Written by AbangNara | March 16th, 2012

Tidak lama lagi Fasha Sandha akan menamatkan zaman daranya dengan jejaka pilihan yang lebih popular dengan nama Jejai. Semenjak dua ini Abang Nara tengok wajah Fasha memang berseri-seri. Bakal pengantinlah katakan. Muka nampak bahagia all the time.
fasha sandha

Gambar di atas ialah ketika photoshoot Fasha Sandha secara ekslusif bersama Harian Metro. Berseri kan? Mengikut pengiraan Abang Nara, hanya dalam masa sebulan lebih Fasha akan bergelar isteri. Diharap persiapan akan berjalan dengan lancarnya.

Lagi 4 keping gambar Fasha Sandha, bakal pengantin yang berseri-seri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

234 responses to (5 GAMBAR)Seri Pengantin Fasha Sandha Jelas Terserlah

  1. min says:

    seri lah dh dpt yang kaya.yg diidamkan.senang ke mak ayah jejai nak approve, sebab tu la ke bali agaknye..

    0

    0
  2. jejai says:

    yeekeeeeeeeee…..biasa kot

    0

    0
    • yaya_yumi says:

      cntik jgk la gmbar nie brbanding gmbar wedding dress scha tue..expression fasha better than scha..

      0

      0
      • schasial says:

        Btol la yaya..scha tu propa je lbh stakat kawin dgn gay org tak heran pon. Fasha better than scha ( kawin pon mtk sponsor ). Fasha kawin suma kuar duit sendiri..

        0

        0
      • yana says:

        dah tu fasha dapat suami yg ade mak bapak kaye nak mamposss, nak mintak sponsor wat per????

        0

        0
      • Sakit Mata Tengok says:

        walau pun aku tak pernah minat si FS ni memang baju dia cantik….tapi aku tak leh imagine kalau Scha yang pakai..yela pompuan tu tak leh tahan aku kasar benor tingkah laku dia….tak de manis langsung walau pun muka tu kira ok…

        0

        0
      • bobo says:

        scha tkyah la memalukan diri mntk sponsor, kalau dia tk kaya nk mampos, buat je la sederhana.. kereta mahal2 boleh beli, kahwin mintak sponsor? apa kelass

        0

        0
  3. Maya Kering says:

    Nampak gemuk je

    0

    0
  4. blacktie says:

    seri keww?? kompius mak!

    0

    0
  5. lela says:

    hurm biase je biase je biase je….huhuh

    0

    0
  6. Bebe says:

    Hmmm…. ape2 jer ko fasah…. jage ler suami 2 bebaik… takut kang dirampas org…. !! Nak kawin pn nak promote bagai… MOga2 suami 2 blh bljr dr kesilapan lepas … dan mula hidup yg bru!

    0

    0
    • yana says:

      harap fasha x lupe…yg jejai tu dh ade anak sorang…dia leh rampas jejai dari nora tapi tak boleh rampas hak anak daripada ayahnye

      0

      0
    • ala, buat macam memey. lama2 anak tu sayang kat fasha. cuma fasha kenalah menjaga anak t u dengan penuh kasih sayang dan layan wartawan dengan kata manis ibarat pijak semut tak mati.

      0

      0
      • hazel says:

        kesian memey dicerca dihina, hantinye suci bak bayi baru lahir…
        weii ko bleh tukar x nickname ko…menjengkelkan ok….

        0

        0
    • bobo says:

      la ekau ni, bila tim fasha je, promote pun salah, time artis lain kau x nmpk pun ek? bengong nye manusia mcm ni la. biased. lisa siap bg annoucement la apa bagai kau x bising plak kan.. pelik2 manusia

      0

      0
  7. kasut buruk says:

    aku tengok biasa je..pakai makeup ke tak pakai makeup ke si fasha nie..aku tgk same je serinya….seri pagi ada la..haha…+___+

    0

    0
  8. pape je says:

    aku xbrp sgt dgn orgnye…tp aku suke baju die…cantik

    0

    0
  9. analia says:

    lawanya fashaaaa…..

    0

    0
    • adiba bajek baek says:

      lawa lakkkkkkkk!!!!!!!!!
      gli lak aku tgok si perampas ny

      0

      0
      • Sang Bedal says:

        kepada: adiba bajek baek

        kira okay la dia tak “rampas” abah kau dari mak kau..

        0

        0
      • misss Yupssss says:

        kepada sang bedal
        ko ingat fasha kwen dgn abh n mak ko ker eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        gli lak aku bace………enth2 mk ko dpt abh ko cm fasha ny kot hupssss sowie pecah kan rahasia ko huhuhu

        0

        0
  10. loceng says:

    zaman dara?

    0

    0
    • kasut.biru.polka.dot. says:

      kau ada bukti ke dia xde dara? video? kalo xde bukti jangan pandai2 buat assumption.

      0

      0
      • kk says:

        Zaman bujang lbh sesuai kot…

        0

        0
      • kasut hitam.xde polka.dot says:

        ko ade bukti ke die masih ade dara?xperlu di buktikan dgn video or wat so eva,tgk bdn pun da tau.dah mcm bdn mak org. and ko ingat si jejai jujai tu baikk sgt ke??for sure die da ratah si pasha sendat ni.tu yg pasha sendat gemuk.pun ade hati nak pkai baju dedah belakang badan.nak termuntah aku tgk.feeling2 omputih je!

        0

        0
      • ermmm says:

        well,aku penah lepak ngan minah ni together with jejai…kat 1 tempat ni(pusat hiburan)
        aku tau dyorg ni org yg mcm mne…ermm xnk laa ckp lebih2..cukup laa aku katekan yg dyorg sgt
        sosial orgnye…so paham2 je laaa…n jejai tu bukannye baik sgt k…dia cume nk girl yg mantap2 je…(xtipu dia sendri yg ckp) ;D ape pon,semoga berbahagia n pisang x kan berbuah 2 kali….=)

        0

        0
      • bobo says:

        sedapnya kau berckp kasut hitam, berlambak minah tudung kurus kering dh main, xde dara. bengong gak kau ni.. alahai..

        0

        0
  11. tirai says:

    mendalam ayat2 nara tuh.. trollolololol

    0

    0
  12. Sukaa says:

    Waa cantiknyaa mmg t’pancar seri pngantin tuu….suka2…eh jap2 nanti mesti pengkomen yg komen ”ada ku kesah” (pdhl die bace sampai hbis gak entry ni)…hahaha..N mesti ade yg cakap FS cari publisiti murahan,pdhl nara yg pndai2 post pic kt blog die…grow up n get a life haters….puihhh!

    0

    0
    • mizz apple says:

      puiiiihhhhhhhhh la kau mmg fasha sanda nk publisiti murahan knp ko kene upah ke ckp cam niee ataupown ko ny perampas cam dye gakkkk kan,….

      0

      0
  13. aku kesah? says:

    sbb dah biase tgk,dah biase bermake up,da biase pakai cntik2..so mcm xde ape perubahan pon..tahniah je la fasha oii..jge laki elok2..jgn jd mcm ND sudaaa…penyakit jejai 2 pndai2 ko la ye berhati2 pas kwen ni,jgn same ko berjangkit pulak..gunakan protection.hehhehe

    0

    0
  14. aku kesah? says:

    sbb dah biase tgk,dah biase bermake up,da biase pakai cntik2..so mcm xde ape perubahan pon..tahniah je la fasha oii..jge laki elok2..jgn jd mcm ND sudaaa…penyakit jejai 2 pndai2 ko la ye berhati2 pas kwen ni,jgn same ko berjangkit pulak..gunakan protection.hehhehe

    0

    0
    • mizz apple says:

      alah x yah lah fasha wat protection dye n jejai same je wat kenduri 44 hari pown tetap same.. siallllllllll dye x kan hilang…hahaha

      0

      0
  15. Lisa says:

    Abg nara ni, puji btl ke sndir nih? Seri ke? Eewws! Aku pelik la kn pasha ni, apa la yg dia nampak cinta si jejai. Tak kn jejai dtg wt suprise dgn Heli ko da tgedik2. Aww tharu jejai wt cm2. Yg aku npk kat cni, ko mmg perampas, Kejar laki ada duit. Muka jejai 2 slebet je. Bpak dia lg hensem. Dlu aku mmg suka pasha tp sjak kes jd perampas, pakai bikini. Mluat aku! Sama mluat mcm tgk memey!

    0

    0
  16. Wahhh..Tiba masanya nak kawin dahh

    0

    0
  17. Sarah says:

    Berseri ke? Mungkin berseri sebab akhirnya berjaya akan dapat kahwin dgn Jejaii setelah meruntuhkan rumah tangga orang lain seketika dulu…..

    0

    0
  18. omg says:

    apa yang serinya….
    xde serinya aku tengok…
    fasha nak tanya lah… kau takde buat party sempena wedding kau kat club ke…
    xkan kat bali je… kau ngan jejai kan kaki club…
    ha..ha..ha…

    0

    0
    • misss Yupssss says:

      seri kat gaun jerk kot…..too pown cm pudar2 jerk hahahaha
      lw cmne pown legan dye jerk owg nmpk coz gmoooookkk glerrrrr
      …………….(:-p)

      0

      0
    • unknown says:

      kalau dia buat pun kau sibuk kenapa?cermin diri tu dulu..

      0

      0
      • misss Yupssss says:

        aku mmg dh cermin dri aku ar…….asl ko mrh sgt? ko perampas cam si sial ny gak ker enth2 ko ag banyak siallllllllllll dri fasha ny kot!!!!!!!!!

        0

        0
  19. minah gebu says:

    ada ku kisah ko berseri ker x..??
    kawin ngan jejai ker x..??

    nyampah lagi ada…

    uwekk!!!

    (sorry yer buat peminat2 pacat sendat, wa x layan publisiti murahan..kejap ckp x nak jejai, kejap nak..gatal bijik ke ape minah nih..???)

    0

    0
    • adik fasha says:

      kau x kesah pun kau baca smpai abes gak entry nie.
      tuihh kat muka kau.

      0

      0
    • rin says:

      to minah gebu yg x gebu langsung klu ko x kisah da tentu ko takkan baca dan komen kat sini……….nampak sngt ko meeeeemang kisah!!!!!!!!!

      0

      0
  20. massy dak kpop says:

    cantik wedding dress tu.. suke3….

    0

    0
  21. 2814 says:

    dislike fasha.. tp die mng cantik, nk uat cm ne kn…..

    0

    0
  22. Baju tu mmg cukup cantik tapi kalau orang lain yg pakai lagi cantik!

    0

    0
  23. ELLA says:

    SERI?? SERI TANG MANA ERK?? X NMPK POWN..SAME JERK

    0

    0
  24. oklaa says:

    ok la tu dah jodoh Allah dah tentukan ….. terimalah qada & qadar tuhan tu seadanya …. sampai bila istana terbina allah jua yang tahu kita manusia bisa merancang …. senantiasalah berprasangka baik kepada sesama manusia … insyaalah orang lain pun akan berprasangka baik kepada kita …. salam woha

    0

    0
    • Lady_red says:

      Ya.. betul… perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat.. so, sendiri mau ingat….

      0

      0
  25. TERCINTA says:

    awesome baju jer…..

    0

    0
  26. love fasha says:

    lawanyaaaa mcm angel…

    0

    0
    • akulah bidadari says:

      APA??????… ANGEL?????… geli tekak aku…:DD

      0

      0
    • eja says:

      iya lawa,,,lawa macam setan….

      0

      0
      • bos says:

        kau ni kurang ajarn ya wahai manusia, jgn menghina muka orang mcm setan/binatang.. tu ALLAH SWT dh kurniakan, kalau boleh, semua org dalam dunia ni nak cantik je, perfect.. they dont wish to be like that, but kita terima kurniaan ALLAH. Kau menghina org setan, esok kelak, anak kau yang mcm setan.. kalau bukan muka perangainya.. ALLAH sentiasa mendengar.. Kalau dlm hati je tkpa, ni siap bersuara lg. Kalau ye pun benci, ckp je tk cantik, buruk… ni samakan dgn setan… makhluk keji.. manusia jenis apa kau ni.. kalau kau rasa kau lawa/handsome, sekejap je ALLAH boleh tarik hanya dlm sekelip mata.. kau tunggu..

        0

        0
  27. nerd says:

    seri kaya

    0

    0
  28. malisa says:

    lawanya macam angel(angel ke) cuma dia mmg diakui cantik..tp perangai mcm devil..apapun aku suka lakonan dia jek superb..dia berjaya sebab disiplin dia.. cuma peliknya dia kata nak sederhana..tp mencanangnya seantero dunia.. kalau sederhana xdanya pre wedding photoshoot la..kenduri byk tempat la… artis mmg propa..sama jek mcm lisa dgn yusri konon nak buat sederhana tp mak ai..pelamin je ratusan ribu dah tu.. ni semua ajaran tok guru propa yg bernama tokti

    0

    0
    • marisa says:

      Kita kena tau, istilah sederhana artis takkan sama dgn istilah sederhana rakyat biasa mcm kita…hehehehe….Tak kirala brape jumlah bajet yg keluar, bagi kategori artis, majlis Yusri-lisa kira sederhana sbb bt satu je majlis resepsi, kek pun xdelah smpi 10 tingkat, xde naik keta kuda, turun helikopter bagai…
      haaa klu majlis mawi-ekin dulu mmg mewah…majlis rumah ekin lain, rumah mawi lain, resepsi hotel lagi. keta kuda, naik helikopter, kek bantal arab bertingkat2… barula meletopssss wedding of the year…kehkehkehkeh….

      0

      0
  29. wanita sejati says:

    a’ah..seri la sgt..cam serigala ade le…uweks!!!

    0

    0
    • bos says:

      kau ni kurang ajarn ya wahai manusia, jgn menghina muka orang mcm setan/binatang.. tu ALLAH SWT dh kurniakan, kalau boleh, semua org dalam dunia ni nak cantik je, perfect.. they dont wish to be like that, but kita terima kurniaan ALLAH. Kau menghina org setan, esok kelak, anak kau yang mcm setan.. kalau bukan muka perangainya.. ALLAH sentiasa mendengar.. Kalau dlm hati je tkpa, ni siap bersuara lg. Kalau ye pun benci, ckp je tk cantik, buruk… ni samakan dgn setan… makhluk keji.. manusia jenis apa kau ni.. kalau kau rasa kau lawa/handsome, sekejap je ALLAH boleh tarik hanya dlm sekelip mata.. kau tunggu..

      mulut korang yang comment samakan dgn binatang dan setan, mmg org yang amat keji . tk bersyukur. seperti kau mengutuk kejadian ALLAH, seperti kau mengutuk ALLAH sendiri.. aku comfirm, walau org yang tk suka fasha pun, tk setuju dgn statement disamakan muka dgn binatang/setan.. mana letaknya akal dan fikiran? kalau kau bangga diri, rasa cantik smpai boleh mecaci org, sekejap je allah boleh bg kau buruk, hanya sekelip mata sperti accident/ terjatuh dan etc.. kesian kau ni.. org kafir lg ada manners

      0

      0
  30. org gila says:

    alhamdulillah…akhirnye kawen gak dorang.. dpt mngurangkan dose yang dilakukan sebelum nie =)

    0

    0
  31. layankan aje la.. says:

    fasha ni skali tgk memg cantik.. x dinafikan..

    tp “menamatkan zaman dara?” erk~~ adakah??

    0

    0
  32. ingat la sume says:

    ape yg kite luahkan disini adalah dari isi hati dan niat kite,ingt la korg malaikat akan mencatit kesemua amalan korg… ape yg tertera pada blog ni sama jua di buku amalan korg…renung2kan selamat beramal.

    0

    0
  33. meeradriana says:

    ni geng² ngan ct nurhaliza..memey..wahida..faezah elai..
    leh wat organization ni..
    kepala dia mesti ct nurhaliza.. :)
    welcome to the club fasha… :))

    0

    0
  34. Lantaklah.. says:

    seri kaaa????…harap mekap jaa buat naik seri…Abg nara oooii…nak menamatkan zaman dara???…ntah ada dara lagi ker tak!!!!..Apapun..Semoga berbahagialah cik Fasha ooi..cukup2lah kontroversi…harap2 lepas kahwin ni…tengelam kontroversi!

    0

    0
  35. lulu says:

    pengantin lapuk !!!!!!!

    0

    0
  36. Walaupun aku tak suka kat Fasha ni, tapi aku ngaku pd pandangan mata aku dia memang cantik. Harap2 lepas kawin ubahlah perangai ye Fasha, sayang muka cantik tapi kalau perangai tak elok. Jadi isteri yang baik, udah2 le clubbing, udah2 le merokok. Kawin ni bukan nak seronok2 je dik oii..banyak tanggungjawabnya. Tu pun kalau ko nak Jejai bersama2 dgn ko hingga ke akhir hayat la. Kalau tak makanya sejarah Nora mungkin berulang kepada ko pulak. Jaga diri dan jaga maruah. Tahniah dan Selamat Pengantin Baru.
    Free nasihat aku bagi ni, ko faham ke tak ni Fasha?

    0

    0
  37. keira says:

    berseri ke…????

    0

    0
  38. kiera says:

    berseri ke….!!!???

    0

    0
  39. Bunohan says:

    saya rasa fasha dan baju tu sama2 cantik..tp cantik lg baju baju scha al yahya..cuma sayang pasangan masing2 tak brapa sgt…biasalah tk semua dpt sama padan..jodoh, ajal, maut, pertemua dan perpisahan semuannya ditgn tuhan..

    0

    0
    • meeradriana says:

      agree wif u..
      even aq benci tgk minah ni tapi baju yg dia pakai ni mmg cantik..
      aq pun asik tgk baju dia jer..

      0

      0
  40. Bunohan says:

    pertemuan

    0

    0
  41. @@? says:

    dress yg simple & cantik sangat…klass taste fs…memang nampak berseri sangat..apa apa pun tak dinafikan memang fasha cantik…

    0

    0
  42. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nye fashaaaaaaaaaaaaaaaaa cantek sekali ! baju yg fasha pakai tu sesuai betol ! fasha pulak tinggi ha memang sesuai ngan jejai bakal laki fasha ni…..so sweetttttttttt lov uuuuuuuuuuuuuu!!

    0

    0
  43. Seri langkat says:

    Lawanyeeee baju die.. aku tgk gamba nikah ND dlm filem aku terima nikahnye lg berseri kott dr FS ni.. propa je lebih die ni dr dulu,kejap clash,kejap bcinta ngn qabil la TMJ la..kecoh sekampung nk kawen,dr kene risik la,nak sederhana la,xnak sponsor la..aduyai..rilek je aku tgk twitter Lisa surihani yg nak kawen smpai dah p hanimun,x kecoh2 pun die..yg twetter si FS ni penuh cite2 bahagia die ni..papepun aku doakanla moga bahagia dan kekal..bgusla nk kawen dah dr buat dosa.

    0

    0
  44. kem says:

    udah2 la yg kate fasha merampas ke perampas ke.. dr dlu smpai skarng kot..yg lepas biar lepas weh..cool sudahhh..
    jodoh kite kan mmg sudah ditentukan oleh-Nya… ko kawen lah ngn sape2 pon, kalo jodoh kau org xde ngn dier.. xde lah tuh, or maknenye xpanjang lah tu ko kawen ngan dier…ade hikmah lah tu..ok, peace… aku bukan berlagak alim dohh..ok

    0

    0
  45. ainnasakinah says:

    erk! kawin jgk mnah ni…..klu x kjap2 ngan ank dato ni kjap2 ngan vvip ni…
    hahaha….btw congrate la buat mu fasha…smoga hang jga laki hang…jgn smpi de org curik plak….paham2 sudeh… peace ><v

    0

    0
  46. aminah says:

    x dinafikan bnyak kesilapan yg dilakukan! ttp kite x ad hak tok ngate die!!!!
    bkn ak backup die tp hakikat kite manusia same je seme!!
    lg kite ngate lg bnyak dosa!!
    so, wat diam sdh!!!!

    0

    0
  47. aku says:

    Tak rasa exited lah tah dia nak kawin..tak mcm kisah lisa & yusry dan artis yg lain2..kalo tak tunjuk gambar dia pun tak pe..ada tengok..tak de pun tak kisah..mcm tengok gambar dia dlm drama jer..agak cerita depa berdua ni dah basi kot.. dah banyak buat org menyampah dari dulu lagi..

    0

    0
  48. kak li says:

    dah dapat restu ke pasha?? Beria sangat.. .Restu orang tua penting. jangan lepas ni heboh benda lain pula. bagus la kawen. sekrang kawen pun bole. tak yah la kai baju glamour. dari bebuat dosa. Tahniah jejai, itu yang terbaik untuk SElera anda. kalau saya lah, segan la nak tayang nak kawen. ye la cari nak dapatkan bukannya dengan cara baikkkk. jangan salahkan jodoh. Sifat manusia, suka membuat sesuatu tanpa restu dari Tuhan. yang malang, anak yang tak berdosa. Meperjuangkan cinta pada manusia, cinta pada Tuhan ?????

    0

    0
  49. schasial says:

    Nk komen lbh2 pon tak guna..dah jodoh dia terima je la ketentuan Allah..kita ni manusia biasa je nk menilai dia sape la kita kan. Patut kita bersyukur dia nak dirikan masjid, benda yg dah lepas watpe nak kenang. Nora pon leh teruskan life dia pehal kita lak yg over..pelik kan?

    0

    0
  50. Sue says:

    Korang nie.. At least dia lebih lawa dri korang2 ..
    Yg lelaki2 kat sini.. Jgn ckp, klau dpt muka mcm fasha, korang taknak???
    Blahh la wehhh!!
    At least dia nak kawin..
    Korang ade????
    Ade sakit hati adala!!!
    Hahahahahahah

    0

    0
  51. giena says:

    mnyampah tol aku dgn yg suka nak mngata2 nih!!biar la die dgn dunia n jodohnya..korng yg mngata tu mcm baik sgt,mngata2 tu BAIK ke?ND x kecoh,korg yg lebey..dah jodoh dgn duda xhensem tu,nak wat mcm ne..doakan yg tbaik je la..congrats Fasha..

    0

    0
  52. Mnyampah TGK kO KOmen says:

    suke hati dier laaa…yg nk kawin dier,,bkn ko…..sebok mngutuk org,,diri awk 2 daa bagus sgt ker…..

    0

    0
  53. x suka pasha sendat says:

    errr…dara lg ke?..konpius mak hayam k..

    0

    0
  54. Teruna says:

    DARA lagi??? =.=”

    0

    0
  55. bukanpeminatfasha says:

    APA BEZA FASHA DENGAN SITI? kenapa org tak nyampah Siti mcm u olls nyampah si pasha ni?

    0

    0
    • itik gembo2 says:

      siti x pg club ngn bju seksi2 tp perampas laki orang same je,,

      0

      0
    • Nora says:

      sapa kata? akak lg menyampah dgn Ct compared to fs ni.. sbbnya Ct berlagak baik konon, bergambar dgn laki2 tak mahu, alih2 rampas laki org..ceh!!! hipokrit to the highest level..

      0

      0
    • Sapa kata? says:

      Sapa kata?aku pun lg meluat kat die dr FS..aku rase kt luar pun ramai gak camtu cume x kuasa nk ckp psl artis no 1 kesygn mesia ni..kang x pasal kene bom dgn peminat fanatik die..

      0

      0
  56. bukanpeminatfasha says:

    APA BEZA SITI DGN FASHA NI? nape korang tak nyampah siti sebagaimana u olls nyampah kat pasha? heran aku. double standard tol

    0

    0
    • kk says:

      Aku menyampah.tp mls nk komen..speaking ntah hape2..ada ht nk bkolaberasi dgn Bruno Mars?nk communicate pkai body language ke apa..

      0

      0
      • biar rrrr says:

        biar r die nk wat ape..ade dier mintak duit ko kew????
        x dew kan…so lantak die r nk buar apew pon…die nk buat album dgn spe pon…klu x suke x payah dgr or beli ok….bawak2 la beristiqamah kan diri tu…dari suke mencela org lain….allah bg bala tau menyesal x sudah
        cukup2 la hati kotor tu…dengki je dgn org…
        nnt ssh ko nk mntk maaf dgn die nnt…maaf la klu ayat kasar
        tp mmg benci manusia yg suke mengkondem org lain….
        jgn lpe hiduo ni ibarat roda….

        0

        0
      • kk says:

        Sorry if i hurt u la biar rrr ya.. U must be Siti’s fan. Tp biarlah ukur bju di badan sindri. Dia kena mantapkan dlu English communication dia sbb dia bw imej Mlysia bila bkerja dgn org luar n Bruno Mars. Takkan nak pakai translator smpai ke tua?If Indonesia xpyh kirala kan.

        0

        0
      • Nasyuha says:

        Bukan body language lah.. Pakai hand sign atau braille..

        0

        0
  57. Sue says:

    Eh.. Nie kan crite pasal fasha.. Yg korang dok tambah crite pasal CT knpe??
    Otak cetek!!
    Just becouse when an artis married a duda… Nak make up story perampas la.. Perosak rumahtangga la…
    Use brain la ppl!!
    Tapi org biasa2 , ada jugak duda.. Takde korang nak sibok…
    Ct bahgia dgn Dato K. Ada dorang susahkan kau…
    Penah dia melutut kat korang mintak doa restu.. Mintak duit… Mintak nie.. Mintak tu…
    Same jugak si fasha nie.. Give them a break la…
    Entah2.. Pasal mulut korang nie yg celaka yg mendoakan rumahtangga merrka porak peranda.. Nanti dah nak cerai… Korang pun kata…haizzz
    Manusia2… Dorang nak kawin..dah kawin… Diam je la.. Nie sibuk kalah kan korang nie mak Ct la, Mak fasha la…
    Tak salah nara ckp fasha ada seri…
    Dari korang… Pakau make up satu guni pun… Tak tau lagi dpt secantik, seseri fasha!! Tapi.. Klau org ckp…
    ” eh, leha.. Muka kau ada mcm Fasha sanda laa.. Cantik!!!””
    Jgn ckp korang tak kembang semangkok!!????
    Bodoh habis!!!!!!!!!!

    0

    0
    • john carter says:

      ko nk wat cerpen pe??..jgn emo2 la cibai..bengang plak ak tengok..typo error, spelling pn ke laut..len kali nk komen bwk kamus xdela nmpk bengap sngt

      0

      0
    • kekasihbotak says:

      sue,same je ngn ct..berterabur english.hahaha.
      die ni peminat siti kot tu psl menggelupor bile org kutuk ct yg HIPOKRIT
      thp dewa tu.mmg btol pe ct tu mnusia plg aku bnci sbb hipokrit
      n rmpas suami org n ske tiru org,org nk wat album inggeris,die nak wat gak,menyampah aku.dah tua duk umah je la nk nyanyi2 pe lg.
      benci haku ngn ct bontot besar tu!

      0

      0
      • Sue says:

        Nak check spelling gi msk class.. Nie tempat beri komen. Takde dpt 100% klau spelling aku btl je tak!!
        Nampak sah penyakit kau nie, ada darah cemburu babi buta kat org.
        Ct kaya.. Kau ada??
        Ct lemah lembut, hormat org tua.. Kau ada??
        Ct tak mengumpat, mulat tepayang.. Kau ada??
        Ct leh nyanyi.. kau ada???
        Minah.. Aku tak lah minat ct atau fasha sngat.. Tapi seteruk2 dorang kat mata kau.. At least dia tak mengumpat 24..jaga tepi sluar dlm org!
        Korang yg mengumpa.. Mengfitnah.. Gasak la.. Yg terima pahala dorang.. Kau yg menambah dosa!!
        Pikir2 la ye.. Gi tumbah rambut dulu sblm
        Bebual k!

        0

        0
  58. eja says:

    tahniah kak fasha…
    aku x kisah kontroversi dia yang melanda…tapi aku suke dia sbb lakonan dia best..menepati citarasa aku…

    0

    0
  59. mulut ko celupar says:

    SUe,,,,suke hati ko nk ckp org BODOh…ko 2 pndai sgt ker…..setiap org ad pandangan msing2,,hak individu, sape ko nk ckp org len bodoh,otak cetek?? ko 2 bagus ker, hebat ker, genius ker????

    0

    0
    • Sue says:

      Abih yg korang kutuk mengutuk si fasha tu, korang dah kira bgus la!!
      Ckp artis hypocrite! Korang semua pun sama jugak…
      Org nak kawin.. Doa yg terbaik.. Nie tak…
      Bebual world…
      Lu all pikir la sendiri!

      0

      0
  60. lavender says:

    bgs la klu ko khwn…aman….hahaha….tp cite ko khwn ni dh jd murah la…sbb org dh bosan nk dgr

    0

    0
  61. Anonymous says:

    x yah la pakai bukak2 sgt baju tu..tangan tu da mengelebeh da..kesian… punya la lama tunggu nak kawin dgn orang kaya…macam2 akalnya..anyway tahniah..

    0

    0
  62. […] Tidak lama lagi Fasha Sandha akan menamatkan zaman daranya dengan jejaka pilihan yang lebih popular dengan nama Jejai. Semenjak dua ini Abang Nara tengok wajah Fasha memang berseri-seri. Bakal pengantinlah katakan. Muka nampak bahagia all the time. Gambar di atas … Continue reading → […]

    0

    0
  63. Aku rasa says:

    Huhu..biar apa pun yang kita cakap,fasha tetap bahagia..xda effect pun bagi dia..jadi..doakan la yang terbaik,lagi bagus.ada juga effect..dan jangan lupa,mungkin kita lagi teruk dari dia..tak siapa yang tahu.

    0

    0
  64. rin says:

    aku tengok cantik & berseri jer….korang x yah nak hipokrit sangat la, bagi aku artis2 lain ada lagi yg lebih teruk

    0

    0
  65. rin says:

    pelik!!!!!!!!manusia ni kadang2 klu nak kutuk memang terbaik tapi diri sendiri hampehhhh…biarla dia nak kawin ker ape yg penting die ada rupa & bakat….korang ade?????????

    0

    0
  66. Ada Aku Kisah? says:

    Posing dari perampas.

    0

    0
  67. Ada Aku Kisah? says:

    Posing dari Si Perampas.

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tk habis2 korang nk cakap si fasha ni perampas lah ! dulu cakap si memey perampas ! wahida pn perampas ! dh jodoh dorang ngan bakal laki nk buat camana????????? nk elak2 pn tk boleh dh tuhan dh kasi dia jodoh ishhhhhhhhhhhhhhhhhh korang ni sudah sudah lahhhhh !

      0

      0
      • suka ati dorng lah nk ckp perampas ke hape.. mulut masing2 kan..memang dia sedaya upaya merampas laki nora danish pun..

        0

        0
      • Nora says:

        tak kena batang idung ko senang la ko ckp…

        0

        0
      • Jgn jadi org ketiga says:

        X kene kat ko mmgla senang ko ckp…jgnla nk bg jwpn typical dah jodoh Allah..ye mmg betul dah jodoh die tp yg org persoalkn ialah cara die..nape smpai nk kacau rumhtangga org,nk kuar ngn laki org?? klo si pasah ni redha dan bsabar, mungkin ND ngn jejai akn bpisah jugak sbb dah takdir diorg camtu, biarla dgn sbb lain dan bpisah dgn cara baik tp bukan sbb si pasah ni mganggu.. Kejam,kesian kat ND yg peknen sorg2 tanpa suami di sisi.. Org pun dah x kisah pon Pasah nk kawen ngn jejai ni,padan dan sesuai sgt pon..tp kesan pbuatan Pasah ni yg buat org x leh lupe.. Lain kali buat baik bpada2 buat jahat jgn sekali..

        0

        0
  68. aku says:

    oi minah.. esok2 klu ada pompuan lain rampas bapak ko dr mak ko jgn segan2 ckp.. xpela mak.. dh jodoh diorang..

    0

    0
  69. h20 says:

    menamatkan zaman dara?? betol ke statement tuh

    0

    0
  70. didi says:

    dah barai pn seri ke haha,,bodoh la nara post tajuk ni,,

    0

    0
  71. Anonymous says:

    aku rasa sue tu pasha sanda la

    0

    0
    • Sue says:

      Nie lagi satu…
      Cetek pemikiran… Ape, ingat dlm malaysia nie, semua org benci fasha ke..
      Korang terjun longkang.. Aku pun kene la??!!
      Haizzz..

      0

      0
      • john carter says:

        ak pn rse sue ni pasha sanda..dgn ini sila g mampos..ulangan suara..gi mampos.

        0

        0
      • Sue says:

        Aku rasa kau yg ade penyakit cronik!
        Klau nama aku fasha.. Aku letak nama aku fasha.. Skrg kau afa masalah yg nama aku SUE??
        So kau kutuk mengutuk si Fasha nie..
        Nampaksah kau lah bekas lelaki dia yg tak laku, tak handsome, tak kaya.. N most importantly, TAK ADA PELAJARAN!!
        Empty vessels make the most noise.. Oppss
        Takut tak paham ye John.. Mana tau .. Sini nama john.. Nama penuh
        Jonggang bin punggut tak??!!
        Mari aku ketawa kan kau tebahak bahak.. Cos nampak sah kau takde keje.. 24jam kat comment area.. No life… No fren.. Tats y u got to make frens or prehaps enermy just to entertain ur bullshit life!
        And so wat i write novel berjele2..
        And so wat if my spelling suck.. At least aku ade pelajaran..
        Kau ade???!!!!!
        Blah lah oiiiiiiii

        0

        0
      • john carter says:

        tab ak alert komen2 ko la sengal..mmber ak smue gelakn ko bengap sngt..xleh wat pape kne kutuk gak..btw spelling sucks bkn suck..suck tu verb..stupid

        0

        0
  72. bukan nama sebenar says:

    dress lawa la…
    tp dress tu xssuai utk muslimah….

    p/s: islam itu indah

    0

    0
  73. vogue says:

    besa siot lengan die…..cam laki aq tgok…
    lg lawa lengan ND…gebu gitu….huhu

    0

    0
  74. Anonymous says:

    yeke

    0

    0
  75. apa cerita kat tv3 ni, banyak lagu2 leleh sting. ko la layang.

    0

    0
  76. Alya says:

    tiada istilah perampas. Suami bukan hak mutlak seorang isteri. Lelaki blh kawin empat (ikut kemampuan la.)

    0

    0
    • alya bengong tahap bebal says:

      nora.. maaf aku tiru perkataan ko..

      cik atau puan alya..
      tak kena batang idung ko senang la ko ckp.cuba kalo kena agaknya meraung 44 hari.

      0

      0
      • cik senah says:

        Puan Alya Bengap..aku rse klu ko ditempat Nora Danish tu..mau ko GILA MEROYAN terus..ckp konon mcm org redha & baik aje..

        0

        0
    • Misfit21 says:

      Si Alya nie dah kahwin ke blom?? Hensem tak laki dia.. Jom kita try laki dia manelah tau ble bermadu since dia redha… Ble Alya??? Kan bukan hat mutlak isteri.. Pinjam suami you kejap..

      0

      0
      • alya bengong tahap bebal says:

        Agaknya dia ni bini no 4 kot.. tulah dia berani cakap mcm tu. Tak pun si alya ni adalah seorang lelaki. Banyak aje kan orang lelaki ni nama cam perempuan.. takpun makhluk 2 alam..ahahaha..

        Aku ni yg belum kawin lagi tak berani nak cakap macam tu..even if aku dah kahwin pun aku tak kan berani cakap mcm tu..takut nanti terkena kat diri sendiri atau ahli keluarga..

        0

        0
  77. Naziman says:

    Tak minat fasha sandah..banyak kontroversi..

    0

    0
  78. Saripah says:

    Agak2nya..Fasha ni kategori ANAK DARA ke? JANDA? sbb bru lps tgk ceramah agama Ustaz Kazim Ealias,,,Tajuk:- ANAK DARA atau JANDA kt YOUTUBE,,kalau korg xpercaya cuba cari kt YOUTUBE..

    0

    0
  79. Cik YoonA says:

    Naziman: Aku pun xminat sbb pasal dialah Nora Danish bercerai dgn suami dia,,dahlah tu mse diceraikan dulu ND disahkan mengandung,,mengandung2 pon sorang2 tanpa suami….ohhhh…SEDIH2..

    0

    0
    • Khatijah says:

      I will never like fasha sebab dia pecah rumahtangga orang lain . Saya kesian denga famili Jejai kerana betina ini.

      0

      0
  80. haaha..lantak die la…haishhh

    0

    0
  81. deyy thambi says:

    holaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  82. Suz says:

    nampak chubby demok Fasha Sanda

    0

    0
  83. Anonymous says:

    Seri kerrrrrr…hahah..ktorg dh x ksah la pasha sandar…jage je laki ko elok2

    0

    0
  84. Atansawo says:

    HUyoooooo Banyaknyer orang melayu yang dengki kat fasha sandha, sedangkan kita sendiri tau dia nak bina masjid dan dia nak carik kebahagiaan dia.. dan tak susahkan kita pun kan… Tapi masih ada yang masih nak buruk-burukan dia.. nak dengki2 kat dia nak condemn2 dia.. emmmm akaha ini emnag budaya kita orang melayu…? budaya yang langsung tak membina tetapi memusnahkan kerana berhati busuk!..

    Cukup2 la tu, tanya diri kita ‘ dimanakah kesalahan si fasha sanda dan jejai tu pada kita? lupakah semua tu ditentukan Allah, jika berkahwin atau bercerainya si fasha sanda dan jejai nanti..! cukup2 la.. tu..

    heran kan kenapa orang melayu sering ‘bangga’ bila memburukan orng lain dan berhati busuk? adakah kita rasa dengan perangai macam ni, kita ni lebih baik dari ‘keburukan’ fasha sanda yang kita sendiri tak tau kebenarannya..

    dah tu, kalau tak suka.. diamkan diri… jika suka doakan yang terbaik untuk mereka mendirikan masjid, bukankah itu cara yang paling baik …

    entah arr… mungkin masing2 kena lihat diri maisng2 terlebih dahulu..

    atansawo –

    0

    0
    • cheese says:

      setuju gila..dok cari dosa free ja…orang melayu macam ni sangat la..malu la weyh…Cari kesalahan orang sampai lubang cacing…

      0

      0
  85. heran says:

    iras2 zarina ann-julie

    0

    0
  86. dua mata says:

    memang berseri..lawa je fs ni. dia x rampas pun j tu hokey. j yg minat gile kt dia apa nk buat….terima jela. nd pun bukan nya bagus sgt.ek elehhh…. x payah la nk salahkan fs dah mmg cmtu suratan & perjalanan kisah hidup mrk. dah itu yg tertulis di loh mahfuz. klu marah kt fs mknanya marah pd ketentuan yg maha esa.kuang3

    0

    0
  87. tak kesah says:

    ok la kawen .. bende baik .. but pls kecikkan badan skit. …demok la … tak lawa. …

    0

    0
  88. Love fasha says:

    Cantiknye fasha !

    0

    0
  89. saya ni says:

    cantik fasha!! ,, jeles la tu sapa yg ckp xcntik ,,, kesian. nak kutuk2 plak ,, mmg die cantik pon ,,

    0

    0
  90. erinzany says:

    korang yang cakap FASHA SANDHA tak cantik ni sebenarnya jealous.dah sah2 memang cantik dan berseri fasha pakai baju pengantin tu.jangan nak hipokrit sgt.doa kan yang baik2 aje tak boleh ke .

    0

    0
  91. cikjoyah says:

    haha, memg sah fs x canteq, lagi cun nora danish:) tp xpela, hope bahagia, tawla fs rase, law si jejai tu kne rampas ngn retis laen lak.:)

    0

    0
    • bobo says:

      fasha yang kawan dgn jejai dulu, and couple.. dtg si danish, nk yg kaya, kawan terus kahwin.. pastu maklumlah jejai ni syg kt fasha, tu bercerai ngn danish hidung besar tu.

      0

      0
      • Nasyuha says:

        Hi Bobo..mula2 saya pun rasa Fasha & Jejai dah couple dulu.. Tapi bila you cakap Nora cut Fasha, saya musykil.. If Jejai really love Fasha, dia semestinyer stick dgn FS aper tak perlu kahwin ND sampai ada baby.. Meaning si Jejailah yang gatal..opps sorry Fasha.. ini ape yang saya rasa jer tapi like I said before all these cuma Fasha, Jejai & Nora jer yang tahu hal sebenar yang berlaku di antara mereka..

        0

        0
  92. pasah mana2 sandar!!! says:

    dh barai ker pmpuan ne???kmpius..knape ade rmai yg ckap cmtu??cer citerrrr2x
    :p

    0

    0
  93. kasturi says:

    ada org ckp Nora Danish yang rampas Jejai dari Fasha.. macam2 trick Nora ayat sampai Jejai sangkut kat Nora… tapi mungkin jodoh Fasha n Jejai kuat maka mereka di ketemukankan kembali… tapi x tahu la… ni cerita dr sumber2 yang boleh dipercayai… bagi saya senang je… biar dorang dengan hidup dorang… kita dengan hidup kita… semua takdir ni Allah yang tentukan kita hanya mampu merancang… jadi berpijaklah pada bumi yang nyata….

    0

    0
    • leha says:

      ooo….ni kes rampas merampas lah ni ekk..
      mcm dlm drama lak diaorg ni kan..hehehehehe
      watak2 utama: jejai, nora danish & fasha sandha.
      tajuk drama: ombak tsunami.

      0

      0
    • Nasyuha says:

      Ya ke Kasturi??? Mula2 saya ada terasa macam tu jugak tapi Nora Danish dun look like some1 that will rampas hak orang.. Tapi ntah lah eh.. Hanya mereka2 yang terlibat & Allah saja yang tahu hal sebenarnya….

      0

      0
  94. ramonarose says:

    terus i ckp i memang x suke FS ni dan akhirnya kawen juga member kita ni but if lain hari mereka x jodoh x perasaan juga tu sbb masing2 pun boleh cari yg lain

    0

    0
  95. BOBO aku sokong ko..si KASUT HITAM.XDE POLKA.DOT..ko bercakap x pakai hotaklh..ko ingt smua yg bdan besor n chubby+body stock mcm org dh kwin smua dh x daralh ek…abz model2+retis2 yg body ngancam+slim bagai..minah2 saleh yg kurus2 tu semua ada daralh..bangang tahap cipanzilh ko nih..klu ye pon ko nk ckp si fasha sendat ni dah x dara..ko bg ler perumpamaan lain..xyah tgk body..tgk life style dia cukuplh…ko xyah nk bujet badan ko tu dara sgt hokeyyyyyy…

    0

    0
  96. leha says:

    congrats! hope everything done well.
    x nampak berseri pun. mcm biasa je muka fasha.. muka lisa surihani kawin lagi nampak berseri..cuba fasha try tanya tips kat lisa surihani..dia pakai apa nampak cun dan berseri2. :)

    0

    0
  97. Gina says:

    betepek putih je muka FS nih…apa yg seri nye???? Aku hanya perasan badan di makin berisi…hmm…apa2 pun tanhniah dan selamat mengharungi rumah tangga dan moga bahagia!…(cewah..mcm la aku kenal sangat..ahak ;)

    0

    0
  98. Nasyuha says:

    I tak side mane2 pihak but as a women myself, saya rasa Fasha Sandha memang sangatlah anggun & cantik. Saya suka tengok dia berlakon dengan Ady Putra dalam drama Cinta.. Selalu balik keje mesti kelam kabot nak tengok cerita tu.. memang anggun sangat2 & she has a beautiful body.. Congrats on your wedding Fasha..

    0

    0
  99. mumy keisha says:

    xyah nk tduh2..senang citer try cubit kulit tgn dia..if kulit xmelekat ngn isi,xde dara la tu..tu beza org dh kwen n org msih dara..xyah tgk bdan..msih dara pon ada jgk body yg montok2..xcaye try kat tgn org dh kwen n yg blom..msti ade beza..

    0

    0
    • sarah_nina says:

      oh ya ke.. boleh check macam tu.. balik nanti nak try cubit kulit mak lah..
      lepas tu mak aku sure membebel.. tetiba aje aku cubit kulit dia..ahahhaa

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ha ah.btoi lah.aku dh cube kat bni ngn adik ipar aku.aku cube pulak kat adik aku.memang brbeza.mcm tue upenye.pasni blh tau la sorg tue dara ke tak.

      0

      0
  100. emma says:

    sy cukup tak setuju dengan ayat nara *zaman darany* seseolah nara cuba untuk memancing orang lain agar memberi komen tentang ayat tersebut. sedarla nara..anda ada anak dan akan bertambah, maka janganlah cuba mengaibkan orang lain tak kira la dia itu perna buat salah pada masa dulu. setiap insan ada masa silam k.

    0

    0
  101. ena says:

    sy tak tahu berapa bnyak dosa yg abang nara dapat kerana membuat orang lain mengumpat dan mengutuk atas gambar2 serta komen yg dia tinggalkan di blog beliau. abang nara nak isteri yang sempurna tp dlm masa yg sama mengaibkan orang lain

    0

    0
    • nia says:

      ena : jgn salah kan abg nara..itu cara dia bekerja dn awal2 dia dh ckp

      PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

      so…kalo nk salah kn…salah kn la org yg mengaib kan gambar2 di ats

      0

      0
  102. nia says:

    ko kawin la fasha…ko tggu la..kalo ada org lain rampas jejai dr ko…baru ko tahu apa yg nora danish rase!!! what u give..u get back!!

    0

    0
  103. cheese says:

    woi sudah2 la tu dok mengutuk…ampa semua dok cari dosa free ja kat sini..memalukan betol…ada ja kesalahan orang yang ampa cari sampai lubang cacing..

    0

    0
  104. deknoe says:

    peduli la dye nk kawen ngn sape pon….
    da jodoh dye,doa kn la yg trbaek…
    korag dok memekak kutuk 2 dye kt cnie de dye heran ke…
    dye nk kawen sponsor ke,bju xlawa ke pe lantak p depa la….
    xyah la nk pening2 pale nk kutuk org sane cnie….
    jg dr sndr suda….

    *best wishes for FS….

    0

    0
  105. iza says:

    dah jodoh…
    tapi sian kat nora…mungkin suatu hari dia pulak ada kat tempat nora…sape taukan…

    0

    0
  106. yuck fs says:

    buruknyaaa laa fasha sandha haha :P

    0

    0
  107. Anonymous says:

    aku mintak2 apa yang terjadi pada nora akan terjadi pada fasha baru dia tahu bertapa sakitnya hati apabila suami di rampas orang………

    0

    0
    • neil says:

      ko jahat doakan org jadi gitu…
      jodoh pertemuan apatah lagi kematian telah ditentukan oleh tuhan…
      kun… fa… ya…. kun…….

      0

      0
  108. Naisah says:

    Tahniah Fasha….., i doakan yang terbaik untuk u…..
    moga…moga berkekalan akhirnya….
    amin……

    0

    0
  109. ina says:

    berseri,,,opssssssssss kt mane 2,,,,,sme jerrrr

    0

    0
  110. iHatePerampas says:

    DASAR PERAMPAS! 2 X 5 DENGAN MEMEY!
    MELUAT BENAR AKU TENGOK.
    APSAL LH JEJAI NI TINGGALKN NORA DAN ANAK DIE TU,
    NI SEMUA GARA2 PEREMPUAN NI..
    pe pown..memang i hate sangat2 dgn perampas.

    0

    0
  111. Anonymous says:

    muke putieh. tgn gelap.. seri giler babi!!!!

    0

    0
  112. Anonymous says:

    muke putieh ,tgn gelap.. seri gler babi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0