Written by AbangNara | February 12th, 2013

Cantik sungguh nama anak perempuan kedua Sheikh Muszaphar dan Dr Halina ini. Sophea Natasha. Kalau dimurahkan rezeki dapat baby girl nanti, Abang Nara nak cadangkan nama ini kepada wife yang tercinta. Hehehe ~~

sophea natasha

Happy sungguh Abang Nara melihat keluarga bahagia Sheikh Muszaphar. Semoga akan terus kekal bahagia sehingga ke syurga. Dr Halina pun makin cantik berseri semenjak bertudung. Untuk anda yang tidak tahu, Sophea Natasha telah dilahirkan pada 19 Januari 2013 kira-kira jam 7.53 malam di HUKM.

sophea natasha

3 lagi gambar Sophea Natasha, anak kedua Sheikh Muszaphar dan Dr Halina dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada blog Dr Halina.

P.S: Pak Mie dan Mak Intan pelihara ratusan kucing dan anjing terbiar

sophea natasha
sophea natasha
sophea natasha

62 responses to (5 GAMBAR)Sophea Natasha, Anak Kedua Sheikh Muszaphar & Dr Halina

  1. neelogersang says:

    nak tuttt muzapar! :( *nyot2*

    0

    0
    • angelina jolie love bread putt says:

      apasal pelik bebenor pic anak dia, lahir tak cukup bulan ke…??

      0

      0
      • Anonymous says:

        xpelik pun, muka mak kau lagi pelik..

        0

        0
        • doremon says:

          aku memang suke dgn kedua2 pasangan ni
          cth yg mcm ni ssuai la utk dijadikan role model

          bercakap psl role model,, ape kisah Zarina An-Julie ek skrg?

          0

          0
        • Haliza Misboon says:

          anon.. pesal ko cam sentap je ngn komen angelina tu.. ker ko ni dr muzapa??
          sentap yg kaw2 plak tuh.. siap masuk mak org lg..

          0

          0
        • amoi says:

          Indahnya ciptaan ALLAH swt…sgt shomel ok!

          0

          0
        • angelina jolie love bread putt says:

          anon aku tanya jer…yg kau tiba2 masuk muka mak aku apasal?

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Taste sgt dgn Dr SMS! bila la nak masuk meminang Cham?

          0

          0
        • Anonymous says:

          haliza misbon kenapa kau sentap,kau mak angelina jolot ke??

          angelina jolot, aku ckp je muka mak kau pelik, xbleh ke?? apsal sentap ke??

          0

          0
        • iphoneuser says:

          anon kau tu yg sentap, dia tanya jer tu…yg kau terasa sgt knapa, siap main nama mak dia lg….at least angelina jolie tu femes, ko hado???

          0

          0
        • Anonymous says:

          lerrr salah ke main nama mak?? salah ke????? main2 psl baby org x salah ke? sentap sgt ko ni pun… angelina jolot femesss?? hak tuihhh

          0

          0
        • b.a.p - one shot says:

          angelina jolie baby tu memang pramatang

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          ala tomeinyaaaa dyeerrr..muahhhh dak kecik…

          0

          0
        • Ija says:

          eleh poyo jek backup angelina ntah2 org sama xde life, mmg pon suka2 ckp anak org pelik mmg la still baby tp mmg comel sangat2 susah nk nampak baby yg baru lahir comel mcm nih kurang2 dua bulan bru nmpk muka comel dia.

          0

          0
      • CIK JAH says:

        masyaAllah comel sungguh anugerah Allah ini… sangat bulat matanya. moga menjadi anak yg solehah ye. congrats kpd pasangan ini :) syukur

        0

        0
      • Hohohohohoh! says:

        Yo Haliza Misboon, ini lagi sentap – Kepada Angelina Jolie Love Bread Pudding, mak dan bapak dengan keturunan kau sekali muka pelik semacam. How about that? Btw, saya bukan dan kaitan dengan SMS. Cuma meluat tengok orang komen tak pakai otak, dan siap ada orang backing lagi…. Or are you the same person?

        0

        0
        • angelina jolie love bread putt says:

          jangkaan kau tu salah, dia backing x semestinya org yg sama, betul lah kata haliza misboob apasal kau sentap sgt…siap main nama mak lg? kau tu kot komen xpkai otak…aku cuma tanya jer knapa ank dia mcm tu

          0

          0
        • Minah Comel says:

          Aku rase die lahir cukup bulan cuma masa mengandung Dr Halina dlm blog die ada kata, baby dia sangat underweight utk usia kandungan.

          Tu sebab nampak baby dia kecik..

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku pun nak tanya angelina bongok, kenapa muka mak kau lagi pelik dr anak dia? jgn marah ni tny je?? kau komen pakai otak?

          0

          0
        • iphoneuser says:

          anon dgn Hohohohohoh! mesti org yg sama kan, dua2 tulis pkai otak

          0

          0
        • Hohohohohoh! says:

          Anon February 13, 2013 at 1:43 pm, memang kelas jawapan kau! Two thumbs up.

          0

          0
        • Hohohohohoh! says:

          iphoneuser aka publicphoneuser orang yang sama dengan angelina jolot ek??!

          0

          0
        • Anonymous says:

          iponguser ngan angelina jolot mmg org yg sama. kah kah kahhh…sentap letteww… lulzzzz

          0

          0
      • Julia says:

        Mmg pun…anak dia mmg pramatang…sy dpt tau dari staff hukm jgk…

        0

        0
      • Anonymous says:

        memang la tak cukup bulan..adoii..

        0

        0
    • lee min ho fan says:

      WTF??

      0

      0
      • ANGELINA BENJOL MERAPU!!!! says:

        ANGELINA BENJOL!!! CARA ANDA BERTANYA DAN MEMBERI KOMEN MEMANG NAMPAK SANGAT ANDA SEORANG YANG KURANG BERPELAJARAN ATAUPUN LEBIH DIKENALI SEBAGAI ORANG BODOH…. :-) BY THE WAY…. ITU SEMUA CIPTAAN ALLAH… ANDA TIDAK BERHAK MEMPERSOALKAN SETIAP KEJADIANNYA… DAN LAGI SATU ANAK DIA MEMANG COMEL NANTI BESAR MESTI JADI ANAK YANG SOLEHAH….

        0

        0
  2. hehehuhuhaha says:

    alolo..comei..keciknye…hehe

    0

    0
  3. anispauzai says:

    bekas crush aku T___T

    0

    0
  4. Sofia vergara says:

    Comelnya anak diorang.. Nama sofea mmg sgt cantik!

    0

    0
    • DiDi says:

      aq ader kawn nma wan amira sofea. perangai macam bitch. ex upsi. skang jdik cikgu bm paling hottttt dkt srwak. cer check.

      0

      0
      • mak bedah lentik says:

        aku punye la search wan amira sofea kat fesbuk…ada sorang je ..tu pun makcik anak 5…kawan ko ke?? hahahahahhahaha

        0

        0
        • Glamer Gilerrr says:

          Ada kitaorg semua kesah psl kawan ko????? Artis ke dia??? Ni blog artis wey, bukan nk gosip psl kwn ko plak.. aper daaaaaaa

          0

          0
      • lol says:

        weh, aku kenal wan amira sofea tu. hahaha! bitch sgt ke uolsss. ex-tkc kan?

        0

        0
  5. hanna says:

    mata besau tau. comey ^__^

    0

    0
  6. cik says:

    subhanallah comelnya baby ni

    0

    0
  7. zulaiqha says:

    subhanallah comelnya baby ni .

    0

    0
  8. cici says:

    alhamdulillah..bertambah lg umat muhammad dilahirkan..i like this family..and dr halina is like beauty with the brain..admire cara die berubah dr free hair, then pakai shawl terkeluar rambut sampai ke bertudung litup.suke baca blog die yg cter pasal keibu bapaan. boleh g swimming dgn kakak after this. =)

    0

    0
  9. mamamia says:

    Tahniah… comel.

    0

    0
  10. ceetey says:

    19. Januari. 2013?? advanced nyer.. hari ne baru 13. Jan. 2013 eheheeheh…

    0

    0
  11. teah cun says:

    ceetey..ko ni apa hal? Ada juga orang sakit kat sini.
    Cantik sungguh baby ni.. Sure besar nanti lagi cantik..

    0

    0
    • mak bedah comel says:

      betul la dia cakap..nape abang nara cakap baby tu lahir 19.1.2013 padahal hari ni 13.2.2013 hahahahhahahahahahhaha (if you know what i mean)

      0

      0
  12. Anonymous says:

    Kecik2 lembut lagi dah ber photo shoot…kesian baby kene radiation…ish!ish!ish!

    0

    0
  13. jcp says:

    Baby mmg lahir 19.01.2013, lahir terawal dr tarikh due, tp dr. Harlina & family br je publish gambar baby tasha ni hr ni.. (sape yg follow blog dr. Harlina mestu tau).. So kenapa ada yg sarcastic sgt? Btw baby tasha mmg comel..

    0

    0
  14. dhia says:

    ermm..sian baby nmpak cm sejuk je!!

    0

    0
  15. aptb says:

    secomel dan seindah nama yg diberi…

    0

    0
  16. what the? says:

    ermmm .. lighting tu .. cam tak sesuai je untuk baby ..

    0

    0
  17. Roundtable says:

    Si comel yang akan genius dan glamour suatu masa nanti…seperti ayah dan ibunya…moga-moga akan ada lagi anak Malaysia yang mengharumkan nama negara,agama dan bangsa.

    0

    0
  18. fadzilahazman says:

    so cute!congrats Dr..anak kita sebaya:)
    baby saya pun masa lahir 2.0,kecik je dan sy tak berani nk pegang..skrg umur baby da sebulan lebih,berat da 3.5 kg..alhamdulillah..mertua sy ckp,baby yg kecik ni cepat membesar berbanding baby yg lahir berat normal….

    0

    0
  19. Zee.H says:

    Kalau muka ikut Sheikh and kulit ikut mak dia, mesti lawa. Selalunya anak lelaki yg lebih lawa dari anak perempuan dlm keluarga. Mcm Wardina tu….

    0

    0
  20. hamba ALLAH says:

    semua baby yg di lahirkan atas dunia ni cantik,tak kira lelaki ataupun perempuan

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      ye la memeng betol ape yg kau dh cakap kn kt sini tapi anak mszffar ni macm cacat aje minah jambu tengok..mate dia ada macm sikit juling betol ke ? ke mate minah jambu yg juling ni ? sory ye kalau salah jangan marrah lah ye mungkin budak baru di lahir kn muka dia macm gitu tak ? dh besar nanti baru lah nampak kehenseman dia macm baaaaaaaaaaaaaapak dia kan tol tk hehe..

      0

      0
      • tengku minah jambu merah / biru says:

        eh sori sori sekali lagi teshashol lah minah jambu ni…anak dia pompan kan ??????? minah jambu ingat kn lelaki tadi..ok dh besar nanti baru lah nampak kejambuan dia macm maaaaaaaaaaaaaaak dia hehe….

        0

        0
  21. Anonymous says:

    comelnye..lagi 2,3 bulan, bertambah2 comel nye bile dah bambam

    0

    0
  22. silences says:

    trgelak sy bca komen smua..hpy rsa..apepun tasha ni comel sgt..tahniah kpd dr SMS dn dr halina ats anugerah trindah ini.

    0

    0