Written by Bella | June 15th, 2016

Sejak Raja Farah hamil ini, kami lihat wajah beliau semakin berseri. Jelas terpancar sinar bahagia diwajah beliau  bukan? Malah, suaminya Iskandar Ismail katanya cukup memanjakan beliau. Raja Farah kini sedang hamil 29 minggu dan dijangka bersalin pada bulan Ogos depan.

Menerusi kenyataan di mStar Online, Raja Farah memberitahu beliau sudah mengetahui jantinya anaknya tetapi ingin merahsiakan perkara berkenaan sebagai kejutan buat keluarganya.

Baby bump Raja Farah juga sudah jelas kelihatan dan ia boleh dilihat menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh beliau di Instagram.

Kami di Beautifulnara berharap Raja Farah dan anak didalam kandungan sentiasa sihat dan semoga proses bersalin nanti berjalan dengan lancar.

Jom layan beberapa lagi foto baby bump Raja Farah yang semakin terserlah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to (5 FOTO) Baby Bump Raja Farah Yang Semakin Terserlah

  1. Anonymous says:

    kikiki..ini bukan tahap baby bump. baby bump tu sesuai la..kalau early pregnancy, Nampak perut comel. Ini dah obvious dia pregnant.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    tahnye abg nara ni… baby bump mende ni? haih

    0

    0
  3. Anonymous says:

    baby bump..ni dh besar sgt perut dia…dh masak dh..farah n suami muka mcm ad iras hek…manis gitu dua org ni..moga sgalanya d permudhkn…

    0

    0
  4. aya says:

    sebutir beras tu ibarat setitik peluh petani.. kihkih?

    0

    0
  5. Lomo says:

    Tahniah farah..Mcm nie la elok..walau mgndung masih menutup aurat dgn memakai bju bsr dan elok..farah yg menutup aurat pon msih nmpk bntuk perut inikn pulak wanita mgndung yg suka pakai bju ketat dan kecik..seksa nengoknya tertonjol sne sini..mari la kita sme2 mjge aurat. Sebelum keluar rumah tilik la diri d cermin berkali kali.

    0

    0
  6. johnny bravo says:

    congrats…..dah rezeki dia nak dpt anak dgn husband baru.

    0

    0
  7. Aminah Hassan-Hussein says:

    Baby bump is a bump, kecik, nampak tak nampak , hence the name. Ni dah nak beranak orang tak panggil baby bump dah oiii

    0

    0
  8. cik nona says:

    alhamdulillah ..sejuk mate tgk farah nih . moga saya pun ade kesempatan untuk bergelar ibu . ameenn :)

    0

    0
  9. kikilala says:

    seronok tgk raja farah pregnant dengan husband baru. teringat gosip lama dgn ex husband dia mtk cerai disebabkan xada anak.. ape la perasaan Raja Farah masa tu.. Alhamdulillah Allah nk bukakan mata ssemua orang. Raja Farah boleh mengandung.. semoga kekal bahagia dengan suami baru hingga ke jannah..

    0

    0