Written by AbangNara | August 3rd, 2012

Lama rasanya tak melihat kelibat Yasmin Hani. Setelah bergelar isteri, Yasmin Hani nampaknya telah mengurangkan aktiviti seninya. Besar kemungkinan Yasmin mahu menumpukan perhatian melayari bahtera rumah tangga. Satu langkah yang bijak di mata Abang Nara.

gambar yasmin hani comel

Nampaknya wajah Yasmin Hani masih still maintain awet muda. Tak berubah daripada zaman mengacara program Astro beberapa tahun dahulu. Agak-agaknya, apa rahsia Yasmin Hani ye? Lagi 4 gambar Yasmin Hani semasa majlis berbuka puasa anjuran Astro dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar yasmin hani comel
gambar yasmin hani comel
gambar yasmin hani comel
gambar yasmin hani comel

21 responses to (5 GAMBAR)Yasmin Hani Di Majlis Berbuka Puasa Anjuran Astro

  1. Insan Biasa says:

    ko ni nara, bln2 pose ni cuba la carik sumber dr ko sndiri, ni maen ceduk dr blog2 org laen, mmg patut la wartawan bising xpuas ht ngn ko, tolong jgn jd plagiat bole x? aku tegus ni utk kebaikan rezeki yg ko nk bg kt anak bini ko mkn nt. jgn pandang remeh beb! Salam Ramadhan.

    0

    0
    • Nad Cik Andam says:

      saya sukee baju kebaya nyonya die..

      0

      0
    • Insan Biasa Jugak says:

      ko ni pun, nara tolong kongsi balik dari blog orang lain…sah sah blog tuh ambik gambar dari ryaniez moments, jadi salah ker? wartawan tak puas hati sebab orang tak baca artikel diaorang…so nara republish jer lah…dah dia ada reader dia tersendiri…kalau ko tanya ramai2 orang pun, ko ingat diaorang nak ker pegi blog lain nak baca satu2? memang tak lah kan…so ni bukan kes plagiat ker apa…

      0

      0
    • AbangNara says:

      hehhe. ilek la.. ryaniez tue photographer kitoarang kot. malu la tue

      0

      0
      • yana says says:

        ini la namanya teamwork…apa yg penting kerjasamaaa…
        xpayah nk kecoh2 k…sharing is caring…

        0

        0
      • skuad upin ipin says:

        cepat tutup muke…malu sehh..
        aper2 pun apa yang penting kerjasamaaa..sharing is caring

        0

        0
      • Insan Biasa says:

        maksud aku tu bkn la setakat post di atas, semua2 sekali la. ape kata ko jd wartawan or snap sendiri baru la org respek dr ceduk mana2 blog xkisah la dr sedara mara or suku sakat ko tu. try be profesional k. org lain penat2 carik sumber org pulak yg dpt faedahnyer. masing2 da pandai, pikir2lah~

        *agak pelik kalo pic sendiri yg snap bukan main lg letak trademark bsr gajah. sori nara, and sori kipas susah mati BN. #sekadar menegur~

        0

        0
      • man belon says:

        kite serupa

        0

        0
    • suka.hati says:

      bukan, Salam Romadhon lah :3

      0

      0
    • Rara says:

      Assalamulaikum,

      Rasanya blog ni c nara punya kan? so apa dia nak buat suka dia la. Kalau kita suka kita baca, kalau tak suka tak payah la rasanya nak ngomel pe dia buat. Umpama datang bertamu di rumah orang, da datang tak jemput kita beradap la sikit, rezeki dia nak bg makan anak bini dia , dia punya suka la…bukan share makanan ngan kitapun….Ibarat datang tak jemput , pergi tak suruh…

      Yang saya nak komen satu ja, jangan la publish cerita rumah tangga org banyak sangat la, artis punya rumahtangga biar dorg urus, sebab kita yang ada rumahtangga ni nanti ‘qisas’ membaca dan menghebohkan…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    akuuuuuuuuu 1stttttttttttttttttt

    0

    0
  3. Anonymous says:

    klau dia sorng2 mmg nampak mcm awet muda. tp bila dia disebelah lakinya nampak mcm dh tua. laki dia muka cute

    0

    0
  4. e...first says:

    Chomel…

    0

    0
  5. Aurell says:

    Cantekkkk!!! ;))

    0

    0
  6. miyaki says:

    x minat ini pompuan..gediksssss

    0

    0
  7. meluat dengan si insan biasa says:

    ek eleh……wat poyo jer tegur sgala bagai…..dengki la tuh……ko ader ke blog cam ni…..dasar PHD…….:)

    0

    0