Written by Bella | March 4th, 2015

Azlan Typewriter yang sudah lama tidak muncul membuat persembahan di televisyen mahupun di mana-mana anugerah, mula menjadi bualan orang dimana  beberapa pihak mengatakan beliau kini sudah berjaya dalam perniagaan sehingga mampu untuk memiliki sebuah kenderaan mewah.

Azlan sering memuat naik foto kenderaan penuh gaya mewah iaitu Ferrari ke akaun Instagram miliknya. Namun, Azlan tidak mahu mendedahkan kisah peribadinya dan enggan mengulas lanjut mengenai  kereta Ferrari miliknya.

Saya tak boleh nak komen la kalau nak tanya pasal kereta sebab perkara itu lebih kepada hal peribadi.

Maaflah saya tidak boleh nak komen mengenainya.

Pergh, memang stylo habis Azlan bergambar dengan kereta Ferrari sport miliknya. Rezeki memang berpihak kepada Azlan dan segala usaha beliau sudah terbayar serta tidak lupa untuk bersifat rendah diri.Lagi beberapa foto Azlan Typewriter dan Ferrari milik beliau dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Berita: murai.com.my

17 responses to (5 FOTO) Azlan Typewriter Dan Kereta Mewah Ferrari Miliknya

  1. mak jemah says:

    rezeki dia…alhamdulillah

    0

    0
  2. Anonymous says:

    rezeki alhamdullilah kalau ada duit lebih x salah cuma lg elok besederhana.. masa sng sume kawan.. ble susah nanti yg kawan bole jd lawan..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Syukurlah…..nikmat kemewahan yang DIA pinjamkan….

    0

    0
  4. sentap says:

    MLM ni. hahhaha.. amran suke bab MLM ni

    0

    0
  5. karim says:

    snap pic nampak steering kereta itu wajib.hewhewhew.

    0

    0
  6. jed jedi says:

    Alhamdulillah, anak melayu pakai kereta mewah. ok la, jgn dengki2 ye. support our bangsa ok!

    0

    0
  7. LISA MENGANDUNG says:

    DIA KALAU NYANYI SUPERBBB BEB..BERDIRI BULU ROMA SAYA

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Untung laa

    0

    0
  9. mak lampir says:

    tp die mmg x sebut itu kereta die pon.
    sebab sekarang ni banyak bisness yang dicagarkan dgn kereta mewah utk tarik perhatian investor. bende ni mcm attraction dan encourage orang utk berniaga sampai cecah 1 target boleh pakai kereta mcmni..

    tapi kalau betul Alhamdulillah… sonok tgk anak melayu berjaya.

    0

    0
  10. anon says:

    Hmm….bila artis yg disukai pakai kereta mewah ramai je yg memuji tapi kalau artis yg tak disukai beli, mcm2 yg dikutuk…..membazirlah, menunjuk lah. . Mcm si zizan hari tu and sorang artis lagi sape dah lupa…
    Buat ape nak dengki2 pd artis mana2 sekalipun, dah rezeki dia org dpt pakai kete mahal. Kita yg tak mampu ni tengok n berangan jelah…

    0

    0
  11. jeni says:

    Satu yang ku pinta..di kala berada..simpanlah untuk masa tua…jika sudah terlantar sakit jangan pula mengada2 nak mihta derma nak masuk prince court medical centre..hamba takkan rela bederma.k bye.

    0

    0
  12. Bob says:

    …dah samak ke..? Manalah tau kot tuan punya kereta terdahulu ada bela anjing..!

    0

    0
  13. Liplap says:

    Ini mmg atas usaha dia, tp kalau dia ni dok goyang sekalipun, dia mmg anak org berada…

    0

    0
  14. Komen says:

    bagus laa.. dulu asik tgk cina je pakai kete besar. skrg mlayu pun dh ramai yg kete besar. mlayu skrg dah pndai bisnez. x mcm dulu harapkan subsidi krajaan jer.

    0

    0
  15. Qenn says:

    wow, terbaekk dari ladang…suara dia pun sedap kan…

    0

    0