Written by AbangNara | February 26th, 2014

Abang Nara dapat melihat keterujaan pada wajah Beego dan Linda Hashim menerusi gambar-gambar yang dibidik oleh Ryaniez Moments Photography ini. Pastinya mereka berdua tidak sabar untuk menunggu kelahiran cahaya mata sulung. Untuk makluman, kehamilan Linda Hashim kini sudah pun mencecah 32 minggu. Cepat sungguh masa berlalu kan?

gambar pre maternity linda hashim beego

Mengenakan baju serba putih, ciri-ciri keibuan makin terserlah di wajah Linda Hashim. Abang Nara dulu pun pernah buat “pre maternity” shoot macam ini. Sekali sekala mengabadikan kenangan mengandungkan anak sulung apa salahnya kan? Nanti anak dah besar boleh tunjuk kat dia. Hehehe.

gambar pre maternity linda hashim beego

Lagi 46 gambar “pre maternity” Linda Hashim dan Beego dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Ryaniez Moments Photography.


gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego
gambar pre maternity linda hashim beego

42 responses to (48 GAMBAR)Beego & Linda Hashim Berdebar Menanti Kehadiran Cahaya Mata Pertama

  1. zaza says:

    comei sgt linda hashim..seri ibu mngandung terpancar

    0

    0
  2. kak wok says:

    cantik. tapi lagi molek kalau simpan aje moment ni untuk korang berdua..tak payah la nak show off sangat..orang tau ko ngandung linda…yang penting baby tu nanti selamat dilahirkan, sihat dan sempurna sifatnya…aminnn

    0

    0
    • pah bedah yo says:

      biar pi depa la nk tunjuk pun…nak share ngn peminat2… hang jelos la tu.. lgpun linda look sopan. xdak masalah pun eh

      0

      0
    • auntie kebayan says:

      tak pe lah..semua ibubapa seronok bila nak dapat baby…mesti anak mereka comel. cam mak paknya jugak..yang penting nanti dah beranak, jgn biar ibu jer yang tak tido malam..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ala diorg upah photog ni sebab nak simpan la. Photog yang upload ke website dia as portfolio biar org ramai lagi nak amik dia. Bukan diorg nak show off. Aiyo~

      0

      0
  3. ijjnn says:

    cantikkkk

    0

    0
  4. phoebe says:

    semoga selamat melahirkan…Linda makin cantik berbadan dua…

    0

    0
  5. phoebe says:

    alaa kak wok…rilekslaaa…diaorg bukan show off pun

    0

    0
  6. Julia says:

    Background x brp menarik. Nak sambut baby seeloknya latarbelakang yang ceria. Tp gambar2 yang ada nampak suram je. Anyway semoga dipermudahkan kelahiran baby nanti. Maaf kalau terguris ye Linda & Beego

    0

    0
  7. erm says:

    pic tu kat fb jurufoto pic ni.. bukan dr diorg.. tak show off la kan.. then nara yg amik.. hehe

    0

    0
  8. mak som says:

    hensem nyer bego.. aumm

    0

    0
  9. lis says:

    semua gambar tgn di perut..erm..

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    suke tgk linda…makin cantik dan berseri2 plak,moga selamat melahirkan dan dpt baby cute mcm mummy dy..

    0

    0
  11. xde keje da, xtau duit yg byk tu nk abiskn cmne..bidikkan mlm pertama xde ker???

    0

    0
  12. kiah perkasam says:

    Comey mereka berdua…linda semakin jelita beego semakin hensem…
    *tgn kt perot pon prob ke? Wakakaka

    0

    0
  13. kiahperkasam says:

    Comel linda, beego hensem…
    *tgn kt perot pon prob ke? Wakakaka

    0

    0
  14. meh says:

    aku geli betul tgk beego ni tau.

    0

    0
    • bobcat says:

      ntahnye! linda berseri2 tp lakinya muka cam penyangak.. dah tu pakai pendant ala2 cross je. in a nutshell, ‘beauty and the grotesque.’

      0

      0
  15. bam bamm says:

    kaku. krikk krikk kriikkkk

    0

    0
  16. alahaii says:

    cantik sgt linda. berseri.
    suka baju dia. ada setengah org “pre maternity” shoot pakai baju kemain ketat. saje je nak tunjuk perut yg besar tu.

    0

    0
  17. miss cun says:

    semoga selamat melahirkan,linda cantik juga ,nasib dia tak pakai ketat – ketat kira ok le tu..

    0

    0
  18. cik fazi says:

    ni ok lagi dari gambar bini asrap…name nye pakai tudung..kuat agama konon…tapi gambar mengandong pakai baju ketat sampai nampak bentuk punggung yang bolat tu…ni sekurang2 nye dia pakai baju besar…nampak perut je…xnmpk pon punggung walupn kite tau dia memang xpakai tudung…

    0

    0
  19. manusia biasa says:

    Banyak gila gambar abg nara upload..mengalahkan majlis anugerah

    0

    0
  20. chika says:

    Wahhhhh…Tahniah…yg paling penting SOPAN & sweet jer…baju Linda pun x menjolok mata..selalu yg aku nmpak artis bla wat ‘pre maternity’ shoot ni mesti nak tonjolkan perut dgn baju yg ala2 sesak nafas tu…rasa cam aku lak yg terjerut leher bla nmpk gambar yg cenggitu…
    tp gambar Linda ni mmg sweet & cantik…semoga mama & baby selamat hendaknya semasa proses kelahiran nnt…aamiin….

    0

    0
  21. ct juga nama nyer says:

    Awesome.

    0

    0
  22. anon says:

    Kenapa takde yg kutuk dia tak pakai tudung? Ke you all pileh org bila nak mengena. Neway, congrats to them. She’s blooming beautifully….uhh…tak scan tengok jantina baby ke?

    0

    0
  23. lalatdidindengmu says:

    Mana gambar malam yg menghasilkan rezeki ni.. Baru lah best lagi.

    0

    0
  24. Typical Malaysian says:

    Bukan pasangan selebriti fav I, but gotta admit, sweet jer gmbr2 diaorg ni. Linda pun semakin cantik semasa mengandung. Dress dia pun sesuai, not too tight ibarat sarung nangka, but not too loose sehingga tak nampak kandungan. Yelah, nama pun “maternity shoot” kan? Mesti anak diaorg ni laki kot, sbb muka Linda berseri jer wpun make up minimal. :)

    0

    0
  25. Shida says:

    Linda nampak cantik…

    0

    0
  26. Kanji says:

    Cantik sangat Linda! Baju pun sopan, background pn cantik, walaupun maybe suram sikit. Beego hensem dan smart kat sini. Harap diorang ni kekal bahagia.

    0

    0
  27. […] (48 GAMBAR)Beego & Linda Hashim Berdebar Menanti Kehadiran Cahaya Mata Pertama (41) […]

    0

    0