Written by serenity | November 15th, 2011

Majlis resepsi Lan A To Z  dengan isterinya, Siti Nur Ain telah berlangsung di Dewan Permaisuri Tun Teja Malaysia, Rawang Sabtu lepas. Majlis dikatakan dibudayakan dengan adat Melayu, termasuk persembahan Silat Gayung Ma’rifat . Pengantin diberitakan tiba dengan kereta kuda, dan terdapat persembahan tarian tradisional Melayu, kuda kepang, serta upacara merenjis, tepung tawar dan makan beradab.

Apa pun, tahniah diucapkan buat kedua-dua pengantin baru dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Lagi 4 gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Belalang Creative Team dan LaNn A To Z.





39 responses to (5 GAMBAR)Majlis Resepsi Lan A To Z Dan Siti Nur Ain

  1. isma says:

    ehhh..aku first???

    0

    0
    • sukaati akula.. says:

      tengok gambar ni rasek cam old skool sngt!mcm zaman 90 an dulu2…kan?nampak classic..time aku umo 9 tahun gi kenduri..

      0

      0
      • puteri 3 says:

        sokong sgt la apa ko ckp sukaati akulah…
        tp nk wat camne..tuan YDP yg sponser tu mmg giler warna kuning.. jdnya si lan ni jd mangsa keadaan la..kena ikut citarasa si YDP tu.. kononya berangan nk jd anak raja.. tp yg ado anak raja kapor..huhu….

        0

        0
      • papa says:

        tahniah..yang penting majlis selamat..dan bahagia.. majlis gah 3 hari 3 malam pun tak guna kalau jadik macam kim kardashan yang rupawan itu…tol tak ??

        0

        0
        • lalalalitamplom says:

          aku tak kisah pon pasal majlis dia..elak pembaziran…gambar dia mmg classic giler..lama da xtgk wed cenggini..kt kl..tahniah!

          0

          0
      • nono says:

        ni la melayu..mewah kutuk…x mewah pon bising..
        sebab org spesis ko ni la org melayu sanggup berhutang semata2 nak kawen..takut kene kutuk punya hal..
        ko pon x tau dia x “masyuk” sgt..ko apa pedulik? bodo..

        0

        0
  2. redcarpet says:

    kuning nyer mak ngah xpnas ker pkai bju songket tebal mcmtu..apepun very klasik…

    0

    0
  3. lia says:

    semoga bahagia hingga akhir hayat… 1st;-)

    0

    0
    • KATAK PUTIH says:

      first?? hekkk mu first. HAHAHAHHAH!

      0

      0
      • katak kuning says:

        habis.. yg lain sibuk sgt dok mengata itu dan ini..smpai kan terlupa doakan yg terbaik buat pengantin baru ni… melayu..melayu…
        pape pun TAHNIAH moga kekal hingga ke akhir hayat…. amin 2nd!! :))

        0

        0
  4. tulip says:

    tahniahh

    0

    0
  5. aishiteru says:

    sama padan;-)

    0

    0
  6. jangan lah kamu menyebut belanja kahwin artis berjuta-juta dan menunjuk2. they look nice, dan mendoakan kesejahteraan mereka.

    0

    0
  7. tulip says:

    tahniah tuk isma gak,dpt 1st idaman ramai tu

    0

    0
  8. Cik Rini says:

    okla..at least simple n lan pun xdela nampak over nak menunjuk utk adakan kenduri yg sgt grand2 mcm artis2 lain buat.sekurang2nya dia berpijak dibumi yg nyata..buat kenduri dan belanja IKUT KEMAMPUAN..kalau nak ikut trend, jawabnya lepas kenduri gaduh pulak laki bini sbb nak setelkan htg piutang…yang penting hubgn dah sah dan semoga jodoh dia suami isteri kekal bahagia sampai akhir hayat!!! tahniah lan a to z dgn wife…

    0

    0
  9. Apa pun, tahniah diucapkan buat kedua-dua pengantin baru dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat

    0

    0
  10. tipah dangdut says:

    da lama da x tgk pengantin zaman skg pki bju songket gini…wlupn separuh org kata da lapuk tp ianya masih lagi cantik dan klasik…cm zmn dolu-dolu…klu pandai gaya gaya camni xkan lapuk…tp pengapit pengantin eye shadow kaler biru xble blah…..

    0

    0
  11. nilamza says:

    kalau sumer org kawen nak pakai pakaian moden mcm gaun, lace, sifon…..maka hilangla budaya melayu kita kat dunia ni yg kaya dengan kreativiti tenunan songket dan batik. jarang kita jumpa pengantin pakai songket skrg ni. masa aku kawen dulu pun, even my parents and parents in law pun suruh pakai baju songket. baru nmpk pengantin melayu kata mereka. so tahniah untuk pasangan ni yg mengekalkan ciri2 kemelayuan. pada yg suka2 nk komen kata pasangan ni old skool ke….x moden ke…..tu korgnyer pasal. ado diorg kesah?

    0

    0
  12. azira says:

    aku komen pengapit bleh..birunya eye shadow…..dr jauh dah nampak mata ko…

    0

    0
  13. landak says:

    cam ni baru namanya melayu….

    baju songket, ada silat lagi…
    baru best…

    barulah X KAN MELAYU HILANG DI DUNIA….

    0

    0
  14. masih mentah says:

    pape pun heels bini dy nice!

    0

    0
  15. mamaadam says:

    yg penting berkat sepanjang majlis tu..niat buat kenduri…xpyh nak vouge2 n grand2, last2 makan pasir n bercerai sbb hari2 gaduh pasal nk byr utg..hehe.congrates.

    0

    0
  16. mamaadam says:

    lupa lak, muka bina lan ni, cam sheera kan…

    0

    0
  17. yuni says:

    Pengapit lelaki die ensem kot…ngehngeh

    0

    0
  18. mixgirl says:

    tahniah….
    smoga bhgia dunia n akhirat….aminnn…
    biarlah kawen dlm sederhana dan tidak mbazir….

    0

    0
  19. pinky says:

    congratulations … hope this marriage will remain till the end

    0

    0
  20. shikin says:

    tahniah pd Lan dan pasangannye…

    Abg nara… gambar kahwin Elliza AF3 xde ke…

    0

    0
  21. bgtoyip says:

    wow…awak nampak kuning…………….

    0

    0
  22. mokde says:

    mmg suka tgk majlis simple mcm ni, pakai capal lagi si lan tu…kita doakan yg terbaik utk diorg ya, ini mungkin yg termampu bg diorg atau ini mmg pilihan terbaik yg diorg ada…

    0

    0
  23. Tahniah buat Lan

    0

    0
  24. akusuke.. says:

    besederhana itu lagi baik dari membazir..tahniah lan..

    0

    0
  25. glemzz says:

    congratulations lan n wife..alhamdulillah..x kisah lah gambar mcm mana pun uols..at least ada pasangannya..itu dah cukup sempurna..dari budget juta2..cameraman tip top tp syok sendiri posing cam org gile sorang2 atas pelamin..yang hado seddiiihhh uols!!

    0

    0
  26. elin says:

    Ya Allah…semoga perkahwinan yg kedua ini diberkati dan kekal sepanjang hayat….Aamiin

    0

    0