Written by Bella | April 14th, 2016

Semalam merupakan tarikh ulangtahun kelahiran Yatt Hamzah yang ke 36. Sebuah majlis yang sederhana telah diadakan bagi menyambut hari jadi beliau di Masjid Wilayah Persekutuan.

Sambutan hari jadi itu hanya dihadiri oleh suami beliau, teman rapat serta beberapa pekerja Yatt. Jelas sungguh sinar kebahagiaan di wajah Yatt ketika bersama suami beliau.

Kami di Beautifulnara mengucapkan selamat hari lahir buat Yatt Hamzah, semoga panjang umur dan bahagia bersama suami dan anak tercinta. InshaAllah kekal sehingga ke akhir hayat.

Jom layan beberapa foto sekitar sambutan ulangtahun kelahiran Yatt Hamzah  dengan membaca entri ini sepenuhnya.

26 responses to (5 FOTO) Sambutan Hari Lahir Yatt Hamzah Yang Ke 36

  1. Anonymous says:

    Wow.

    0

    0
    • popculture says:

      Obit siul, kek cam orgnye hambar belaka………………….,

      0

      0
      • minah jambu say NO to DRUG says:

        yatt dia memang obit kiak …muslimah la sangattt main bowling pakai jubbah hahahaha..

        0

        0
    • popculture says:

      Obit siul, kek cam orgnye hambar belaka

      0

      0
    • jid says:

      lari topik sikit..heliza tu kwn dgn yatt ke? pernah tgk tak dlm rancangan rasa halal antarabangsa, si Heliza jd pengacara n sebelum mkn dia kata nk makan garam dulu sikit sbb itu sunah nabi..dia pun mkn garam dulu n then baru mkn lauk yg ada. rupanya bukan sunah nabi tetapi hadis palsu. Ni geng2 ni belajar agama dari mana? sunah palsu pun dia amalkan jugak.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Salam..itu bkn hadith palsu,yg heliza amalkn tu ialah amalan saidina Ali ra..klu diamalkn dapat menjauhkn dr 70jenis penyakit..insyaAllah..

        0

        0
        • huhu says:

          syiah ke

          0

          0
        • apa daa tak paham2 ke says:

          kalau dah amalan saidina ali, maknanya betul la bukan sunah nabi..apa daa..itu bukan amalan nabi tetapi amalan ali. ni yg mengagungkan ali melebihi nabi ni kita panggil syiah la ni.

          0

          0
  2. eira says:

    Kenapa asyik pakai baju sama je….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Keserdahanaan…. tak membazir… baju beli pakai sekali je.. insaf sikit… ramai lagi yg benda asas pun masih tak mampu

      0

      0
    • PandanKaya says:

      Pakai baju brand dia sendiri..nak promote kot..

      0

      0
  3. melati says:

    selamat hari jadi.!!! tak tahu aper nk komen sebab otak tgh keliru pikir Neelofa ni..!!! nk serbu Kilang kt Obersi??? hahahahaha dia sendiri pun takder Kilang pastu tudung pun just guna namer dia….Poyos btol Neelofa ni…..kalau poyos takper !!! ni Bodoh sombong….saya rasa kalau Neelofa ni balik Kelantan mesti kena ludah dgn org Kelantan……

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ok.. mekap dah tak tebal. Sejuk sikit nengoknye. Nampak natural je. Keep it this way… less is more.

    0

    0
  5. oh man says:

    dok tunjuk kek dari mula sampai kesudah, kek tak potong potong, gambar dari mula berdiri sampai duduk dok usung kek T.T

    0

    0
  6. kucing kiut says:

    motif celebrate kat masjid?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    gatal pompuan ni. Masih wife org dah ada boipren. Habis je edah terus nikah.

    0

    0
  8. 23 says:

    hehe
    dok carry cake tu kat sume pic!
    mcm vangang jek!

    0

    0
  9. wekkkk says:

    Bgus la dia using kek dri usung kome yang ntah apa2 komennya..bio ke dia je lerr..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    EH…BUKAN YG KE 37 KE

    0

    0
  11. x says:

    tak makan ke kek tu.usung je.kedekutnya…sekali sekala buat berita ye dok?

    0

    0
    • minah jambu say NO to DRUG says:

      potong kek haram tak ?? babtu dia pegang aje kek tu tk potong.. or mungkin bukan kek betol..

      0

      0
  12. Linzy Longkang says:

    yg sorang tu tutup hidung seme kemain tapi nak amik pic gak camner nak tau mata pon tak Nampak, ni nak jadi arab ker aper?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Wow..sambut kat masjid wilayah kau…tgk..semua yg brkaitan dgn siyatt…semuanya suci2 aje…tudung jenama suci, sambut besday kat masjid..kau adaaa???kalo dah mmg wanita lindungan kaabah…nasib dia tak sambut kat masjid nabawi..lagiiiilah nampak suci..sesuci embun gitewww..minah ni bab2 menyerlahlah kesucian dia kpd umum..mmg 1st class.tingat plk gambar selpie dia dgn somi dia yg lepas tu..hak..hak..hak…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Dia pregnant ke?

    0

    0