Written by serenity | March 7th, 2016

Majlis persandingan atau resepsi Deejay Nas T dan Atita Haris telah berlangsung di Sky Park, One City malam semalam. Pasangan ini mengenakan busana dan sut rekaan Wajie Ibrahim dan Atita telah disolek oleh Nadia Ismail.
 photo 11253959_1722820771337991_1814196613_n.jpg
Majlis mereka ini turut dimeriahkan oleh anak Atita dari perkahwinan terdahulu iaitu Sofia atau Opie. Atita dan Opie mempunyai khalayak pengikut tersendiri.

Lagi 47 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar #nastita

Jom saksikan Slot Panggung Seni Ekstravaganza Muzikal Randai “Cindua Mato” pada 25, 26 dan 27 Mac ini di Panggung Sari,…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 6 March 2016


 photo 12826306_1573956696263730_1308973851_n.jpg
 photo 12826034_823544974423104_948413520_n.jpg
 photo 12826188_1526812717615532_1372708124_n.jpg
 photo 12822492_1669201756667317_878884321_n.jpg
 photo 12822387_1053556524704834_214928053_n.jpg
 photo 12822381_1570971229888925_455187391_n.jpg
 photo 12819056_550689058438146_1836446542_n.jpg
 photo 12819132_1132363646803256_2019499998_n.jpg
 photo 12822309_1107080209316441_1547031145_n.jpg
 photo 12819022_252929781706998_545514647_n.jpg
 photo 12816887_1238760842819610_1577634171_n.jpg
 photo 12818987_1577506082574236_180484858_n.jpg
 photo 12798159_229581494053440_2054296581_n.jpg
 photo 12798145_1700008400275751_206358123_n.jpg
 photo 12798108_1989369971288100_74621977_n.jpg
 photo 12797854_456783747858876_967417066_n.jpg
 photo 12797783_1692418440976132_1506262979_n.jpg
 photo 12797747_1277715888922217_903336463_n.jpg
 photo 12797731_1255170121164236_617630545_n.jpg
 photo 12797853_222041054814107_42611420_n.jpg
 photo 12797661_1143419869021565_877302192_n.jpg
 photo 12797639_547207918774077_1044193366_n.jpg
 photo 12783396_962440753850974_947291467_n.jpg
 photo 12751560_1562349280749895_1307434859_n.jpg
 photo 12783334_1862249497334843_1868250167_n.jpg
 photo 12751581_955746171145281_1018511422_n.jpg
 photo 12751517_1268127983203593_1417887419_n.jpg
 photo 12751527_597225060431757_1264855225_n.jpg
 photo 12751474_475707535949616_752977809_n.jpg
 photo 12751278_1654660154797811_1206000877_n.jpg
 photo 12751272_1694617784145976_827968022_n.jpg
 photo 12751141_177259022654392_974707411_n.jpg
 photo 12750016_1528926254074860_1536756316_n.jpg
 photo 12747809_969910866437953_612102130_n.jpg
 photo 12747643_1707800496133454_53846323_n.jpg
 photo 12749991_1700785000189943_176443461_n.jpg
 photo 12747614_1696975140583058_500003260_n.jpg
 photo 12716994_1048801141825901_1853357012_n.jpg
 photo 12424653_1539333636396815_1059101669_n.jpg
 photo 12725030_960444227337332_780264236_n.jpg
 photo 12446047_1695082327399182_1153438811_n.jpg
 photo 12530829_1692497517657898_1695389332_n.jpg
 photo 10608080_1296681597014651_495950878_n.jpg
 photo 916068_185212541852836_652148811_n.jpg
 photo 11349304_1548687068794263_1158514486_n.jpg
 photo 10387852_1677024722564455_1099534422_n.jpg
 photo 12346270_844089375737922_1424802579_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (48 GAMBAR)Lagi Gambar Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Nas T Dan Atita Haris

  1. zack says:

    congrats both of them. semoga kekal bahagia. bestnya nas dpt ank pmpuan cute terus sorg.. tahniah tahniah.. kekadang kawen gn janda lg best.. byk experience

    0

    0
  2. aku says:

    dh biase tgk tita ni mekap tebal kt IG..so, x der yg menarik sgt gmbr2 majis resepsi dia ni..patutnya dia kena pilih jurumekap lain..untuk menampakkan kelainan…

    0

    0
  3. polka dot says:

    tahniah ..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    BN ni suka update wedding artis 2-3 kali..

    0

    0
    • temah says:

      selagi story yang 1st tak hit and tiada pergaduhan melampau selagi tu BN akan up story sama sampai satu tahap berlaku peperangan pd story2 dia dan provokasi. muahahaha!

      0

      0
  5. AKU JUGA JANDA says:

    JAGA ADAB JAGA TITLE…PLEASE SOPAN…JANGAN ORANG COP KITA JANDA GEDIK,SANGAP DAN SEUMPAMANYA…

    0

    0
    • temah says:

      dia memang gedik.orang buta hati je dok bela dia sopan cantik ayu and baik ;-p

      0

      0
    • che tipah says:

      ko kenapa giler mane letak nye title janda tu kat dia lg ngekk

      0

      0
    • anonymous says:

      betul cakap you “aku juga janda” ….janda kalau kawin over2 ni naik meluat…..menyampah…..over in a way mcm berkonvoi la beraraklah…..bertermalah…photo cam over2 excited nak berlaki….in other way gila nak berlaki….show off !kalah anak dara…malula dengan anak2

      0

      0
  6. temah says:

    selagi tak berperang laaa manusia2 kat setiap story dia selagi tu laa nara akan update story sama 2,3 kali sampai misi melaga-lagakan orang tu berjaya. kan nara kan?

    0

    0
  7. peminat spinjamol says:

    sebab die jande die xleh nak happy2 ke…nk kne serious je?die mude lg la…dh nk mulekan hidup baru…biakan la….aku tgk bese je….wedding org2 bese pn ade pengantin yg hyper cmni…tita n nast due2 mmg jnis sporty…so lantak diorg la…sudah2le spinjamol n tribewok…pi tuka cadar yer.

    0

    0
  8. mak jemah says:

    Cita Fasha-Pandabearpino-Nora danish lagi besh…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    okay….next

    0

    0
  10. kak mariamercedez says:

    pompuan ni kalo kuar TV takyah lah nak tunjuk sangat gosok2 laki kat bahu kat peha…cam merenyam tak bole sembunyik sangat…aku tgk yg lemas…sampai awal dok ngajuk gosok2 bahu zizan dlm melodi masa tu sbb ketara sangat…yang dengan paknil gosok2 peha…ko gosok kat rumah je lagi bagus…gersang sangat ke

    0

    0
  11. kak mariamercedez says:

    pompuan ni kalo kuar TV takyah la gosok2 sangat bahu n peha laki ko tu…org pon ada laki gak tapi takde la tunjuk merenyam tu kat public, dia punya ketara sampai awal dok bahan ngan zizan dalam melodi bila awal gosok2 zizan. Yang dgn paknil tu gosok2 peha…hadoiii ntah knp aku tertengok kedua2 aksi ni padahal Nas T tu sekelumit minat pon takde

    0

    0
  12. Leya says:

    Dulu dia nak kt ex husband pn sbb kaya..dia apa ada masa tu..lepas tu plak..husband dia kn owner kedai mkn..pastu minah kokpin tu plak balik..tercabar la dia..buat2 merajuk tpi husband x layan..org kata..kalo selepas bercerai..org tu yg kawen dulu..dia la yg sebenarnya punca perceraian..omg..nmpak ke mcm baik..tpi kt belakang..

    0

    0
    • Mimi says:

      Hahaha Funny nya.
      Siapa yang menceraikan?
      Janda takleh happy ke? Nak kena sedih meratap pilu all the way?
      Takde wanita minta diceraikan, for sure semua nak kahwin sekali je seumur hidup,
      tapi kalau dah jodoh sampai tu je nak buat cemana.

      0

      0
      • temah says:

        Atita haris yang mintak cerai laa bongok2 sekalian. korang apa tau? yang korang dah set dalam kepala lembu korang tu…ATITA ni budak baik, kena aniaya dengan biras, kena game dengan laki. padahal…tita yang mintak cerai laaa bangang!agak2 laaa kalau minat pun jangan sampai menidakkan kebenaran.dah bini nak sangat cerai…memang patutlaa laki dia ceraikan. takkan nak simpan bangkai busuk ni lagi?gedik merenyam macam pelacur.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Dia mtk cerai sbb ada biras pendengki. Biras pulak asyik nak post menyindir. Sapa tahan wei dpt family member puaka camtu. Biras plak dari dulu tak leh kalah. Pastu buruk-burukkan atiqah ni sampai semua org dah tmakan ngn kata-kata dia. Org pandai main ayat pastu tmakan laa. Alhamdulillah atiqah cepat kawin, ada org yg sanggup terima dia & opi.

          0

          0
        • sukati aku jer says:

          kokping detected!!

          0

          0
    • Spinnrr says:

      Aku xleh trima bile org cakap tita tu materialistik.. ko hencap benda lain aku bole trima.. sbb obviously die tetap mkn kereta buruk die tu wlaupon dulu income die leh dpt 30 40k sebulan.. hand beg burberry die yg personal shoper tu, dah setahun aku tgk x btukar.. and 1 lagi.. kedai makan tu mmg adam jaga.. kedai mak aya dia.. cawangan kat nilai tu.. kesian mak pak adam ni.. anak sulong biawak.. yg no 2 ni nasib baik nak gak bniaga..mujur acuan ke3 tu menjadi sikit..

      0

      0
    • Manja says:

      Hii kokspinn.. Tercabar ke chuols laki bini bila tgk tita hapy2 bahagia dpt laki sado, laki ko nanhadoo.. Haha.. Sudah2 la tu busuk hati sgt.. Tita dah move on, korang dua ekor bila nak moveon?

      0

      0
      • Ii says:

        Sado tak penting..yg penting pilih suami yg bley bimbing ke arah yg lbh baik..yg didik kita jd muslimah sjati..jgn igt nk seronok jer..bila rumhtangga hancur kita suka slh kn org lain..org nie x btul..org tu slh..kita plk mcm mana..pnh tak kita tgok diri mana yg kurang..sudh2 la tu slh kn org lain..dia dah kwin baru..doakn je la dia bhgai dunia dan juga akhirat..pbaiki diri agar rumhtangga kali nie bjaya..

        0

        0
  13. Johan says:

    Ek eleh, yg ko duk sibuk nak mengata si tita ni pehal? Aku rase ko ni mesti kokspin kan? Yg xboleh tgk hidup tita senang. Aku xtahu la kalau still wujud kt dunia ni org yg minat ko yg jenis talam 2 muke n busuk hati ni. Ko ingat ko tu bagus sangat ke hah??!!

    0

    0
  14. Nice says:

    Untung dpt jd cntik..pki pe,wat pe suma cntik.klu aku julingkn mata x tau pe ghupe nya.thniah to both of u

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Ni kalo free hair buat camni, kene kutuk berbakol-bakol… kalau bertudung senduk camni takde lak sape kutuk menggedik bergambo lagi seinci nak french kiss… kongkek la terus atas stage tuh.

    0

    0
  16. Lorat says:

    I perati orang Melayu sekarang mmg dah tak segan ker pose kiss kiss untuk umum, I yg dah lama kawen beranak pinak ni pun masih segan nak tayang mesra laki bini, mesra kami bertempat.

    0

    0
  17. Hamba Alla says:

    Salam. Kita sesama Isam harap jagalah adab bahasa bila memberi komen. Jaga aib orang Allah jaga aib kita. kalau ada komen baik2 spt ucapan tahniah kita tulis tapi kalau tak ada, sebaiknya diam…layan gambar2 aje. Dosa dgn Allah lebih mudah minta ampun dari dosa dgn manusia ni. Renung2kanlah ye adik2 semua. Akak bagi nasihat dgn niat kerana Lillahi Ta’ala.

    0

    0
  18. dina says:

    sape diarang ni?
    apasal letak nastita?
    ti n ta dah lerrrr…..

    0

    0
  19. Apple Hijau says:

    Wahai pengikut-pengikut Atita Haris,

    Selama yang aku perati setiap kali cerita pasal Atita ni keluar dekat blog2 hiburan, mesti korang akan kaitkan dengan Fynn Jamal. Sebenarnya siapa yang takleh move on ni? Korang ke Fynn Jamal? Aku antara pengikut setia Fynn Jamal. So what?

    Please laa korang tak payah nak taksub sangat dengan Atita. Satu lagi…asal korang nak bash Fynn Jamal, takde topik lain ke selain “biawak hidup” “kaki spin” “biras yang dengki busuk hati” “kasut merah” “pengotor” etc. Balik-balik tu je lah yang korang ulang sampai kiamat. Sebab apa? sebaaaabbb, korang takde isu lain nak up dah and takde modal. Saje nak provok sampai Fynn Jamal respond tuduhan2 bangang korang tu. Move on laaa korang. Cari isu baru pulak. Nak jugak dengar :-p

    Nampak sangat Atita tak boleh hidup tanpa Fynn Jamal sebabnya, kalau tak sebut ex biras Fynn Jamal, takde orang kenal selain penjilat bontot Atita Haris je. Cuba tengok balik setiap cerita yg ada Atita Haris…tak sah takde nama Fynn Jamal. Mengaku jelah yang korang sebenarnya minat giler dengan Fynn ni tapi sebab sakit hati Fynn tak layan korang…korang gunakan Atita untuk korang kutuk Fynn.

    Last…jangan jadi bodoh laaa. Takkan laa Atita nak cerai semata-mata ada biras yang busuk hati dengan dia. Tu namanya BODOH. Kalau betul laa Atita mintak cerai sebab ada biras busuk hati macam Fynn Jamal, memang terbukti laa Atita ni BODOH and korang sebagai pengikut setia dia pun sama BODOH! hahahaha. ok tatatitititu!

    0

    0
    • asasasa says:

      ko spinjamal erkkk? hahaha hidup idola kau tu betulkan dulu. Yuks!

      0

      0
    • fynnjamal perokoktegar lupadaratan says:

      apple hijau masam, memang la org kaitkan atita ngn koksping tu sebab koksping tu yang mula mencanang sana sini.. you are LOSER!!!!!!!!!!!!! FYNN JAMAL BELA BIAWAK HIDUP.

      0

      0
  20. seri says:

    apa pon..thanks to #hanzalna..akhirnya merasa gak tgk gambar gambar yg klasik x lapuk dek hujan.,tanpa pose pose mengarut..rindu tgk gambar gambar kawen pose sopan mcm pengantin dulu dulu…apapon congrats nas T dan tita..

    0

    0
  21. Tema Camelia says:

    rasanya wedding diorang sederhana je, baju dua2 penagntin sederhana, make up pun sederhana, hand bouquet ros biasa2 je, kek icing frosting biasa2 je, pelamin pun takde, makan beradap je. yang penting nampak intimate, penuh dengan family and friends. bukan buat majlis to impress pemenat-pemenat ni semua.

    semoga till jannah ye.

    0

    0
  22. opie says:

    adeh penat baca. yg aku nampak byk word spinnn bewakkk hahaha.. mcm2. anyway congrats tita n nasT..x minat sgt nasT ni. dia blakon pon cite ape tah… whatevs but, its good to move on :)

    yg x move, move on move on kan laaaah

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Hahaha tlg sket xkde org yg mention si pin tiap kali org pos psl tita. Yg ada cuma karatz ataupn mak pin sendiri yg komen menjurus ke arah tita+pin sbb nak kipas bara api bg menyala. Pastu ko igt suma org nak senyap? Mesti la org pelik dah kenapa ckp camtu kat tita. So mula la cite tita+pin keluar. Kalau pin tu baikkkk sgt, kenapa dia suka sindir2 tita? Kenapa suka letak ambiguous post kat ig? Sbb nak menimbul kan persoalan. And lastly soalan2 tu akan ke arah tita. Npk tak busuk ati pin ni cemana. Dia buat secara haluuuuusss jek. Plg obvious hari yg sama tita post gamba reception, pin pun nak post pasal laki dia. Klu ko pandai, ko dpt tangkap ape maksud pin tu. Memuji suami tu mmg bagus, tp kenapa nk post hri yg sama tita post gamba2 reception dia. Siap ltk quote ‘lelaki yg baik utk perempuan yg baik, yg x baik utk perempuan yg x baik’. Dia tulis konon sbb laki dia terima dia blabla padahal nak sindir tita sbb kawin ngan nasT sbb nasT kan cam bad boy. Nampak sgt ko ni follower pin yg buta hati. Org yg tau pin dari dulu tau la cemana pin ni nak sakit kan hati org. Dia x buat secara kasar, dia buat halus jek pastu play victim card. Pastu segombolan pengikut2 dia tlg kutuk tita ngn followers tita. Dia cuci tgn jek. Aku igt pin dah berubah pas tutup aurat dgn sempurna, rupa nya mcm tu jgk. Personal things aside, dia mmg terer dgn ayat2 & boleh jd speaker yg bgus. Tp sudah2 la nak gunakn kemahiran dia tu utk fire tita secara halus. Dah tau dia tu idola org n ramai followers, cukup2 la nak lagakan followers dia dgn tita. Nk gaduh, simpan dlm kain jgn post2 kat ig.

    0

    0
  24. I’m pretty pleased to find this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic
    read!! I definitely really liked every bit of
    it and i also have you saved to fav to look at new things in your blog.

    0

    0