Written by AbangNara | October 29th, 2012

Kalau dah namanya parti, takkan nak bersedih pulak kan? Happy sungguh Nabila Huda dan rakan-rakan menyambut parti Halloween baru-baru ini. Kesemua gambar-gambar ini telah dikongsi oleh Nabila Huda menerusi akaun Instagramnya. Pasti Nabila mahu berkongsi kegembiraan dengan peminat-peminatnya.

nabila huda parti halloween

Kalau tak silap Abang Nara, Nabila Huda memakai kostum vampire ketika menghadiri parti ini. Pasti ramai yang menjadi mangsa gigitan Nabila pada malam tersebut. Nasib baik Abang Nara tak pergi. Lagi 4 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Kehidupan seekor tapak sulaiman.

nabila huda parti halloween
nabila huda parti halloween
nabila huda parti halloween
nabila huda parti halloween

184 responses to (5 GAMBAR)Nabila Huda Bergembira Di Parti Halloween

  1. prihatin says:

    hurm… :(

    0

    0
  2. Cik Minah says:

    Heish, lagak mcm orang tadak anak -_-”

    0

    0
  3. sha says:

    ASTAGHFIRULLAH…

    0

    0
  4. ini parti liar, tidak mengikut sunnah!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    awat haih jd lagu nih?

    0

    0
  6. johnjeninz says:

    Kronik tol cara hidup minah ni…..elok la ko kena maki hamun….haktuihhhhh!!!!

    0

    0
  7. akuxdename says:

    OWH artis…>>>>

    0

    0
  8. retis hipokrit says:

    dah terang-terang parti ni orang kapir yang celebrate, kenape yang dah terang-terang beragama islam tapi masih nak join jugak?tak kan nak cakap ‘just for fun’??..menjawablah kat akhirat nanti..nauzubillah

    0

    0
  9. lady_jull says:

    memane ustaz tolong la amik die jd anak angkat… ustaz amirul ka… =(

    0

    0
  10. dunia tua says:

    hmm aksi lucah mkanan harian mereka.. yg sorang lagi tu bkn bini adlin aman ramli ke? emelda rose..kalau salah maafkan sy.. semoga mereka sedar akan dunia ini xlame da..

    0

    0
  11. ada aku kesah says:

    dia ni forever vampire………..kesian bini amy search….malu keturunannya dpt anak tiri cam ni……….patut johan pun lari…….

    0

    0
  12. sabarrina says:

    astaghfirullah….hisap tetek pulak dah ..Amy Search sila tegur anak janda kamu nie..

    0

    0
  13. ape itu says:

    hmm aksi lucah mkanan harian mereka.. yg sorang lagi tu bkn bini adlin aman ramli ke? emelda rose..kalau salah maafkan sy.. semoga mereka sedar akan dunia ini xlame da….

    0

    0
  14. serabut aku says:

    abby abadi… tlg ceramah sikit budak nabila nieh!

    0

    0
  15. taurus says:

    semoga Allah membuka pintu hati mereka ini untuk bertaubat..amin

    0

    0
  16. syikin says:

    serabai!!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Kepada nara,xpayah la publish benda2 gini…si NABILA tidak punya apa2 perasaan dengan tindakannya..

    Tapi sy sgt2 malu melihat betapa rendahnya martabat dan moral artis Malaysia yg langsung xboleh nak dibanggakan.

    Carilah berita2 yang bermanfaat walaupun berita ttg artis. Bukan xde artis2 yg senonoh utk dipaparkan..

    0

    0
    • takeiteasy says:

      ya aku sokong komen yg kat ats aku ni
      Nara x yah nk share la cite2 karot si nabila ni
      kmi da meluat sgt2 dgn bnda2 ni
      mmg x masuk akal ada juga org islam perangai mcm ni
      x da didikn agama
      nasib baik laki dia cerai kn dia klu x dosa2 dia ni laki dia kena tanggung sma….
      enjoy sampai x igt hukum hakam Allah

      0

      0
      • cett podah says:

        nama pon bLog gosip artiS… ape nak heran… kLu x nak tau ape2 x payah le bace… mane2 ade je gosip.. paper.. news paper.. dinding.. batu blok.. =D

        0

        0
      • Mak jemah pemalu says:

        Mak punsokong..memang BN blog gosip mosip tp xsemestinyer kite mendedahkan segalanya…

        0

        0
    • khairunnisa says:

      Salam. Saya sokong sgt2..tak perlulah En Nara memanjangkan dosa dan mendatangkan fitnah kepada lebih ramai org..En Nara sebenarnya membuatkan org2 lain mengutuk, mencaci, hukum menghukum, bergaduh sama sendiri, etc..

      0

      0
  18. cikenet says:

    No komen tp sian kt papa dia lerrr…..

    0

    0
  19. rambo says:

    subhanallah…….Nauzubillah …. Lahaulawalakuwatailabillah

    0

    0
    • Bini Tok Pendekar says:

      rambo

      # subhanAllah mcm kurang sesuai . Astagfirrullahhalazim/Innalillah mungkin lebih sesuai .. Peace !

      0

      0
  20. me says:

    sian kat anak..mak nyer memberi panduan yang -ve

    0

    0
    • ting tong says:

      bila pikir bab anak tacing plak rs..sggup la berjimba tgalkn anak..aku hrp sgt aku bukan jns ibu yg camni..amin.. insyaallah..

      0

      0
  21. Hamba Allah says:

    Astarghfirullah. Malu sangat la anak melayu macam ni. Sudah la pakaian menjolok mata, ini pula pergi smbut parti yang dah terang terang tak baik dalam Islam. Awak tu artis, you suppose to show a good attitude. Saya sendiri tgk pun malu, adakah awak sebagai orang dlm gambar ni tak rasa malu? Ada pula gambar mencium buah dada lelaki. Satu soalan saya, adakah awak nak tarik ayah awak masuk neraka sebab perbuatan awak ni? Kontroversi pakai baju dekat anugerah pun tak habis lagi, ni keluar yg lain pula. Berubahla ke arah kebaikan, Wallahualam,

    0

    0
  22. amy searchhh says:

    moga-moga ko berubah le yek nak oi..amiiinnnnnn…

    0

    0
  23. takeiteasy says:

    perlu sangat seorang yg beragama yg benama Nabila Huba menyambut Hari Halloween???
    Hari Halloween disambut org kafir di negara barat bila masa yg Hari Halloween disambut olh insan yg beragama Islam???????

    0

    0
  24. ieda says:

    moga cepat2 dapat hidayah dari Allah…..sian mak bapak depa.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    gmbar yg first tu… kwan nabila tu mcm pakai kostum ala2 sister church je… astagfirullah.. =(

    0

    0
  26. takeiteasy says:

    apa nk jd dgn Si Nabila Huda ni???
    ari tu pakai baju mcm pakai x pa ni pulak sambut hari pa tah….
    pas tu tgkp gmba2 yg x senonoh
    wahai mufti2 Malaysia buka mata sikit naaa
    orang islam makin lama makin dok teruk
    terang2 leh buat mcm2
    dr p tgkp org yg wat slh sembunyi2 baik tangkap org yg terang2 wat salah
    Negara Islam La Sangat
    Dunia Akhir Zaman

    0

    0
    • baizura kahar says:

      sempatkah saya selamatkan nabila huda sebelum kiamat…hurmmmm :'(…

      0

      0
    • akai ada tp nak guna says:

      xyah nak salahkan mufti plak… kang kalu dorg ckp berdesing tinge pastu x psal kena banned… yg penting kalu hati mmg xnak berubah, xbleh nak buat hape dah… umrah dah pergi pon tp xde efek jugak..

      0

      0
    • Nur Kaisah says:

      Psal tu la aku tak sabaq nak pilihanraya ni.. aku dah tau dah nak pangkah sapa.. kat kertas aku pangkah tuttt.. supaya orang2 cam depa ni dipangkah terus….

      0

      0
    • AMMAR says:

      pasal tu la aku tak sabaq nak tunggu pilihanraya ni.. aku dah tau dah nak pangkah mana.. supaya depa2 ni dapat dipangkah selamanya…

      0

      0
    • pizza says:

      Mufti-mufti Malaysia? Dah berapa ramai mufti-mufti Malaysia yang power dan telus kena gam dgn kerajaan. Bila jadi cmni, baru nak teringat kt mufti. Sbb mufti-mufti yang lantang ni la Malaysia masih terpelihara dari bala bencana. Byk konsert2 rosak akidah yang kena cancel sbb depa buat bising bagai.

      0

      0
  27. Anonymous says:

    Minta jabatan agama pantau dan mengambil tindakan bermula dengan teguran/amaran. kelak nnti di akhirat dipersoal apa tindakan kamu terhadap maksiat dan seumpamanya yang bermaharajalela tetapi tidak kamu tegah…malah memilih2 siapa yg boleh ditegur,siapa yg boleh dikecualikan…selain mak bapak dan ahli keluarga,jab agama,para alim ulamak wajar tampil untuk keadaan sebegini…nauzubillah.

    Jika hudud masih dibuai2kan,carilah alternatif lain bagi membendung gejala2 yg menyumbang ke arah keruntuhan akhlak anak2 muda ini..

    0

    0
  28. Pelik says:

    Hai..apa nk jadi ngan nabila ni..x terkata bila tengok pic dia cam tu..mengucap jer la bila menengoknya..dh ada anak tpi perangai mcm org lom kawin lgi..bersosial manjang…bila la dia ni nk berubah…..

    0

    0
  29. amy mencari says:

    berubah lah ke pangkal jalan anak jandaku

    0

    0
    • wawa says:

      hahahaha…klakar jer perkataan ‘anak jandaku’ tu. :D. Entahlahhh aii’ istighfar jer setiap kali nengok gambar Nabila Huda. Semoga hidayat miliknya satu hari nanti…

      0

      0
  30. Anonymous says:

    x perlu kiter kat sini nak menilai dia itu dan ini….,,g kiter blh menegur tapi terpulang dia bgaimana nak mencorakkan kehidupan dia……kuasa Allah siapa yg tau mungkin nnti suatu hari dia jadi muslim yg lebih baik dan sejati dari yg mengutuk di sini ….lihat saja kehidupan dan sejarah papa nabila sndiri di masa lampau skrg cuba kiter buat perbandingan kehidupan amy search jauh lebih baik dan taat dari yang lain…cuma kite harap nabila sempat sedar dan bertaubat sebagaimana papanya…Wallahualamm

    0

    0
  31. Presiden Zed Zaidi bakal masuk pilihanraya says:

    NABILA TAK PERNAH SERIK..LEPAS NI DIA AKAN CKP APA..”SAYA BUKAN NYA MABUK PUN….SAJA SUKA2″..BILA LAH DIA NI NAK BERUBAH..LAKONAN DH BAGUS..TPI SAYANG PERANGAI TERUK NAK MAPUS..DAH JADI IBU..TAK MALU KER NANTI BILA ANAK DAH BESAR TGK PIC2 NIE…SEDAR WAHAI NABILA..TK TAKUT KER..HUKUM ALLAH..KECIAN KAT AMY SEARCH..AGAKNYA DIA DAH PENAT NAK CKP@NASIHAT ANAK DIA…SBB TU AKU TAK MINAT DGN DIA NI…MENTANG2 SKRG NAMA TGH NAIK..DULU TAK DA PUN…LEPAS NABILA TAK TAHU SAPA PLAK..KORANG PERASAN TAK..LEPAS SORG2 RETIS WANITA BUAT HAL DR AWAL TAHUN SAMPAI HJG TAHUN NI..SEMUA NYA PASAL ARTIS WANITA PLING BYK KONTROVERSI…YG LELAKI OK JER TGK..SBB TULAH YANG SELALU MENANG BINTANG PALING POPULAR LELAKI YANG WANITA CT NURHALIZA YANG PALING LAMA BERTAHAN..PELIK ARTIS YANG KONTROVERSI TAK PERNAH MENANG ARTIS PALING POPULAR SEDANGKAN NAMA DORG CUKUP SGT POPULAR…SUNGGUH AKU TAK SUKA DGN ARTIS WANITA ZAMAN SKRG..DULU MMG RAMAI ARTIS YG SEKSI MEKSI TPI TAK DA LAH SMPAI APA YNG ARTIS WANITA ZAMAN SKRG NIE…SBB TU MRK KEKAL LAMA…

    0

    0
  32. abu says:

    eei…. malu lah….

    0

    0
  33. apeponxblh says:

    esk ank plak ikt jejak die.jd la cnth baik ank sdg mbsar.tau la nk jd sndri,tau nk sronok..

    0

    0
  34. Pelik says:

    pelik sungguh bila Islam hanya pada nama jer…
    pelik bila org y beragama Islam menyambut parti Halowwen..
    pelik dengan tingkah laku nabila menjak kebelakanga ni..

    0

    0
  35. alahaiii says:

    kurang kasih sayang si abil ni.. perlukan perhatian lebih..
    ;p

    0

    0
  36. mak c kina says:

    apa perasaan ko ek ble pos gmbr2 mcm ni?bangga?rse bagus?urban?…bkn la suruh ko hipokrit tp klu dh pegi tmpt mcm ni,perlu ke nk bgtau sume org?…diam2 suda…ble org maki hamun ko,ko ckp tu urusan peribadi,tp sbg penggemar seni,salah ke dorg ckp ko mcm tu?…ko sndr yg mintak org ckp mcm tu…sbg org islam kte dinasihatkan utk x mempamerkan se1 yg – pd org ramai,tp xsemestinye tnjk alim @ bermegah dgn se1 kebajikan yg kite buat…

    *so bkn slh fmli johan rejek ko…klu dh perangai mcm ni…nauzubillah…

    0

    0
  37. PuanOnew says:

    sedih tengok mereka :(

    0

    0
  38. Aduh..malunya tengok..dah ada anak pulak tu..tak ke dia malu dengan diri sendiri?

    0

    0
  39. Osman Baku says:

    Lepas satu, satu… Ish! Bangganya kalau dapat buat perkara yang tak elok yang menyimpang daripada agama Islam. Ada spesies manusia yang tak normal (biasa) macam ni mencari keseronokan dan kepuasan dengan kutukan dan sumpah seranah orang Islam yang beriman yang tak suka melihat agama Islam dikotak- katikan. Sebab tu dia buat lagi dan lagi, dan lagi. Cakap pun tak guna.

    Makan sirih berpinang tidak,
    Sirih ada di bawah tangga;
    Hidangan ini mengenyangnya tidak,
    Cukuplah tanda budi bahasa.

    0

    0
  40. mama gangnam says:

    sorry to say :

    nabila huda adlh manusia plg bodoh!!!

    knp:

    1) nama dlm i/c : Nabila huda binti suhaimi, agama : Islam
    (sepanjang aku sekolah…xprnh ade cikgu/ustaz/ustazah yg ajar umat Islam menyambut parti halloween)
    2) mmg itu urusan peribadi ko…dosa pahala antara ko ngn tuhan, tp ble ko publish scr umum kat instagram…mmg mntak kutuk maki hamun la ngko neh…so standby!
    3) x salah nk berhibur tp biar berpada2…anak pompuan ko tgh membesar…kan bad perception utk die…at the same time…org knal bapak ko…so name bapak ko akan terheret skali
    4) nak nasihat pon ibarat masuk telinga kanan kuar telinga kiri…pandai2 ko la Nabila…jgn tgh syok berhibur malaikat maut dtg jemput ko sdh…biar la kite berjumpa-Nya dlm keimanan…
    5) xpyh la pasni kuar statement “MINTA MAAF” sbb ko pun x phm maksud maaf tuh…klu btol nk minta maaf, minta maaf ngn tuhan…semoga ko diberi petunjuk utk berubah jd lbh baik…

    0

    0
  41. dumdumcak says:

    pertama kali tengok pict2 ni saya tertanya2 ISLAM KAH MEREKA?…….sungguh sedih….ini ke namanya ISLAM?ISLAM KE?YA ALLAH….selamatkan lah umat NABI MUHAMMAD S.A.W ni…….SAYA MALU….sehingga menitis airmata…

    0

    0
    • yeke says:

      ye ke malu sampai menitis air mata? betul ke menitis air mata? kalau nak komen pun biar la logik sket, tak yah tipu titis air mata kunun.. setakat nabila nak menitis air mata? hahahahahahahahaha

      0

      0
  42. Osman Baku says:

    Cakap banyak pun tak guna. Kalau orang Islam yang beriman dan normal (biasa), dia akan sensitif dan takut dengan hukum Allah.

    Makan sirih berpinang tidak,
    Pinang ada di bawah tangga;
    Hidangan ini mengenyang tidak,
    Cukup tanda budi bahasa.

    0

    0
  43. suka suki aje says:

    jakim mana? mana? mana? jaclyn victor nyanyi untuk gereja lagu dalam bahasa melayu abis kene siasat, kononnya takut aqidah umat islam terpesong. abih tu, yg ni apa cerita? tutup mata saja ka? oit jakim, buat keje kamu! ni terang2 dah terpesong, atau kamu suka melihat muslimat melayu islam berpakaian seolah2 berbogel supaya kamu boleh cuci mata sama???

    0

    0
  44. ZZ says:

    pas ne apa kata ZZ tu..hmm.

    0

    0
  45. ZZ says:

    apa kata ZZ lg nnt pas ne…huhuhuhu

    0

    0
  46. Aien says:

    Subhanallah.. taubat la ..

    0

    0
  47. huda nabila says:

    nabila huda
    namamu dipilih indah
    dan baik sungguh maknanya
    semuga anda kembali kepada fitrah

    0

    0
  48. mika says:

    besa la artis2 liar ni. klu tak cari pasal ‘gatal bijik’ kot!..

    0

    0
  49. noraabas says:

    anak buat dajal..makbapak yg dpt malu..suami belaku curang..isteri yg dipersalahkan..yg peliknya bila isteri buat hal..sendiri plak yg kena..ini x adil.

    0

    0
  50. No One says:

    btw fyi salah sorang dr pic nabila bertiga (pic no 2,4 & 5) adalah emilia rosnaida…

    0

    0
  51. No One says:

    btw fyi salah sorang dr pic nabila bertiga (pic no 2,4 & 5) adalah emelda rosmila…

    0

    0
  52. mekjah says:

    xpe retis malaysia..jgn retis kpop sudah…

    0

    0
  53. mekjah says:

    birah…

    0

    0
  54. . says:

    bila tengok gmbr nabila ni tekedu jap…knpa la blh jdi cam ni…

    0

    0
  55. Cik Nad says:

    kita ramai-ramai sambut hari raya korban. tumbang lembu, tumbang kambing bagai.. ada juga org nak sambut haloween.. best sgt ke?

    0

    0
  56. bru2517 says:

    ahh yg ini lg ROSAK dh rosak brtambah lh rosak minah sekor niii..makin lanjut usia makin singkat otak pmikiran nya..isk isk isk..cian kuarga diew dpt ank mcm nii..

    0

    0
  57. mashi says:

    kerajaan tolongla haramkan org islam masuk disco/pub/nightclub. setel problem.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau haram kan sekali pun..kalau masih yg xnk gunakan otak halal haram,,mesti masuk jgk..suh kerajaan tutup terus..

      0

      0
  58. siah janda sebulan punggung melentik says:

    siah kesian ngan papa dia… terpaksa pikul dosa2 yang dia buat… kesian kan.. lagi kesian kat lelaki yang kena pikul dosa dia kalau kawin ngan dia if dia still ngan cara hidup camni… mari doakan dia berubah… kesian tak matang2…

    0

    0
  59. Anonymous says:

    MAK BAPAK HAVOC ANAK PUN HAVOC AAAH..
    KUAH DAN DAGING2 SEKALI TUMPAH KE NASI..

    0

    0
  60. Anonymous says:

    Dah macam kesuntukan masa untuk berhibur dan berparti… let’s party bebeh….yahhh ahhhhh ahhhhhhhhhh…

    0

    0
  61. ABIL GERSANG says:

    MAK BAPAK HAVOC ANAK PUN HAVOC AAAH..
    KUAH DAN DAGING2 SEKALI TUMPAH KE NASI..

    0

    0
  62. baru baik demam balik says:

    Bajet sangat nak jadi kuntilanakla konon si Abil..buatnya mulut tu nganga terus dan lidah terjelir..nak sangat?

    0

    0
  63. siti says:

    kesiannya dia…semoga mendapat hidayah Allah…Amin

    0

    0
  64. godslave says:

    abaikn orang bodoh sprti ini.. fokus kpada yg pandai

    0

    0
  65. nenetBurberry says:

    kesiannn…..

    0

    0
  66. ivory says:

    apala nak busy body sangat,kalau dia kisah pasal halal haram, dia tak jadi pelakon.

    cencibang betul.

    0

    0
  67. amanda tak sambut hollowen says:

    ALA…NABILA HUDA NI SEBENARNYA NAK CARI PUBLISITI BALIK..MUNGKIN SKRNG NI JOB DIA KURANG,,SO DIA MENGHARAP DGN POST PIC DIA BERSOSIAL DKT INSTAGRAM TU DPT TARIK RAMAI PEMINAT UNTUK TAU PASAL DIRI DIA..BILE PEMINATBERMINAT NAK TAU PASAL DIA OPKOS PRODUCER KAT LUAR AKAN AMBIL DIA BERLAKON,,KONTROVESI YANG MEMBUATKAN ARTIS TU LAKU MACAM GORENG PISANG PANAS..BERLAKON XSEBERAPA TAPI KONTROVESI LEBIH..TAK PUN DALAM ERTI KATA LAIN DIA NI MEROYAN,MUNGKIN DIA TAK BERPANTANG DENGAN BETUL SEBB TU DIA MEROYAN,,,(MAAF YE NABIL HUDA)..HAUAHUAHAUAH

    0

    0
  68. Anonymous says:

    zed zaidi bila artis berhijrah ke arah islam dan masuk pembangkang dia kutuk…sekurang2nya diorg tu berubah ke arah kebaikan…yg kau patut tegur artis2 mcm nabila huda ni..dah terang2 tersasar…kalau aku jadik amy search aku tatau nak letak muka ket ner..nauzubillah..moga Allah jauhkan perangai mcm ni dari keturunan aku

    0

    0
  69. amat says:

    zed zaidi bila artis berhijrah ke arah islam dan masuk pembangkang dia kutuk…sekurang2nya diorg tu berubah ke arah kebaikan…yg kau patut tegur artis2 mcm nabila huda ni..dah terang2 tersasar…kalau aku jadik amy search aku tatau nak letak muka ket ner..nauzubillah..moga Allah jauhkan perangai mcm ni dari keturunan aku

    0

    0
  70. jeling says:

    jom kita doakan nabila menjadi lebih baik… menjadi anak ibu dan wanita lebih baik… semoga kita semua juga menjadi lebih baik disisi Ilahi… semoga kita akan sentiasa di lindungi dan diberi hidayah… tidak semua manusia sempurna.. so kita berdoa agar tidak tepesong dr jalan-NYA….

    0

    0
  71. Fara says:

    nara salah faham ni. ni sebenarnya masa birthday kawan dia. tema dia berkostum. next time get your facts right okay? :)

    0

    0
  72. huahuahua says:

    nabila,bila ko spent masa ngan ank ko..mcam sebokkkk sgt dgn self pleasure ko neh..last skali bape jam ko spent ngan anok ko?

    0

    0
  73. sea says:

    Nabila. Ko tak malu heh?

    0

    0
  74. schizo says:

    Bgtau pak hang. Pak cik emy

    0

    0
  75. hoho says:

    orang yang seperti ini,yg nampak gembira dengan keseronakan dunia adalah orang yg xbahagia,selepas satu keseronakan,dia akan mencari keseronakan yang laen,takkan pernah puas,xtau apa yg dia cari dari hidup dia,orang yang begini dia xjupe arah tuju hidup dia,kesian sebenarnye.

    0

    0
  76. rr says:

    MACAM SETTTANNNN..!!!

    0

    0
  77. nadia says:

    ni kalau mati muda ni kompem sia2 hidup..astaghfirullahhalazim..

    0

    0
  78. zalia says:

    bodoh! bodoh! macamana lah Islam nak membangun kalau org Islam sdiri mngagungkan budaya luar esp.barat yang totally menyimpang dr ajaran Islam yg sebenar~

    0

    0
  79. hantuboncengkapchai says:

    ish3…..ish3…ish3…….rosak2…betul lah..di akhir zaman mmg akan bnyk lg yg rosak akhlaknye..huehueue..

    0

    0
  80. Mak jemah pemalu says:

    Iman tak dapat diwarisi dari seorang ayah yang bertaqwa…

    0

    0
  81. Reen says:

    Hehehe i like. Memang x bijak. Nak betulkan org tapi diri sendiri kurang ilmu di dada. Cuma ada ilmu mengata….

    0

    0
  82. Amir (Julia TV3) says:

    Julia!

    Ini ke jalan penyelesaian bagi semua masalah Julia? Ayah, Mak dan Ayong .. Kalau diaorg masih hidup, mesti dia menyesal Julia. Julia, insaflah Julia. Amir akan terima Julia sebagai Isteri ke 3 selepas Amir kahwin dgn Sofia meroyan tu.

    P/S: Amir rindu nak tengok Julia pakai reben besar2 dekat kepala mcm baby girl

    0

    0
  83. umie.. says:

    cian kt amy search…

    0

    0
  84. hallowekkkk says:

    Tongong la orang yg mengaku beragama Islam tp nak sambut halloween ni. Tak kira lah apa pun alasannya, sambut b’day party ke atau apa2 party lah…. Yg sibuk make-up mcm setan tu apa ke hal nya.

    0

    0
  85. avon says:

    memalukan

    0

    0
  86. melinda says:

    bkn dia je pegi….tu si emelda bini adlin pn ada….yg tu pn ada je laki tp x nasihat bini ke???

    0

    0
  87. Anonymous says:

    Sedihnya tengok Nabila Huda macam ni :( YA ALLAH.

    0

    0
    • hayati says:

      hayati makna nama mu
      nabilah, cerdik, mulia
      huda, petunjuk kepada kebenaran
      kamu akan bersyukur memiliki nama sedemikian

      0

      0
  88. laboost says:

    lagi best tgk “Kehidupan seekor tapak sulaiman”

    0

    0
  89. rosak!rosak! says:

    rosak akhlak! kwn2 sy yg non-muslim pn x kesah nk celebrate halloween ni sume…doakan je la dia ni kembali ke pangkal jalan…kesian kt anak ko nabila oi…

    0

    0
  90. Akaks says:

    Rasenyer jika kita sebagai org Islam dah berperangai macam gini, maka kita xboleh marah jika orang bukan islam menaikkan iklan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA & HAPPY HOLLOWEEN seperti di Kuantan…kita seniri yang mencemarkan agama Islam itu sendiri…rasullullah melarang umatnya menyerupai dan mengikuti agama lain.dan jika kita dh macam kaum lain, apakah kita tidak malu jika kita mengaku yg kita sayang pada rasullullah…nauzubillahiminzalik..

    0

    0
  91. bdoh says:

    Kcian bangsa2 melayu or org2 b’agama islam ni. klau agama lain bt silap sikit mcm2 korg ckap, sbb korg slalu ktuk agama lain xsbaik agama korg la byk bangsa2 korg jd cmni. Yg kes rogol anak sdri melayu la pling byk bt, bngsa lain xda pn. Boooooo mlayu, agama pling agung knon. kahkahkah

    0

    0
  92. Anonymous says:

    HASSAN ALI TAK MAU TEGUR KA ? UMNO TAK MAU MARAH KA? PEMUDA UMNO DKT PENANG BUKAN MAIN LAGI LANTANG SERANG LIM GUAN ENG SAMPAI SANGGUP BUAT KORBAN DLM SEMAK SAMUN KAT BAYAN MUTIARA … MANA UMNO SEKARANG MANA RAIS YATIM? KATANYA UMNO PARTI YG MEMPERJUANGKAN ISLAM

    0

    0
    • kedamaiaan says:

      Asal pasal maksiat dan perlanggaran aja UMNO. please lah, hallowen untuk yg beragama lain bukan untuk agama Islam jadi org Islam yg ikuti salah UMNO ker salah mak bapak ker, diri sendiri, jadi if terjadi perkara murka jgn asyik hentam kerajaan aja. lagi tak faham org2 melayu dan Islam msia skg, dahlah kafir dah mula nak hancurkan islam secara halus ini mengaku diri Melayu & Islam selalu aja nak hentam kerajaan. pelik

      0

      0
    • sendu says:

      tak yah lah cakap pasal politik PAS KE UMNO KE PKR KE SAMA JER.nak menyalahkan org jer kerjenya.nak salahkan sapa lagi cermin dulu diri tu.kalau mak bertudung labuh bapak berkopiah putih pun anak dah tunggang terbalik ko nak salahkan kerajaan jugak.tak paham betul.

      0

      0
  93. honeywellz says:

    Aku ingat lagi pertama kali aku dengar perkataan Halloween ialah masa aku baru beberapa bulan sampai kat US beberapa tahun dulu. Sekarang budaya barat yang mengarut ni dah sampai kat sini. Artis2 ni pulak macam bangga sangat je celebrate benda gini yg tak ade kena mengena dgn budaya kita. Hai..apalah nak jadi dgn dia orang ni…..Even masa aku duduk kat UK pun, malam halloween, budak2 datang ketuk pintu rumah mintak treat or trick pun, aku cakap aku tak celebrate. Itu aku kat luar negeri, ni duk kat M’sia and berugama islam lagi, dia org pun sibok nak raikan jugak…

    0

    0
    • satu/seribu says:

      budaya mereka memang pasti akan merebak ke seluruh pelusuk untuk diikuti. hanya yang bersusah payah untuk menolak dan tidak mahu meniru yang memelihara aqidah mereka yang akan selamat dalam zaman fitnah ni. 1 dalam seribu.

      0

      0
    • piccadilly says:

      maaf cakap…….aku dulu (25 thn) lps, keje d club famous d kl, kena pakai costum n celebrate what ever budaya barat, like October Fest n mcm2. So budaya ni dah lama ada d Msia. Bukan sekarang, n masa dulu pun sblum aku keje pun dah ada lama.

      0

      0
  94. jaja says:

    wahai abg nara…. nabila ni da kuarkan statement la tu bukan parti halloween, tapi dia celebrate besday kawan die. Kebetulan tema birthday party tu kena pakai costume camtu… Ape la abg nara ni, x baik sebarkan fitnah tanpa usul periksa… x pasal2 dpt dosa kering

    0

    0
  95. Khatijah ahmad says:

    Cerita nabila cari publicity aje……..Kalau kuorang nak Tahu…banyak Anak Anak Malaysia yang bersekolah di Australia university pun sambut Hari Halloween
    Minum arak and Paki bikin bila pergi beach summer time disini tapi sebab mereka ini bukan artis tak di sebarkan kesian ibu Bapa mereka Harap sangat Anak belajar sampan dapat ijazar tapi peragai sama macam yang nabila lakukan Anak Anak melayu dekat Malaysia takut sangat dengan orang kampung dan sebagainya tapi bila Keluar belajar di luar Negeri tak Siapa yang Tahu macam peragai mereka Lebeh teruk sangat Dari orang kafi yang Ada. Club di KL kan penjaga di kebanyakan nya orang Islam tak kan mereka Boleh Kasi part Halloween ini green light unless mereka ini pun satu kaki so maybe Karajan Harus ambil tindakkan sewajarnya. Abang Nara tak payah lah post gam bar artis yang sedemekian hanya nak banyak rating pembaca. Ada ke tak Ada banyak orang Akan baca post abang Nara dengan certain yang Lebeh menarik. Nabila is not a good actress Nanti Minta sory sory Nanti masuk lori…….

    0

    0
  96. ck beatriz says:

    nabila oh nabilaaaaaaaa…..

    0

    0
  97. wiwi says:

    Astagfirullah… Ya Allah kau lembutkan hati mereka ini agar mereka bertaubat dan tunjukanlah mereka ke jalan yang lurus/betul… amin….

    0

    0
  98. entah la says:

    birthday party ke party apa pun tah nape yg tak elok gak diikutnye…seblm nie fs skrg nie nh(nabila huda) pulak…nak kata menerima didikan dr barat tp duk kat m’sia je pun…menglhkan org yg lm duk kt barat lak…

    0

    0
  99. pak jabit suka rita rudaini says:

    uyohhh. . bukan men lagik kauuu abil.

    0

    0
  100. Ostad Rohimi says:

    ohhh harammm…

    0

    0
  101. mimi says:

    masyaAllah…..dah jauh beno trsimpangnye si nabila ni….sayang seribu kali sayang rupa ade, bakat pun ade tp dh trsalah guna…ade ke sesiapa yg boleh selamatkan hamba Allah ni….kesian2

    0

    0
  102. Anonymous says:

    sebenonye dalam industri seni&hiburan Malaysia banyak sgt sampah….sampah sarap yg xboleh nak kitar semula…menyemak je..kalo dapat dibako atau ditanam itu lebih baik…

    Jadilah pokok yg redup dapat melindungi dr panas terik…

    Mana Zed Zaidi?
    Mana Ustaz2 yang boleh dan mampu menegur demi kebaikan dunia akhirat?
    Mana menteri2 yang ade kuasa veto untuk beri kata dua dlm penganjuran majlis2 yg liar?
    Mana KETUA AGAMA NEGARA?xboleh tegur ke???????

    0

    0
  103. wanita akhir zaman says:

    ALLAHU AKBAR!!! ALLAHU AKBAR!!! ALLAHU AKBAR!!!

    menyambut holloween seolah-olah merayakan syaitan…
    ada apa dengan syaitan laknatullah sehingga disambut sedemikian rupa….
    orang Islam pun ada yang takut hantu…
    tapi merayakannya tak takut pulak…
    sebagai makhluk Allah yang dimuliakan dan diberi akal fikiran,
    kita sendiri boleh nilai mana yang baik dan mana yang buruk…
    wallahualam..
    Dunia akhir zaman…

    0

    0
  104. aku kata says:

    apa yang dilakukan si anak akan mengambar perlakuan si bapak… jadi ibu bapa harus mendidik anak2 agr menjadi insan berguna, setakat bercakap tapi tidak menegur perbuatan anak ibarat mencurah air ke daun keladi..apa yg kita lihat adalah cth terbaik dunia semakin tua, kita yg melihat harus mengambil iktibar..

    0

    0
  105. islam says:

    adakah nabila keliru status dia sbgai islam???murtad ka dia ni..allah waalam

    0

    0
  106. jejailani says:

    kalau teringin sangat nk jd ongputeh huha sana sini,pegi lah join parti halloween heidi klum kt NY., tu pun kalau layak ah..

    0

    0
  107. Ainan mansha says:

    *gambar ke3* Relax kengkawan. Dia tu dahagakan susu badan seorang ibu. Biarkan sahaja. Dah hilang hausnya, berhenti lah tu.

    0

    0
  108. Muslim says:

    Hey guys,

    Being a muslim teaches one to cover anothers mistake and help to come back on the right path. Not discriminate and comment nasty stuff..By doing so, is that making you a good muslim? Ask yourself before pointing your fingers to others. And once you have your answers, help another muslim to come on the right path. Not just talk the talk.

    0

    0
  109. zaza says:

    nape teruk sgt nabila,walaupun parti harijadi,ingat sikit kita umat islam nabila oiiiii… di ulangi umat islam… ada ke dlm islam buat parti camni… ya allah apa telah jadi pada umat mu ya allah… TAKUYNYA SAYA..

    0

    0
  110. Anonymous says:

    boleh tak artis jadi contoh dan teladan yang baik…
    bukan tunjuk perangai macam nie..
    sedihlah..

    0

    0
  111. padan muka korang says:

    kan tak pasal dosa kering..die sambut bezday die da….halloween 31st da…..adoi…..

    0

    0
  112. didigaga says:

    semenjak dua ni nabila ni macam nak memberontak lebih..
    kenapa ye..?..
    mungkin ada benda yang buat dia sakit hati..
    tapi bukan dengan cara macam ni nak tenangkan diri kan..
    hm..

    0

    0
  113. amir says:

    melepas geram pasai jd watak yg derita dlm citer julia kuttt…kui3

    0

    0
  114. kiRkiRkiR says:

    alhamdulillah ramai ” pengkritik2 ” mengunakan agama sebagai modal utk mengkritik. mungkin ramai yg tahu nabila ni mmg ” liar ” dari dulu lagi dan sebagai ayah amy search sepatutnya memantau anak kandung beliau sendiri. mmg xnafi apa yg dilihat dalam gambar2 tertera ” tidak manis ” di kaca mata org2 timur dan terutama yg beragama islam, saya hanya nak bagitau apa yg dalam sanubari saya dan bukan ” terikut ikut “, yg mengkritik ni semua dah lengkap ke dgn ilmu2 keagamaan? kalo dah lengkap alhamdulillah lah yg sinis nya mana yg ” bertudung dan menutup aurat ” tu mmg betul2 mithali dan solehah? tengok kiri kana atas bawah napa masih ada yg ” buang anak ” dan yang ” kepala di tutup ” dgn di panggil tudung ni kalis dari kemungkaran? napa atas saja ditutup yg lain bolih ” di telanjangkan ” olih mata2 rambang laki2? agak2 berapa peratus muda mudi xkisah di dlm bandar atau di luar bandar yg ” masih dara ” ?, alangkan video2 yg dimuat turun dalam kebun kelapa sawit pun bolih melayan nafsu? Wallahuallam.

    0

    0
    • opti says:

      kalo nk tunggu org yg sempurna yg brcakap..smpi kiamat pun x da yg leh nasihatkan..kita ni manusia sling x lengkap….ko mungkin lebih A tapi kurang B..so aku plak lebih B kurang A…so aku bagi ko B aku sikit. Aku x faham apa yg ko nk smpikan. Ko pusing ke terbalik ke dah pakaian dia tu mmng x senonoh. Salah tetap salahlah dor…btw aku minat si Nabila ni..dia nk tlnjng ke apa ke pduli apa aku..dia da besar leh fikir. Berani buat dosa berani tanggung lah wey!!!

      0

      0
  115. nanarisa says:

    bosan la citer2 mcm ney.. korang publish la ape pown pasal die, ade die kesah?? ati die da keras mcm blok simen da.. x payah la korang nak buang masa komen die,, x de die nk bace komen2 korang ney..pandai la die nk fkir.. bkn bdk kecik lg..

    0

    0
  116. SAJA SUKA says:

    semoga ALLAH masih buka lagi pintu taubat untuk dia…kesian sangat2…berlakon semua ada bakat…janganlah jadi baik msa berlakon je…dunia nyata itu yang penting….kalo mcmnie terbuka luas pintu neraka….bertaubatlah sebelum terlambat…kesian kat ayah kene menanggung dosa sama dengan anak…

    0

    0
  117. ni lo pa says:

    28 oktober – rakyat palestin di gaza bermandi darah sebenar berjihad menentang Yahudi..
    28 oktober – nabila huda di malaysia bermandi darah tiruan berparti mengikut budaya Yahudi

    0

    0
  118. Heidi Klum was born June 1, 1973. She is a model, television host, businesswoman, fashion designer, television
    producer, and an occasional actress. In 2008, she
    became an American citizen while maintaining her native German citizenship.

    0

    0
  119. suka aty dye larhh says:

    yg kowg sibuk apsal…. dosa ye yg tgung…

    0

    0