Written by serenity | November 17th, 2011

Terdapat banyak pemintaan dari pembaca untuk BeautifulNara memaparkan gambar-gambar dari Anugerah Industri Muzik ke 18 (AIM 18) yang berlangsung malam Sabtu lepas. Kepada artis-artis yang telah mengungguli kategori-kategori masing-masing, tahniah diucapkan. Kalau di Malaysia, kami kira AIM ini seperti anugerah Grammy di Hollywood. memang ia satu pengiktirafan teringgi untuk pengkarya-pengkarya muzik tempatan. Gandingan pengacara yang mantap juga menjadikan AIM 18 meriah.

Photobucket

Lagi 48 keping gambar-gambar yang cantik dalam Bahagian 1 ini ialah dari MKStreet Professional Services boleh anda lihat dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Jom layan!

***

Uols dah plan keww malam 25 dan 26 November nak ke mana? Datanglah ke Konsert “No Wrong Notes”, pukul 8.30 malam di Auditorium DBKL,  nok! Meriah uolss! Tiket RM 10 jeww.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (49 GAMBAR)Anugerah Industri Muzik Ke 18 Yang Cool – Part 1

  1. aku says:

    kak ramlah dah iras azean irdawaty dah ghupe :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
  2. CikLie says:

    tak de ke buat siaran ulangan kat tv free, sian lah kat org yg tak de astro..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  3. Ida Imran says:

    nora semakin SLIM !!!!
    lawak bersama sarimah ibrahim lak menjadi!!!
    LIKE!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  4. milah says:

    Ramlah Ram dah ikut fesyen Yuna..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Teruterubozu says:

      to artis yg bertudung di luar sana…leher, tengkuk, bawah dagu tu aurat yer… jangan laa ikut fesyen2 yg di design oleh org bukan Islam ni.. kalo bebetul nk sgt pakai mcm tu pun pakai laa inner… kalo dh cantek, x kurang pun kecantikan tu kalo setakat x nampak subang yg tergantung…aiyooo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  5. bunga cinta says:

    gambar Greyson Chance dgn Najwa Latiff xde ke bang nara?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  6. cik dania says:

    gandingan pengacara yang mantap n terbaikkkk lah…suka tgk..tk de la boring bila tgk anugerah mcm ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  7. saya says:

    suka gila dgr suara Shila Amzah….Superb!!!!!

    BERIBU SESALANNNNNNNNNN

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  8. Teruterubozu says:

    ape gmbr byk berulang…pastu artis yg sama jer plak..nashrin tu jer dh asyik gmbr dier jer… mana gmbr rahmat mega, ezad exist, axl dgn zamani? performance tu yg paling cool semua org pakat dok nyanyi sesama….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  9. suam suam kuku says:

    pelik sungguh fesyen sarang tebuan kak ramlah itu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  10. Nana says:

    dancer nak cucuk bontot stacy. haha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  11. melah says:

    alahai manusia… ustat dah cakap, depa nak bertudung biar le gitu.. asalkan menutup..
    dari yg terkangkang terdedah terbelah…

    mata kita elakkan dari melihat kemungkaran .. ni dah tau blog hiburan, dok tengok pastu kutuk maki hamun… apa korang dapat?

    dosa free.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 6
    • Tarabas says:

      oleh itu ade juger pesanan berguru biar lebih dr satu. Bukan hanya dengar ckp sorang ustaz ajer. Ingat yer dlm Islam xde istilah ‘asal boleh” …atau ‘asal bertutup…dah” …. sempurna atau tidak tutup itu belakang kire. Bukan begitu yer cik adik. Lagi satu ko membuat perbandingan ibarat mcm buah epal dgn durian, bukan antara epal dgn epal. Kalo buat perbandingan yg bertutup dgn yg terdedah…dah tentulah yg tertutup itu lebih baik. Tapi antara yg bertutup dgn yg bertutup lebih sempurna…mana lebih baik? yes mmg betul syukur alhamdulillah dier dh berubah ke arah yg lebih baik. Tapi sebelum ni dier pakai elok2 kenapa makin lama makin kurang kain tudungnyer which is sepatutnyer makin labuh… renung2kan dan selamat beramal.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
      • abadi says:

        takpelah, pelan2 la, dorang pun baru je berhijrah, sama2 la kita doakan yg terbaik semoga lps ni bertutup penuh… nk menegur pun rasanya ini bukan tempat yg betul sebab kadang kala dorang tak baca pun apa yg kita komen(tak kata sesiapa, pesanan ni unt semua dan diri sendiri sbb diri ni sendiri pun tak sempurna sbb tu tak berani nk judge org). Maka sama2 lah dlm hati kita ni sertakan sedikit doa yg terbaik unt mereka, kerana akhirnya doa yg terbaik itu akan berbalik semula pd diri kita, insyaAllah :)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. Haruru says:

    Shilla Amzah dah feeling feeling Taylor Swift dah aku tgk

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  13. Haruru says:

    Shilla Amzah dah feeling feeling Taylor Swift dah aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  14. XX says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 26
    • YgBesa2Jer says:

      tak baik la kutuk Najwa Latif cam org jual kuih tepi jalan.Org jual bakat bukan rupa.Kalo rupa la jd taruhan,tak guna buat AIM.aku tak minat pon Najwa Latif tp aku tak kutuk rupa dia pon.kang dia tak bertudung,ko pulak yang bising.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • xx says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 15
        • langkah mayatnya dulu !!! says:

          apa masalahnya kalau sama ngan orang jual kuih tepi jalan??? orang jual kuih tepi jalan pun makhluk Allah, sama gak ngan ko. dato ct nurhaliza pun dulu jual kuih okay.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
        • yayaya says:

          Eleh XXX hina org jual kuih tepi jalan nampak……ko pon mkn kueh jgk….ke ko beli kuih kat restoran……hahaha…..entah2 kome yg jual kuih tepi jalan…..ingt ckit jual kuih pendapatan lgi halal…..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • XX says:

          BILA MASA AKU KATA ORG JUAL KUIH TUH HARAM…BODOH LH UOLL NE X PAHAM…KLU KO NAK JUAL KUIH NGN NAJWA LATIF N SITIKUS TU SILAKAN…I X BELI…I MAKAN PIZZA JER ^MAYAT^…BANGANG KAMU SUMER NIE EHHHHHHHHHHHH………….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
      • xx tu nak kata muka muka najwa latiff macam siti nurhaliza. tapi segan , tu yang dia cakap macam orang jual. takpe. pelan2 kayuh donk.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • cehh says:

      bdk satu skola ngn najwa latif ke nie.??..jeles la nie..wakakak..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • najwa latip borgiba says:

      macam ko la cantik sgt!org jual kuih tepi jalan disalahkan..ntah2 ko tu mcm *&((((!**@))@..tak ngaku..hahaha..bongok!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  15. effariezajohari says:

    sorry to say, kenapa ramai yg nak jadi ustaz ustazah dalam ruangan hiburan ni?yg korang dok tgok laman hiburan yg lagha ni tak dosa plak, pastu dok kutuk2..pastu nak tulis statement, aku doakan si polanah bin polan ni akan berubah..jgn seksi lagi..hello, kalau betul2 doa, dlm hati je lebih afdal k..

    so, tak pyhlah nak keluar hukam hakam bagai kat sini yg belum tentu betul tu..kita pun tak sempurna dok tgok2 diorg ni..

    tepuk dada, tanya iman k..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  16. Aeen says:

    la bang Nara neh apsal tak upload gambar masa kat “Blue Carpet”..gmbr2 neh semua masa tgk AIM aku dah tengok la..xdew kew gmbr2 toh semua…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. Vie says:

    ni gambar yg buat persembahan je… nak gambar blue carpet lahhhhhh…… :(
    nak tgk gambar artis yg lain…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • cehh says:

      sbot pasal blue carpet…diana danielle tu facepalm tol pggl hazama…nashrin….klako tgk muke terkejut hazama….padahal hazama sblh dier jer…isk3….

      ~maskot celcom…si teddy biru tu chomeyyyy gler kan

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. cehh says:

    najwa mohaidin tu lawa ea…baju merah tu nmpk santekkk gler kt dier…bkn sume org berbdn chubby berani pki baaju kaler garang….tp seriously she look gorgeous..n love her music too…^^

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  19. penjual kueh tepi jalan says:

    xx ari tu ko beli kueh kat kita tak bayar lagi lahhh… bila nak bayor?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • XX says:

      BUKAN I DH BAGI KER DUIT BNYAK,,N SUH SIMPAN SLEBIHNYER…KUIH U TU I NK SEDEKAH KN KAT ANJING ANJING TRBIAR MCM YOU…………..KEH KEH

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  20. luv says:

    gmbr najwa latiff tak de ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1