Written by AbangNara | May 9th, 2012

Ramai artis yang memilih destinasi luar negara untuk berbulan madu. Contohnya seperti Awal dan Scha yang berbulan madu di New York. Lisa dan Yusry yang pergi berjalan-jalan sekitar Eropah. Namun bagi Fasha dan Jejai, destinasi pilihan untuk berhoneymoon mereka ialah di dalam Malaysia iaitu Pulau Redang.

gambar honeymoon fasha sandha

Abang Nara pernah pergi Pulau Redang masa kecik-kecik dulu. Pergh ~~ Memang cantik. Tenang melihat dan mendengar desiran ombak. Pasti Fasha dan Jejai pun sangat gembira dapat menghabiskan masa berdua di sana. Layankan lagi 4 keping gambar berbulan madu Fasha dan Jejai di Pulau Redang dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

P.S: Video seorang bayi didera oleh ibunya sendiri.

gambar honeymoon fasha sandha

gambar honeymoon fasha sandha
gambar honeymoon fasha sandha
gambar honeymoon fasha sandha

303 responses to (5 GAMBAR)Fasha Sandha Dan Jejai Berbulan Madu Di Pulau Redang

  1. embok ketum says:

    Happy holiday fasha!

    0

    0
    • uishhhh says:

      Adus….sexy bangat

      0

      0
      • Jamilah Jakun says:

        Kalau dah kaya..tak perlu menunjuk-nunjuk.

        0

        0
      • Tak sabau says:

        Drama “Seindah Sakura” memang best…bila watak Fasha nak keluar ha?

        0

        0
      • wow sangat says:

        Fasha Sandha lebih jelita dari Lisa Surihani, Nora Danish & Neelofa

        0

        0
      • runningman fanclub says:

        kau nie sendat..kawen ke xkawen ke ,,masih xbrubah2..seksi sgt..

        0

        0
      • Cermin Ajaib Bercakap Ko Ape Heir says:

        berubah tak habis-habis suruh orang lain berubah. kau tu dulu ubah jejari yg menaip dan muka yg hodoh lagi busuk itewwww….

        0

        0
      • Awekbulu says:

        Bogel je laa sendat oii..

        0

        0
      • Anonymous says:

        wow sangat tu mmg jenis suka pompuan seksi kot…sbb tu die buta sgt ckp fasha paling cantik…mmg fasha tu cantik..tp takde la paling cantik..ni mst sbb die seksi or jahat..tu la nampak lebeh cun,huhu

        0

        0
      • fasha HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

        0

        0
      • berkenan lak ngn fasha ni…
        aku rampas baru tau.,..

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu dh miskin jgn mendengki! so what klu die seksi pun, korg xleh nak seksi jgn la dengki! asik mengumpat org je taunye! dosa dia ngan tuhan, bila2 dia boleh mintak ampun, dosa korg mengutuk dia, bila korg nak gi mintak maaf kat dia?

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Diorang ni keyboard warrior jer lebih, belakang kutuk, bila artis lalu depan mata, terlompat-lompat macam kera kena belacan mintak nak sign bagai.. tuihh…!!

        0

        0
      • bree says:

        wow sangat: xde maknenye fasha sandha lg jelita drpd lisa, ND ngan neelofa. kalo dia jelita sgt mesti ramai org suka. la ni hampeh fb n twitter fans dia baper kerat je ponn hahaha

        lisa, ND ngan neelofa, all three of them r more beautiful than fasha.

        0

        0
      • seng-dat says:

        dosa dia dgn Tuhan tapi mati nanti pandai lak mintak org semayangkan.

        0

        0
      • Anonymous says:

        mati nnt bukan die yg mintak ko semayangkan, tp ko yg wajib sembahyangkan dia, klu ko tak buat ko yg dosa, bukan dia, ko ni belajar agama ke x? ikut sgt dakyah facebook bodoh ko tu. lubang kubur gali sendiri, mayat sembahyangkan seniri, nonsense weii!! sbb tu dh bukan tanggungjawab dia, tu tanggungjawab korg, tu pun klu korg reti la nak sempurnakan mayat! dosa sendiri fikirkan dulu baru sibuk dgn dosa org lain, dosa dgn manusia xkan diampunkan selagi ko x mintak maaf kat org yg ko buat salah! ade belajar x??

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Dia dah mati macam mana nak mintak kita sembahyangkan? Umat Islam jenis apa yang membiarkan saudaranya mati terbujur tanpa disembahyangkan? Tanggunjawab umat Islam lah yang sembahyangkan saudaranya yang mati. Dok pikir dosa orang buat hapa..??
        Kau ni dah macam iluminati freemason dah ni, arwah Michael Jackson mati, dikebumikan cara Kristian.. nak menulis guna akal, jangan jadi keyboard warrior..!!

        0

        0
      • bobo says:

        korang ni bajet2 la. mcm artis lain tk seksi. adoi. gambar terbaru ND! PEWWWITTSSS. Tak seksi ke tu? Hahaha Lisa, tak seksi ke baju kahwin dia, pakai corset pastu tutup dgn lace je? Kalau fasha korang nmpk je. ni la manusia. Neelofa? Baju abp dia mmg terbaik la, tk seksi lagi tu?

        And kooo BREE! Kau ni buta ke apa, dorang popular pun, dorg tk menang apapa. ABP, ND, Lisa n neelofa masuk top 5. tp hado ke dorg menang? fikir la wey. kau ni busuk hati betul la. tk boleh tgk org senang and lagi satu nnt tgk ah, ister ady putra mengamuk satu hari.

        Si ND bodo tu tk hbs2 nk post gmbr mereka berdua. desperate sgt ke? tkde org nk dah? lagi2 kalau berlakon sama, nk kena post la apa la, cuba jd mcm FS berapa lama, n gila meletup drama CHINTA dulu, tp tkde pun nk post gmbr peluk2 la apa la.. bodo kan.. tu la ND ni tkde otak ,tkde org nk kat dia dah, tu dia dok post gmbr ngn ady putra.. haha dh la kat mekah pulak tu, tk elok bergambar rapat berdua.. lols

        0

        0
      • seng-dat says:

        wow. kalau bab urus mayat dah jadi tanggungjawab muslim, so bab nak menegur benda salah tu bukan tanggungjawab ke? tu bab mana pulak? bab jaga tepi kain orang? kalau jaga tepi kain orang, kau tak payah lah gigih nak reply kata orang ni salah, orang tu salah sbb duk mengomen. sbb dosa tu antara kita dgn Tuhan (ni yg kau tulis kan?)

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko tak buleh beza tegur dengan mengumpat ke? Nasihat dengan kutuk tak buleh beza? Kalau takder akaun twitter, gi buka satu, pastu tweet dia, tegur direct. Bukan hebah kat orang ramai….
        Dia ada laki, dosa semua laki dia tanggung.. yang korang susah payah buat dosa kering buat hapa….

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku xde nak sibuk dgn tanggungjawab muslim, aku ckp kt atas tu sbb korg bodoh xabis2 nak suruh mayat mandikan seniri, semayangkan seniri, galikan kubur seniri, sedangkan xde kene mengena ngan ko pun bende tu semua, memandai x kene tempat!ko ni cuba baca elok2.. tanggungjwb muslim mmg menegur, klu nak tegur sgt, pegi la depan2 die, setakat kat blog gosip menegur kebende? tu mengutuk, mengumpat!! dosa ko mengumpat, mengutuk org bukan dosa ngan tuhan, ni kang aku kata bodoh kang marah, tu dosa ko ngan org yg ko kutuk! xbelajar agama ke ko ni?since ko suka sgt mengutuk die, terima la org lain mengutuk ko bodoh dan mmg suka jaga tepi kain org sambil membuat dosa.. aku kat sini bukan nak nasihatkan ko, tp mmg nak membodohkan ko yg x abis2 mengutuk org mcm ko perfect dijamin masuk syurga! puihh!!! konon nak buat tanggungjawab seorg muslim, padahal hati kotor penuh najis, asik nak mengutuk org je!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Lawak komen Anonymous… nada macam marah tapi still lawak.. Makanan kegemaran diorang ni = daging busuk saudara seIslam diorang.. dah ketagih makan daging busuk, mana buleh tinggal..

        0

        0
      • seng-dat says:

        bile pulak aku kutuk die? aku kutuk komen kau, yg kau tulis tu ‘dosa antara dia dgn Tuhan’ , tu statement kau, aku keji statement kau bukannye keji artis ni sbb dia tak pernah pun kata dosa dia dgn Tuhan orang lain tak payah sibuk. so aku berdosa dgn kau la ni, duk mengutuk kau?

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        “dosa dia dgn Tuhan tapi mati nanti pandai lak mintak org semayangkan.”
        -ayat ni kau tuju kat sapa?
        -provokasi kan?

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku mengeji statement yg mengeji statement mangkuk2 ayun kat atas ni yg suka mengutuk artis?? cuba ko ckp motif ko ape? ko nak kutuk aku ke nak kutuk artis? nak kutuk aku sukati ko la, klu ko berdosa ngan aku pun, ade ke aku kesah? statement yg langsung xsynchronize. cuba ko ckp, ko komen ni motif ape? cuba terangkan betul2 jgn ckp lidah bercabang!

        whats wrong dgn statement aku fasha seksi tu dosa dia ngan tuhan?

        and whats wrong pulak dgn statement aku dosa mengutuk org tu dosa sesama manusia??

        ape yg ko nak ckp ni bingaii?? ko baca ke x ape aku tulis, part mana yg ko nak keji statement psl dosa ngan tuhan dgn dosa ngan manusia ni?? tetibe ko nak kata dosa mengutuk ni dosa kita ngan tuhan pulak dh kenapa??? ko ni saiko ke ape? ckp pun berterabur?

        0

        0
      • Anonymous says:

        typo – KAU mengeji statement AKU yg mengeji statement mangkuk2 ayun kat atas ni yg suka mengutuk artis??

        0

        0
      • Anonymous says:

        heee lambatnye si sengdat ni reply, aku xsabar nak baca komen bodoh ape lagi dia nak bg setelah terasa diri dia bodoh sbb bg statement bodoh. kesiann… mesti ni stok2 spm x pas, pastu duk umah tggu laki masuk meminang, tp xde sape masuk minang lagi.. ke tunggu nak gali kubur sendiri, semayang jenazah seniri??

        0

        0
      • jakun says:

        keyboard warior tu saper kipas?? sori x taw

        0

        0
      • miss amanda says:

        cayalah Anon & En. Kipas.. terlalu rasa diri tu sempurna sgt pun tak bgs sgt kan..Sebab kite semua hamba Allah, Tak berhak langsung nak hukum Hamba Allah yg lain, dah tentu kita pun tak sempurna mana, sbb kita bukan malaikat, tetapi kita hamba Allah, kalau org yg jenis Soleh dan Solehah dia mmg takkan sekali2 masuk Blog Hiburan, sbb saya ada kawan yg muslimah, dia mane de buka blog hiburan, dia buka blog yg berilmu.. dan bab hiburan langsung dia tak amik tahu..sbb dia tahu buka blog hiburan boleh tambah dosa je ^^

        0

        0
      • nak jadi boyfriend fashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf

        0

        0
      • nak berdebat depan2 la..xpayah kat beautifulnara ni..

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku dpt rasakan fahrin ahmad full dgn irman hazz org yg sama..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waaaakakakakaka…!!
        Tapi aku tengok Irman Hazz tu tulisan dia teruk sangat….

        0

        0
      • Duhh says:

        Sengdat tu mmg. Sekolah x abes. Kutuk dgn nasihat pun xtau beza. Ckp mcm bgs jak. Kan ada satu kisah dulu yg sorg pelacur (correct me if im wrong) bg mkn/mnm anjing pastu trus dpt masuk syurga.amikla iktibar yg takdir org ni x sma.dgn izin Allah insyallah dia berubah kan.doakan baik2 dahla kan.ni men kutuk2 plak

        0

        0
    • utusan malaysia says:

      gambo blue ada tak?

      0

      0
    • nonaroguy says:

      cepatlah ni dapat baby nmpknya ya

      0

      0
      • Anonymous says:

        dapat bby pon buat apa…kang time ngandung die g cari ppuan lain n cerai kan bini mcm dulu.gila punya jantan.seswai la ngn fasha

        0

        0
      • Anonymous says:

        dpt baby pon buat ape? ko ade anak ke xde??

        0

        0
      • kecoh siak says:

        happy nya fasha. nmpk bahagia.

        0

        0
      • shaza says:

        dorang ni mmg prnh dh dpt baby, klu fasha tak gi thailand n bali tuk gi buang sblum kawin… tu sbb kena kawin gak ngn jejai… dh kena usik dulu sblum kawin… tu sbb mak mertua tak suka…huwahuwa

        0

        0
      • Anonymous says:

        shaza, tau x dosa menfitnah tu dosa besar? kalau tau baguslahhh…. semoga sempat ko mintak maaf kat fasha sebelum mati, good luck!

        0

        0
    • whatever says:

      Fans fasha xkacau artis lain.. fans artis lain suke kacau fasha. fasha rules! u go girl. love ur acting, ur beauty, and all about u. much love fasha !

      0

      0
      • Pondan Sepi says:

        Macam mana lah agaknya Fasha nk “ehem2” dgn Jejai yer? Sambil tutup mata kot. Tak pun dalam gelap! Atau c Fasha ni jenis mmg taste jantan2 exotic mcm c Jejai ni! *ala2 binatang exotic gitu!
        Kalau mek baik tiru mcm Nurul Mamak tu, pandai cr yg “anu” masih berdenyut laju. Jantan Perancis uols! kaya pun kaya. meriah kan.. Mcm tu buat dlm Terang benderang bawah matahari pun mek sanggup! Kelas ko Nurul!

        0

        0
      • AkuCute says:

        yeaaakkkk… uwek!!!

        0

        0
    • Me love fasha sandha ^^ says:

      First of all i want to tell to commenter kat sini that i really really really love fasha sandha <3
      Second of all —- Haters : GO GET A LIFE AND GET LOST ! hak tuihhhh !

      0

      0
      • mak kau says:

        Ko ni mesti species yg sama gak cam fasha, ko ni mesti jenis pencaras laki org gak kan? or dah brapa ramai suami2 org ko dah sapu? esok2 tunggu laki ko plak di kebas org,..jgn nak meroyan plak, pegi minta nasihat kat akak Fasha ko yg ko sayangi tu …

        0

        0
      • Me love fasha sandha ^^ says:

        mak kau : hai babe !! i lelaki… so camne org nk rampas laki i nye ?? haha,, siannya kt kau mak.. dh name mak,, sibuk nk masuk bergosip jugak… p masuk dapur masak laa.. kah3 funny la u ni mak!!

        0

        0
      • peah says:

        TO: Me love fasha sandha ^^
        ko ni mesti G*y eh…lelaki sejati slalunya tak suke fasha la..huehue

        0

        0
      • Me love fasha sandha ^^ says:

        peah : how do u know GAY je suke fasha.. or u yg GAY nih ?? Awww serammmmm ~

        0

        0
      • Awekbulu says:

        Tuihhh..mu ni mesti kerabat sendat kann..blah la weiii..sampah sangat hokeyy

        0

        0
      • BOBO says:

        YANG MAK PEAH SEMUA KALAU TK SUKA BUAT APA KAU MASUK ENTRY FASHA NI? KAU ADA OTAK TK? ADA MASA LAK NK COMMENT 0RG TK SUKA EH!!! bodooo nya mak

        0

        0
    • Selitongkol Setibi Ostin says:

      Membiru jer air laut… gambar shot pukul braper eck? aku tergedang kat ‘bandar batu’ ni menunggu hujan berhenti… konon nak berjimat bawak motor gi kerja, aiseh…! Silap bajet. Tak per ler… rezeki pokok.

      Udah macam Mat Som dalam komik Lat lak aku ni, kalau dapat pekena Sup Kambing… Pergh, kalau ejen pinjaman peribadi lalu pun aku tak perasan. Hahahaha…

      PS: Dont worry Tiz… kalau Tiz lalu, abang sanggup tinggalkan sup kambing tu.

      0

      0
    • Mak Lampr says:

      hmmm entah berapa lame je tu kawen

      0

      0
      • Anonymous says:

        mak lampr: by the time ko mati, mereka kawen lagi.. cer congak sendiri bape lama..lol

        0

        0
      • ahkak gile glam says:

        alamak maklampir, knp ek mulut tu suka mendoakan yg tak elok? o ye lupe ahkak, ko kan maklampir jenis iblis laknat, mana tau berdoa!!!!!!!!!!

        0

        0
      • yume says:

        aku memang tak suka FS. tapi apa yang ko taip ni seolah-olah ko mgharap dia tak kawen lama. Positif la sikit.

        0

        0
    • runningman fanclub says:

      kau ni sendat..kawen ke xkawen ke,,still xbrubah2..seksi sgt..cett,,ckp je ritu nk brubah..blah sme ko..redang ke je??kte ank tan sri..

      0

      0
      • qaseh says:

        eh runningman fanclub.
        die pergi honeymoon la kat mane pun,
        die pinjam duit kau erh?

        kau honeymoon kat mane pulak?
        korea ke?
        btw fasha or jejai kenal kau?

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu gemuk mcm ko mcm mana nak seksi??

        0

        0
    • Anonymous says:

      jaga2 yer fs..aku hrp fs dah check dgn cctv detector. takut gak aku kot2 bilik tu dh dipasang cctv. maklumler hanimun katekan. kalu psg cctv, tkde xtvt lain dah.

      0

      0
    • miss amanda says:

      hamboii kelas kau katil tu siap ada nama.. pastu berserakkan la kannn.. ^^ mesti amik pakej ni.. pape pn nice place :)

      selamat berhoneymoon lah ye..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Siapa yang ambik gambar diorg berdua ni ye…bwk cameraman ke?

      0

      0
  2. bukan artis says:

    walaupun aku x minat fasha, tp aku salute bakatnya yg tersendiri. lupakan kisah lama, mulakan hidup baru. semoga berbahagia =)

    0

    0
  3. acap says:

    hehe mmg best redang ni!

    0

    0
  4. ranina says:

    terbaik la u fasha ! happy honeymoon !

    0

    0
    • ELAjb says:

      ape y terbaek??? dah nak terbalik ade ar… ape pun lantak dia la nak seksi ke ape janji aku memang tak minat dia langsung..drama sakura tampe dia sekarag pun sedap la..kalau nora y belakon mesti lagi best.. nape la dorg nie ambik fasha..BORING

      0

      0
      • aqu anna says:

        fasha just ber bareback je…but nora danish selambak gunung kat depan….euwwww….

        0

        0
      • Anonymous says:

        sudah2 la nak kutuk nd, nak backing fasha, nak backing nd, nak ngutuk fasha.. berhenti la mengutuk org wahai manusiaa..

        0

        0
  5. .... says:

    bestnya pulau redang!!

    0

    0
  6. im me says:

    weeee…happy honeymoon…seronoknye jln2~~

    0

    0
  7. Anonymous says:

    enjoy ur honeymoon fasha. ignore the stupid dumb haters.!
    minat u foreverrrrrrrrrrrrrrrrr <3

    0

    0
  8. sorry says:

    hari tu pergi berjemaah ngan suami..skrg dah berbikini pulak..haha..drama quenn tak habis2..

    0

    0
    • marion kaunter says:

      hahahahahahahahahahahahahahaha

      0

      0
      • ape ke jadah says:

        kahkahkahkahkahkahkahkahkah

        memang drama queen sgt2 !!

        0

        0
      • Anonymous says:

        bagusla tu pertikaikan ibadah org, org berbikini tapi semayang, dosa dia dgn tuhan je bab berbikini.. yang korg bertudung litup tapi mengutuk/mengumpat org? sebelum mati nnt agak2 sempat nak gi jmp fasha mintak ampun??

        0

        0
      • Aku kesah says:

        betul..betul betulllll..hri 2 ajk sembahyng berjemaah..skg ajk tengok dia brbikini..kah..kah..kah…

        0

        0
      • Anonymous says:

        org berbikini pun semayang,. so malu la klu bertudung x semayang weiii

        0

        0
    • Anonymous says:

      Ntahnya. Berjemaah dalam selimut agaknye… Tak payah nak innocent sgt la pasah oi…

      0

      0
      • Anonymous says:

        kihkihkih…kelakor laa part “berjemaah dalam selimut”….berjemaah laa banyak2 ye gegel and boboi…

        0

        0
      • Anonymous says:

        dpd berjemaah mengumpat dlm selimut?? selamat mencari fasha dan mintak maaf sebelum mati, good luck semua!!

        0

        0
      • bobo says:

        kamu2 yang benci sgt kat fs apahal dok menyibuk nk comment?aku harap fasha doakan semua rezeki sempit.. sbb dia x de bersalah dgn korg pun. bodo nya org

        0

        0
      • Anonymous says:

        To bobo ; aku pon doakan semoga rezeki ko sempit!!! Petuih!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Sape la yg mengumpat dlm selimut agaknya tu ye. Ko ke anon?? Wakaka..

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh anon kat ats ni, mengata diri sendiri mengumpat dlm selimut?? saiko ke anon?

        0

        0
    • Anonymous says:

      nama pun dpt anugerah ‘pelakon’ wanita.. bakat mmg terserlah.. :P

      0

      0
    • f says:

      Get your fact right. Tu bukan bikini.
      Sian kau ni ye? Nak menuduh tapi sendiri tatau benda yg kau tuduh tu.
      Mesti kau teringin nak berbikini kan? Tapi kau takat mampu berkemban je. Hehe.

      0

      0
      • Anonymous says:

        berkemban pun x cukup tuala nak lilit sbb gemok! tu yg kutuk fasha berbikini! dengki la tuuuuuuuuuu

        0

        0
      • ELAjb says:

        ala bikini ke tak ke tetap same jer..seksi jugak kan… amboi mulut ko cakap org mampu berkemban jer yer..nak berkemban pun tak nak la..kalau kau memang la mampu gile kan, tapi jgn lupe tuhan… bile2 jer dia mampu ubah hidup kau dengan sekelip mate saje.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ye mengumpat pun jgn lupa tuhan, bile2 jer dia mampu ubah hidup kau dengan sekelip mate saje -> kene kat ko balik..

        silap2 nnt ko yg berbikini tu pun bila ko dh kurus, xpun anak ko, xpun cucu ko… berhenti mengumpat!

        0

        0
      • f says:

        Haa tau pun. Hati kita semua ni Allah yg pegang. Yeaah anytime Allah nk terbalik kan semua benda, boleh je. Arini kau nampak FS pakai mcm ni kau kutuk2, sbb kebetulan kau tak pakai mcm tu skang ni. Who knows esok lusa, si FS ni diberi hidayah utk lebih phm n menghayati Islam n ubah penampilan dia jd lebih sopan, Silap2 kau yg kompiden skang x pakai ‘bikini version kau’ ni tergila2 nak pakai lak suatu hari nanti. Allah nk ubah hati kita sekelip mata boleh je. Kau kena igt semua tu. So next time kau nak tgk benda2 ni kau tgk je lah. Mulut tu takyah lah ngutuk itu ini. Kalo niat ikhlas nak tegur, kau tegur dia personally. Which aku rasa kau xkan buat sbb bukan tu bukan niat asal kau pun. Niat kau just nk kutuk dia n boost up ur ego sbb kau rasa kau bagus atas alasan kau x sexy mcm dia. Nanti ada masa kau gi youtube, search ‘Islam and ego’ by Nouman Ali khan.
        Cheers!

        0

        0
  9. ainaesther says:

    boleh tak aku nak itik atas katil tu? bukannya diorang tido skali pon ngan itik tu kan.

    0

    0
  10. jejaripanjang says:

    bagus lah…tapi lepas ni kompom pegi luar negara pulak….

    0

    0
  11. Leo says:

    canteknye pulau redang… ;)

    0

    0
    • Peah gossip says:

      Redang is awesome tapi di cemari oleh makhluk spesis macam pasha dan jejai.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tuler peah, aku rs kerajaan negeri kena wat rules xleh bpakaian mcm tu. sian kat anak2 kecil kt sana yg tgk mnde2 yg tak patut ditengok.

        0

        0
      • Anonymous says:

        dpd dicemari makhluk bermulut busuk berbau bangkai seperti ko?

        0

        0
      • ahkak gile glam says:

        yesza DICEMARI ORANG YG MULUT BUSUK BACIN MCM KO OI PEAH. AK RASE KO JELES TAHAP GABAN NGN SI FS NI…HUAHUAHAUA..AKU RASA LAKI KO PON TK SMPAT NK BWK KO HONEYMOON SBB KO ASIK BERGOSIP AJE…HAHAHA

        0

        0
      • bobo says:

        peah and bla bla anonymous. mcm fasha sorg je ek seksi? bodo nya perempuan ni… hahaha. ND SELAMBAK TETEK DAH KELUAR. DAH LA DAH ADA ANAK!!! MALU LA WEYYY

        0

        0
      • Anonymous says:

        peah ade laki pun ahkak? silap2 xde sape nak sbb mulut busuk sgt!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ko yakin mulut pasha tak busuk macam bangkai? Jgn kata mulut, hati pon busuk dari bangkai. Sebab tu sanggup porak peranda rumah tangga org. Klu jejai je yg tergila2 dia, dia tak respond, tak jadi jugak. Ni dua2 pon sama bangkai!

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku xtau la fasha tu mulut busuk ke x, yg pasti ko anon mmg mulut busuk seperti najis..

        0

        0
      • Caras says:

        Pasha lagi hati busuk. Sampai family in law pun tak datang masa hari nikah!! Malu la weh….

        Untuk korang yg sokong sgt pasha ni, semoga laki laki korng kena caras dengan makluk macam spesis pasha ni! Klu bukan dekat korang, biar pi kat anak cucu korang.

        0

        0
      • Anonymous says:

        aiii family jejai yg xnak dtg anak seniri nikah, fasha plak yg hati busuk??? sekolah mana yg ajar? fasha x caras laki org, dia kawen ngan dudaaa… ahahah

        0

        0
  12. Anonymous says:

    Awal ngan scha gi new york? jeles.

    0

    0
  13. yana says:

    sblm tnjuk kt jejai…tnjuk habis kat orang dulu….dayus jejai….pape pon mmg suka tgk fasha berlakon

    0

    0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      hahaha..betul tu..fasha dah lama kena tebuk tupai..dah takde istilah malam pertama..hahahaha..cantik macam mana sekali pun katil tu, kau tetap takde dara..

      0

      0
      • kentang says:

        betul kot..sebab hari tu aku nampak fasha keluar dulu dari hotel.diikuti oleh jejai.jejai p kat kaunter letak kunci,pasha tunggu belakang tiang.receptionist org cina.masa tu diaorang belum nikah.aku ngah tunggu guest kat hotel tu (aku ni driver)..urmm..

        0

        0
      • Anonymous says:

        nnt anak ko ditebuk tupai baru tau, hina2 la org sgt! what u u give u get back!

        0

        0
      • bobo says:

        kau ada bukti ke? alahai.. jgn memfitnah la babun.. nk kena hukuman sula pun kena ada 4 mata. bangang gak kau ni

        0

        0
      • Anonymous says:

        bobo, sula bukan hukum hudud, so x perlu 4 mata pun, dlm tv cerita2 lama je wujudnya hukum sula ni..

        0

        0
    • Anonymous says:

      laki ko lagi dayus biarkan bini mengumpat, tu pun klu de laki laa.. tp rsnye ko ni x berlaki sbb mulut busuk sgt, xde laki nak!

      0

      0
  14. […] Eropah. Namun bagi Fasha dan Jejai, destinasi pilihan untuk berhoneymoon mereka ialah … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Berbulan, GAMBARFasha, Jejai, Madu, Pulau, Redang, […]

    0

    0
  15. princess says:

    Kalau nak pkai sexy time hanimun g la hanimun overseas…ini hanimun kt Malaysia ade hati nk pkai sexy bagai…puiii

    0

    0
    • papa says:

      ok lah tu honeymoon pakai sexy..girang hati abang. daripada perempuan yg kena buang laki tapi tunjuk tek kat segenap jantan??

      0

      0
      • Anonymous says:

        Takpe, at leastbdia dah ejak kaki ke tanah suci dan insyaallah, dosa dia terampun klu dia ikhlas. Ko hado?

        0

        0
      • aisehhhh says:

        LOL! LOL! ADA ORANG TERASA WEH…WAHAL PAPA TAK CAKAP PUN SAPA POMPUAN YANG KENA BUANG LAKI TUNJUK TEK YANG BUSUK TU…HAHAHA!! BOLEH PLAK ADA ORG TLG JAWABKAN SI JANDA GERSANG TU DAH G TANAH SUCI…WAKAKAKA!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      oh hanimun kat overseas boleh pakai seksi? mcm ko la , kat malaysia pakai tudung, pegi bali pakai bikini?? mazhab mana ko ikut?

      0

      0
  16. zura says:

    Bestnyee Redang !!! Happy Holiday both of u !!

    0

    0
  17. someone. says:

    Fasha mmng suka ambil laki orang.

    0

    0
    • mamtpoon dek says:

      laki org pon senang sangat d ambil ye. P*ndek punya mamat.

      0

      0
    • ahkak gile glam says:

      someone, lau ko ppuan, mudah2an 1 HARI ORG AMEK LAKI KO PLAK…PUIHHHH…SUKA SUKI JE MENUDUH ORG EKK…KO ADA BUKTI KEEEEE>? SETAKAT KO BACA KT PAPER TU TAKYAH LA……….

      0

      0
  18. oh ye ke? says:

    agaknye,management resort ni staff2 die yg jahat2 tu psg cctv tak?yelah da tau diorng stay sini..kikikiikiki

    0

    0
  19. Mat Iti cakap says:

    Tumpang happy tgk kebahagiaan mereka ni. Smg miliki kebahagiaan yg kekal abadi hgga hujung nyawa. Atleast mrk dah nikah @ halal dlm hubungan n lain2 hal tu smg ada yg ke arah lebih baik dgn bimbingan abg Jejainya tu. Sama2 kita doakan saja dari mengata X tentu pasal. Cikgu saya kata lebih baik ambil teori 10-1 dari 1-10. Maknanya kalau X suka dgn insan lain fikirkn 10 baiknya dari 1 yg X baik daripd kita lupakn 10 kebaikn krn 1 kekurgnnya. Sama2 kita renungkn….

    0

    0
  20. KLCC Princess Lamborghini says:

    sepatutnya fasha ngan jejai drp dulu lagi married tau….memang serasi bersama dlm lamborghini tau….hehe….JEJ41 love FAS44…..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    dh agak dh msti seksi giler2 minah nie….erm thniah la lelaki dayus ko dh mmbuktikan ko 2 dayus krn mmbiarkan aurat isteri mu dilihat olh org lain….

    0

    0
    • Anonymous says:

      retis2 pompuan yg suka dok pkai seksi2 nie xde langsung ke perasaan malu?…kadang2 aku terpikir, katakanlah suatu ari nti, time tu retis2 dh berusia & ank2 dh dewasa, then ank2 diorg terjumpa photo2 mama diorg time muda dgn dressing yg seksi/mendedahkn aurat. apa retis tu nk jwb bla ank2 tanya” knapa mama pkai mcm nie dlu? mama xrasa malu ke pkai mcm nie?…atuk & nenek xmarah ke pkai mcm nie?..papa xmalu ke org lain tgk body mama selepas papa kawen dgn mama?”.. mcm mna plak lau ank2 terjumpa photo2 sosial(pegi clubbing/ berpelukan dgn jantan/bercium/minum arak, dll). apa diorg rasa, malu or bangga?.. & xhairan jgak lau diorg sukar nk didik ank2 bcoz bla diorg melarang ank2 berpakaian seksi or bersosial, dh tentu ank2 akn jwb” npe mama nk halang, dlu mama jgk prnah pkai seksikn, & dlu mama/papa jgk pernah bersosial mcm niekn?”.. so pd retis2 & pengomen kat bn nie, berfikirlah semasak2 nya sebelum nasi menjadi bubur.. jgn kte menyesal kemudian hari..peringatan pd diriku sendiri jugak.

      0

      0
      • Anonymous says:

        xmalu pun, lagi malu klu mak ayah asik mengumpat jiran2 sebelah dpn anak2, ajar anak2 ko untuk membuat pilihan yg baik, tau bezakan mana baik mana buruk, bukan buta2 ajar anak, buat ni dosa, ni x boleh tu x boleh, lama2 nnt anak ko memberontak pegi beromen ngan budak laki, pastu mengandung, dpt plak mak mcm ko yg ortodoks, konfem die takut gila babi, amik keputusan lepas breanak buang dlm tong sampah! sory to say, kes buang anak selalunya melibatkan keluarga yg ortodoks mcm ko.. x caye pegi la check kat jkm. klu keluarga yg lebih open minded, anak2 xkan takut utk confront mak ayah bila buat salah..

        0

        0
    • Anonymous says:

      tahniah jugak la laki ko dayus sbb membiarkan ko mengumpat org..

      0

      0
  22. Lengan perkasa says:

    Asal aku nampak lengan jejai macam tak bersih? Macam hitam dan berdaki. Oppssss…

    0

    0
    • Anonymous says:

      weh..berdaki dan hitam tu yg wat pasha jatuh hati..asset jejai..hahaha..

      0

      0
    • clorox says:

      lengan jejai berdaki sebab nd dah tak ada utk jilatkan….dulu nd sanggup buat apa sahaja..janji dapat keturunan jejai, tak payah lah susah2 nak sara anak..jilat muka jejai yang macam kawah tu pun nd sangap..tapi kena buang macam sampah jugak..cian.. tapi tak kisah bulan2 duit masuk, boleh bergaya lagi..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ooo, sekarang giliran pasha pulak la jilat muka jejai yg macam kawah tu????? LOL

        0

        0
  23. Malisa says:

    haha kan propa..hari tu insaf jap tunjuk bahagia beriman dgn berjemaah katanya..sekarang telanjang plk…alahai

    0

    0
  24. meow says:

    gambar yg last tu buatkan i teruja nk p bercuti kt redang jugak

    0

    0
  25. NenetBurberry says:

    artis dooowww..what do you expect? berlakon dan terus berlakon…

    0

    0
  26. butang baju says:

    ari 2 tgk komen fasha, ajak solat kan..tp pic tetap wow… semoga lepas ni fasha akan jadi muslimah sejati.. :)

    0

    0
  27. Amboi2… Harapnya x bercerai ye…

    0

    0
  28. Bekas Anak Ikan Yusri says:

    Jom kita main teka teki..
    Ok aku mulakan dulu..
    Agak2 korang berapa lama dorang bertahan? Bila bercerai?
    Aku bajet hujung tahun ni (December), atau pun awal tahun depan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      lepas nenek ko bercerai kot aku rs!

      0

      0
    • ahkak gile glam says:

      PUIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHLAH BKS ANAK IKAN YUSRY….LPS NI MAK KO PLAK KENA CERAI..DAH BALIKKKKKKKKKKKKKK SKRG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • f says:

      Kesian. Patut jadi bekas anak ikan Yusri, anak mangsa penceraian rupanya kau ni. Nenek pun bercerai? Mesti kau trauma kawen2 ni kan, trus jadi gay. Kau kenal Anwar?

      0

      0
  29. kak propa says:

    Si Lisa surihani apa cite? Lepas kawen terus senyap.populariti merudum perhaps?ahaks!

    btw aku suka pengkomen2 tetap kat BN ni.kadang2 kelakar jugak uols ni.hahaha!korang ni sure xde keje/curi tulang time keje kan kan kan!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Takpe merudum janji suami syg. Lebih baik senyap boleh elak kontroversi. Ni sebok nak kejar glamor, rumah tangga pon tunggang langgang.

      0

      0
    • tsha says:

      merudum? fans dia 2 juta lebih, plg ramai kat msia. twitter dia pun plg ramai followers kat msia nie pon, ko still kate populariti merudum?
      she’s still the top celebrity. unlike fasha, pengikut nye pun x sampai 100k kesian~ hahaha

      0

      0
      • bobo says:

        tp dia x menang pun.. haha berlakon pun tk la pandai mana.. hahaha

        0

        0
      • tsha says:

        bodonye bobo ni. fans dia leh je beli beratus2 sokkaba n vote dia. yg fb ni ade ke org nak buat profile beribu2 semata2 nak like fb lisa?
        lisa x payah menang sbb dia tau dia celebrity plg ramai fans kat malaysia ni…n dia tau stakat fasha tu langsung x sampai separuh fans dia ahahaha terime je la hakikat

        0

        0
      • bobo says:

        kalah juga? setakat dlm alam maya, buat apa? ahaha yang benci pun follow gak kan. ;) org benci fasha, pun follow dia dlm twitter. muahahahaha.. soo mungkin separuh dr fans tu sebenarnya haters hahahaa. sbb haters kan busy body.. lg la nk follow

        0

        0
    • Aku kesah says:

      ala..time boring buka la BN..hilang boring..koje..koje jga..aku lgi koje receptionist..sb tu kdg2 ad boring gak..

      0

      0
    • Anonymous says:

      tau x kt komputer boleh bukak bnyk2 window? so kan boleh sambil2 buat keje sambil mengomen kat sini.. mcm la korg x biase sambil keje sambil chatting??

      0

      0
  30. nak honeymoon jugak says:

    Bestnya org berduit ni, destinasi jauh ke dekat tak penting, asalkan tempat tu dpt memberikan kita kenangan indah. Biarlah fasha tu dh memang m
    cm tu.

    0

    0
  31. aish says:

    untung berduit mcm jejai ni…dua x kwin dpt bini cantik…dlu belum kwin sorok2 cover2 ni dah kwin xmalu2 lg…sonok la fasha dapat jejai..muka kurang tpi duit byk..masa pluk bygkn la peluk duit dia….

    0

    0
  32. anon says:

    xbaik doakan mereka bercerai berai walaupun aku xsk fasha…semoga jejai dpt membimbing fasha ke arh yg lebh baik..:)

    0

    0
  33. meeradriana says:

    perghh…
    pakai bikini siot….hahaha
    aritu bukan tulis status pasal sembahyang jemaah ngan “encik suami” ker??
    lantak ko lah fasha..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ok la dpd ko dh la huduh, gemuk, nak berbikini pun xmuat, ada hati nak kutuk org mandul, lagi hina ko ni!!

      0

      0
      • alohai says:

        ko nie mesti anon yg same mcm kt ats tu…xabis2 kate org gemuk…bikini xmuat…dok ckp org mengumpat ape sume….ker ko yg gemuk nk pakai bikini xmuat???cube jage sikit bahasa ko tu…ko nie tego org dosa mengumpat lah ape ler…dosa ko mulut cabul tu ko xkira plak??tau ler ko tu minat tahap gila babi kt fasa malam nie….xyah ler mati2an nk bekap dia…ape??dia bg duet ker kt ko??org dlm nie tegor dia jer…kalu xd org tego…lg teruk ler minah yg dah sedia teruk nie…mebi dirg xtau cmne nk tego direct kt dia…so gune kn BN as a medium untuk tego dia…to all anon…xyah nk cabul sgt erk…xyah nk ckp aku xkeje..mkn gaji bute ke hape sebab aku bos n this is my own company…so suka ati ler aku nk bukak BN time bile pun….

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        alohai, anon yang kau cakap ni memang dari dulu kejenye back up artis. Dia bukan minat Fasha, dia back up artis-artis yang jadi mangsa kutukan..

        0

        0
      • mr badang says:

        ni mak anon mana plak yg kena sekolah?hahahhaha…amik kau…lain kali ..guna bhsa yg molek cket..budi bhsa budaya kita ;)

        0

        0
      • Anonymous says:

        ye aku la, ko terasa sbb ko gemuk pakai bikini x muat ye, kesiannn!!! muahahah… klu ko bleh cabul mengutuk org lain, aku pun bleh pulangkan buah keras kat ko, sedap x? BN sebagai medium nak menegur?? ko ni mesti bodoh kan? dah la bodoh buta it pulak? ko duduk dlm bn ni nak tegur artis ke nak mengutuk diorg, dasar hati busuk hitam penuh dgn najis mughallazah!! sape yg nak ckp ko mkn gaji buta? ke ko mmg mkn gaji buta? kesian kat ko, dah la bodoh, sekolah pun x abis.. lenkali baca apa aku nak sampaikan jgn buta hati sgt!..

        alaa kipas, die nak kataaku suka fasha pun lantak la, die baru lagi kat sini, stok2 ustajah bn baru nak naik, buta it, twitter, email, fb semua xde.. xde medium lain nak kutuk eh nak tegur artis katanyeeeee…. such a Loser..

        eleh badang, klu aku xde budi bahasa pun, janji hati x sehitam ko, oopssss..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waaakakakakakakakaka…. Anonymous, kalau ko komen, aku mesti gelak sampai keluar air mata.. aku rasa dia memang baru kenal blog ni, sebelum ni dia masuk internet cuma tau guna mirc jer, chating kat channel #mamak, #kampung….. Mana dia kenal Myspace, Friedster eKawan, facebook, Twitter, Tagged bagai……

        Waarrkkhhh..kah..kah..kah..kah…

        p/s: teringat masa form 3 dulu, masuk cyber cafe setengah jam RM7, email guna Lovemail. Tah mana pegi Lovemail tu skarang.. Hotmail tu tah ada lagi ke tak..

        0

        0
      • Pendekar Bujang Lapar says:

        betulllll alohai….masalahnya ramai sangat pakai nama Anonymous…….kadangan gua pun rasa confius sikittt…
        Kipas Susah Mati Neelofa kau pun satu setakat pernah jadi kuli ngan production pun nak kecoh kat BN ke???????entah-entah kau ni jenis macam budak bob yang kutuk rita rudaini dulu…..bangga sangatlah tuuuuuu…

        0

        0
      • Anonymous says:

        alahai pendekar, ko jgn nak kutuk org kuli sgt la wei, ko tu keje ape? klu setakat kuli jgk, xpayah berlagak!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Pendekar, aku bukan nak berbangga, masa tu aku cuma nak jelaskan kenapa aku selalu back up artis, kan aku selalu keje dengan diorang.. so aku tau la diorang sebenarnya macam mana… Takder la teruk sangat macam yang orang dalam bn ni kutuk… sama jugak macam kita…

        0

        0
  34. qaseh says:

    kadang2 aku kompius,
    yang si pemaki2 fasha ni of kos la haters die kan
    tapi punye berlambak view entry pasal die ni..
    saje suke buat dosa kering erh?
    dok kate die pakai seksi la ape lah, mmg sah2 la die berdosa sbb pakai seksi
    abis yang si pemaki/pengata ni tak pasal2 dapat saham free
    die dapat pahala free2 dari hasil mulut korang..tahniah la..

    btw tak payah la nak smpai berteka teki, sejauh mane perkahwinan diorang tu.
    korang2 yang dah kawin tu, yang dok sebok jugak nak komen mengata-ngata fasha ni, better jaga rumahtangga tu, silap2 orang pulak berteka-teki untuk korang..who knows?

    lagi satu, ikut die la nak honeymoon kat mana pun..
    dalam malaysia ke, oversea ke.
    or after this die nak pergi oversea pulak ke..
    ye biar..

    p/s: aku sure sangat2 mesti ada antara pengutuk2 fasha ni yang belum pernah sampai redang pun kan? kan? kan?…

    0

    0
    • emma says:

      mmm..walaupon aku ni bukan peminat fasha,tapi aku tumpang happy dengan kebahagian die..tayah la nak teka teki ape sume bagai,jodoh ajal maut sume di tangan ALLAH SWT..korg yg berteka teki tu sume siapa?wali ALLAH ke,korg ke yg catit dosa pahala,sedangkan ape yg korg cakap sume akan dicatit..n tayah la nak cakap2 pasal nora jugak..masing2 dah ade hidup masing2..yg lepas biar la lepas..ape yg dorg buat lepas ni,tu hidup dorg,…dorg tak rugi pape pon,makin kaya sebab kerja keras..yg korg dok maki hamun tak tentu pasal…ape dapat,makin kaya ke??tak kan..
      hidup kite tak selalu di atas,kadang2 terjatuh jugak..mane tau satu hari,kite berada di salah satu tempat antara nora,fasha atau jejai..ape perasaan kite plak..ALLAH tu maha adil dan maha mendengar…

      0

      0
  35. Anonymous says:

    abiskan tempat dlam malaysia dulu,sbb pasni pasha nak ajak jejai travel around the world plak..

    0

    0
  36. encik subuh says:

    u all. Plg penting dh berkahwin. Kurang2 dosa maksiat tu dh xder. Yg kita risau ramai yg blum kwin tpi mcm blangkas..selamanyer bergelumang dosa..risaukanlh diri kita..anak2 kita..saudara mara kita..itu lbh baik dr mgkritik bikini n lokasi depa ni. Xder mknernyer

    0

    0
  37. kis says:

    sbb nape anda kahwin dgn og tue : die dgn saye byk persamaan
    sbb nape anda cerai dgn og tue : die dgn saye byk dah tak sehaluan
    T___T

    0

    0
  38. non says:

    apa yg aku suka pasal fasha nie kan..dia xpedulik n ambik pusing apa pun org nak ckp, dia adalah dia, jd diri dia, x hipokrit, berlakon pandai, displin bagus, sampai shamsul yusof pun puji dia.

    0

    0
    • qaseh says:

      kalau aku jadi fasha ni pun, malas aku nak ambik pusing dengan orang yang cakap2 or mengata aku.
      kalau dalm hati tu mmg dah tak suka… ade je..
      tetibe aku teringat words..

      “dogs bark if they don’t know the person”

      0

      0
    • diel says:

      A’ah… berlakon jek bagus. Agama letak tepi. Kadang2 aku rasa baik amik pedulik cket kata2 org. Tak semua org bg nasihat yg tak membina kat dia. Kalau orang nasihat, suh berubah cket2, jadi org yg lebih baik, apa salahnya ambik? Masih lagi nak tegakkan benang yg basah tuh nape? Nanti dalam kubur, bukannye malaikat soal sejauh mana kau pandai berlakon or sejauh mana kau pandai wat dek dgn nasihat orang. Huhu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        haa’ahh nnt malaikat pun x soal bape bnyk ko mengutuk org, just nnt nak tentukan neraka or syurga tempat ko je, ko kene carik org yg ko umpat/kutuk/hina.. and sorry to say, ayat ko x nampak mcm menegur pun.. mcm mengutuk ade laa..!!

        0

        0
      • diel says:

        Yelah anon.. kau aje yang betul.. Asyik fikir negatif jek nasihat orang. Asal nasihat, ustazah, ustaz. Perluke sempurna dulu baru boleh bg nasihat kat orang? Aku tak faham.. kenapa manusia suka membenarkan or membetulkan benda yg terang-terang salah? Dipuji, dipuja. Kalau kita betul-betul suke, kita mestilah nak bawak dia ke jalan yg benar. Bukan makin puji bila dia buat bnda yg terang2 salah. Btw. aku rasa aku taklah kutuk ape pon kat Puan Fasha Sandha tuh. Cuma aku fikir, ada baiknya dia amik pedulik nasihat orang2 yg sygkan dia n nak dia berubah. Bukan abaikan. Tak apa jadik hipokrit, yg penting, perintah Allah dilaksanakan. Lama-lama, ikhlaslah nanti.

        0

        0
      • Anonymous says:

        nak nasihat org x perlu sempurna, tp perlu ikhlas. dlm konteks ko, aku sikit pun xnampak ko ikhlas. if ko ikhlas, gunakan bahasa yg baik, sampai tepat pada orgnye bukannye kat sini. nak aibkan org, nak malukan org dgn menyatakan khilaf2 diorg tu yg ko katakan menegur? aku rs ko ade masalah attitude. ade komen kat atas suruh tgk youtube video islam and ego by nournam ali khan.,. better ko tgk. sama2 belajar. klu x pandai english, mintak org translatekan, insyaallah.

        0

        0
      • diel says:

        Aku insyaAllah faham English Anon. Cuma aku rasa, aku lebih selesa guna bahasa melayu. Cadangan kau, insyaAllah akan aku cuba buat. Cuma yg aku tak faham (sebab tu aku mohon penjelasan), kenapa perkara yang salah kita kena puji? Kau macam puji and bekap dia anon. Aku tatawlah anon yg mana satu, tapi komen2 kat atas, mcm byk yg sokong apa yg dia buat, suruh dia tutup mata, tutup telinga, tutup mata hati dari dengar teguran orang2 sekeliling. (yelah, bukan aku yg tegur, sebab pada kau, apa yg aku ckp bermaksud kutukan n tak ikhlaskan). sebab byk org support dia, lagi dia rasa tak kisah. Berckp soal teguran direct kat dia, apa kau tataw yg org yg tegur dia kat fan page dia kat FB kena ban? Berckp soal attitude, Aku rasa pada pihak Fasha (mgkin admins page dia) pun ada masalah attitude jugak kat situ.

        0

        0
  39. unknown says:

    dlm pic yg 1st skali…tgn fasha mcm lebih kurang tgn jejai aku tgk….dah mcm jantan…..hahahahaaaaaaaaaaaaa…minum herbalife la wei bg re-shape balik…muke cantik…body x cantik…hehe :P

    0

    0
  40. jemah says:

    xkn LAGUNA REDANG je fasha? nape xstay kt BERJAYA REDANG..? kate anak tan sri :) huhuu.. anyway selamat melayari bahtera perkahwinan.. semoga ini perkahwinan terakhir jejai dan perkahwinan pertama da terakhir utk fasha.. be a gud wife k.. berubah la kerana Allah.. kesian suami kne tanggung dosa2 u.. if u luv ur husband then berubah la.. tutup buku lama, buka buku baru.. :)

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      hello jemah, ko nak suruh fasha berubah wat pe?? Suami dia pun tak suruh dia utk berubah & suka dia camtu kan?? nape nk kesian kat suami dia sb kena tanggung dosa dia plak dh suami dia suka dia cam gini. Biar 2 org tu tanggung la dosa masing2 & biar jejai tu tanggung plak double dosa dia & wife dia tu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      lenkali jgn bodoh sombong, tu kan berjaya redang! ade hati nak kutuk org, ko pun x mampu aku rs nak gi sini!

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Asal orang kaya jer kena bercuti oversea…asal orang kaya jer kena honeymoon kat oversea.. Tu la minda korang! apa, buruk sangat ke Malaysia ni? Orang kaya macam Jejai dah bosan la bercuti kat Hawai, Gold Coast, Cannes tu.. Korang penah pegi luar negara? Haramm……

      0

      0
    • dea says:

      laguna redang best ape..ritu penah gi sana..rasa resort tuh paling mahal kt redang ie laguna redang la..bilik biasa pun ribu2..fs & jejai of course la duk honeymoon suite ok..berjaya redang tuh biasa2 aje..

      0

      0
      • Anonymous says:

        hoii ko ni mesti x reti google, cuba ko check bilik laguna redangrate berape, berjaya rate berapa, jgn ckp xde asas, kang org kata ko bodoh ko marah!

        0

        0
      • Anon says:

        Hoi!! Resort paling mahal kat Redang adalah The Taaras (Berjaya Resort) Bodoh.. Laguna tu cikai je..

        0

        0
      • Anonymous says:

        cik dea, sblm ko menginap kat satu2 hotel or resort tu, better ko check dorang ada cf ke dak.

        0

        0
    • Ali says:

      Cik semah oii.. Fasha pegi The Taaras (Berjaya Resort) la tu.. Aduyai.. Memalukan sungguh la kau ni.. Kalau tak sure diam2 sudah..

      0

      0
  41. Anonymous says:

    mesti ramai yang nak muntah kan…? apa kata kta muntah sama2…
    uwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…….!!!

    0

    0
  42. Sukati aku lah nak komen aper pon dah pendapat aku! says:

    ni honeymooooooooooooooooooooooooooon yang ke berapa kali nih??? lalalalalalalalalalallalala..(hipokrit sungguh)

    0

    0
  43. karipole says:

    cantiknya redang.ntah bila aku bleh sampai sini…

    0

    0
    • joyah kepoh says:

      aah…aku pun xsmpi sn lg….teringin nk dgr laki aku ckp..mak hg…thun ni kita p bercuti kat redang nah..

      0

      0
  44. Anonymous says:

    aku respect ngan fasha. walau orang kutuk gila2 kat dia. tapi dia tetap relax dan tak kisah. semua orang boleh berubah. contoh wilma ngan irma yang sexy gila. sekarang dah berubah. kita doakan yang baik baik. semoga bahagia. jodoh dia memang kuat. we love you fasha. pada aku fasha artis paling cantik kat malaysia.

    0

    0
  45. loving says:

    slmat b’bulan madu kpd Fasha & Jejai…..

    0

    0
  46. torpedo says:

    besh2 g redang….

    0

    0
  47. Cik Rini says:

    kite ckp banyak2 pun xde faedahnya..fasha kan miliknye jejai..maka kalau dia berdosa, dan suami pon xtegur..jadi biarla dosa2 itu ditanggung oleh si suami. jgn kita tanggung sekali dosa2nya..tak gituwwww..=)

    0

    0
  48. bini mael lambong says:

    dia nk seksi ke ape ke lantak la dh laki dia suka..aku x penah minat ng fasha tp xde la aku nk kutuk fasha ni..ok la gambar2 dorg honeymoon ni…xde la over sgt mcm yusry&lisa..menyampah

    0

    0
  49. JEJARI KONTOT says:

    dah nama pun kat laut.biarlah dier

    0

    0
  50. fs says:

    dulu aku suka FS(masa t’pengaruh ceta natasha) ..tp leps ceta dy p kenduri kawen cousin dy pakai skirt atas lutut, dengar nama dy p0n aku pening2..ceta natasha 2 pon x tengok sgt, pa tah lg ceta yg da di tv3 skrg..sori fahrin x tengok lakonan u coz da dy..huhu

    0

    0
  51. aku yg biasa2 says:

    dulu aku suka layan BN ni..tapi sejak wujud anonymous aku dah jadi xsuka.meluat dan menyampah sangat.agaknya dia ni penganggur yg dok hadap BN pastu perasan nak jadi moderator.sume komen dia nak balas.berlagak suci dan pandai.nak muntah ijau aku.blah la ko bangan*!…pi cari keje la woiiii……………………………….haktuih!

    0

    0
    • Anonymous says:

      elehhhh x suka bn konon, ko komen jgk kat sini, maknanye ko baca jugak.. puiiiiiiiiii!!!! btw ko kata anon yg mana? muahahahaha

      0

      0
    • Abg Zaini Kipas Susah Mati Neelofa Sudah Mati says:

      anon yang kawan baik ngan si kipas……..dorang tu moderatorr kottt…….aku pun dah lama nak muntah ijau dengan perangai dorang tu……dah macam x sedar diri pun ada gakkkk..

      0

      0
      • Anonymous says:

        alaaaa abg zaini nak kwn ngan kitorg kannn… meh meh join skali.. sila2, jemput2 minum makan ape yg ade..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        moderator kepala tengkorak kau…. ko tu yang tak sedar diri.. ko nak guna nama arwah abang aku? Nak bahan aku? Guna la… at least arwah abang aku confirm dah masuk syurga sebab dia meninggal masa umur dia 7 tahun.. Ko ader? Tak payah nak bahan orang sangat la wei… tilik diri sendiri dulu.. Dah ko kata Harith Iskandar bodoh sebab kasi nama pelik, lepas tu bila orang bodohkan kau, kau nak meroyan kat sini pulak..??
        Wei, unta padang pasir takder malas macam kau laa…!!!!!
        Hari-hari mau pinjam, hari-hari mau pinjam….!!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Anonymous, ko nak berkawan dengan dia ke? Ke saja-saja sarkastik? Waaaakakakakaka!!!

        0

        0
      • Abg Zaini Kipas Susah Mati Neelofa Sudah Mati Masuk Neraka Ke7 says:

        ada aku kesah dengan kuli production macam kau!!!!!!!!!!!!!!!!!ni nak tanya juga….mak ngan bapak kau hidup lagi x????ke dah mampus macam abang kau……hehehehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        kipas, org mcm ni nak berkawan? aku sedih dgt dgn dia, aku kesian ngan mak ayah dia. sighhh

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Laa… aku ingat habih dah, ada lagi? Hehehehe….. dia ingat kita goyang kut dengan kata-kata dia tu..?? Tak terkesan langsung…

        0

        0
  52. fs says:

    dulu aku suka FS(masa t’pengaruh ceta natasha)..tp lepas dy p kenduri kawen cousin dy masa kat PGA ulu kinta pakai skirt sejengkal dr lutut, aku dah pening2 smua sal dy..ceta natasha 2 smpai la xmau amik tau cena cetanya..pa tah lg ceta skrg yg da di tv3..sori fahrin x tengok u coz dy..huhu

    0

    0
  53. Supermak says:

    Masa baru kawen tweet kata tgh tunggu hubby balik utk berjemaah bersama..ingtkan dah berubah la ke jalan yang baik la…tapi g honeymoon still seksi..camna tu???jejai jawab??

    0

    0
  54. lulu says:

    pasha ni batakk..gambo goren ikan pon nk post kt fb ,pakai tdededahh pon nk post..perakkkkkk sunguhhh murahan cow ni pashaa

    0

    0
  55. chentalove says:

    seksi jga si Fs ni pkai bju mcm tu…
    tak pe la,laki dia tak lrang pn kn….
    lpas ni nk prgi mna lg ‘honeymoon’ tu….tak ptt kt Malaysia je…nk rhsia jga kot.

    0

    0
  56. nur says:

    kesian, kahwin tanpa ibu mertua… :)

    0

    0
  57. datin says:

    wow nice view, wise choice for honeymoon.

    sudah sudah lah… jangan mengutuk FS, beri dia ruang…
    sempat ker nak minta maaf dgn FS? dosa dia dgn tuhan, dosa kalian dgn dia, kena minta maaf dgn dia tau!

    0

    0
  58. Anonymous says:

    yg fan fasha mengutuk nd, yg fan nd mengutuk fasha.. ape nak jd ngan korg ni? best sgt ke mengutuk org yg korg kenal pun x? bwk2 bersihkan hati tu..

    0

    0
  59. lovelime says:

    FS nie sudah2 lah nak tayang kemesraan dia and hubby. salah guna fan page pergi letak beria2 pic dia & update status msk lah itu lah ini lah…mmg lah tgh happy tp retis lain pun tak lah almost everday update status pasal kisah peribadi.Bkn dpt bujang pun duda kot….

    0

    0
  60. baby says:

    I’m happy if fasha is happy. Fair enough. Tak sabar nak tgk ‘Seindah sakura’ ptg ni. Walaupun Fasha tak keluar lg, drama ni mmg dah sedia best. Paling kagum tgk Sheryl Merlis. So, pure! Mak Mah pun outstanding. Wei nara bg la satu scoope pasal Sheryl Merlis pulok.

    0

    0
  61. Don says:

    Fasha Sandha,
    I nak ucap taniah kepada you kerana akhirnya dapat juga kamu kahwin dengan Jejai.
    For a long time you have been denying the fact that you wreck Nora’s marriage but come on Fasha, the whole Malaysia know the truth already.
    I just hope that you akan menjaga anak Jejai dan bukan try to pisahkan the son from his parents. When you have your kids with Jejai, please do give some priority to his frist son too.
    Berbaik dan minta maaf to Nora cause she do deserve it after the whole drama you put her in.
    I don’t know if it is true but if it was Nora that threaten you and made you do the report, i think you should just accept it cause she was at a vunerable state of being pregant and have to deal with a slut like you trying to ruin her that marriage.
    Please jaga you iman and not just say with words and no action at all.
    Al last, you got the man but please, don’t cntinue hurting others for your own satisfaction.
    I wish you all the best and may alway punish you for your sins and bless you for your pahala.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sorry to say, its not fasha who ruined the marriage but jejai instead. He should not marry nora at the 1st place when he knows he’s in love with fasha.. he’s so stupid to make the decision and too stupid to marrying sumone he never loved just to prove to fasha he can get sumeone else better than fasha. at the end of day, he knows he was wrong but it was too late!

      0

      0
      • Don says:

        So, are you trying to tell us that it is okay to play with a womans heart and feelings? Hahahaha.
        But still, wasn’t Fasha all over Jejai even after his marriage with Nora. Why didn’t she back off? She had a choice but she choosed to wreck a marriage for her own satisfaction and future.
        No one can deny that Fasha had a choice to either move on with her life with someone else or stay and wreck Nora’s marriage.

        0

        0
      • Anonymous says:

        don oh don, i didnt say its ok for a guy to play around with woman’s heart. what im trying to say, its not wholely fasha fault, why ppl only see fasha’s fault but not jejai? she tried to let jejai go so many times, cant u see how many times they broke off? the how many times jejai came back? plus nora and jejai’s marriage wrecked years ago, nora has moved on, why not u and all of us? yes i also feel the same way as u, but it’s all in God’s hand. just let it go, let them be happy. jejai was wrong for marrying nora eventho he doesnt love her, fasha was wrong for her love towards jejai, nora was wrong marrying a guy who she knows is in love with another girl. so everyone is wrong. and everyone has moved on. why cant we?

        0

        0
      • isabell says:

        its ‘toying’ not playing lol

        0

        0
      • Anonymous says:

        sory grammar nazi isabell.. but both can be used for malaysian english.. unless if ure oxford english nazi.

        0

        0
      • Anonymous says:

        btw hi isabell.. ;p

        0

        0
      • Don says:

        You can anything you want…we can say anything we want but i know that Allah knows the best and even when we look at certain peoples life and envy them because they have everything that they have ever wanted…..deep down in their heart, their are suffering.
        May Allah bless us all.

        0

        0
    • papa says:

      ehh..orang putih pun minat gak baca gosip kat malaysia ni ek?

      0

      0
  62. ina says:

    aku dah lama doakan kebahagiaan fasha dan jejai…..alhamdulillah…semoga dikurniakan baby cepat2

    0

    0
  63. Kodok Ngok ngek says:

    Anak katak dinamakan berudu,
    Berbulan kemudian, nak dapat madu…
    Yahoo!

    0

    0
  64. Akus says:

    wah…cantiknyer pulau redang…rs cm nk g sana je skrg..good honeymoon in malaysia..moga bahgia hingga akhir hayat…buat semua buang keruh ambil yg jernih ye..

    0

    0
  65. mohd fazrull bin azahar says:

    gila seksi fasha.. ish2 bila nk insaf ni..

    0

    0
    • awek kepada mohd fazrull says:

      hey suka hati dia lah nk insaf ke x? kecoh sehhhh!!!!!

      0

      0
    • schafiza al yahya says:

      SRK lagi seksi.. mantap sehhhh!!!!

      0

      0
    • siti nadia kamsari says:

      hoiiiiiiiiiiiiiiiii…tolong sikit..aku lagi sexy okkey….stakat pasha sendat ni celah gigi i jerrr..puihhhhh

      0

      0
      • abang strawberi says:

        setakat pakai baju batik potongan kurung moden hijau tuh xd makner nyer seksi..

        0

        0
      • siti nadia tulen says:

        hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nadia kat atas….jangan nak menyamar jadi aku lah…ko tak tengok aku lg….aku juare Miss Gombak kot..takat hang ni..bukan takat celah gigi..celah lobang hidung SRK ngan NAW pun xdak..puih puih puih puih

        0

        0
      • siti nadia pelesu says:

        tulen bang…!

        0

        0
      • siti nadia tulen says:

        nadia kat atas ni fake…i tulen tau….hari ni i pki baju hijau..baju batik lagi tau…takat SRK ngan NAW bukan saingan i la ok…huhhhhhh

        0

        0
      • siti rosngatin bt kajar says:

        woit, aku lagi cun la.. bontot aku terbaik.. boleh garu2.. ko HADO?

        0

        0
      • anak kepada NAW says:

        aku report kt NAW.. korang bkn wat keje, asyik dok tgk abg nara jerr…!

        0

        0
      • ajilah anak rosngatin says:

        NAW tu mcm buat keje.. same je aku tgok.. juling jgk mata nye.. hahah

        0

        0
    • Anonymous says:

      korg ni dh kenapa??? kelakar!

      0

      0
  66. eina says:

    salam kpd mereka yg beragama islam, salam sejahtera kpd mereka yg bkn Islam.. Knp perlu kita hina Fasha?.. mereka da pon berkahwin secara sah, seksi pon ape masalah kamu semua?.. Fasha ada suami, biarlah suami yang menasihati dia.. kita yg sesama islam ni berdoa untuk kebaikkan je utk die berhijrah.. semoga Fasha bahagia bersama suami tercinta.. Thniah

    0

    0
  67. rosmina @ ngau says:

    aku suka bontot fasha mantap.

    0

    0
  68. aleeya come says:

    amboii fasha…..eppynye dye honeymoon..apelah si jejai kerepot 2 bini punyelah SEKSI mcm 2 dye boleh buat derkkk jerr…ape punye suami lha..ex wife dye pon seksi mcm bini dye yg skrg ugak..tp x thulah dye kan dok buat umrah, so arap2 dye akn berubah and then bertemu jodoh yg baru… (kelasss ayat aq..huhuhu)

    0

    0
  69. Baby says:

    Sebenarnya kita takleh kata bukan2 kat suami dia if suami dia biar isterinya telanjang ke, tak tutup aurat ke…when my sister sendiri ada yang tidak gemar menutup aurat (cuma dia seorang), then dia berkahwin dna suaminya ok saja dia seksi, kita nak kata apa? Nak2 pula my sister tu baik sangat sampai my family tak dapat nak benci dia semata2 dia tak tutup aurat. So kami cuma mampu doa. Masa dia solo, leh la kita nasihat bagai, tapi bila dia dah kawin, tu suami dia yang tanggung, kita yang sedara islam ni kena tetap berbaik dengan mereka. Betul tak?

    0

    0
    • ashypink says:

      nak buat macam mana kalau suaminya sanggup tanggung dosa isterinya…diharap akan sempat berubah la insyaAllah….doa kan yg baik2 saja..

      0

      0
  70. sukor bin ngah says:

    i suke fasha.. wife i mcm fasha tp beza nye wife i pandai masak nasi dagang..hahah

    0

    0
  71. rura says:

    biarlah ….Fasha tetap Fasha Sanda yang boleh bertahan lama sebagai bintang airmata junior – korang boleh ?

    0

    0
  72. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    cantek jugak pulau redang ni eh romentik kalau bawak mateair kt tempat ni……..jejai kalau ada kawan2 yg blom kawin kenal2kn kt minah jambu ok minah jambu sedia menanti n menunggu……untok fasha lov uuuuuuuuu…….

    0

    0
  73. cici says:

    panas giler thread nighhh…. phuhhh sumerrr statement gunung berapi…
    nampak gayanya, aku makin rajin melepakk kat beutipu nara… dulu jarang.. laa ni tgk komen yg munta dara… buat aku berpinarr ilang stress wakakakak

    0

    0
  74. h33n says:

    sory la guys off topic, biar lah apa nak jadi dgn si fasha ni. even aku geram kat dia dulu sbb scandal ngan jejai but now im over it dah. I mean tgk la gambar si nora danish yg we sangka baik tu, dah tebukti kan….yg maybe jejai je tau cite betul n pndai memilih..anyway,aku jarang sgt follow drama ke filem2 ke tapi aku x minat tol dgn si neelopak tu. dia sebenarnya x la sebaik di sangka, dulu dia couple dgn budak U ni, diorang mcm laki bini.dulu sblm top, kat twitter die ad gambar die duk atas peha budak U tu. x perlu la kowt aku sebut nama. ada gak gmbar diorang dinner n lopak pakai sexy gila. korang pndai nilai kan mana yang patut di bangga

    0

    0
  75. Anonymous says:

    kalau aku jadi jejai kan… aku kawin balik dgn nora…biar nora jadik 2nd wife……dua2 hot and sexy…konfem tidur ku nyenyak dibuai mimpi yg indah2,,,tp sayang 1000x sayang….aku bukan jejai

    0

    0
    • Anonymous says:

      errr aku pun sependapat ngan ko, ape salahnye kawen blk ngan nd jd bini no 2,bukannye x mampu..

      0

      0
  76. Dumb FS says:

    Korg try tgk fans page FS aku rasa dlm negara bi dia jer artis yg sediakan perkhidmatan bas untuk peminat p sanding dia siap berbayar and ade lawatan shopping lg…haha huhu hee bengong btl FS memalukan je!ko ingat rombongan sekolah ke?klu nak buat kelainan pon agak2 lah wei!!!laki kau kaya ka knp xbg free trs pd fans ko?seb lah lakonan ko meletop…klu x mmg 2×5 neelopak!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko kencing pun x free wei, asik nak free je, pegi minum air sungai gombak.. shuh shuhh..

      0

      0
  77. […] Ramai artis yang memilih destinasi luar negara untuk berbulan madu. Contohnya seperti Awal dan Scha yang berbulan madu di New York. Lisa dan Yusry yang pergi berjalan-jalan sekitar Eropah. Namun bagi Fasha dan Jejai, destinasi pilihan untuk berhoneymoon mereka ialah … Continue reading → […]

    0

    0
  78. apa yang buruk sangat dengan FS ni ? bagi aku ok je. cantik mmg cantik. antara artis wanita melayu yang tercantik. dengan FS semua keburukan sj korang nampak ya. Dgn ND semua simpati sj ya. baik sgt ke si ND tu ? baik ke bini yg kaki clubbing, siap tayang middle finger up kat FS. pastu despret sgt nak lelaki, buktinya, keluar foto2 dia dlam GLAM baru2. baik sgt ke tu ? as an artist, ND berhak menerima/menolak tawaran bergambar lucah mcm tu, apatah lg dgn status jandanya. dah serupa dgn RCW. cubalah ikut mcm CT Nordiana, Rita Rudaini ke. gi mekah, dgn kuku panjang, kepit beg mahal, siap mekap2an, gambar berdua2 dgn adi putra ??? Klu FS dibenci kerana rampas Jejai dari ND, bagi aku tak betul. terbukti ND bknlah sebaik mana. ND tu plastik, hipokrit bg aku.

    0

    0
  79. Anonymous says:

    best la habiskan duit bapak…jejai2….

    0

    0
  80. akupunyasukalah says:

    seksi pun hal dia..ko kesah naper weh pembaca blog..at least korang tau la dia saper..compare to those yang pakai tudung…aku ada kolik sorang pakai tudung labuh kemain kan siap stoking lagi tapi mulut dia ya ampun…kalah CNN BBC Astro bagai…pulak tu suka dengki2 kat orang..pendek kater dia lah alim cam malaikat..org lain semua berdosa..dia sorang je tak sbb semayang cukup jam..memalukan!

    0

    0
    • diel says:

      Assalamualaikum encik ke puan aku punya suka. Jangan cakap orang tuduh labuh macam tuh. Sekurang-kurangnya, pada pandangan kasar kita, dia dah cuba berusaha jadi lebih baik dari segi auratnya. Menjaga maruah dari pandangan bukan mahramya. Tak apelah kalau tak ikhlas pon.. sekurang-kurangnye mereka berusaha. Betul.. orang pakai tudung, tutup aurat, berjubah, berbaju kurung tak semestinya baik… tapi.. orang yang mendedahkan aurat, tunjuk apa yg patut ditutup kepada lelaki bukan mahram, konpom bukan hamba Allah yg baik. Aku bukan cakap kat Fasha sorang jek.. tapi kat semua org termasuklah diri aku sendiri.

      0

      0
      • cici says:

        setuju dengan Diel , at least dosa menutup aurat dah terlepas satu, yg lain usaha ubah laahh… nak kutuk dia pakai tudung bermulut CNN BBC hurmmm mcm ade personal intention tak puas hati jaa haha..

        bertudung + mulut lahar = 1 dosa
        kepala bogel + mulut lahar = 2 dosa
        kepala bogel + mulut baik = 1 dosa
        bertudung + mulut baik = 0 dosa…. nak yang mana??? pilihh,,, muhasabah lerrr & istiqamah dalam apa jua perkara yg di lakukan,,,, ni semua asyik nak menyalakk jerr marah org , kutuk org,,, hurmmm apa nak jadi ngan dunia akhir zaman,,,,,

        0

        0
  81. izino says:

    perrgh kan bagus kalo fasha tu terus bogel

    0

    0
  82. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    bogel teros lah senang !!!!!! susah2 sangat lah !!!!! nyampah pulak lah minah jambu eeeeeee benci benci benci !!!!

    0

    0
  83. meluat tengok ors seksi says:

    knp la suka pakai seksi2….terbelah sana sni…buka cna cni….tunjuk celah nu, celah nie…..klu tya agam, mesti jwb islam…tapi pakai baju lgsg x dak ciri2 islam….hmmmmm….bertaubat la sementara sempat nie….

    0

    0