Written by AbangNara | April 30th, 2013

Akhirnya wajah si comel puteri sulung hasil perkahwinan Carleed Khaza dan Natasha Hudson telah pun dikongsi oleh ibunya menerusi Instagram. Bayi comel ini diberikan nama Naeema Taqiyyah. Untuk makluman, Naeema Taqiyyah telah dilahirkan pada 22 April lepas.

gambar anak natasha hudson

Comel kan? Semoga Naeema Taqiyyah membesar dengan sihat sejahtera dan menjadi anak yang solehah apabila dewasa kelak. 4 lagi gambar Naeema Taqiyyah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram NatashaHudson.

gambar anak natasha hudson
gambar anak natasha hudson
gambar anak natasha hudson
gambar anak natasha hudson

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to (5 GAMBAR)Naeema Taqiyyah, Puteri Sulung Carleed Khaza & Natasha Hudson

  1. missa says:

    comelnyer… tembam jer… cubit pipi tu kang…!

    0

    0
  2. siti says:

    apasal letak nama taqiyyah…it means lying/bohong…astagfirullah

    0

    0
    • arrisa says:

      Salam Cik siti,

      Sekadar pandangan, mustahillah nama taqqiyah tu maksudnya bohong, nama baby ni sma dengan nama late sister saya.. behave kak bile memberi kenytaan. takot dapt dosa kering.

      0

      0
    • Woi Siti says:

      Kepala bana kau maksud taqiyyah tu bohong. Taqiyyah bermaksud solehah/taqwa. n Naeema tu Blessed xsilap. abg Nara pn, lain kali masukkanlah skali caption yg Natasha hudson dh letak kt Instagram die tu… huh tu pn xreti

      0

      0
    • anoynomous says:

      saudari siti, cuba google dulu sebelum berkata-kata http://ms.wikipedia.org/wiki/Taqiyyah

      0

      0
    • meng says:

      bohong bukan kazib ke? jauhnye kazib dgn taqiyyah. sikit pun takde bunyi nak dekat sama.

      0

      0
    • kiki says:

      Taqiyyah tu maksudnya perlindungan lah.

      0

      0
    • mairah says:

      memandai je kau ni.. taqiyyah tu BERTAQWA. lain kali search dulu. baru komen..!!

      0

      0
    • akak celah bedah says:

      haa ni laa salah satu punca fitnah….suke hati jer die….

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      makne nye naeema pembohong lah eh? kenape mesti nk letak nama arab kt situ? naeema nama macm mlayu tapi kt ujong tarok nama arab pulak…ape perlu ke nk letak nama arab kt situ? kalau betol tkpe jugak ni pembohong ! eeeeee ape punye nama…minah jambu lebih selesa kalau anak dia di letak kn nama Naeema Hudson lagiiiiiiiiiiiii gerek !!

      0

      0
      • Anonymous says:

        nih sorg lagi sesat org dh sibuk bincg di baru nk masuk. bce dlu komen yg kt ats btul2 baru la komen hish payah hidup ngn org cm nih

        0

        0
      • sss says:

        minah jambu tukar kaler merah biru nie, otak dia letak kat lutut kot..tue yg bagi statement macam org x pernah pegi sekolah,,,gerek!!!

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          ape kau ni orang gerek kau pon nk gerek jugak ke ? kau tau ke ape makne gerek tu ha sss?

          0

          0
      • mulut puaka says:

        ak sokong kalo dia letak anak dia nama mak jemah hudson gitu…

        0

        0
    • akulah aku says:

      Taqiyya dlm bahasa arab bermksd Menyembunyikan dan menjaga. ade byk lagi definisi. dunia skrg semakin canggih, google je. peace :)

      0

      0
  3. cikcumil says:

    comelnyer…….

    0

    0
  4. minah_jebon says:

    taqiyyah tu bukan takwa ke? why dont u do yr research first eh?

    0

    0
  5. ima says:

    knp sy search taqiyaah itu maksudnya bertakwa….xknla dia suka2 letak nama anak dia tanpa cari mksud yg elokkn….

    0

    0
  6. anoynomous says:

    datin siti, sila google dulu sebelum berkata-kata..nah saya dah bagi jalan mudah dekat awak http://ms.wikipedia.org/wiki/Taqiyyah

    0

    0
  7. nurul says:

    cik siti tgk dlm context org syiah la…mereka ni mmg suka bertaqiyyah aka bohong tuk melindungi fahaman mereka….so klu dpt context syiah…mmg betul apa yg cik kak siti ckp tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa la masalah ko ni komen bnyk2, tukar2 nama, pastu agree dgn diri sendiri pakai nama lain.. kamu ni schizo ke? saiko???? bnyk sgt baca psl syiah sbb tu saiko kot… belajar kasik abis, jgn tgk cuma satu pendapat, jgn baca dari satu sumber.. setakat pos vid syiah mcm tu yahudi pun reti… bwk2 bnyk membaca…

      0

      0
  8. pelik aku dengar. Setahu aku, taqiyyah tu bermaksud ‘tindakan berpura-pura/hipokrit kerana terpaksa.’ Dan inilah yang diamalkan oleh golongan Syiah (laknatullah). Tapi, bila aku baca maksud namanya ialah ‘warak dan membuat sesuatu dengan betul dan bermoral’. Okeh. Aku dah tergelak kat situ.

    p.s : Apa aku yang bersalah, Jebat? *ala-ala suara dalam filem Hang Tuah. ==”

    0

    0
  9. kek cokelat kesukaan aku says:

    macam bagus sangat semua details baby tu nak komen. papepon tahniah natasha comel sangat anak anda.

    0

    0
  10. batulesong says:

    >>>> tau takoyaki jerr..

    0

    0
  11. huahuahua says:

    meh nk geget pp dear..cute neh…….

    0

    0
  12. feyus says:

    semoga sihat2 selalu hendaknye baby ini dan menjadi org yg bertaqwa. insyaAllah.
    Daftar Streamyx & UniFi Di Sini

    0

    0
  13. mak lampir says:

    alololo comeynyeee bambam… tahniah natasha & carleed
    hai ramai ahli agama masuk bace gossip nara skang
    nama ala2 omputih salah, nama ala2 korean pon xleh..
    nama ala2 arab lari maksud plak ye…nama dekat2 nak sama pon kecoh…
    tahniah bijak2 pandai pembaca nara skang… para ilmuan cari ilmu kat nara upenya..

    p/s toksah serius sgt la uols.. cepat mati darah tinggi nanti..

    0

    0
  14. lovemecinta says:

    alolololo tomeinya!!!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    subhanallah comelnyer..

    0

    0
  16. tolak syiah.... says:

    meh belajar pasal syiah….

    0

    0
  17. tu la says:

    Aku berlindung untuk anak ini dengan kalimat Allah Yang sempurna dari segala gangguan binatang serta gangguan sorotan mata yang dapat membawa akibat buruk bagi apa yang dilihatnya

    0

    0
    • Anonymous says:

      siti, nurul, haha , tolak syiah, tu la —> org yg sama…. berlagak pandai… boooooo

      0

      0
  18. deeauliya says:

    meh nak gigit skit pipi tu taqiyyah.. nice name.. subhanAllah.. comel sgt sgt bby ne

    0

    0
  19. aku org arab says:

    naemah- kenikmatan,keselesaan,kesenangan
    taqiyyah-yg suci bersih

    sila belajar dulu sblm pandai2 buat tuduhan

    0

    0
  20. anip says:

    sedap nama tu :)

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Saya pelajar jurusan arab.. Maksud nama anak natasha adalah kenikmatan yg bertaqwa :-).. Makna baik ok.. Kalau x tahu, jangan nak tuduh makna x baik.. P tanya ustaz or baca kamus arab.. Peace yo..

    Inikalilah

    0

    0
  22. nia says:

    comel nyeee subhanaallah.em xperlulah pertikaikan name ank die.if xelok,jdikan panduan esok2 ad ank sndri ltk nme elok2 k.

    0

    0
  23. ayuni says:

    wahhh muke anak u cam muke anak i la..bambam gitewww..

    0

    0
  24. zuu says:

    Lawak la komen ko batulesung,haha aq pon suka mkan takoyaki gak.

    0

    0
  25. Payday Loans says:

    My brother recommended I might like this web site.
    He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine just
    how much time I had spent for this info! Thanks!

    0

    0
  26. Payday Loans says:

    Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog
    site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of
    this your broadcast provided bright clear idea

    0

    0