 3 jam tu,rasanya scha still sama seperti yang sebelum2 ni,atau kurang sedikit la… apa2 pun,yang penting schawal puas hati..yang akan tengok gambar tu sampai ke tua,korang dua juga…

    0

    0
  22. Ermm... says:

    sudikah awk menjadi yg halal buat sy?~puiii~lum halal lg tp,dh buat cm halal..pleasela..jgnla wat pic pre-wedding cmni..

    0

    0
  23. chentalove says:

    terbaekkkk…..boboi…
    klasik + nostalgia…mcm promosi film akn dtg plak…

    0

    0
  24. loffuu.. says:

    wajib kawen hari jg

    0

    0
  25. Aku kesah says:

    x cantik pn gambonya..mulut cam pontianak makan org..bukanya jeles..tpi KENYATAAN..

    0

    0
  26. Aku kesah says:

    x sesuai la gambonya klau nk d buat pra wedding..x romantik langsung..dh cam org nk g brperang jer..y si Scha dia pnya mulut dh cam pontianak hisap darah..bkn nk jeles..tpi KENYATAAN..tpi klau nasha aziz msti cntk gila..

    0

    0
  27. kecilap says:

    perghhh…komen terbaik la u olsssssss……aku plak nk komen..ngeh3..
    1) oooooo mcm ni ke pra wedding?? almaklomlah nak lain dr yang lain..kunun2nyer…sng citer TAK MAU KALAH lah kan,,,,
    2)tak puas lgi ke cik Sharifah oii…bergambo baju pengantin?? cntik lgi ko pakai baju pngntin tuk majalah…
    3) perlu ke pra2 cm ni?? perlu?? kok ye pun perluuuuu..simpan ajelah lam korang nyer personal album..
    4) mekap 3 jam??? humang aiiii…hidung ttp besau gek….tp cantik ke??…kuntilanank je gayanye
    5) awal plak perghhh….kira hensem kacak habis la tu ek?? pls la

    KAMI BUKAN NK KUTUK WAHAI SHARIFAH DAN AWAL…tp LESS IS BETTER la…adoyaiii…tp sorylah yew..dh terkutuk..inilah bayaran yg perlu d bayar oleh korang ARTISSSSSSSSSSSSSSSS…..hohoooo…OVER!!…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kecilap=makcikgayahkampungdotcom

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kecilap ni gelak macam si ngomel tu kan? “ngeh….ngeh…ngeh…”

        0

        0
    • ngomel says:

      kecilap..kalau ko dah kawin meh sini tunjuk gambo kawin ko…aku nak tgk cantik sgt ke buruksssssss

      0

      0
    • deknoe says:

      ko nie mcm bgus je kn nk kutuk org…
      lawa sgt ker gmbr kawen ko….
      biala dorg nk bt pra weeding cner pon…
      xmtk duet ko sesen pon kn..
      plek la kau org kt dlm nie…
      bnde yg elok d kutok2….
      yg xelok lg la d kutok…
      bodoh!!

      0

      0
  28. merpati says:

    belum halal lagi dh pegang,bersentuhan,berpelukkan..buduh..!!!..

    0

    0
  29. baby says:

    MACAM POMPUAN KABERET…………………….

    0

    0
  30. Said from : Mak Jemah says:

    Eeeee….dari dulu nengOknya scha nie mmg x suka…
    ada manusia yg cakap muka dia mcm scha tu…hEii tolonglah..!!!!! kalau muka scha tu aku tengOk palsu muka org yg kata mcm scha tu lagilaaaah….
    Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  31. Gadis dari Kota Singa says:

    Entah knp eh takda seri langsung tgk gambar mereka berdua ni…mcm biasa-biasa aje…mcm tak padan gitu…Scha selalu act mcm la dia tu bagus sgt..selamat dia tak dgn Fahrin Ahmad dan saya rasa Fahrin akan jumpa dgn gadis yg lg bagus dari Scha…(yawn) boring la gambar dorang ni…langsung takda feeling….(yawn)

    0

    0
    • Anonymous says:

      seri seri!! ko duk je la kota singa tu jgn keluar2.. dh mcm org utan.. ko ingat ni zaman jln ampas lagi ke duk sibuk seri2 pengantin?? ko kawen dulu br sibuk mengata org! ni bf pun xde, sibuk nak mengata org!

      0

      0
  32. belacan bako says:

    ye ye terbaikk .. dah dah .. citer lain pulak abg nara

    0

    0
  33. cik sudip says:

    ehh…encik AWAL…nape pandai2 pakai sayap bawah sel? orang nak pakai sayap letak atas sel…suke2 ati ko jer eh pakai sel n sayap main belasah jer letak atas ke bawah…dah lar pakai 3 bintang kat bahu lak tu…tau dek unit beruniform nanti wat kene kutuk jer…apedaaaa….orang nak pakai dia pon nak pakai gak…tapi main belasah jer….citttttt!!!! poyo jer mamat nih!

    0

    0
  34. adazn says:

    mcm nak menunjuk kt fahrin je..aku rsa fahrin x heran dgn hidung kembang scha tu, hahahhaha..

    0

    0
  35. hmmm.. says:

    couple yg suke sgt nk show of…nk publisiti jew..

    0

    0
  36. Bobby Pian says:

    Wallah, lokasi shooting kat mana eh? lawa sangatt

    0

    0
  37. Sssssss says:

    Cuba tnya ustaz atau ustazah apa hukum menggabungkan nama lelaki n Perempuan yg bukan muhrim.

    0

    0
  38. Gadis Dari Kota Singa says:

    Berita terkini BOB KUMAN disahkan meninggal duniA jam 4.38 ptg td… Al-fateha buat beliau..

    0

    0
  39. pink says:

    hmm..mcm model dalam majalah pulak.. :) nampak garang. kalo sweet2 sket baju & background gambar tu kan lg comeyy :)

    0

    0
    • Kurus says:

      ha ah..
      tu jer aku tk faham.. (gambar last tu kan?)
      maybe dia tngah tengok cameraman.. n cameraman ambik snap snap snap snap… tp scha suka.. ntahnyer..

      aku suka satu tang awal ialah dia suka men’cantik’kan dewi hatinya ini..
      dia suka pilih baju utk scha.. dia pandai tengok yg mana cantik utk penampilan scha.. memang nmpak manis betul scha berkebaya dgn warna yg soft begini..sebagaimana yg awal pilihkan.. (rujuk satu sesi red carpet)

      0

      0
  40. Kurus says:

    brapa harga satu set fotografi mcm ni eh?
    siapa tahu? sgt kreatif..ada cerita pulak tu
    tklah mcm fotografi biasa
    dekat tepi laut, dekat utan, dalam taman je
    tahniah lah kpda SchAwal..
    tk sabar nk tengok wedding anda berdua
    duduk kt pelamin nanti duk manis2 n angun supan eh.. :))

    0

    0
  41. kepada says:

    aku tak paham betullah.. kenapa mesti nak kena buat gambar pre-wed ni.. klau gambarnye sopan takpe jugak.. ni main pegang2 je tak sedar halal haram.. apolah nak jadi…

    0

    0
  42. f says:

    Ini ikhlas apa yg saya rasa:
    There’s no ‘love’ in these photos at all. Tak berjaya membawakan effect ‘love is in the air’. Gambar cantik, yes. But no chemistry between the two individuals. Mood ‘percintaan’ tu tak ‘sampai’. Bak kata M. Nasir, ‘rasa’ tu takde. Mungkin ‘sekadar gambar hiasan’?

    0

    0
  43. apa??? Make-up 3 jam dapat mcm ni jek...xde la cantik sangat...cantik lg ziana zain no. 2 says:

    erk…aku kurang berkenan dgn pasangan ni… sangat2 menunjuk2 kay.. si lelaki laser… si perempuan kasar… erm memetik kata seseorang.. “sesuai la tu sorang tomboy sorang g*y mungkin skang dah bi kot….. tak menarik langsung ok….harap berbahagian la ye…..

    0

    0
  44. Mek Za says:

    gambo gambo jugek, berjam-jam.
    solat jangan lupa…

    0

    0
  45. Saiful Nang Double standard says:

    Alaahhhh Saiful Nang niii..mentang2 artist cepat je siap gambar…kazen aku pun hire die…sampai kazen aku dah anak satu br nak dpt photo album dier…ntah hape2 ntahhh!! Dah la mahal nak mampossss bayar nyer!

    0

    0
    • Mimo says:

      Tahu takpe kan! Adik dia si adinang pun sama. Aku hire dia as photog sampai sekang aku dah mengandung tak dapat2 lg albumnya. Sama lembap adik beradik bayo je mahei. Sbb tu aku kata maybe aku da jd nenek baru dpt album kahwin! Kalau artist bkn men lagi cepat je siapkan! Sesape nak ambil adik bradik ni mmg aku tak syorkan! Lambat serta lembap! Dah kena bambu baru nak bg 1st draft album. Kalau tak, smpai kesuda tk dpt2 camano rupanya album kahwin. Hampeh tul.

      0

      0
      • Kurus says:

        brapa bayaran dia?

        0

        0
      • Mimo says:

        I penah tanya Saiful Nang 1 pakej aje utk nikah rm8k kalau adik dia murah sikit 1 pakej dlm 4k. Hanya bg album and ram pic. Kalau nak double pakej haa double kan price dia… Jd i hire adik dia je murah lah sikit.. Tp tu harga last year, this year ntah ntah da naik. I amek sbb tengok hasil kerja mmg okay tu yg xkesah sgt, tapi bila dpt album khwin lmbt sesangat mana2 client pun marah! Bila i da hire tu baru my friend ckp, adik bradik photog lambat sikit bg album. Ms tu redha jeee, tp ni dah nk bersalin tak dpt lg br hanta 2nd draft tu pun ada silap lagi. Aduihhh

        0

        0
    • lantakpilah says:

      saiful nang mmg mahal gila. tp servis & kualiti dia so-so je. xla hebat sgt… nama je gah. itu la kelebihan ada nama.

      0

      0
  46. Anonymous says:

    Sentuhan SN dulu2 lagi cantik..sekarang dah terlampau bergantung pada editting. Maaflah, keaslian pada sekeping gambar tu dah hilang.

    0

    0
  47. Kita reti main Paint je says:

    Gamba kawen ke gamba bkabung ni? Dah kalau semua b/ground nak blur-blur, better shoot kat studio je then tepek mana-mana gambar wallpaper pakai photoshop. Over bebeno edit dia.

    0

    0
  48. aku punya suka la nak komen ape says:

    ape la buruk bebenor tema budak dua orang ni…ape punya taste la… kelam jek…. yg si awal tu nampak tak nampak jek….nape tak wat kat area kubo jek..baru ada feel seram sikit…sesuai dgn tema….

    0

    0
  49. azu says:

    bodoo…dh kate amik gmbr pre wedding ni haram lg mau buat!

    0

    0
  50. aasha says:

    ce tgk mgazine ape tah…gmbr diorg 2..tls ‘dewi remaja jodohkan kami’…
    time jmpe jodoh xde plak ckp Tuhan temukan kami..
    sok klu cerai slhkn Tuhan lak…retiss…

    0

    0
  51. diedonde says:

    schawal…hehe comel je. baek korang kawen bulan syawal, senang nak ingat. neway, gbr mmg cantik! classic habes , love it!

    0

    0
  52. Jessy says:

    Ini bukan gambar pra perkahwinan, ini gambar seperti model2 biasa. Huhuhu, tak rasapun macam alam perkahwinan…

    0

    0
  53. […] View the original article here Share and Enjoy: Share this post to your friends! […]

    0

    0
  54. Hulu says:

    Scha ni cantik, tp cantik mcm ‘bapok’ huhu.

    0

    0
  55. Ding Dong Dantes says:

    Gambar ni nampak sedey la, x best…nk kawin wat la gamba yang hepi-hepi sket…mcm citer drama yg happy ending…

    0

    0
  56. Atiqah says:

    ni kalau ex bf aku yang kahwin ni,,confirm awek die pun nak buat macam ni jugak,,tema “best woman win” time ni confirm awek die pakai cam awal,,ahahaaa,,,

    0

    0
  57. dorina says:

    she has no expression on the last pic……

    0

    0
  58. wany says:

    Salam sume peng-komen2 skalian, aQ xtau knp aQ xstuju ape yg korg kutuk an sal scha n awal, pd aQ diorg mmg sesuai, xde buat salah ngn korg kn?tulah ati lau dh busuk, busuk gak, pada aQ scha comel, die jd diri sndiri, xpayah la korg sush2 nk tmbah dosa sndiri, doakan diorg sebagai sesama hamba Allah pe salahnye, dpt tmbh phala, ni dosa yg korg cari….Astagfirullahalazim……….

    0

    0
  59. Anonymous says:

    aku tak minat langsung dengan dua mamat&minah perasan ni…

    0

    0
  60. […] Yahya, gambar-gambar pra perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya telah pun di upload dari blog Encik Nara dan saya berkongsi gambar-gambar tersebut di […]

    0

    0
  61. ak x minat awal ngan scha says:

    terima ksih la korg.. hilang stress ak bce komen2 korg.. mmg lawak gaban2..

    0

    0
  62. terapi says:

    elok duit pra wedding tu simpan untuk masa depan or pic2 lepas wedding…pic bakal anak2 ker…
    senang cakap’pra wedding’ xde faedah..menambah dosa dan timbulkan riak dan menimbulkan satu perasaan cemburu di kalangan hati2 kita…minta d jauhkan…xrugi xde pre weddingnyer..yang penting ijab dan kabul…sah menjadi pasangan yang halal di sisi Allah…:)

    0

    0
  63. […] lagi keterujaan anda, Saiful Nang telah sudi berkongsi 5 lagi gambar bakal pengantin … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Awal, Daripada, GAMBARPra, LAGI, Nang, perkahwinan, […]

    0

    0
  64. alfaboy says:

    berak jap..

    0

    0
  65. rura says:

    ……tetap terbayang2 watak Awal hosting gossips dalam program ‘Fuuuhh’ tu dengan baju sendat dan seluar ketat walau berpakaian angkawasan sekalipun…

    0

    0