Written by AbangNara | December 28th, 2012

Setelah selesai akad nikah, sudah pasti perkara yang ditunggu-tunggu ialah menyarungkan cincin ke jari suami/isteri tercinta. Di mata Abang Nara, Apek dan Leuniey ini memang sama cantik dan sama padan. Semoga jodoh mereka berkekalan sehingga ke syurga.

apek dan leuniey

Tak sabar rasanya untuk menunggu majlis resepsi perkahwinan mereka berdua kelak. Confirm lagi meriah dan gilang gemilang punya. 4 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

135 responses to (5 LAGI GAMBAR)Majlis Perkahwinan Apek Dan Leuniey

  1. wuaaa says:

    Alahh . First ke? Ni nak nangis ni!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 36
    • ahkak puaka says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 68
      • karipap meggi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 91
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 52
        • Ko Kesah says:

          menyampah ak dgn statement eh2 ko..xsama langsung ko ni buta kot..hak tuihh..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 38 Thumb down 32
        • Anonymous says:

          org bukan dislike sbb statement tu..org dislike sbb ade name ayu raudhah kot…hahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 6
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          tau tengok ke tk tau tengok ni ? ayu rdah tu macm muka mlayu india paham ! si luney ni muka dia macm minah jepon ! kan jaoh beza tu nye pon kannnnnn !!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 14
        • neelofa says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 80
        • miera says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 33
        • i got a boy says:

          eh minah jambu..nak kata org lain keling pun agak2 lah..mcm lah ko tu putih sgt..kalau ko tu perempuan melayu..hurm rasanya kulit bukan cerah sgt pun… hina sesama islam keling sama lah hina diri sendiri..wkakakak

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • lady_jull says:

      kau dapat first tp humble, dats y dpt likes banyak ko..haha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        BORINGGGGGGGG…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 12
        • i got a boy says:

          ni bapok ni curi gambar pelakon drama tu…kesian akak drama tu..x pasal2 nama akak tu busuk…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • kak timah says:

          ntah cham ni pakai pic pelakon tu kesian akak pelakon tu xpasal femes ngn bnda busuk

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Bbycumil says:

      Leuniey mcm janet khoo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 7
    • Lembu Gemok says:

      Pakai tudung tu comeyy dohh..semoga kekal pakai tudung tu yer..berehhh berehh berehhh!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
    • cenderawasih156 says:

      Tahniah!!!! Muka Apex ada SENYUMM hor!!!! Gong xi..Gong xi..happy married life to u guys..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 4
    • mera beta says:

      MUKA LEUNIEY ni MACAM MUKA DATIN ROSMAH MANSOR LER…SAPE SOKONG SILA LIKE…SAPE KATA MUKA LEUNIEY CM AYU RAUDAH SILA DISLIKE…HAHA:P

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      gambar ke-4 tu mcm apek nikah dua org terus.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
    • qiqi says:

      owhhh terharunyaaaa waaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  2. syifa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 32
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 63
      • hoii Olga says:

        hang ni Olga menyemak ja aku tengok..komen tah apa2..kat Oh bulan pun ada..drp mengata lebih baik mendoakan kebahagiaan mereka…manusia jenis apa hg ni Olga..mengata org yg baru membina masjid..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 35
  3. wuaaa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 26
  4. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 26
  5. cutemummy says:

    taniah.. moga jodoh bekekalan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 10
    • Mama jelita says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 44
  6. INA says:

    asal publish komen xsebut first x sah ek?abg nara ade bg hadiah ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      tul 2 ina aku mmg sokong kau klu masuk masjid ke surau ke yg first orait jgk…..cm nie ler manusia zaman skg

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 8
  7. aleya natasha says:

    tahniah… semoga apex mnjadi khalifah yang baik…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 10
    • Harus puji says:

      Tengok mak ngan makcik leuniey kat sebelah tu,dah tua pun still cantik lagi.. Ni memang leunie dah tua nanti pun maintain cun..bertuah lah badan si suami..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 16
  8. ahkak puaka says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 47
    • puaka tiada akak says:

      kau diam la

      Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 12
      • ahkak puaka says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
        • berlari says:

          kalau ye pun ade yg mngalir air mata ahkak diam je laa.. tak jadi kat ahkak boleh la ckp mcm tu..kalau kne kt btang hdung sndiri rasenye da bkn takat mngalir air mata.. meraung kot..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      x hbs2 la ko nk batu api.sudah2 lah wehhh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
    • sekuntum mawar merah... lalala says:

      Diorang kan dah kawin, dah mmg jodoh apex. Tak payah lah ahkak puaka nak mengungkit ye. Jaga kain sendri lbih bagus. Pandangan saya lah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 8
      • ahkak puaka says:

        NILA DIA MENTALITY ORG MELAYU. KITE CKP BENDA YG BETUL TP DISALAH ERTI.. LAINLA KALAU AKU DUK SALAHKAN APEK DLM HAL NI. NI AKU JUST CKP, MESTI ADE ORG YG TGH SEDIH. KLU KORANG KT TPT JJR TU, SEDIKIT SEBYK MESTI KORG AKAN RS SEDIH BILE EX TUNANG DAH KAWIN.. BUKAN LA SEDIH MKSD AKU NAGIS SMPI NAK PITAM.. NARROW MINDED LA KORANG NI…CUBA PHMKN AYAT AKU TUH..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 36
        • Mira says:

          Dah faham orang tu bersedih tak payah lah nak bakar line ahkak oii.
          Kalau 300 orang bersedih sekalipun apek tu kahwin, its none of our business.

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • eh kau ni says:

          eh kau ni orang dah suh diam banyak pulak lagi cakapnye.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          KORANG SEMUA SAMA JE KAKI NGUTUK ADA LAGI NAK KUTUK AHKAK PUAKA..BETUL PE DIA CKP. MENTALITI KELAS KE 3.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    • nina says:

      bukan air mata dr dua orang ke yang mengalir.. jejariruncing and also yg free hair tu.. lupa dah nama

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
    • Mia says:

      Leave them alone lah.
      Jangan nak ungkit-ungkit lagi.
      Cerita tu dah basi doh, ketinggalan ke apa kau ni.
      What past is past.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
    • kasi hentam sama lu! says:

      Hati kalau tak busuk tak boleh eh? Berulat kot hati kau ni. Mulut puaka sesuai dengan nama.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
      • hunu says:

        cantik..semoga bahagia…tp er…asal gambar 1st tu aku nmpak tangan luniey besar gile? mcm x kena ngan badan die yg kecik comey tu..mmg mcm tu ke or silap edit ni?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
    • oh please says:

      Kalau ye pun giler glam nak suruh org baca komen ko, capslock tu matikan lah. terjojol bijik mata haku nengok org tulis komen pesen capslock rosak ni! -_-

      oh please………… T__T

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Hantu Jiwang Yang Memahami says:

      Tau dah sape. Mestilah Elia Jejariruncing. Hurmm. Dulu pun aku kemain kutuk Elia. Benar-benar taksuka dia. Memang mcm desperate sgt dia tu, macam-macam cara dia buat utk cetuskan kontroversi dan dapatkan apek balik. Sampai sekarang pun aku rasa Elia tu still cant get over him(apek) tengok jela dalam entry dia yg agak baru, ada tulis pasal apek, dia cakap kononnya ada mamat ni blablablabla yg pernah kurang ajar dengan mak dia, siap buat bold gtu nyahh. Hahaha. Btw, sebenarnya mase tu dan dulu-dulu rasa tak faham jugak kenapa si Elia Jejariruncing tak habis-habis nak meraih publisiti, rasa macam euuwwww kesiannya yg amat!! Tapi sekarang, dah mula faham kekuatan hati seorang wanita. Wanita sememangnya kaum yg kuat, malah lebih kuat dari lelaki apabila dia berkeinginan mendapatkan sesuatu, sangat tabah, takkisahlah apa sahaja, lagi-lagi nak dptkan org yg dia syg. See? Macam-macam cara dia buat dari dulu sampai sekarang, sekurang-kurangnya dia berusaha, (walaupun cara dia berusaha tu salah) kita orang yg luar ni mesti takkan faham apa yg harus dilalui sbb kita sbuk menghakimi. Apa yg dirasa dan ditanggung ialah Elia itu sendiri. Mestilah dia mengalirkan airmata sekarang melihat seseorang yg dicintainya sudah diakad nikah bersama org lain. Bayangkan, dia mengenali Apek sebelum Apek berada diatas, dia bersama-sama Apek sejak dari susah sehingga nak hampir senang, Apek seolah-olah buang dia mcm tu saja, meskipun kita tak tahu cerita sebenarnya kan. Tapi, bayangkan kita sebagai seorang wanita duduk disituasi Elia. Agaknya kita nk buat ape eh? Org yg sesenang bicara akan cakap, redha jelah dgn apa yg terjadi. Semudah itu? Well, terpulang. Kepada Elia, dulu aku pernah menyerang ekau secara depan2 dan dekat facebook tentang keadaan desperate ekau ni. Terus-terang aku nk meminta maaf kerana mybe aku tak faham keadaan ekau mase tu kn? Btw Elia, Allah menjanjikan sesuatu yg lebih baik utk kita setelah kita hilangnya sesuatu yg dirasa sgt berharga. Ingat tu selalu ye Elia, tupun kalau ekau sebenarnya ada REDHA dihatilah. Jangan busuk hati, simpan dendam sarakit dan sebagainya. Hati kene bersih, bahhhh!! Salam peace dari hantu yang memahami.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      gi jahanam lah sape2 yg mengalir kn air mate tu huh !! tkde sape yg suroh dia nangis pe ! benda dh lepas biar la kenape maseh nk ingat2 lagi ! dh memang tuhan jodoh kn apek ngan luney ha ngan luney la apek kawin….jangan nk macm2 eh !!!!! apek dh jadi laki orang jangan nk mengatal lagi ngan apek !!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  9. jadjad says:

    mna Nik Aziz??????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
  10. ting tong says:

    ayah betul Luni yg mane satu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  11. nina says:

    ketatnya baju.. nampak perut lipat2 and dada membuak.. tersembul sana sini.. baju nikah xyahla nak ketat2 sangat.. kalau buat loose pun cantik apa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 9
  12. Mia says:

    Tahniah apek-leuniey.
    Semoga berkekalan hingga ke syurga.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  13. kak ira says:

    ayah luni..abe pa tak masuk gambar ke??
    boleh ejas gambar time akad nikah tak??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  14. INA says:

    name pon ahkak puaka..so mulut pon harus lah puaka.. x payah la nk sebot psl tu..nk tumpang glemer ea??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  15. kak timah says:

    xdpt pessssssss lg alaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  16. apakau says:

    over betul mak leuniey nie..kalah mak apek kat sebelah.jgn over sngat makcik,apek tu keutaman dia mak n pak die..jgn nk jadi queen control ya!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
    • Lagubestbest says:

      Parents apek orang biasa2 jer.. parents leuniey kan orang berniaga, so mstila ada beza gaya & cara hidup diorang.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        itu tkpe soal gaya n pesen itu tk jadi hal asal kn ada restu dari orang tua masing2 itu yg paling paling penting dalam donia yg fana ni…..jangan asek asek suroh bapak sedaraaaaaaaaaaaaaaaa je yg jadi wali !!!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  17. cici says:

    Cantik la makcik yg kat sebelah dia tu . mak leuniey ke ? both sweet ^^

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      mak luney kan tu kau tk tau ke? muka dia kan sama jambu tu…tapi mana satu bapak luney ar? kau tau tk cici? cepat kasitau minah jambu

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  18. Anonymous says:

    aah la…gambar las yg salam tu pun nmpak tangan luniey besar…sebelom ni xde pun nmpak mcm ni…oi photografer knape ko besarkan tgn die…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. pemerhati says:

    congrats…tp Luni ni snyum cam garang je…snyumLah semuLajaDi atau nmpak gg skit…kompem manissss

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  20. slay says:

    apek la best…da rase ramai gadis…leuney jangan risau apek cekap menangkap di malam pertama haha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      elehhhhhh malam petama itu tk payah ajar larrrrr budak sekolah pon tau…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. saya siti says:

    ape khabar jejariruuncing elia dan dahlia teck????????

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • KJ says:

      Dalia elok je pergi bercuti dengan keluarga gi London, kalau tak silap. Elia pun rasanya dok elok je move on. Tu cerita setahun lalu kot

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • ntahpapentah says:

      derang lg bahagia tanpa buaya darat tu.. hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  22. Dahlia Teck says:

    takder sape dah nak teman i g clubbing pasneh… hmm );

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  23. Menyampah says:

    Nara ni bias..
    Sape apek ni sampai dapat 3entry dari nara..
    1 entry cukuplah..
    Bukan artis pun dorg ni..
    Aku nk tgk footballer mana lepas ni kahwin, ada x nara buat publicity..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      Yang ko susah hati tu kenapa.? G lah buka blog laen,menyemak jer.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  24. fafa says:

    xnampak seri pon leuniey nie.. makeup pon biasa2 jer….
    diharap lps diaorg khwn nie, ckup2 la hari2 media duk cite sal dua org nie..
    mnaik muak plak…
    pape pon semoga bahagia smpai syurga…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
  25. Like Or Dislike says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  26. Like Or Dislike says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 12
  27. jejari runcing@elia says:

    tahniah apek n leuniey

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. ' says:

    leuniey ni perut dia buncit juga ye…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  29. ada aku kisah says:

    nape leuniey mcam ikan kembung..senyum la bukak mult..comey cikit..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  30. Din says:

    slmt pengantin br. mmng nmpk muka luni sama je mcm gmbr2 lain cuma bezanya nikah ni dia pki tudung. tp dia mmng cantik cuma nak tergelak bila ada yg kata rupa dia mcm ayu raudhah. aduhhhh jauh bebenor.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      ayu raudhah tak cantik pun, gemok gedempol

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • Zaza2012 says:

        Ayu raudhah mukanya manis & cantek lagi…bukan gemuk gedempol lah, apasal pulak nak hina org gemuk, org gemuk tak boleh glamer ke? jgn suka mengata org, jaga mulut tu sikit…ayu raudhah tu badan dia seksi, bukan kurus kering mcm tiang..jgn sama kan leuniey ngan ayu raudhah, leuniey muka dia iras mmg mcm janet khoo, dah mcm adik beradik je sama muka…salam hari jumaat :-)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  31. Abdul Muiz says:

    selamat pengantin baru & tahniah buat Apek & Leuniey, semoga senantiasa dirahmati Allah dan berbahagia hingga ke hujung hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  32. adodenkesah says:

    muke cak kene botox…hehehhehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  33. Akus says:

    so sweet & cantik keduanya..tahniah buat kedua mempelai..moga bahgia hingga akhir hayat..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  34. hazel says:

    xpenah minat pon diorg ni…cume suke nak doakan semoga berbahagia hingga ke ank cucu, hingga ke akhir hayat, sehingga ke jannah…Amin
    Tahniah, kpd apex,jalankan amanah yg diberikan dengan sebaik mungkin supaya x dipersoalkan di akhirat kelak…InsyaAllah…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. hukhuk says:

    muka ppuan ni cm plastik. euw….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  36. Mak Jemah says:

    Mak Jemak lihat bkn kacak pun si KFCM ni…kenapa over sangat publisiti dia ni…bkn bagus sangat pun jadi penjaga gawang…gigi dah la tak rata mcm gigi keropok…
    si Leuniey ni pun takda seri pengantin langsung, dah la pakai baju ketat…amik gmbr dgn pereka mcm over sangat…takda rasa malu ke…tak hormat majlis langsung..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 10
  37. Ada ku Kisah says:

    si Lieuniey ni memang sombong orang nya…pakai nampak si Apex ni dah kahwin kena queen control la

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      kontrol kontrol jugak tapi jangan sampai apek tk boleh jaga gol lagi sudah lah ye….tapi minah jambu rasa luney tk macm tu orang nye luney tk macm prangai linda jasmin yg konrol laki dia terok2 sampai tk kasi si Q berlakon jeles nye pasallllllll pada hal Q ada bakat yg paling besar …lakonan dia pon bagos …minah jambu harap luney tk berperangai gitu ok jangan cemburu2 buta ..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  38. pitbull says:

    kebanyakkan mak2 depa mcm neelopa…leuniey cantik2 belaka…bkn semudah itu dah tua bleh mantain cantik mengalahkan RCW…harap pinggang jek kempis dan tut…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  39. pitbull says:

    kebanyakkan mak2 depa mcm neelopa…mak leuniey cantik2 belaka…bkn semudah itu dah tua bleh mantain cantik mengalahkan RCW…harap pinggang jek kempis dan tut…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  40. Amier says:

    Barulah boleh nampak gigi Apek tersengih waktu lain nampak serius…. Lepas persandingan ni…..nak tangkap bebola apa pulok?
    Mu jange ganah ganah sangat. bare bharu deh….susah benar nak ghoyak kelate ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  41. kui3 says:

    mane satu mak ayah si apex, kan apex ni cam muka cina2 sikit tp klu ikut yg bju merah tu mak ayah dia sorang pon tak cam muka dia kan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  42. su says:

    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. its always sunny says:

    Anak beranak lawa. Mak leuniey nmpak muda mcm 20 an . Tp leuniey nmpak lawa tp mcm umur dh 30 an tp baru je 21 tahun

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  44. piah says:

    mak ayah apek baju purple gambar no 3. mak bapa dia tak macam cina, maybe belah datuk atau moyang dia siam kan.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  45. Jlo says:

    mak luniey lawa la sebab dia mak andam… kira glamer jugak la nama kak lela kat KB tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  46. Jejariruncings says:

    Aku hanya mampu gigit jari ku yang rungcing jeee kat rumah~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  47. Anonymous says:

    sape yg snap ni??
    nape smua gambaq nmpak suram je??
    huhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. adam lavin says:

    baguslaaa dh kahwin .. lps ni dh jrg ade muka diorang berdua kat mana2 blog hiburan dh .. yeahhh ..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  49. conan says:

    apek terus bagi dorongan/sokongan/semangat supaya leuniey pakai tudung terus. tokse dok sat pakai sat buang

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  50. Anonymous says:

    bgs lg diorg ne kot dr shila n sarnaz yg trlebih over tp tk tau jd kawin or x ..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  51. conan says:

    kata-kata apek yang paling/amat/sangat aku meluat dalam iklan simplysiti tu “yang paling penting sekali,dia mesti wangi”. oh please laaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
    • Kucing Kampong says:

      Wakakakaka….wakekekekeke…yg paling penting die mesti wangiiiii…klo kentut pekat bau teloq rebus pun wangiiiiii der…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • anonymous says:

      tunggulah nanti kalau dah beranak penak…. wangi ke tak? Ni tengah honeymoon period… kentut pun wangi tak gitu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. Pengkritik tidak bertauliah says:

    “Semoga jodoh mereka berkekalan sehingga ke syurga.”
    In Shaa Allah. tp utk m’capai hgga ke syurga tu bkannya snang bang Nara oii.. kena bsusah pyah kt atas dunia ni, kna beramal ibadat byk2 bru leh ke syurga.. bkan setakat lam prkahwinan aje.klau suami isteri lgsung x ingt pd Maha Pencipta mcm mana mreka hndak ke sana? sekian terima kasih.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      utk ke syurga semua org tahu susah senangnye… cume tak salah mendoakan sesama saudara islam ke syurga.. semoga doa tu mbuka pintu hati manusia utk menuju ke arah yg lebih baik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nini says:

    Muka Apek dan luiney ni ada iras…sama2 chinese look…kata org tua2 kalau muka seiras perkahwinan tu sejuk….insyaallah berpanjangan….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 16
    • nini says:

      apsal ramai dislike ni….tak baik…mendoakan yang terbaik untuk orang lain …malaikat akan mendoakan yang terbaik untuk kita juga…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • miera says:

        owhhhh..tak baik katanya…nak doakan yg terbaik utk dia knp? sedangkan si leuniey tue perampas baik plk??? lagi baguslh bekas tunang apek tue dr si minah tue..tgklh smpkan kontrovesi dorang pun si apek still lg mntk tolong bekas tunang dia..ape citer..???

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          yang lepas usah di ungkit…doakan yg baik2 untuk semua… jumpa jodoh yg baik2..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Miera senget says:

          Banggang tahap cipan statement…dia rmpas tunang org ke ngoook…if bercinta takdok istilah rampas merampas…sbb tu islam dok bg bercinta..jahil lah mung ning…
          Lainlah dahlia..tu baru betul salah..kacau tunang org…
          To x tunang tupun… bagus jugak kena gini…pengajaran jgn takbur, bersederhana supaya org tak menyampah….Perasan nak mampussss….apek cari dia konon..lelaki kalau dah ludah..tak jilat balik…
          Apa lagi kalau yg d ludah tu dah basi….Buruk perangai…tak kawin dah sibuk nak control harta org….apahal…? Ko rasa tu baik pulak?
          Org lain sibuk nak kawin..dia sibuk plak blog kan pasal org herdik mak dia…puiiiii….takyah libatkan mak lah kalau ko yg meroyan….

          Cari jantan lain yg setaraf ….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • cik lahar says:

          lbh2 mengalahkn bekas tunang apek pulok!hak3..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. lulu lala says:

    mana pic nik aziz nik mat?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  55. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    muka luney ni muka dia macm minah jepon memang sepadan ngan apek dua2 puteh…semoga bahgia n dapat anak kembar

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  56. cik gegel says:

    leuniey nmpak more matured n sopan dr dahlia teck kan….dats y apek pilih leuniey kot…n leuniey xdela gosip liar mcm budak tuh..sosial nk mati…tahniah apek cz wat pilihan yg terbaek kali ni..^__^

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Girl says:

      Soal jodoh kita tak boleh nak halang…
      Sama jugak kecantikkan…
      Cantik pd apek huduh pd kita, huduh pd apek cantik bg kita, gemuk pendek bg apek, tinggi tegap pd kita begitulah sebaliknya..
      Nak kata kesian pada elia tak pulak nak rasa camtuh..sbb aku pun pernah putus tunang bezanya mungkin aku yg mintak putus..tp tetap kita pompuan..org d luar ttp cakap2 kita yg buruk..
      Kes aku lebih kurang ngan elia, x tunang jawin dulu,siap ada anak dah baru jodoh aku sampai…tp sumpah..aku takder nak ingat, sedey or apa2 lah…sbb macam aku kata tadi ..maybe aku yg mintak putus…so effect nyer lain sikit kot d hati aku..org luar? Perpeksi mereka sama jah….

      Now aku dah kawin dgn lelaki ( takkan pompuan pulak ) yg 10 kali ganda baik dari x tunang aku tuh..

      Aku percaya pada takdir..tuhan akan beri ganjaran bagi org yang sabar dan percaya akan dugaan dari NYa…setakat putus tunang…not a big deal…lain lah hilang family..

      Elia buat silap besar ..buat blog pasal herdik mak dia tuh…sedikit sebanyak libatkan apek…no need kot di tengah2 apek dah bahagia…buat hater makin hater..biasalah manusia…so nampak sangat elia masih merindui apek…( bohonglah kalau kata idak ) dgn amnusia boleh tipu..dgn hati…
      So to elia ..kalau ko baca…org dah ludah kita dgn cara hina..buat apa nak ingat…mcm takde lelaki lain…mungkin jodoh ko tak sebaik apek ( ko rasa camni kan ) tapi percayalah..kalau dah jodoh kita..,yg buruk nampak cantik….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. akukaudandia says:

    meroyan lah jejari runcinggg…pasni dia tiba2 nak kawen gakkk..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. sk 5 says:

    ade aku kesah ? sumpah tak ingin tau ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. tom jerry says:

    ala..dulu die kawen x canang 1 dunia ker???Poyo la…
    anti ayu podah..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. tom jerry says:

    eee…aku x paham la ngan org banggang mcm sk 5 ni…”lau sumpah x ingain tahu”watpe masuk google tngok gosip artis…!
    P sembahyang la…bukak QURAN…ngok !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  61. saya malu says:

    leuniey lg comel dr loofa kut…hihi..btul x kwn2??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  62. vivian says:

    nk tgelak jer bce komen2 kome sume…nmbh dosa jer yg kutuk2 neh..agaknya saham pahala apek ngn bini die da melimpah dah sbb kn komen2 korang..lawak sggh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Marla says:

    muka leuniey mcm muka sorang akak blogger yg cun lah..tp siapa ye??cepat betul lupa ingatan laa ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  64. aku benci botox says:

    aku rasa budak ukm yg dulu punya kontroversi lagi cun melecun dari si betina fake ni, cara senyum pun mcm pelakon jahat2 mcm sial mu tahu dop, moga2 apek tahu belang si tino garik ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. cita says:

    (muka cam jahat ja isteri c apek ni. bagusla tu lg 2 mangsa pemain bola malaysia kesian…1st rita 2nd ayu 3rd ni minah devil face kakaka..rita femes crita sni sn ayu tu tak femes malu nak story bab temberang malula.. tu ni lg tgok je pe story nt..tau jala pemain bola ni sini sana tuttttt hahaha…)wawawawa saye sokong hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. Ntahla.. says:

    Si lieuney ni nmpk sgt muka bercucuk bagai..tang dagu tu xbole tahan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. MOMO says:

    geli r nk tgk kt astro skrg asyik ulang iklan yg sma nthah p2 gler glamour r apek nie……pnjg gol kelantan jer kot bkn nyer international player pn…..chong wei kawen pn x publish cm nie……mcm no point jer nk raikan dyer……sokong2 la org yg dh mharumkan nama negara cm chong wei, safee sali, nicole david, pandalila rinong and lain2 yg dh smpai international tue bkn nyer kt org yg just gler glmour jer no body pn…..naik muak sb cm xd point nk raikan dyer bkn nyer golongan elite pn bkn nyer international player, bkn nyer anak raya nthah saper yg klua dr gu a mner nthah glamour jer lbh…klaka r tgk org yg prsan bagus nie…..wkakkakakkak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0