Written by Bella | December 23rd, 2015

Tidak pernah memberikan sebarang kenyataan yang beliau telah pun hamil anak pertama, baby bump Datin Paduka Eina Azman semakin terserlah apabila kandungan beliau kini sudah memasuki bulan yang keenam.

Ramai juga yang memuji Eina tampak sungguh berseri dan bertenaga meskipun sedang sarat mengandung. Malah, beliau dan suami Dato Paduka Kaiser Gurmeet sempat meluangkan masa bersama-sama dengan bercuti ke London dan Paris baru-baru ini.

Kami pasti sudah ramai yang tidak sabar untuk melihat wajah bayi Eina. Apa-apa pun kami berharap segala proses kelahiran nanti berjalan dengan lancar.

Jom layan beberapa lagi foto baby bump Eina Azman dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

11 responses to (5 FOTO) Baby Bump Eina Azman Yang Sedang Hamil 6 Bulan

  1. anak nogori says:

    sanggul tinggi mcm dlm pantang….

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Shopping kat Oversea..
      Naik kapal terbang business/ 1st class..
      Kehidupan artis yang mcm ni la…
      Memberi perangsang kepada retis lain untuk kahwin ngan Dato/Datuk/ Tan Sri..
      Walaupun bini ke 2,3,4

      0

      0
    • olala says:

      sanggul camtu fesyen la samdol. korang ni outdated la sangat. orang berfesyen sume nak hentam. ada dia guna rambut ko nak sanggul? laki dia tak bising ko yang lebih #awzanalipoyotermampos

      0

      0
      • ohcouple says:

        yg kau sentap sgt kenape? kalau fesyen bagitau ajelah sudah takpayah lebih2 tanye guna rambut sapa. laki dia tak bising ko pulak yg lebih#

        0

        0
    • Soulfly says:

      aku pun nak cakap cenggitu jugak…. suka benau buat sanggul tinggi mcm org dlm pantang. letak pilis kat dahi dah sebijik mcm ibu2 dlm pantang.

      0

      0
  2. kamal says:

    Selekehnye gaya rambut tu……klau dah malas sgt nk dandan cantik2 pakai je tudung lg manis

    0

    0
  3. poyos la says:

    igtkn pocong td..tinggi sanggul mkck eina..

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    cantik jer ina ni….semoga selamat hingga bersalin nnty

    0

    0
  5. Limau purut says:

    Nok gebuss ko mmang ikhlas. Den x sabor nak tengok anak eina ni lahir mesti comel kan. suka tengok kebahagiaan diaorang.

    Org yg ngutox mmang otak negetip. Sbb hati kotor.

    0

    0
  6. keladi hamsam says:

    gambar Eina kat dlm flight tu nampak lain plak.. hmmm

    0

    0
  7. Anonymous says:

    sanggul tinggi la selesa kot…kalau rambut aku banyak and tebal pun aku sanggul macam2..malangnya rambut aku nipis T__T…

    walaupun dia ni aku taklah minat tapi at least kalau pun dia kawen ngan datuk sekalipun, tu bukan laki orang…dedua bujang…lainlah kalau si tut tut tu sanggup jadi bini no.2 kawen lak kat thai, ikhlas konon melamar via phone…tu barulah bebetul KimK

    0

    0