Written by AbangNara | April 18th, 2012

Kagum sebentar Abang Nara melihat kecantikan gambar-gambar yang diambil oleh AnnasEaskey ini. Sememangnya model yang digunakan iaitu Neelofa sudah pasti cantik menarik tertarik kau memang da bomb, tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik ini.

neelofa di paris

Untuk makluman, gambar-gambar ini diambil semasa Neelofa ke berjalan-jalan ke Eropah untuk penggambaran Nona. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook AnnasEaskey dan blog AnnasEaskey.

neelofa di paris
neelofa di paris
neelofa di paris
neelofa di paris

Baca Yang Ini Pulak:-

190 responses to (5 GAMBAR)Neelofa Di Kota Paris, Sangat Awesome

  1. eleh eleh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 59
  2. ODAH says:

    seksanya neelofa…………………………………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 7
  3. poyo says:

    edit blhla…aku pun jd cntik mcm 2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 167 Thumb down 12
  4. huhuhuhuhuhu says:

    perasan glemer!!!!!poyo sehhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 19
  5. cik licha says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 58
  6. misz noorra says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 90
  7. alia says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 41
  8. darsuci says:

    gambar no 3 tu mcm org asli tapah je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 95 Thumb down 31
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Walaupun aku minat Neelofa, aku tak kisah pun kalau kau kata dia bodoh ke, kau nak kata dia haprak ke..kau nak kata dia gila babi ke.. tapi jangan la sebut orang yang kau tak suka tu macam kaum itu, kaum ini kaum ini… tu dah menghina orang asli.. cuba bayangkan kalau ada orang asli baca komen kau ni.. kau bercakap seolah-olah macam diorang tak bertamadun sangat.. aku rasa kau lebih tak bertamadun dari kaum Florest yang tinggal kat Pulau Komodo tu.. Kau tengok Astro Nat Geo Wild tak? Kesian anak-anak diorang yang masih kecik, kena kejar & dimakan oleh biawak komodo..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 138 Thumb down 27
      • orang asli ORI says:

        kipas, bagi aku komen dia tak menghina kaum pun.. ok apa dia cakap macam muka orang asli tapah.. maknanya ada orang asli tapah yang seCANTIK neelofa.. i am proud to be one of that..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 107 Thumb down 13
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ermmm…. kalau berfikir reverse imagine macam kau cakap tu, ada betulnya jugak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
      • Atiqah says:

        kan dah kena makan sireh,,sireh kan lagi kipas! menyireh lagi

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Sireh aper? Gila…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
      • mak jemah says:

        hubby kita pernah tgk ank org asli mcm muka mat saleh… perempuan lak tu… Sy org kpg tp adalh sikit keasliannya, sy juga dikategori cantik. relax jea org kutuk…. u kaji dulu, kadgn org kpg n asli lg banyk cntik dr di bandar.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 3
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aik? mak tiri pajurah ada kat sini pulak…. hehehe…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
      • m16c4 says:

        hei kipas susah nak mati….kalo ko dh minat sesgt dgn minah lopa tu ko diam je lahh….membebel jek manjang …nyampah aku..dgn komen loya ko tuh….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 10
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        kalau kau tak suka, tak payah la baca.. aku tak berniat nak ganggu kau..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 12
      • darsuci says:

        oi oi oi bila masa aku hina org asli? ada aku ckp org asli tapah buruk? ko pernah tgk org asli tapah? org sana byk kawin mix ngan cina, muka putih melepak comey2, mcm muka neelopak ni la. yg aku ckp mcm asli menatang kat kepala tu, cuma org asli ikat dgn daun kelapa kot..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
      • Atiqah says:

        kepada kipas,,ko apahal nak cakap aku gila,,kau lah gila,,,

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        ape bende org2 asli ni, korg ni org tiruan ke? patut laaaa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  9. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 77
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 116
    • aku tak lawa pun takpe says:

      gambar yang last tu dah macam perempuan murahan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 37
    • Atiqah says:

      Neelofa,,,u wanna be on top?? lalalala lalla,,laaaa (irama America’s Next Top Model)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 16
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      krriiikk…kriikk….kriiikk…. ( suasana bertukar sunyi, diselang seli bunyi cengkerik )

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 62
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 50
    • aku tak lawa pun takpe says:

      anon.. sukati aku la nak komen apa.. hak masing-masing.. yang ko sentap pasal apa? aku bukan komen ko murahan pun.. jangan tangisi pada diri sendiri.. aku tak lawa pun apa ko kisah.. bukan luak kat ko pun.. bingai!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      Walaupun ko upload gambar fazura yg macam budak kampung tu, jujur aku cakap.dia lagi lawa begitu daripada tertonggek sana,tertonggek sini.aku tetap suka fazura.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 122 Thumb down 25
    • Aku budak gemuk tu says:

      aku baru nak wujudkan hari tanpa fazura..tp nampaknye x berjaya..
      di mana2 fazura mesti ada..
      tp antara neelofa dgn fazura,fazura lg cantik la.

      mohon ampun bang kipas

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 118 Thumb down 15
    • mak tiri pajurah hehe says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 69
    • entah kenapa apabila artis berkata2, peminat mengiyakan saja gospel mereka ini. macam di Twitter.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • tonggek? hahaha. siapa yang tak pernah tonggek. kamu tidur malam2 pasti tonggek. dan kamu bila berkahwin nanti pasti akan tertonggek juga. jadi janganlah malu2.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 18
    • mak tiri pajurah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 46
    • orang yang sudah makeup dengan orang yg baru bangun tidur memang namak jelas bezanya…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      aku tak lawa pun xpe – so sukati aku la nak kutuk ko huduh dan hati busuk mcm bangkai!! bingai! bukan luak kat ko pun baghal!!

      ni lagi satu yg duk letak muka fazura kat sini, ko dh kenapa, ko suka lofa, x suka fazura, xpelu la nak hina dia pulak. both of them mmg cantik. sudah2 laa nak menangkan salah satu… dua2 sgt cantik. full stop!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 17
  10. King Kong Kapit says:

    alamak, pendek nya model nie..hehe..sori neelopak..muka memang lawa tp bab bdn memang ada kurang ckit..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
  11. cik buyat says:

    pic ke 3 2cm menjatuhkan agama jek..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
  12. sizuka says:

    nara..nara….boleh x kau hentikan publish your title ada awesome. aku tau..sbb dari dulu asyik kata awesome. tu jelah yang kau tau. blaja jauh2. english bengap nak mampos.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 20
    • spek kaler merah says:

      ikut nara la…ko hade reti cakap korea?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 14
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Kalau kau nak bahasa Inggeris yang awesome, tahap tinggi, ko pegi baca blog chedet.cc
      Bagus blog tu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 6
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      ramai betul yang LIKES statement sizuka yang menghina bahasa Inggeris orang yang belajar sampai Korea tu yer? dan ramai pulak yang DISLIKE komen-komen yang tak sehaluan dengan sizuka..
      apa…..berdosa ke Nara nak guna perkataan AWESOME tu??
      …………………………………………………………………………..
      ……ke refresh banyak kali, pastu DISLIKE orang lain banyak-banyak..??? LIKES diri sendiri banyak-banyak……??????
      ……..memang mengalami penyakit narsis yang sukar diubati…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 6
  13. 1st says:

    org takde agama mungkin…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  14. [...] da bomb, tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged awesome, GAMBARNeelofa, Kota, Paris, Sangat by Azrael. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  15. aku laa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 28
    • opppppss! says:

      Kami bukan kutuk tapi kami komen. Sebagai seorang artis komen itu membina.. Tak payah la jadi artis kalau tak dapat nak terima komen baik mahu pun buruk-buruk belaka

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
      • 1st says:

        betul2..sbb artis ni hati batu..takde perasaan kena kutuk, kena maki…kena2 lagi yg memaki dan mengutuk ni org yg sempurna segala sesuatu…kan ‘oooppppssss’….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehehe….. betul tu… setuju dengan 1st

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • cik kiah propa says:

      sikit pon xjeles dik nun…. kesian adelah..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  16. wan5478 says:

    cer korang cari kat youtube lagu tajuk give me that cikaro – caprice

    pastue tengok sape kat dalam video klip tue. haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  17. roti telur banjir says:

    Gambar first nmpk mcm iras Nora Danish. Gambar second tu plak nmpk mcm iras Atilia. =.=

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  18. Triple_j says:

    tak faham maksud nara bila cakap “tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik ini”. bukankah model tu sendiri iaitu neelofa?

    oh maksud nara bakat photographer tu ke? oh ok baru i faham. betul la tu i sangat setuju.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • mak jemah tak berape jemah says:

      Betul3. Photographer tu memang berbakat. Tengok gambar2 kat blog die semua cantik2

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • mizz says:

      haha…aku setuju photographer tu yg berbakat sgt ‘awesome’…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  19. Jenab tonggek says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 28
  20. ntah says:

    lawa lg hanis zalikha =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      btl jgk kalo cmpare dgn hanis zalikha..hanis lg cun.. dan ak prasan..nelofa kalo xheavy makeup lg cantikk.. makeup cmni wat dia nmpk biasa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      kne tgk hns live kot br tau lawa x, gmba byk edit tu. die bese jer, mcm gadis2 urban yg jln kt pavi. hihi, peace.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  21. Anonymous says:

    mmm.. izara lg comel + vogue .. lama2 tgk neelofa ni biasa2 aje.. hurm..mayb pandangan ak..org lain myb lain.. huhu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 7
    • izara yg comel + vogue says:

      setuju…..I lagi bagus….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • suraya says:

      tpi sye rse izara law make up g cntik kan.. law x make up biase2 jer… sebab penah jmpe dia kat mall tnpa make up.. seriously biase. lofa xpenah jmpe lg so x taw la

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  22. Anonymous says:

    cantiknyaaaaaaa lofa!!!!!!!!! aku nak anak cantik mcm ni!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 15
    • semoh says:

      ikot baka mak la…ko uduh ke lawa?? law ko lawa insyaAllah anak pon lawa…law idok, berangan jela….huk3….chantekk kerr lopah??!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        aku lawa la, klu uduh, aku mesti kondem si lofa ni huduh,, mana de org lawa kutuk org lain huduh!!.ahahaha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waarrrrkkkhhh..kah..kah..kah..kah..
        betul la cakap Anonymous tu, kalau kita dah elok, kita takkan mengata orang… hanya orang yang buruk saja yg akan cari point nak mengata orang yang lawa..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  23. Nami says:

    takde ke yg nak berdakwah suh neelofa ni pakai tudung n tutup aurat? bkn selalu kalo nmpk retis mcm ni korang hentam?? sebab neelofa ni cantik n korang bg pengecualian??

    peace no war #

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      klu psl neelofa, ustajah bn menggunakan topeng syaitan yg direjam, diorg mmg xkan berdakwah, tp mengutuk abis2annnnnnnnnnn…. mereka akan mengutuk lofa ni huduh dan gedik… x caye, check komen2 kat atas…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hoi Anonymous…kalau kau nak perli ustajah BN pun, jgn guna ayat cikgu tuisyen… Waaaakakakakakakaka….. syaitan yang direjam…
        hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • pinky minky says:

      ustaj and ustajah sume cuti…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. sakura says:

    edit melampau! sampai taik lalat pn samar2 jek!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
  25. blah laa says:

    haha..ramai yg jeles dgn lofa..
    apa2 pun, dia mmg cantik..
    yg jeles2 nih psl korang tak cantikkan??
    wakakkaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
    • mizz says:

      bkn jeles dan bkn sbb kami x cantik…semua yg komen ni dikategorikan maklumbalas dari ‘peminat’…tp bkn bermakna minat smpi nak join fan club bagai…boleh jadi ada diantaranya berminat utk tahu dan terbaca or terlihat aktiviti artis2 mcm dia ni…so stp hasil perlukan penilaian…thats all…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  26. gigi says:

    harap putih jer lebih.. cuba kalau dia hitam?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 12
    • mart says:

      Dah mmg die pth..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 12
    • Anonymous says:

      dh die putih yg ko nak bygkan die itam pasal pe plakkk… lain la ko byg die gemuk ke, kurus ke logik laaaaaaaa….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 18
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Waaakakakakaka…. lawak .. Dia hisap ice lebih kut… dia imagine yg bukan-bukan… hahahaha…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
    • karipole says:

      Muka dia biasa2 je.tp disebabkan dia putih,dia nampak cantik

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 7
    • gigi says:

      tahu takpe..kalau dia hitam ada ke yang nk fanatik dgnnya?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
    • saya suka neelofa says:

      apasal la x abis2 nak dengki kat orang..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 16
    • Anonymous says:

      masalahnye dh die mmg putih, so kenapa yg ko nak bygkan klu hitam ade org fanatik ke x? dh kenapa? masalahnye bende tu xkan terjadi, so xpayah nak fikir.. baik fikirk diri sendiri mcm mana nak jadi cantik dan hati bersih.. duk mengutuk muka org x abis2, mana hati x kotor.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      dari pemerhatian aku,orang yg putih ni kebanyakannya pemalas.bkn semua tau.tp mungkin ini kelebihan dan kekurangannya.malas pun xpe la sebab putih cantik.bleh kawin org kaya.pehtu pakai la org gaji.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
    • blacktie says:

      harap2 TMJ tak tergoda ngan neelopak.. akkakak. geng pajurah msti dislike komen ai

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
    • yenna yenna says:

      lawanya fazura walaupun tak make up. muka asli gitu. tp neelofa pun cantik juga, cuma gambar atas tu mcm dah di edit over sgt. habis segala lengan ketiak muka tahi lalat segala diedit jd smooth. cuba maintain asli sket, mesti lawa lagi…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
  27. Aku budak gemuk tu says:

    bang kipas mesti suka ni.
    mohon ampun bang,x minat dia ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      memang aku suka. Allah tu maha adil, biar pun kita dibenci, takkan lah Allah tak turunkan sorang dua yang masih menghargai kita. kalau kau tak minat Neelofa, itu hak kau. Kenapa aku nak marah kau tanpa sebab?..biar la hak masing-masing.. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 8
    • Aku budak gemuk tu says:

      xpe la,kurang2 aku x kutuk kan bang kipas.kan2?
      nak kata benci x jugak,xde kena mengena dgn hidup akusmpai nk membenci.
      lawa 2 lawa la,tp minat tu x sampai kat aku
      puas aku cuba meminati beliau mcm ko bang kipas,tp x berjaya
      mohon ampun bang kipas

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Yeerr…. yerr… okay…. aku faham…dah tak minat jugak nak buat lagu mana lagi..?? tak payah la paksa diri kau meminati dia.. ko bukan buat salah dgn aku, tak payah la mohon ampun lagi…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    • senyum says:

      bgs korg ni ;)

      lofa ni kategori cantik la jgk hehe..tp kecantikan dia biasa je la..tak jupe live lg..so xley nak komen lebih2 hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      mohon ampun bang kipas!!! hahahahhahahahahahha .

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Waaakakakakakaka….
      Aku setuju dengan kau Anonymous.. kita tak perlu nak kutuk sapa-sapa, Neelofa cantik, Fazura pun cantik… :)

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  28. Nabila says:

    geli dgn perempuan ni..kantoi SS dg bf org..tak sedar diri…gila glamor…padding tebal! opppssss ;p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  29. ahkak puaka says:

    EVEN AKU PPUAN, TP AKU X RETI NAK TIPU PERASAAN AKU DGN MENGATAKAN LOFA NI CANTIK!!!!!!!! I ADORE HER. LANTAP P LA DIE NI HIPOKRIT KE APE KE, YG PNTG DIE CANTIK!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 17
    • dynasty says:

      toksah nak capslock sangatla..
      tak capslock pon orang nampak ape ko tulis.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
      • ahkak puaka says:

        NI LG SEKOR SUKU KAUM IRMAN CACAT, AKU PUNYE PC, SUKE HATI AKU LA NK CAPSLOCK KE APE!! KO SENAK KO PUNYE PASAL.. SAPE YG FOLOOW NARA MEMANG NOTIS YG AKU PUNYE KOMEN SUMER CAPSLOCK.. SO KO BLAAAAAAAAAAAA

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      ahhhhhhhhhh aku tetap x puas ati sbb ko xleh off capslock!! tp aku sokong gak ngan kata2 ko ahkak2. walaupun kdg2 ko mmg berpuaka!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  30. syira says:

    selamat pagi..

    suka dgn suara beliau dalam rancangan nona. suatu hari nanti pasti dapat jadi pengacara y berwibawa.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 13
  31. adik neelofa:P says:

    neelofa cantik giler

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  32. aurat tetap aurat says:

    ape2 pun…berpakaian cntik n posing cntik mcm mna skalipun,,,bagi saya…yang menutup aurat lg cantik…subhanallah…saya sedikit pun tidak bangga dngan kejayaan neelofa…lainlah klo die tu seorg gadis yg tahu mnjga nma agama negeri n negara die…klo mcm ni la penampilan die…tiada ape nak kubangga dengan die ni sebagai satu bangsa satu agama…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
    • Aku budak gemuk tu says:

      nasihat tu bagus dah tp kalau yg menutup aurat lg cantik,please leave this blog sbb dlm ni bnyk yg x menutup aurat.
      sbb ni dah mmg sah2 blog psl artis.
      yg ada dlm ni mmg bkn utk dibanggakn @ djadikan idola (kcuali ada la sorg dua mcm dct dgn simplysiti dia tu)
      jgn baca blog ni,tu je

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
  33. jiran nelopak says:

    orang kaya…semua bleh jadik. dah rezeki dia..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  34. adik neelofa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
  35. ann says:

    seksi betul… T_T

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  36. lovelime says:

    seriously dia mmg cantik sebab pernah jumpa live dgn dia:)cuma dr segi bakat blm menyerlah sgt ape yg kite blh nampak kontroversi jerk, tp cuba BN siasat mcm ner dia blh ade body guard, jenama kasut sendiri & brg2 branded~ade sumber2 kata dia rapat dgn seorg VIP cer siasat btl ke tak:D

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  37. Kak Ju says:

    Cantik kau Neelofa. Indah betul ciptaan Tuhan.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  38. xeph says:

    Neelofaaaa oohhhh neeloooofaaaaa ! Cantik kau nak.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  39. sembotok says:

    model katik..lebihnyer terlentok2 & tertonggek2 jer supaya nampak seksi..padahal seksa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  40. mizz says:

    yang meng’awesome’kan gamba ini dsbbkan sudut yg diambil oleh photographer sbnryer…klu ltk model manapun still awesome kan abg nara…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  41. chentalove says:

    cantik memang cntikkk…itu klebihan untuk se2org…
    p kalau bab b’lakon ku lbih suka izara…
    lofa ni msh tak myerlah lagi lkonan nya…
    tngok gmbr lofa kt paris…lalu b’angan2 nk pg sana…(dalam mimpi je kot)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  42. Mummylya says:

    Mcmana org klate…di klntan, peniaga x pakai tudung, kena saman..tp bila anak jati klate seksi mcm ni, apa kata nik aziz? Errrmmm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
    • lol says:

      pemerintah dh larang, dh laksanakan tngjwb dia dlm membenteras gejala2 mcm ni…..sekarang terletak pula pada tuan pnya badan samada nk dok dlm kemungkaran ke, nk ikut yg baik2…..harap2 mummylya paham lh yer….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • karipole says:

        betul tu.jgn la salahkan nik aziz plak.kadang2 anak ustaz / pak imam pun lagi teruk dr anak orang biasa.sebabnya iman ni x boleh diwarisi.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      malu dengan diri dgn rakyat klantan…undang2 dan pemerintah dh dilaksana kan…tp ibarat pepatah brkata ‘curah air dlm daun keladi’…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • dirisendiri says:

      mmng nik aziz x salah…tp kesian undang2 yg x diikut..nt ramai la anak2 gadis kluar dr klantan…freedom…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • menantu kelantan says:

        Dorang bkn keluar dr kelantan je seksi.dah memang seksi dari rumah.adik dan kak ipar aku pun pakai suar pendek paras peha je kat rumah.dah makpak spoting.kalau mak aku habis la.jgn ingat org kelantan,mesti tutup2 dan jaga aurat.mereka pun sama cam kita kat negeri lain.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • apeda says:

        iman tak dapat diwarisi beb……tepuk dada tanya iman nak pilih jalan diredhai Allah ke nk pilih jalan yang dibenci Allah….cer tanye diri sendiri, kalo pilih yg diredhai Allah kompem2 la, apa yg Allah suruh kita buat apa yg Allah larang kita tinggal…….

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. mimi says:

    pose mcmtu sbb tahan sejuk…….kan aritu pegi time winter lg…kekeke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  44. lofa says:

    dia ni kalo tak seksi ramai org minat kot…dh berani tayang lurah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  45. matsuara says:

    dulu-dulu aku suka la kau. tapi kau suka show off body sgt lah skang. asal eh? tau la besaq atas bwh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  46. Nefertiti says:

    Walaupun tak minat sangat, tapi harus aku akui bahawa dia ni memang cantik. Jadi host pun ok, cuma jangan bahasakan nama sendiri waktu mengacara, boleh?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hehehehehe….. Nefertiti… ( kenapa kau pilih nama keluarga Firaun? )
      kalau pompuan, bahasakan diri dengan nama sendiri takper lagi, okay la…comel la jugak..
      Kalau artis lelaki, geli tok siak..!!

      sebagai contoh: “Ebi rasa bersyukur kerna diberi peluang untuk menyertai Mania, Ebi rasa terharu kerna walau udah lama meninggalkan AF, tetapi tiada sangka masih lagi ramai peminat yang menyokong Ebi di persada seni..”

      Waaakakakakakakakakakakakaka…geli siak tok siak
      mana kecoh siak? meh sini komen aku… hahahaha..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 5
    • Nefertiti says:

      Kipas Susah Mati Neelofa, aku saja suka dengan nama Nefertiti ni. Baik dari aku guna nama bonda jejai atau Luqman Hakim tapi bagi komen mencarut2 dan memaki2.
      Betul la pendapat kau macam tu, kalau perempuan mungkin comel bahasakan nama tapi aku terfikir sampai bila, kalau dah tua nanti tak comel kot. Itu aku lah, pendapat kau lain jadi aku faham.
      Tapi point kau pasal lelaki bahasakan diri dengan nama macam tu..aku setuju sangat.
      Elok2 tengah makan, boleh hilang selera.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • kecoh siak says:

      sorry bro. lama x bkk bn. next time aku bahan komen kau. skrg bosan bab komen2 sini. xde feel mcm dlu2. haha

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  47. poyo says:

    aku tak buyers… neelofa dlm gambo2 ni mmg cantik giller..
    tngkap leleh..haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
  48. Jeng jeng jeng says:

    Gmbr no 2 tu ok ckit lepas edit tang idung ..kalau tak ,msti bonggol tu jelas sekali mcm pic yg 1st tu. Beauty? Eemm…bolehlah cukup makan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  49. NENEK KEBAYAN says:

    yang lebih itu anugerah..
    yang kurang itu godaan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. JEJARI KONTOT says:

    yg fazura ko sanjung, yg neelofa korang kutuk. dalam hati byk kuntilanak mengutuk org

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  51. ADIBAH BARU BALIK VIETNAM WEYYYY says:

    lawa tue mmg betol, tp terlalu edit sgt….smpi batang hidung pon tak nampak…hahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
  52. what the? says:

    hmm .. dia memang seksi atas bawah, sampai masa sok, tutupla aurat tu ..

    aku suka dia ni .. tak taw kenapa .. dia ada aura walaupun tak femes ngan bakat ..

    dulu aku minat fazura sesangat tapi dia tak sebulu ngan minah ni ..

    sory baby fazura, royal wannabe its not my taste .. minah ni ori gedik .. i loikee!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 10
  53. marion kaunter says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
  54. kalau dah make up semuanya cantik…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  55. awat geli plak ?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  56. double ss says:

    congrats utk neelofa walaupun br je kt dunia seni..tp cpt dh jd glamour..tp sy x berape minat dgn neelofa..coz byk plastik lar..edit2 je lbh bg cantik..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  57. peminat artis korea says:

    biase je..ape yg awesome-nye????????

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  58. Gadis Singa says:

    Neelofa cantik??? Korang buta kot… Tak cantik lansung, da la berlakon mcm kayu..kaku sgt2…
    Nur Fazura lg cantik… Ada bakat lg.. I love Fazura..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 18
  59. ray says:

    haihhhh……korang ni jeless x abis-abis…..yg penting dia lagi cun pada yg korang yg dok kutuk neelofa

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  60. Ir Selitone : Remaja Recond says:

    Err… hati, tetaplah kau pada chentaku, Tiz…

    Walau datang seguni jelita berlipat ala acrobat, janganlah kau (hati) goyah pendirian chenta pada Tiz…. kerana aku bukan munafik dalam chenta….

    ish… ish…!!

    PS:Err… Lofa, kalau tergerak hati nak berkapel dengan remaja recond yang luhur dan merendah diri, sudi-sudi PM saya di luar waktu pejabat… Tak salah kalau kita ‘try’ kan… manalah tahu, serasi…

    Tentang Tiz tu tak per, hati saya fleksibel..

    hahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  61. JEJARI KONTOT says:

    Aku minat neelofa dgn fazura.dua2 cantik.tapi lakonan,fazura lagi better.cara dia b’ckp lancar.tak caye,tgk kitab cinta.part paling best,masa dia sound ustaz gatal tu.i loikeee

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
    • mak tiri pajurah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 26
      • mizz says:

        hang yg buta seni mak ti…pelakon ni ikut skrip…menyirap lak aku ngn ayat ‘tak berpelajaran’ ko dok ungkit tu…ko belajar tinggi mana ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        kesian ko. modus operandi ko untuk menjatuhkan Fazura hanya lah dengan ayat ‘tak berpelajaran’, ‘tak amik SPM’. tak berpelajaran tak semestinya tak cerdik. ada orang yang belajar tak tinggi mana tapi otaknya geliga. ada orang yang belajar tinggi melangit tapi tak cerdik. it’s just on paper.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        x berpelajaran tapi cerdik tu macam mana? contohnya siapa?

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • mak tiri pajurah says:

        on paper and on real world pun sama jah pajurah bengapnya. kat twitter propa konon2 tak suka skrip malaysia pelakon perempuan kena bersentuhan dgn lelaki, dlm masa yg sama gambar dia berpeluk2 dgn bf bertebaran disebarkan bfnya sundrikk. tak ke bengap namanya tu? bodoh pelajaran & bodoh kehidupan. lolssss

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
      • mak aku x berpelajaran tp cerdik je says:

        Contohnya mak aku.org dulu2 byk yg x skolah.x berpelajaran la tu.tp dia pandai masak,pandai menjahit,pandai menggubah.cerdik la tu.hihihi….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • mira says:

        tkde modal lain ke selain tk berpelajaran tu..yg berpelajaran bwk watak filem pun flip flop..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  62. Anonymous says:

    fuhhhhh, kemain banyak photoshop nya tu
    flawless terlebih..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  63. mamee monster says:

    lopak mmg agak santek tambah plak edit bagai…tapi tah naper mmg xsuka sgt minah ni sbb byk sgt kontroversi dari bakat…apa pun yg dia buat samada lakonan @ pengacaraan mesti timbul kontroversi sana sini…tu xtermasuk lg crita2 pribadi cthnya seksis, gediks, VIP dan sewaktu dengannya…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    • da princess says:

      betul ke fazura blaja takat pmr jerk…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    • Karipole says:

      X kisah la dia ada spm ke tak.yg penting dia berjaya skang.org ada degree pun ramai yg menganggur.seteruk mana pun kita dulu,yg penting kita berubah.dan semoga fazura juga berubah kearah yg lebih baik.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
  64. adik says:

    eii malu la nampak ketiak. kakak lofa nanti pakai baju tutup ketiak tau. adik sayang kakak.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  65. jeniper lopeh says:

    fazura & neelofa ada kelebihan masing2..sama2 cantik.. mesti la nk kene edit gambar tu bg flawless & awesome gile baru la artis katanya….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  66. Anonymous says:

    FAZURAAAA i luv u….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
  67. akak celah bedah says:

    fuh…edit beria sangat ni gmbrnye….agak agak aa muke die tak mcm ni kot…yg the second picture tuh obvious sgt edit….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  68. ck slmh says:

    bibir dia nampak kering.
    xde syarikat lipbalm yg nak taja dia ke?
    kesiaaaannn…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
  69. Atas pagar says:

    Setiap entry pasal Neelofa pasti ada pengomen yg ckp fazura lg cantik.. Aku heran betol. Sape agaknye ek pengomen2 ni.. Ntah2…. aku tak minat neelofa, fazura pon aku tak minat. Tp kalau nk compare, neelofa ni takde la kontroversi2 yg keterlaluan mcm fazura. Fazura kebelakangan ni je kot “senyap” dan bersih dari kontroversi. Kalau sebelum ni, boleh tahan jugak… Gaduh ngan artis tu le, artis ni le… Gaduh dlm kelab, siap masuk mahkamah lg. N pasal video… Wallahualam. Neelofa ada jugak kontroversi, tp tidak keterlaluan. Dia jugak artis yg bijak n berpelajaran tinggi. Kalau nk dikira dari segi cantik, dua2 pun cantik, dan yg paling penting kecantikan asli. Kalau tgk mak neelofa n anak beranak dia yg lain, mmg semua cantik da bomb kot. Ni sat lagi, mesti ada yg ckp aku berat sbelah support neelofa tp hakikatnya aku tak minat pun cuma nyampah bila ada je komen “fazura lagi cun” “fazura lg lawa” di setiap entry neelofa. Artis len takde lak. Yg sebetulnya dua2 cun. Tak payah nak jeles, tak payah nak compare2.. Bersainglah secara sihat. Bukan secara menjatuhkan org ckp tak cantik la, tak berbakat la, rezeki memasing… Peace!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 11
    • mak tiri pajurah says:

      ko x tau ke itulah komplot pajurah bersama pencacai pengangkut najisnya. selitkan komen ‘pajurah lebih cantik’ (hidung pun pelesu, perasan) pastu yg lain tukang like, tapi sebenarnya org yg sama. sbb dia takda job (sapa nak amik si propa ni berlakon, dah la byk songeh minta layan mcm puteri raja kat set) jd dia cuba upkan diri dia dgn komen2 cam ni, bersama pencacai-pencacai pengangkut najis dia tu. lolss

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 11
  70. peliks says:

    apsal sekarang makin ramai yang minat fazura ??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  71. Semah says:

    Bukan makin ramai yg minat… Org yg same je kot komen.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  72. JEJARI KONTOT says:

    HAHA dalamĀ² ko tak suka fazura,ko tgk gak eyh dia berlakon. Kesian ko. Byk busuk hati kat org. Mak ko mesti byk ngumpat oang masa ngandung kan ko “mak tiri pajurah”. tu yg mulut ko mcm puaka ngutuk oang. Ko bengang dgn fazura sebab bila laki ko main dgn ko, laki ko dok terbayang muka fazura.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 13
    • mak tiri pajurah says:

      untuk nilaikan seseorg mestilah tgk dia berlakon, takkan aku nak ckp dia takde bakat tanpa usul periksa? hahaha pencacai najis pajura macam ko ni mmg la akan keluarkan ayat cam ni, sesuaiiii sangat sbb tak sekolah sama mcm pajurah. lolss

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 9
  73. Kasut Tumit Tinggi says:

    Kat entry yg ada neelofa ni mcm ada komplot nk menjatuhkan neelofa lak.. Hentam habis-habisan padahal minah ni aku rasa ok je… si pengkomen ni org yg sama ke weyhh??? hahahahaaaaa… sabor je la neelofa. adat dunia hiburan. Dato siti dulu pun cenggini gak… org jeles kek engko maknanyo ekau ada bakat utk poie tinggi dlm karier ni… org jeles maknanye org tergugat dgn kehadiran ko. aku suka muka ko mmg comey mek… selamat maju jaya la ye….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
  74. sueraya says:

    bole plk pakai ‘elok’ skit b4 ths apasal semua nampak lurah?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  75. selena gomez like justin bibir new hair style says:

    bg aku senang je nk taw orang tu cantik ke tak..korg tgk live.kdg2 gmbr ni byk photoshop.sape yg penah tgk neelofa live?cantik tak?just curious….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Baby Bear says:

      tgk ms berlakon kat tv, film ngan ms abph tu dia cantik.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  76. Anonymous says:

    beauty lies in the eyes of beholder =))

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  77. mantikulaz says:

    aku rindu sayang kamuuuuuuuuuu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  78. datin says:

    cantik, cerdik dan pandai berniaga…. semua allah membuka ruang untuk dia berhijrah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  79. cili padi says:

    dalam filem azura hitam jer kulit neelopak ni..xde seputih ni..ni gambar edit terlebih sudah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  80. cili padi says:

    dalam filem azura tu hitam jer kulit dia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  81. Wan Z says:

    mmm indah khabar dari rupa

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  82. miss yaya says:

    xmau la gado2…………………………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  83. Saya says:

    Indahnya mahkluk ciptaan Allah S.W.T

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  84. taylor swift says:

    susah cantik org cantik ni.i mean sgt2 CANTIK…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  85. hamba Allah says:

    fazura atau neelofa dua2 tetap hamba Allah di muka bumi ni. apa saja ciptaan Allah ttp nmpk cantik. hanya manusia saja yg membuat pertikaian smd cantik atau tdk. wallahulam…..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  86. hamba Allah says:

    dua2 ciptaan Allah, so setiap ciptaanNya semua nmpak cantik. sapalah kita nak pertikaikan ciptaanNya. wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  87. wewewewewe says:

    knape org mempertikaikan yg neelofa ni cantik.x fhm aku..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  88. Chanteq says:

    aku ni tak cantik mana pun.. tapi disebabkan aku putih melepak, orang selalu kata aku cantik..

    kebetulan pulak aku spesis yang tinggi lampai, orang kata boleh jadi model pulak tu..

    minta maaflah yek kalau korang geli baca statement aku ni.. tapi ni realiti taw.. hehehe

    kalau nak DISLIKE banyak2 pun aku tak kesah sangat..

    ehehehehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 22