Written by serenity | June 14th, 2016

Pelakon Uqasha Senrose sebelum ini terpalit beberapa kontroversi yang sedikit sebanyak mempengaruhi kerjayanya. Namun begitu, Uqasha memang diketahui punya wajah jelita dan mempunyai ramai peminat.

 photo Ck0nZcbUYAAsTMQ.jpg

Terbaru, seorang kerabat diraja yang terkenal dan kacak telah memuat naik gambar dirinya bersama Uqasha.

Bukan satu gambar saja, tetapi beberapa gambar. Kerabat tersebut dari Pahang, Tengku Bakar, yang pernah dikaitkan dengan beberapa artis jelita lain, antaranya Fazura dan Marsha Milan Londoh.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Tengku Bakar di akaun Instagramnya beberapa hari lepas telah memuat naik gambar selfie dirinya dan Uqasha makan malam dengan busana serba putih, dan terdapat juga beberapa gambar lain menunjukkan mereka menaiki kereta dan meluangkan masa bersama.
 photo 13266903_243633029326646_771925107_n.jpg
 photo 13298114_901098966703087_1109181835_n.jpg
 photo 12093569_250877595267538_1092151871_n.jpg
 photo 13408861_248750165491854_1973246662_n.jpg

Ini menimbulkan desas desus di kalangan peminat yang mereka berdua sedang bercinta. Tetapi tiada masalah tentang ini bukan? Keduanya sama cantik dan sama padan. Kalau bergandingan pun rasanya ramai yang suka.

Apakah komen Uqasha mengenai desas desus ini? Bersama kita nantikan.-beautifulnara.com

79 responses to (5 GAMBAR)Uqasha Senrose Mesra Dengan Kerabat Diraja Kacak?

  1. nenek selok periok says:

    sorry, xde la kacak mana…standard rosyam noor aje.

    0

    0
    • karipoleh says:

      aritu kata orang luar…bukan org msia. retis..oh retis, rupanya buaya juga yg ko rembat akhirnya ye? anyway, persoalannya sekarang, berapa lamakah hubungan ni kan bertahan?

      0

      0
      • Anonymous says:

        orang luar hari tu..dia kenal online. org tu janji nak nikah, siap2 bagi duit ribu ribu in pound sterling n intan berlian…malangnya sangkut kat epot…jadi org kat epot contact Uqasha minta tolong bayar duit untuk dapatkan barang2. sebab Uqasha bijak, dia baca paper..dia tahu la ini scam. So, tak jadi la kawin. sekian …(hanya rekaan semata-mata)

        0

        0
        • Anonymous says:

          hahaha..padan muka. kena tipu sama negro.

          0

          0
        • wseg says:

          nampaknya nelydia mmg dah tak dgn Qi sbb nengok dari gmbar atas tu, dia mcm peluk lelaki blkang untasha tu. hmm….

          0

          0
        • kak nam says:

          uqasha ni…eee…lampin pakai buang gitu.
          kesian mamat tu. good luck lah ya di malam pertama.

          0

          0
      • Kiah Kasi Mendidih Sikit says:

        Hafiz 20x ganda handsome…

        0

        0
        • kentut telur padu di muka says:

          kentut telur padu di muka je dgn org yg perasan hensem …excuse me… hafiz tu ??
          biasa jeeeeee..to hafiz jgn perasan hensem
          lainlh kalau captain america ke.. david Beckham ke.. tu barulaaaa hensem !!!!

          0

          0
        • bangabanga says:

          poket tunku bakar ni lagi hensem

          0

          0
    • Joyah KayPoh says:

      oh kak ros kayu, tk lama lagi myepi lh dr dunia seni.
      elok la tu kan, kawin cepat2. lakonan pun keras lagi berkejung gitu saodah hoi.
      muka pun mcm dh dimamah usia gitu.
      cant wait…

      0

      0
    • melati says:

      neelofa juga yg x laku2. kesian dia hingga biol kepala hotak stress cari laki. jiwa kacau. terpaksa bertaubat siap pergi jumpa ustaz. hahhaaaha

      0

      0
      • dia says:

        baik dia sepat tobat, jumpa ustaz dll, dr ko duk mengata org dibulan poser nee dah kenapa… ingat setan&iblis semua dah kena ikat tp rupanya, tak baik buruk sangka pd org sedangkan org tuu tak kenal pon ko. tak tau apa salah org tuu kat ko… susah tau esok2 nak cari dia tuk kita minta maaf…. tobat lah selagi ada kesempatan…. peringatan tuk semua

        0

        0
        • melati says:

          kalau ko tak mahu mengata dlm Blog ni , jgn lew baca!! cari lew blog mari mengaji….dh dinamakan ruangan Gossip…..!!! kalau semua nya citer baikkk jew boring plak…wakakakaakakakakakaaaa

          0

          0
        • Anonymous says:

          maaf menjampuk. setan/jin ada la didlm bulan ramadan ni woi. setan2 kecil aja terkurung. setan2 besar masih ada. tu ha, mcm saka dalam badan tok nenek opah korang sumer. kenapa x hilang dlm badan kalau bulan ramadan setan/jin xde? please check your fact….

          0

          0
        • Anonymous says:

          gigih dok backing si lupah…pergi la masok kelan tadarus ke, masuk pondok ke sebulan. go melati..go!

          0

          0
        • LOL says:

          nanti pergi oversea beradu asmara.. jgn plak lempar tudung tu ya, kak rose! :(

          0

          0
      • Lor says:

        Bukan dia tak laku..tp dia wanita yang ada matlamat arah tuju. Bkn jenit kepit jantan nak kikis duit pastu kwin gn org kaya.keluarga dia dah cukup kaya tak perlu jd perempuan murahan. Dia skrg dok sibuk bizns,cari ilmu agar lbh bjaya..udah2 la tu melati,dr dok cari slh neelofa baik ko join dia bizns dpt jgk jana pendapatan.

        0

        0
        • aku x bengap says:

          alah…kena reject sbb mamat erani hans tu sbb mamat tu playboy xnk settle down. sebb tu la, terus.. la jdi penunggang agama.
          hidayah konon…. sudahlah. x payah nk jdi arab la sgt.
          kalu hidayah lama ko berhenti dlm dunia seni. pleaseeeee…

          0

          0
      • Anonymous says:

        dalam badan melati ada saka hans isaac. x habis2 cerita neelupah tu. boring ah.

        0

        0
      • Join Da Klab says:

        Kan??!! Siapa promo tudung raya pun konsep cari laki.
        Adoi la… lawak..lawak Neelopah hoi. Dah la tu video youtube panjang berjela. Buat habis karan dan data handset aja. Habuk pun tarak…last2 jumpa Ustaz Haron Din.

        0

        0
    • miss kepah says:

      hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahhahahhahahhahhahahahhhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahhahahahhahaahahhahahhahahahahahhahahahhhahhahhhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahhaahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahhahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahaha ok…..puas dah gelak…..uqasha uqasha

      0

      0
    • Hafiza says:

      Hafiz lagi hensem. Patutla ko meroyan uqasha kannn masa hafiz nak kawin, kutuk2 tunang dia bagai. wakakaka

      0

      0
      • kentut telur padu di muka says:

        biasa jeeeeee..to hafiz jgn perasan hensem
        lainlh kalau captain america ke.. david Beckham ke.. tu barulaaaa hensem !!!!

        0

        0
        • puding roti says:

          haha betultu…Hollywood x pandang laaa mke cam hafi… kat hollywood xlaku diye tuuuu..watak pencuci tndas pun x lepas

          0

          0
        • kendall jenner says:

          hahaha pminat uqasha je ckp hafiz tak hensem..(gara2 idola kena reject ngan hafiz). hahaha aku ni wlupun x minat budak hafiz tu, tak nafikan dia mmg ensem tp nk dibandingkan chris evan mmg jauh kalah…mcm uqasha, aku tak minat uqasha tu tp dia mmg cantik pun…cuma kalau dibandingkan dgn scarlet johanson or kendall jenner or gigi hadid, jauhhhh panggang dr api..kat hollywood xlaku si uqasha tu,,watak pencacai pun tak lepas…kahkahakahakaha

          0

          0
    • Anonymous says:

      Laki ni kaya gile dol…ape ade pade rupe yg sementara…kerabat diraja pahang ni..kakak die isteri menteri kat malysia ni…pnah jmpe dpan2..mmg pompuan meleleh air liur nk kat die ni ..die punye poket jgn cite la..tebal nk mamp….

      0

      0
  2. Terbakar says:

    Eloklah ‘sepadan’.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    teringin nak tengok muka kak rose ni tanpa make up

    0

    0
  4. Anonymous says:

    X lama ni.. bln dpn selfie rapat2 dgn lelaki lain pulak.. alasannya kami hanya teman biasa takde pape…mcm x biasa lak..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Tak macam muka kerabat pun….

    0

    0
  6. And1 says:

    tak heran la dengan si uqasha ni..perangai memang bgtu suka di usung sana sini oleh lelaki..kontroversi jak lebih belakon ntah apa2 ja..keras..kayu..fake

    0

    0
  7. dina says:

    serasi kut… muka panjang…
    kerabat ni minat artis jer asik apahal?

    0

    0
  8. And1 says:

    tak heran pun dengan uqasha ni..tak kontroversi tak sah..mmg perangai suka di usung jantan sana sini, belakon ntah apa2..kayu..fake

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Apa nak heran, kerabat Pahang memang suka artis. Apa nak heran, Uqasha pun over friendly…easy.

    0

    0
  10. ain suzana says:

    kacak mmg tak tapi apa pun Alhamdulillah dgn pemberian Allah itu. jika sedang bercinta, sama2 kita doakan yg terbaik buat keduanya.

    0

    0
  11. kk says:

    ok lets start counting

    1. Pekin 2. Shafique Kyle 3. Iqram dinzly 4. Tengku Burn 5. Next??

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Sesuai.. sorang playgirl bertudong lingkop dan sorang playboya byk ex retis..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    artis dan kerabat dr dulu…mmg gitu pattern. nak jadi vip express. biasa tu…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    baguslah dari bercinta sama nigeria…pung pang pung pang canang konon org luar lagi berharta. rupa-rupanya …..penipu. mamat gagak menyamar online. hehehehe

    0

    0
  15. Anonymous says:

    laaaa….kacak ap bendanya…kero ke ap mata tu?hmmmmmmm…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    cuba google.. marsha dah. fazura dah. sekarang uqasha pulak.

    0

    0
  17. X says:

    Bohsia

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Omg..sepadan..dpt anak msti comel2 dan cantik2..dh la pastu kaya…wow…smoga anak2 anda dptlh tundukkan playboy dan playgirl itu

    0

    0
  19. hehehe says:

    weiii laki nih bukan adik ipar menteri hishamudin tuh ka?? ka aq silap..ahhahaa

    0

    0
  20. saje sibuk says:

    yang belakang tu bf nelydia ke?? diaorang adik beradik ni memang suka kena usung.

    0

    0
  21. Biskut says:

    kacak ker? muka biasa2 aku tgk kat pasar mlm jer punnn

    0

    0
  22. anonymous says:

    Uqasha – Touch N Go

    0

    0
  23. melati says:

    Uqasha Senrose ni Gila lelaki Kaya Khayalan kot…Kerabat ni ader 2 category..! 1 Kerabat yg btol2 mcm Anak2 Sultan & seangkatan dgn nya ..No 2 Kerabat Bangsat…yg jenis lebih kuah pada sudu…!! ini lah peribahasa melayu , Yg ditunggu tak tiba , yg Dtg Kerabat category A @ B…saya tunggu lagi 2 purnama !!!….wakakaakakakakaaa..

    0

    0
  24. el says:

    Rugilah kan kalau tolak lelaki bangsawan macam ni….ramai perempuan yang gilakan

    0

    0
  25. Anonymous says:

    lepas ni kita tgk apa kenyataan dri uqasha lepas kluar kontroversi murahan ni…hahaha…sama2 kita tunggu n lihat guys…cepat nara p interview uqasha tu…dia pon x sabar nk kluar gosip pasal dia ni…haha

    0

    0
  26. Anonymous says:

    uqasha ni ada dara lagi ke…hmmm….

    0

    0
  27. Sandrianasiska says:

    Okayla jenis 3Rs Reduce, Recycle n Reuse

    0

    0
  28. Adamssss says:

    Uqasha ni call girl tuanku pahang (bapa saudara tengku burn). Qasha suka ambik cocaine dan minum arak. Pastu dalam snapchat Tengku burn qasha keluar bukak tudung dan cium Tengku burn berapa kali. Tak senonoh…

    0

    0
    • a.k.u says:

      Yer sy pun dgr mcm tu…

      0

      0
    • CahayaNur says:

      Jgn buat fitnah kalau tanpa bukti yg kukuh, berdosa. Memfitnah itu lebih berdosa daripada membunuh. Nvr judge ppl based on wat u read on d social media, kekadang wartawan ni bnyk nasi tambah. Doakan ajelah yg baik2 utk mereka berdua lebih2 lagi dibulan Ramadan yg suci ini. Bersangka baiklah selalu sesama manusia. Kita sendiri pun bknlah baik sngat, sentiasa ada kesalahan dan kehilafan cuma bezanya kita ni orang tk kenal so nobody notice. Dari asyik nk judge orang lain, lebih baik kita memperbaiki diri dan muhasabah…#Spreadtheloveppl #ItsRamadhan #Nvrjudgeotherppl #Takemirrornlookatyrself #Urnotperfect

      0

      0
  29. Librarian says:

    sorry TAK HENSEM LANSUNG..!! tp mybe duit dia hensem kut

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Nothing new here..artis..berebutlh nk kwen ngn laki pling top..tp tu belakg crite.. yg crite sbnrnya adakh ko nk org mcm tu jd psgan idup kau.. kwen ni bkn skjap2 dik.. dpt yg ampas..mmg laa merana idup ko..ad rumh kereta mewah tp jiwa kosong.. xtahu sejauhn mn hbgn dorg ni..tp slmat mju jya

    0

    0
  31. imaydajebat says:

    HAK PUI this bitch just wont quit.. kulit hang pehal mcm sapu kapur eh?????

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Sandaran ja la. Lelaki ni buta ke haper?!

    0

    0
  33. artis jugak says:

    adoi ukasa berani mampos tunjuk gmbr dgn kerabat raja ni,tg bakar ni memamg rapat dgn kbyakkan artis pompuan mlesia..ko jgn perasan ukasa oi….so cheapp of u LOL bohsia tudung

    0

    0
  34. Sam says:

    Kerabat raja and retis berpisah tedaaa… c’mon la. golongan vvip ni pon, asal nak couple dengan retis je, mesti retis yg ntah hapa hapa yang dicarinya (yg belakon tak seberapa, prangai x smenggah, tapi gossip je lebih). Kalau ye pon, carik la yang helok sikit. Nape la yang spesies camni jugak yang dicari. Sorry to say la, sometimes vvip Msia ni x nampak exclusive. Main sembarangan orang je dia amik.

    0

    0
  35. bodopiang says:

    stock geli2 .. dua beradik nih sama je..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    apsal laki y berjambang dgn nely tu aku tgk cam SAFI SALEE je??x hensem lngsg…kah kah kah…

    0

    0
  37. minah rosli says:

    hensem ape

    0

    0
  38. Anoyyyyy says:

    Hohoho qasha gold digger. Banyak sugar daddy. Tony fernandez!!

    0

    0