Written by AbangNara | November 28th, 2012

Nasib baik Abang Nara terbaca komen seorang pembaca BeautifulNara yang menyatakan Fazura turut hadir ke Shout Awards 2012. Dengan pantas Abang Nara terus mencari gambar-gambar yang telah dikongsikan oleh tuan punya badan menerusi Instagram. Memang Fazura sangat-sangat dazzling di malam itu.

fazura shout awards

Baru-baru ini juga Fazura telah menghadiri satu program yang diberi nama “Bahagia & Membahagiakan”. Kehadiran Fazura di program tersebut dengan bertudung dan berjubah ternyata menarik perhatian ramai. Adakah Fazura sedang mempersiapkan diri untuk menempuh alam perkahwinan?

fazura shout awards

4 lagi gambar Nur Fazura di Shout Awards 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Mesej untuk semua pengguna telefon bimbit.

fazura shout awards
fazura shout awards
fazura shout awards
fazura shout awards

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to (5 GAMBAR)Nur Fazura Di Shout Awards 2012

  1. wawa says:

    cantekkk…

    0

    0
    • Liyana Lunia says:

      simple je tapi menarik :’) lawanya kakak sayaaa

      0

      0
      • Anonymous says:

        reti pun pkai tudung..

        0

        0
        • bukan peminat tahsa sila says:






































































































































































































































































































          0

          0
        • anzalinzal says:

          mesti fazura masuk dalam ni puji diri dia sendiri. ingtkan menang la sgt hot chick tu kan, last2 kalah jugak dgn mak org. badan fazura rebeh dah, ramai jantan pakai.

          0

          0
    • SHINee_is_the_best says:

      cantik la dia bertudung, labuh menutup dada pulak tu..
      kalau betul2 berubah macam tu kan bagus..

      harap2 dia berubah betul cmtu nanti..
      in sha Alllah..
      Amin.

      0

      0
      • sue says:

        mmg cantik kalau fazura pakai tudung labuh mcm tu… bertudung pun cantik n ayu… kalau dia berhijrah utk menutup aurat, Alhamdulillah… :)

        0

        0
    • Hasnan says:

      So Beautiful…

      0

      0
      • kawan abby abedi says:

































































































































































































































































































        0

        0
    • mina says:

      HAAAA…KAN ADE FAZURA…. CANTEK FAZURA..
      SAPELA YG KATA DIA BUAT HIDUNG TU MEMANG TAK TAU TEKNIK MAKE UP EH..SKANG KAN DA MACAM2… TAK PAYAH NAK CUKUR KENING PON BOLE BUAT TEKNIK KENING NAMPAK KEMAS

      0

      0
    • Awekbulu says:

      Owh my superb princess faz..Cantik n cute sgt2..

      #karats2 yg melahar my beauty princess iolss ni..Siap mu akan ku keji tahap dewa okey..

      0

      0
    • pizza says:

      Subhanallah…. cantik sungguh Fazura bila menutup aurat. Tidak mengurangkan sedikit pun kecantikan asal, malah kelihatan sgt berwibawa. Yelah, org dah sedia cantik, bila patuh pada ajaran agama, nampak MULIA. Bakal menjadi kegilaan para pemuda yang soleh. Aku rasa rakyat Johor pasti suka dan x keberatan kalau Fazura jadi permaisuri mereka dgn imej muslimah mcm ni. Kalau boifren skarng x suka, Fazura, ramaiiiiiiii lagi lelaki soleh yang kaya raya akan berkenan dgn you. Org baik2 ni dia akan tertarik dgn org baik2 jugak. Buang keinginan dunia yang melampau tu dari hati, pasti kehidupan mendatang akan lebih bahagia, insyaALLAH.

      0

      0
    • atz says:

      suka dgn fazura..sbb dia ni mmg cantik melayu asli..xperlu mix2 ke kacuk2 ke..

      0

      0
  2. Kepologi says:

    luv u fazura…

    0

    0
    • Rita vs Ayu says:

      Harap Fazura kekalkan imej yg bersih dan sopan mcm ni. Klu boleh kami xnak tgk Fazura dedah sana, dedah sini, cucuk sana, cucuk sini… biar original beauty mcm ni ok…

      0

      0
      • Pinky_ayu says:

        dia bkn buat idung ker??? wheee~~~

        0

        0
        • marie says:

          LOLXX cube compare ms pki tudung n xpki tudung u can see the art of make up.LOL.

          0

          0
        • 10 says:










































































































































































































































































































          0

          0
        • zuragon says:

          cer tengok hidung dier.. ok jew.. mane ade buat hidung.. sah2 lah make up… i luv u faz

          0

          0
        • nabil says:

          lu pikirlah sendiri.

          0

          0
  3. hmm says:

    Acuaally, she deserve anugerah hot chick. i prefer her than nora danish. pelish lah. hot kat mane nora tu.

    0

    0
    • pizza says:

      If you talk about beauty, Fazura ada 2 kelebihan yang Nora xde. Tinggi langsing dan kaki panjang. Antara ciri-ciri yang masuk kategori cantik menawan.

      0

      0
  4. lissa says:

    sapa 2 org prmpuan yg x cukup kain, jgn kan betis, peha pn x mampu nk tutup…

    0

    0
  5. suka hati says:

    dye memang sgt cantik… muke ade class!

    0

    0
  6. slingbag says:

    mcm muka Jane Seymour time muda dlm gambar James Bond Live and let die

    0

    0
  7. nenetBurberry says:

    she is soo dam hot… i like her…

    0

    0
  8. Audrey Hepburn says:

    Hidung dia…

    0

    0
    • sedar2 la makcik2 oi says:




































































































      0

      0
    • jgnupat says:




































































































      0

      0
    • kesian an an says:

      kau ni babi ke weh menyemak je lah komen panjang2… bodoh!

      0

      0
  9. Kiah says:

    fazura ni bt hidung ker? dulu bkn idung die kemek ker?

    0

    0
    • korang sumer cam baguslar sgt says:

      dulu idung dier bukan jer kemek..siap merayap lagi..ahaks2…memang dier buat filler nose,cuma fanatik the fake dier jer yg konon2nyer buat2 tak nampak & menafikan.natural beauty ler sgt.kalo dh batang idung pun plastik.belum lg benda2 lain l..ngeh2…fun the fake silakan lar maki & hentam aku.lalalala….

      0

      0
  10. berlari says:

    fazura sgt2 cantik! muka expensive je.. baju pun tak seksi mcm artis lain.. perangai pun da better..

    0

    0
  11. hijau epal says:

    yg pkai baju oren tu rs nya sara ali..yg sorg lg tu x kenal..

    0

    0
  12. kakikucinghitam says:

    fazura patut menang hot chick sbb dia mmg hot gile kot. nora danish plak x hot tp die cute…. nora cute tp x sehot fazura..

    0

    0
  13. Na O Mei says:

    Bila nak temukan Fazura & Ika Farhana. Pasti macam kembar mereka nanti

    0

    0
    • Mak Encik says:

      true lah.
      i thought i sorang je yang notice.
      both natural beauty even without makeup.
      love her clean personality tooo.

      0

      0
  14. kit says:

    hidung dia tetiba tinggi :) but very beautiful

    0

    0
  15. Nurul says:

    Mana ada Fazura buat hidung la.Cuba tengok gambar dia pakai tudung yang tak make up tu, kan macam biasa je hidung dia.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    pe motif nara buh gambo shout award ngan gambo dia btudung?…oooo…suruh compare mane lg lawa…hiiii…ofkos la lawa lagi mase btudung..

    0

    0
  17. faz patut menang hot chic shout award
    suka tgk dia dlm pisau cukur n tahajjud cinta
    shes so effortless love u gurl muahh

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Bila pakai tudung muka nampak muda and bersih. :) Pasal hidung tu xnk comment.

    0

    0
  19. leylla Zaara says:

    hidung tu teknik make up la..p

    0

    0
  20. zf says:

    fazura mmg cantik..i loike

    0

    0
  21. ko dah kenape? says:

    Nape dgn hidung dia? Pada aku la kan, itu semua teknik mekap semata2.. Dulu dia hingusan lagi, mekap pon tah pape.. Skrg lain la..

    0

    0
  22. Jay Ar says:

    pe2 pun dah memang dia cantik…!

    0

    0
  23. bungakejora :) says:

    faz mcm buat hidung jer…dh macung hidung dia.. dh ada duit apapun bleh bua bg cantik :)
    tp lg elok cantik asli tak payah nak ubah2 kan..
    aku rasa klu faz tak ubah muka dia ada ker buah hati dia suka kan dia..hehe:) opss sori klu ada peminat faz marah hehe:)

    0

    0
    • ultra malayas says:































































































































































































































































































      0

      0
    • sembotok says:

      asalnyer masa miskin dulu idungnyer kemek & kembang.bibir plak lebam birat.saper2 pun tk pandang lar..lar nih dah kaya…buat lar idung plastik.saper2 yg tak nampak perbezaan dulu & sekarang tu mang buta ler…celah mana cantiknyer dier nih pun aku tak taw lar..fun si fake nih memuji melampau2 ngalahkan putri kayangan turun dr langit.agak-agaklar kalo nk memuji pun..padahal sah2 kena tipu…

      0

      0
  24. […] 2 responses to (5 GAMBAR)Nur Fazura Di Shout Awards 2012 […]

    0

    0
  25. qimie says:

    Eleh..yg korang ni sibuk2 puji kecantikan die nih pehal mgalahkan bidadari dari syurga plak..sorry to say la pada aq biasa2 je die ni xdelah cntik mane pun pun..

    0

    0
  26. what the? says:

    Salam, rata2 kat sini puji n suka bila Fazura bertudung. Maknanya kita prefer dia yg more Islamic laa kan? So why must we discuss bout her nose? How sure are we dia buat hidung? Pernah jumpe dia face to face tak? Without make up? Penah? I met her before. Dekat masjid wilayah, sambutan doa selamat hari jadi dia. She was not using any make up masa tu, dlm telekung, she is very pretty n her nose tak de mancung terpacak mcm yg didakwa. Sebagai melayu tulen, dia mmg cantik. Humble sgt. Peluk peminat2 perempuan yg hadir majlis doa selamat dia. Ucap terima kasih pd fans tak henti2 sbb sokong dia. Kat instagram n twitter oun rajin melayan soalan peminat. I believe she is learning more bout Islam. Bagi masa, sokongan dan doa utk dia mjadi Muslim yg diredhaNya. Bkn sebar fitnah psl hidung. Klau betul dia tak ubah ape2, faham2 la ape dosanya bila kita mgada2kan cerita. Wsalam.

    0

    0
  27. alimalimmeowmeow says:

    aku taknak komen pasal fazura…dia memang cantik dah…
    aku nak komen pasal prof MUHAYA….cuba tengok…orang berilmu/ ada adap sopan/ ada hati nurani yang tulus dan PALING PENTING ada OTAK!
    walau jumpa artis yang lara yang JAUH dari Agama….tak ada dia nak buat muka sindir-menyindir artis. ITULAH CARA DAKWAH AB……..berlemah lembuh/ beradab sopan adalah budaya orang Islam…’
    nak tanya dah berapa ramai yang terkesan dengan dakwah cara AB ni?…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    pengkomen “what the?” tu fazura sendiri ke..? Saya curious, bila cik fazura buat sambutan hari jadi di masjid wilayah? Bolehkah harijadi disambut di masjid? Mana gambar buktinya…?

    0

    0
    • what the? says:

      Google la beb. Pegi instagram fazura n see invitation pd 27sept. Tu la, pandai mengada2kan cerita je, benda betul pun tak tahu.

      0

      0
  29. what the? says:

    Google la beb. Or kalau malas sgt, pegi je instagram fazura n tgk sendiri invitation ke majlis tu dated 27 sept baru2 ni. Tu laaaa, buat cerita je pandai, benda betul pun tak tahu!!

    0

    0
    • Anonymous says:





































































































































































































































































































      0

      0
  30. missfake says:

    dia ni kembar aku

    0

    0
  31. what the? says:

    Kalau kenduri doa selamat hari jadi dia, apa salahnya buat kat masjid? Bkn party pun. Dia belanja fans dia makan, lepas maghrib n isyak bjemaah. Kenduri tu pun bkn dlm kawasan sembahyang, kat tingkat bawah, bentang tikar semua, duduk lantai beramai2. Tu je. Klau org yg selalu buat tahlil, doa selamat, insyaAllah tau yg kenduri doa selamat BOLEH buat kat masjid. Itu pun nak jadi isu.

    0

    0
    • pizza says:

      Kira dah bagus tu. Ada kesedaran yang menjurus kearah Islam. Drpd buat pole dance kt kelab maksiat! Semoga dihadirkan hidayah buat Fazura.

      0

      0
      • fazura ungka says:

        kah kah kah. ada kesedaran ke. baru je semalam fazura gundik tinggalkan uk komen memberukkan orang kat instagram umie aida. dasar hipokrit tunjuk alim kat twitter, padahal fazura yg sebenar mcm ungka.

        0

        0
  32. Lagubestbest says:

    Berapa ye tinggi fazura? Agaknya kalo sy dok sblh fazura jd macam perempuan baju oren tu.. tp yg sdihnya sy lelaki. ‘Gelak’.

    0

    0
    • ko dah kenapa? says:

      ko dah kenapa anon? yg dok komen dash banyak2 tu watpe? macam @#$%^&* ko ni.. susah giler aku nak skrol n bace komen2. kalau ko x suke si faz ni skali pon, ko tak payah la buat taik kt cni.

      abg nara, plez remove komen si anon @#$%^& ni!!

      0

      0
  33. pelik aku si nara ni bila komen yg ada ayat lengkap ada yg ko x publish
    komen merepek meroyan mcm si anon buat tu ko publish plak buat menyemak

    nasihat utk ANON sila dptkan rawatan di hospital tg rambutan tq

    0

    0
  34. maibiskut says:

    lagi cantik tanpa make up….. teringin pulak nak beli tudung mcm fazura…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    nara delete la komen y mcm xda akal 2…menyemak..sengkang2,,,gila apa?

    0

    0
  36. cik gayah says:

    the best part is, dia tak pakai dah baju ketat2.
    salah satu cara dia nak berhijrah.

    0

    0
    • pizza says:

      Lebih bagus kalau dia break off ngn BF skrang. Tu salah satu halangan nak istiqomah dgn perubahan positif.

      0

      0
  37. aku says:

    bagusnye kalau trus b’tudung labuh cm 2…xde la nk bukak sane sini…tnjuk kt bkn muhrim…haram…Masyaallah

    0

    0
  38. luve fazura says:

    fazura cantik!!!!
    yg artis lain baju x cukup kain je!! tah pe2!!
    shout awards ni.. dah mcm ape je,….

    0

    0
  39. rara says:

    wilma mohammad boleh berubah kenapa tidak beliau. Jangan pelik uols. Insyalallah.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Alhamdulillah..semoga Fazura terus terbuka hati untuk berhijab sooner…InsyaAllah…Cantik sangat bila dia berhijab…Jangan tangguh2kan amanah Allah ini iaitu wajib menutup aurat bagi wanita muslim. Akak doakan semoga cepat2 berjumpa jodoh yang soleh dan seterusnya dapat mendidik Faz menjadi seorang isteri,ibu dan wanita solehah dunia akhirat. Ameenn..

    0

    0