Written by AbangNara | February 8th, 2017

Sesungguhnya warna merah memang menyerlahkan lagi kecantikan, keunikan dan keeleganan sesuatu benda. Merah membawa makna cinta, passion, courage, vibrance dan juga seksi. Secara jujur, merah adalah salah satu warna kegemaran Abang Nara. Abang Nara memang mudah cair kalau tengok benda-benda yang berwarna merah. Terasa nak terus beli je. Korang pun mesti ada perasaan macam nie jugak kan?

oppo red

oppo red

Kalau biasa korang tau kaler OPPO R9s ialah Gold dan Rose Gold sahaja kan, tapi kali ni OPPO mengeluarkan Edisi Terhad OPPO R9s kaler merah!! Excited betol Abang Nara tengok OPPO R9s kaler merah ni, sebab jarang tengok telifon pintar kaler merah.

oppo red

16MP Kamera Belakang

Selain dari itu, banyak jugak rakan – rakan artis yang memilih Edisi Terhad OPPO R9s ini, Semua nya nampak elegen dengan phone OPPO ini.

oppo red

Yang paling awesome pasal Edisi Terhad OPPO R9s ini ialah ia mempunyai 16MP kamera di hadapan dan jugak belakang, bukan itu sahaja, dengan Dual PDAF dan f/1.7 aperture ia dapat menyerap lebih banyak cahaya walaupun dalam persekitaran yang kurang cahaya, gambar anda pasti lebih cantik dan jelas.

oppo red

oppo red

16MP Kamera belakang

Jom layan gambar yang di ambil dengan OPPO R9s Edisi terhad kaler merah ni, Nak tau cantik ke tak kamera OPPO R9s Edisi Terhad kaler merah ni, Jom layan gambar-gambar di bawah ini:-

oppo red

oppo red

oppo red

Kalau korang berminat nak beli Edisi Terhad OPPO R9s ini, boleh PRE – ORDER dulu di http://www.oppostore.com.my/products/r9sred.Tarikh pre – order adalah pada 7hb Feb sehingga 13hb sahaja, bukan itu sahaja, korang yang PRE – ORDER ni berpeluang untuk lazer nama korang di bahagian belakang phone tetapi terhad kepada 15 karakter sahaja. Tak bolehlah nak panjang-panjang sangat. Kalau Abang Nara, confirm akan letak “Nazuwan”. Senang kalau handphone hilang pun orang tak boleh tipu. Dah nama kita ada kat belakang tue kan?

oppo

OPPO R9s Edisi Terhad Kaler Merah

Mesti korang semua nak tau berapa harga dia kan, cuma RM1,798.00 Sahaja dan korang boleh dapat kan Edisi Terhad OPPO R9s kaler merah ni, jangan lupa PRE – ORDER cepat tau, sebab phone ini hanya untuk untuk bulan Februari sahaja. Jadi korang yang nak buat kejutan untuk yang tersayang, ini la masanya. Kalau tak lagi pening nak cari hadiah apa. Jom layan teaser ni dulu.

Untuk pre-order dan maklumat lanjut jangan lupa layari http://www.oppostore.com.my/products/r9sred/

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Sebab Kenapa Warna Merah Edisi Terhad OPPO R9s Ini Memang ‘Awesome’

  1. Upin Zai says:

    Memang menarik warna merah ni..
    Banyak yang tertarik dengan warna ni.

    0

    0
  2. lobakungu says:

    Merah memang nampak menyerlah.
    Jatuh cinta dengan oppo merah tu..

    0

    0
  3. Gigi emas says:

    Phonee murahan untuk orang melayu yg semakin hari semakin miskin akibat pemerintahan umno dan pas

    0

    0
  4. Gigi silver says:

    Gigi palsu merah ada jual ka?online?? Hahaha

    0

    0
  5. Odah de oditer says:

    Bersatu…

    0

    0