Written by AbangNara | August 26th, 2012

Setelah melihat gambar-gambar majlis pernikahan Ustaz Don dan Husna yang penuh meriah dalam kesederhanaan, pasti ramai yang tidak sabar untuk melihat pasangan pengantin baru ini di majlis resepsi mereka. Mengikut apa yang Abang Nara baca di suratkhabar hari ini, lebih 3,000 tetamu hadir di majlis yang telah berlangsung di Pulau Pinang ini. Memang meriah habis kan?

gambar resepsi perkahwinan ustaz don

Renung-renung manja nampaknya Ustaz Don dan Husna. Hehehe. Lagi 4 keping gambar majlis resepsi perkahwinan Ustaz Don dan Husna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada ArtmospherePhotography yang merupakan jurugambar rasmi untuk majlis ini.

gambar resepsi perkahwinan ustaz don
gambar resepsi perkahwinan ustaz don
gambar resepsi perkahwinan ustaz don
gambar resepsi perkahwinan ustaz don

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to (5 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ustaz Don Dan Husna

  1. Nur Feetri says:

    first mafaka. alhamdulillah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Cantik nya husna…. moga menjadi isteri solehah n melahirkan zuriat penyambung usaha ustaz don. Amiinn

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      mcam tua pulak minah jambu tengok ustaz don ni n badan pn kurus cengkong sikit…pesal ustaz don ? ustaz don diet ke ?

      0

      0
  2. ana says:

    tahniah;)

    0

    0
  3. putih itu suci says:

    ambooiihh… Semua pakat pakai kaca mata nampak!

    0

    0
  4. tudungbese says:

    tahniah ustaz don & husna. cantik sangat husna tu. sejuk mata tgok. pasangan secocok! :)

    0

    0
  5. Suka Ustaz Don says:

    Sejuk je hati & mata aku tengok kedua mempelai nie.. Semoga kekal hingga ke Syurga Jannah.. Aminn..

    0

    0
  6. mell says:

    Ustaz mmg sporting sgt…sian pengantin lambat makan sebab melayan tetamu yg x putus3 nk b’gambar…

    Slmt pengantin baru utk ustaz n husna :-)

    0

    0
  7. biase je
    seram pun ada bila nengok ust don senyum

    0

    0
    • nia says:

      seram2 ustaz don pon lg tinggi ilmu agama die dari tukang komen ni….nm pun ‘nyah bus stop’..komen awak nmpk sgt la cetek n x berilmu…btw..selamat pengantin baru ustaz don…

      0

      0
    • Strex says:

      Ooo mksudnye kalau org tu jahil je baru kite boleh ckp senyuman dia menyeramkan? Baru aku tau..ckp senyuman menyeramkan pun dah jadi cetek n x berilmu….sah2 ini peminat fanatik ustaz don

      0

      0
      • nia says:

        ada saya mention kat komen sy ke org jahil boleh kata senyuman menyeramkan???x matang la awak ni….dah senyuman orang pon boleh dikatakan seram..x ke komen tu mmg berunsur x puas hati?ingat sikit…senyuman tu anugerah dari Allah…x kan sampai senyuman ustaz don pun nak jadi isu?nak dikatakan seram dan seumpamanya…..cuba la matang sikit apabila nak komen satu2 benda tu…btw…saya memang peminat fanatik ustaz don sebab saya selalu tengok “’30 minit ustaz don”….salah ke?rasanya lagi baik kot dari fanatik kat artis2 seksi kat luar sana…

        0

        0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      hahahahahahahahahahaii ! eh pesal kau seram tengok senyuman ustaz don ??? senyuman ustaz don macm hantu gigi ke yg macm pilem p.ramlie tu hahahahahahahahahahiiii ! tk baik la kau ni nyah bus stop orang2 semua memuji dn mendoa kn dia bahgia yg kau pulak takottttttttttttttttttttttt !!!!! kelaka betol la kau ni hahahahahahahahahahahaii !!

      0

      0
  8. sofea says:

    Alhamdulillah..BN sofea tumpang share k..

    0

    0
  9. wAwA says:

    ustaz don kena kasik berisi sket kot. kurus sangat…

    0

    0
  10. chombi says:

    comey sgt pengantin pompuan..
    berseri & sopan..alhamdulillah..

    0

    0
  11. […] Setelah melihat gambar-gambar majlis pernikahan Ustaz Don dan Husna yang penuh meriah dalam kesederhanaan, pasti ramai yang tidak sabar untuk melihat pasangan pengantin baru ini di majlis resepsi mereka. Mengikut apa yang Abang Nara baca di suratkhabar hari ini, lebih … Continue reading → […]

    0

    0
  12. Lily Khir says:

    skali tengokkkkkkkkkk ada iras Anna Althafunnisa….

    0

    0
  13. abu says:

    xpayah pakai bulu mata pelesu sungguh cantik…

    0

    0