Written by serenity | March 29th, 2015

Diam tak diam rupanya puteri kesayangan Erra Fazira dan Engku Emran iaitu Engku Aleesya telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-6 hari ini. Dalam satu majlis bertemakan puteri Disney, kedua-dua Erra dan anak kesayangannya itu mengenakan gaun seperti Cinderella.


 photo 11055980_1376297259363746_1863261902_n.jpg
Walaupun telah berpisah, kedua Erra dan Emran tidak mempunyai masalah untuk bersama-sama menyambut hari kelahiran anak mereka itu. Pasangan anak-beranak ini kelihatan comel sekali dalam gaun Cinderella mereka.

lagi 46 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Bersama Erra.


 photo 891502_1424386674538513_217317506_n.jpg
 photo 914496_433068660191239_1608714457_n.jpg
 photo 1598925_427883797386293_1865912457_n.jpg
 photo 1742387_818368721591249_531468648_n.jpg
 photo 1889262_356496347877669_856221798_n.jpg
 photo 1971422_1606304246252254_1971089514_n.jpg
 photo 10499091_1061832110497352_574113347_n.jpg
 photo 10554067_1074884792527740_1966350087_n.jpg
 photo 10570078_449598341856186_901836380_n.jpg
 photo 10665628_1564946173768974_407893004_n.jpg
 photo 10731917_446504575503977_1108409996_n.jpg
 photo 10809469_1623489101204208_2097244025_n.jpg
 photo 10956728_375010119358542_434691390_n.jpg
 photo 10963762_1623954624494224_965476929_n.jpg
 photo 11007866_921605437859901_392328072_n.jpg
 photo 11018425_1606990812850959_1551424213_n.jpg
 photo 11032813_451431111675870_1092509676_n.jpg
 photo 11049231_1622779041287004_924901743_n.jpg
 photo 11049243_601393656663978_471701951_n.jpg
 photo 11049370_1375460696114735_1418354896_n.jpg
 photo 11055631_740766959378230_1898177722_n.jpg
 photo 11055786_333061293570744_1368418871_n.jpg
 photo 11055930_1417382028567856_275360187_n.jpg
 photo 11055936_883157628415676_207461425_n.jpg
 photo 11055948_1513298015559467_623753776_n.jpg
 photo 11055964_712589835528439_91985947_n.jpg
 photo 11055988_466854933481488_1768574604_n.jpg
 photo 11078610_1634752856756219_1137993077_n.jpg
 photo 11078698_1586388188270328_1367678253_n.jpg
 photo 11078834_1084281798265467_1552826689_n.jpg
 photo 11084783_672751062837160_1603313149_n.jpg
 photo 11084816_346613545528134_1909604039_n.jpg
 photo 11084850_1592665480972725_18514300_n.jpg
 photo 11084913_775059075934489_143153594_n.jpg
 photo 11084970_1424797457831441_699194941_n.jpg
 photo 11085062_1019220858091506_1579439687_n.jpg
 photo 11085170_1568672276691023_1372651138_n.jpg
 photo 11094511_828558057224500_1961796229_n.jpg
 photo 11098211_603021893168144_43746038_n.jpg
 photo 11098648_362816433914826_1057223539_n.jpg
 photo 11111322_642334195900611_741607407_n.jpg
 photo 11111336_1389064144748301_1061019391_n.jpg
 photo 11111533_1554468141484478_1306746365_n.jpg
 photo 11111538_797289730348026_929478663_n.jpg
 photo 11116744_352172278313489_287829996_n.jpg
 photo 11116896_1812219542336017_1343784571_n.jpg

59 responses to (47 GAMBAR)Majlis Ulangtahun Kelahiran Ke-6 Aleesya, Puteri Erra Fazira Dan Engku Emran

  1. Mudah2an ada rezeki keluarga ini bersatu kembali

    amiin

    0

    0
  2. Doakan mereka says:

    Engku Imran dh kurus..
    Skurang2 nya mereka brada bersma ktika hrijdi ank nya.

    0

    0
  3. jenny says:

    Slag to hag.

    0

    0
  4. sophea loren says:

    Alahai..kesiannya dia, berpeluh2 panas. Erra pun sampai berkilat muka. La ni musim panas lit lit..tak sesuai nak buat event kat luar.

    0

    0
  5. Aleesyah Ku Sayang..... says:

    Apapun Selamat hari lahir yang ke 6 Tahun ya Aleesyah..Semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur,dilimpahi kasih sayang.. ..dan segalanya dipermudahkan ya…. sayang Aleesyah….alah cayang2…. bucuk2…..comelnya Aleesyah sangat2…. sayang Aleesyah….muahhh…..

    0

    0
  6. Wah meriahnya..... says:

    Selamat Hari lahir Aleesyah…..

    0

    0
  7. Boombastik...... says:

    Seronoknya…..

    0

    0
  8. Kek besar...... says:

    Selamat hari jadi….selamat hari jadi…. Selamat hari jadi Aleesyah……selamat hari jadi……;-)

    0

    0
  9. kha....kha......kha........:o says:

    Kihhhh..kihhhh….Kihhhh…….B-)

    0

    0
  10. kha....kha......kha........:o says:

    Kihhhhhhh……..kihhhhhhhhhh…………kihhhhhhhhhhhhhhh…………………:O

    0

    0
  11. boymerah says:

    Sweet nya little girl ni. Betul2 mcm princess. Happy Besday.

    Bab emak tu pulak, elok klu gaun tu labuh ke tumit. Ni mcm orang tua nak dress up as a teen. Omputeh kata mutton dressed as lamb.

    0

    0
  12. bananana says:

    Mata cek kero ka,,,mmg ada mcm parut ke kesan apa x taw kat kaki era belah kiri,,huduh piangggg

    0

    0
  13. bananana says:

    Mata cek y kero ka mmg ada mcm parut or kesan kt kki erra,,dh la pkai kain sngkt,,huduh pianggg,,x lawa pon kki

    0

    0
  14. anon says:

    inshaallah bersatu kembali amin….

    0

    0
  15. Teddy Bear says:

    comel la anak erra ni

    0

    0
  16. pink says:

    lgi smart klu engku emran pakai ala2 prince..

    0

    0
  17. Nora Majidin says:

    Lawa Aleesya! Happy belated birthday sweetheart..

    0

    0
  18. melati biru says:

    umie aida nampak kurus n murung..semoga tabah yee..

    0

    0
  19. Tokioo says:

    Di zaman ekonomi jatuh, badai GST melanda… bertuah sungguh anak itu dilahirkan dan dibesarkan dalam keluarga hartawan. Bertuahnya, bertuahnya ^_^

    0

    0
  20. mamalara says:

    Selamat HAri Jadi. Semoga jadi anak yg tabah. Perasan tak sume gambar aleesya ngan perent dia tak de yang tersenyum ceria. Cam tak de mood je….

    0

    0
  21. Hani says:

    comeynye aleesya da besar nanti mesti cantik

    0

    0
  22. suker says:

    Cantik tinggi ciri2 model dh ada dh tu..

    0

    0
  23. rose rossa says:

    mmg pricess lah tu…slmt ari lahir pjg umur murah rezeki…arap era & ex bersatu kmbali..Ameen

    0

    0
  24. cik piNgu says:

    LAYANNNN GAMBAR2 NI DARI TGK GAMBAR SAKINAH KAWIN.. SAPELAH YG MAKE UP N TUKANG AMBIK GAMBAR TU, X NAIKS ERI SI SAKINAH.. LAGI LAWA TGK GAMBAR MAJLIS ALEESYA..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Cantik betul Aleesya…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Mak pakai baju pendek, anak pakai gaun panjang…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Erra ni bagusla. Dia berbaik2 dengan ex husband kerana anak. Semoga cinta bertaut kembali. Alesya so cute macam ballerina. Kena masuk kelas balet la. kecik2 Erra dah ajar jadi model. Pandai posing dan bergaya macam mummy dia.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    nape aleesya mcm tak happy? Erra je yg happy. Mcm birthday erra je…brp ribu laa berabis utk majlis ni…huhu

    0

    0
  29. Mirai Suenaga says:

    Macam ni lah best buat party besday anak. Anak dah besar, ada kawan2 boleh jemput kawan2 dtg. Ni tak, anak baru setahun sebuk buat besday party tema frozen ben 10 bagai~

    0

    0
  30. aku says:

    xdo ciri2 ore islam langsung majlis

    0

    0
  31. tergelak says:

    dah nape umie aida nampak macam makcik2 kampungan…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    meriah tp kesian tgk bdk2 pakai kopiah tu… wlpn diorang hepi. xpyh la jempot ke majlis yg mcm ni..kalau buat majlis islamik xpe la.

    0

    0
  33. anon says:

    Mak janda tua ni tak reti2 nak tutup aurat. Masih tak sedar2…Biar anak sorang dah lah pakai skirt ni nak menumpang pulak. Kan birthday anak…
    Engku emran hensemnya….mmg tak padan dua org ni..

    0

    0
  34. dikcik says:

    adakah zahida rafik pegang watak “witch”??? nampak macam sama….hehehehe

    0

    0
  35. CINDAI says:

    Betul kata anon, biarlah anak sahaja yang pakai skirt. Lagipun umur Erra, dah sampai masanya jadi lebih dewasa. Gambar paling atas berada ditengah budak lelaki pakai lebai, rasa malu melihat seorang wanita dewasa berpakaian seperti kebudak-budakan. uhuk……uhuk….

    0

    0
    • Anonymous says:

      omak nye pun nak melaram…bapak nya tak kisah pun.sempoi je baju
      org cantik gitu ler…bj nak kene lawa , make up nak kene lawa..

      0

      0
  36. Ani says:

    Nampak serasi dan bahagia sekali anak beranak ni. Mudah-mudahan Erra dan Engku Emran akan bersatu kembali untuk menjadi keluarga solehah.

    0

    0
  37. ubi says:

    kesian umie aida…mmg xnampak ceria walaupun tersenyum….baju pun macam kampung2..

    0

    0
    • ubi says:

      saya ubi dengan rendah hati memohon maaf kepada kak umie aida atas ketelanjuran tulisan sy…hrp dimaafkan…

      0

      0
  38. azie says:

    yg rambut putih tu ziana zain kan……

    0

    0
  39. senget sangat kannnn says:

    nyampah gile tgk anak si nora danish tu…kemungkinan besar ngan gaya pendedahan die skrng…besar nnti jadi haram jadah kot

    0

    0