Written by Bella | January 5th, 2016

Sudah lama tidak mendengar perkhabaran daripada aktor Zulhuzaimy, rupa-rupanya beliau kini sudah dikurniakan cahaya mata selepas isterinya Misz Erna selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada  22 Disember 2015.

Bayi yang diberikan nama Indah Armani dilahirkan di Hospital Pakar Al-Islam, Kuala Lumpur degan berat 3.75 kilogram sekitar jam 12.50 pagi.

Tahniah kami ucapkan kepada Zulhuzaimy dan isteri, semoga kehadiran si kecil ini dapat membuka lagi pintu rezeki dan kebahagiaan kepada keluarga anda.

Jom layan beberapa lagi foto Indah Armani dengan membaca  entri ini sepenuhnya.

Kredit foto: lilnborn

19 responses to (5 FOTO) Indah Armani Bayi Perempuan Zulhuzaimy Dan Misz Erna

  1. mak cinderella says:

    comel nya baby mcm muka mkcik masa tecik2 dulu

    0

    0
    • Ninakkasitau says:

      kah3…..latest version muka mkcik cam siapa ah….?

      0

      0
    • minah jambu gerek says:

      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee comel nyeeeeeeeeeeeeeeee…geram minah jambu lah ! semoga bahgia n di murahkn rezeki…eemmuah hahahaha…!

      0

      0
  2. Aaishah Dah Rasha says:

    First time aku tengok baby dimekapkan untuk fotoshoot!

    Anyway Tahniah, baby Indah rupa mummynya! Armani nama baby boy ku……

    0

    0
  3. Anonymous says:

    tak kenallah..malas nak komen…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    dari tuari tunggu berita ” FAZURA BLOWJOB TUMBLR”…Nara mana??? Jgn pulak fuzura senang2 lepas…come on nara..be brave..tell the world..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Alhamdulillah comeyyyyynyeee…..berat pulak tu 3.75kgg….

    0

    0
  6. reblogger setia says:

    dulu masa E & L punya gambar *%^&*$% keluar, kecoh satu malaysia.. now dah ade video, besepah kene reblog kat Tumblr, tp xde lak blogger2 nie meroyan nak up story..

    takut ke? kene suap?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Apasal stiap artikel msti ad org sibuk bgtaw psal video fazura? Nk konon buat bising spy nara amik tahu ke..plss lh jgn nk kepah sgt.. kalu ko sibuk nk benda tu viral, buatlh blog sendiri…pigidaahh

      0

      0
    • Mimi says:

      Ha ah. Apesal sebok sangat nak suruh orang tengok. Something fishy sangat. Ke awak yang sengaja sebarkan video tu?

      0

      0
  7. win says:

    cute. muka indonesia dia dapat .. erna org indonesia . good lah

    0

    0
  8. Gogogrik says:

    Mana gmbr anak pertama? Dh dilupakan ke?biasala mak tiri manada yg baik kan? Tgk muka erna pun tau spesis jahat punya pompuan ni.menyampah tgk.

    0

    0