Written by Bella | April 29th, 2016

Comel pula kami lihat aksi Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K ketika bercuti di Pulau Pinang, mereka mengambil peluang ini untuk tinggalkan seketika kerja dan masalah di kota dan “dating” bersama.

Mereka sempat ke tempat menarik seperti mural painting yang cukup terkenal di Pulau Pinang.

Bahagia betul bukan mereka? Kami mendoakan agar kasih sayang dan cinta mereka berdua berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Ok lah, jom kita layan lagi beberapa foto Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K “dating” di Pulau Pinang dengan membaca entri ini sepenuhnya.

19 responses to (5 FOTO) Datuk Siti Nurhaliza & Datuk K Bercuti Di Pulau Pinang

  1. Sheila Lieza says:

    balik dari UUM terus dtg penang ye….

    0

    0
    • Anonymous says:

      perut dato kay..hehehe. berisi ke tok..

      0

      0
    • menyampah says:

      datuk siti mmg low profile..bercuti g penang bergambar pun biasa2 je..tak mcm che ta.. g europe nokkk..bergambar ala2 diva baju nak vogue je..

      0

      0
  2. Mak Jeling says:

    Datok K wanna be young forever….
    “jaga2 ada yg perhati”….
    caption siapa eh?….
    LOL…!!!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    masa mula2 ct ni kawin ngan datok k ni nyampah tengok cm orang tua gatal je..ct pun 1 ngan orang tua pun selera..tapi skang tersuka pulak tengok datok k murah dengan senyuman

    0

    0
  4. melati says:

    Doa kan lah kebahgiaan mereka.., & jgn lupa doa kan Perjalanan bakal tunang Uqasha yg blom sampai2 dh 1 purnama bayang pun tak nampak…..???

    0

    0
  5. Anonymous says:

    DCT, DK mai la ghumah kami.. kami masak kat hampa

    0

    0
    • Yeay to free food says:

      Ct and DK busy, kalau sy datang boleh ? masakkan saya rendang itik bersama pulut kuning berserta telur rebus gred AA dan dihiasi dengan hirisan lada dan daun bawang

      0

      0
  6. ada aku kesah says:

    hurm yang dah kawin halal sume takde pun nak geli2 mcm sharnaaznabila or noranedim.

    0

    0
  7. bbycumil says:

    enjoy ur cuti dato siti..20 tahun asyik keje je..

    0

    0
  8. aku says:

    biasa lah depa berhimpun rumah datin linda dan dato ali, smbl2 tu cuti.. dgaq kata ct nak beli lg property kt sini alhmdullilah, byk dh unit rmah depa beli disini.. mn tau dpt hat murah lagu LGE dpt kn kikiki.. apapun kami suka tgk ct dan dk sbb depa x smbong dan murah snyuman… kkal ke Jannah Allah, Aammin ya robb…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Swett plk ct n dato k ney..

    0

    0
  10. Nachos says:

    Comel je. Bagus gambaq tak over tak geli geli tak mcm artis yg tgh couple

    0

    0
  11. BoraBora says:

    Bagus Dato CT & Dato K pi Penang….pakaian pun simple2 je..Dato CTDK lagi kaya berganda2 tapi tetap humble… tak mcm si ehemmm tu holiday bawak luggage bertepek2…asyik bergaya 24jam..

    0

    0
    • says says:

      Luggage warna merah,memboyot tu tak perasan ke?terutamanya kat basikal tu.patutla ada gossip mengandung.opps..salah org.

      0

      0
  12. ct says:

    Hmmm kesian…anak dgn ct takde…last2 dia kne jdk budak2..kayuh basikal..tolak basikal…

    0

    0