Written by serenity | April 20th, 2015

Bagi peminat drama dan filem Korea, nama Lee Min Ho bukanlah nama yang asing lagi. Min Ho mempunyai begitu ramai peminat, bukan saja di negara kelahirannya Korea Selatan, malah di serata dunia.


 photo lee-min-ho-jpg.jpg

Buat pengetahuan anda, Lee Min Ho akan berada di kompleks membeli belah Nu Sentral pada Jumaat ini, pukul 5.00 petang, 24 April. Dia ialah duta bagi satu portal membeli belah online iaitu 11street yang bakal dilancarkan pada tarikh dan waktu yang sama.

22 orang peminat bertuah yang terpilih akan diberi peluang untuk bergambar bersama Min Ho. Pastilah ramai yang ingin mencuba bukan? Peluang itu hanya didapati jika peminat penyertai satu peraduan dengan memberitahu mengapa ingin bertemu Min Ho.

Apa pun, kalau ada di kalangan gadis Muslim yang terpiliih nanti jangan sampai berpeluk cium sudah, kalaupun Min Ho sangat digilai di kalangan peminatnya. Nanti tak pasal-pasal viral satu Malaysia. Jangan belakangkan agama Islam dan budaya masyarakat Melayu, gitu.

Lagi 5 gambar Min Ho dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Panggung Seni Tradisional 2015 membawakan untuk anda Dramatari Klasik India, 'Spiritual Journey of Aandal' pada 24 dan…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 12 April 2015


 photo leeminho-jpg.jpg
 photo lee-min-ho 1.jpg
 photo lee-min-ho1-jpg.jpg
 photo lee-min-ho.jpg
 photo lee-min-ho 2.jpg


 photo leeminho-jpg.jpg
 photo lee-min-ho 1.jpg
 photo lee-min-ho1-jpg.jpg
 photo lee-min-ho.jpg
 photo lee-min-ho 2.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to (6 GAMBAR)Lee Min Ho Di Nu Sentral Kuala Lumpur Jumaat Ini

  1. Anonymous says:

    hensem ke cmni?

    0

    0
  2. roke says:

    Alah. Korea selatan ni bukan lawa btl pun. Bedah sana bedah sini. X banyak bedah pun mesti ada sikit bedah gak . Puihhh tpi apepun lee min ho soo hensem haha

    0

    0
    • Amy Singapore Girl says:

      minat lah pada bakat dorang, bukan pada wajah.
      Kalau Amy kalau artis tu x ada bakat jangan harap Amy nak minat.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Habis tu kau minat apa?artis malaysia banyak yg pakai botox. Artis bollywood juga banyak yg bedah plastik. Artis hollywood banyak yg plastik.

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Apa lagi,peluang untuk peluk cium ler,harap pihak JAKIM segera pantau.

    0

    0
    • RM says:

      baik kau suruh JAKIM pantau dulu filem Pilot Cafe. Artis tu tanpa malunya share pengalaman berasmara dalam air.

      0

      0
    • POYO JEA KO NIE says:

      tak payahlah poyo sangat.. tue suh JAKIM pantau artis malaysia yang melayu sudah cukuplah.. doranglah sebenarnya perosak bangsa.. berlakon pegang sana peluk sini mana budak2 sekarang tak terpengaruh banyak sangat cerita novel.. NEXTTT…

      0

      0
  4. Jodin says:

    Salam,

    Harap dapat like facebook page ni. Sama-sama kita bersedekah untuk yang memerlukan.

    https://www.facebook.com/pages/Cakna-Ummah/882845638441372

    Terima kasih.

    0

    0
  5. melati says:

    Org Gila & bodo jer minat K POP ni…

    0

    0
    • minat bakat, bukan rupa says:

      Dah tu. Orang tak gila dan pandai macam cik melati minat apa? Pilot cafe? Jgn cepat nilai orang based on 1 orang yang buat salah. Ramai je di univ yang belajar sampai Phd masih minat Kpop. Bukan kami minat rupa, tapi kmi minat bakat yg ada. Nak harap bakat di malaysia, berapa kerat je yang berbakat. Lantak la dorang nak buat plastic surgery ke haper, ada aku kesah? Bakat yang kami tengok. FYI, drama korea lagi berkualiti dari drama malaysia yang sikit2 rebut boipren, keje kilang umah mcm istana, pregnant luar nikah lepas ada pak sanggup.

      0

      0
      • selamat bin buang says:

        Ye betul..
        K drama xde jerit2 mcm drama melayu
        Scene marah pun..cool je, still tunduk kepala tanda hormat pd org lebih tua n boss…
        Citer melayu x abis2 terlanjur pregnant…
        K pop idols nmpk gah di pentas,,di luar tak berlagak, tau hormat org, hormat fans, hormat press..cakap humble je..
        Zul aripin x femes pul lagak..puii..

        0

        0
        • minat bakat, bukan rupa says:

          Agree. In fact, kebanyakkan retis korea ni well-educated (walau tak semua). At least they have completed their bachelor degree baru la masuk industri muzik. Ada yang ada PhD tapi masih berlakon mcm biasa. Do some research sebelum nak bash orang yg minat kpop ni gila dan bodoh. Retis malaysia, dari sejak azali, kalau lepas SPM, cakap nak sambung belajar, sampai ke sudah x sambung belajar. Boleh kira dgn jari retis malaysia yang educated, at least sampai tertiary education.

          0

          0
        • top shii says:

          yes btul, why la manusia melayu.kita ni nak jeles dgn kpop..kesian..better minat kpop dri.minat artis malaysia yg tah pape..gaya ke laut, bakat pun ke laut, bru dlm malaysia nak sombong blum lgi jd artis worldwide..

          0

          0
  6. ada aku kesah says:

    hmph suka sgt nak kaitkan dgn plastic surgery. kenapa ye org kita suka sibuk hal org ? dia nak buat plastic surgery ke, apa surgery sekali pun, takde kena mengena dgn kita. adik sy sendiri selalu ckp ‘eleh cantik tu plastic surgery la tu’. so ?? apa kena mengena nya ? bukannya kitorg yg gila korea / kpop ni pun nak buat surgery2 bagai tu. klu ada yg buat, itu antara dia dgn Allah. kita siapa nak hukum org lebih2 ? dia plastik ke, dia getah ke, kitorg lyn drama diorg. lagu diorg. yes mmg la kdg tu ada yg mcm nak histeria je bila tgk org korea hensem2 cantik2, mmg kitorg tau plastik diorg tu. tp bknnya kitorg sukakan ke plastik dia tu. kitorg layan cite show lagu semua. dia buat surgery sbb tu cantik. okay la dia jd cantik. drpd huduh piang, kang org geli lak nak dengo lagu ke apa. mmg Allah melaknat org yg mengubah kejadian DIA so apa hak kita nak benci2 ? klu sy ada kwn yg buat plastic surgery sekali pun, insyaAllah sy akan tetap berkawan dgn dia. sbb dia adalah dia. bknnya sy kwn dia sbb plastic. tak semestinya org yg buat plastic surgery ni hidup dia pun plastik. TAPI ITU ANTARA DIA DGN ALLAH. bila ada yg duk kata eee kpop gay kpop pondan pakai mekap. ehh artis lelaki kita pun klu shooting drama ke apa ke, mmg pakai mekap jgk okay. diorg pakai mekap bila dpn fans, bila masuk show tv. sama la mcm artis kita. mustahil la artis2 lelaki kita takde sorg pun yg tak pakai mekap. klu group nasyid ke imam muda ke apa itu sy taktau Wallahua’lam. tp klu yg duk masuk drama filem show2 semua, mmg diorg pun pakai mekap. so what ?? meaning artis kita pun pondan la kan. korg nak kawin, pun mekap jgk kan. paling koman pun pakai jgk bedak ke apa sikit. so, takyah la nak kecoh2 ban kpop bagai. haramkan konsert kpop & show2 artis korea semua. klu camtu, haramkan jgk la semua hiburan2 yg ada tu. tutup abis semua drama radio sume. artis inggeris tu agung2kan sgt padahal seksi seksa jgk. taylor swift ke. katy perry ke. benda sama jgk.
    *PEACE*

    0

    0
    • Anonymous says:

      panjangnye dik non

      0

      0
      • ada aku kesah says:

        ye kaknon. luahan perasaan gitu. haha puiii takde la. kenyataan kot.
        iolls tak kisah pun klu taknak minat dorg. tak suka sudah. ada yg suka.
        nak minat sape pun sukati la tp takyah la nak kutuk2 benda yg takde kena mengena. jet2 bagus je yg kaki kutuk tu. ingat perfect ?
        dah tak suka duk senyap2 takyah baca pasal korea. ni gedik pi baca pastu gedik nak komen bajet alim. klu alim ngat tak baca la blog nih

        0

        0
  7. tante says:

    DISEBABKAN DIE DAH COUPLE NGAN SUZY.. DEN MALAS NAK PI WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KECEWA

    0

    0
  8. i see says:

    Dulu minat Lee min ho citer ‘boys over flowers’ n ‘the heirs’ Pastu minat Kim Soo Hyun citer ‘my love from another star’. Laa ni minat Ji Chang Wook citer ‘Empress Ki’ and ‘The Healer’ lak…dah lupa Lee min Ho ni…hi.. hi…

    0

    0
  9. lee min ho says:

    fbcasdghfahdl

    0

    0
  10. titi says:

    dulu minat lah, skang minat song jae rim plak, hehe

    0

    0
  11. bijan says:

    aku slalu konpius ngn artis2 korea ni.muka diorang iras2..lee min ho ni berkali la aku tgk gmbar dia..tp kalo orang x tulis nama dia, aku x kenai pon tu lee min ho..

    0

    0
  12. Saya minat dia says:

    MINAAATTT
    MINAT SGT LEE MING HOO…..
    Lagi lagi karekter die dalam cite Faith (The Great Doctor) die jadi bodygourd raja name die General Choi Young

    Dlm cite tu die nmpk macho sgt. Lebih macho drpd personaliti sebenar dia.

    Sangat tertarik menarik dgn karekter General Choi Yong.

    Hati waaa.. kat sini cairr meleleh-leleh…..

    Owhhh…. Choi Young…. Saranghe….

    0

    0
  13. ANOY says:

    JO IN SUNG

    0

    0
  14. rose rossa says:

    minatttttttttt kt mr. Lee…Keep it up bro!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Sapa dia nih?

    0

    0
  16. miss A says:

    Saya lebih memilih untuk menyukai drama korea sebab bagi saya xde masalah seorang yang bukan muslim nak berlakon berpeluk atau bercium. Tak menjadi kesalahan pada mereka. Saya tak suke tengok drama melayu or filem melayu sebab x sanggup nak tengok aksi mesra seorang muslim yang berlakon berpeluk.. bercium dah macam suami isteri. Serius geli nak tengok! artis korea kebanyakannya sangat2 berbakat.mereka bukan sahaja pandai berlakon, pandai menari, pandai menyanyi, berpelajaran tinggi dan serba boleh.Diaorg nak buat plastic surgery ke ape ke itu diaorg punya pasal. cantik dan hensem untuk peminat xde salah bagi mereka.

    0

    0
  17. yee says:

    most of k pop sgt talented. if tgok dramanya blh buat kita nangis sbb cara lakonan yg berkesan, citer yg menarik n penuh dgn mesej.

    0

    0
  18. zikry haikal says:

    saya pulak tgh demam dgn kai exo.. sbb kai boleh jadi dua org dlm satu masa.. dy boleh jd jongin yg cute dan dy boleh jgk jd kai yg berkarisma ats pentas.. knp artis malaysia xboleh buat kita suka kt dyorg ye? mcm biasa2 aje kalu dpt jumpa pon..

    0

    0
  19. grumpydrive says:

    Hemsem lagi Joo Sang-Wook

    0

    0
  20. hana says:

    Cantik gila Nu Sentral KL. Bila retis Mesia nak wat photshoot kat situ? Udah2 lah tepi kolam renang berirama tu…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Sye memang minat dye dr sekolah rendah . Hope dpt jmpe esok ..

    0

    0
    • Farah hanim says:

      Yeah…lee min ho oppa akan dtg malaysia.aku minat lee min ho oppa dari sklh rendah lagi

      0

      0