Written by Bella | April 7th, 2016

Hari Selasa lepas, Anzalna Nasir bersama suaminya Hanif Zaki serta ibu bapanya telah berangkat ke tanah suci Mekah bagi menunaikan ibadah Umrah.

Menerusi akaun Instagram Anzalna dan Hanif, mereka sempat berkongsi beberapa foto ketika berada di tanah suci.

Sebelum ini Anzalna ada memberitahu beliau dan Hanif menangguh dulu niat berbulan madu semata-mata ingin menunaikan umrah dan kini hasrat mereka sudah pun tercapai.

Kami mendoakan agar ibadah mereka di sana berjalan dengan lancar.

Lagi beberapa foto Anzalna Nasir dan Hanif Zaki di tanah suci Mekah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

24 responses to (5 FOTO) Anzalna Nasir Dan Hanif Zaki Tunaikan Umrah Di Mekah

  1. Lina says:

    Ni yg utk program romantika kan?
    Untung sgt dpt pegi mekah free..
    Kalau dah ada org sponsor baik la pegi sementara sempat! Syukur alhamdulillah..

    0

    0
    • Atokmung says:

      La utk tv show rupenye. Ingatkan mmg betul nak honeymoon kat mekah he he

      0

      0
    • SumpahTakDengki says:

      Untung betul jadi retis kan..
      Dah kaya, kaya lagi.
      Dah berduit, org sponsor lagi.
      Pegi mekah pula tu..
      Baik la sponsor org2 yg betul2 tak berkemampuan..
      Kata anzalna anak professor, laki dia pun anak org kaya, dah sah2 diorg mampu..
      Dunia makin tak adil.. Sadissss

      0

      0
      • tak Kepoh SANGAT says:

        itu rezeki dia.bkn dunia makin xadil
        dah nama pun rezeki…phm x konsep rezeki jgn ditolak.

        byk ja org xberkemampuan dpt sponser dari private,tapi xkan semua nak tunjuk,

        mensyukuri nikmat allah bg hari2.mkn yg ckup. kesihatan yg baik, jiwa tenang tu semua rezeki…xsemestinya org dah kaya duit byk allah nk stop rezeki diorg….

        0

        0
    • hehe says:

      zaman skg ni org pergi umrah dh mcm pg melancong. tak mcm zaman dulu.nak pg umrah betul2 buat ibadat.nk dpt pg bergadai emas,gadai sawah.. satu kampung turun nk anta and salam org nak pg umrah..

      0

      0
      • Mat kijang says:

        Yes betul. Zmn skrg org pegi mekah dah lain sgt.. Lebih kepada shopping & social media..
        Zmn dulu, bersungguh org pegi nak buat ibadat ya Allah.

        0

        0
  2. Anonymous says:

    Suka tgk dorg ni.. X caras mencaras.. Perkahwinan yg cantik.. Berbulan madu di tempat suci.. Perfect..

    0

    0
    • Anonymous says:

      sorry ye bagi pendapat sikit. dulu masa ikut mak ayah pergi kursus umrah, ustaz kata kurang elok jadikan umrah tu sbg honeymoon. sbb faham2 jela org baru sgt kahwin kan. bimbang tak focus umrah tu. nanti fikiran kemana ibadat ke mana. ustaz tu kata seeloknya pergi lah honeymoon tempat lain dulu, bila dah ‘cool’ lama sikit barulah tunai umrah sama2 :)

      0

      0
  3. ladybird says:

    Suami Anzalna adik Vee Shanti Khan kan?

    0

    0
  4. Hamba Allah says:

    Encik beautifulnara bole ke u buang iklan2 king u.seriusly mmg Agak menyusahkan nk baca your blog..really appreciate..thanks..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sorry ye bg pendapat. dulu pnah teman mak ayah g kursus umrah. ustaz kata mekah tak sesuai dijadikan tempat bulan madu sbb faham2 jela orang baru sgt kahwin kan takut fikir ke lain tak focus pulak ibadah. ustaz tu kata pergila honeymoon tempat lain dulu, nanti dah ‘cool’ sikit baru pergi umrah :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tak Setuju pendapat Anonymous 3:19. Mengerjakan Ibadah Haji/Umrah ada lah rukun Islam yg 5. Jgn berlengah selagi masih sihat dan muda.

      0

      0
      • K says:

        Setuju. Bila dah berkemampuan dan ada kelapangan, baik dari segi kesihatan ataupun masa, pergi je. Sebab kita tak tahu sementara nak tunggu waktu “cool” tu, ada peluang lagi ke tak kita nak jejakkan kaki ke sana. Term honeymoon kat sana ni bergantung pada diri sendiri sebenarnya. Muhasabah diri banyak-banyak, banyakkan cari ilmu tentang ibadah umrah, doa banyak-banyak semoga Allah permudahkan ibadah umrah kita, insya Allah, semuanya akan berjalan dengan lancar. Semoga segalanya dipermudahkanNya.

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu pk hal x berlengah nape sbelum kawin x gi.. nape sepanjang2 umo sebelum nie x gi?? ermm… x kshlah ape2 pn..yg penting dpt jejak kaki ke sane. cume pasni jgn jdi trend retis plak. pas kawin terus gi umrah. motif??????

        0

        0
  6. Jodie says:

    This info is the cat’s pajmsaa!

    0

    0
  7. You’ve got to be kidding me-it’s so transparently clear now!

    0

    0
  8. (A:) Kul att ni hittade flaskor. Fredrik, Jag tror att det finns fler flaskor i Nordstan, dvs inte allt frame i hyllan. Finns flaskor enligt lagersaldot och när jag var där i morse när de öppnade så visade lagersaldona även då betydligt mer än vad som fanns i hyllan.

    0

    0
  9. That's how I also felt at this part. I have a little sister myself and this part just broke me. I had to put the book down and walk away from it for almost half an hour to process what I'd just read before I could keep reading.

    0

    0
  10. , the ability to make these amazing creatures out of thin air, from nothing . . . . poof and there is this amazing talking walking singing creature, to me that is a gift and I would be happy to have 10 if I could.

    0

    0
  11. always wanted to go there but…wait, I have no real reason why I’ve never been to Coffee Heaven :)the price is still better than Cafe Emporio or Enzo…

    0

    0
  12. Merci pour ce guide en effet , j’en cherché un en francais depuis longtemps , je suis en pleine optimisation , nous sommes encore en try au niveau de asation 8HM donc pas de 63 en vu.Sur ce quelque question quels mods a tu privilégié les + 41 en stats secondaires? ou les 32 ? . As – testé les 2 le cap a 50 % d’absorb et a 60 % voit tu une différence , moi j’en ai vu aucune .

    0

    0
  13. Great ideas about the post, we have learnt and written the post.

    0

    0