Written by Bella | April 7th, 2015

Memiliki bentuk badan yang menarik ataupun sasa sudah menjadi trend pada zaman ini. Ada yang sanggup berhabis masa sehingga beberapa jam sehari di gym untuk mendapatkan hasil yang menarik.

Antara artis Malaysia yang semakin sado adalah Norman Hakim.  Suami kepada Memey Suhaiza ini kini lebih berani untuk mempamerkan foto beliau tidak berbaju dan sekaligus menampakkan susuk tubuhnya yang mengancam. Namun, ianya bertujuan untuk mempromosikan produk kesihatan yang di amalkannya.

Sekali pandang, memang sado habis badan Norman Hakim ini dan cukup ideal dengan beliau. Norman jelas mempunyai disiplin  yang tinggi serta usaha yang gigih untuk sampai ke tahap ini. Korang tu kalau nak sado kenalah rajin angkat besi ye dak? Kalau asyik tibai nasi lemak malam-malam memang tak kemana lah. Hehe

Lagi beberapa foto tubuh sasa Norman Hakim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 

33 responses to (5 FOTO) Norman Hakim Semakin Sado

  1. Anonymous says:

    Dedah aurat utk tujuan promosi? Hmnnnn

    0

    0
    • Bedak Sejuk says:

      mana auratnya che kak dalam gambar tu ?????

      0

      0
      • Gina says:

        geli…

        0

        0
        • Kiah says:

          angkat besi berkilo-kilo boleh. takkan angkat takbir solat 5 waktu termasuk subuh tak boleh?

          sado dan soleh…..barulah awesome!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ape2pun yg penting nawaitu seseorg itu…kalo bina badan untuk menjaga kesihatan,xjd salah….tapi kalo niat nk menunjuk2…tu yg salah tu. Bukan aku kata…ustaz kata.

          0

          0
        • Leha says:

          bg aku xpyh bina bdn sgt la… senaman mcm biase pun dh ok xpyh smpi bdn beketul2…klu bdn brketul2 pun bukan mati nti ada dumbbell lg dlm kubur tu… yg ada jawab soal malikat je la…

          0

          0
        • Pak Man says:

          Saya bangga saya boroi haha…
          Anak dah 3…so?

          0

          0
        • arbakyah says:

          sado punya sado…X Factor Msia…awal2 dah terkeluar…hahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          sebelum tayang badan, sila beli ubat panau salap. :D

          0

          0
        • Betty Latjuba says:

          badan mcm pekerja kontrak indon…x minat la haih.

          0

          0
      • Please says:

        Kalau niat muat naik gambar dengan niat orang memuji, menunjuk dan hendak bagi orang tengok maka hukumnya jatuh haram. Apatah lagi gambar yang dimuatnaik itu ditonton oleh perempuan-perempuan bukan mahram.

        0

        0
      • Hmnnn says:

        Betul la tu haram.. Sbb niat dia nk tunjuk2.. Kan kita hidup bergantung dgn niat. Nnti mati pun bergantung dgn niat. Sama juga kalau solat siap pakai serban beso tereller baju putih seputih cahaya. Bau harum seharum 10 kilo org da tercium. Tapi kalau niat dia nk org puji dia or dia nk org tengok dia ahli ibadah. Xguna gak.

        0

        0
    • karim bin zema says:

      Celah mana auratnya ustaz? Tp hukum menunjuk nunjuk body cenggini tetap haram.

      0

      0
    • JJ says:

      Bina badan tak Haram . Yang haram nya ambik gambar badan ketul2 peluh2 seluar betul2 ngam ngam kat bulu bawah tu then upload . yang buat wanita2 yang bukak FB keghairahan seorang diri . Aurat lelaki dari lutut ke pusat . tak pernah lagi tengok abam sado ambik gambar tak pakai baju tutup pusat

      0

      0
      • zuanzuan says:

        tambahan: kalau perempuan pakai baju yg ada alur bentuk badan haram sebab boleh mengairahkan lelaki, begitu juga lelaki yg pakai seluar skinny dan baju yg ketat nampak alur bentuk punggung, peha, betis dan bentuk anu, kira haram juga sbb boleh boleh mengairahkan si wanita dan homo seksual pulak. Jangan pikir aurat hanya untuk wanita semata-mata sahaja.

        0

        0
    • Anonymous says:

      x minat badan gini…
      tp saya respect lelaki yg jaga badan
      jgn asyik suruh bini ja jaga badan…

      0

      0
  2. walaweh says:

    Sado btl ni. Zul arifin pon kalah ni

    0

    0
  3. kakak cantik rupanya maknyah says:

    Abby abadi tgk smbl tgn mgenggam timon yg ingin dibuat ulam olehnya..

    0

    0
  4. Tumpang Lalu says:

    Yg rimas nya..org yg bina badan ni bila keluar rumah pakai singlet.. menampak kan bahagian tubuh yg berbungkal bungkal… tujuan apa tu aek… pakai je la baju yg complete… andai tkde niat utk menunjuk…

    0

    0
  5. Hulk says:

    Jgn sado2 sgt..bla berat ntt ssah org nk angkat time nk kbumikn ntt.

    0

    0
  6. Ostad Lawa says:

    aduh sado badan norman nie nak je hisap puting dia tue

    0

    0
  7. Zizie says:

    badan mcm pemandu lori balak…x minat la….

    0

    0
  8. akukesah says:

    at least body dia better looking than ‘artis baru’ yg hangat di pasaran …kononnya tapi berlakun ke laut,norman much more better than them,lakun pon tak kontrol,artis sado sekarang semua berlakun cam robot..kontrol semua…hampehhhhhhhhhh

    0

    0
  9. anon says:

    badan sado..
    kaki kecik..
    x balance, harap maklum

    0

    0
  10. syg says:

    Ala badn sado tpi muke xencem watpe..huhu mike cm pakcik

    0

    0
  11. Puteriey says:

    Pernah terserempak Norman Hakim ni kat IKEA, kat tv badan nampak besar, tgk depan2 kechik je orgnyer.. And sombong sangat.. Langsung tak pandang orang..

    0

    0
  12. suka komen says:

    NANGIS ABI ABADI TGK EX HUSBAND DIA DAH SADO2…HUHUHUUUUU

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kalaupun xnampak aurat tp tak perlu kot nak tayang. geli!

    0

    0
  14. shemale says:

    oh myyyy abg..
    sedapnya badannn..trus terkemut kemut bontot i
    mmmmm

    0

    0
  15. anon says:

    Aiikk….nak lawan si zain ke??? Berlawan2 tunjuk bodi ni kenapa…

    0

    0