Written by serenity | September 11th, 2017

Usia kandungan Amyra Rosli sudah genap 33 minggu dan pelakon jelita tersbeut dijangka akan melahirkan bayi pada akhir Oktober ini. Sudah tentu bagi pasangan suami isteri yang menunggu kelahiran anak untuk teruja apatah lahi kelahiran tersebut ialah yang sulung buat mereka.

Bagi mengabadikan saat-saat bakal ibu ini, Amyra dan suaminya pelakon Amar Baharin telah mengadakan satu fotografi materniti dengan jurgambar Nabil Nadir.


Keterujaan pasangan ini dalam menantikan kelahiran anak sulung mereka boleh diperhatikan pada koleksi gambar materniti ini.

 

Ha, kena tunggu Oktober ini untuk melihat kecomelan bayi Amira dan Amar. Iyalah, mak jelita bapa pun kacak, mesti anaknya nanti pun indah berseri, bukan? Bersama kita doakan agar Amira selamat sehingga saat melahirkan nanti.

Sumber gambar: Instagram Nabil Nadir

19 responses to (8 GAMBAR)Fotografi Materniti Amyra Rosli Oleh Nabil Nadir

  1. ank petama mmg cenggitu says:

    gmbr baju orange tu nk buat kontroversi lah tu…kalau betul kulit badan dn itu tetek, mana puting tettek Amyra…x ada puting ke…dn dia ni selesa ye berseluar jeans, x ketat dn x senak ke perut tu bila duduk…

    hehehehehehe
    .Hati2 dlm hutan ada jugak org mengendap…bukan x adalah.

    14

    -2
    • pengendap hutan says:

      kalau kat bilik amar cium rendah sikit….eeee…terimagine pulak i. kihkih…

      12

      5
    • bukanpeminattheyall says:

      maternity pants ni comfortable n stretchable for ur info…jangan la beli cap ayam, beli yg good materials…tak akan rasa senak yer..

      27

      -1
    • Anonymous says:

      Aku tak terfikir pun pasal baju orange tu color kulit sampai la aku baca komen kau, nampak tak betapa positifnya fikiran aku wakakaka :D

      26

      0
    • Aku kaji sblm kutuk says:

      Baju tu mungkin la ada potensi kontroversi. Tp bab sluar.. tu jenis maternity. So, dia ada getah kt atas tu.x kan senak / lemas.

      6

      1
    • anak kedua mmg begini says:

      nie la namanya ckp men lepas jer.. abg oi ada jer sekarang jual jeans for prengnancy mummy.. cuba google.. senak kat perut tu mustahil la sbb pakaian or seluar for pregnancy ada jer kantung beso tuk simpan perut tu .. xderla peruttu senak ke bagai.. tlg google yer kalau xtau

      3

      1
  2. mahacheta says:

    apa ke teruk pakai maternity jeans dgn baju singkat tu..
    x sesuwaiii noksss…btw tahniah..

    13

    4
  3. mamizura says:

    alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    1

    2
  4. noni says:

    bodonya yg comment pasal baju dia tu. ^^^^ ada ja x kena. mampoih p la kt dia nk pakai paa ponnnn

    4

    3
  5. kakikucinghitam says:

    alaaa nape gamba x cantik…. nmpk xde kualiti… sygnyeeeee sbb amyra ni cantikkkkk….. sepatutnya dlm hutan , timbulkan environment hutan tu. bukan mcm amek gambar dekat studio guna backdrop hutan. Photographer x study dulu ke maternity shoot in forest… google saja maaa

    21

    0
  6. AAAA says:

    capang rupanya si amyra ni, naseb cantek

    10

    0
  7. Anonymous says:

    Jurufoto rempit nie>kesiannya.

    13

    0
  8. Ferdy says:

    Aku knal sgt photographer ni..nk jgk umm Nama dia skali..hahaha

    11

    0
  9. Anonymous says:

    Comel

    0

    2
  10. Anonymous says:

    retis2 msia bajet retis hollywood yg gambar bogel bila pregnant tu….bini sam skang amyra…padahal suam kuku je..konon2 berbaju lah padahal semua colour skin…

    3

    0
  11. Ugly Nara says:

    Apsal ada sesi maternity shot ni? Tak paham aku.

    0

    0

Leave a Comment

Optional