Written by AbangNara | November 14th, 2013

Keceriaan keluarga Marion Caunter dan SM Nasa pastinya bertambah dengan kehadiran anak kedua mereka yang diberi nama Lana baru-baru ini. Melihat senyuman di wajah mereka berdua, Abang Nara pasti mereka sedang menikmati kehidupan yang sangat bahagia di samping anak-anak yang comel.

anak marion caunter

Apa yang lebih mengkagumkan Abang Nara ialah Marion Caunter kelihatan berseri-seri dan cantik seperti anak dara walaupun sedang berpantang. Mungkin Marion boleh berkongsi cara-cara dan teknik-teknik berpantang yang diamalkan olehnya. Pasti ramai yang tertanya-tanya rahsia Marion kekal cantik menawan.

anak marion caunter

Lagi beberapa keping gambar keluarga bahagia Marion Caunter dan SM Nasa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


anak marion caunteranak marion caunteranak marion caunter

111 responses to (5 GAMBAR)Keluarga Bahagia Marion Caunter & SM Nasa

  1. Anonymous says:

    first yeyeyye

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      bahagia keww?
      ewww..nak muntah I..

      0

      0
      • hamid says:

        gambar marion dah mcm perempuan yg hanya pakai spender jer… kesian ko sm nasa.. kena usaha lebih sikit la nak bawa marion ke jln syurga..

        0

        0
        • kudin says:

          betul tu..islam hanya pada nama..jgn igt nak masuk islam ni mudah. kalau tak praktikkan betul2 sama je mcm agama asal jadinya.. nauzubillah min zalik..

          0

          0
        • Anonymous says:

          saper yg cnvert ni.. konfius

          0

          0
        • K.A.A says:

          nara puji morion lebih2 nant dpt free keta naza satu ke??

          0

          0
        • gold dust says:

          harapnya SM Nasa tu yg berubah dahulu..barulah boleh bimbing isteri..

          0

          0
        • anonymous says:

          hamid : ko dah kawen ke belum, kalau dah, bawa bini ko dulu masuk syurga sibuk dgn bini org lain..lantak la..die ada laki..biar la laki die tanggung..mcm ko pula yg tanggung..syurga ko pun belum tahu..sibuk syurga org..aku lagi kesian dekat kau..

          0

          0
        • aina says:

          kite hanya mampu mendoakan die supaye diberi petunjuk dan hidayah… mane tahu satu hari die berubah n jadi lebih baik dr kite2 sume ni… huhu.. wallahua’lam

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        macam comel jew..macam bajet jeww..
        klik me pliss..

        0

        0
      • sepol buhary says:

        Dlm adik bradik marion ni, mmg tak dinafikan marion la yg paling cantik berbanding yg dua lg tu..tu mmg tak dinafikan la tp klu nk bandingkn dgn retis msia yg lain2 mmg ramai lg kot yg lg cantik2 lg2 retis mlayu kte..Anak marion ni dah besar nnt, aku rase lngsung xd ciri2 ISLAM..Kcik2 lg dah di ajar pakai seluar pendek..dr mak marion ke marion hingge anak marion sume berskirt pendek..abis sdh 3 generasi ni.

        0

        0
    • Aaron Aziz says:

      Sape ni? femes ke?
      klik me pliss..

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      Bila nak tunjuk kebahagiaan aku pulak..
      ini tak adil!

      0

      0
    • hope. says:

      to SM Nasa,

      quote ‘sharing is caring’ bukan semua situasi dan keadaan boleh di apply kan..
      rela ye ‘berkongsi’ sebahagian tubuh isteri dengan yang lain :(

      …aku pegi blog ni sbb aku nak sedarkan diri aku jugak, tgk org xtutup aurat etc yg makin mnjadi2 buat aku takut dan sedar. buat aku nak jadi lebih baik, xnak ulang salah dorg tu. Xtahu laa cara aku ni betul ke tidak.. Komen org2 kt sini pun mmbantu buat aku sedar..huhu tq!

      Semoga kita sama2 diberi hidayah oleh Allah.
      Jom kejar syurga jom! Nabi kita tgh tunggu

      0

      0
      • kwangso (Giraffe) says:

        Pls do not judge anyone by the way they dress up…..walaupun itu tuntutan agama Islam but she may be better in other matters than you are…..and setakat menutup aurat tidak menjanjikan syurga buat mu.Some ppl tutp aurat but perangai…ya allah…..dia je yang tahu…..Harap kita semua di beri hidayah untuk menjada insan yang terbaik…

        0

        0
        • Anonymous says:

          menutup aurat tu suruhan Allah yang menjadi syarat utk syurga.. memanglah menutup aurat tu belum tentu masuk syurga tapi mendedahkan aurat tu confirm masuk neraka..

          0

          0
  2. sengal says:

    2+3=5 (-_-)

    jap lg ada org komen, FIRST KEWWW? hahaha. APTB!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    I am first one….

    0

    0
  4. sengal says:

    Jap lg ade org komen, FIRST KEWWW? KLIK ME PLEZ….

    APTB! haha..

    0

    0
  5. fara says:

    masa umur aku 11 tahun, aku frust tak dapat surat dari Hogwarts.
    skrg dah 21, aku frust baca gosip2 sendu.

    0

    0
  6. ermm says:

    semoga diberi hidayah..amin

    0

    0
  7. malisa says:

    perghhh pantang cara apa si marion ni? minum apa utk panaskan badan tuhh

    0

    0
  8. siti dari jauh says:

    semoga mendapat hidayah utk menutup aurat dan menjadi keluarga sakinah dlm erti yg sebenar benarnya.. amin amin amin

    0

    0
  9. z says:

    muka cina bukit abisss. tu pon dia nak. xpaham aq.

    0

    0
  10. ikan says:

    cara pantang paling efektif?
    jadik bini orang kaya. tak payah keje. orang gaji ramai. tido cukup, duit banyak, pegi slimming centre anytime, pegi spa anytime. x pening kepala setiap bulan fikir pasal duit x cukup. nak ape je dapat.
    memang la cantik.

    0

    0
    • ikan keli says:

      ikan, ko la yg komen kat amazingnara, isu budak2 kena dera kat taska tu..yg ko ckp budak2 tu yg bodoh kan? pastu ko maki2 org lain sbb tegur ko.

      0

      0
  11. Anonymous says:

    islam hnya pd nama j dia ni…islam hnya untuk kawin jer ngan org kaya…kalau dh cina kopet..cina kopet gak…lebih baik pakai spender ngan bra jer…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    sape cakap marion ni cantik…pd aku biasa2 jer la…

    0

    0
  13. cina bukit says:

    adohai cina bukit ni..
    cam meluat je..mcm bau cina je..macam bau cina bukit je..

    0

    0
  14. gegurl says:

    ank second dorg nme lana kn??hmmmmmm….hope jd ank yg solehah…

    0

    0
  15. ida says:

    astagfirullah…malu betul tengok..huhu…si suami kena la didik si isteri…jgn la jd dayus…apa2 pn mari kita doa dia dpt hidayah..amien

    0

    0
  16. miss s says:

    org kaya..pki baju cam org miskin,xcukup kaen

    0

    0
  17. 0123456789 says:

    adik aku cakap marion ni macam Sulli artis korea (aku pun tak kenal sangat artis korea so aku baru je google search muka Sulli tu macam mana). bila aku banding muka dia dgn marion, hadoiiiii jauh nya la haiii beza.

    0

    0
    • yahhh!! says:

      SULLI??? Ko ckp ngan adik kau jauh beza sangat2.. Sulli lago ok kot dari minah ni.. *ehh.. minah ke?*

      0

      0
  18. mak mentua says:

    hoi org kaya dh xder perempuan melayu ke nk buat bini,ni kawen ngn cina kopet dah x rupa org islam aku nengok…pakai skirt klu boleh nk tunjuk dia punya *&^%$$# je …

    0

    0
  19. sulli says:

    mmg ader ckit muka sulli, ermmm… 1.00002% tp sulli lg lawa k….

    0

    0
  20. apa la sangat says:

    ya Allah kesian ak tengok dia ni. islam ke?? knp la mudah sgt jadi mcmtu.
    anak merah lagi. berpantang terdedah segalanya. malu bila tengok cara dia ddk
    atas sofa tu..islam itu indah, suci, mudah. ttp knp xboley ikt.sama2 kita doakan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      pernah ke marion kata dia ikhlas masuk islam..tak da kan..mmg dia islam hanya utk berkahwin..aurat apa de hal..

      0

      0
      • anonymous says:

        memang dulu sebelum kahwin lagi marion ada sebut nothing will change lepas wedding tu.tak silap dia sebut tu masa press conference sebelum dia kahwin ingat tak?

        0

        0
  21. norman says:

    orang yang publish pun turut bersalah n turung tanggung dosa..kan dapat bayaran tu publish

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Jarang nampak SM Nasa bergambar dengan famili sendiri. Kenape ek? Semuanya dengan keluarga Marion. Ni dah terbalik. Nasa pulak ikut cara dia orang. Jangan sampai harta kekayaan keluarga juga tergadai sudah la. Adalah menjadi tanggung jawab Nasa mendidik Marion sebagai saudara baru ke arah keislaman. Sebab tu penting rapatkan dia dengan keluarga Nasa agar mereka boleh sama2 memberi tunjuk ajar. Ini demi masa depan anak2 juga. Kenapa la orang Melayu yang kaya raya suka sangat kawin dengan bangsa asing. Kalau dapat mat salleh lagi bangga semacam. Bukannya lawa pun. Harapkan pakai seksi dan cakap orang putih je….

    0

    0
    • Anonymous says:

      sbb abang sulung Nasa tak suka dgn marion. sampai hari raya pun keluarga dorg bergambar takda pic marion. marion dok amek gambar syok sendiri dgn anak dia je. sian pun ade. huh

      0

      0
    • Goldigging cina bukit says:

      Cakap speaking pon FAKE!!! Mengada-ngada .Aksyen lebeh CINA BUKIT ni!!. Suara macam p*kimak pon ada.

      0

      0
  23. Leha says:

    Sebab Nasa benci perangai melayu otak bodoh+penyakit dengki x sudah mcm korang2 kat sini. Nasib baik ak campur. haha.

    0

    0
    • anonymous says:

      kenapa hina orang melayu.datuk lee cong wei tu kaya raya kahwin dengan bangsa dia sendiri.nasa ni sama dengan penunggang kuda negara equestrian tu apa namanya nabi…qabil? dia tu pun kahwin dengan cina.melayu bila hebat sikit,kaya sikit,berpangkat sikit,ternama sikit,mesti kahwin dengan cina.bila nak tolong bangsa sendirinya…sian….oh sorang lagi abdullah badawi tu pun kahwin dengan cina kan..janganlah tolonglah orang melayu kita dulu.

      0

      0
  24. Melina says:

    Kepada orang-orang TAK BERDOSA yang sibuk komen negatif kat blog ni, tolong sedar diri sikit ya ramai lagi orang ISLAM yang berpakaian lebih teruk dan seksi dari Marion so jangan nak asyik membidas orang lain je kalau diri sendiri tak confirm baik dan sempurna please. Nobody is perfect and its not your job to advise her, she don’t give a damn!!!

    0

    0
    • Maulana says:

      dah tu.. tak kan ko nak mengiyakan seksi dia ni? ko kafir ke apa? lg satu.. sesama islam nak nasihatkan dia apa salahnya.. walaupun kami bukan sesiapa tp kami sahih saudara sesama islam.. nak seribu daya la…

      0

      0
    • lullaby says:

      melina, pada aku marion ni dah cukup teruk dan harus ditegur sebab tak berpakaian menurut ISLAM. tak kisahlah ada yang lagi sesksi ke tak ke dah dia tak menutut aurat kena lah tegur. MELINA OIII, kita ni manusia, khalifah di bumi ni and its our obligation to advise her although she don’t give a damn!! tak perlu sempurna pun nak nasihat orang, asalkan apa yang kita nasihatkan itu membawa ke arah kebaikan. adoh bende-bende macam ni pun nak kena ajar kat ko ke?

      0

      0
      • syasya says:

        tau takpe…ak sokong ko lullaby…si sm pulak..dah tau gmb si bini tu sexy gilos,,tak payahla nak upload yg tu…upload jela gmbar lain..susah gak klu yg sptutnya jd pembimbing tak membimbing saudara baru dgn btul..

        0

        0
    • Lenia says:

      Kelakar pun ada aku tgk komen2 kat blog ni.. Aku memang tak heran kalau marion tu nak menyeksi pun sebab kat malaysia ni yang islam sejak lahir pun seksinya sama dengan pelacur. Nak expect orang yang baru masuk islam terus bertudung litup? Apa kata hadiahkan doa utk dia? Kalau artis melayu perempuan pakai macam slut tu takde pulak orang nak keji sangat? Rozita che wan, neelofa, rebecca, nabila huda, etc etc. Tu makhluk2 yan mengaku islam tapi pakaian hazab nak mampus. Kepada marion, im glad to see ur happy family. Aku doakan semoga kau diberi hidayah untuk mendalami islam sepenuhnya.

      0

      0
      • nasihat je says:

        xde sape mngeji pn..nasihat adala.yg lain tu pn sama kau tak baca je……

        0

        0
      • anti-cibai licker says:

        haha,..mengeji artis melayu tapi si cina bukit sanggup tukar agama bab nak kawen org melayu kaya Ok pulak ……..duh. Lagi satu dia bukan dari Ostalia atau Antartica….dia di lahirkan di Msia berbesar di sini juga….. macam lah tak tau budaya org Melayu.. Dah tau buat tak indah angkuh dgn perangai cibai gedik dia. Tu ok pulak bagi ko ye.

        1

        0
    • bwerfffhh says:

      I dont give a damn too abt this ugly chingkie!!

      0

      0
  25. mokcik says:

    semoga marion dibimbing oleh suaminya untuk menjadi islam yang baik
    ramai org islam sendiri yg tercicir ni kan pula seorg mualaf
    suami dia yg perlu pimpin dia

    0

    0
  26. MAXMORA says:

    masuk islam sebab nak kawin ngan orang islam..gaya hidup macam tu jugak…baik tak payah.. Ape 2 pon semoga dapat hidayah!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ramai yang sanggup masuk islam sbb nak kawin org kaya…lama sikit baru mereka nak berubah…pakai tudung pun dah tua nanti kot..

      1

      0
  27. Hamba Allah says:

    Semoga Allah memberi hidayah kepada suami isteri ini.Insyaallah sesunguhnya Allah itu Maha Mengetahui.Buat si suami – kamu adalah khalifah kepada isteri kamu,maka bimbimlah dia mjadi muslimah yg sejati.Iktitad dlm hati bahawa ISLAM ITU INDAH.

    0

    0
  28. Melina says:

    Hi En. Maulana, like I said she don’t give a damn and I pun dont give a damn pasal u ye tlg jaga tepi kain sendiri huhu..

    0

    0
    • Hantu Melina says:

      ini la manusia yg bernama melina.. bila ditegur disuruh jaga tepi kain sendiri.. kain ko cukup tak tok kapan ko nanti???? ko kena igt dah mati nanti org disekeliling ko yg kapan kan ko nanti.. melainkan ko nak jadi hantu kapan diri sendiri..

      1

      0
  29. Mulus berus says:

    Lichin nya peha org2 yg kaya ni .. Wow!!!

    Kita2 yg kojo kilang ni , gosok pakai berus pun tak dapat jgk peha yg mulus …cam tu ,

    0

    0
  30. I.P says:

    pliss marion..awk kna pkai pakaian yg proper..

    0

    0
  31. atlantuya hidup balik says:

    Meroyan kaunter ni kawin dgn sm nasa sbb duit bkn nak msuk islam sgt..abg ipar die n kuarge sm yg lain mane ade yg berkenan dgn die sbb tu tak heran die jarang bergambar dgn kuarge husband die..dulu mse nak kawin pun die kne sindir dgn abg ipar die sm faisal kat twitter kononnye si pompuan yg lebih2 umumkan bakal berkahwin dgn sm nasa kat media sdangkan pihak leleki blm kuarkan ape2 statement lg..desperate la katekn nak suami kaya..

    0

    0
  32. wawa kidal says:

    Klu dah jenis cina mmg xbleh nak lari dari berskirt pendek n seluar pendek..

    0

    0
    • 2x5 says:

      Yg nampak peha tu la gambo paling best !!

      Mlm2 kalau tenung best jgk

      0

      0
      • ketot says:

        tenung dari jauh je bang. dekat nampak segala spider veins, kuning lebam pulak tu bkan PINK …pas tu kangkang sikit bau longkang….boohoo.

        0

        0
  33. mawar says:

    agknye camni ke cara org cina berpantang ye… atau si mario ni takut kut nk ikut cara org biasa berpantang ye lah nanti nampak x cantik plk kt mata si sm nasa kang x pasal2 dapat madu baru…wakaka…

    0

    0
  34. zizaz says:

    Indahnya damainya
    Keluarga yang bahagia
    Itulah idaman impian setiap insan
    Yang dahagakan belaian
    Serta kasih dan syaang

    Mengapa kita terpisah daripada rahmatNya
    Mungkinkah kita seringkali melupakanNya
    Ayuhlah bina semula
    Keluarga diredhai Allah

    0

    0
  35. Anonymous says:

    goes to show that you can’t buy class, even with all the money in the world.

    0

    0
  36. Roda says:

    KEBAHAGIAAN TAK PERLU DIPAMERKAN…KALAU BENAR BAHAGIA…BANYAK KES…BAHAGIA HANYA DIPAMER KEPADA UMUM…DIRUMAH BERANTAKAN..

    0

    0
    • airportceebai says:

      Cina bukit takut mat bengap di rampas. Jadi kena lah tunjuk POYO, hebat konon. Sexy mengada2 tapi bende….YILEK LEPEH… mat bengap belum kenal perempuan , dapat yg ni dah rasa hebat…… BUUUHUUAUUAHAHA..

      0

      0
  37. Anonymous says:

    masalahnye ada yang dah islam sejak lahir pun pakai lebih kurang macam ni.
    macam mana tu?
    pastu yang duk komen sentuh keturunan semua tu aku pun tatau nak cakap apa la.
    melayu ni ramai gak kot yang ada keturunan cina sebab kawin campur.
    dari zaman atuk moyang kita pun dah ada apa kawin campur apa ada masalah.
    bebenda jodoh pun nak persoal.
    cetek kot pemikiran bila duk tanya kenapa melayu kaya suka kawin ngan bangsa asing apa suma.
    backward mentality.

    0

    1
  38. anon says:

    Habis la kau sm nasa, harta engkau habih di bolot cina ni, Tengoklah tu, dlm gambar pun semua keluarga cina dia je…….mak dia and adek beradek dia. Hmm….pd hal bukan terlebih lawa pun cina ni, biasa je. Lawa Loopa sikit, wlpun aku tak minat dia, Lopa kau gih lah wat gedik2 engkau and ngorat dgn si Nasa ni. Rampas dia dari cina ni.

    0

    0
    • budee says:

      nasa suka makan tulang aje… tak suka yg gebu VOLUPTIOUS.. Budak beringus – duit belambak tapi citarasa miskin :(

      0

      0
  39. kiah propel says:

    Ooh..barulah aku tau sistem komen dalam blog Nara ;

    Komen biasa = Like or dislike
    Komen paling hawau = Poorly-liked. Like or Dislike
    Komen yang terfamous = Well loved. Like or Dislike
    Komen dengan reply panjang berjela + gaduh-gaduh = Hot debate. What do you think?

    Oooo..gitu ghupernya…hehehe

    0

    0
  40. ketupat says:

    xlawa pun marion ni…tgok adik beradik dia…langsung xlawa…muke cina kebun..harap kaya jer nasa ni tp citarasa teruk….

    0

    0
  41. Anonymous says:

    aku pelik la..ad orang ckp y marion ni cantik jelita..cantik ap bendanya…jujur aku cakap..biasa2 jer aku tengok…dh mcm cina kopet y duk kt kg jer..kalau naza ni kawin ngan lofa aku leh terima lagi sb lofa tu memg cantik wlpn aku x suka dia…adk beradik marion aku tengok muka pn semua poyo…kalau stkt org melayu y nk muka mcm marion ni pd aku ad gak sama ngan umi nazeera tu….jgn nk tayang le cakap keluarga bahagia ke ap…kalau setakat bergambr…hemmmmm..sape pn leh wat..tpi d belakang tabir rumahtangga lintang pukang…

    1

    0
  42. Anonymous says:

    kalau carmen soo..soo winci…haaa..tu lagi lawa dari marion ni…salah cari bini la si naza..

    0

    0
  43. Biskut says:

    Tak kira agama apa pun kita, doakan je la kebahagiaan dorg. tak slh nk bg nasihat tp tak pyh la lebih2 plak. sdgkan org yg menutup aurat pun blom tentu lagi baik sgt.

    0

    0
  44. Bull says:

    Keluarga bahagia untung si CINA BUKIT lah nampak nya.!!! . yg sebelah si SM…????? .

    0

    0
  45. karly says:

    dlm pantang pun pakai skirt pendek jugak ker?? nanti masuk angin satu bdn baru tau… setau aku yg blm pernah ada experience pantang ni, org dlm pantang biasa nyer pakai baju panjang, kain panjang, stoking & tutup kepala.. Corret me if i wrong..

    0

    0
  46. Melina says:

    Oh my God nak tergelak aku baca komen bodoh bangang korang macam la semua kat sini sempurna di mata manusia..eee geli aku. Korang semua nak nasihat dia ke? Dia akan baca ke? Dia takkan jenguk pun blog Nara ni la so keep your comments to yourself. Dia tak kawin Nasa pun dia kaya jugak bukan dia tak pernah kerja dik oi..korang yang menganggur ni je kutuk die banyak & like I said TAK SEDAR DIRI! Before kutuk orang cermin diri sendiri dulu la please jangan malukan diri sendiri kat blog ye uneducated punya manusia!
    * Pity you Marion, you probably should get a restraining order against BGS like this who allow uneducated people to negatively comment about you. Shameless jerks.

    0

    1
    • Biskut says:

      Aku setuju kat kau. Asal pompuan tu kawen ngn laki kaya je trus kena cop gold digger bagai. sdgkan marion ni ada career sendiri. jd host utk mcm2 tv program dlm or luar negara. graduate di US lagi. kalau dh dengki, mcm2 la nk d kata….

      0

      0
      • sepet gedik says:

        graduate di US bagus sangat ke??? Mascomm pulak tu….KWAKWAKWA.Tak payah gi US lah -> bergaya macam skank gedik, put on fake accent like u were born in US konon… taruk nama mat saleh celup hanya melayu macam ko dan mamat kaya memang telan habis nyonya punya CRAP. Malaikat sangat lah cina bukit ni. Nak muntak di buat.BWEERKKH

        0

        0
        • anonymous says:

          betul saya rasa Yuna punya accent lagi, sepuluh kali, seratus kali lagi class dari marion.marion punya accent macam di buat-buat tak natural,tak kena…saya rasa nasa nak hentikan orang marah kahwin lah dengan wanita melayu yang muslimah segera..

          0

          0
    • SCHA AL YOYO says:

      @Melina

      Kau pon yg duk komen ni bodoh bangang jugak lah sb jenguk blog nara..kau nak nasihatkan yang komen2 ni, kau ingat sume yg komen ni baca ke komen kau ni? so keep your comments to yourself..mmg la marion ni ade kareer..tp stakat pengacara tak glamor pon bkn tahap oprah winfrey..background kuarge die pun bkn kaya org biase je, mmg tak boleh lwn r harta kekayaan kuarge sm ni masuk carta terkaya di dunia..kpd melina, kau kutuk orang yang mengutuk tu takpe plak, kau tu TAK SEDAR DIRI & UNEDUCATED..Kau yg memalukan diri kau kat blog ni..Kau pun kutuk org jgk n cermin r diri kau tu dulu noks..Mcm la si sm nasa tu bg byran kat ko sbb backup wifey dia ni…menongkah arus die sorang ni duk backup marion pdhal sudah terang lg bersuluh family sm sendiri pun tak suke marion,,mereka lebih kenal siapa sbnrnye marion nie..nmpak sgt ad sesutu yg tak kena pd pompuan ni sbb tu msyarakat sume pon tak suke dia…

      0

      0
    • linama says:

      gelakkan diri sendiri lagi baik cik melina, oppsssssssss, mesti ko nak orang panggil ko madam , orang putih sangat… ini semua poyo… ceh!

      0

      0
    • biskut says:

      Betul tu melina, sedih aku baca semua orang mengutuk tapi bukan mensihat.
      Tak per aku doa sapa yang mengutuk keturunan korang jadi macam marion, bukan apa…biar korang rasa afdal ke manusia menghukum dan mencaci macam tu….

      0

      0
  47. Makcik KJ says:

    tetiba teringar lagu Kanye West “Gold Digger”

    0

    0
  48. melinau says:

    berapa Mek yon bayar ko Melinau. sedara Ke ko memang MC sendiri?? Punya lah kaki jilat si bontot cibai. ….KUAKUAKUAKUA

    1

    0
  49. Melina says:

    Melinau, dia nak kau jilat kot boleh dia bayar kau je tak payah bayar aku bekerja bukan macam kau dok menonggeng kat komputer mengutuk orang macam Ustaz/Ustazah. Aku bukan MC dan bukan saudara dia jugak ye jangan buat assumption. Tolong ubah perangai sikit mengalahkan Tok Haji/Hajah. Peace out, love Melina :)

    0

    0
  50. ms wanny says:

    xcantik pn meroyan kaunter nihh..

    0

    0
  51. Raja Kema says:

    Melayu dan tutup aurat dan sebok hal orang. Dari zaman dulu sampai la sekrg ni..kuat dengki dan kuat jaga tepi kain orang. Tapi tak maju maju juga. KAHKAHKAHKAHKAH

    0

    0
  52. Nora Danau says:

    Kita tambah sikit Raja Kema..Melayu juga pemalas, kuat meniru orang dan malas berpikir. Aku malu jd melayu..nasib baik aku campur Jepun. Ekekekekeke

    0

    0
    • how so NAIVE!! says:

      ADOOOIIII…. komen budak mentah ngok! Ko pergi lah belajar bahasa cina…lepas tu ko dengar komen/caci2 Cina antara depa sendiri. Cayalah cina pon malas dan kaki gossip. Ko aje yg tak kenal. Belum cukup hidup lagi. Ini la Melayu malu mengaku melayu sebab LOW SELF ESTEEM sepanjang hidup sampai sangup cium cibai.Caya lah Cibai pon lagi busuuuuukkkkkkkkkk lah.Ptuiiihhhh … self-hating Malay!

      0

      0
  53. kawan sm says:

    aku rapat sangat dengan family sm nasa ni, sebenarnya cina ni kawin mmg sebab duit and kalau boleh dia nak anak laki supaya business naza dapat kat anak laki dia,

    tentang islam, sm nasa pon bukan alim pon, minum arak depan aku rilek je, even marion pon minum wine masa lps bersalin anak dia, so susu badan dia pon ada benda haram, tak pasal2 anak dia amik benda haram

    0

    0
    • anonymous says:

      sm nasa ni elok sangat-sangat kahwin segera dengan wanita melayu muslimah.ramai di luar sana boleh dipilih…dia terlebih mampu.

      1

      0
  54. zass says:

    xde yg lagi pendek ke???

    0

    0
  55. […] (5 GAMBAR)Keluarga Bahagia Marion Caunter & SM Nasa (109) […]

    0

    0