Written by AbangNara | January 30th, 2012

Cantik sangat Siti Nurhaliza semasa AJL26 semalam. Baju yang bergemerlapan sesuai dengan status bintangnya. Siti nampak sangat-sangat vogue. Tak gitu?

gambar siti nurhaliza ajl26

Lagi 4 keping gambar Siti Nurhaliza di AJL26 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Kak Red yang telah sebulan selamat melahirkan Red Baby.

gambar siti nurhaliza ajl26

gambar siti nurhaliza ajl26

gambar siti nurhaliza ajl26

gambar siti nurhaliza ajl26

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

195 responses to (5 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di AJL26

  1. emon says:

    seriusly time aku baca ni xde komen langsung..pelik!!!

    0

    0
    • amat menyedihkan says:

      Siti Nurhaliza yg makin lama makin melampau menghina ‘hijab’ syariat Islam dan aurat. Meluat dah tengok muka dia! Next?

      0

      0
      • Anonymous says:

        betol3x

        0

        0
      • Yuk Kita Renongkan says:

        sudah terbukti duit tidak bisa membeli ‘keimanan’. sama2 kita renungkan.

        0

        0
      • Dayang says:

        cantiknya DCT!!!… persis bidadari dunia.. LOVE U FOREVER N’ EVER.. hrp DCT dpt anak thn ni.. Insyaallah..

        0

        0
      • Minah Jambu Mengadap Mesin Jahit 24-jam says:

        persis bidadari???? macam artis dangdut ada la..huk huk huk

        0

        0
      • Peminat Yuna no1 says:

        biasa la kalau artis kampung @ felda masuk majlis di bandar ! terserlah kekampungan nyer!

        0

        0
      • apapantah says:

        tak paham maksud tudung atau selendang yang dulu2 ct sering bgtau pada pemintanya….memalukan…semakin kaya semakin tak mampu utk menutup auratnya…dengan baju yang semakin sendat…

        0

        0
      • Kelas Kau Nya says:

        macam bapok daaaaaaaaaa

        0

        0
      • nyi burga kelara says:

        badut sarkas!

        btw..dia ni dh basi la nara.ang xpyh dok story psl dia la..wat dosa kering ja haters kutuk dia.hahah

        0

        0
      • kiut says:

        cternyer skunk..die x ckp pun nk bertudung..!

        0

        0
      • betul2 setuju.. entah sape yg blh cakap kat siti “u bukan pakai tudung tp lebih kpd fashion scarf tutup rambut sejempul je”..

        0

        0
      • nur says:

        semoga Allah menunjukkan jln yg benar buat beliau.. dunia hanya sementara, hnya milik yg maha Esa.. Sedarlah kpd nya kt kembali.. buat siti, tiada ape yg hendak dikejarkan lg, kemewahan sudah anda milikki, bertaubatlah sebelum terlewat, insyaalah kt sama-same menjadi hamba menuju ke jln Allah… doakan lah… amin.

        0

        0
      • ORG FELDA says:

        bangsat….pehal ko kutuk org kampung n felda…babi…ko ingat org kampung atau felda x reti bergaya ker…babi ko Peminat Yuna no1

        0

        0
      • karma says:

        byase larh uolss org melayu kn penuh dgn HASAD DENGKI!!! nk benci n kutuk org x tentu psal TOLONGLAHHHHH!!! keji sgttt perangai!!!! doakan yg terbaik sudehhhhhhhhhhhh… YG PENTING DATO SITI KAYA!!!! ko ada apa???? huh SEDIHH PILUUU

        0

        0
      • putri_ayu says:

        ‘AURAT’ bagi wanita adalah dari hujung kaki hingga hujung kaki kepada kecuali muka dan tapak tangan sahaja. Menutup aurat mesti kita tutupnya dengan tidak memperlihatkan bentuk badan. Akhir zaman, ramai manusia “menutupi” bahagian aurat tetapi tetap memperlihatkan bentuk badan. Inilah umat Nabi Muhammad S.A.W yang Baginda tidak sempat lihat pada zamannya. BERPAKAIAN TETAPI BERTELANJANG.

        0

        0
      • olalala says:

        to peminat yuna no 1
        bole xnk tgk gamba anda…
        urban sgt ker????
        haaaaktuiiiiii…
        skola xabis lg nk kutuk org kg n felda..
        u sound stupid hokay….

        0

        0
    • Rooney si ulat sampah says:

      MOTIF ASIK CITER PSL DIE NI JEW?? AIYOOOOO..

      0

      0
    • Geram betul akak says:

      memang perempuan hipokrit dia ni!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • Hanya Mampu Berdoa says:

        Alhamdullilah, Allah sudah tunjuk warna sebenarnya siapa Siti Nurhaliza. So, pandai-pandai la kita menilai yer tak?

        0

        0
      • Haih says:

        yer betol. tapi siapa kita untuk menghukum seseorang? kita hanya mampu untuk berdoa agar dia sentiasa di jalan NYA. ingat, apa yg kita ckp adalah doa. jika buruk doa kita, buruk lah hasilnya.

        0

        0
      • miz cute says:

        Bontot mak ko laa!!!

        0

        0
    • Antifan says:

      here i am again..aku x suka HAJJAH SITI NURHALIJAAAA..sekian

      0

      0
      • Dayang says:

        dari dulu lagi aku tak suker betina palsu ni.

        aku syak yg dia ni tak ikhlas..fake, pandai berpura2 dan plestik. nah, kini baju sarung nangka dia pakai nak tunjuk body dia yg kembeng tu you allz. tudong tok sah cakap la..serkup jala nelayan rasa macam nak sepak muka dia.

        dan macam maid Pilipina dah aku tengok!

        0

        0
      • saya says:

        dia dgn yuna same je, main2 pakai tudung nye, yg yuna dah pakai turban dah sekarang, dgn legging nye, dua2 pakai tudung tak ikut syariat

        0

        0
      • hamba allah says:

        usahla kt semua mengutuk dato ti… mungkin pintu hati beliau belum bersedia utk berubah… insyaallah di suatu ms mungkin beliau akan mendapat rahmat hidayah dan sedar akan segala kesilapannya.. jgnla pula kt mengutuk beliau, nati kt juga yg berdosa.. Allah maha mengetahui.. aminnn

        0

        0
      • deluna says:

        aku suka =D

        0

        0
    • AnakAyamCUTE says:

      korang xnk kutuk lak HAJJAH SHILEA MAJID pd mlm ajl tuh?……….

      0

      0
      • Jangan Tak Paham says:

        Sekurang-kurangnya Sheila Majid tak pernah berjanjie kat fans nak pakei tudung. SM tak rampas suami orang!

        0

        0
    • Only CT (In The World) says:

      Cantiknya baju Dato CT mcm inspirasi baju Angelina Jolie pakai masa Golden Globe……. Dato CT tiada galang ganti……….kpd “HATERS DURJANA dan HINA” yang asyik mengutuk Dato’ CT teruskan jelah keje “SIA-SIA” korang…….Dato’ CT kiteorg tetap terus maju……….

      0

      0
      • kak ct payung says:

        woi… Bangang. Ko kutuk DCT. Membezakan dengan sheila majid. Kononnye “sekurang2nya sheila tak rampas laki org” ko kalau tak tau citer negatif pasal sheila tu, toksahla nk membezakan dorg yek. Sheila tu klu ikutkan lagi jahanam perangainye! Roslan aziz sendiri penah cerita kat program TV tau tak? Aku malasla nak citer kat sini, dah kire bukak aib plak. Yg penting ko mmg bangsat mengutuk DCT. Kalau tak minat, tkyah la sibuk2 amik tau psl dier.. BABI BTUL

        0

        0
      • miz cute says:

        Paa… niee!!!!tudung..tudung.. tudung..!! kenapa sakit hati sangat tgok rambut baju n badan dia yg da naik tue.. nak tegur konon tapi maki sana maki sini.. sibuk sangat nak ckp tudung dia.. habis tu yg bertudung litup siap bertudung labuh buat film porno dalam you tube n blue film tu pa citer??? siap kena tangkap basah lg tu pa citer.. heii u oll dunt judgd a book by its coverr.. sku mint dia coz dia x penah kaco artis lain.. x berganti2 bf x berganti2 laki.. N yg pling penting dia penyanyi no 1 negara.. huhu..kooo adaaa??????? Kuuiikuuii..

        0

        0
    • mak jah ..mai dah says:

      weh bodo , yg korg bingit sgt ngan siti nie dah nape ??biarlah die , pi lntak lah die , jnj die ok …n die , tak pnh sombonk ngan ssape pon …

      korg nieh pon , die nie , bukan pe2 pon , doa yg terbek jelah ..

      0

      0
    • mak jah smpai dah says:

      wey bodo , doakan yg terbek lah , to die ..
      die bek wat ??ape je org buat kat die , die redah je , tadelah die nak bgkang lebih2 ,,korg nieh ,..podah !

      luv ct !!

      0

      0
    • sizuka says:

      sungguh sedih dan kesian pd dato’ ct … maaf ya. buka ja la tudung tu.. apa nk di tutup kan lagi.. :( sungguh sedih…

      0

      0
  2. Ex-Fan says:

    Masyallah. Makin lama makin tudung pun dah terbang melayang…….amat menyedihkan!

    0

    0
  3. lala says:

    semoga allah merahmati dato Ti…

    0

    0
  4. akuyanghebat says:

    part bahu tu macam baju angelina jolie pakai masa grammy ke hape hari tu

    0

    0
    • oliy says:

      betul la.. pas mention baru aku prasan.
      cam angelina masa golden globe aritu.
      skali imbas nampak cam x pakai tutup kepala pun.. sedih

      0

      0
      • Anonymous says:

        tuela…mcm tak pakai tutup kepala pun…atau kita yg tak nmpk tutup kepalanya..?..ada sapa2 yg nmpk blh tlg tunjukkan tak kat mana tudungnye..

        0

        0
      • Anonymous says:

        baik xpyh pkai trus…rmbut still npak..

        0

        0
    • kak temah says:

      Kak temah setuju bebenor yong kak ct meniru kak angelina jolie kite tu ha…ate tak reti2 nk ilham rekaan sendirik ker??menceduk betui…

      0

      0
      • Anonymous says:

        artis malaysia ni xdak style len ka lau nk posing???blk2 tngn kt pinggang..lau ramping xpa jgk.hahaha..wat rilek sudeh…….

        0

        0
  5. kittun says:

    Tokti Nampak kembang :)

    0

    0
  6. McDonalds vs KFC, mana lebih sedap??? says:

    cantik apa kejadah nyer macam ni? Baju Ana Rafali lg cantik kot…. :)

    0

    0
  7. tan sri sitikus says:

    TAK PAYAH PAKAI TUTUP KEPALA TOK TI….PAKAI PUN SERUPA XPAKAI

    KALAU XNAK TUTUP BUKAK JE ATAS BAWAH BIAR NAMPAK RAMBUT ATAS BAWAH….

    0

    0
    • mak ude says:

      setuju…dah lupa ikrar dia dulu, balik mekah nk tutup …jnji tinggal jnji…g rugi saper….diri sndiri jugak…POYO tullll ler TOK T

      0

      0
  8. suka komen says:

    kejap kejap kejap…..aku nak tanya ni,adakah aku rabun atau gambar ni memang tak “clear”??? macam dah tak de tudung kan?
    nak komen pun tak tahu nak cakap apa
    anda mampu mengubahnyaaa :)

    0

    0
  9. nys says:

    ble mase die pakai tdung? die pakai topi jer

    0

    0
    • emon says:

      aku pun tgh peratikan benda yg sama die x pakai serkup dah ek? nak buat mcm mana kita doakan semoga dia akan terbuka hati utk bertudung

      0

      0
  10. kira_e says:

    gemok

    0

    0
  11. PA Kak Ct Nurhaliza says:

    kepada semua, Dato ct mana pernah pakai tudung. dia hanya pakai cerpihan saki baki kain kecil lebihan tailor jahit baju pastu letak atas pala.. so jgn hairan kalo dia dress up mcm ni okay..sayang semua!

    pssss : Neelofa nama jer org klate, tp dress up seksi ler ms AJL smlm ;(

    0

    0
    • akusejuk says:

      utk komen PA kak ct, knp sbb neelofa org klate xleh seksi ke…jdnya org bkn klate blh telanjang lah…xleh nk salahkan org mane2 pun…dh nama artis trademark seksi sudah pasti,apatah lg artis islam malaysia yg xde class

      0

      0
      • PA Kak Ct Nurhaliza says:

        culture shocked kot..wink wink..

        0

        0
      • aksi-aksi meloyakan..terang2 mghina hukum. says:

        ala..si nilupahh tu,balik kelate pon dressing mcm balik kota london.camne nik aziz tak pengsan nengok dia.konon kata keluarga pantau..pantau ke cenggitu?pantat adalarrr !!

        0

        0
    • aku bkn siapa2 says:

      kalau seksi & org klate mesti kena kutuk giler2….. retis negeri lain semua berbungkus kot….
      dah nama nyee retis, bkn stakat nak jual muka jew kan….. full package lg cepat laku sesebuah product tuu…
      bkn menyokong retis seksi meksi nee… tp dah itu periuk nasik diorang kan.

      0

      0
  12. luv says:

    semakin tembam !!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  13. rozi says:

    Dah muak tengok dia ni! Hipokrit terbesar…
    Lepas ni mula fanatik dia kata org lain jeleskan CT….sudah2 lah…tak rugi apa pun.
    Asal CT buat semua bagus…yg tak bagus simpan rapat2…From day one dia
    dah rampas Dato’ K secara halus, memang memualkan ….Look at her other family members…That is the real colour of her & family…
    Sebab dia banyak duit….dia boleh buat apa dia suka….nampaklah dia tu baik dario segala sudut….

    0

    0
    • biol says:

      bodo lah ko ni .. dia bahagia dan kaya dgn laki dia .. yg ko sakit ati apasal ..
      Bekas bini dato k pon dah bahagia dan dapat melupakan bekas laki dia .Ko yg tak der kna mengena pulak yg berdendam sakan .. berdosa tau ..

      0

      0
      • aku bkn siapa2 says:

        mmg lee x wife dato k tak kesah malah tak heran kalau CT kawen ngan dato K tuu… tp ape perasaan awak kalau ayah awak kawen lain & cerai kan mak awak….
        mmg dah jodoh diorang tp cara tu tak kena. banyak cerita2 perihal CT & family dia yg tak elok nee tp d cover ngan baek.

        0

        0
      • FcUK says:

        alahai. sentap ker bapak ko tinggalkan mak ko???? hahahahahaha.. sial pengomen kat BN ni. dasar budak sekolah. macam pukimaKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • ajiey says:

        nih mesti jiran sebelah umah,mkn satu meja nih kenal betul DCT..

        0

        0
      • akula says:

        fcuk tu kenapa?..ko pon laki jenis yg suke main kayu tiga kot. perghhh. kalau kene kat anak ko cmtu baru taw ape perasaan kan

        0

        0
    • Hanie says:

      peminat susah kipas mati ct….sikit sikit ct tak tutup aurat tapi kaya….ko hado? Sikitpun xjeles kaya dkt dunia jer…akhirat belum tentu…ustaz azhar idrus cakap perkara yg mungkar kena keji agar dia berubah n sedar akibat tekanan masyarakat…..cuba tgk ct nurdiana…..org marah dia pakai seksi terus dia malu dan jaga aurat…..mmg manusia x perfect….kuran kurang kita try untuk jd lebih baik dan lebih lagi…tapi ct makin lama makin. ……korang jawab ar sendiri

      0

      0
  14. kaki kasut says:

    x yah le ko pakai tudung lgsg. nyampah aku

    0

    0
    • che irfan nazri tengku ahmad says:

      Tak baik cakap macam tu. Kalau orang yang salu tinggal solat, boleh ke kita cakap “alang2 solat sekali je sehari, baik xyah solat?”

      Xboleh kan ckp mcm tu. Kita kena sentiasa mendoakan agar dorg dpt hidayah. amin.. :-)

      0

      0
      • Anonymous says:

        haah la..betul gak tu…

        0

        0
      • miz cute says:

        Hahaha..betui2 biar kena ngan muka diorg.. keburukan jsk d tgok..tp kebaikan x pernah mau ambil tahu..sekurang2 nya ada rasa bangga d hati ini coz dato ct pernah mengharum kn nama negara..d london dulu huhu..

        0

        0
  15. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Ketatnya baju ngko ct hoi…boleh nafas ke mcm tue coz haku yang tengok pon mcm sempot je rasanyaaa…

    0

    0
  16. supeh says:

    adeh!!! ape da jadi dengan hajjah siti nih? hmmmm… kecewa

    0

    0
  17. sosok says:

    awat nampak mcm lain mcm jek body tok ti ni..mcm kepala die nmpk mcm kecik tp body die besar..

    0

    0
  18. ratu says:

    Semoga Allah memberi hidayah pada dia..kesian plak tgk nasib dia nie…mcm xder pedoman dah….

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Heran laa..bila kuar cita psal siti mesti ada yg sbuk2 psal tudung dia..kita tnya diri kita sndiri..amalan kita dh ckup bnyak ke smpai kita nk judge dia? Jg diri kita..ckupkan amalan kita..tkyah dok jaga dosa dan pahala org..

    0

    0
    • Siti Hadejah says:

      betul tu, saya sedih tengok org islam sesama islam kerja nya asyik mengutuk je, cermin lah dulu diri sendiri baru nak nilai org lain..belum tentu kita yg pakai tudung ni masuk syurga tau..perbaiki diri amalan, sempurnakan solat semoga allah swt terima ibadah kita. berhenti lah dari mengutuk,

      0

      0
    • Anonymous says:

      tp sbgi umat islam wajib kite menegur slh silap…moga slh dan silap kiter pong ade yg sudi menegur kannnn..;)

      0

      0
    • CepatTerlupa says:

      Klu x nk org nyibuk psl dia x pyhlah dia jd artis dan mnyibuk nk posing sakan…klu xder org sbuk psl dia ko igt dia bleh top mcm skg ni?ct pn ska klu org rmai sbuk psl dia maa…..ko jer mcm x tau dunia artis tu mcm mna…sedey..he3

      0

      0
  20. kui3 says:

    1st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahhahahahahahhaha……………..

    0

    0
  21. kiah hot says:

    makin kembang aku tgk tok ti nie…

    0

    0
  22. awan nanoooo says:

    Baik pakai t-shirt n track suit…jimat kos..

    0

    0
  23. gegirlz says:

    xpe…same2 kita doakan Dato Citi…meh kita baca beramai-ramai
    ”Ya Allah…berikanlah hidayah kepada Siti Nurhaliza Binti Tarudin ini agar hatinya terbuka untuk berhijab dengan penuh keimanan..Amin…
    semoga doa2 kalian dimakbulkan…

    0

    0
  24. SyikinSuri says:

    npk gemuk la…xdiet niey..hehe

    0

    0
  25. que azman says:

    tu antra dia ngan tuhan… semakin kte mngut0k mengata kte yg brd0sa… ramai lg kt luar sna yg brgelar hajjah ter0k juga pemakaiannya… apalagi perangai… jd kte perlu mnjaga peradaban diri sndri sbl0m menilai 0wg lain… hanya bg pndpt je…

    0

    0
  26. senyum says:

    mcm baju angelina jolie. sangat. :)

    0

    0
  27. ice-cream says:

    betul tu.. baju pon semakin ketat.. bertaubatlah sebelum terlambat.. adehh..

    0

    0
  28. hehehe says:

    meak up tbl muka putih leher gelap…baju ketat nampak bentuk bontot,brest,pinggang…abis semua ditayangkan…dah jd tak de value dah mcm nie…sm jer mcm artis lain cuma kain baju tu labuh jer bab2 ketat tu same jer ketat mcm si lopa pakai cm yg bezanya lopa nye kain pendek dr ct nie…mkn lm mkn trk…btl2 hipokrit…

    0

    0
    • kak ju says:

      cuba tengok majalah atau suratkhabar yg ada foto2 org kaya2 & pihak atasan bersosial…. kebanyakan pakai sendat, seksi, tayang ni tayang tu… kalau dah kaya tapi tak ada iman yg tebal apelah maksud kekayaan tu

      0

      0
  29. dotdot says:

    Rasenye ct x pnh pn ckp die kai tdung….ok la dress ct lau nk di bndingkn ngn yg terbkak cne cni tuh..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    errr..tang mana “Cantik sangat Siti Nurhaliza semasa AJL26 semalam. Baju yang bergemerlapan sesuai dengan status bintangnya. Siti nampak sangat-sangat vogue. Tak gitu?” tu?????????
    pelik??? tak dapat plak nak puji..hee

    0

    0
  31. Anonymous says:

    DAH GEMOK GEDEMPOL MACAM BIG MAMA PON ADER AKU TENGOK!!

    0

    0
  32. lynn says:

    Meluat!!!!!! Baju ketat mcm balut nangka. Lawa hape kebenda…buruk aku tgk..baju kurung anak aku lagi lawa lah ..Pastu yg atas kepala tuh mcm kuih jemput2. Adooiiiiii Tok Ti tolonglah … Menyampahlah dgn kepura2an dia nih..pastuh wartawan asyik2 nk puji lebih2… Even nama dia terkenal tapi maruah ttp maruah kenalah jaga ..

    0

    0
  33. hakuna says:

    bertudung secara elok la.. merosakkan imej wanita islam malaysia yg bertudung..so sad..

    0

    0
  34. puteri kediri says:

    aku suker lar korang punyer komen..
    setuju bangetttt….

    0

    0
  35. umat biasa says:

    semoga dia mendapat hidayah dan sedar kemewahan yg dia ada kini bukan sekadar limpahan nikmat tetapi juga ujian dariNYA….

    0

    0
  36. pemerhati says:

    Aparah….body pun palsu…. u allzzz nak tau si CT ni pakai koset Premium Beautiful HAI-O tuk nmpakkan shape body dia…hanya dato’K je yg tahu rahsia dia luar dlm…i lebih respect NORA dpd si CT niii..puihhhh…

    0

    0
  37. fathi says:

    siti paka jubah n tudung bawal lg cntik…hihihi :-)

    0

    0
  38. Anonymous says:

    pandai je korang komen pasal datuk ct kan…. apa yg ct buat semua korang komplen, padahal bersepah lagi artis lain yg berpakaian lebih teruk dr ct, yg tu korang sanjung pulak kan…… takyah lah nak kutuk2 ct tu…. kalo tak suka, diam je la, sbb apa, kalo kite mengumpat, kita yg dpt dosa free……

    0

    0
  39. manusia biasa says:

    saya non muslim,peminat datuk siti nurhaliza sejak sekolah menengah lagi..
    nasihat saya kepada datuk siti – semoga dia mendapat hidayah untuk bertudung penuh & jadi seorang muslimah yang baik..mana tahu rezeki dapat cahaya mata nanti??

    0

    0
  40. student bandung says:

    siti..kata syg sgt kat arwah ayah n suami kan? tutup la aurat tu kalau syg dorg..sian bapak kena tarik keneraka sbb dipersalahkan..sian jugak datuk k..

    0

    0
    • doakan terbaik buat ct says:

      mcm sial je statement ko kan..ko ke yg tentukan syurga& neraka nie..???

      0

      0
      • aku says:

        mmg dh termakrub dlm al-quran la sial…ko ni blaja agama ke x…bodoh…. isteri yg xtutup aurat suami yg tanggung dosa n ank2 pompuan yg xtutup aurat ayah yg tanggung dosa selagi mereka xkawen…ak stuju ngan komen stedent bandung…

        0

        0
  41. jiran Nara.. says:

    Fsyen Baju yg dia pakai sma gan psyen baju Anglina J pkai,cma ni tk seksi…yg Anglina J pkai tu tak belengan….Knape tiru psyen Org….tlonglh biarlah ada idntiti sndiri…..

    0

    0
  42. KIMORA says:

    I think she is wearing G-STRING, can see her body! OMG

    0

    0
  43. bila jumpa si bahlol mengomen.. says:

    kalo smua umat islam fikiran mcm nko,punah jahanam sebuah negara islam.periuk nasi bkn alasan utk nko pamerkan semua yg ada dlm badan nko..sah2 dah haram.buat per duk halalkan perkara yg haram?wrong is wrong.pemikiran mcm nko ni bole kelirukan akidah budak2 tau.sok2,budak2 ingat..kalo keje sbg penyanyi/pelakon,takpe..dimaafkan kalo telanjang pon.sebab apee….?periuk nasiiiiiii.bahlol nko ni !!!

    0

    0
  44. emot says:

    sebenarnya org yg kutuk DCT tu die jeles..huhu kubur masing2 tak suke die tak yah la tgk dia

    0

    0
    • Saya nak komen jugak says:

      sebagai umat islam kita WAJIB menjaga kubur seislam kita` ini fakta anda boleh rujuk mana mana kitab dan ahli ulamak `~ no heart feeling just sharing ilmu Allah Swt.

      0

      0
  45. laolaola says:

    wrna hitam selalu nya mampu memberikan ilusi ramping kepada si pemakai yg gemuk gedempol = fail
    fesyen baju macam angelina jolie = fail
    serukup kepala semakin kebelakang, sebab jambul semakin membesar = fail
    mungkir janji nak pakai tudung selepas haji = fail
    ikon utk remaja = fail
    LOSERRR

    0

    0
  46. nyampahtokti says:

    kejap ada tudung,kejap xde tudung..eh2!!tudung ke serkup?? dia ingat chipsmore ke?? jap ada jap xde.

    0

    0
  47. kembangnyerrrr says:

    kalo dah tau bontot tu kembang semangkuk..toksah ler duk pakai dress ketat.pakai baju kurung udah..jubah ker..kesia kat bontot tu mcm xleh bernapas dek kena balut ngan girdle.nak kentut pon tak berapa nk kuar..:)naper smpai kembang cenggini tulang punggung dia yer?nak kata dah beranak pinak..blom lg.tp tgk lah..dah mcm anak 10 kelebarannya..bkn nak kutuk tok ti tp mmg mmg menyerlah ke-kembangan bontot tok ti..

    0

    0
  48. kiki lala says:

    kesian kn CT nie..aku rsa kn mmg artis len x leh jatuhkn dia tau..silap ari dia sndri yg jatuhkn diri dia sendri..tgk je la..huhu

    0

    0
  49. szana says:

    jangan sekadar menghukum orang..kalau tengok kesilapan orang..nilai balik diri kita sendiri, tahap mana iman kita? sempurna mana iman kita?

    0

    0
  50. saya says:

    tak faham betul aku dgn CT ni…
    tolong lah jgn mempermainkan agama islam..
    nak pakai tudung biar betul2.. istiqamah dalam hati..
    jangan pikirkan pasal dunia je…
    Allah dah bagi nikmat yang banyak kat awk tu…
    belajar lah bersyukur…
    Semoga kite semua mendapat hidayah dari NYA.. amin..

    0

    0
  51. Miss pp says:

    actly aku bru je jmp tok ti ni…siap brgambor lg..idok ler gemuk pon…trkejut tgk…kecik molek jer orgnyer…senang citer mmg keciklh..emmm..tp pelik gak…klu dlm tv nmpk gemuk aku leh accptlh…tp klu gambo pon besor..ini sudah fening…

    0

    0
    • ajiey says:

      yang nih aq sokong!…makeup pun cantik jer aq tgk kalo jumper live..tapi kalo masuk gambor jadi mcm nih..huhuhu…jumper dulu tgk mata sendiri baru komen…cantik kot dier

      0

      0
      • siput baby says:

        ade pendampng kot..sbb tu bile kene flash light jadi cmni.. well camera tak dpt menipu.. opsss..haha.. nu butt hurt

        0

        0
  52. meeradriana says:

    bangga ke baju liplap² kalau tudung ko dah terbang kemana…boooooooo

    0

    0
  53. fifi says:

    seriously. sila lihat orang2 melayu kat dalam komen ni semua nak jadi alim. kahkahkah. nak berdakwah dekat website ni, dah sah2 la ni blog gosip which is dosa semua ada. sila lah bijak sikit kot ye pun nak “berdakwah” bagai. setakat berdakwah and at the same time baling taik, sile la dakwah diri sendiri dulu oii….

    0

    0
  54. alexxa xerxus says:

    cantik lh Dato Siti ni,korang je butaaaaaaa,,,ha ha ha,,,muke korang ada msuk tv ke??? Dh ct nak pkai gaun ni die pnye suke lh,duitt die,bkn duit korang okkey??? Deal with it,tak suke tengok,JANGAN TENGOK LAH BODOH!!

    0

    0
  55. akak bella says:

    mcm guni beras siam…. punggung n peha mcm badak takyah la pakai ketat2… summore pakaila tudung cara Islam kalau awak tu Islam takyah la ikut fesyen yahudi…

    0

    0
  56. ameraz says:

    wah sedap je mulut mengutuk dato siti,
    hello hello, nak mengata org tengok cermin dulu,
    macam lah ko tue cukup 5waktu…
    org yg bnyk mengata org mengutuk org tue la..actually..
    paham2 je lah…

    0

    0
  57. Nak komen jgak says:

    Kata Ustaz..”orang perempuan yang pakai tudung ada yang JAHAT ada yang BAIK, tapi kalau orang perempuan yang TAK PAKAI TUDUNG MMG sah sah dia JAHAT, SEBAB HAPER? SEBAB DIA MUNGKAR AKAN SURUHAN ALLAH SWT, so disini benda dah terang lagi bersuluh….(kalau korg nak sanggah jgak komen saya mmg korg….”lu pk la sendiri” bab kata Nabil )/ umat islam WAJIB menjaga kubur sesama islamnya~ Fakta

    0

    0
  58. non says:

    cik siti, kalau belum terniat pakai tudung x yah pakai, x baik memperlekehkan keikhlasan diri sendiri..nanti dah tul2 nak pakai tudung baru pakai, tau awak tu glamour, banyak duit, leh beli pe jer..dan leh wat apa2 je..

    0

    0
  59. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh!! siti memang jambu semenjak dari bintang rtm lagi siti dh jambu n cute ape lagi taon 2012 ni kejambuan siti terserlah ! tuhan anugerahkn siti muka yg jambu rambot yg cantek kate orang mahkota kite ada lah rambot yg cantek? ntah lah rambot bawah ke rambot atas minah jambu kurang pasti lah …yg pasti sekarang siti paling jambu di malam AJL lov u sitiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  60. kakchik says:

    insaf lah wahai cik siti oiii…

    0

    0
  61. Pmnt CT says:

    apasal korang ni macam mulut longkang sangat?? tak tau lah nk kata ape.. kalau hati tu dah busuk,… sibuk mengata pasal orang.. biar la ct tu nk pakai baju saiz tulang rangka pon.. ade dia mnyusahkn korang?? ntah2 korang ni ada penyakit cemburu buta… xpon memang dah meroyan sgt nk pakai mcm siti tapi xdpt!!! well dah rerzeki dye.. korang ni bbaik sangat ke?? ntah2 kluar rumah pakai sluar dalam time kecik2 dulu sebab tkde duit nk beli baru.. so dgr sini kpd semua yg anti SITI.. setakat orang kutuk dalam ni nmpk sgt korang ni lebih rendah martabat dripda dye.. dan kami ni.. skurang2nya kami xmngutuk org lain.. ade ko nmpk siti kutuk orang?? so??? pikirkn la… korang ni baik pi check doktor.. mungkin hati korang dah busuk sgt.. smpai doktor pon xlalu nk check..!! weekkk!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ang dpt pa dok backing dia?????haha

      0

      0
    • bukan kutuk,menegur..itu pon salah ker? says:

      nko ingat yg duk kutuk tok ti ni sumer anti dia ke?aku minat lagu2 dia dan aku minat penampilannya yg tak seksi dulu. tp aku tak suka kejahilan yg dibuat2 olehnya,apatah lg setelah pulang dr haji dulu.kalo tak pakai tudung aku rasa tak kisah pon lg.aku anggap masih blom dpt hidayah.tp bila dah tahap pakai tudung saji kat atas kepala kononnya tudung,itu dah persendakan agama namanya.minat2 jgk,jgn smpai tahi pon kau nmpak bunga.agak2 la wei..

      0

      0
    • CepatTua says:

      Ko igt dgn meroyan mcm ni ct bg ko gji ke….??ha3.jdlah peminat yg membina…jgnlah ko dngki sgt kt org yg nk tgok ct jd baik…he3

      0

      0
  62. Kau ader!! says:

    Yg diatas2 ni bercakap macam diri tu perfect Sgt, dah DIJAMIN MASUK SYURGA ker? Nk menegur pun cara Islam ada taat susila, bukan dengan cara memaki menghina org! Adoiiiiiii!!!! Lagi menyampah dengan org yg bercakap kat atas ni. Akai ada??

    0

    0
  63. saudara seislam says:

    Alangkah bagusnya potongan baju yg mengikut susuk badanmu itu hnya buat tatapan seorang lelaki yg bernama suami….

    0

    0
  64. pmnt CT says:

    huh… yg ko tu baek sgt ker?? aku xckp aku akn masuk syurga.. tp aku xde la bodoh sgt mcm korang smpai dah sah2 memang mnmph sendiri suitroom korang kt neraka.. btw.. kalau baik sgt.. sila lah bg ceramah kat orang2 yg diatas nun tuh.. kay.. sekiAN je karangan free i.. terima kasih ye.. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      btul tu!mereka2 yg d atas tu jgn la judge org 2 mlampau sgt!coz korang tu blum tentu baik sgt!nobody is perfect saja dia ok!biarla tuhan saja yg mnilainya.kta suma tda hak.sptutnya kta doakan la dia agr dia dpt brubah ke arah yg lbih baik bknya mengondemkn dia lg!!cermin2 la diri kta dlu.tny adakah kta dah ckup baik???psldia brkahwin dgn dato k,sepa la kita utk melawan suratan takdir yg tlah d tntukan ole yg maha berkuasa Allah swt..ok renung2 kn.slamat beramah! :)

      0

      0
  65. syu says:

    wah banyak yg berlagak alim.. tp kutuk body figure dia, kutuk tudung tak habis2, kalau dia dah bertudung litup agaknya dah xde modal, kisah silam CT dgn DK yg x abis2 nak heboh. Aku ada jumpa dia semalam kat Stadium Putra biasa aje kecik cute aje cantik gila kowt. Dalam gambar hancuss la padahal jumpa tiptop lolipop. Sama jugak jumpa kat konsert Satu Suara dulu dia sgt slim & tggi.

    Dahlah tu, dia diva yg dihormati lebih baik dari artis2 yg ada mcm Neelofa yg super plastic, Fasha Sandha yg euwww, Nora Danish yg euwwwww jugak, at last kalo korang cari balik, nobody is perfect but CT one of the best artist in Malaysia. hehehehee….

    0

    0
  66. mizz madam says:

    menakutkan tengok muka dia yg pink sgt nee..
    simply siti keerrrr????

    0

    0
  67. seram says:

    zzzzzz…..otak aku tetiba cram tgk siti cam ni..(dh cam gitar bdn nyer)..sadis tul lah..!!

    0

    0
  68. sitisengal says:

    si poyo nie dah x pakai selendang lg ke? makin bukak trus dah nie. WTF? patut la x dpt anak. kena lakhnat main2kan hukum allah kot.

    0

    0
  69. saya tak ada kembar says:

    aku nak bag CT

    0

    0
  70. Anonymous says:

    kita hanya mampu berdoa yg terbaik utk kak siti dan diri kita semua. susah nak cakap sebab mmg mentaliti kebanyakkan org malaysia kalau bab kutuk-mengutuk, hina-menghina, menjatuhkan sesama sendiri no.1 cuba doakan yang baik2 saja, siapa tahu satu hari nanti org yg kita perkatakan itu akan berubah ke arah yg lbh baik lg. kita ni bukan tuhan. kita tak boleh menghukum hamba Allah yg lain sebab kita sendiri bukannya sempurna. jgn suka mengaibkan org lain. jika kita menjaga aib org lain, insyahallah Allah juga akan menjaga aib kita dan keluarga. :-)

    0

    0
  71. lala says:

    abg nara..maaf yer..blh ker klu DELETE je entri nih? terlalu trok kutukan org melayu terhadapsiti…. maaf.,saya bukan pro siti atau anti siti..tpi..saya xssgup lg dah tgok betapa dashat kata2 yg keluar dri mulut org2 yg komen..bukan saja pasal siti..malah sekali ngn neelofa dibabitkan skali..dan pda semua… seelok2nya..selagi kita boleh berdoa utk kebaikan org lain..jom la kita berdoa… mna tau..nnti kita berubah..tok ti berubah n neelofa berubah… berubah kearah kebaikan…wallahualam

    0

    0
  72. leil says:

    Time mude jer dedah aurat,nanti biler dah meningkat usia naluri manusia akan berubah.InsyaAllah,akan tutup sepenuhnya.

    0

    0
  73. along says:

    saya bkn ler peminat fanatik CT, cuma saya nak komen di sini…….kpd mereka yg tdk mengutuk…mengata…..mengherdik….menghina………ingatlah satu jari kita menunding pd org, jgn plak kita lupa masih ada 4 jari menghala pd diri kita sendiri……..setiap dr kita perlu melihat cermin dah kaji diri kita….baik ker kita ni……dah cukup ker amln kita sampai kita sanggup mengherdik kelemahan org lain…..tegur ler dgn cara yg t’hormat………..dan kpd yg menghina org kg / org felda tu….saya nak b’tanya bandar sngt ker anda…….?jgn cpt menghukum…….., mmg sbg wanita islam yg tlh baligh mmg wajib menutup aurat….tapi saya ingin b’tanya di sini…kpd yg menghina & mengata CT ni…klau ada yg pompn ler……seandainyer anda seorang yg memakai tudung anda juga tlh menjatuhkan maruah org yg memakai tudung…krn apa saya katakan begitu…ini krn sbg wanita b’tudung dia harus menjaga bkn sahaja kehormatan diri…tapi perangai dan mulut tu……….tgn tu pun harus dijaga…..ini krn pd hari pemblsn nanti mulut tdk akan b’suara lagi……tapi tgn itu pasti………bila kita menegur seseorg…tegur ler dgn cara t’hormat supaya org tdk mengandaikan kita org yg berminda cetek!!

    0

    0
  74. I Hate Her says:

    She is fake..fake…fake.

    0

    0
  75. Aku says:

    Amboi ramainye tukang komen yng alim kat sini.. Pttla malaysia ni makmur..aman damai…mana nak jmpe pengomen yg alim kat negara org lain.. Kat msia je ade.. Skang nk nasihat xyah kias2.. Cukup letak ko bangsa ape, agama ape dah la..yg penting bile komen wajib ye gunakan agama supaya org tau yg korang la pengomen yg balik berkaliber sekali.. Eh apa pasai x letak nama sebenar or gambar supaya org tau yg korang ni alim or baik lg bagus kalau ada alamat rmh skalai senang nk p minta nasihat…:p

    0

    0
  76. shaz says:

    no cutting i dont loike!…..siti perasan tak yg cutting dia dah kembang! auw auw…

    0

    0
  77. Shammy says:

    Macam bangang lah yang menghina siti tak bertudung…. Kalau dah tak suke x perlu nk mengeluarkan kata2 nista…. Lebih baik berdoa semoga artis kesayangan ramai ni pakai tudung kan bagus….. Kalau dah allah x buka hidayah padanya…. Apatah lagi korang manusia yang HINA….. Walau apa pun …. Yang betul harus di tegakkan dan yang salah perlu diterima…. Dan berubah…. Untuk dato ct….. Saya doakan dato menjadi insan yang cermerlang dunia akhirat….. Ooo yeaahhhh

    0

    0
  78. choiii says:

    Sebab orang macam ni la orang2 yang berhijab semakin diperlekehkan

    0

    0
    • choki says:

      Xde kena mengena dgn beliau langsung. Beliau sebelum ni berhijab ke?

      0

      0
    • Anonymous says:

      sokong 100%..menghina orang bukan cara yang betul..dia ada sakitkan hati kamu ke???ada pinjam duit kamu??xda kan..jadi kenapa la mo sakit hati sangat tengok kejayaan nya??betul2 la buat lawak..kalau ada realiti show untuk kaki menghina, mengeji, mesti kamu pemenangnya..HEBAT!!!!sekali kamu mengeji, menghina, 100 kali karma 2 akan balik kepada kamu suma..biar la dia nak buat apa pun..2 urusannya dengan TUHAN..kamu xlayak untuk mengadili seseorang..jaga diri sendiri..bukan jaga tepi kain orang sedangkan kain sendiri terselak..

      0

      0
  79. Malaslayan says:

    Semua komen cacian di atas adalah contoh2 manusia yg dengki dan busuk hati dengan pencapaian org lain. Perlu ke kutuk, hina sampai mcm tu sekali?
    Bertudung atau tak itu urusan dia dengan maha pencipta, xperlulah komen2 yg sebenarnya menunjukkan betapa rendahnya moral sendiri dgn bahasa yg tak sepatutnya

    0

    0
  80. dd says:

    alahai umat manusia..best nya kan mengata orang..macam la kamu 2 baik sangat..ni ka yang d nama kan orang ISLAM????mengata, mengeji, menghina..dia mula suma kerjaya dari bawah..pernah ke kamu tengok dia melacurkan diri untuk dapat apa yang dia ada sekarang ni??artis dri kampung..so what???dia dari kampung tapi dia berjaya juga..yang kamu dari bandar 2 berjaya ke??jutawan sudah??xda makna nya kamu suma menghina orang lain kalau diri sendiri pun xbetul..mo mengajar orang tapi sendiri terpesong..lawak la kamu ni tau..buat dosa je..kalau mo mengajar, buat la dengan cara yang betul..bukan dengan cara macam ni..buat dosa je la..dia yang dapat pahala bertimbun hasil dari hinaan kamu suma..patut pun ISLAM sering tertindas..sebab ada orang mcm kamu ni la..

    0

    0
  81. nad says:

    why tok ti nmpk gemuk………. =)

    0

    0
  82. ck slmh says:

    gemoks!

    0

    0
  83. bulat bullat says:

    ape la…

    0

    0
  84. princess says:

    xpyah ler nk ktuk owg lbey2..dri kte sndri blm tntu perfect.. =)

    0

    0
  85. rahnisa says:

    Berdosa ke gemuk?, nak tegur pun biarlah secara berhemah. Mengetuk orang pun berdosa juga, bukan tak bertudung je berdosa cek ooooi!!!

    0

    0
  86. melissa says:

    yang haram tetap haram. Semoga Allah SWT bukankan pintu hati saya dan dato’ Ct untuk menjadi lebih baik.. Amin

    0

    0
  87. comel says:

    eah korang ni nak kutuk orang 2 pakai la iman,,,orang y kliling korang 2 nashatkan dlu,,,toksah la hina mcm 2 sx,,,1 masa kne batang idong sndri baru padan muka korang….jgn krana kak siti korang trsekat nak masok syurga,,,smoga kak siti mndapat hidayah dr ALLAH amin,,,,

    0

    0
  88. aku says:

    ya-allah semoga ape yg aku lihat adalah pegajaran buat ku…dn smue kaum hawa.dan kepda ct semoga allah mmbri hidayah sewaktu tubuh badan mu sihat,dan kamu msih bharta….kpd pegomen2 disini..istifar byk2 syg allah lebih tahu dunia ini smentara

    0

    0
  89. Pelik says:

    Pelik tapi benar……kalau dah sampai ke Mekah tp masih tak berubah…amat malang manusia itu….

    0

    0
  90. laura says:

    dislike!
    play safe sangat dress ni.
    and please la the hijab, oh dato’ tak payah la pakai lagik…

    0

    0
  91. not a fan says:

    aku bukan peminat siti…tapi tgk korg komen komen dasyat…sian plak kat die…itu antara die ngn Allah…tegur cara elok bukan cara mengutuk…die taknak terima itu lantak die…antara die dengan Allah…korg dok ckp keji keji…itu antara korg ngn Allah jugak…dosa pahala Allah yang tentukan…

    0

    0
  92. Misz_Sha says:

    Minah Hipokrit giler.. dari minat pun dah jadi tak minat..

    0

    0
  93. Reena says:

    Sorry to say tp ni dah mcm cello aku tgk..atas bawah kembang setaman. Takde maknenyer aku nak jeles pasal aku mg dah lama tau kehipokritan minah yg kononnya gadis lindungan kaabah ni. Seseksi azizan mahzan, alhamdulillah skang ni dia dah berubah. Proper hijab takde jambul & serkup sejemput watsoever..tp acik ct ni? Org tegur bukan sbb busuk hati, meroyan benci kat dia tp sbb marah ngan ‘fesyen’ dia yg semakin melampau ni. Walaupun tak terdedah or tak cukup kain tp kalau dah ketat, sendat, padat…org tgk pun meluat!

    0

    0
  94. atas pagar says:

    Hmm… Kalau x kutuk2 x blh ke? aku pn kurang b’kenan dgn fesyen Hajjah Siti ni. kutuk dlm ati dh le.. Masya’Allah.. Aku rase aku lebih kesiankan hater CT, dibalik ke’hipokrit’an CT, bape byk pahale die kaut hasil daripada kutukan2 haters. Betol x abg nara?? kite atas pagarkan?? kan? kann???

    0

    0
  95. uwek says:

    after kawen makin seksi plak. slmt menanggung dosa Dato K!

    0

    0
  96. labu says:

    Ya Allah, ampunkan la dosa pengutuk2 di atas, bukakan lah pintu hati Dato CT untuk bertudung..Ampunkan lah juga dosaku sebab terbaca kutukan2 di atas. Amin.

    0

    0
  97. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh ! siti sekarang dh tk peduli ape yg orang nk cakap pasal dia n mengutok dia yg penting siti hepi dengan kehidupan dia sekarang …..kalau dia nk dengar n pikir ape orang cakap pasal dia siti tkan menang ! kalau dengar cakap orang or pikir pasal orang kite tk leh sakses jadi lu pikir lah sendiri lah yeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  98. MAK LAMPIR KEMBALI says:

    mengutuk bukan bererti dengki..sama sekali tak..sebagai sedara sesama islam.. itu semua teguran utk siti..yang baik ambil sebagai teladan meskipun berat utk diterima..setuju dgn semua komen yang komen pasal cara pemakaian siti sekarang..dia artis..so jangan la salahkan org ramai utk menilai penampilan dia..kalau nak kata..’alaa..hal dia laa..kubur masing2′..tp jangan kita lupa..di padang mashyar nanti..semua kesilapan kita..kita akan tuntut kpd siapa2 yang melihat..utk siti,diri sendiri dan semua para pengomen ..buat 5 perkara sebelum 5 perkara..

    0

    0
    • aduhai says:

      Mak Lampir Kembali..Saya kurang setuju…salah siti ka dia menjadi pujaan atau pun ikon, pernah kah dia minta begitu..dia hanya artis, penyanyi atau penghibur spt yg lain2 nya..MULIA ker dunia artis sehingga nak dijadikan sbg contoh oleh masyarakat? sejak bila? tahu kah anda dunia artis penuh dgn kemaksiatan..sepatutnya anda tegur semua artis supaya TINGGALKAN sahaja dunia hiburan..mesti tak berani kan? kerana bangsa melayu mmg sukakan hiburan ..inilah padahnya..

      Kalau ikut pemimpin kita yg bertanggungjawap utk memimpin kita ke arah kebaikan..atau disebut KHALIFAH..itu baru betul..knp tak komen sikap pemimpin dan isterinya..mereka pun dah tunaikan haji..adakah mereka tidak terkenal?

      0

      0
      • mak lampir kembali says:

        alahaiiii aduhaii..tak salah siti jadi artis..tapi silap dia sebab dia juga cakap nak pakai tudung..then dulu..time dia single..boleh pula pakai sopan santun..skrg dah khawin..kata nak pakai tudung,,tp makin lama makin tutup sanggul je..kain makin lama makin ketat..pasal pemimpin dan isteri…atee..klu dia penah ckp nak pakai tudung rasanya ramai juga yang akan bagi respon..tp dia tak penah ckp nak pakai tudung kan..beza dgn siti..dari pakaian sopan..kpd pakaian yg semakin ketat..dari tak pakai tudung..kata nak tutup tudung..dulu separuh juga rambut tetutup..skrg..makkk aiii..tutup sanggul jee..apa kess..hadeiiii..

        0

        0
  99. HMM says:

    itu antara beliau dgn Allah. kita dah nasihat and bg pandangan pada beliau. sejujurnya kita tidak layak untuk menghukum seseorang. tapi kita mampu untuk berdoa agar beliau sentiasa di jalan NYA. apa yg kita cakap adalah doa.

    0

    0
  100. bukan dato ct says:

    ye terima kasih kpd semua yg komen…nampaknya anda semua concern about me…tanpa anda siapalah saya…insyaallah ct akan perbaiki diri slps ini, doakan yg terbaik utk ct…luv u all…..(agaknya dato ct akan jwb mcm ni)

    0

    0
  101. hikari says:

    xperlu nak mencaci ct. Doakan semoga Allah membukakan pintu hati ct untuk berhijab dengan lebih sempurna. p/s : satu jari kita menunding pada orang, 9 jari menunding pada kita.

    0

    0
  102. eme says:

    nape mase siti kurus die xnak pakai bju ketat.bile dah gmok bru terhegeh-hegeh nak pakai bju ketat..musykil aku…ajaran dto k kah hehehheeh

    0

    0
  103. Amir jay says:

    Emm,ct trbaik..

    0

    0
  104. naz says:

    hmmmm pesen dato ct nie xtau nak cakap,,,, sy mencadangkan dato ct buat la kputusan yg muktamad agar tidak memalukan diri sendiri,,,, kalu rasa lum smpai masaya xpyah pkai trus, kalu nak pakai, pkai je tudung dgan sempurna,,,, wt pa nak tkut org cakap be ur self,,,,, ok,,,,

    0

    0
  105. asug says:

    Hjh yg hanya pd nama je.tp still nk tayang body..ksian plk kn,kecelaruan personaliti nmpknya…maaf la klu sy keterlaluan,,,,

    0

    0
  106. lalac0meikoada??? says:

    heran aku… apasal dengki sangat?? korang kutuk2 DCT tue, boleh buat dia tergugat ke? boleh buat dia miskin ke??? x habeh2 dok ckap pasal tudung. cuba korang tengok kat skeliling korang tue, mak korang, adk bradik prempuan korang, saudra mara belah mak tiri sblh bapak angkat korang **smualah yg berkaitam prempuan!! ada tak yg x pkai tudung??? klau ada p tego dia org dulu sblum korang nak ckap psal orang len?? bikin malu la weiiii….. korang kutuk hina korang yg nambah dosa… pastu DCT tue tmbah pahala… kira sbab teranaiya dgn apa yg korang kutuk tue. buka aku nak sport DCT tue. aku pun x mnat dia. tp bab2 kutuk2 smpai mlaupau sngat tue…. x baik la weiii….

    ok u alls… yg baik d blas baik, jg jhat d blas jhat….

    0

    0
  107. Antu says:

    mcm nie lah semua….xyah lah nak kutuk sapa2…….
    InsyaAllah diaorg akan berubah……..
    Yang penting kita jangan menghina org…..dh tentu Allah t.a tak benarkan
    Kita hanya boleh menegur dan menasihati dengan kata2 yg baik yang berlunaskan hadish dan ajaran Islam

    0

    0
  108. Antu says:

    Sori …lupa nak ckp
    kalau nak ikutkan aurat perempuan…..bukan shj menutupi rambut dan tubuh shj
    tapi suara pon aurat bagi perempuan.
    saya tak sokong sapa2….tapi manusia nie mana ade prefect….
    sy rasa artis2 melayu nie semua tau batasnyer seorg islam….
    Kalau dia buat tak tau biarlah dia menjawab dengan Tuhan.
    kita hanya boleh menengur……

    0

    0
  109. soyza says:

    siapa lah kita utk mnilai………….Allah maha mengetahui…..jauhkan lah fitnah dan buruk sangka ….. sama2 lah kita mndoakan yg terbaik…

    0

    0
  110. xpyh nk kutuk CT la.. pasal baju ketat die, dah lama dah die pakai.. Cuba tgk video clip Bukan Cinta Biasa.. Dia dah pakai baju ketat dah.. Bukan skrg die baru nk pakai ketat2.. At least die masih ade ciri2 sopan..

    Pasal tudung 2, xpyh la nk kutuk. Die ade style die sndiri.. Be ur self la wei.. Ade gak artis yg g Mekah, x pakai tudung.. Nape x cakap psl dorg? Nak kaitkan agama, nape x ckp psl suara perempuan 2 pun aurat?

    Xpyh nk kutuk sape2 la.. Die melayu, korg pun melayu. Sesama Islam plak 2.. Korg sepatutnyer hormat die sbgai Datuk..!! Ape yg die buat utk Negara. Ape sumbangan die utk Negara.. Yg korg tahu kutuk..!! Hargai lah pengorbanan die.

    0

    0
  111. JackNJill says:

    Kalau tahu suara perempuan tu haram…kenapa tak dari dulu lagi JGN BENARkan anita yg ingin menjadi penyanyi?? why skrg??

    0

    0
  112. nurulmelati says:

    hidayah itu milik ALLAH…same2 kite doa…yg mengutuk tu pon kn mohon hidayah jugak…yang dikutuk pon kn mohon hidayah juagk….yg membaca ni pon kn mohon hidayah jugak….apatah lg yg menulis ni… manusia ade yg sempurna ke? ada… nabi…tp mmg sifatnye dah maksom… APE2 PON AKU SUKE SITI.. jom cik ti same2 kite bertaubat selagi blom dijempot ILAHI…amin

    0

    0
  113. antu says:

    mmg suara perempuan tu aurat…..
    terpulanglah pada individu tu sendiri,nak jaga ke tidak!!!!!

    0

    0