Written by Bella | February 11th, 2016

Semalam, pelakon dan pengacara Neelofa Mohd Noor telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 27.

Yang menarik perhatian kami ialah kek Neelofa yang tampak cukup eksklusif dan mewah siap bling-bling lagi.

Selamat menyambut hari jadi yang ke 27 kami ucapkan kepada Neelofa, semoga panjang umur dan lebih murah rezeki lagi selepas ini serta bertemu jodoh.

Jom layan beberapa lagi foto majlis hari jadi Neelofa.

55 responses to (5 FOTO) Neelofa Sambut Hari Jadi Yang Ke 27

  1. Anonymous says:

    kek nampak fake je..xde gambar kek siap potong ke?

    0

    0
    • Ori says:

      Ada je gambar kek dah potong. Video pun ada. Pegi la skod IG dia. Jgn main bantai ckp fake je.

      0

      0
      • Anonymous says:

        OMG..kau plak yang meroyan..aku tak bantai cakap ok..aku just komen NAMPAK fake..

        **btw sapa neelofa nak pegi skod ig dia..

        0

        0
      • Lorat says:

        Ha ah… kek 6k u.. masuk perut bling bling cenggitu jerk huhuhu. I suka jer skodeng IG dia, suka jer tak dapat rasa..tengok pun jadi lah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          6k nok? masuk perut jadi taik juga sudahnya..haha..persoalannya sapa yang suka menunjuk? ke si neelofa ni unfollow kawan2 dia sebab masing2 bersaing menunjuk dekat ig bila dah terancam unfollow jela dari sakit hati

          0

          0
        • Lorat says:

          takper la.. dah dia mampu. Kita pun kalau ada duit lebih nak jugak merasa makan sedap2 kan sekali sekala, walau dah terang dan nyata jadi taik jer semua tu.
          Hal dia follow unfollow members dia tu..lantak pi la dia, sendiri punya preference.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Geli nk mkn kek cengitu..xda slera.

          0

          0
      • Anonymous says:

        bangangnye sapa yang buat kek ni..mencemarkan kek tu je tabur batu banyak2 bila nak makan nak kena buang plak batu2 tu..betulla tu fake..kek dengan tuan punya besday pun sama fake..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Sama mcm anu ko yg fake tu kan? Dah2 la tu nyah… takyah nk kimk sgt.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Anonym 5.00pm malunya sendiri..fyi all the manik n hiasan ats kek tu are all edible. Nmpk sgt general knowledge very low..

          0

          0
        • Anonymous says:

          puii anon 11.51..kata hard fan lopak siap follow ig..xkan xtengok ig kot tu real swaroski..paras sama bangang macam lopak gak ni

          0

          0
    • minah jambu terlajak habis says:

      mungkin tu bukan kek betol cuma eksen aje…kalau kek betol mesti dia dh potong kek tu ..minah jambu suka tengok drama kak marr kt TV3 ni bagos drama dia klakar..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Cantik kek

    0

    0
  3. yg bertanya says:

    Xde yg komen k?

    0

    0
  4. Kamelia says:

    Neelofa baru 27? Ingatkan early 30’s, somehow kakak dia nampak lagi muda. anyway, happy birthday!

    0

    0
  5. fakers says:

    Oh ni la kawan2 die yg die ckp suka show off dlm instagram tu??no wonderla…you can see how fake theyre

    0

    0
  6. fakers jua says:

    Mcm ni xmenunjukkan kemewahan ke???what a fake

    0

    0
  7. Puteri Jelita Rupawan says:

    rumah dia ke ni…mewahnyaaaa….

    0

    0
  8. Fofo says:

    Die #kek6ribu oi,

    0

    0
  9. Angkat tangan! says:

    list of couple MeleTOP.

    1)Hanis Zalikha & Hairul Azreen
    Couple gila showoff. Kalau boleh semua benda dia nk tunjuk dlm ig. Memang taklah
    2)Johan & Ozzlyn
    Aku rasa diorang menang walaupun aku tak minat ozzlyn. Over dari johan
    3)Nabil Ahmad & Zira
    Dah menang kan? Tak payah nk mengharap.
    4)Lisa Surihani & Yusry
    Poyo je lebih. Menyampah so tk payah
    5)Yana Samsudin & Fadzil Zahari
    Boleh la…. daripda che ta & zain tercalon. Muntah seminggu aku

    0

    0
    • Couple jakun says:

      Jgnlah si hairul dgn haniz zalikha menang. Entah apa dia buat nanti atas stage nanti. Rosak majlis orang. Mcm kt gegarvaganza spoil terus mood aku. Kau ingat aku boleh lupa???????

      0

      0
      • Lorat says:

        Itu ok lagi, nnt ngan mak dia sekali meriak tak habis. Tak leh blah keluarga dorang ni.

        0

        0
        • Mak nani gila show off says:

          Setujuuuuu!! Ada ke patut dlm ig mak dia kalau boleh nk ulang2 alhamdulillah dpt pergi lagi kat sini. Kau ingat semua orang mampu mcm kau? Kalau ada yg mampu pun tak kerek mcm kau la

          0

          0
        • Lorat says:

          Kannn… pastu duk ceramah sekolahkan orang itu tak betul ini tak betul, bila ada orang yang berbeza pendapat dgn dia.. bertubi2 dia shoot orang tu, walhal orang tu cakap ok jer. Takut la weh mak mak perangai macam ni.

          0

          0
    • Anonymous says:

      next year samtilla plak masuk..adoii..lagi beminggu2 muntahnya

      ***so far yang paling layak dapat title ni bagi aku mizz nina & noh je..saling baik membaiki..berlumba2 buat kebajikan

      0

      0
      • Team johan! says:

        Setuju!!!!!! Yg tu taknak pulak tercalon. Mungkin ini calon2 untuk artis yg 24 jam showoff acah sweet kat ig. Tp yg penting aku taknak lisa & yusry / hanis zalikha & hairul menang sebab mereka tersangatlah poyo. No no no

        0

        0
    • joyah says:

      betul tu asal nekta x tercalon geliy wei

      0

      0
  10. denggg says:

    kek je mahal nak mamposs… gile ke ape. x pedulik la tu duit ko ke hape.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    aku nak tunggu komen melati ni,,, dia kan hard fan lopak hahahaha

    0

    0
  12. saje tanye says:

    kena ehh kasik tau #kenenamribu ???

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tgh tggu komen melati..msti nk kutuk pasal rm 50juta lofa. helloaa…melati?? where r u? dh blik kerja ke..sbb tu xde line tenet?? x habis2 sebut pasal najis mughallazah tu… eh, lofa pnya kek nampak grand. Melati mgkn hnya mampu beli kek buah kat giant tuk besday/

    0

    0
  14. sakai_batak says:

    xcantik pun semua…dari kek ke pompuan2 kat situ. yg lelaki mcm pondan lahanat. yg pompuan mcm keling estet

    0

    0
  15. Fitri says:

    Melati oh melati dimana kau ni kn gossip tntg lofa bleh la ko ktuk dia puas2,di mana kau melati???

    0

    0
  16. Me says:

    Lofa..Lofa…mula-mula berhijab macam ok sopan je tengok.makin lama aku tengok lengan makin pendek,tudung makin singkat,baju kadang-kadang fit..kadang-kadang loose..fokus je la kat bisnes,kan dah jadi jutawan.tak payah dah mengacara meletop tu…tak sesuai dah dengan image bertudung buat rancangan hiburan,gosip macam tu..tengok irma hasmie tu,sejuk je mata memandang..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    melati ada kat gossip lain,,,, mana kau melati,,, xsabar nak baca komen kau ni psl lopak nih hahahaha

    0

    0
  18. minah gomen online 24jam says:

    nampak classy, berkenan sungguh aku tengok kek tu & tempat tu. ada kelassss

    0

    0
  19. melati says:

    lambat komen….sebab otak tgh buntu….juatawan RM50 juta sambut hari jadi dgn kek buatan Ah Meng Confectionary….kalau Khinzir boleh berfikir lah mesti dia pun ketawa guling2 gak……, Mat Jenin kalau ternampak lah Neelofa sambut hari camgini lah , mesti Mat Jenin ludah kat muka Neelofa ni….memalukan kan keturunan Mat Jenin jer Neelofa ni…..kalau Neelofa tu Jutawan lah Sgt mesti lah Dato Virda ker Dato Terlajak laris yg hadir…..ni yg dtg kawan2 dia cam saya tgk Dressing baju Bandle jeww….Mereng Neelofa ni…….tak malu kew Neelofa ??? ngaku Jutawan tapi sambut hari jagi dgn kek buatan Ah Meng kedai kek…..benggong, amat lah memalukan diri sendiri Neelofa ni..

    0

    0
    • jibaukkk says:

      ko mane tau melati. ni majlis tertutup. level vvvvvvvvvipuiii je yg hadir. ko x nmpk lelaki tu. dato ape kenama ntah. makan kek telan berlian sekali kate nye.

      0

      0
    • denggg says:

      ko mane tau melati. yg hadir tu semua level vvvvvvvvipuii ko tau tak. lelaki tu dato’ ape kenama ntah. spesel nye event mane leh jemput reramai. sebab makan kek telan berlian sekali kate nye. kah!

      0

      0
    • kakak cantik rupanya maknyah says:

      Sian ko melati bapok lahanat langit x jejak bumi x terima jasad nko pg terjun klcc la wei..

      0

      0
  20. Miss kepoh says:

    Katanye skandal ngan anak naza? Meletopppp skandal ni tak lama lagiiii ops!!! Tiba2 pulak yang lelakinye baru je buat hal. Haihhh lopah ingatkan tulen, fake uolsss

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Harga kek tu 6k – adik Neelofa ada bgtau dekat Snapchat. Made of real Swarovski crystals. Cantik kan! <3

    0

    0
  22. ikan says:

    27 dah oi.. bawak2la menikah

    0

    0
  23. Anon says:

    Pastu besok berak kuar crystal2 jgk. Kalau kak Mah nmpk ni konfem nanti bday dia nk blink2 jgk, bkn 6k tp 600k sgala crystal, diamond, tembaga die letak.

    0

    0
  24. kek says:

    Smlm aku bli kek chocolate moist,tringin bbenor.satu slice cmpur gst 8.80.nk bli sbji mmg x mmpu.jd pd yg ade kek brnilai 6 rbu bling2,brsyukurl lh anda d hrgai dn d raikn.hbs kn..jgn buang,syang!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    aku tgh makan kek coklat rm4

    0

    0