Written by AbangNara | October 5th, 2012

Nampaknya minggu ini boleh dinamakan sebagai minggu Emma Maembong. Setelah dikaitkan dengan kontroversi gagal menghadirkan ke sesi fotografi Pancaindera, hari ini sebuah portal hiburan telah memaparkan beberapa keping gambar seorang wanita mirip Emma Maembong bersama teman lelakinya.

emma maembong

Sekali pandang sememangnya wanita di atas sangat-sangat serupa dengan Emma Maembong. Mungkinkah pelanduk dua serupa? Namun beberapa lagi gambar yang bertebaran dengan jelas tertulis nama “Adli & Emma”. Adakah ini benar-benar Emma Maembong dan teman lelakinya?

emma maembong

Lagi 3 keping gambar wanita mirip Emma Maembong bersama teman lelaki dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Perubahan muka pelakon-pelakon filem Twilight.

emma maembong
emma maembong
emma maembong

Baca Yang Ini Pulak:-

130 responses to (5 GAMBAR)Wanita Mirip Emma Maembong Bersama Teman Lelaki

  1. Anonymous says:

    Mmg dialah abg nara.. Mmg publish kat wall dia kan before di fb?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      yuos mmg dia..emma maembong

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
      • .
        emma maembong adik mael lambong puji melambong2?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 3
      • Emma Keambong says:

        ehh rimas la cerita si minah lombong ni..dah ler tak femes…bosannnn !!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 2
      • i'm not a monster says:

        eh nara berita dh lapok lah kau baru buat keluar

        ps: aku rimas dgn iklan aku terima nikahnya, pangkah ada lg..nk promote pun agak2 lerr..jgn over

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 2
      • Ehemm says:

        Dalam gmbr yg edit byk2 tuu ade satu gmbr tuu mcm dorg cium mulut jekk tp tk jelas sgt, cube korg tgok betul2. Gambar sebelah caption Strawberry tuu. Dekat OhBulan! nmpk sbb gmbr die besar skit.

        Btw, gmbr baju merah tuu adik die laa. Yang tuu halal cium pipi,

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
        • kebenaran says:

          xyahla nk tegakkn benang yg basah..emma..emma..syg seribu kali syg..klu die xkawen ngn laki tu xtau la nk ckp..aku kagum n ucap tahniah kt bf..you’re the man..haha..mmg tggl sisa bf die je la kt emma tu..haha..so emma ko sedar la kn standard ko skang..hahah

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • emma kembong says:

        ohh yeahh babeh..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • Hish Rimas Lah Citer Minah Tak Femes says:

        Maembong, lombong, kembong, rebong, lutong, lontong, sundal bolong….siapa plak dia neh????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
      • Hhahahahahahaaha says:

        Ini la anak kepada Pak Meon Kudong…artis dangdut tersohor.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Dr. Fazeley says:

        Ahaha Nara takot kne saman psl tu ltk “mirip Emma Maembong”… Xde pulak gmbr balak dia tunjuk f*uck tu…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • emma says:

        korang cube baca dkt oh bulan jwpn balas die..nmpk ayat org yg xeducate..klise punye jwpn..tp mmg die xpenah belajar pun..cube abg nara check die mana ada SPM

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • .
      .
      ni gambar tahun bila daaaa? hahahahaha. cuba juga nak korek2. yes, yg first tu dgn adik dia, bakti.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • Gossip Sampah says:

        buang masa la gossip artis yg layak dicampak———> Ke Laut !!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
      • .
        .
        kenapa nak dimarahi? dia kan lebih baik daripada Neelofa.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 16
      • Emma Lutong Kaesarong says:

        tak lawa langsung..muka sebijik macam minah baengong !

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
      • dulu korang tengok Yang terindah ko jugak puji2 dia sebab nak coverline benci Neelofa. korang semua bodoh. bodoh macam nenek korang jugak. liek biatch.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
      • beruang kutub says:

        Semua artis pun baik dr Neelofa kan?wlaupun mrk bergambar bogel, berbikini, beraksi ghairah dn lucah sdgkn Neelofa hanya berphotoshoot sheksyi..tu pun skrg dah tak der lagi dah.wpun lopah dh mohon maaf sana sini situ sinun namun hukumn terhadapny masih berjalan..besarny dugaan dia..mcm nie lah ye..kita ni hnyalah pemerhati.kita x rapt dgn mrk dn x kenal mrk.kita x tahu perangai sbnr mrk.kdg2 ada org yg diluar jahat tp dikehidupn sbnr mrk seorg yg msih mnjaga batas dn ada artis/org yg di dpn pijak semutpun x mati tp kehidupn sbnr terpesong.tengoklah sikit hari nanti bagaimana perjalanan artis2 ni….yg jahat akn nampak..yg baikpun akn nampk, yg x berbakat akn bergelak perlahan, yg berbakat akn terus terserlah dn last but not least yg bijak akn terus cemerlang klau bkn dlm industri tp mungkin dibidang lain..tak pyh gaduh2..benda ni akn ada jwpn nanti…tuhan tu kan adil.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 16
      • Kelopak says:

        Sebab Neelofa hati busuk. Die tk boleh nak jatuh sorg2, if die jatuh then org lain pun kene jatuh, baru adil bg die. Die terkenal pun bukan sbb Dewi Remaja tp sbb gosip and tayang body sana sini.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • Gadis 9 Dara says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
      • Eh please says:

        amende bf izara aisyah kacak lagi bergaya serta kaya ok! family2 SM Nasimuddin tu haaa. jgn nak mengataaaaaaa! Bf kacak takleh tunjuk2 sangat, nanti yg gatal merampas!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      ni semua gara2 penbgarah overrated itu lah yg telah membawa masuk retis tepi jalan ni masuk industri! serabut betul!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      sedangkan puteri sarah dgn pakwe dia yg suam2 kuku tue boleh bergigit2 pipi kat khalayak ramai.inikan emma maebong yg bukan artis..dah byk bebudak cam nie.nasib badan la jd retisss

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • boysentul says:

      satu pic yang gambar kecik banyak2 tu mcm tengah cium mulut yang tajuk together

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. cookies says:

    ehemmm..nak betulkan gambar emma pakai baju merah tu bersama adik dia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • Sasha Sandha says:

      Baju kurung merah tu dgn adik dia ek ? No wonder muka very the matsalleh ,

      Astaghfirullah !! btw mengucap panjang kak Sasha tgk gamba2 sheols yg tak senonoh ~!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. Oppa says:

    da biasa artis begini.
    kalau seseorang tu jenis y baik,tak sosial,takde nye dia nak jadi artis.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
  4. adik mael lambung boom3x says:

    isshh 3x..emma melambung & dilambung dh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  5. mummy zara says:

    abg nara oiii… yg bj merh 2 gmbo ng abg dia laa… bakri.. yg len2 adli 2 mmg bf dia… mmg emma!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  6. ikan kembong says:

    bukan mirip.. dah mmg emma…. hahahahahhahahahahah
    kalau gambar gan adik gelinya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • AnakAyam says:

      ADEK HANG TAK HENSEM…SBB TUH KO GELI NGAN DARAH DAGING SENDIRI….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • niena says:

      kalo dgn adik, org xamek gambo cam2..hanye yg empunye diri je tau..heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        kepala hotak ape abg die mcm ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • bangang much? says:

        bodo ape korang ni. kan komen atas tu cakap yang baju merah tu je dengan adik die. yang lain tu yela dgn bf. adik die lumpuh kot. nak mengata pun, mengata la si adli tu. bukan adik die. bodoh lagi sekali.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • emma watson ke guardian? says:

      bergambar ngan adik mcm tu?patut la banyak sumbang mahram berlaku skang ni…emmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  7. suzara says:

    mmg dia laaa…bj merh bakri abg emma..gmbo2 len ng bf mmg emma…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. uh-oh says:

    oh, tak kisahlah lepas nie kalau ada penafian yg kata itu semua gambar lama ke ape tapi tetap..oh..emma maembong..anda juga tak terlepas dari seksi..hurm…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 24
    • Hackers_1978 says:

      Wa sokong sama lu…..mana boleh pompuan islam pakai baju nampak pusat…..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  9. emmmm????????????? says:

    dia ni sape???

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    mungkin di adah berubah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  11. aaasiti says:

    orang lawa mmg prangai mcmni eh?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
  12. alahai says:

    dia beragama Islam kan?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. ah chai says:

    Memang dia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. yatt says:

    seksanye gambar last skali tuuu. . .

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. peah says:

    adakah ada unsur2 mempertahankan diri daripada emma? contoh nya :
    1- ini gambar lama saya bla bla bla…
    2-ada individu yg cuba menjatuhkan saya dengan menyebarkan gambar ini bla bla..
    3-saya minta maaf kpd peminat2 saya yg terasa / teringgung dgn gambar2 ini bla bla bla…
    gitttewwww :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      x kot..sbb skang pun aku rase die seksi lg..normal la..mak omputih..yang mak org asli pun xde beza dah skang sumer nk jadi omputih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  16. budi says:

    rosak..rosak….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  17. nonini says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 23
  18. ouch says:

    boleh than ek dia ni..nmpk muka baik innocent jek…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  19. bukan emma maembong tp mail lambung says:

    Emma dah x boleh ckp gini “mmg ada yg dengki sbb sebarkn gambar berkurun lama saya.saya minta maaf.sya dh berubah”. Statmnt ni x valid sbb gambar2 tu dr fb dia, dia yg sebar dn kalau msih dlm fb dia mana mungkin dia berubah..maknany gambar dulu ke sekarang emma tetap emma..soooooo dgn ini sahlah Izara dn Emma mendahului Neelofa dlm carta artis seksi msia..gulp..oya gambar lama x lama itu belakang kira k …syg seribu kali syg kenapa kecantikn x dijaga ya???

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  20. suzi says:

    Woww pic2 dia, mglhkn HUSBAND & WIFE…:-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      dah kawen pun, nikah je blom.
      dah rabak seribu dah.
      Lolololololol

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
  21. semut merah says:

    ak baru nak minat kat dyer n….weeeellllll artis lee katakan….perangai lau sejuk cm muka dyer kan ok

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  22. mia says:

    Diorg ni dah lama bahagia bersama. Doakan cepat kahwin je. Susah senang masih bersama walaupun sebelum jadi pelakon. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  23. CikNur says:

    laki dia ni islam ke bukan? knp dada n tgan ade tatu….n satu lagi nak tnya dah tren skrg ye g pntai ngn bf/gf men dokong2 cm gitu….dah byak sngt trnmpak pix cmtu…yg pelik nye pix smua sme kat tepi pantai…erm xde da prsaan malu ank2 muda skrg kan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  24. syntax error says:

    bju merah tu adk dia ka..ptut la first tgk tu rsa mcm nk sama ja muka…snyum tu :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. minah melambung says:

    cenggitu lah…kepit x hengat dunia…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  26. nenek lanjut usia says:

    u ollsssszz tgu je la statement si emma ni.. lebih kurang mcm ni laaa.. nenek ce try buatt.. ‘ohh actually gmbr tu dah lma.. sblum sy libatkn diri dgn dunia seni lg. i dgn laki tu dh break off..’ jwpn kliseee.. apa2 pun nenek suke dia.. soo cumeelll mcm nenek muda2 dlu.. ahakssss opsss terover plak.. maafkan nenek..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  27. aku LADYGAGA cakapmelayu says:

    tak yah nak taw tahun bile.dia bukannya tua sangat.lain la kalau umor die da 28 tahun.ble la korang cakap.owh.ni gamba 8 or 10 tahun lalu..die ni bru 20..paling lama pon 2 or 1 tahun lalu..zzzzzzzzzzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. fara says:

    nape sume gambo peluk ngan cium jer??
    Terjah sini ==>> Duit atau Do It

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  29. narayot says:

    sekor lg pompuan murah lps puteri sarah smlm.
    blm ape2 lg dah sibuk nak cium sana sini!
    esok lusa klu kene tinggal baru meroyan.
    otak letak kat pale lutut.
    artis sengal & bodoh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  30. Toknekpiah says:

    Perghhh gambarrr cemolotttt kooooo….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. wan5478 says:

    cancel terus gua nak usha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. wuuuuu says:

    “kenyang” la bf die….wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  33. e says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
    • qalil anaqi says:

      tu nama nya anda perlu bersyukur..ada yang prihatin..dan ingat mengingati sesama kita..nak tunggu kita2 pergi surau dengar ceramah..tak pergi surau pun..dengar ceramah aje pun..tak tau lagi kan… :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  34. adehh says:

    ohhhh emma ni
    DAH KAWIN RUPENYEEE
    NIKAH JE BELUM
    sedeyh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  35. wanG says:

    siapa emma maembong ni? pelakon baru ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. nana says:

    murahnya betina ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  37. Lynn says:

    Berlakon tak seberapa then keluar pic camni.ingat gempak sgt lah tu?puiihhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  38. mekmbong says:

    mesti bapak ngan mak dia bangga gilerrr dapat anak camnie.. tahniah mekmbong!!
    btw..sapa dia nie eh..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  39. nyah tetek says:

    mcm pompuan jalang siot

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  40. qalil anaqi says:

    1- Allah S.W.T telah menyembunyikan redha Nya dalam taat.
    2- Allah S.W.T telah menyembunyikan murka Nya di dalam maksiat.
    3- Allah S.W.T telah menyembunyikan nama Nya yang Maha Agung di dalam Al-Quran.
    4- Allah S.W.T telah menyembunyikan Lailatul Qadar di dalam bulan Ramadhan.
    5- Allah S.W.T telah menyembunyikan solat yang paling utama di dalam solat (yang lima waktu).
    6- Allah S.W.T telah menyembunyikan (tarikh terjadinya) hari kiamat di dalam semua hari.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  41. AlisyA says:

    Leh tahan jugak la daring ek dia ni..igt lg 4thn lepas jmpe dia dok tgh melukis dgn ayah dia kat pwtc nampak cute je, skali tgk gmbr ni agak leh tahan la, berani gak nak publish gmbr gini..klo nak sgt snap gmbr cmni, save utk dia dgn bf dia ckup lah kot..jgn publish smpi org leh tgk..cantik dah cantik tp cmni pulak~ huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  42. little turtle says:

    da la..cukup2 la gosip2 artis..biar la dieorg…dieorg pon ade life sndiri…cukup2 la tayang aib2 org ne…die dosa kte pon dosa gak…artis tue pon manusia..ade gak sejarah n privacy sndiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      Btul tu..org yg expose ni xtau ke dosa pahala menyebarkan kpd org lain..bkn ke yg buruk tu dismpn yg baik diambil.kalo nk tgur pun biala antara mereka shj bkan dikalangan public.buat buatla insaf…carila cerita yg baik untuk dikongsi…buka blik buku agama..menulis sepatah perkataan ttg keburukan org nie apa hukumnya…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • emma says:

        masalahnye bkn org lain yg sebarkan pic ni..ni pic b4 die jd retis.die mmg letak kt fb die pun beberapa bulan lalu..so,die yg mencari kesalahan die sendiri.ayh die bkn tahu pun die uat keje2 mcm ni. ni ak xtpo..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. diana says:

    Biala die nak ngn bf ke ape ke..npe nk kne expose..nk cari ctela sgt kot..
    Dh hidup die ade bf nak gmbar ke bgai..sibuk je..xpayahla nk gmbar gemburkan hdup org len..jage hidup sendiri!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  44. nieza says:

    damn !! mmg tak leh caye artis melayu nih……….. semua dah rabak…. pastu ckp lah super impose. mcm taik jer………………….. semuanyer murahan !!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  45. Menyampah says:

    sosial sungguh betina ni..muka bukan main lembut..tpi y lain ziroo…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  46. Sweet32 says:

    Sape ek? X knl tp yg penting artis la kan? Emmm.. Artis suam2 kuku.. Nak glamor mmng cam ni! Hihihi.. Sayang 1000 kali sayang.. Allah bg anugerah cantik dan berbakat tp ni yg dia buat… Manusia2.. Blom kawin mmng la posing cam ni! Tgk la bile dah kawin..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  47. Qiqi lala maembounggsss korek jubo says:

    Alahai….retis mcm ni BERSEPAH kat Malaysia ni…kualiti 0…dah elok sgt kalau kawin…..coz bijik dia dah basah …u ollllssss

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. boni kacak says:

    kenapa nama dia emma maembong ye?hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Sshh says:

    ish..ish..dah mcm laki bini aku tengok..dh x tahu y mana dosa n y mana pahala…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  50. Prince Noob says:

    sapa la yee emma maembong ni, adik mael lambong ke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. x suka says:

    muka cantik tapi perangai burukkkk…sama gak ngan lofa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  52. idah says:

    sapa la ni..
    coklat, doorgift, door gift

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. goldo... says:

    Biar la kat dia…bes ape peluk2 cium2 tue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. hehe.. gambar sume dah pegang2..geli aiiii…untung ler boypren dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. peminat emma maembong says:

    nie mmg bf dia.. adly zaem..kalo nk tau,bf dia nie adalah ex bf uqasha senrose… emma n uqasha senrose xbpe baik mybe salah satu sbbnye pasal llki nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. jejailani says:

    berpeluk,cium baring sama2…yg si lelaki bertindik..bahu mcm ada tatu sikit..lg satu apa motif angkat baju nmpk pusat?bukannya ada abs cm miranda kerr :p

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. meera says:

    aduhaiii fatimah, baru blakon 1 drama dah mcm2 cter kau yerr. jd mcm neelofa lah lepas ni, belakon tak bagos mane pon, nama naik sbb kontroversi. alahaiii timah timahhh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. ANONYMOUS says:

    salam,korg .. xbaik ckp dye camtu … dye ni baik org nye.xsombong. cume dorg kurg didikan agame je(so,pk la sdiri sape yg sepatutnye berikan pendidikan agme pd ank2)..family dye penah dtg umah aku,emma pun ade. bile tgk gamba ni, aku pun sedih. org scantik dye perangai camni. tp kalu dipikirkan balik,bukan salah dye. ape yg aku persan,dorg ni ade keinginan nk berubah,tp mungkin xde org yg nk guide. cthnye,ms dye n family dtg umah aku . ade slh sorg kakak dye ni yg da ade ank sorg kot. dye bahasekan diri dye ‘ummi’ kat ank dye. so ,dr situ,aku da nmpk dah,dorg ni nk brubah sebenarnye . tp mungkin sb environment mcm tu,sb tu ssh . sb kdg2,kite ni klu nk brubah,kne ade environment baru,baru sng(pendapat aku) ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  59. cik adik says:

    ha ha haa… silap hb, jantan dalam gambar ni yg promo pic pic lama ni… cari publisiti murahan…agak-agaklaaa weii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. omg !! says:

    Dah selamat ditiduri jantan itu… Percayalah!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  61. lala says:

    yg pic baju merah tu adik die la ngek

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. Audrey Hepburn says:

    You have done everything before marriage. So, what’s left for the life after marriage?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  63. malisa says:

    mesti dah barai ni anak maembong ni….kalau gitu la sosialnya.. bebas sebebasnya.. pastu upload pastu minta maaf…. neelofa ok lagi.. ixara ratu kangkang tango.. anak maembong ni ratu geng anzalna la..stok peluk habis habisan dgn bf..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Hoalaa~ says:

    susah jugak nak cari aktres yang masih “SUCI” kan…~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. neklopak muka yang byk kepura puraan says:

    suka sgt cium!! dh nikah nt nk cium2 la byk2 ehhh……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. xtahan nengok says:

    ermmm….dahsyatnyer.xtahu nk kate apa.minta simpanglah anak ak jd mcm ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Anonymous says:

    Rosak, rosak, rosak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Anonymous says:

    Rosak, rosak, rosak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Johnjeninz says:

    Kalo minah ni adik aku, sure kena terajang……..k baii!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  70. sha says:

    kalau anak aku…aku dah kawinkan aje…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. maellambong says:

    kesian artis2 melayu ni.. umur 14-15 dah mcm gitu perangainya… hidup mcm tak de matlamat dan arah..
    dah bykk cnth tak elok pasal2 artis, tp masih ramai ibu bapa yg terehegeh2
    nak anak jadi artis.. kut2 leh jdi cm siti nurhaliza kut.. leh wt umah juta2… tp 1000 dlm satu je la blh jumpa mcm tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. myra says:

    Udah2 la korang buat dosa… Baik jg family sendiri dulu agar x terduduk stu hari nanti bila tau adik beradik korg pun perangai samer.. Ingat.. Sekarang tuhan bayar cash..what u give u’ll get back… Mengata org lebey2 nanti kamu yg akan rasasendiri aib tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  73. zzz says:

    baju merah tu adik dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Mama says:

    sedih tengok.. teruknya perangai, kecik2 dah liar.. bila org ramai komen/tegur, masih ada lagi manusia yg nak back-up.. kamu tu org Islam, sbb itulah org bising n tegur coz kesiankan kamu yg dah mcm “hanyut”.. kalau dah nama komen, ada yg yg sedap bunyinya dan ada yg agak sinis.. apapun terima jelah secara positif.. kalau taknak org komen/tegur atau marah, buat perangai tu elok2 mcm org Islam.. Nauzubillah……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. babe says:

    kesian emma…baru nak menempah name kat industri…selagi name pon manusia kan..mencari kesalahn org tu sukew sgt..die pon manusia biase jugak lah…mase silam die..nak judge,judge diri diie setelah bergelar artis…x baik hukum org…die pon dah sedar,bg lah die peluang bertaubat…rileks2 sudah…bende dah lepas kot…..kalau nak menegur biar elok2…jgn menghine ke ape ke eh..kalau ah kene kat batang hidung sendiri..baru tahu ape rase…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. sunyi says:

    sedey tngk..muke cntik tp sekadar cantik jela..bertaubat je la yg mmpu ko wat..tp klu da xde dara xtau nk ckp la kn,kesian kat bakal suami die hny dapat muke cntik tp perawan dah kene tebuk org len..amik sisa je la..bf lama die mesti ckp “alah emma..sume aku dah rasa..hahaha..xsangka or yg aku romen dulu da jd artis..pastu nk kawen lak tu..semoga bahgia la..hehe”..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  77. Ahahahah says:

    Xkeras pelir ke jantan tu? Xkn cium je kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  78. Anonymous says:

    jahat betul lh korunk nie,lantak dyer lah nk watpe pn..da tentu tu mase dyer blm jdk artis lg,korunk pn same gak kort!!!korunk nie hanya tambah dosa,klu x betul cite tuh,FITNAH name nyer!!!!….(FITNAH lebih beso dosa nyer daripade MEMBUNUH)!!!!….bertaubat lah wahai manusia jgn tw nk mengutuk@mengate orunk…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. Anonymous says:

    nek muntah meluat2 aku tengok emma kembong nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  80. fatimah kembong says:

    fatimah oh fatimah. apa nk jadi dgn ko ni? berpeluk bercium mcm takde maruah. shame on u la !!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. Anonymous says:

    abih dh maruah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0