Written by AbangNara | December 16th, 2015

Ramai yang tidak puas menatap wajah si comel, Muhammad Zeeshan, anak sulung kepada Fouziah Gous dan Zhafran Yusof. Untuk makluman, Zeeshan yang membawa maksud kekuatan dan yang terhebat telah pun dilahirkan pada 26 November lalu. Semoga Zeeshan membesar dengan sihat dan sejahtera hendaknya.

zeeshan

Comel kan? Geram pulak Abang Nara tengok. Rasa nak cium-cium je. Lagi beberapa gambar Muhammad Zeeshan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zeeshan

zeeshan

zeeshan

zeeshan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (5 GAMBAR)Muhammad Zeeshan, Putera Sulung Fouziah Gous & Zhafran Yusof

  1. Mat K says:

    Alhamdulillah. Comel. Moga diberkati di dunia & di akhirat ya!

    0

    0
  2. huhu says:

    vhvj

    0

    0
  3. lisa says:

    Comel anak ni…Suka senyum anak ni mcm mak ayah dia juga. Kalo senyum lebar je..semoga membesar dgn sehat hendaknya ;)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    comelnya dia senyumm..

    0

    0
  5. mamaryn says:

    Alahaiiii comelnye…sejuk mata memandang…senyuman manis mcm mama n daddy dia..

    0

    0
  6. Sokonglah KakUbatKurus says:

    comel, sekali pandang mcm anak omputeh pon ade…btw, jgn marah2 ye akak promote Fenomena Kurus by GreenAard kat sini. Pil kurus dgn kandungan Garcinia Cambogia paling laris dan terbukti berkesan. Owner produk ni Diana Ishak, blogger gak. type je nama kuarla. uolss tanak beli dari akak pun no prob. Just nak share mmg produk ni best. Ig akak greenaardmysticalbyfazura, wassap 0142332635. Siapa DISLIKE komen ni, akak sumpah jadi montel huhuhu…muah sayam2 semua

    0

    0
  7. makmah says:

    mcm mana dua muka jawa boleh dpt muka mat saleh?hahahaha… two minus the answer is positive..hahahaha

    0

    0
  8. anonymous says:

    suami kaya, anak comel..murahnya rezki ko..kalu xbsyukur xtahu ler poziah oi

    0

    0
  9. mama says:

    masyallah memang comel baby ni. Senyuman tu…aduhai. Bagus fouziah tak sorok anak.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    comelnya anaknya. Alhamdulillah dan Tahniah

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Alhamdulillah…tahniah!

    Yg korg ni xyah la nk wat comparison ank org ni camne ank org tu camne..semua baby cute comey! suka sgt nk compare, xsenang duduk kot tgk kelebihan org lain eh? tu semua kurniaan Allah swt..korg dok compare sana sini mcm memcabar apa yg Allah swt dh bagi. baik la jaga diri sendiri n keturunan kan lg bagus! kita doakan aje yg baik2 utk baby2 tu semua..

    0

    0
  12. zul tak arip says:

    subhanallah,

    comelnya..pandai senyum….

    0

    0
  13. Anggun says:

    Mak ayah suka senyum. Anak pun kecik2 dah pandai senyum. Comel2.

    0

    0
  14. mami penang says:

    Pada ank2 yg dok komen di sini mami nak nasihat sikit naa… jgn la banding2kan baby sapa comel ke x comel ke.. itu anugerah Allah snw yg kita kena terima yg penting sempurna & sihat… Alhamdullillah.. takut2 nnt yg tukang komen x baik tu Allah balikkan pada dia plk… masa hadapan kita x tahu… bersyukur dgn apa yg diberiNya..

    0

    0
  15. baby G says:

    comelnyaaaaaa…saya suka..saya suka

    0

    0