Written by AbangNara | March 1st, 2009

Hari ini habis jugak bulan Februari 2009. Masuk sudah kita ke bulan Mac 2009. Untuk pembaca-baca blog kami yang baru, kami menyediakan 5 gosip artis Malaysia paling popular berdasarkan jumlah komen dari pembaca-baca di bulan Februari 2009.

Thank you very much kepada Miss Debab, Kitaro, Sakura, Saloa Mambok, Tengku Fareez dan ramai lagi kerana sudi berkongsi pendapat. Mungkin satu hari nanti kami akan sediakan hadiah khas untuk pengkomen-komen setia ini.

5 artikel paling popular bagi bulan Februari 2009 ialah:-

  1. Gambar Seksi Terlampau Artis Tua Azizah Mahzan (42 komen)
  2. Lagi Gambar Terlampau Azizah Mahzan (35 komen)
  3. Khairul Izwan Saujana Gaya Seorang Pondan (16 komen)
  4. Punca Sebenar Perceraian Roslin Hashim (9 komen)
  5. Gambar Lurah Dada Rosnah Mat Aris (8 komen)

Tak ada sapa pun leh lawan aksi gambar terlampau PANAS makcik Azizah Mahzan dengan Zafrul nampaknya. Makcik Azizah memang TERBAIK!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to 5 Gosip Paling Popular Di Bulan February 2009

  1. flower says:

    nk yg lg besh..
    hehe..

    0
    0
  2. ain says:

    azizah mahzan memg hebat
    gosip 1st paling popular
    senang ja dia nk dpt kn populariti

    0
    0
  3. tOmEii says:

    nej jah kn msti la….vote tuk nek jah…huhu

    0
    0
  4. ANneDeSilva says:

    abg nara ni perasanla…
    kak nasha taknk pon kat abg..ahaahahhaha

    0
    0
  5. hi sarah says:

    ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  6. mummy penag says:

    artis tua tu x sedar diri ka? dah tua dah,kita hanya sementara shj.ingat kubur sama,nanti xdan taubat kot,x berasa ka nak bertaubat??????????

    0
    0
  7. hd teen porn says:

    Handsome (pretty) is as handsome (pretty) does.

    0
    0