Written by AbangNara | April 18th, 2012

Kagum sebentar Abang Nara melihat kecantikan gambar-gambar yang diambil oleh AnnasEaskey ini. Sememangnya model yang digunakan iaitu Neelofa sudah pasti cantik menarik tertarik kau memang da bomb, tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik ini.

neelofa di paris

Untuk makluman, gambar-gambar ini diambil semasa Neelofa ke berjalan-jalan ke Eropah untuk penggambaran Nona. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook AnnasEaskey dan blog AnnasEaskey.

neelofa di paris
neelofa di paris
neelofa di paris
neelofa di paris

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

190 responses to (5 GAMBAR)Neelofa Di Kota Paris, Sangat Awesome

  1. eleh eleh says:

    holoh shomelnyerrr… (@__@)

    0
    0
  2. ODAH says:

    seksanya neelofa…………………………………..

    0
    0
  3. poyo says:

    edit blhla…aku pun jd cntik mcm 2

    0
    0
  4. huhuhuhuhuhu says:

    perasan glemer!!!!!poyo sehhh

    0
    0
  5. cik licha says:

    ohsemmm!!!

    0
    0
  6. misz noorra says:

    memang cantik…

    0
    0
  7. alia says:

    1st

    0
    0
  8. darsuci says:

    gambar no 3 tu mcm org asli tapah je…

    0
    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Walaupun aku minat Neelofa, aku tak kisah pun kalau kau kata dia bodoh ke, kau nak kata dia haprak ke..kau nak kata dia gila babi ke.. tapi jangan la sebut orang yang kau tak suka tu macam kaum itu, kaum ini kaum ini… tu dah menghina orang asli.. cuba bayangkan kalau ada orang asli baca komen kau ni.. kau bercakap seolah-olah macam diorang tak bertamadun sangat.. aku rasa kau lebih tak bertamadun dari kaum Florest yang tinggal kat Pulau Komodo tu.. Kau tengok Astro Nat Geo Wild tak? Kesian anak-anak diorang yang masih kecik, kena kejar & dimakan oleh biawak komodo..

      0
      0
      • orang asli ORI says:

        kipas, bagi aku komen dia tak menghina kaum pun.. ok apa dia cakap macam muka orang asli tapah.. maknanya ada orang asli tapah yang seCANTIK neelofa.. i am proud to be one of that..

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ermmm…. kalau berfikir reverse imagine macam kau cakap tu, ada betulnya jugak..

        0
        0
      • Atiqah says:

        kan dah kena makan sireh,,sireh kan lagi kipas! menyireh lagi

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Sireh aper? Gila…..

        0
        0
      • mak jemah says:

        hubby kita pernah tgk ank org asli mcm muka mat saleh… perempuan lak tu… Sy org kpg tp adalh sikit keasliannya, sy juga dikategori cantik. relax jea org kutuk…. u kaji dulu, kadgn org kpg n asli lg banyk cntik dr di bandar.

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aik? mak tiri pajurah ada kat sini pulak…. hehehe…

        0
        0
      • m16c4 says:

        hei kipas susah nak mati….kalo ko dh minat sesgt dgn minah lopa tu ko diam je lahh….membebel jek manjang …nyampah aku..dgn komen loya ko tuh….

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        kalau kau tak suka, tak payah la baca.. aku tak berniat nak ganggu kau..

        0
        0
      • darsuci says:

        oi oi oi bila masa aku hina org asli? ada aku ckp org asli tapah buruk? ko pernah tgk org asli tapah? org sana byk kawin mix ngan cina, muka putih melepak comey2, mcm muka neelopak ni la. yg aku ckp mcm asli menatang kat kepala tu, cuma org asli ikat dgn daun kelapa kot..

        0
        0
      • Atiqah says:

        kepada kipas,,ko apahal nak cakap aku gila,,kau lah gila,,,

        0
        0
      • Anonymous says:

        ape bende org2 asli ni, korg ni org tiruan ke? patut laaaa…

        0
        0
  9. itu gambar je la bodo. propa pebenda nye.

    0
    0
  10. King Kong Kapit says:

    alamak, pendek nya model nie..hehe..sori neelopak..muka memang lawa tp bab bdn memang ada kurang ckit..

    0
    0
  11. cik buyat says:

    pic ke 3 2cm menjatuhkan agama jek..

    0
    0
  12. sizuka says:

    nara..nara….boleh x kau hentikan publish your title ada awesome. aku tau..sbb dari dulu asyik kata awesome. tu jelah yang kau tau. blaja jauh2. english bengap nak mampos.

    0
    0
    • spek kaler merah says:

      ikut nara la…ko hade reti cakap korea?

      0
      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Kalau kau nak bahasa Inggeris yang awesome, tahap tinggi, ko pegi baca blog chedet.cc
      Bagus blog tu..

      0
      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      ramai betul yang LIKES statement sizuka yang menghina bahasa Inggeris orang yang belajar sampai Korea tu yer? dan ramai pulak yang DISLIKE komen-komen yang tak sehaluan dengan sizuka..
      apa…..berdosa ke Nara nak guna perkataan AWESOME tu??
      …………………………………………………………………………..
      ……ke refresh banyak kali, pastu DISLIKE orang lain banyak-banyak..??? LIKES diri sendiri banyak-banyak……??????
      ……..memang mengalami penyakit narsis yang sukar diubati…

      0
      0
  13. 1st says:

    org takde agama mungkin…

    0
    0
  14. […] da bomb, tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged awesome, GAMBARNeelofa, Kota, Paris, Sangat by Azrael. […]

    0
    0
  15. aku laa says:

    korang yg duk kutuk2 nie… badan n muka korang sempurna sgt ker…?? issh biar laa die nk bergamba…. korang tu jeles sbb korang tk dpt bergamba cam die kaannn…. hahahahahahah

    0
    0
    • opppppss! says:

      Kami bukan kutuk tapi kami komen. Sebagai seorang artis komen itu membina.. Tak payah la jadi artis kalau tak dapat nak terima komen baik mahu pun buruk-buruk belaka

      0
      0
      • 1st says:

        betul2..sbb artis ni hati batu..takde perasaan kena kutuk, kena maki…kena2 lagi yg memaki dan mengutuk ni org yg sempurna segala sesuatu…kan ‘oooppppssss’….

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehehe….. betul tu… setuju dengan 1st

        0
        0
    • cik kiah propa says:

      sikit pon xjeles dik nun…. kesian adelah..

      0
      0
  16. wan5478 says:

    cer korang cari kat youtube lagu tajuk give me that cikaro – caprice

    pastue tengok sape kat dalam video klip tue. haha

    0
    0
  17. roti telur banjir says:

    Gambar first nmpk mcm iras Nora Danish. Gambar second tu plak nmpk mcm iras Atilia. =.=

    0
    0
  18. Triple_j says:

    tak faham maksud nara bila cakap “tetapi kalau tak ada bakat yang awesome pasti tak akan dapat gambar secantik ini”. bukankah model tu sendiri iaitu neelofa?

    oh maksud nara bakat photographer tu ke? oh ok baru i faham. betul la tu i sangat setuju.

    0
    0
  19. Jenab tonggek says:

    Dulu aku xsuka neelofa coz ase die gedik terlebih…. N propa…. Tp pas tgk die dlm azura 2011 aku ase not bad la lakonan die…. Maybe one day die akan jadik pelakon yang hebat mcm fasha…. Bg masa…. Dan aku dengan otomatik xminat dah miss fazura wlpon dlu aku kipas susah mati die…. Sory faz darling…… Walaupon kite sekampung, pekan pahang tp koi ase mase awok dah berlalu….

    Ps: raya nje koi ase nak gi beraya umoh awok ler fazura oiiii….. Awok blik pekan ke idok?

    0
    0
  20. ntah says:

    lawa lg hanis zalikha =)

    0
    0
  21. Anonymous says:

    mmm.. izara lg comel + vogue .. lama2 tgk neelofa ni biasa2 aje.. hurm..mayb pandangan ak..org lain myb lain.. huhu..

    0
    0
    • izara yg comel + vogue says:

      setuju…..I lagi bagus….

      0
      0
    • suraya says:

      tpi sye rse izara law make up g cntik kan.. law x make up biase2 jer… sebab penah jmpe dia kat mall tnpa make up.. seriously biase. lofa xpenah jmpe lg so x taw la

      0
      0
  22. Anonymous says:

    cantiknyaaaaaaa lofa!!!!!!!!! aku nak anak cantik mcm ni!!

    0
    0
    • semoh says:

      ikot baka mak la…ko uduh ke lawa?? law ko lawa insyaAllah anak pon lawa…law idok, berangan jela….huk3….chantekk kerr lopah??!!

      0
      0
      • Anonymous says:

        aku lawa la, klu uduh, aku mesti kondem si lofa ni huduh,, mana de org lawa kutuk org lain huduh!!.ahahaha

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waarrrrkkkhhh..kah..kah..kah..kah..
        betul la cakap Anonymous tu, kalau kita dah elok, kita takkan mengata orang… hanya orang yang buruk saja yg akan cari point nak mengata orang yang lawa..

        0
        0
  23. Nami says:

    takde ke yg nak berdakwah suh neelofa ni pakai tudung n tutup aurat? bkn selalu kalo nmpk retis mcm ni korang hentam?? sebab neelofa ni cantik n korang bg pengecualian??

    peace no war #

    0
    0
    • Anonymous says:

      klu psl neelofa, ustajah bn menggunakan topeng syaitan yg direjam, diorg mmg xkan berdakwah, tp mengutuk abis2annnnnnnnnnn…. mereka akan mengutuk lofa ni huduh dan gedik… x caye, check komen2 kat atas…

      0
      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hoi Anonymous…kalau kau nak perli ustajah BN pun, jgn guna ayat cikgu tuisyen… Waaaakakakakakakaka….. syaitan yang direjam…
        hahaha…

        0
        0
    • pinky minky says:

      ustaj and ustajah sume cuti…

      0
      0
  24. sakura says:

    edit melampau! sampai taik lalat pn samar2 jek!

    0
    0
  25. blah laa says:

    haha..ramai yg jeles dgn lofa..
    apa2 pun, dia mmg cantik..
    yg jeles2 nih psl korang tak cantikkan??
    wakakkaka

    0
    0
    • mizz says:

      bkn jeles dan bkn sbb kami x cantik…semua yg komen ni dikategorikan maklumbalas dari ‘peminat’…tp bkn bermakna minat smpi nak join fan club bagai…boleh jadi ada diantaranya berminat utk tahu dan terbaca or terlihat aktiviti artis2 mcm dia ni…so stp hasil perlukan penilaian…thats all…

      0
      0
  26. gigi says:

    harap putih jer lebih.. cuba kalau dia hitam?

    0
    0
    • mart says:

      Dah mmg die pth..

      0
      0
    • Anonymous says:

      dh die putih yg ko nak bygkan die itam pasal pe plakkk… lain la ko byg die gemuk ke, kurus ke logik laaaaaaaa….

      0
      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Waaakakakakaka…. lawak .. Dia hisap ice lebih kut… dia imagine yg bukan-bukan… hahahaha…

      0
      0
    • karipole says:

      Muka dia biasa2 je.tp disebabkan dia putih,dia nampak cantik

      0
      0
    • gigi says:

      tahu takpe..kalau dia hitam ada ke yang nk fanatik dgnnya?

      0
      0
    • saya suka neelofa says:

      apasal la x abis2 nak dengki kat orang..

      0
      0
    • Anonymous says:

      masalahnye dh die mmg putih, so kenapa yg ko nak bygkan klu hitam ade org fanatik ke x? dh kenapa? masalahnye bende tu xkan terjadi, so xpayah nak fikir.. baik fikirk diri sendiri mcm mana nak jadi cantik dan hati bersih.. duk mengutuk muka org x abis2, mana hati x kotor.

      0
      0
    • Anonymous says:

      dari pemerhatian aku,orang yg putih ni kebanyakannya pemalas.bkn semua tau.tp mungkin ini kelebihan dan kekurangannya.malas pun xpe la sebab putih cantik.bleh kawin org kaya.pehtu pakai la org gaji.

      0
      0
    • blacktie says:

      harap2 TMJ tak tergoda ngan neelopak.. akkakak. geng pajurah msti dislike komen ai

      0
      0
    • yenna yenna says:

      lawanya fazura walaupun tak make up. muka asli gitu. tp neelofa pun cantik juga, cuma gambar atas tu mcm dah di edit over sgt. habis segala lengan ketiak muka tahi lalat segala diedit jd smooth. cuba maintain asli sket, mesti lawa lagi…

      0
      0
  27. Aku budak gemuk tu says:

    bang kipas mesti suka ni.
    mohon ampun bang,x minat dia ni.

    0
    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      memang aku suka. Allah tu maha adil, biar pun kita dibenci, takkan lah Allah tak turunkan sorang dua yang masih menghargai kita. kalau kau tak minat Neelofa, itu hak kau. Kenapa aku nak marah kau tanpa sebab?..biar la hak masing-masing.. :)

      0
      0
    • Aku budak gemuk tu says:

      xpe la,kurang2 aku x kutuk kan bang kipas.kan2?
      nak kata benci x jugak,xde kena mengena dgn hidup akusmpai nk membenci.
      lawa 2 lawa la,tp minat tu x sampai kat aku
      puas aku cuba meminati beliau mcm ko bang kipas,tp x berjaya
      mohon ampun bang kipas

      0
      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Yeerr…. yerr… okay…. aku faham…dah tak minat jugak nak buat lagu mana lagi..?? tak payah la paksa diri kau meminati dia.. ko bukan buat salah dgn aku, tak payah la mohon ampun lagi…

      0
      0
    • senyum says:

      bgs korg ni ;)

      lofa ni kategori cantik la jgk hehe..tp kecantikan dia biasa je la..tak jupe live lg..so xley nak komen lebih2 hehehe

      0
      0
    • Anonymous says:

      mohon ampun bang kipas!!! hahahahhahahahahahha .

      0
      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Waaakakakakakaka….
      Aku setuju dengan kau Anonymous.. kita tak perlu nak kutuk sapa-sapa, Neelofa cantik, Fazura pun cantik… :)

      0
      0
  28. Nabila says:

    geli dgn perempuan ni..kantoi SS dg bf org..tak sedar diri…gila glamor…padding tebal! opppssss ;p

    0
    0
  29. ahkak puaka says:

    EVEN AKU PPUAN, TP AKU X RETI NAK TIPU PERASAAN AKU DGN MENGATAKAN LOFA NI CANTIK!!!!!!!! I ADORE HER. LANTAP P LA DIE NI HIPOKRIT KE APE KE, YG PNTG DIE CANTIK!

    0
    0
    • dynasty says:

      toksah nak capslock sangatla..
      tak capslock pon orang nampak ape ko tulis.

      0
      0
      • ahkak puaka says:

        NI LG SEKOR SUKU KAUM IRMAN CACAT, AKU PUNYE PC, SUKE HATI AKU LA NK CAPSLOCK KE APE!! KO SENAK KO PUNYE PASAL.. SAPE YG FOLOOW NARA MEMANG NOTIS YG AKU PUNYE KOMEN SUMER CAPSLOCK.. SO KO BLAAAAAAAAAAAA

        0
        0
    • Anonymous says:

      ahhhhhhhhhh aku tetap x puas ati sbb ko xleh off capslock!! tp aku sokong gak ngan kata2 ko ahkak2. walaupun kdg2 ko mmg berpuaka!!!

      0
      0
  30. syira says:

    selamat pagi..

    suka dgn suara beliau dalam rancangan nona. suatu hari nanti pasti dapat jadi pengacara y berwibawa.

    0
    0
  31. adik neelofa:P says:

    neelofa cantik giler

    0
    0
  32. aurat tetap aurat says:

    ape2 pun…berpakaian cntik n posing cntik mcm mna skalipun,,,bagi saya…yang menutup aurat lg cantik…subhanallah…saya sedikit pun tidak bangga dngan kejayaan neelofa…lainlah klo die tu seorg gadis yg tahu mnjga nma agama negeri n negara die…klo mcm ni la penampilan die…tiada ape nak kubangga dengan die ni sebagai satu bangsa satu agama…

    0
    0
    • Aku budak gemuk tu says:

      nasihat tu bagus dah tp kalau yg menutup aurat lg cantik,please leave this blog sbb dlm ni bnyk yg x menutup aurat.
      sbb ni dah mmg sah2 blog psl artis.
      yg ada dlm ni mmg bkn utk dibanggakn @ djadikan idola (kcuali ada la sorg dua mcm dct dgn simplysiti dia tu)
      jgn baca blog ni,tu je

      0
      0
  33. jiran nelopak says:

    orang kaya…semua bleh jadik. dah rezeki dia..

    0
    0
  34. adik neelofa says:

    neelofa cantik giler!!

    0
    0
  35. ann says:

    seksi betul… T_T

    0
    0
  36. lovelime says:

    seriously dia mmg cantik sebab pernah jumpa live dgn dia:)cuma dr segi bakat blm menyerlah sgt ape yg kite blh nampak kontroversi jerk, tp cuba BN siasat mcm ner dia blh ade body guard, jenama kasut sendiri & brg2 branded~ade sumber2 kata dia rapat dgn seorg VIP cer siasat btl ke tak:D

    0
    0
  37. Kak Ju says:

    Cantik kau Neelofa. Indah betul ciptaan Tuhan.

    0
    0
  38. xeph says:

    Neelofaaaa oohhhh neeloooofaaaaa ! Cantik kau nak.

    0
    0
  39. sembotok says:

    model katik..lebihnyer terlentok2 & tertonggek2 jer supaya nampak seksi..padahal seksa.

    0
    0
  40. mizz says:

    yang meng’awesome’kan gamba ini dsbbkan sudut yg diambil oleh photographer sbnryer…klu ltk model manapun still awesome kan abg nara…

    0
    0
  41. chentalove says:

    cantik memang cntikkk…itu klebihan untuk se2org…
    p kalau bab b’lakon ku lbih suka izara…
    lofa ni msh tak myerlah lagi lkonan nya…
    tngok gmbr lofa kt paris…lalu b’angan2 nk pg sana…(dalam mimpi je kot)

    0
    0
  42. Mummylya says:

    Mcmana org klate…di klntan, peniaga x pakai tudung, kena saman..tp bila anak jati klate seksi mcm ni, apa kata nik aziz? Errrmmm

    0
    0
    • lol says:

      pemerintah dh larang, dh laksanakan tngjwb dia dlm membenteras gejala2 mcm ni…..sekarang terletak pula pada tuan pnya badan samada nk dok dlm kemungkaran ke, nk ikut yg baik2…..harap2 mummylya paham lh yer….

      0
      0
      • karipole says:

        betul tu.jgn la salahkan nik aziz plak.kadang2 anak ustaz / pak imam pun lagi teruk dr anak orang biasa.sebabnya iman ni x boleh diwarisi.

        0
        0
    • Anonymous says:

      malu dengan diri dgn rakyat klantan…undang2 dan pemerintah dh dilaksana kan…tp ibarat pepatah brkata ‘curah air dlm daun keladi’…

      0
      0
    • dirisendiri says:

      mmng nik aziz x salah…tp kesian undang2 yg x diikut..nt ramai la anak2 gadis kluar dr klantan…freedom…

      0
      0
      • menantu kelantan says:

        Dorang bkn keluar dr kelantan je seksi.dah memang seksi dari rumah.adik dan kak ipar aku pun pakai suar pendek paras peha je kat rumah.dah makpak spoting.kalau mak aku habis la.jgn ingat org kelantan,mesti tutup2 dan jaga aurat.mereka pun sama cam kita kat negeri lain.

        0
        0
      • apeda says:

        iman tak dapat diwarisi beb……tepuk dada tanya iman nak pilih jalan diredhai Allah ke nk pilih jalan yang dibenci Allah….cer tanye diri sendiri, kalo pilih yg diredhai Allah kompem2 la, apa yg Allah suruh kita buat apa yg Allah larang kita tinggal…….

        0
        0
  43. mimi says:

    pose mcmtu sbb tahan sejuk…….kan aritu pegi time winter lg…kekeke

    0
    0
  44. lofa says:

    dia ni kalo tak seksi ramai org minat kot…dh berani tayang lurah…

    0
    0
  45. matsuara says:

    dulu-dulu aku suka la kau. tapi kau suka show off body sgt lah skang. asal eh? tau la besaq atas bwh

    0
    0
  46. Nefertiti says:

    Walaupun tak minat sangat, tapi harus aku akui bahawa dia ni memang cantik. Jadi host pun ok, cuma jangan bahasakan nama sendiri waktu mengacara, boleh?

    0
    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Hehehehehe….. Nefertiti… ( kenapa kau pilih nama keluarga Firaun? )
      kalau pompuan, bahasakan diri dengan nama sendiri takper lagi, okay la…comel la jugak..
      Kalau artis lelaki, geli tok siak..!!

      sebagai contoh: “Ebi rasa bersyukur kerna diberi peluang untuk menyertai Mania, Ebi rasa terharu kerna walau udah lama meninggalkan AF, tetapi tiada sangka masih lagi ramai peminat yang menyokong Ebi di persada seni..”

      Waaakakakakakakakakakakakaka…geli siak tok siak
      mana kecoh siak? meh sini komen aku… hahahaha..

      0
      0
    • Nefertiti says:

      Kipas Susah Mati Neelofa, aku saja suka dengan nama Nefertiti ni. Baik dari aku guna nama bonda jejai atau Luqman Hakim tapi bagi komen mencarut2 dan memaki2.
      Betul la pendapat kau macam tu, kalau perempuan mungkin comel bahasakan nama tapi aku terfikir sampai bila, kalau dah tua nanti tak comel kot. Itu aku lah, pendapat kau lain jadi aku faham.
      Tapi point kau pasal lelaki bahasakan diri dengan nama macam tu..aku setuju sangat.
      Elok2 tengah makan, boleh hilang selera.

      0
      0
    • kecoh siak says:

      sorry bro. lama x bkk bn. next time aku bahan komen kau. skrg bosan bab komen2 sini. xde feel mcm dlu2. haha

      0
      0
  47. poyo says:

    aku tak buyers… neelofa dlm gambo2 ni mmg cantik giller..
    tngkap leleh..haha

    0
    0
  48. Jeng jeng jeng says:

    Gmbr no 2 tu ok ckit lepas edit tang idung ..kalau tak ,msti bonggol tu jelas sekali mcm pic yg 1st tu. Beauty? Eemm…bolehlah cukup makan…

    0
    0
  49. NENEK KEBAYAN says:

    yang lebih itu anugerah..
    yang kurang itu godaan..

    0
    0
  50. JEJARI KONTOT says:

    yg fazura ko sanjung, yg neelofa korang kutuk. dalam hati byk kuntilanak mengutuk org

    0
    0
  51. ADIBAH BARU BALIK VIETNAM WEYYYY says:

    lawa tue mmg betol, tp terlalu edit sgt….smpi batang hidung pon tak nampak…hahahaha

    0
    0
  52. what the? says:

    hmm .. dia memang seksi atas bawah, sampai masa sok, tutupla aurat tu ..

    aku suka dia ni .. tak taw kenapa .. dia ada aura walaupun tak femes ngan bakat ..

    dulu aku minat fazura sesangat tapi dia tak sebulu ngan minah ni ..

    sory baby fazura, royal wannabe its not my taste .. minah ni ori gedik .. i loikee!

    0
    0
  53. marion kaunter says:

    moga-moga TMJ melihat gambar-gambar ini…

    0
    0
  54. kalau dah make up semuanya cantik…huhuhu

    0
    0
  55. awat geli plak ?

    0
    0
  56. double ss says:

    congrats utk neelofa walaupun br je kt dunia seni..tp cpt dh jd glamour..tp sy x berape minat dgn neelofa..coz byk plastik lar..edit2 je lbh bg cantik..

    0
    0
  57. peminat artis korea says:

    biase je..ape yg awesome-nye????????

    0
    0
  58. Gadis Singa says:

    Neelofa cantik??? Korang buta kot… Tak cantik lansung, da la berlakon mcm kayu..kaku sgt2…
    Nur Fazura lg cantik… Ada bakat lg.. I love Fazura..

    0
    0
  59. ray says:

    haihhhh……korang ni jeless x abis-abis…..yg penting dia lagi cun pada yg korang yg dok kutuk neelofa

    0
    0
  60. Ir Selitone : Remaja Recond says:

    Err… hati, tetaplah kau pada chentaku, Tiz…

    Walau datang seguni jelita berlipat ala acrobat, janganlah kau (hati) goyah pendirian chenta pada Tiz…. kerana aku bukan munafik dalam chenta….

    ish… ish…!!

    PS:Err… Lofa, kalau tergerak hati nak berkapel dengan remaja recond yang luhur dan merendah diri, sudi-sudi PM saya di luar waktu pejabat… Tak salah kalau kita ‘try’ kan… manalah tahu, serasi…

    Tentang Tiz tu tak per, hati saya fleksibel..

    hahahaha

    0
    0
  61. JEJARI KONTOT says:

    Aku minat neelofa dgn fazura.dua2 cantik.tapi lakonan,fazura lagi better.cara dia b’ckp lancar.tak caye,tgk kitab cinta.part paling best,masa dia sound ustaz gatal tu.i loikeee

    0
    0
    • mak tiri pajurah says:

      kau ni buta seni betul, pajurah tu tak berpelajaran jd bawak watak pun tak pandai. mana sesuai watak peguam terjerit2 peguam biasanya tenang jah sound dalam diam. bila org tak berpelajaran cuba bawak watak pandai tu yg nampak blur. lols

      0
      0
      • mizz says:

        hang yg buta seni mak ti…pelakon ni ikut skrip…menyirap lak aku ngn ayat ‘tak berpelajaran’ ko dok ungkit tu…ko belajar tinggi mana ni?

        0
        0
      • Anonymous says:

        kesian ko. modus operandi ko untuk menjatuhkan Fazura hanya lah dengan ayat ‘tak berpelajaran’, ‘tak amik SPM’. tak berpelajaran tak semestinya tak cerdik. ada orang yang belajar tak tinggi mana tapi otaknya geliga. ada orang yang belajar tinggi melangit tapi tak cerdik. it’s just on paper.

        0
        0
      • Anonymous says:

        x berpelajaran tapi cerdik tu macam mana? contohnya siapa?

        0
        0
      • mak tiri pajurah says:

        on paper and on real world pun sama jah pajurah bengapnya. kat twitter propa konon2 tak suka skrip malaysia pelakon perempuan kena bersentuhan dgn lelaki, dlm masa yg sama gambar dia berpeluk2 dgn bf bertebaran disebarkan bfnya sundrikk. tak ke bengap namanya tu? bodoh pelajaran & bodoh kehidupan. lolssss

        0
        0
      • mak aku x berpelajaran tp cerdik je says:

        Contohnya mak aku.org dulu2 byk yg x skolah.x berpelajaran la tu.tp dia pandai masak,pandai menjahit,pandai menggubah.cerdik la tu.hihihi….

        0
        0
      • mira says:

        tkde modal lain ke selain tk berpelajaran tu..yg berpelajaran bwk watak filem pun flip flop..

        0
        0
  62. Anonymous says:

    fuhhhhh, kemain banyak photoshop nya tu
    flawless terlebih..

    0
    0
  63. mamee monster says:

    lopak mmg agak santek tambah plak edit bagai…tapi tah naper mmg xsuka sgt minah ni sbb byk sgt kontroversi dari bakat…apa pun yg dia buat samada lakonan @ pengacaraan mesti timbul kontroversi sana sini…tu xtermasuk lg crita2 pribadi cthnya seksis, gediks, VIP dan sewaktu dengannya…

    0
    0
    • da princess says:

      betul ke fazura blaja takat pmr jerk…

      0
      0
    • Karipole says:

      X kisah la dia ada spm ke tak.yg penting dia berjaya skang.org ada degree pun ramai yg menganggur.seteruk mana pun kita dulu,yg penting kita berubah.dan semoga fazura juga berubah kearah yg lebih baik.

      0
      0
  64. adik says:

    eii malu la nampak ketiak. kakak lofa nanti pakai baju tutup ketiak tau. adik sayang kakak.

    0
    0
  65. jeniper lopeh says:

    fazura & neelofa ada kelebihan masing2..sama2 cantik.. mesti la nk kene edit gambar tu bg flawless & awesome gile baru la artis katanya….

    0
    0
  66. Anonymous says:

    FAZURAAAA i luv u….

    0
    0
  67. akak celah bedah says:

    fuh…edit beria sangat ni gmbrnye….agak agak aa muke die tak mcm ni kot…yg the second picture tuh obvious sgt edit….

    0
    0
  68. ck slmh says:

    bibir dia nampak kering.
    xde syarikat lipbalm yg nak taja dia ke?
    kesiaaaannn…

    0
    0
  69. Atas pagar says:

    Setiap entry pasal Neelofa pasti ada pengomen yg ckp fazura lg cantik.. Aku heran betol. Sape agaknye ek pengomen2 ni.. Ntah2…. aku tak minat neelofa, fazura pon aku tak minat. Tp kalau nk compare, neelofa ni takde la kontroversi2 yg keterlaluan mcm fazura. Fazura kebelakangan ni je kot “senyap” dan bersih dari kontroversi. Kalau sebelum ni, boleh tahan jugak… Gaduh ngan artis tu le, artis ni le… Gaduh dlm kelab, siap masuk mahkamah lg. N pasal video… Wallahualam. Neelofa ada jugak kontroversi, tp tidak keterlaluan. Dia jugak artis yg bijak n berpelajaran tinggi. Kalau nk dikira dari segi cantik, dua2 pun cantik, dan yg paling penting kecantikan asli. Kalau tgk mak neelofa n anak beranak dia yg lain, mmg semua cantik da bomb kot. Ni sat lagi, mesti ada yg ckp aku berat sbelah support neelofa tp hakikatnya aku tak minat pun cuma nyampah bila ada je komen “fazura lagi cun” “fazura lg lawa” di setiap entry neelofa. Artis len takde lak. Yg sebetulnya dua2 cun. Tak payah nak jeles, tak payah nak compare2.. Bersainglah secara sihat. Bukan secara menjatuhkan org ckp tak cantik la, tak berbakat la, rezeki memasing… Peace!

    0
    0
    • mak tiri pajurah says:

      ko x tau ke itulah komplot pajurah bersama pencacai pengangkut najisnya. selitkan komen ‘pajurah lebih cantik’ (hidung pun pelesu, perasan) pastu yg lain tukang like, tapi sebenarnya org yg sama. sbb dia takda job (sapa nak amik si propa ni berlakon, dah la byk songeh minta layan mcm puteri raja kat set) jd dia cuba upkan diri dia dgn komen2 cam ni, bersama pencacai-pencacai pengangkut najis dia tu. lolss

      0
      0
  70. peliks says:

    apsal sekarang makin ramai yang minat fazura ??

    0
    0
  71. Semah says:

    Bukan makin ramai yg minat… Org yg same je kot komen.

    0
    0
  72. JEJARI KONTOT says:

    HAHA dalam² ko tak suka fazura,ko tgk gak eyh dia berlakon. Kesian ko. Byk busuk hati kat org. Mak ko mesti byk ngumpat oang masa ngandung kan ko “mak tiri pajurah”. tu yg mulut ko mcm puaka ngutuk oang. Ko bengang dgn fazura sebab bila laki ko main dgn ko, laki ko dok terbayang muka fazura.

    0
    0
    • mak tiri pajurah says:

      untuk nilaikan seseorg mestilah tgk dia berlakon, takkan aku nak ckp dia takde bakat tanpa usul periksa? hahaha pencacai najis pajura macam ko ni mmg la akan keluarkan ayat cam ni, sesuaiiii sangat sbb tak sekolah sama mcm pajurah. lolss

      0
      0
  73. Kasut Tumit Tinggi says:

    Kat entry yg ada neelofa ni mcm ada komplot nk menjatuhkan neelofa lak.. Hentam habis-habisan padahal minah ni aku rasa ok je… si pengkomen ni org yg sama ke weyhh??? hahahahaaaaa… sabor je la neelofa. adat dunia hiburan. Dato siti dulu pun cenggini gak… org jeles kek engko maknanyo ekau ada bakat utk poie tinggi dlm karier ni… org jeles maknanye org tergugat dgn kehadiran ko. aku suka muka ko mmg comey mek… selamat maju jaya la ye….

    0
    0
  74. sueraya says:

    bole plk pakai ‘elok’ skit b4 ths apasal semua nampak lurah?

    0
    0
  75. selena gomez like justin bibir new hair style says:

    bg aku senang je nk taw orang tu cantik ke tak..korg tgk live.kdg2 gmbr ni byk photoshop.sape yg penah tgk neelofa live?cantik tak?just curious….

    0
    0
  76. Anonymous says:

    beauty lies in the eyes of beholder =))

    0
    0
  77. mantikulaz says:

    aku rindu sayang kamuuuuuuuuuu……..

    0
    0
  78. datin says:

    cantik, cerdik dan pandai berniaga…. semua allah membuka ruang untuk dia berhijrah.

    0
    0
  79. cili padi says:

    dalam filem azura hitam jer kulit neelopak ni..xde seputih ni..ni gambar edit terlebih sudah..

    0
    0
  80. cili padi says:

    dalam filem azura tu hitam jer kulit dia ni..

    0
    0
  81. Wan Z says:

    mmm indah khabar dari rupa

    0
    0
  82. miss yaya says:

    xmau la gado2…………………………………………………..

    0
    0
  83. Saya says:

    Indahnya mahkluk ciptaan Allah S.W.T

    0
    0
  84. taylor swift says:

    susah cantik org cantik ni.i mean sgt2 CANTIK…

    0
    0
  85. hamba Allah says:

    fazura atau neelofa dua2 tetap hamba Allah di muka bumi ni. apa saja ciptaan Allah ttp nmpk cantik. hanya manusia saja yg membuat pertikaian smd cantik atau tdk. wallahulam…..

    0
    0
  86. hamba Allah says:

    dua2 ciptaan Allah, so setiap ciptaanNya semua nmpak cantik. sapalah kita nak pertikaikan ciptaanNya. wallahualam.

    0
    0
  87. wewewewewe says:

    knape org mempertikaikan yg neelofa ni cantik.x fhm aku..

    0
    0
  88. Chanteq says:

    aku ni tak cantik mana pun.. tapi disebabkan aku putih melepak, orang selalu kata aku cantik..

    kebetulan pulak aku spesis yang tinggi lampai, orang kata boleh jadi model pulak tu..

    minta maaflah yek kalau korang geli baca statement aku ni.. tapi ni realiti taw.. hehehe

    kalau nak DISLIKE banyak2 pun aku tak kesah sangat..

    ehehehehe

    0
    0