Written by AbangNara | February 24th, 2014

Walaupun sering gagal dalam percintaan, Aliff Aziz nampak gayanya tidak pernah putus asa untuk mencari si dia yang bakal disunting menjadi isteri. Selepas putus dengan selebriti seperti Anne Ngasri dan Adira, terbaru Abang Nara menerima beberapa gambar Aliff Aziz di samping seorang wanita yang tidak kurang cantiknya. Kemesraan mereka menampakkan seolah-olah hubungan yang terjalin adalah lebih daripada sekadar kawan.

aliff aziz dan kekasih

Putih melepak bukan wanita di atas? Untunglah Aliff Aziz sekiranya benar si cantik jelita ini benar-benar kekasihnya. Namun mungkin jua hubungan mereka tidak lebih daripada peminat atau kawan biasa. Daripada informasi yang diberikan, wanita ini dikatakan pernah berkahwin satu ketika dahulu dan telah pun mempunyai seorang anak.
aliff aziz dan kekasihKalau benar Aliff Aziz bercinta dengan wanita ini, tahniah diucapkan. Memang sama cantik dan sama padan. Kalau masih dalam fasa mengenali, teruskan berkenalan dan mana tahu memang yang ini adalah “the one” buat Aliff. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: 10 perkara tentang WhatsApp yang anda perlu tahu


aliff aziz dan kekasih

aliff aziz dan kekasih
aliff aziz dan kekasih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (5 GAMBAR)Adakah Ini Kekasih Baru Aliff Aziz?

  1. amore says:

    @@ monyet api ke orang tuu??

    0

    0
    • kookie says:

      Dgn camera 360. yang gelap pun putih melepaks n gebuss..
      stok mcm ni nak buat isteri ke bang nara?takut ceq tgk.

      0

      0
      • Anonymous says:

        adoi, lawak la..
        monyet api plk XD

        tak payah bajet omputehhh sangat oii !

        hazabedah sgt haku tgk !

        0

        0
        • Olga says:

          sikit ari lg adik dia pulak r tayang balak mcm abang dia..

          0

          0
        • K.A.A says:

          cepat btol dpt pengganti… bila solo buat muka kesian.. bila dah ade pengganti buat perangai mcm org dah kawen.. x best la dia ni.. attitude not good..

          0

          0
        • Didi says:

          Dapat restu kah kalau macam ni? Tapi siapalah aku nak pertikaikan. Btw lagu tak selalu dgr, tapi kontroversi je banyak. Bila wartawan tanya, biarlah ia jadi satu pertanyaan. Waklu.

          0

          0
    • abang yang tak bangang says:

      kau ni pon nara kok ye pon nak bodek alif aziz xpayah la smpai mcm tu skali. dah xde rupa manusia aku tengok si pompuan tu. muka gadis desa ade hati nak blonde.

      0

      0
    • Olga says:

      MUKA AWEK DIA MACAM BAPOK SIAM!

      0

      0
    • GM, says:

      sorilah, aliff.. muka ko dah macam erry putra aku tengok..

      0

      0
  2. bintang says:

    aiyoooo………..sesuai lah tu berdua…….

    0

    0
  3. ships says:

    potih melepak

    0

    0
  4. nadia says:

    camera 360..hikhikhik

    0

    0
  5. mia says:

    Geezz..xde cite lain ke selain mamat sendu ni??

    0

    0
  6. Mila says:

    cantik mendenye abg Nara ni…
    cer rmbut tu kasi itam…
    sedih tul jd Melayu Singapore cm ni …

    0

    0
    • damai says:

      Puan Mila, nak comment pun agak2lah. knp nak mention pasal negara pula. u tink ur own country budak2 melayu baik sgt ker, sama aja, lagi teruk pakai tudung lengan pendek tshirt ketat lepak kat complex2. buruk2 org melayu spura mrk yg pakai tudung lagi tahu syarak, jarang sekali nampak yg berlengan pendek pakai tudung. negara kita semua sama ada masallah akhlak. so pls dont ever babitkan negara or mak bapak jika nak comment

      0

      0
      • poyo says:

        jgn nak merapik…same je melayu singapore…ade je yg pkai tdung baju cam sarung bantal koyak….

        0

        0
        • damai says:

          Poyo, tahu juga sentap if org sebut hal melayu malaysia kan. so ini blog artis yg hang nak sebut2 negara apa pasal. pleaselah jgn nak merapu salahkan negara, ramai juga org2 awak dtg sini kerja cari rezeki, jadi kalau nak kutuk ker apa ker tlg jgn babitkan negara.

          0

          0
        • poyo says:

          Aku tak nak merapik.Aku tak nak kutuk melayu Singapore.Aku nampak pat JB pat KL dan mana2 melayu malaysia berlambak pakai tudung baju sendat macam sarung nangka tapi paling best paling common pakai tudung baju tshirt lengan pendek.Tak tahu hukum ker or dah jadi trend.

          0

          0
      • CACA says:

        boo singapore melayu tak sedar diri BOOOO!!!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          @ Caca – Sesama umat Islam aku tak-kan boooo mereka be it mereka fm Singapore or Malaysia.Yg patut kena Boo its u Caca bodoh bangang Boo 3 Kali Boo Boo Boooooo……………… ambik kau! Bodoh nak mapus panggil orang Melayu S’pore bodoh diri sendiri maha BODOH!!!!!!

          0

          0
  7. Nurul says:

    Kesian hidup kau ni Alif oi.

    0

    0
  8. aku tetap aku says:

    lame nya tak komen kat gossip abg nara ni… aliff aziz ni taste Janda ke? abg nara ni satu gak.. rabun ke.. tak cantik terus pompuan tuh.. belom ade ikatan dah main laga2 pipi.. dengan mua bangga lagi tu.. nanti cakap gmbr superimpose… tuiiii

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aliff ni suka Janda meletop.Aku pun suka Janda meletop kita sama taste bro! I yr peminat setia, buat lagu baru-lah bro aku dah tukar arah dah tak dengar lagi lagu One Direction.Lagu kau lagi best.

      0

      0
    • One Direction says:

      Aliff ni suka Janda meletop.Aku pun suka Janda meletop kita sama taste bro! I yr peminat setia, buat lagu baru-lah bro aku dah tukar arah dah tak dengar lagi lagu One Direction.Lagu kau lagi best.

      0

      0
  9. paukaya says:

    mcm tu abg nara kate cantik!!ntah la..aku tngok mcm kak limah pun ade..hahhahahahha

    0

    0
    • aku adalah aku says:

      kak limah lg lawo laa…paling2 kak limah tu rambut itam, pakai bj kurung..xdela x cukup kain mcm monyet api tu..oopsss…stailistaa sgt!!!

      0

      0
  10. adiputra says:

    ni skandal adiputra ke?muka mcm skandal adiputra.

    0

    0
  11. 2 Cents says:

    Aliff ni gosip pasal gf lagi banyak dari keluarkan lagu. Ada la satu dua yang ‘agak’ hits tu pun lagu ala2 budak sekolah rendah, Dia ni dah tak relevan lagi utk muzik hiburan Malaysia

    0

    0
  12. ina says:

    xde citer kerjaya.. yg ader citer ader gf baru.. cium2.. peluk2… pastu putus..

    0

    0
  13. aiman says:

    Yang putih tak semestinya cantik abang beautifulnara oi..

    0

    0
  14. ikanrebusgoreng says:

    hahahahahaha cheap! x payah caye kata2 lelaki ni sbb semua org dia kwn mesra2 nk djdkn bini *kononnya* dh ramai rasanya dia ckp kwn or bercinta serius… heiii podahhhh. ak baca artikel isu sama pn dh naik muak. esk lusa tulat org lain plak. geli siaaa

    0

    0
  15. nbk says:

    what the…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bang nara ni dh nape..kero ke ap matanya…mcm ni d kata jelita….aduhaiiiii..x de y jelitanya aku tengok…memg sesuai le kalau ngan si aliff gigi arnab ni..sama2 masuk longkang…

    0

    0
  17. naruto says:

    lorrrrr~ GRO mane plak ni si aliff aziz duk wat maen skng ni? -____-
    terok bebenor tastenye..

    0

    0
  18. adik nara says:

    x pyh bejat mat saleh sgt la

    0

    0
  19. pleaseee laaa... says:

    Untung ko ckp kalo dpt pompuan camni???ce bukak mata tu luas2 sikit nara oii..kalo ko rse untung ke dpt yg dedah sne sni??bagi yg ko punye org lain tgk???ayooo….alif ajiz kalo mau cri isteri,cri la yg pmpuan.jgn cri betina maa…de beza pmpuan n betina tau.lps kawen dosa die lu tanggung maa..pleaseee laaa..

    0

    0
  20. keisha says:

    nara ni kaki pengampu. x cantik langsung minah ni. bajet omputih la sgt.. wkwkwkwkw

    0

    0
  21. watevausaid says:

    minah rambut karat mana yg dia dah sapu ni???

    0

    0
  22. Bedah says:

    Sendu! Sedeh!!!!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    air kt umah dia berkarat ke..

    0

    0
  24. perak says:

    laa…ni kawan housemate aku..haha

    0

    0
  25. datin hangit says:

    Bakat tak ke mane, publisiti murahan je yg melimpah ruah dr die ni….Geli dah aku tgk due2 ni…bkn geli dengan rupe dieorg,, tp dengan perangai yg tak semenggah tu..euuwwwww.

    0

    0
  26. lulu says:

    x abis2 dgn kisah percintaan die ni.. nextttt!!!!!!!!

    0

    0
  27. jejah sendat says:

    igtkan puaka mna td….

    0

    0
  28. walaweh says:

    retis sendu..xde sapa yg nak amik kisah

    0

    0
  29. Anonymous says:

    nampak na kebodohan comment si CACA ….

    0

    0
  30. nisahobo says:

    ye weiii … aku baru jmpe kat pasaraya otk gombak smlam .. pmpn tu mmg gedik weiii … bajet bagus sgt .. alif tu xde la hensem sgt pn …

    0

    0
  31. Hantu Jepun says:

    tepong gomak rasanya budak nie..

    0

    0
  32. mawarberduri says:

    dis girl mmg penah kawin & ade anak..but not sure dh cerai ke blum…tp mmg betul dia anak org berada..anak datuk

    0

    0
    • wawa says:

      Dh kawin 2 kali la..anak dr 1st husband,2nd husband xtau da cerai lum..
      Datuk tu suami mak dia.mak dia pn byk kali kawin cerai.

      0

      0
  33. ikan says:

    mungkin ni la sebabnye asek kecundang..

    0

    0
  34. minah jambu merah biru says:

    Alif Aziz ni asal bolehhhh aje janji pompan ! bukan Nye jambu sangat pompan ni ! kalau ye pon nk pompan yg macm mat salleh cari lah pompan mat salleh betol2 !! nk ambek pompan celop2 macm mat salleh ni nk buat happe !! jangan2 pompan pilipin takkk ??? eeeeeee nyampah betol lah !!!

    0

    0
  35. whatever...... says:

    Cantik atau tak itu ciptaan allah….

    0

    0
  36. ikan says:

    tolong pegi dye balik roots yang dah menghitam tu pls. sakit mata tengok

    0

    0
  37. Anonymous says:

    mne ain af ??

    0

    0
  38. anon says:

    Mcm albino je……puteh tapi tak lawa pun. Bila yg puteh, celop rambut. Tapi feature tetap melayu…. Mata sepet, hidung tak mancung..

    0

    0
  39. bwekkk says:

    tak hnsem pon si mamat ni. hnsem lagi laki aku. perangai pulak ntah pape. poyo. huh

    0

    0
  40. aidoooiii says:

    albino ke ni?? Aiyo ma Aiyo pa. Please lah mata sepet/ idung kembang/muka bulat tak sesuai rambut blonde mak oi. Tak lawa lah. Kawan2/family dia ni tak guna tak kasi nasihat yg benar. Kesian.Silap2 macam ppuan nun sebelah sempadan utara . Mamat desperado punya taste ni….kkkkkkkkkk

    0

    0
  41. hahaha says:

    hantu ke org ni??? nexxxtttt!!

    0

    0
  42. MAXMORA says:

    eei..manusia albino ke ni ?.

    0

    0
  43. […] baik untuk kaum Hawa di luar sana yang meminati Aliff Aziz. Memberi komen mengenai gambarnya dengan seorang wanita baru-baru ini, Aliff Aziz memaklumkan yang wanita tersebut hanyalah kawan dan belum sampai ke tahap yang lebih […]

    0

    0
  44. whatever says:

    pompuan nie dah 2x kawen.dia baru bcerai dlm 2bulan mcm tuela..dah ada anak 3.2 dr perkahwinan ptama.pompuan nie baru kembali ke pangkuan family dia sebb family dia buang dia lpas kawen dulu..n diorg nie memg sah bcinta.

    0

    0
  45. Peminat Aliff Aziz says:

    Hidung tak mancung pipi tersorong2

    0

    0